NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Ware és Allen helyezése kifejezetten érdekes...Miért?
gabokocka

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Hát nekem ez több helyen sántít nekem, Ware és Allen helyezése kifejezetten érdekes, Andre Johnson nálam nem férne fel a listára, és Megatron is bár kiemelkedő elkapó, azért ennyire elöl nálam nem lenne, mivel nem olyan hosszú az a karrier, amit maga mögött tudhat. Persze ez szubjektív lista, szóval mindenki másképp látja.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A helyezésszámokon lehet vitázni, de összességében jó lista:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
- Phil Emery és Ruston Webster a Falcons játékosmegfigyelői részlegéhez csatlakozott (bukott ex-Bears és ex-Titans GM-ek)Emery munkásságát csak kívülről ismerem (az alapján őt nevezhetjük bukottnak), de Webster számomra nem tűnt annyira rossz szakembernek, sokkal jobban örültem volna, ha ő marad és Mularkey repül.
baggio
több mint 10 éve
Ezt most muszáj kiírnom magamból, mert kemény dolgok történtek az elmúlt pár órában, lehet szavazni, kinek melyik a kedvence:Mindenki keresi az új Belichicket.
- Raheem Morris WR coach lett (sose dolgozott még az O oldalon)
- Phil Emery és Ruston Webster a Falcons játékosmegfigyelői részlegéhez csatlakozott (bukott ex-Bears és ex-Titans GM-ek)
- Kelly a támadóoldalon a Gailey-féle Bills-ben, védőknél a Browns-nál is beégő DC-kben bízik (Jim O'Neil az új 49ers védőkoordinátor, még csak nem is Pettine)
- Folytatódik a 2012-es Jaguars reunion a Titans-nél, Bob Bratkowski az új WR coach (az új OL edzőhöz, Russ Grimmhez hasonlóan három éve nem is edzősködött már hivatalosan)
baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
espn.go.com/nfl/story/_/page/32for32x160126/picking-best-team-ever-all-32-nfl-franchises Jó összeállítás!azért lehetne vele vitatkozni
Béczkó
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ezt most muszáj kiírnom magamból, mert kemény dolgok történtek az elmúlt pár órában, lehet szavazni, kinek melyik a kedvence:Valszeg sok poziciós edzőnél két letiltott szám van az egyik Mülörke a másik Keli....
- Phil Emery és Ruston Webster a Falcons játékosmegfigyelői részlegéhez csatlakozott (bukott ex-Bears és ex-Titans GM-ek)
- Kelly a támadóoldalon a Gailey-féle Bills-ben, védőknél a Browns-nál is beégő DC-kben bízik (Jim O'Neil az új 49ers védőkoordinátor, még csak nem is Pettine)
- Folytatódik a 2012-es Jaguars reunion a Titans-nél, Bob Bratkowski az új WR coach (az új OL edzőhöz, Russ Grimmhez hasonlóan három éve nem is edzősködött már hivatalosan)
baggio

