NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 10 éve
múlt héten jogosan dicsértuk Sanyit, tegnap megint legalja volt.. 0 hozzáadott értékkel, röhögéssel, indétlenkedéssel és rengeteg felesleges angol kifejezésselorganizésön, káveridzs, tárget, blájndszájd, píáj... ezek minek kellenek komolyan.
nem tudom elképzelni h ezek segítik a sportág megkedveltezését
több mint 10 éve
Na a Yahoo-n lesz zsír és ingyenes stream a londoni meccsről, bár ez mostanra nem újdonság szerintem : D
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.Àllat az összes. Kár hogy nem tudom a kedvencek közé rakni.
Nekem nagyon tetszenek.
thelab.bleacherreport.com/nfl-x-nba-jersey-mashups/?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Bazzani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
AZ NFL-ÖLTÖZŐK HANGULATA, NA AZ HIÁNYZIKindex.hu/sport/amerikaifutball/2015/10/24/mesko_zoltan_nfl_michigan_konyv/
több mint 10 éve
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.Nagyon jók lettek. A Chicago és az Arizonai mezek remek lettek (igazán lehetett volna egy Jags és Magic mash-up is, ha már volt Sacramento és San Fransisco mix itt). .
Nekem nagyon tetszenek.
thelab.bleacherreport.com/nfl-x-nba-jersey-mashups/?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Bazzani
több mint 10 éve
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.A Bulls azért ott van!
Nekem nagyon tetszenek.
Bazzani
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.Nekem nagyon tetszenek.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
több mint 10 éve
m.bleacherreport.com/articles/2580349-why-i-drafted-jay-cutler-and-what-happened-from-there?utm_source=twitter.com&utm_medium=share&utm_campaign=web-des-art-top-16?is_shared=trueNagyon jo kis cikk Cutlerrol, meg sok minden másról is. Mondhatni kötelező .
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
vasárnap a Rácskertben AFC és NFC East rangadókat lehet nézni! a megjelentek Meskó Zoltán önéletrajzi könyvet nyerhetnek! www.facebook.com/events/727594114037148/
a Bills - Jaguarst is akarták adni, de lesz valami más esemény is.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
meg idéntől a Tampa Bay topik is az.ott is van, csak hogy még nagyobb eséllyel szűrjük a dolgot az IRL események közül, de hát kevés sikerrellegolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)Akkor nem most van itt az ideje, hogy felvessem, hogy a fantasy miért az általános témáknál van, miért nem a játékoknál 😊
pbs.twimg.com/media/CR2d-ycWoAAqupJ.jpg
baggio
Wyatt
baggio
több mint 10 éve
ott is van, csak hogy még nagyobb eséllyel szűrjük a dolgot az IRL események közül, de hát kevés sikerrellegolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)Akkor nem most van itt az ideje, hogy felvessem, hogy a fantasy miért az általános témáknál van, miért nem a játékoknál 😊
baggio
Wyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
legolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)Akkor nem most van itt az ideje, hogy felvessem, hogy a fantasy miért az általános témáknál van, miért nem a játékoknál 😊
baggio

több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Through 6 weeks there have been 1,600 penalties called, 2nd-most through 6 weeks since 1991. NFL teams have combined for 4,243 points in 2015, 2nd-most points through 6 weeks in NFL history (4,250 in 2014).Through 6 weeks, 2015 is tied for longest average time of a game (3 hours, 10 minutes) since 1993. Nem semmi !
Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
legolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
azt már nyáron elintézték okosba'nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...pont ma néztem, hogy a Niners IR lényegében üres
espn.go.com/nfl/story/_/page/32for32x151021/ranking-most-banged-nfl-teams-1-32
ozibozi
Höri
több mint 10 éve
mondjuk szerintem nem mindegy h melyik kezdő hagy ki hány meccset...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...Ha ironikus volt akkor nem is olvasd tovább, de a győztes kiléte nem nagy meglepetés. A Packers-nek két jellegzetes tulajdonság van. A rostert szinte csak a draftról építik, és a tumultus miatt nehezen lehet bejutni a megyei kórházba egy átlag embernek NFL szezon alatt.
ozibozi
Amin valóban meglepődtem az az arány. 78 kihagyott meccs nálunk és a másod helyen 65.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...pont ma néztem, hogy a Niners IR lényegében üres
ozibozi
több mint 10 éve
nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...espn.go.com/nfl/story/_/page/32for32x151021/ranking-most-banged-nfl-teams-1-32
több mint 10 éve
Week 8: 10/29-Patriots-vs-Dolphins,11/01-15:30-Chiefs-vs-Lions, 19:00-Steelers-vs-Bengals,22:25-Cowboys-vs-Seahawks,11/03-Panthers-vs-ColtsRáadásul Chiefs meccs, így Ricsi átengedi nekem.
Londoni meccs, szal már fél4től élő!
braxa88
több mint 10 éve
Week 8: 10/29-Patriots-vs-Dolphins,11/01-15:30-Chiefs-vs-Lions, 19:00-Steelers-vs-Bengals,22:25-Cowboys-vs-Seahawks,11/03-Panthers-vs-ColtsLondoni meccs, szal már fél4től élő!
több mint 10 éve
The 16 most televised teams in the NFLfivethirtyeight.com/features/which-nfl-team-are-you-stuck-watching-every-sunday/
több mint 10 éve
És ez szerintem hatványozottabb igaz szezon közben, ott még kevésbé vállalnak kockázatot azzal, hogy behoznak egy újoncot, akinek nem volt lehetősége mondjuk scrimmage meg előszezon meccseken kicsit szokni a légkört, összeszokni a holderrel, stb.Egyetemi kickerek mennyire kerülnek be az NFL vérkeringésébe? Feltünő, hogy ugyanazok a kickerek keringenek a csapatok között, remélve, hogy valahol jó lesz. Ugyanolyan mint a QB keringő.Catanzaro a Clemsonról jött UDFA-ként, elég megbízható a Cardsban. A Chargers rúgója Josh Lambo kapusként focizott az MLS-ben 😀 A Browns kickere Travis Coons tavaly került a ligába, de csak idén lett kezdő, eddig 100%-os. Blair Walsh negyedik éve megbízható rúgó a Vikingsban, Santos is UDFA volt, Andrew Franks D-III-as suliból került a Dolphinshoz. Vannak azért fiatalok, de nyilván az edzők nagy része a tapasztalt veteránokban bízik.
ervinator
Löfli
több mint 10 éve
Tucker is rohadt jóezért nem akarom, hogy a Ravens PO-ba jusson, Cundiffnál valahogy nyugodtabb volnék😊