NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2024
24 feliratkozó
8 hónapja
Érdekes, Nix-ből bennem az maradt meg, hogy az Auburnben igen szar volt, és az is qrva rég volt. Mivel nincs már idő annyi egyetemi focit nézni, meglepődve tapasztaltam, hogy első körös QB prospectként emlegetik. Nagyon kíváncsi leszek mi lett belőle, mert ő tipik olyan játékosként maradt meg a fejemben, hogy bottal nem nyúlnék hozzá a drafton.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Maye-t miért húzzák le ennyire? Én azt láttam, hogy a srác önerőből is tud játszani és versenyezni, nem ilyen meg a feladattól és a nyomástól.Ha van egy szabad órád, ezekben a videokban választ kapsz a kérdéseidre:
Ellentétben Daniels játéka annyi, hogy kurva sokat vár a hosszú útvonalakra és a lassan megnyíló nagy ablakokra és akkor odadobja, mert a fala képes megvédelmi. Ez profi szinten nem működik, már Pickettnél sem működött, aki még Danielsnél kevesebbet is dajkált.
Egyébként én Bo Nix megítélését sem értem, a gyerek annyit csinált, hogy leadta a legközelebbi gyereknek a labdát, aztán oldja meg. Vagy nála belejátszik, hogy az Oregonnál hülyén kezelték Herbertet és biztos ő lesz a következő Herbert??? Szerintem koránt sincsenek olyan képességei és fejben sem annyira jó.
Willie Parker
youtu.be/rNh0rMarmbQ
www.youtube.com/watch?v=E3vXhPq_VeQ
8 hónapja
Willie Parker
15 376
Maye-t miért húzzák le ennyire? Én azt láttam, hogy a srác önerőből is tud játszani és versenyezni, nem ijed meg a feladattól és a nyomástól.Chris Simms has had recent success in projecting college quarterbacks – including naming Patrick Mahomes as his most exciting prospect in 2017, listing Lamar Jackson and Josh Allen as his top-two QBs in 2018, and having Justin Herbert as his No. 2 QB in 2020.
Simms’ Top Five QB prospects in the 2023 NFL Draft:
Tier 1
1 C.J. Stroud, Ohio State
Tier 2
2. Bryce Young, Alabama
3. Hendon Hooker, Tennessee
r.baggio
r.baggio
Ellentétben Daniels játéka annyi, hogy kurva sokat vár a hosszú útvonalakra és a lassan megnyíló nagy ablakokra és akkor odadobja, mert a fala képes megvédeni. Ez profi szinten nem működik, már Pickettnél sem működött, aki még Danielsnél kevesebbet is dajkált.
Egyébként én Bo Nix megítélését sem értem, a gyerek annyit csinált, hogy leadta a legközelebbi gyereknek a labdát, aztán oldja meg. Vagy nála belejátszik, hogy az Oregonnál hülyén kezelték Herbertet és biztos ő lesz a következő Herbert??? Szerintem koránt sincsenek olyan képességei és fejben sem annyira jó.
Szerkesztette: Willie Parker
8 hónapja
Chris Simms has had recent success in projecting college quarterbacks – including naming Patrick Mahomes as his most exciting prospect in 2017, listing Lamar Jackson and Josh Allen as his top-two QBs in 2018, and having Justin Herbert as his No. 2 QB in 2020.
Simms’ Top Five QB prospects in the 2023 NFL Draft:
Tier 1
1 C.J. Stroud, Ohio State
Tier 2
2. Bryce Young, Alabama
3. Hendon Hooker, Tennessee
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
labo7
456
Akik csak RT-k azok közül kik a legjobbak a drafton?Fuaga és Mims, de ők simán átkerülhetnek bal oldalra. JC Latham. Guyton, de ő rettenetesen képzetlen. Suamataia játszott mindkét oldalon, komoly upside játékos még csak 21. Blake Fisher, Christian Jones és Rosengartent is sokan kedvelik.
