NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 10 éve
A bottom 5 annyira egyértelműnek tűnik, hogy mind az öt csapat nyert ma xDtwitter.com/espnstatsinfo/status/645753569912713216
szerintem még sose volt erre példa, hogy a Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars kvintett egyszerre húzott be egy nap W-t
baggio
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Azért tavaly volt olyan meccs ahol sima volt!
több mint 10 éve
Ez az év eddig fordulóról fordulóra megtippelhetetlen.ahogy eddig mindegyik, minden évben
Béczkó
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Osztom! FANTASZTIKUS egy hétvége! A tippjátékom úgy ment a levesbe, hogy ajajajaj 😀. Ez az év eddig fordulóról fordulóra megtippelhetetlen.
több mint 10 éve
A bottom 5 annyira egyértelműnek tűnik, hogy mind az öt csapat nyert ma xDszerintem még sose volt erre példa, hogy a Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars kvintett egyszerre húzott be egy nap W-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hát ezen a héten a forduló citromdíjasát nehezebb lesz kiválasztani, mint a hét játékosát, az szinte tuti.Apropó, lehet utólag módosítani a tippeken? 😊 Bár... inkább nem is módosítanék, hanem teljesen újat adnék le inkább. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
boroztunk haverokkal, ilyen apróságokra már nem adtam 😉 Eagles helyett Panthers légyenBills, Broncos, Chiefs, Patriots, Steelers, TexansNfc southból nem jut be senki? Azt azt hogyan...?! 😀
Cardinals, Cowboys, Eagles, Lions, Packers, Seahawks
Browns, Bucs, Jaguars, Raiders, Redskins
JSanyo
peach
több mint 10 éve
AFC: Pecc,Steelers,Colts,Chargers,Bills,ChiefsNFC: Eagles,Packers,Panthers,Seahawks,Cards,Viks
49ers, Bucs, Jags, Browns, Raiders
több mint 10 éve
Ez az 5-ös elég egyértelműnek tűnik, én bedobok egy Bearst is, mondjuk a Skins helyett.
több mint 10 éve
AFC: Pats,Colts,Steelers,Broncos,Chargers,DolphinsNFC: Cardinals,Cowboys, Packers, Panthers, Seahawks, Lions
1/1 sztem Skins lesz, többi 4 a buttom 5ből: Buccs, Browns, Jaguars, Raiders
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Pats, Bills, Bengals, Titans, Colts, ChargersCowboys, Eagles, Packers, Lions, Atlanta, Arizona
több mint 10 éve
Diszkriminálnak titeket, ami nem az első alkalom. 2007-ben az NFC eredeti Pro Bowl keretében se volt játékos a South-ból.Bills, Broncos, Chiefs, Patriots, Steelers, TexansNfc southból nem jut be senki? Azt azt hogyan...?! 😀
JSanyo
peach
több mint 10 éve
Bills, Broncos, Chiefs, Patriots, Steelers, TexansNfc southból nem jut be senki? Azt azt hogyan...?! 😀
JSanyo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egy hét csúszással ugyan, de felkerült a tippjáték is! Heti tippsorok is lesznek majd, bár szerintem csak a harmadik héttől

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tavaly is volt 1000+ yardos WR az 1/1-esnél (ráadásul kettő is), szóval ez a feladat Hurnsnek sem lesz kihívás az eredménytől függetlenül.Allen Hurns dislike this.inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Jaguars lesz az 1/1.
Tampa-Oakland-Cleveland-Jacksonville-Washington
ebben a sorrendben,
ezt lőjjétek felül, mert még van egy-két csapat aki jó lenne ide
sapka
mustaine
iktriad
több mint 10 éve
Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Allen Hurns dislike this.inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Jaguars lesz az 1/1.
ebben a sorrendben,
sapka
mustaine
több mint 10 éve
inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Jaguars lesz az 1/1.
ebben a sorrendben,
sapka
több mint 10 éve
Cleveland, Oakland, Washington, Jacksonville, Chicago

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Tampa-Oakland-Cleveland-Jacksonville-Washington
ebben a sorrendben,
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
AFC: Patriots, Ravens, Colts, Broncos, Chiefs, BillsNFC: Cowboys, Packers, Falcons, Cardinals, Eagles, Seahawks
több mint 10 éve
AFC: Patriots, Ravens, Colts, Chargers, Bengals, DolphinsNFC: Eagles, Packers, Panthers, Cardinals, Cowboys, Lions
több mint 10 éve
AFC: Bills, Colts, Broncos, Ravens, Pats, ChiefsNFC: Cards, Packers, Cowboys, Falcons, Rams, Seahawks
több mint 10 éve
AFC: Jets, Bills, Steelers, Titans, Chargers, BroncosNFC: Cowboys, Packers, Panthers, Cardinals, Rams, Seahawks