NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Vagy mindkettő.De mivel nem szokott lesérülni, akkora küzdő sem lehet... 😀
Lehet akaratereje Riversnek is akkora simán.
Janek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Vagy mindkettő.Lehet akaratereje Riversnek is akkora simán.
több mint 10 éve
Igen, de bb a real true warrior aki a legnagyobb küzdő aki még tolókocsiból is vállalja a harcot. A többi qb vagy nem sérül le minden évbe vagy csak pusztán nincsenek megáldva ekkora akaraterővel.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egyébként vhol vicces, hogy Big Bent tartják elpusztíthatatlannak miközben a 2 kortársa Eli és Rivers az, aki sosem hagy ki meccset sérülés miatt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Andy Benoit írta a cikket, o az mmqb elemzője, sztem elég jo.Ehhh, akkor ezt benéztem, pedig meg mertem volna esküdni, hogy Kingtől is olvastam valami ajnározó cikket az idény során.
gabtsi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Egyébként Big Ben nem "csupán" egy kiemelkedő, jo számokkal es gyűrűkkel bíró QB, hanem egy ikonikus irányító. Az egyedi stílusa, a legendarium ami övezi a játékát es elpusztíthatatlansagat egy teljesen egyeni kategóriába helyezi. Nálam pontosan ilyen egy Hall of Famer: egyedi es megismételhetetlen klasszis.
Szerkesztette: gabtsi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Andy Benoit írta a cikket, o az mmqb elemzője, sztem elég jo.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Peter King az idény közepén vmikor olyan Big Ben ajnározó cikket írt, hogy még én is a tíz ujjamat nyalogattam utána. 😊 Konkrétan vmi olyan volt a lényege, hogy a QB-k között a legjobb futballjátékos. 😊A "kint" alatt értek bárkit. Szakembert, edzőket, játékosokat, újságírókat, a választókat. Nem hinném, hogy bármi olyan véleményt tudnál hozni, ami ezzel ellentétes. Marvin is be fog menni, csak úgy döntöttek, hogy nem egyből. De ahogy Bettisnél, úgy nála sem kérdés, hogy bemegy, csak az időpontja kérdéses. Ugyanez lesz Bennél is.SoldadosÁh, szóval így érted a bárkit. Nos, ha így, akkor hogyne tudnék ilyent mondani? 😊 Természetesen nem ellentétes-t (ha az ellentétesen azt értjük, hogy "kizárt, no way"), de ahhoz hasonlót igen, mint amit én gondolok. Például Peter King-nek volt tavaly idény előtt egy idény-felvezető műsora, aminek az egyik része a lehetséges hall of famerekről szólt. Három kategóriába rakták a játékosokat, az első a biztos HOF, a második a "lehet esélye", a harmadik pedig a valószínűtlen. Big Ben a második kalapba került, azzal, hogy "ha még lesz néhány ilyen éve". (A műsor tavaly nyári, szóval az "ilyen év"-en Ben 2014-es évét értették, ami a karrierje addigi - és eddigi - legjobb éve volt.) A műsorról linket nem találtam - ha jól emlékszem az NFL Network-ön láttam, de nem biztos, hogy jól emlékszem. Találtam helyette egy interjút, ugyancsak Peter Kinggel, amiben kb. hasonlókat mond. Ebben az interjúban a "trending to be in" kifejezést használja, ugyanazokkal az érvekkel - rengeteg az aspiráns manapság, nagyon erős érvek kellenek, stb. - amit abban a műsorban is összegyűjtöttek (ott többen is megszólaltak, Montana-ra, Warner-re, Polian-ra emlékszem). Tulajdonképpen nagyjából ez az amit én is gondolok, és írtam.
