NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
2. elmagyarázná-e valaki pár szóban, h ez a fantasy foottball hogyan is működik, hogy lehet vele játszani? Tudom, h idénre már nem érdemes v nem is lehet csapatot összerakni, csak h jövőre már tudjam 😊Nagyon nem mai cikk, de nem nagyon változott azóta a fantasy:
Lucifer
több mint 9 éve
2 kérdésem lenne, kicsit kiszakadva a play off hangulatból.spotrac, rotoworld, overthecap, pff, foootball outsiders, espn blogok, sbnation blogok
1. Ti milyen honlapokon szoktátok nézni az NFL-es statisztikákat (cap, meccs adatok, csapat v személyről...) párat én is ismerek, csak gondoltam kicsit szélesítem a repertoárt.Lucifer
illetve ezeknek a szerzői twitteren is lövik a tartalmat.
több mint 9 éve
2 kérdésem lenne, kicsit kiszakadva a play off hangulatból.A "hétköznapi" statokban a legjobb a www.pro-football-reference.com/
1. Ti milyen honlapokon szoktátok nézni az NFL-es statisztikákat (cap, meccs adatok, csapat v személyről...) párat én is ismerek, csak gondoltam kicsit szélesítem a repertoárt.Lucifer
Vannak összetettebb bonyolultabb dolgok is, de azoknak a befogadása is nehezebb. Miután azokat kinőttem, én erre léptem tovább (de ez nem jelenti a "hétköznapi" statok elfelejtését):
www.advancedfootballanalytics.com/
A 2nd level az a PFF előfizetés lenne. Nem a grade rendszer érdekes, sokkal inkább az olyan statok, mint yards/route run; coverage yards / route run; defensive passer rating játékosonként, pass rushing efficiency, stb... De az már fiezetős
Úgy általában a szerintem lényeges szempontok, h ne valami felsummázott stat legyen, (össz yard, össz td), hanem snappekre vonatkoztatott statisztika. Egy play hatékonysága.
És ami még fontosabb, érteni kell a játékosok sémában betöltött szerepét, és ahhoz mérten viszgálni a statjaikat. Egy close side DE-nél nem biztos, h a pass rushing efficiency a legmérvadóbb stat, ha nem a sackgyártás a legfontosabb feladata, de egy RBnek is lehet összetettebb és bonyolultabb feladata, mint 4 yardot futni cipelésenként. Van ahol nem ez a legfontosabb. És még sokat lehetne sorolni.
Ilyen elemzéseket sok helyen lehet találni, de nekem csak a Broncost van energiám ilyen szinten követni, a Broncos-zal kapcsolatban viszont minden forrást elolvasok amit érdemesnek találok. Footbaloutsiders, mmqb, grantlandon az nfles cikkek, si, sports on Earth, de olykor még akár az espn is... hirtelen össze se tudom szedni az összeset. Vannak jobbak és rosszabbak. Hogy melyik szakértő cikkét érdemes olvasni, és kiét nem, abban szerintem ne kérj tanácsot, hanem jöjj rá magad. Van akit boykottálok, van akitől még azt is elolvasom, ami nem Broncos-zal kapcsolatos ha tehetem, de ez szubjektív, h ki kinek hisz, kinek a stílusát kedveli kiét nem.
Néhány csapatról itt a bowlon is teljes képet kaphatsz, h mit szeretnének játszani, és ebből mit valósítanak meg, akadnak fórumzók akik értenek hozzá eléggé vagy érdeklődnek iránta eléggé.
Cap ügyben pedig
overthecap.com/
kedvencem a cap space calculator: overthecap.com/calculator/denver-broncos/
de a www.spotrac.com/
vagy a rotoworld is jó
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
2 kérdésem lenne, kicsit kiszakadva a play off hangulatból.1. Ti milyen honlapokon szoktátok nézni az NFL-es statisztikákat (cap, meccs adatok, csapat v személyről...) párat én is ismerek, csak gondoltam kicsit szélesítem a repertoárt.
