NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
lehet hogy kicsit kevesebb alvás is elég xDMeglátjuk.az élő sporttévés modell más tészta, ott ez nehezen elképzelhetőbaggioÚgy értettem, hogy effektíve a hagyományos tévécsatornáknak kezd leáldozni.A kábeltévé?Amelyek ugyanazok a kábelszolgáltatók alá tartoznak (Disney, Comcast, Time Warner, stb.) vagy legalább valamilyen arányban van benne részesésükbaggio
Na erre nem fogadnék azért.
Sokkal inkább az online tartalmak, alkalmazások, streamek.
Mint az NFL Game Pass, vagy MLB TV, stb.Sobri Jóska
10 év múlva szépen mindenki összeállítja magának a tartalmat, amit nézni akar, fizet érte, és online (akár smartTV-n keresztül) nézi.Sobri Jóska
Még alszunk kb. 3500-at, és minden kiderül. 😊Sobri Jóska
www.theverge.com/2015/1/5/7491071/dish-sling-tv-ott-internet-tv-announced-ces-2015
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Wilsont azert megneznem Jacksonvilleben vagy Oaklandben.. biztos nem itt tartana..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Tehát Brady és Manning elit, Brees és Favre nem 😀Nem azért nincs nehéz dolga a Coltsnak és a Patsnek, mert a csoport szar, hanem mert kurva jó csapat mindkettő, olyan QB-kkal akik által simán megvan a különbség a középcsapatokkal szemben. És ezek a QB-k top5-ös játékosok, az NFL történelmének legjobbjai között vannak. Nem mindegy. A Jaguars is csoportot nyerne Manninggel, a Jets is Bradyvel. Ennyit ér egy ilyen játékos.Értem én, hogy geci jó a Colts meg a Pats, de az sem jön nekik rosszul, hogy a csoportellenfeleknél mondjuk cirka 10 éve nincs átlag feletti irányító. Érdekes módon pl. a Saints Brees-szel nem volt képes arra, hogy kétszer egymás után megnyerje a csoportot, míg a Pats vagy a Colts az elmúlt 10 évben kb nyolcszor simán hozta a divet. De a Packers sem tudott Favreval uralkodni olyan szinten, mint a két AFC-s csapat.gabokocka
baggio: a Ravenst is ide lehet venni, de itt a Steelersszel és a Bengalsszal való viaskodás változatossá teszi a dolgokat. De az NFC-ben ugyanúgy megvoltak ezek a kiemelkedő csapatok, ahol a QB is top volt.Lehet, hogy ligaszinten az idei AFC South például fos volt a Titans extrém faszkodása miatt, de igazából az NFC-ben is kialakult az utóbbi években egy standard. Tehát nagy különbség nincs.
A QB-kérdésre fölösleges reagálnom, mert egyetértek.Stez
több mint 9 éve
Persze, nem jön rosszul, csak mondjuk a Titans-Bills-Jets oda lett emelve a Jax szintjére, ami azért baromira nem igaz. Qb-juk nincs, és a háromból kettő siralmas volt idén, de az utóbbi mondjuk 5-6 évet tekintve abszolút középcsapat mezőnyben vannak a Jaxen kívül.Na most akkor ez így nagyon nem igaz.
Ha nekem azt mondja valaki, hogy a Raiders és a Jax igazságtalan csoportellenfélként, annyira szarok, akkor még azt is mondom, oké. De én nálam egy középcsapat abszolút nem számít szarnak, és nem sorolom abba a kategóriába már a szezon előtt, hogy tuti két W. Maximum mi vagyunk az esélyesek, és nyerni kellene.
Egyébként pedig a bottom csapatoknak megvolt az esélyük a top QB-ra, Wilson csúszott köröket, Rodgers ha nem is köröket, de csúszott például.
Szóval nem, ez nem igazságtalan. Nem igazságtalan az, hogy egy GM-nek megvan a lehetősége arra, hogy draftoljon valakit, de inkább mást visz el. Mindegyik szarban lévő csapatnak megvolt az esélye arra, hogy feljavuljon. És most a Titansnek és a Bucsnak is meglesz az esélye arra, hogy elvigye valamelyik top QB-t, és javuljon. Nem vélem igazságtalannak azt, hogy valaki akkora hülye, hogy Gabbertet elviszi a top10-ben, és vele szenved évekig. 😊
Mindenki a saját sikerének a kovácsa.