Ne kérd, hogy hozzak még linket, ezt is csak azért találtam, mert az említett műsorra emlékeztem és azt keresve erre akadtam rá. Nem fogok keresgéléssel szórakozni, mert nem gondolom, hogy számítana. Természetes, hogy nem értesz egyet velem (ill. Kinggel és a hasonszőrűekkel), sőt, akkor lennék megdöbbenve, ha egyetértenél. 😊 Azért kérdeztem rá a "kint"-re, hátha valamelyik HOF-hoz kötődő szervezetet/csoportot értetted rajtuk. Az érdekelt volna. A "bárki"-t - szakembereket, edzőket, játékosokat úgy általában - már sokszor hallottam. 😊 Viszont a "bárki"-nek a véleménye szóródik - ahogy a példa is mutatja. Azt persze nem gondolom, hogy Peter King véleménye erősebb lenne, mint a "bárki" közül másé. Csak egy létező vélemény, akárcsak a tiéd, vagy az enyém. Ez a téma szubjektív, szóval bőven belefér. Még Flacco is - már akinek. Baggio-tól meg már megszoktam, hogy még egy véleményt is magas lóról, ironikusan kritizál. Ha csak velem szemben tenné... 😀
peterk2005
Asszem ez az: mmqb.si.com/mmqb/2015/12/16/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers
Ebből nem az jön le, hogy nála ne lenne HoF. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A "kint" alatt értek bárkit. Szakembert, edzőket, játékosokat, újságírókat, a választókat. Nem hinném, hogy bármi olyan véleményt tudnál hozni, ami ezzel ellentétes. Marvin is be fog menni, csak úgy döntöttek, hogy nem egyből. De ahogy Bettisnél, úgy nála sem kérdés, hogy bemegy, csak az időpontja kérdéses. Ugyanez lesz Bennél is.SoldadosÁh, szóval így érted a bárkit. Nos, ha így, akkor hogyne tudnék ilyent mondani? 😊 Természetesen nem ellentétes-t (ha az ellentétesen azt értjük, hogy "kizárt, no way"), de ahhoz hasonlót igen, mint amit én gondolok. Például Peter King-nek volt tavaly idény előtt egy idény-felvezető műsora, aminek az egyik része a lehetséges hall of famerekről szólt. Három kategóriába rakták a játékosokat, az első a biztos HOF, a második a "lehet esélye", a harmadik pedig a valószínűtlen. Big Ben a második kalapba került, azzal, hogy "ha még lesz néhány ilyen éve". (A műsor tavaly nyári, szóval az "ilyen év"-en Ben 2014-es évét értették, ami a karrierje addigi - és eddigi - legjobb éve volt.) A műsorról linket nem találtam - ha jól emlékszem az NFL Network-ön láttam, de nem biztos, hogy jól emlékszem. Találtam helyette egy interjút, ugyancsak Peter Kinggel, amiben kb. hasonlókat mond. Ebben az interjúban a "trending to be in" kifejezést használja, ugyanazokkal az érvekkel - rengeteg az aspiráns manapság, nagyon erős érvek kellenek, stb. - amit abban a műsorban is összegyűjtöttek (ott többen is megszólaltak, Montana-ra, Warner-re, Polian-ra emlékszem). Tulajdonképpen nagyjából ez az amit én is gondolok, és írtam.
Ne kérd, hogy hozzak még linket, ezt is csak azért találtam, mert az említett műsorra emlékeztem és azt keresve erre akadtam rá. Nem fogok keresgéléssel szórakozni, mert nem gondolom, hogy számítana. Természetes, hogy nem értesz egyet velem (ill. Kinggel és a hasonszőrűekkel), sőt, akkor lennék megdöbbenve, ha egyetértenél. 😊 Azért kérdeztem rá a "kint"-re, hátha valamelyik HOF-hoz kötődő szervezetet/csoportot értetted rajtuk. Az érdekelt volna. A "bárki"-t - szakembereket, edzőket, játékosokat úgy általában - már sokszor hallottam. 😊 Viszont a "bárki"-nek a véleménye szóródik - ahogy a példa is mutatja. Azt persze nem gondolom, hogy Peter King véleménye erősebb lenne, mint a "bárki" közül másé. Csak egy létező vélemény, akárcsak a tiéd, vagy az enyém. Ez a téma szubjektív, szóval bőven belefér. Még Flacco is - már akinek. Baggio-tól meg már megszoktam, hogy még egy véleményt is magas lóról, ironikusan kritizál. Ha csak velem szemben tenné... 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
még egy kis érdekesség, lassan én is ezt a véleményt osztomNa ez már a másik szélsőség. Még videós segítséggel is sok hibát vétenek a bírók, anélkül vajon mi lenne?
thecomeback.com/blog/nfl/jon-gruden-wants-the-nfl-to-get-rid-of-instant-replay.html
baggio
több mint 10 éve
Ekkorát aludtam az éjjel? Már március van? Akkor szoktak ilyen " ki a no bráner hollófém" témák előjönni.....Egy medvénél bármikor benne van, hogy túlnyújtja a téli szundit.
csi77

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ekkorát aludtam az éjjel? Már március van? Akkor szoktak ilyen " ki a no bráner hollófém" témák előjönni.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
A "kint" az mit jelent? A HOF szavazatot leadókat? Dave Damesheket? 😊A "kint" alatt értek bárkit. Szakembert, edzőket, játékosokat, újságírókat, a választókat. Nem hinném, hogy bármi olyan véleményt tudnál hozni, ami ezzel ellentétes. Marvin is be fog menni, csak úgy döntöttek, hogy nem egyből. De ahogy Bettisnél, úgy nála sem kérdés, hogy bemegy, csak az időpontja kérdéses. Ugyanez lesz Bennél is.