2. elmagyarázná-e valaki pár szóban, h ez a fantasy foottball hogyan is működik, hogy lehet vele játszani? Tudom, h idénre már nem érdemes v nem is lehet csapatot összerakni, csak h jövőre már tudjam 😊
Előre is köszi a válaszokat.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Akkor én sem maradok ki a jóból:NFC
Cardinals - Panthers, Lions - Cowboys
Cardinals - Seahawks, Cowboys - Packers
Seahawks - Packers
AFC
Bengals - Colts, Ravens - Steelers
Colts - Pats, Steelers - Broncos
Pats - Broncos
SB
Packers - Broncos
GO JETS!!!
több mint 9 éve
ozibozi
17 171
de elbukják és évekig nem térnek magukhoz a sokktól (jinxi😉Dallast tippeltél? Nem félsz , hogy kiközösítenek?Sixo67NFCtippjátékon ugyanezt adtam meg 😊ozibozi
Cards - Panthers, Detroit - Dallas
Cards - Seattle, Dallas - Green Bay
Dallas - Seattle
AFC
Bengals - Colts, B'more - Pitt
Colts - Pecc, Pitt - Denver
Pitt - Pecc
SB
Pittsburgh - DallasDexxter Tailor
több mint 9 éve
Baltimore-Carolina donto 😊Ha megerjuk es eljutunk idaig a dontore is tippelek majd..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Montana
635
AFC:Pittsburgh-Baltimore
Indianapolis-Cincinnati
New England-Indianapolis
Denver-Pittsburgh
Pittsburgh-Indianapolis
NFC:
Dallas-Detriot
Carolina-Arizona
Seattle-Detroit
Green Bay-Carolina
Green Bay-Detroit
SB:
Green Bay-Pittsburgh
több mint 9 éve
NFCPancserz - Kártyák, Destroyit - Cowboys
Tengeri héják - Destroyit, Pacskerek - Pancserz
Tengeri héják - Pacskerek
AFC
Kóc - Bungles, Vasas - Boltimór
XPs - Kóc, Bunkóz - Vasas
XPs - Bunkóz
SB: Tengeri héják - XPs
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Dallast tippeltél? Nem félsz , hogy kiközösítenek?NFCtippjátékon ugyanezt adtam meg 😊ozibozi
Dallas - Seattle
AFC
Pitt - Pecc
SB
több mint 9 éve
ozibozi
17 171
NFCtippjátékon ugyanezt adtam meg 😊
Dallas - Seattle
AFC
Pitt - Pecc
SB
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
C!NFCkülöndíj annak, aki rájön mi alapján szerepel ebben a listában a városnév és a csapatnévHöri
Dallas - Seattle
AFC
Pitt - Pecc
SB
több mint 9 éve
NFCkülöndíj annak, aki rájön mi alapján szerepel ebben a listában a városnév és a csapatnév
Dallas - Seattle
AFC
Pitt - Pecc
SB
több mint 9 éve
A Lions még nem, de a GB/Seattle ellen idegenben ki fognak kapni.NE- Seattle (legalábbis remélem valahogy megverik majd a GB-t) SB lesz Pats győzelemmel.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
NFC döntő: GB -Seattle -> GBAFC döntő: Denver-Indy -> Denver
SB: Denver
Látom sokan várjatok a Dallast SBba, de szerintem már a Lions ki fogja verni őket.
több mint 9 éve
Kampman
28 326
NFCCarolina-Arizona
Dallas-Detroit
Green Bay-Dallas
Seattle-Carolina
Seattle-Green Bay
AFC
Indianapolis-Cincinnati
Pittsburgh-Baltimore
New England-Baltimore
Denver-Indianapolis
Denver-Baltimore
SB Seattle-Denver
több mint 9 éve
Pittsburg-DallasDallas SB
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
NFCCards - Panthers, Detroit - Dallas
Dallas - Seattle
AFC
Pitt - Pecc
SB
Pittsburgh - Dallas
több mint 9 éve
Kész eldőlt 😀Klasszikus...
Watt DE-ként és DT-ként is az All-Pro csapatban (utóbbinál csak a másodikban, de kicsire nem adunk) 😀
Gronko ellenszavazat nélkül^^Wyatt
www.footballperspective.com/the-aps-all-pro-voting-process-is-a-joke/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Senki nem tippelt még az NFL rájátszásra és az SB-győztesre? Na akkor kezdem én:AFC: New England-Indy, Denver-Pittsburgh -> New England-Denver
NFC: Seattle-Carolina, GB-Dallas -> Seattle-Green Bay
SB: New England
Csak a favorit 😊 szurkolni se nagyon tudok senkinek, talán csak a Seattle-nek, de a címvédés meg sose jó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal