NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
208
20
19:00
New York Jets - New England Patriots
143
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
100
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
83
18
RedZone week 17
39
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
12
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
5
4
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 10 éve
sikerült isja hogy nem is lett first down? a lényeg a jó végrehajtás
több mint 10 éve
Hogy Manzielt jobban a zsebben kell tartani.Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...Nem lattam...mit mondott?
baggio
Pari
több mint 10 éve
Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...Nem lattam...mit mondott?
baggio
több mint 10 éve
Boccs. Nem ismertem a topikot. Ezentúl oda írok.tippmix miatt, Mit mondtok a Buffalo-Miami meccsre. A Miami behúzza?bowl.hu/forum/egyeb-temak/sportfogadas
Lucifer
Löfli
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...komolyan mi a tökömnek nézed az NFLt? minden egyes NFLlel foglalkozó hszdben szidod a ligát. értjük hogy csak a NCAAt szereted, de már annyira irritáló ez az NFL gyűlöleted, és hogy ezt mindig ki kell magadbol adni, hogy már idegesít.
baggio
nem ezzel fogod megszerettetni a NCAAt!
több mint 10 éve
tippmix miatt, Mit mondtok a Buffalo-Miami meccsre. A Miami behúzza?i.imgflip.com/tpqze.jpg
Lucifer
több mint 10 éve
tippmix miatt, Mit mondtok a Buffalo-Miami meccsre. A Miami behúzza?
Lucifer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
tippmix miatt, Mit mondtok a Buffalo-Miami meccsre. A Miami behúzza?
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Your essential Cowboys fan -- since www.youtube.com/watch?v=pxZxdePMaLs
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
érdekes azért 😀Tedd át a Viccek közé!
ennyit számít meccs végén h W v L
braxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem egy álommelótwitter.com/gil_brandt/status/662353714376650752
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mondjuk nekem eszembe nem jutna Newton mint MVP, mert többek között a Brady-Dalton-Palmer trió (kb 10 másik irányítóval egyetemben) ezerszer jobban játszik nála.
érdekes azért 😀
braxa88
több mint 10 éve
Azért van különbség...Illetve nagyon nem mindegy, hogy mikor produkálod a számaidat.
érdekes azért 😀
braxa88
Minusz 30-nál felírsz 200 yardot és 2 TD-t, vagy az utolsó két percben, esetleg a hossazbbításban fordítod meg meccset.
gabokocka
PLAYER TEAM ATT YDS YDS/A LONG 20+ TD YDS/G
Cam Newton, QB CAR 64 286 4.5 19 0 4 40.9 2
Colin Kaepernick, QB SF 45 256 5.7 15 0 1 32.0 4
több mint 10 éve
Korábban se a sorsolás erőssége volt szerintem a gondotok 😛visszatérve az AFC Southra (bocs hogy nem idézek), kíváncsi leszek a divíziógyőztes HC-t is beszántják-e 😊 😊, mert a többit kb. biztosanHa nálunk összejön 6 W az elég lesz Bradleynek a maradáshoz. Illene is ennyit idén összehozni, mert jelenleg a Jaguarsnak van a legkönnyebb hátralévő sorsolása az NFLben.
sapka
iktriad
több mint 10 éve
visszatérve az AFC Southra (bocs hogy nem idézek), kíváncsi leszek a divíziógyőztes HC-t is beszántják-e 😊 😊, mert a többit kb. biztosanHa nálunk összejön 6 W az elég lesz Bradleynek a maradáshoz. Illene is ennyit idén összehozni, mert jelenleg a Jaguarsnak van a legkönnyebb hátralévő sorsolása az NFLben.
sapka
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Illetve nagyon nem mindegy, hogy mikor produkálod a számaidat.
érdekes azért 😀
braxa88
Minusz 30-nál felírsz 200 yardot és 2 TD-t, vagy az utolsó két percben, esetleg a hossazbbításban fordítod meg meccset.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ennyit számít meccs végén h W v LItt az ideje Kaepnek megtanulni szaltózni.
braxa88
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Jó ez a kép és kimutatás... soha de soha nem fogom megérteni, hogy a SB szezon óta miért nem úgy használják Kaep-et, ahogy kell!!! Kifejezetten olyan QB, akire lehet játékokat készíteni, futtatni... mert, ha fut, a mai napig bekajálják a védelmek. A SB szezonban volt egy működő Play Book, hogy azt miért kellett teljesen megváltoztatni, rejtély... és azóta sem változott semmi... jah, de... közben a csapatot is hagyták szétesni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
visszatérve az AFC Southra (bocs hogy nem idézek), kíváncsi leszek a divíziógyőztes HC-t is beszántják-e 😊 😊, mert a többit kb. biztosanHa nem mi nyerünk, akkor nyilvàn marad az ember.
sapka
több mint 10 éve
visszatérve az AFC Southra (bocs hogy nem idézek), kíváncsi leszek a divíziógyőztes HC-t is beszántják-e 😊 😊, mert a többit kb. biztosan
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok az afc southban cserélik e év végén az összes Hc-t vagy sem 😊Szerintem 4ből 3 repül év végén (plusz Mularkey is). Vagy BoB vagy Gus fogja egyedül túlélni. Aki jobb mérleggel végez feltehetőleg kettőjük közül.
sapka
Amúgy íme ilyen "remek" az AFC South idén
twitter.com/ColeFartley/status/661570685022642176
Súlyosbító tényező: A 9 AFC South győzelemből 5 jött egymás közti divíziómeccseken.
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok az afc southban cserélik e év végén az összes Hc-t vagy sem 😊Mi tuti. Lehet a szezon végét se éli meg Pagano.
sapka