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
biztos hogy jó csapatok,bármelyik csoportban ott lennének, de évek óta 'csak'egy 10, max 12 hetes szezont kell pozitívra hozniuk és tuti a PO, ez azért nem nehezíti meg a folyamatos csapatépítést sem
több mint 9 éve
Nem azért nincs nehéz dolga a Coltsnak és a Patsnek, mert a csoport szar, hanem mert kurva jó csapat mindkettő, olyan QB-kkal akik által simán megvan a különbség a középcsapatokkal szemben. És ezek a QB-k top5-ös játékosok, az NFL történelmének legjobbjai között vannak. Nem mindegy. A Jaguars is csoportot nyerne Manninggel, a Jets is Bradyvel. Ennyit ér egy ilyen játékos.Értem én, hogy geci jó a Colts meg a Pats, de az sem jön nekik rosszul, hogy a csoportellenfeleknél mondjuk cirka 10 éve nincs átlag feletti irányító. Érdekes módon pl. a Saints Brees-szel nem volt képes arra, hogy kétszer egymás után megnyerje a csoportot, míg a Pats vagy a Colts az elmúlt 10 évben kb nyolcszor simán hozta a divet. De a Packers sem tudott Favreval uralkodni olyan szinten, mint a két AFC-s csapat.
baggio: a Ravenst is ide lehet venni, de itt a Steelersszel és a Bengalsszal való viaskodás változatossá teszi a dolgokat. De az NFC-ben ugyanúgy megvoltak ezek a kiemelkedő csapatok, ahol a QB is top volt.Lehet, hogy ligaszinten az idei AFC South például fos volt a Titans extrém faszkodása miatt, de igazából az NFC-ben is kialakult az utóbbi években egy standard. Tehát nagy különbség nincs.
A QB-kérdésre fölösleges reagálnom, mert egyetértek.Stez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Packers - Cowboys de jó meccs lesz, a bírókat előre sajnálom, náluk ez a melyik ujjadat harapd le tipikus esete lesz!😊
több mint 9 éve
Nem azért nincs nehéz dolga a Coltsnak és a Patsnek, mert a csoport szar, hanem mert kurva jó csapat mindkettő, olyan QB-kkal akik által simán megvan a különbség a középcsapatokkal szemben. És ezek a QB-k top5-ös játékosok, az NFL történelmének legjobbjai között vannak. Nem mindegy. A Jaguars is csoportot nyerne Manninggel, a Jets is Bradyvel. Ennyit ér egy ilyen játékos. baggio: a Ravenst is ide lehet venni, de itt a Steelersszel és a Bengalsszal való viaskodás változatossá teszi a dolgokat. De az NFC-ben ugyanúgy megvoltak ezek a kiemelkedő csapatok, ahol a QB is top volt.Lehet, hogy ligaszinten az idei AFC South például fos volt a Titans extrém faszkodása miatt, de igazából az NFC-ben is kialakult az utóbbi években egy standard. Tehát nagy különbség nincs.
A QB-kérdésre fölösleges reagálnom, mert egyetértek.
több mint 9 éve
Pedig a Ravens-t is nyugodtan idevehetnéd 7 idény alatt 1 SB + 2 AFCCG + 2 DP kombóval, a Steelers mondjuk hullámzóbb, de 2005 óta három SB szereplés se rossz (a Denver tényleg más történet).Amit kissé röhejesnek gondolok, hogy majdnem mindenki a Baltimore-t akarja leutánozni, csapatot építeni egy látszólag teljesen átlagos qb köré (mert nyilván Brady-t, Manninget, Luck-ot és BB-t nem találsz minden bokorban), aki a playoff meccseken pont a különbséget tudja jelenteni győzelem és vereség között. Aztán ebből születnek az olyan zsákutcák, mint a Cincinnatié vagy a Kansas City-é, ahol a remény ugyan mindig megvan, hogy "ez lesz az az év", melyet csak megerősít a PO-szereplés, de eléggé nyilvánvalónak tűnik, hogy a one and done-nál több így sose lesz bennük.
Utoljára idézem ígérem:
NFL war room:
"He's just a system QB, he had wide-open WRs everywhere."
"OK, what if we just ran that system?"
