NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Mit gondoltok, ki lesz az MVP?sima Rodgers.
Nálam annyira sima döntés lenne Watt, de félek, hogy odaadják Rodgersnek vagy Murraynek vagy akárki másnak.
Egyszerűen idén nem érzem senki teljesítményét olyan kiemelkedőnek, mint Wattét.tenorx
Watt csapata mire is ment a korszakos teljesítményével ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
én is kaptam százalékot, de pssszt 😉Látom Bush-t már te is törölted xDSixo67Olyan ez kicsit, mint a soccer, ahol az aranylabdát szinte csak csatárok vagy támadó középpályások kapják, egy védőnek, pláne egy kapusnak, lehet akármilyen jó, esélye sincsKampmanvagy mint az NCAA-ben a Heisman, az utolsó győztes védő még Woodson volt 97ben, Ingramet leszámítva ebben az évezredben pedig csak QB kapta meg 😊JSanyo
több mint 9 éve
Látom Bush-t már te is törölted xDOlyan ez kicsit, mint a soccer, ahol az aranylabdát szinte csak csatárok vagy támadó középpályások kapják, egy védőnek, pláne egy kapusnak, lehet akármilyen jó, esélye sincsKampmanvagy mint az NCAA-ben a Heisman, az utolsó győztes védő még Woodson volt 97ben, Ingramet leszámítva ebben az évezredben pedig csak QB kapta meg 😊JSanyo
több mint 9 éve
szerintem Messi lesz az MVPDexxter TailorNem CR7? O_O O_O
több mint 9 éve
Olyan ez kicsit, mint a soccer, ahol az aranylabdát szinte csak csatárok vagy támadó középpályások kapják, egy védőnek, pláne egy kapusnak, lehet akármilyen jó, esélye sincsKampmanvagy mint az NCAA-ben a Heisman, az utolsó győztes védő még Woodson volt 97ben, Ingramet leszámítva ebben az évezredben pedig csak QB kapta meg 😊
több mint 9 éve
szerintem Messi lesz az MVP
több mint 9 éve
Kampman
28 326
Védőjátékos utoljára 1986-ban lett MVP, akkor Lawrence Taylor egy 14-2-es Giants vezéregyénisége volt. (ráadásul SB-t is nyert) Tudom, hogy az MVP címet csak az alapszakaszra adják, de egy 9-7-es csapat (ami bent sincs a PO-ban) védője nem fogja megkapni, ahhoz túlságosan "támadó-orientált" az NFL. Olyan ez kicsit, mint a soccer, ahol az aranylabdát szinte csak csatárok vagy támadó középpályások kapják, egy védőnek, pláne egy kapusnak, lehet akármilyen jó, esélye sincs.Rodgers fogja megkapni, persze Romo, Murray vagy Watt is megérdemelné.
több mint 9 éve
Mit gondoltok, ki lesz az MVP?Watt!
Nálam annyira sima döntés lenne Watt, de félek, hogy odaadják Rodgersnek vagy Murraynek vagy akárki másnak.
Egyszerűen idén nem érzem senki teljesítményét olyan kiemelkedőnek, mint Wattét.tenorx
Minden szempontból megérdemli és PR oldalról is indokolható.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Jó, hát addig is a pórnép véleményére is kíváncsi vagyok 😀Mit gondoltok, ki lesz az MVP?Lesz díjazott + allpro cikkünkHöri
több mint 9 éve
Mit gondoltok, ki lesz az MVP?Lesz díjazott + allpro cikkünk
több mint 9 éve
Mit gondoltok, ki lesz az MVP?Nálam annyira sima döntés lenne Watt, de félek, hogy odaadják Rodgersnek vagy Murraynek vagy akárki másnak.
Egyszerűen idén nem érzem senki teljesítményét olyan kiemelkedőnek, mint Wattét.
több mint 9 éve
Seattle, Dallas 10-10Nincs meglepetés benne.
