NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
a futkározós qb-k kora lejárt!😀 Kaep is ezt a tényt támasztotta alá a Chargers ellen.
vine.co/v/OXHWEUjVxU2baggio
több mint 9 éve
a futkározós qb-k kora lejárt!---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
THNX!Jól emlékszem, hogy a mai C8-as meccs nem lesz ismételve?gabenIgen.Hege
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Jól emlékszem, hogy a mai C8-as meccs nem lesz ismételve?
több mint 9 éve
Ha már Wisconsin 😊www.youtube.com/watch?v=vVtTMNK6xLo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Florida! 😛Wisconsin :p
now.nfl.com/play/433ca85a-684f-4d76-9422-3c9219b31886?id=433ca85a-684f-4d76-9422-3c9219b31886?campaign=Facebook_NOW_Golfgaben
www.youtube.com/watch?v=VdMK8Ha3mHY
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Florida! 😛now.nfl.com/play/623afdfd-913c-4a6d-9049-9810e84387ac?id=623afdfd-913c-4a6d-9049-9810e84387ac?campaign=Facebook_NOW_cake
now.nfl.com/play/433ca85a-684f-4d76-9422-3c9219b31886?id=433ca85a-684f-4d76-9422-3c9219b31886?campaign=Facebook_NOW_Golfgaben
több mint 9 éve
Florida! 😛 now.nfl.com/play/433ca85a-684f-4d76-9422-3c9219b31886?id=433ca85a-684f-4d76-9422-3c9219b31886?campaign=Facebook_NOW_Golf
több mint 9 éve
Jay Cutler making $22.5 million this year, more than Wilson, Luck, Rodgers, Newton and Sanchez COMBINEDbaggio#mattflynning
több mint 9 éve
Jay Cutler making $22.5 million this year, more than Wilson, Luck, Rodgers, Newton and Sanchez COMBINEDbaggioÉs 1 híján dobott is annyi interceptiont, mint Wilson, Rodgers és Sanchez együttesen.
több mint 9 éve
Jay Cutler making $22.5 million this year, more than Wilson, Luck, Rodgers, Newton and Sanchez COMBINED
---
több mint 9 éve
Nem használom ezt a kifejezést, de ha elnézem a manziel - newton összecsapást ( :# ); csak egyvalami juthat eszembe: Haters BowlLets Go Defense! - Both!!!
több mint 9 éve
Semmit nem mondtam/mondok arra, h vki 1 meccs után milyen utat fog bejárni. A példa pont azt illusztrálja, h attól h szar volt az első meccs, még nem jelent semmit, lehet jó. Persze rossz is. Engem nem érdekel."a yard számtít nem a passer rating, mert az csak a TDkről szól" LOLBlack_AdderOké remélem szerinted is Manci pont ugyanazt az utat fogja bejárni mint Luck vagy PM mert nekik is szar volt az első meccsük. Engem nem zavar ha ez a véleményed.
Ui.: Ott csak arra akartam utalni, hogy egy 40-50 es rating között nincs nagy különbség ha nem dobsz TD-t, pedig szerintem ha 300 yardot felrakott volna JF meg pár pontot akár úgy hogy FG vagy futott TD, már sokkal boldogabb lenne mindenki. De valszeg velem van a gond, hogy nem tudom átadni írásban a gondolataim ezért sorry.Toca
Amit én mondok, h a passzol yardok a világ legirrelevánsabb statja. A passer rating se tökéletes, de úgy kb végtelenszer relevánsabb adat ilyen szempntból is, mint a passing yards.
40-50 QB rate között tényleg nincs nagy különbség. Mindkettő szar. De attól, h a végén soft coverage vagy neadjisten prevent D ellen felpakolsz 100-150 yardot, úgy h előtte 2-3× eladtad a labdát, és már rég elvesztetted a csapatodnak a meccset...
De igazából nem látom értelmét bizonygatni, hogy egy olyan stat, ami több relevánsabb dolgot vesz figyelembe, levetítve egy próbálkozásra, miért jobb, mint ami egyetlen dolgot vesz figyelembe, és nem is aggregálja, nem látom értelmét elmondani, h miért jobb 10 kísérletből 200 yard, mint 45-ből 300 (azt meg h nettó yardokat nézzünk már-már fel se merem hozni), vagy h egy rég eldőlt meccsen miért könnyebb hozni a yardokat, akármilyen szarul is játszottál odáig...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
"a yard számtít nem a passer rating, mert az csak a TDkről szól" LOLBlack_AdderOké remélem szerinted is Manci pont ugyanazt az utat fogja bejárni mint Luck vagy PM mert nekik is szar volt az első meccsük. Engem nem zavar ha ez a véleményed.