Egyelőre vélemények vannak és lehetnek. Tények csak akkor lesznek, ha bent lesz. Addig nekem lehet véleményem, neked lehet véleményed, másnak lehet véleménye. És lehet konszenzusos vélemény is. De amíg a konszenzusos vélemény már harmadik éve minden évben az, hogy Marvin Harrison tuti befutó, és még mindig nincs bent, addig a konszenzusos véleményt is csak véleményként tudom elfogadni, hivatkozási alapként nem nagyon. 😊
peterk2005

több mint 10 éve
Akit Big Ben nem győzött meg, hogy HoF-kaliber irányító, az tényleg nem tudom mit nézett az elmúlt 10 évben, de ez lehet hogy párhuzamban áll azzal, hogy peterknél még Russell Wilson is kérdéses volt tavaly, mint akinek hosszabb távon van-e keresnivalója az NFL-ben...Nálam nehezebb bevágódni, mint másoknál ezek szerint. 😊 Storm is fennakadt ezen már Osweilerrel kapcsolatban 😊 Olyant viszont ne adj a számba, amit nem írtam/mondtam. Wilsonnal kapcsolatban sosem az NFL-képessége volt számomra kérdéses.
baggio
Big Ben továbbra sem necces. 😊 Mármint nálad lehet, hogy az, de kint nem. És alulértékeltnek tartják, ő sokkal több, mint a számai, de erről korábban írtam neked hosszabban, most nem kezdek bele újra.SoldadosA "kint" az mit jelent? A HOF szavazatot leadókat? Dave Damesheket? 😊
Egyelőre vélemények vannak és lehetnek. Tények csak akkor lesznek, ha bent lesz. Addig nekem lehet véleményem, neked lehet véleményed, másnak lehet véleménye. És lehet konszenzusos vélemény is. De amíg a konszenzusos vélemény már harmadik éve minden évben az, hogy Marvin Harrison tuti befutó, és még mindig nincs bent, addig a konszenzusos véleményt is csak véleményként tudom elfogadni, hivatkozási alapként nem nagyon. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Super Bowl reklámok egy helyenwww.youtube.com/user/adblitz
meg egy kis érdekesség, lassan én is ezt a véleményt osztom
thecomeback.com/blog/nfl/jon-gruden-wants-the-nfl-to-get-rid-of-instant-replay.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ugye milyen érdekes! 😊 Egy hülye döntés és omlik minden össze mint egy kártyavár...Ha ezen múlt volna csak, akkor azóta a Raidersnél épült volna ki egy stabilan PO-csapat, és a Pats szerencsétlenkedne, összevissza, nem?Jaja. Hiszen azota fenyesen bebizonyosodott, hogy csak azert nyert negy bajnoki cimet es jatssza a 10. AFC-dontojet. Ha az fumble, akkor nulla sem lenneNem lehet tudni, hogy mi lett volna, ha akkor és ott kiesik a Pats!
Wyatt
De amúgy meg nincsen ha. Csak szerintem az egy igazán hülye szabály volt és a mai napig felidegesít, hogy ezen idióta szabály miatt esett ki a Raiders és kezdte meg aztán később a mélyrepülését és azt gondolom, hogy ugyanezen ok miatt van a Patriots ott ahol van!
Bruce
És Brady is csak ettől az, aki, Belichickről nem is beszélve.
A szervezeti kultúra, a tulajdonos személye, a rendszerépítés mind lófasz. Egy hülye szabály, egy fumble, és minden megváltozik.
Atyaég....
Sobri Jóska
Még szerencse hogy te is belátod, mert így nem kell vitatkoznom legalább veled! 😊
több mint 10 éve
Jaja, hiszen minden idők egyik legnagyobb mákos playsorozatából kapott TD, amivel kikaptunk a Giantstől olyan lavinát indított el, hogy rögvest meg is sérült Brady. Aztán meg szarul tért vissza. És volt három év, mikor nem voltunk AFC-döntőben. Aztán a másik hihetetlen playsorozat végén elszenvedett vereség is kinyírta egy évtizedre a csapatot, és azóta sem voltunk sehol.Lehet, hogy volt idő, amikor egyetértettem volna azzal, hogy mákunk volt a Raiders ellen, és ezért volt jó nekünk ott az a néhány év. De az elmúlt 15 év alapján inkább azt mondom, hogy ha akkor nem jött volna össze, összejön később. Lehet, nem annyi, de összejön.

több mint 10 éve
Ha ezen múlt volna csak, akkor azóta a Raidersnél épült volna ki egy stabilan PO-csapat, és a Pats szerencsétlenkedne, összevissza, nem?Jaja. Hiszen azota fenyesen bebizonyosodott, hogy csak azert nyert negy bajnoki cimet es jatssza a 10. AFC-dontojet. Ha az fumble, akkor nulla sem lenneNem lehet tudni, hogy mi lett volna, ha akkor és ott kiesik a Pats!
