NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
NFL Draft 2024
24 feliratkozó
10 hónapja
Nem sokan, Mike Frazer például. www.nflmockdraftdatabase.com/mock-drafts/2023
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
+---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Chris Simms has had recent success in projecting college quarterbacks – including naming Patrick Mahomes as his most exciting prospect in 2017, listing Lamar Jackson and Josh Allen as his top-two QBs in 2018, and having Justin Herbert as his No. 2 QB in 2020.Simms’ Top Five QB prospects in the 2023 NFL Draft:
Tier 1
1 C.J. Stroud, Ohio State
Tier 2
2. Bryce Young, Alabama
3. Hendon Hooker, Tennessee
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Amúgy most érdemes visszanézni a tavalyi mock draftokat, rangsorokat, ki az akinél Stroud volt a no1 QB.Na erre kíváncsi lennék.
gabokocka
10 hónapja
Amúgy most érdemes visszanézni a tavalyi mock draftokat, rangsorokat, ki az akinél Stroud volt a no1 QB.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 hónapja
Én azt csodálom, hogy Kipernek még van munkája...🫣Az komoly, hogy ő 16. Penix.meg első körben sincs 😂😂Sajnos nem tudok az internet minden, apró szegletében ott lenni, szóval szeretnék segítséget kérni, hogy ha bárki meglátja JJ McCarthy-t az első körbe mockolni, akkor legyen kedves az illetőt teli pofával képen röhögni…Parancsolj, ki más, mint az isteni Mel.
Köszönöm a segítséget és együttműködést.
ZERO_L
www.espn.com/nfl/insider/draft2024/insider/story/_/id/39358096/2024-nfl-mock-draft-mel-kiper-first-round-predictions-32-picks-qb-fits
tenorx
kapitnono
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
10 hónapja
Kiper egy barom.Sajnos nem tudok az internet minden, apró szegletében ott lenni, szóval szeretnék segítséget kérni, hogy ha bárki meglátja JJ McCarthy-t az első körbe mockolni, akkor legyen kedves az illetőt teli pofával képen röhögni…Parancsolj, ki más, mint az isteni Mel.
ZERO_L
tenorx
10 hónapja
Az komoly, hogy ő 16. Penix.meg első körben sincs 😂😂Sajnos nem tudok az internet minden, apró szegletében ott lenni, szóval szeretnék segítséget kérni, hogy ha bárki meglátja JJ McCarthy-t az első körbe mockolni, akkor legyen kedves az illetőt teli pofával képen röhögni…Parancsolj, ki más, mint az isteni Mel.
ZERO_L
www.espn.com/nfl/insider/draft2024/insider/story/_/id/39358096/2024-nfl-mock-draft-mel-kiper-first-round-predictions-32-picks-qb-fits
tenorx
10 hónapja
Sajnos nem tudok az internet minden, apró szegletében ott lenni, szóval szeretnék segítséget kérni, hogy ha bárki meglátja JJ McCarthy-t az első körbe mockolni, akkor legyen kedves az illetőt teli pofával képen röhögni…Parancsolj, ki más, mint az isteni Mel.
ZERO_L
10 hónapja
tavalyi evet meg 2021t leszamitva a 8. QB inkabb kesobb kerul kivalasztasra, 5-7. kor korul.Spencer Rattler jön a draftra?Nem tudom mennyi számít, de most a legfrissebb PFF big boardon a 101., az 3. kör vége. 8. a QB közül.
Ő mondjuk eléggé lehúzta magát a klotyón, de azért kíváncsi vagyok h mi lesz vele.
steelwolf
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Spencer Rattler jön a draftra?Nem tudom mennyi számít, de most a legfrissebb PFF big boardon a 101., az 3. kör vége. 8. a QB közül.
Ő mondjuk eléggé lehúzta magát a klotyón, de azért kíváncsi vagyok h mi lesz vele.
steelwolf
10 hónapja
This will be one of the most unique stories of the 2024 #NFLDraft cycle.