"Get out."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szép volt stez, sikerült felhoznod az elmúlt 5-6 évből kb a legrégebbi éveket amikor még a jags és/vagy a titans is értékelhető teljesítményre volt képes ezzel bizonyítandó, hogy akár a coltsnak akár a peccnek hú de nagyon meg kellett szakadnia a po-ért folyamatosan az elmúlt években...arról szó sem volt, hogy mindez kinek a hibája vagy hogy ezzel a fentebb említett csapatoknak foglalkoznia kéne, ezt csak te adtad hozzá, én ilyet nem mondtam. Továbbá olyan javaslatokat sem tettem a csoportok átrendezésére amiket te kitaláltál és úgy állítod be mintha ilyet mondtam volna. Csupán azt mondtam, reagálva a hú micsoda igazságtalanság, hogy a rothadó nfc s-ből az szar panthers hazai pályn játszhatott, hogy az is az, hogy néhány csapat év elején kapásból bevéshet 4 Wt a szezon előtt a neve mellé. Szóval mielőtt reagálsz jó volna ha olvasnál, után gondolkoznál mit olvástál és utána reagálnál ahelyett, hogy magas lóról fröcsögő nyállal elkezded osztani az észt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Itt nem a csoportgyőztesekről volt szó, hanem arról, hogy páran milyen fos csapatokkal vannak. Nem ugyanaz.A Raidersre, a Jaxre és a Brownsra lehet ráfogni, hogy folyamatosan bottomban vannak, a többiek hullámzóak. A Broncosnál sem nevezném bebetonozásnak, PM előtt középcsapat volt, az egyértelmű volt, hogy ahová aláír, ott a hátralévő 3-4 évében PO-csapat lesz.
De most ha azt nézem, hogy hol van az, ahol konstansan 2-3 éve kiemelkedik egy csapat, akkor kurva unalmas a Seahawks menetelése, a Saintsé is az volt, a Packersé is az, tehát rakjuk őket új csoportba. És ez NFC.
Az AFC-ben a Pats-Colts duó az, amire én azt mondom, hogy fix, mert mondjuk ők nem 1-2-3 éve nyerik a csoportot folyamatosan. Csak szvsz ez mondjuk 1X évükből nem azért volt, mert a csoportjuk gyenge volt, hanem azért, mert egyszerűen kurva jó csapatokat raktak össze a két franchise-nál, ennyi, és mondjuk azért, mert future HOF csókák irányítanak.
Nem véletlen, hogy konstansan kiemelkedő csapatként azokat tudod felhozni, ahol top QB van, a többiek meg hullámzóak, olykor bottom, olykor középmezőny, meg wild card.
több mint 9 éve
Nagyon fos liga ez, és egyáltalán nem változatos. Nincs olyan, hogy az évekig SB-contender Saints egyik évről a másikra visszaesik, hogy az évekig szenvedő Panthers mondjuk 12-4-es szezont tol és bemegy a PO-ba... Hogy az évekig haldokló, és liga vicctárgyát képező NFC West Jim Harbaugh és Pete Carroll kinevezése után több szezonon át tönkreveri a ligát...Ez mind NFC, a peach által felhozott csapatok pedig AFC-sek :p ahol viszont mintha tényleg bebetonozódtak volna az erőviszonyok, Patriots, Colts, Broncos, Steelers/Ravens, a többieknek max egy Wild Card hely jut (a Jets veszélyeztette csak két évig a Pats helyét míg Brady ki volt égve)
Nem, ez mondjuk nekem sem ismerős, példátlan lenne.Stez
szerk.: mióta a sport tv közvetít, az AFC döntőben a Jets két vereségén kívül egyszer kapott még ki a Chargers a kiemelt csapatokon kívül, ennyi. A Panthers-Patriots SB tényleg egy új éra kezdete lett 😊
---
több mint 9 éve
Az bezzef nem igazságtalan ha vki stabilan a jagsel és titansal v a jetsel és a billsel van egy csoportban?!peachLOL.
A Jaxet Gené vetette vissza tíz évvel, de volt középcsapat, emlékszem, amikor a Titans CJ1K-val csoportot nyert, és nem is egy évig volt jó, a Titans is kb. két éve esett nagyon vissza.
És valóban, a mocskos Patriots tehet arról, hogy a Billsnél is volt néhány hülye, aki nem tudott csapatot építeni, majd egy olyan év után, amikor pariban voltak a legjobbakkal is, és majdnem PO-ba mentek, te kijelented, hogy milyen igazságtalan a dolog. Gratulálok.
A Colts is nagyban tehet arról, hogy GM Gené egy fasz volt, meg arról is, hogy Whiznek és az új rezsimnek egy értelmes húzása sem volt a Titansnél, és konkrétan olyan siralmas játékot produkált a csapata, ami után még ki is kellett volna rúgni kb.