Wyatt
De amúgy meg nincsen ha. Csak szerintem az egy igazán hülye szabály volt és a mai napig felidegesít, hogy ezen idióta szabály miatt esett ki a Raiders és kezdte meg aztán később a mélyrepülését és azt gondolom, hogy ugyanezen ok miatt van a Patriots ott ahol van!
Bruce
És Brady is csak ettől az, aki, Belichickről nem is beszélve.
A szervezeti kultúra, a tulajdonos személye, a rendszerépítés mind lófasz. Egy hülye szabály, egy fumble, és minden megváltozik.
Atyaég....
több mint 10 éve
Jaja. Hiszen azota fenyesen bebizonyosodott, hogy csak azert nyert negy bajnoki cimet es jatssza a 10. AFC-dontojet. Ha az fumble, akkor nulla sem lenneDe egyébként 3 győzelemmel kevesebb lenne a nevük mellett és egy vereséggel több, úgyhogy amit írtam az úgy is van (más lenne a PO mutató) 😊
Wyatt
több mint 10 éve
Jaja. Hiszen azota fenyesen bebizonyosodott, hogy csak azert nyert negy bajnoki cimet es jatssza a 10. AFC-dontojet. Ha az fumble, akkor nulla sem lenneNem lehet tudni, hogy mi lett volna, ha akkor és ott kiesik a Pats!
Wyatt
több mint 10 éve
Jaja. Hiszen azota fenyesen bebizonyosodott, hogy csak azert nyert negy bajnoki cimet es jatssza a 10. AFC-dontojet. Ha az fumble, akkor nulla sem lenneMintha csak mario draftolta volna 😉
Wyatt
több mint 10 éve
Jaja. Hiszen azota fenyesen bebizonyosodott, hogy csak azert nyert negy bajnoki cimet es jatssza a 10. AFC-dontojet. Ha az fumble, akkor nulla sem lenne

több mint 10 éve
Meg nem beszélve arról, hogy a 1st ballot HOF C-Wood által kierőszakolt fumble-t, ha nem incomplete pass-nak ítélik, akkor Brady és a Pats PO mutatója is igen más lenne!Van egy QB, akit minden idők egyik legjobbjának tartanak, egy, aki üzemi szintre emelte a nyerést, meg egy, aki sikerre vezette a liga történetének egyik legjobb védelme segítette gárdát. Ez azért úgy eléggé belejátszik. Az NFC-ben Brees mocsok jól szerzi a yardokat, de hát tudjuk, hogy az nem minden, Rodgers mondjuk mocsok jó, de ebben a szezonban azért látszott, hogy talán mégsem Superman, Romót hiába bírom, a helyi Rivers. Elisha meg kapja be. Itt egyelőre csak a Seattle-ben volt meg az igazán komoly dominancia lehetősége, de azt a csapatot meg mocsok nehéz egyben tartani. Talán majd Cam, de azért az AFC hármasa ligaszinten is kiemelkedőbb volt az egy-egy jó évet kifogó NFC-csaptoknálami mocskosul érdekessé teszi a Pats hegemóniáját hogy nem volt egy olyan mocskos GM sem a csoportotokban akinek az a mocskos ötlete támadt volna az elmúlt 10 évben hogy egy jobb QB-t szerez/draftol/lop a Brady csoport riválisának, ha egyszer lett volna akár csak egy Eli/Rivers/Romo szintű már lehet más lenne a Pats PO-mutatója is.
Wyatt
davemayer
több mint 10 éve
Mi van? Wilsonnak jelenleg minden esélye megvan, hogy olyan pályát fusson, amivel bekerül. De ennyi, nem több.Nálam két kaszt van.Wilsont be fogjàk nyomni, ha csak nem kerül vadabb lejtőre vagy csinál hülyeséget, legalább lesz egy feka hof qb is.
1st ballot: TB, PM
no brainer HoF (de nem 1st ballot): Rodgers, Brees, BB, Eli
A többi QB nálam nem HoF - legalábbis jelenleg.
Soldados
Amadeus91
Wilson ha ma visszavonulna, nem kerülne be. Róla egyelőre kár beszélni, ahhoz túl rövid időt töltött a ligában. Legfeljebb ígéretesnek nevezhetjük a pályáját és a képességeit.

több mint 10 éve
4.évét zárta most. ez még kurvakorai. főleg az h "befogják nyomni". lehet h mindenidők legjobbja lesz, lehet h simán visszaszürkül és a csapat is elfogy mellette.Nálam két kaszt van.Wilsont be fogjàk nyomni, ha csak nem kerül vadabb lejtőre vagy csinál hülyeséget, legalább lesz egy feka hof qb is.
1st ballot: TB, PM
no brainer HoF (de nem 1st ballot): Rodgers, Brees, BB, Eli
A többi QB nálam nem HoF - legalábbis jelenleg.
Soldados
Amadeus91
de nyíilván igazad van, HoF 😊