— Eric Galko (@EricGalko) January 17, 2024
Stiggers, who never played college football, when from an arena league to the @TorontoArgos, won CFL Rookie of the Year, and has real interest from almost all 32 teams.
Because he never went through a… https://t.co/7WUGesA9Fk
10 hónapja
Tom Brady likes this.Sajnos nem tudok az internet minden, apró szegletében ott lenni, szóval szeretnék segítséget kérni, hogy ha bárki meglátja JJ McCarthy-t az első körbe mockolni, akkor legyen kedves az illetőt teli pofával képen röhögni…Komoly bajnak kell lenni a toronyban, hogy bárki oda lássa...
ZERO_L
kapitnono
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Sajnos nem tudok az internet minden, apró szegletében ott lenni, szóval szeretnék segítséget kérni, hogy ha bárki meglátja JJ McCarthy-t az első körbe mockolni, akkor legyen kedves az illetőt teli pofával képen röhögni…Komoly bajnak kell lenni a toronyban, hogy bárki oda lássa...
ZERO_L
10 hónapja
Sajnos nem tudok az internet minden, apró szegletében ott lenni, szóval szeretnék segítséget kérni, hogy ha bárki meglátja JJ McCarthy-t az első körbe mockolni, akkor legyen kedves az illetőt teli pofával képen röhögni…Köszönöm a segítséget és együttműködést.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
LOL mikor mondtam én ilyet? 😀 ekkora homer nem vagyok azértAz dancogo kolléga hot-jaEgbukát cseréld ki Odunzéra és bejön!Főleg hogy Egbuka marad a Buckeyesban a végzős évére.Előzetes hot take-ek:Az első fix off, a második pedig meglepő lenne még mindig
Emeka Egbuka korábban kimegy mint Marvin Harrison Jr.
Drake Maye pedig vagy bezuhan és kiesik az első körből, vagy akkorát megy hogy beelőzi Caleb Williamset is.
zacknorb
zacknorb
warr_b
Dzsokijuing
zacknorb
10 hónapja
Az dancogo kolléga hot-jaEgbukát cseréld ki Odunzéra és bejön!Főleg hogy Egbuka marad a Buckeyesban a végzős évére.Előzetes hot take-ek:Az első fix off, a második pedig meglepő lenne még mindig
Drake Maye pedig vagy bezuhan és kiesik az első körből, vagy akkorát megy hogy beelőzi Caleb Williamset is.
zacknorb
zacknorb
warr_b
Dzsokijuing
10 hónapja
Igen, azért fix off, arra akartam utalni.Főleg hogy Egbuka marad a Buckeyesban a végzős évére.Előzetes hot take-ek:Az első fix off, a második pedig meglepő lenne még mindig
zacknorb
zacknorb
warr_b
10 hónapja
Egbukát cseréld ki Odunzéra és bejön!Főleg hogy Egbuka marad a Buckeyesban a végzős évére.Előzetes hot take-ek:Az első fix off, a második pedig meglepő lenne még mindig
zacknorb
zacknorb
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Főleg hogy Egbuka marad a Buckeyesban a végzős évére.Előzetes hot take-ek:Az első fix off, a második pedig meglepő lenne még mindig
zacknorb
zacknorb
10 hónapja
Előzetes hot take-ek:Az első fix off, a második pedig meglepő lenne még mindig
zacknorb
10 hónapja
Michigan star linebacker Junior Colson is leaving school early for the NFL Draft, he told ESPN. Colson is a 6-foot-3, 247-pound linebacker who is Mel Kiper Jr.’s No. 3 linebacker and Field Yates’ No. 2 linebacker. pic.twitter.com/Jxw9CawloC
— Pete Thamel (@PeteThamel) January 11, 2024
11 hónapja
Spencer Rattler jön a draftra?Megy, udfa-ként gondolom majd elviszi valaki
steelwolf
---
11 hónapja
Spencer Rattler jön a draftra?Ő mondjuk eléggé lehúzta magát a klotyón, de azért kíváncsi vagyok h mi lesz vele.