NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 10 éve
Vki tervezi megvenni/elolvasni? Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a "untold" jelzővel, de kiváncsi lennék ennyi idő után mi az amit még erről a rivalizálásról nem osztottak meg a nagyérdeművel. twitter.com/garymyersNYDN/status/646310318482829313

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nagyon király lesz idén az AFC South. 2 forduló után egyedül itt nincs már veretlen csapat, és 8 meccsen 2-6os mérleget hozott össze a 4 csapat.Vagy én vagyok hülye, de itt csak egyetemi meccsek vannak. Megvárom míg az az egy ember bekapcsolja a gépét és le tudom tölteni, addig nézek mást. 😀
Noonkick?Megnézném, de annyi embert érdekel, hogy sehonnan se lehet leszedni. 😀Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
Demecs
iktriad
több mint 10 éve
Nagyon király lesz idén az AFC South. 2 forduló után egyedül itt nincs már veretlen csapat, és 8 meccsen 2-6os mérleget hozott össze a 4 csapat. Noonkick?Megnézném, de annyi embert érdekel, hogy sehonnan se lehet leszedni. 😀Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
Demecs
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Megnézném, de annyi embert érdekel, hogy sehonnan se lehet leszedni. 😀Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
több mint 10 éve
Goodell majd kapkodja a fejét, h kit nem büntetett meg eléggé, h idáig fajultak a dolgok 😀Hosszú a szezon, még bármi megtörténhet. Kivéve, hogy mi bejutunk oda, akkor itt a világvége.Az igazi, ultimate alázást iktriad nyomta a miami topikban: miutàn kikaptak a jaxtől, azt mondja sok sikert a playoffban 😀 kiégtemAlázás a Skins fanoktól 😀lehet év közben ilyen már nem lesz 😀Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
apeszos
sapka
adam8
Höri
iktriad
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Hosszú a szezon, még bármi megtörténhet. Kivéve, hogy mi bejutunk oda, akkor itt a világvége.Az igazi, ultimate alázást iktriad nyomta a miami topikban: miutàn kikaptak a jaxtől, azt mondja sok sikert a playoffban 😀 kiégtemAlázás a Skins fanoktól 😀lehet év közben ilyen már nem lesz 😀Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
apeszos
sapka
adam8
Höri
több mint 10 éve
Az igazi, ultimate alázást iktriad nyomta a miami topikban: miutàn kikaptak a jaxtől, azt mondja sok sikert a playoffban 😀 kiégtemAlázás a Skins fanoktól 😀lehet év közben ilyen már nem lesz 😀Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
apeszos
sapka
adam8
több mint 10 éve
Ennek mondjuk nem tudom mi köze van ahhoz, hogy milyen is a liga, és pl. halkan megjegyzem, ha mondjuk a foci vb-n az összes esélyesnek gondolt csapat kikapna ilyen Trinidad és Tobagóktól, ott sem az menne, hogy milyen csodálatos torna is ez, hanem hogy mennyire gyenge a színvonal.baggioA football VB-n és az NFL-ben nincsenek Trinidad és Tobagók. Az az NCAA. 😉
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Hát ezt nagyon benézted.Az milyen már amikor Robinak kell az nfl-t megvédenie xD0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, JaguarsEnnek mondjuk nem tudom mi köze van ahhoz, hogy milyen is a liga, és pl. halkan megjegyzem, ha mondjuk a foci vb-n az összes esélyesnek gondolt csapat kikapna ilyen Trinidad és Tobagóktól, ott sem az menne, hogy milyen csodálatos torna is ez, hanem hogy mennyire gyenge a színvonal.
Szar NFL 😀
braxa88
Amúgy nem arra lenne érdemes fókuszálni, hogy a nagyágyúk milyen játékkal kaptak ki és a kicsik milyennel nyertek? Ja mégsem, mert akkor az összkép nem lenne olyan szép, amit mutogatni lehetne.
baggio
Sixo
több mint 10 éve
Az milyen már amikor Robinak kell az nfl-t megvédenie xD0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, JaguarsEnnek mondjuk nem tudom mi köze van ahhoz, hogy milyen is a liga, és pl. halkan megjegyzem, ha mondjuk a foci vb-n az összes esélyesnek gondolt csapat kikapna ilyen Trinidad és Tobagóktól, ott sem az menne, hogy milyen csodálatos torna is ez, hanem hogy mennyire gyenge a színvonal.
Szar NFL 😀
braxa88
Amúgy nem arra lenne érdemes fókuszálni, hogy a nagyágyúk milyen játékkal kaptak ki és a kicsik milyennel nyertek? Ja mégsem, mert akkor az összkép nem lenne olyan szép, amit mutogatni lehetne.
baggio
több mint 10 éve
Alázás a Skins fanoktól 😀lehet év közben ilyen már nem lesz 😀Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
apeszos
sapka
több mint 10 éve
0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, JaguarsEnnek mondjuk nem tudom mi köze van ahhoz, hogy milyen is a liga, és pl. halkan megjegyzem, ha mondjuk a foci vb-n az összes esélyesnek gondolt csapat kikapna ilyen Trinidad és Tobagóktól, ott sem az menne, hogy milyen csodálatos torna is ez, hanem hogy mennyire gyenge a színvonal.
Szar NFL 😀
braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Év elején még mehet a tipszmiksz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
lehet év közben ilyen már nem lesz 😀Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
apeszos
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, JaguarsSzar NFL 😀
több mint 10 éve
Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
több mint 10 éve
Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?Több jó is volt, attól függ mit akarsz látni:
Előre is köszi.
Demecs
- ha pontzuhatagot akarsz akk OAK-BAL
- ha klasszis WR-eket akcióban akk NYG-ATL
- ha TO-parádét akk CIN-SD
- ha jó védelmeket akk CAR-HOU
- ha jóféle csoportderbit akk NO-TB
- ha csak simán egy igazi szoros, izgalmas meccset akk JAX-MIA

Madden hates me.
több mint 10 éve
Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt? Előre is köszi.
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?A KC meg amatőr mòdon pihenteti Aaron Murray-t. Ezen múlik.
iktriad
több mint 10 éve
kezdőben meg nálam a ravens D/ST -3 ponttal 😀Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?Az megvan, hogy carr összehajigált vagy 30 pontot a baltimore! ellen? Kiváncsi vagyok hány embernél volt még padon rajtam kívül 😀
iktriad
peach
több mint 10 éve
i292.photobucket.com/albums/mm25/dorkasaur_2010/GIFs/rolleyes.gifAz megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?Az megvan, hogy carr összehajigált vagy 30 pontot a baltimore! ellen? Kiváncsi vagyok hány embernél volt még padon rajtam kívül 😀
iktriad
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?Az megvan, hogy carr összehajigált vagy 30 pontot a baltimore! ellen? Kiváncsi vagyok hány embernél volt még padon rajtam kívül 😀
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?
több mint 10 éve
inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Eagles, Eagles, Eagles, Eagles, Eagles
sapka