De csak hogy tiszta legyen, szerinted akkor az lenne igazságos, hogy ha az erős csapatok mennének egy csoportban, míg a gyenge csapatok szintén ugyanoda kerülnének. Hisz akkor elvileg szerinted ez az igazságos, hogy fair csoportküzdelem legyen. És akkor majd a Raiders-Jets-Jacksonville-Tennessee csoportból valaki bemegy a PO-ba, ráadásul hazai pályán játszhat, egy Patriots-Colts-Texans-Broncos/SD/KC etc. csoportból pedig kiesik 2-3.
Mert ez a reális. És mert ez az igazságos. Micsoda rájátszás lenne!
Nagyon fos liga ez, és egyáltalán nem változatos. Nincs olyan, hogy az évekig SB-contender Saints egyik évről a másikra visszaesik, hogy az évekig szenvedő Panthers mondjuk 12-4-es szezont tol és bemegy a PO-ba... Hogy az évekig haldokló, és liga vicctárgyát képező NFC West Jim Harbaugh és Pete Carroll kinevezése után több szezonon át tönkreveri a ligát...
Nem, ez mondjuk nekem sem ismerős, példátlan lenne.
több mint 9 éve
Jó az NCAA mellékvágány, azt csak azért írtam, hogy ne legyen a nép egy hétig ami foci nélkül😊 De továbbra is tartom, van egy csapat 2-3 meghatározó játékosa lesérül, 1 hét alatt kicsi az esély a gyógyulásra. Jóval kisebb eséllyel indul.Mondjuk azt is megfontolnám, hogy PO előtt tarthatnának egy hét szünetet, mert sem a Cincy, sem tegnap az Arizona nem ütötte meg a PO szintjét a sok sérült miatt. Abban az egy hét szünetben lehetne NCAA döntő. Nagy hülyeség?😊NB2Esélytelen, még ha a két liga együttműködne, akkor is ott van pl. a Rose Bowl, melyet mindig január 1-jén rendeznek (kivéve ha az vasárnapra esik), és annak van akkora súlya, hogy miatta nem változtatnák meg a teljes college PO-struktúrátbaggio
Még ami eszembe jutott, hogy a csoportgyőztes jusson be a PO-ba, de a mérlege alapján sorolják be. Vagyis ha 7-9 lett a mérlege, ne játsszon már otthon.
több mint 9 éve
Meglátjuk.az élő sporttévés modell más tészta, ott ez nehezen elképzelhetőbaggioÚgy értettem, hogy effektíve a hagyományos tévécsatornáknak kezd leáldozni.A kábeltévé?Amelyek ugyanazok a kábelszolgáltatók alá tartoznak (Disney, Comcast, Time Warner, stb.) vagy legalább valamilyen arányban van benne részesésükbaggio
10 év múlva szépen mindenki összeállítja magának a tartalmat, amit nézni akar, fizet érte, és online (akár smartTV-n keresztül) nézi.Sobri Jóska
Még alszunk kb. 3500-at, és minden kiderül. 😊
több mint 9 éve
az élő sporttévés modell más tészta, ott ez nehezen elképzelhetőÚgy értettem, hogy effektíve a hagyományos tévécsatornáknak kezd leáldozni.A kábeltévé?Amelyek ugyanazok a kábelszolgáltatók alá tartoznak (Disney, Comcast, Time Warner, stb.) vagy legalább valamilyen arányban van benne részesésükbaggio
---
több mint 9 éve
Úgy értettem, hogy effektíve a hagyományos tévécsatornáknak kezd leáldozni.A kábeltévé?Amelyek ugyanazok a kábelszolgáltatók alá tartoznak (Disney, Comcast, Time Warner, stb.) vagy legalább valamilyen arányban van benne részesésükbaggio
10 év múlva szépen mindenki összeállítja magának a tartalmat, amit nézni akar, fizet érte, és online (akár smartTV-n keresztül) nézi.
több mint 9 éve
A kábeltévé?Amelyek ugyanazok a kábelszolgáltatók alá tartoznak (Disney, Comcast, Time Warner, stb.) vagy legalább valamilyen arányban van benne részesésük
---
több mint 9 éve
A kábeltévé?NFL-t az NCAA-hez hasonlítani nem túl elegáns (mégis mindig megteszik). Mindegyik playoff meccs volt, mindegyik most volt először az ESPN-en pár napon belül, így igenis egy lapon lehet emlegetni az adatokat, mert kábeltévés szempontból komoly jelentőségű, ami pedig nem mellesleg az amerikai sporttelevíziózás jövője is egyben.baggioKét elődöntőt (ami ráadásul először van a történelemben) két WC meccshez hasonlítani azért nem túl elegáns.28 millióan, ezt is épp megverte a két NCAA elődöntő, pedig országoson mentNem lehet döntetlen, mert én néztem a Cards - Pantherst a Sporttv-n, szóval legalább egy nézőjük volt. Egyébként a Steelers - Ravenst mennyien nézték kint?Shilkormagyar nézettségről van infod? amerikai kit izgatbraxa88nfl: nem mérhető adat, a hibahatáron belül
ncaa: 0
itthon döntetlenbaggio
tvbythenumbers.zap2it.com/2015/01/04/ravens-steelers-on-nbc-is-2nd-most-watched-saturday-afc-wild-card-games-in-past-20-seasons/345721/baggio
Hidd el, az NFL két elődöntője sokkal erősebb számokat fog hozni természetesen.Sobri Jóska
Mint az NFL Game Pass, vagy MLB TV, stb.