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ha már tippelgetés (október közepe)El is ment a mixem... 😀
baggioebben akár fogadhatunk isbaggio"Az NFL történetében először fordul elő, hogy öt csapat is 6-0-ás mérleggel áll"Bold prediction: egyik sem fogja megnyerni a Super Bowl-t. 😊
#parity
baggio
Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Ezt most muszáj kiírnom magamból, mert kemény dolgok történtek az elmúlt pár órában, lehet szavazni, kinek melyik a kedvence:Én is kiírom magamból 😀
baggio
- Raheem Morris még mindig fiatal, van ideje "átképezni" magát,
- a Browns/Bills/Titans-múlt ezek szerint kiváló ajánlólevél (az ezen gúnyolódók elfelejtik, hogy az utóbbi másfél évtized nevesebb ex-Patses koordinátorai, (Crennel, McDaniels, Mangini) minden későbbi állomáshelyükön vagy megbuktak vagy meg fognak bukni)
- a Titans követi az Oilers és a Sixers más ligákban mutatott példáját és a vártnál hosszabb távú tankolásba kezd, Mariotát 1-2 éven belül elcserélik, ha nem, ő fog trade-et kérni, de a legrosszabb az utóbbi években amúgy is rengeteg szenvedett szurkolóiknak lesz
Szerkesztette: Kampman
több mint 10 éve
Ezt most muszáj kiírnom magamból, mert kemény dolgok történtek az elmúlt pár órában, lehet szavazni, kinek melyik a kedvence:- Raheem Morris WR coach lett (sose dolgozott még az O oldalon)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
espn.go.com/nfl/story/_/page/32for32x160126/picking-best-team-ever-all-32-nfl-franchises Jó összeállítás!
több mint 10 éve
Az NFL egynegyedének sikerült egy évtizeden belül gyűrűt nyerni. Ez tényleg nem rossz 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az NFL híres paritásáról pedig:Ellenben már most biztos, hogy sorozatban nyolcadik alkalommal mindig más csapat nyeri a bajnokságot. Nyolc különböző bajnokcsapat az NBA-nek kb az egész történetében nem volt 😊
"sorozatban harmadszor fordul elő, hogy a két első kiemelt találkozik a Super Bowlban"
Ez a 6 csapat pedig a Denver (2x), a Seattle (2x), a New England és a Carolina.
Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
És már a nézettséggel se nagyon takarózhatnak, ha idén folytatódik a trend
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mióta átrakták a sb elé totál semmi értelme. Mondjuk ezzel nem mondtam újat. Csak nem értem ez miért jó a ligának és/vagy a játékosoknak. Mert ez mindenkinél csak preztís veszteség...Adott játékost ha beszavaztak a Pro Bowlra, de nem megy el az bele számít a "statisztikáiba"?idén 135 Pro Bowler lesz
Ill. azoknál mi a helyzet, akik beugróként lesznek ott?
alatriste
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/692075497958809600
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Adott játékost ha beszavaztak a Pro Bowlra, de nem megy el az bele számít a "statisztikáiba"?idén 135 Pro Bowler lesz
alatriste
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/692075497958809600

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
ha már tippelgetés (október közepe)ebben akár fogadhatunk isbaggio"Az NFL történetében először fordul elő, hogy öt csapat is 6-0-ás mérleggel áll"Bold prediction: egyik sem fogja megnyerni a Super Bowl-t. 😊
#parity
baggio
Medvepapa
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 10 éve
most pofázzál jóskagyerek 😀Jövök a következő meccs után is. (:Síma Pats lesz megint.pont ugy játszik a patriots az utóbbi időben
Az NFC jóval izgibb lesz.
Bazzani
sztem egy nagyon jó PO lesz ez
braxa88
Bazzani
több mint 10 éve
meg mert nem volt elérhető afroamerikai a RutgersrőlBorbinho, koszi.Igen vannak de egy-egy feher mindenhol..itt a 3 "legnagyobb" elkapo mind feher...mindenesetre erdekes.mert a pats nem csak cheater, hanem még rasszista is 😀
ZoliMP
NB2
több mint 10 éve
Adott játékost ha beszavaztak a Pro Bowlra, de nem megy el az bele számít a "statisztikáiba"?Mindkettő esetben beleszámít. Akkor is, ha beszavazták és nem tud elmenni és akkor is ha beugróként megy csak el.
alatriste
több mint 10 éve
Borbinho, koszi.Igen vannak de egy-egy feher mindenhol..itt a 3 "legnagyobb" elkapo mind feher...mindenesetre erdekes.mert a pats nem csak cheater, hanem még rasszista is 😀
ZoliMP
több mint 10 éve
Adott játékost ha beszavaztak a Pro Bowlra, de nem megy el az bele számít a "statisztikáiba"?Ill. azoknál mi a helyzet, akik beugróként lesznek ott?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nekem olyan kérdésem van, hogy Gyuri34-et nem-e lehetne "előléptetni" szerkesztővé?