Philadelphia 9
New England, Denver 8-8
Arizona, Pittsburgh 7-7
Cincinnati, Kansas City, Indianapolis, Green Bay, Detroit, Chicago, Atlanta 6-6
NY Giants, Miami, New Orleans 5-5
San Francisco, Washington, Carolina, San Diego 4-4
NY Jets, Baltimore 3-3
Minnesota, Oakland, Houston, St.Louis, Tennessee, Cleveland, Jacksonville 2-2
Tampa Bay, Buffalo 1-1Höri
Rájátszásban ki lesz a legtöbbet? 😀😀😀
több mint 9 éve
emberke22
574
Remekül bejöttek az ESPNesek szezon előtti SB tippjei. 😀😀azért Adam Schefternek bejött az AFC 😀
Mondjuk az AFC annyira kiismerhető, hogy ketten is előtalálták a 6 továbbjutó csapatot...iktriad
több mint 9 éve
eddig elég lanyha a Black Monday; ezeket a kirúgásokat mindenki tudtaRex már kb. 2 hete összecsomagolt, Chicagoban padoztatták Cutlert 😊, Harbaugh is már régebben megegyezett a Michigannel/tudta mindenki nem marad, Smithnek is megmondták már,hogy vége
de Lovie, Coughlin, Gruden, Bradley, Fisher, Marrone maradt eddig...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Kigyűjtöttem melyik csapat hányszor került képernyőre az alapszakaszban sport tévén vagy c8-as meccsen. A nyugati parti csapatoknak nyilván nagyobb esélye van a gyakori 22.25-ös idősáv miatt.Seattle, Dallas 10-10
Philadelphia 9
New England, Denver 8-8
Arizona, Pittsburgh 7-7
Cincinnati, Kansas City, Indianapolis, Green Bay, Detroit, Chicago, Atlanta 6-6
NY Giants, Miami, New Orleans 5-5
San Francisco, Washington, Carolina, San Diego 4-4
NY Jets, Baltimore 3-3
Minnesota, Oakland, Houston, St.Louis, Tennessee, Cleveland, Jacksonville 2-2
Tampa Bay, Buffalo 1-1
több mint 9 éve
Remekül bejöttek az ESPNesek szezon előtti SB tippjei. 😀😀Mondjuk az AFC annyira kiismerhető, hogy ketten is előtalálták a 6 továbbjutó csapatot...
több mint 9 éve
Ha egy üzlet beindul: www.profootballfocus.com/blog/2014/12/26/lions-quin-is-peaking-at-the-right-time/
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
kommentár nélkülHa kell valakinek a könyv, írjon pm-et!
Former #NFL Pro Scouting Director Mike McCartney: Too many coaches act in the way Trent Dilfer describes his NFL coaches. It’s a shame.baggio
több mint 9 éve
kommentár nélkülFormer #NFL Pro Scouting Director Mike McCartney: Too many coaches act in the way Trent Dilfer describes his NFL coaches. It’s a shame.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Első cikkem a Pro Football Focuson: www.profootballfocus.com/blog/2014/12/24/packers-lacy-is-the-perfect-fit/Na így szidjátok ezek után ezt az oldalt 😉 Gratula!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!zolika26
több mint 9 éve
Első cikkem a Pro Football Focuson: www.profootballfocus.com/blog/2014/12/24/packers-lacy-is-the-perfect-fit/Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Én is megkaptam.Meg is kaptam a Kirwan könyvet. 😀 Boldog Karácsonyt mindenkinek!Vrijbloedmármint a mi könyvünketHöri
Csekkoltam is, hogy valóban közreműködtél-e. Így legalább komoly eszmei értéke van a könyvnek. 😉
több mint 9 éve
Meg is kaptam a Kirwan könyvet. 😀 Boldog Karácsonyt mindenkinek!Vrijbloedmármint a mi könyvünket
több mint 9 éve
Itt hadd kívánjak áldott ünnepeket minden Amerikai FOOTBALL rajongónak és új esztendőt:Reméljük hamar túl leszünk rajta! (Y)
S egy Bibliai igeverset is engedjetek meg szeretettel:
"Valakik pedig befogadták őt (Jézust), hatalmat adott azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, akik az ő nevében hisznek" (János evangéliuma 1 rész 12. vers)dande