több mint 9 éve
NFL-t az NCAA-hez hasonlítani nem túl elegáns (mégis mindig megteszik). Mindegyik playoff meccs volt, mindegyik most volt először az ESPN-en pár napon belül, így igenis egy lapon lehet emlegetni az adatokat, mert kábeltévés szempontból komoly jelentőségű, ami pedig nem mellesleg az amerikai sporttelevíziózás jövője is egyben.Két elődöntőt (ami ráadásul először van a történelemben) két WC meccshez hasonlítani azért nem túl elegáns.28 millióan, ezt is épp megverte a két NCAA elődöntő, pedig országoson mentNem lehet döntetlen, mert én néztem a Cards - Pantherst a Sporttv-n, szóval legalább egy nézőjük volt. Egyébként a Steelers - Ravenst mennyien nézték kint?Shilkormagyar nézettségről van infod? amerikai kit izgatbraxa88nfl: nem mérhető adat, a hibahatáron belül
itthon döntetlenbaggio
tvbythenumbers.zap2it.com/2015/01/04/ravens-steelers-on-nbc-is-2nd-most-watched-saturday-afc-wild-card-games-in-past-20-seasons/345721/baggio
Hidd el, az NFL két elődöntője sokkal erősebb számokat fog hozni természetesen.Sobri Jóska
---
több mint 9 éve
Két elődöntőt (ami ráadásul először van a történelemben) két WC meccshez hasonlítani azért nem túl elegáns.28 millióan, ezt is épp megverte a két NCAA elődöntő, pedig országoson mentNem lehet döntetlen, mert én néztem a Cards - Pantherst a Sporttv-n, szóval legalább egy nézőjük volt. Egyébként a Steelers - Ravenst mennyien nézték kint?Shilkormagyar nézettségről van infod? amerikai kit izgatbraxa88nfl: nem mérhető adat, a hibahatáron belül
itthon döntetlenbaggio
Hidd el, az NFL két elődöntője sokkal erősebb számokat fog hozni természetesen.
több mint 9 éve
28 millióan, ezt is épp megverte a két NCAA elődöntő, pedig országoson mentNem lehet döntetlen, mert én néztem a Cards - Pantherst a Sporttv-n, szóval legalább egy nézőjük volt. Egyébként a Steelers - Ravenst mennyien nézték kint?Shilkormagyar nézettségről van infod? amerikai kit izgatbraxa88nfl: nem mérhető adat, a hibahatáron belül
itthon döntetlenbaggio
tvbythenumbers.zap2it.com/2015/01/04/ravens-steelers-on-nbc-is-2nd-most-watched-saturday-afc-wild-card-games-in-past-20-seasons/345721/
---
több mint 9 éve
a házatok a hibahatár, te meg azon belül voltál 😊Nem lehet döntetlen, mert én néztem a Cards - Pantherst a Sporttv-n, szóval legalább egy nézőjük volt. Egyébként a Steelers - Ravenst mennyien nézték kint?Shilkormagyar nézettségről van infod? amerikai kit izgatbraxa88nfl: nem mérhető adat, a hibahatáron belül
itthon döntetlenbaggio
több mint 9 éve
Nem lehet döntetlen, mert én néztem a Cards - Pantherst a Sporttv-n, szóval legalább egy nézőjük volt. Egyébként a Steelers - Ravenst mennyien nézték kint?magyar nézettségről van infod? amerikai kit izgatbraxa88nfl: nem mérhető adat, a hibahatáron belül
itthon döntetlenbaggio
több mint 9 éve
magyar nézettségről van infod? amerikai kit izgatbraxa88nfl: nem mérhető adat, a hibahatáron belül
itthon döntetlen
az új amerikai kábeltévés rekord azért csak hír itthon is
---