Ui.: Ott csak arra akartam utalni, hogy egy 40-50 es rating között nincs nagy különbség ha nem dobsz TD-t, pedig szerintem ha 300 yardot felrakott volna JF meg pár pontot akár úgy hogy FG vagy futott TD, már sokkal boldogabb lenne mindenki. De valszeg velem van a gond, hogy nem tudom átadni írásban a gondolataim ezért sorry.
több mint 9 éve
Luck többet mozgott ki a zsebből az egyetemen, mint RG3, és volt/van milyen mobilitással dolgoznia, de most kerestem vissza, az első éles, Bears elleni meccset követően egyértelműen ezt rótták fel neki a leginkább. Ami számomra hihetetlen volt, hogy épp Manzielnél meg szinte semmilyen rollout, play-action, stb. játékot nem hívtak, helyette ment pl. a zone read, amit alig alkalmazott a Texas A&M-en... A korai nagy hátrány és a rossz field pozíciók se segítették, persze ettől függetlenül is gyatrán játszott.lehet itt 300+ yardozni, de pl. Luck kezdetben hihetetlenül nem érezte a nyomást, ami szinte minden rookie QB-re jellemző,Javíts ki ha tévedek, de ha az emlékeim nem csalnak sokat hüledeztünk azon, hogy Luck első évében mennyire jól mozog a zsebben és kerüli el a sackkeket. Ez nyilván nem csak annyiból áll, hogy jól érzi a nyomást, de már akkor is egy átlag NFL QB szintjén volt ez a képessége.dugo1993
baggio
---
több mint 9 éve
2 félidőnyit nem láttam, a 8ból. Basszus látens Browns fan vagyok, nálam Manci nagyon nem nfl ready, mondjuk 1 meccs alapján mondom, ha a Panthers ellen lehoz valami értelmeset akkor majd megkövetem magam, de szerintem belőle jövőre lehet értelmes QB-t faragni.Hát beáldozta a QBját hogy mentse az állását és így fogja elbukni. Zseniális 😀Tocagondolom Hoyer utolsó 4 meccséből 1 percet sem láttál.Joey Tribbiani
Amúgy a beáldozta QBját lehet kicsit erős volt, az a kérdés erre Manci hogy reagál.
Mondjuk ezen a meccsen Luck vagy Rodgers is lehetett volna az irányító az se sokat segít rajtatok.
több mint 9 éve
"a yard számtít nem a passer rating, mert az csak a TDkről szól" LOL
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
dugo93
4 229
lehet itt 300+ yardozni, de pl. Luck kezdetben hihetetlenül nem érezte a nyomást, ami szinte minden rookie QB-re jellemző,Javíts ki ha tévedek, de ha az emlékeim nem csalnak sokat hüledeztünk azon, hogy Luck első évében mennyire jól mozog a zsebben és kerüli el a sackkeket. Ez nyilván nem csak annyiból áll, hogy jól érzi a nyomást, de már akkor is egy átlag NFL QB szintjén volt ez a képessége.
baggio
több mint 9 éve
Hát beáldozta a QBját hogy mentse az állását és így fogja elbukni. Zseniális 😀Tocagondolom Hoyer utolsó 4 meccséből 1 percet sem láttál.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Hát beáldozta a QBját hogy mentse az állását és így fogja elbukni. Zseniális 😀Én ezt értem sőt én még meg se szóltam a Janit mert továbbra is inkább az edző hibájának vélem, hogy ha látja hogy ennyire nem kész még mi a pöcsért teszi be... De a D se segítette ami Hoyert legalább igen.Ez a történelmi összehasolnítás tényleg kissé bulváros, de Istenem nfl.com, jobbat ne várj.
