NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Meg is kaptam a Kirwan könyvet. 😀 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
több mint 9 éve
Itt hadd kívánjak áldott ünnepeket minden Amerikai FOOTBALL rajongónak és új esztendőt:S egy Bibliai igeverset is engedjetek meg szeretettel:
"Valakik pedig befogadták őt (Jézust), hatalmat adott azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, akik az ő nevében hisznek" (János evangéliuma 1 rész 12. vers)
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
Pittsburgh-Dallas mekkora lenne...😊 🏈
több mint 9 éve
NFC-ből Seattle vagy Green Bay. De a Dallas/Detroit kettősből egy biztos szépen be fog kavarni. 😀 Mind a két csapat nagy sleeper lesz a PO-ban.AFC-ben Pats elég meggyőző, kérdés milyen lesz a PO forma. Denver idén tuti nem jut be.
Ha bejut, akkor a Chargerstől várok sokat, meg a Steelerstől.
Legyen San Diego-Dallas. 😀
több mint 9 éve
Továbbra is tartom, és remélem a SB-t is megnyerik majd.
Akit nem szeretnék hogy győzzön, azok a Patriots, a Broncos, a Packers, és a Cowboys.
több mint 9 éve
Arizona - Cincy SB, arra lehetne varrni gombocskát. Rohanok, meg is teszem nagy lóvéval, aztán februárban majd a yachtomról írogatok ide........😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Imádom ezeket. (Y)Mai program.gabengondolom ez is tetszeni fog
@BryanDFischer
Finished watching A Football Life: 2006 Rose Bowl and it lives up to the billing. Fantastic, I’d put it up against all but 2-3 30for30’sbaggio
Remélem a két "szurkoló" ennél többet nem szerepel.
Szép történet. Ismét bebizonyítják mennyivel komolyabb az NFL mint az NCAA!!! xD
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
legyen Bengals - Cowboys, hátha a két choker csapat most nem lesz az 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
A Pittsburghot erősnek érzem, és szerintem még nem játszottak ki minden ütőkártyát, emellet talán az egyetlen csapat top QB-RB-WR trióval, elfogadható falakkal, és jó teljesítményre képes D-vel. A Pats-et sem írnám le, így New England-Pittsburgh AFC döntőt jósolok. Az NFC-ben Seattle-GB. Szerintem ez a 4 csapat ki fog emelkedni, viszont közülük bárki megnyerheti.HulkeinsteinLehet benne valami, de szerintem a Steelers elmasírozhat akár az AFC döntőig is (sőt), azonban benne van egy nagy bukta is ezzel a secondaryvel
több mint 9 éve
Mai program.gondolom ez is tetszeni fog
gaben
@BryanDFischer
Finished watching A Football Life: 2006 Rose Bowl and it lives up to the billing. Fantastic, I’d put it up against all but 2-3 30for30’s
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Pittsburghot erősnek érzem, és szerintem még nem játszottak ki minden ütőkártyát, emellet talán az egyetlen csapat top QB-RB-WR trióval, elfogadható falakkal, és jó teljesítményre képes D-vel. A Pats-et sem írnám le, így New England-Pittsburgh AFC döntőt jósolok. Az NFC-ben Seattle-GB. Szerintem ez a 4 csapat ki fog emelkedni, viszont közülük bárki megnyerheti.
több mint 9 éve
San diego - dallas, csak, hogy boruljon a papírforma 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szvsz:Pats/Broncos - Seahawks/Lions
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Én így érzem. 😊1. Seattle 35%Fuhh, hát ez nagyon kevés így első ránézésre.
2. Pittsburgh 25%
3. New England 20%
4. Green Bay 15%
5. Arizona, Carolina, Cincinnati, Colts, Dallas, Denver, Detroit, San Diego 5%Sobri Jóska
És hogy a Steelers esélyesebb mint a Pats az elég vicces. Hazai pályán ezer éve nem kaptak ki, szerintem bemasíroznak a döntőbe megerőltetés nélkül.Bazzani
A fogadóoldalakon amúgy a Pats oddsai olyan 30-40% környékiek.