KeyG
8 hónapja
Akik csak RT-k azok közül kik a legjobbak a drafton?Fuaga, Latham, Mims, Guyton, esetleg még Suamataia, Blake Fisher
KeyG
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
KeyG
9 477
Akik csak RT-k azok közül kik a legjobbak a drafton?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
8 hónapja
Nem mindegy? Baalfék úgyis elbalfékeskedi 😄😉13 év(!!!) után újra kapott a Jaguars kompenzációs draft picket. Egyből kettőt is, abból az egyik a lehető legmagasabb a 3. kör végén - Jawaan Taylorért. 😀 😀 😀Compensatory draft picks for 2024 are being awarded today. The list of picks: pic.twitter.com/JlieVyrxMk
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 8, 2024
warr_b
iktriad
8 hónapja
13 év(!!!) után újra kapott a Jaguars kompenzációs draft picket. Egyből kettőt is, abból az egyik a lehető legmagasabb a 3. kör végén - Jawaan Taylorért. 😀 😀 😀Compensatory draft picks for 2024 are being awarded today. The list of picks: pic.twitter.com/JlieVyrxMk
warr_b
8 hónapja
Compensatory draft picks for 2024 are being awarded today. The list of picks: pic.twitter.com/JlieVyrxMk
8 hónapja
Nah végre pozitív dolgokat is hallok Legetteről. A pff-nél a combine WR győztesei között említik.www.youtube.com/watch?v=IwYiKkecHp4
8 hónapja
Klaci79
22 215
Tyler Owens szerint nincs se világűr, se bolygók.miért, Te talán már láttad közelről bármelyiket is? na ugye 😊
Amadeus von Dollárbaloldal
8 hónapja
Amadeus the Young
32 891
Tyler Owens szerint nincs se világűr, se bolygók.
criminal lawyer or criminal lawyer?
8 hónapja
deyell
11 702
A report in The The Athletic on Wednesday states that Carl Williams, Caleb's father, has been asking NFL agents as to whether there are "loopholes" to get around cheaper rookie contracts once the USC quarterback officially enters the league. He has also reportedly asked whether it would be possible for Caleb to receive an ownership stake in the team that drafts him -- a non-starter in negotiations, as players owning a share of the team for which they play is prohibited by NFL rules.ez a faszi a játékától függetlenül nagy seggfájás lesz.
Amadeus von Dollárbaloldal
choose life
8 hónapja
Amadeus the Young
32 891
A report in The The Athletic on Wednesday states that Carl Williams, Caleb's father, has been asking NFL agents as to whether there are "loopholes" to get around cheaper rookie contracts once the USC quarterback officially enters the league. He has also reportedly asked whether it would be possible for Caleb to receive an ownership stake in the team that drafts him -- a non-starter in negotiations, as players owning a share of the team for which they play is prohibited by NFL rules.
criminal lawyer or criminal lawyer?
8 hónapja
A rekord előző tulajdonosa is méltó volt egyetemi tudását tekintve. Nem hinném hogy Worthy a 75 kilójával sokkal többre vinné az NFL ben mint Ross.4.21 a hivatalos, megvan a rekordMondjuk ő játéktudása alapján is MÉLTÓ erre
Löfli
zacknorb
8 hónapja
Amíg jönnek az eredmények Indyből, itt egy kis DT class scouting report. www.youtube.com/watch?v=iWuUq7U6qGw
8 hónapja
Iktriad pls 😄4.21 a hivatalos, megvan a rekordMondjuk ő játéktudása alapján is MÉLTÓ erre
Löfli
zacknorb
8 hónapja
4.21 a hivatalos, megvan a rekordMondjuk ő játéktudása alapján is MÉLTÓ erre
Löfli
8 hónapja
4.21 a hivatalos, megvan a rekord
8 hónapja
Worthy nem hivatalos 4.22...mint egy gazellaSpeedy Gonzales
Klaci79
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Hát bakker mekkora surmók vagyunk. A combine mérések szerint, 5 centit hazudtunk eddig Legette magasságáról...