De azért ne mond már, hogy PM és Luck 50% + os pontosságát össze lehet mosni Johnny statjaival. Értem hogy egyik sem jó, de azért na.Toca
Ha meg nem teszi be Pettine Manzielt akk azért feszítik keresztre h miért nem próbálja ki az 1. körös újoncot, 22-es csapdája.empty taxi
több mint 9 éve
Lehet úgyis handoffot adni az RB-nek, hogy ott van meg úgyis hogy nincs 😀és ha azt a játékot épp West rontotta el? amúgy én biztos nem hasonlítottam Luckhoz, érdekességképp betettem csak pár statot ismert QB-kről, akiknek a debütálása nem sikerült azért annyira fényesen
Nem Johnnyt akartam kikezdeni én látok benne potenciált, gyakorlatilag minden beszopott amit lehet brutál Bengals D, gyenge saját D és O-fal, futójáték nuku, WR-ek is háát hagyjuk és még playoffért is küzdenek, de azért összehasonlítani Mancit AZ AKKORI Luck-kal vagy PM-mel hát kacagnom kell.Toca
lehet itt 300+ yardozni, de pl. Luck kezdetben hihetetlenül nem érezte a nyomást, ami szinte minden rookie QB-re jellemző, Manziellel is ez volt a legnagyobb probléma, tessék megnézni, hogy egy alapból halálra ítélt playhívásnál (3&2-re...) hogy befosik a boxba fellépő safety-től
---
több mint 9 éve
Én ezt értem sőt én még meg se szóltam a Janit mert továbbra is inkább az edző hibájának vélem, hogy ha látja hogy ennyire nem kész még mi a pöcsért teszi be... De a D se segítette ami Hoyert legalább igen.Ez a történelmi összehasolnítás tényleg kissé bulváros, de Istenem nfl.com, jobbat ne várj.
De azért ne mond már, hogy PM és Luck 50% + os pontosságát össze lehet mosni Johnny statjaival. Értem hogy egyik sem jó, de azért na.Toca
Ha meg nem teszi be Pettine Manzielt akk azért feszítik keresztre h miért nem próbálja ki az 1. körös újoncot, 22-es csapdája.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Passzolni lehet 70 yardos TD-t így isLehet úgyis handoffot adni az RB-nek, hogy ott van meg úgyis hogy nincs 😀
www.youtube.com/watch?v=s60logYiApQ
vagy 95 yardosat így
www.youtube.com/watch?v=0n8GxriGnds
a statok kozmetikázásáról nem is beszélve garbage time-ban... Luck így kezdett: punt, punt, punt, INT, TD (futás - D. Brown), FG (kimaradt), punt, INT, fumble, TD, (14-34-es hátrányban), punt, INT
---
"a maga agresszív módján" xD beidéztem a statokat az nfl.com egyik friss cikkéből...baggio
Nem Johnnyt akartam kikezdeni én látok benne potenciált, gyakorlatilag minden beszopott amit lehet brutál Bengals D, gyenge saját D és O-fal, futójáték nuku, WR-ek is háát hagyjuk és még playoffért is küzdenek, de azért összehasonlítani Mancit AZ AKKORI Luck-kal vagy PM-mel hát kacagnom kell.
több mint 9 éve
Én ezt értem sőt én még meg se szóltam a Janit mert továbbra is inkább az edző hibájának vélem, hogy ha látja hogy ennyire nem kész még mi a pöcsért teszi be... De a D se segítette ami Hoyert legalább igen.Szóval ha úgy nézzük az elmúlt 25 évből 1 QB-t tudtál mondani aki nem kezdett érdemleges teljesítménnyel (ne haragudj de ha valaki 300 yardot passzol kezdő meccsén azt nem tudom gyengének nevezni, csak mert a QB rating a TD-kről szól) az egy közepes ball-manager QB Alex Smith. Jól értem ?TocaNem.
Ha egy QB nem dob min 60% pontossággal akk pl. az én szememben szar meccse volt lehet mellette akárhány TD meg INT. Ez senkinek nem jött össze közülük az 1. meccsén. Robi azt próbálta elmagyarázni a maga kissé agresszív módján h egy meccs alapján nem kéne temetni janifocit.
Megjegyzem engem az lepett volna meg ha jó lett volna a Bengals ellen.empty taxi
De azért ne mond már, hogy PM és Luck 50% + os pontosságát össze lehet mosni Johnny statjaival. Értem hogy egyik sem jó, de azért na.
több mint 9 éve
Passzolni lehet 70 yardos TD-t így iswww.youtube.com/watch?v=s60logYiApQ
vagy 95 yardosat így
www.youtube.com/watch?v=0n8GxriGnds
a statok kozmetikázásáról nem is beszélve garbage time-ban... Luck így kezdett: punt, punt, punt, INT, TD (futás - D. Brown), FG (kimaradt), punt, INT, fumble, TD, (14-34-es hátrányban), punt, INT
---
"a maga agresszív módján" xD beidéztem a statokat az nfl.com egyik friss cikkéből...
---