Tehát az én 20-am csak fele, kétharmada, azért az nem túl markáns eltérés.
Én a Steelerst értékeltem túl, de úgy érzem a Seahawks mellett most ők vannak leginkább egyben, jól skerült a "formaidőzítés", kijöhet nekik jól most ez a PO.
több mint 9 éve
Mindegy csak ne Pats - Boys! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Colts - Lions SB, a Colts győzelmét a szokásos Vinatieri GW FG hozza majd
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Nagyon jó formába lendültek sajna a törcsisek, de remélem, neked lesz igazad 😊1. Seattle 35%Fuhh, hát ez nagyon kevés így első ránézésre.
2. Pittsburgh 25%
3. New England 20%
4. Green Bay 15%
5. Arizona, Carolina, Cincinnati, Colts, Dallas, Denver, Detroit, San Diego 5%Sobri Jóska
És hogy a Steelers esélyesebb mint a Pats az elég vicces. Hazai pályán ezer éve nem kaptak ki, szerintem bemasíroznak a döntőbe megerőltetés nélkül.Bazzani
több mint 9 éve
1. Seattle 35%Fuhh, hát ez nagyon kevés így első ránézésre.
2. Pittsburgh 25%
3. New England 20%
4. Green Bay 15%
És hogy a Steelers esélyesebb mint a Pats az elég vicces. Hazai pályán ezer éve nem kaptak ki, szerintem bemasíroznak a döntőbe megerőltetés nélkül.
több mint 9 éve
Láttam, indexen is kint volt. Elég gusztustalan.Bár ha csak eredményt nézek a hétvégi NCAA bowlok se tűnnek túl izgulósoknak. (2 szoros, 3 nagy különbségű)Sobri Jóska😊
www.dailymotion.com/video/x2d6ve0_miami-beach-bowl-byv-vs-memphis-ot_sportbaggio
De ez már utána volt. 😊
több mint 9 éve
Bár ha csak eredményt nézek a hétvégi NCAA bowlok se tűnnek túl izgulósoknak. (2 szoros, 3 nagy különbségű)Sobri Jóska😊
www.dailymotion.com/video/x2d6ve0_miami-beach-bowl-byv-vs-memphis-ot_sport
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
1. Seattle 35%2. Pittsburgh 25%
3. New England 20%
4. Green Bay 15%
5. Arizona, Carolina, Cincinnati, Colts, Dallas, Denver, Detroit, San Diego 5%
több mint 9 éve
Gyuri34
101
Kinyeri Superbowl-t? igy alapszakasz végén?)) ,tudjuk már 10 playoff bejutott.Favoritok nálam:
New England 1 (rutin,forma)
2. Seattle (brutális védelem+szörny utolso idénye itt)
3. Greenbay (Igéretes O)
Igéretes:
4. Denver (rossz forma)
5. Detroit (kemény védelem+Megatron)
6. Dallas (fekete Ló, Romo Formája Januárba?😀)
Outsiderek:
7. Pittsburgh (jo forma)
8. Colts (0 fotujáték nÉllkül?)
9. Bengals (Dalton interek,futok elhagyják labdát)
10. Arizona (Stanton felépül?)
11. Atlanta(carolina) szarok,only hazaipálya wildon.
12. San Diego. v. Baltimore , max egy kör.
Nálam ez a Powerranking sorrend. Más vki?))
több mint 9 éve
Megelőzöm baggiot, ez a hét biza nem támasztja alá, hogy az NFL-ben izgi rangadók vannak kiélezett PO-helyzetben.A hét PO szempontból számító rangadói:
CLE - CAR 13:17
BAL - HOU 13:25
ATL - NO 30:14
KC - PIT 12:20
IND - DAL 7:42
SEA - ARI 35:6
6-ból 6 "nem túl izgulós" meccs.
Bár ha csak eredményt nézek a hétvégi NCAA bowlok se tűnnek túl izgulósoknak. (2 szoros, 3 nagy különbségű)