NFL Draft 2025

20 feliratkozó

1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 707 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
12 órája
szaba Los Angeles Chargers 11 015
Kajakra Thor Griffith nem fért be? 😀
zacknorb
Sem Quinshon Judkins. Boo
13 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 541 — Kinek mit intézett a kormánya
Kajakra Thor Griffith nem fért be? 😀

Poloska vagyok.
14 órája
Empty, all name csapat nem lesz?
warr_b
Meg akartam várni a Brugler-féle Beast kiadványt (abban van a legtöbb prospect felsorolva, megjelenés ápr. 9.)

De akkor egy 2025 NFL Draft Pre-Season All-Name Team, a vastag betűs az első csapatos:
QB: D.J. Uiagalelei (Florida State), Jaxson Dart (Ole Miss)
RB: Ty Son Lawton (Indiana), Jo'Quavious Marks (USC), Ulysses Bentley IV (Ole Miss), Kobe Pace (Virginia)
WR: Money Parks (Utah), Isaac TeSlaa (Arkansas), Theo Wease (Missouri), Abdul-Fatai Ibrahim (Louisiana Tech), Moose Muhammad III (Texas A&M), Mario Williams (Tulane)
TE: Rivaldo Fairweather (Auburn), Colston Loveland (Michigan), Jake Briningstool (Clemson), Oronde Gadsden II (Syracuse)
OT: Reuben Fatherlee II (Texas A&M), Esa Pole (Washington State), Gerad Christian-Lichtenhan (Oregon State), Luke Felix-Fualalo (Hawaii)
IOL: Bryce Cabeldue (Kansas), Dartanyan Tinsley (Cincinnati), Nofoafia Tulafono (Wyoming), Dylan Fairchild (Georgia), Connor Pay (BYU), Torricelli Simpkins III (South Carolina)

DI: Tonka Hemingway (South Carolina), Nash Hutmacher (Nebraska), Dvon J-Thomas (Penn State), Sulaiman Kpaka (Mississippi State), Octavious Oxendine (Kentucky), Aeneas Peebles (Virginia Tech)
ED: Johnny Walker Jr. (Missouri), Princely Umanmielen (Ole Miss), Oluwafemi Oladejo (UCLA), Que Robinson (Alabama)
LB: Power Echols (North Carolina), Ruben Hyppolite II (Maryland), Bam Martin-Scott (South Carolina), Jamon Dumas-Johnson (Kentucky), Chris Paul Jr. (Ole Miss), Tamuarion Wilson (Central Arkansas)
S: Mac McWilliams (UCF), Lathan Ransom (Ohio State), Dante Trader Jr. (Maryland), Kamren Fabiculanan (Washington), Maxen Hook (Toledo), Shaquan Loyal (Rutgers)
CB: O'Donnell Fortune (South Carolina), Greedy Vance Jr. (USC), Robert Longerbeam (Rutgers), Cobee Bryant (Kansas), David Spaulding (South Carolina), Upton Stout (Western Kentucky)

K: Robert Gunn (Clemson), Tyler Loop (Arizona)
P: Alex Mastromanno (Florida State), Alex Bacchetta (Penn State)
LS: Rino Monteforte (Notre Dame), Nate Merchant (Coastal Carolina)

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
18 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 370
What?

Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. ZERO_L
Azt mondta elsődlegesen ő CB és minden CB playnél fent akar lenni, és a célja hogy all time CB legendák mellé kerüljön fel a neve. Persze be akar állni az O-ba is ha úgy van. Csak egyszerre két oldallal nem lehet edzeni, és utána még játszani is. Itt most nem arról van szó, hogy ne állhatna be special playekre meg 1-2 redzone playre. De ezeknek a csapatoknak a WR gondját nem fogja megoldani, ha nem győzik meg, hogy full time WR legyen.
19 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 716 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én leragadtam ott, hogy Hunter lenyilatkozta kétséget kizáróan, egyértelműen, hogy CB akar lenni, és annak készült mindig is. Mostanában viszont a média WR-ként hivatkozik rá, akár a Pats, akár a Jax, de még a Giants kapcsán is. Komoly nyomást raknak a srácra.
Cruyffista
What?

Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. Pont ez a legnagyobb kérdőjel vele kapcsolatban, hogy mit akar, mennyire ragaszkodik hozzá és mennyire lehet terelni, jobb belátásra bírni.

Amúgy rosszul tekintünk eddig rá, mert máshogyan lesz two-way játékos.
Ősszel Giantsben nyomja majd, januártól meg irány a Knicks 🤣

ZERO_L
1. Félidő WR
2. Félidő CB
😁
23 órája
rkstzz Baltimore Ravens 396 — justinblackmonpohara
warr_b
rivaldo fairweather úgyis megnyeri az ideit 😂
1 napja
warr_b Washington Commanders 25 687 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 692 — situational football
Én leragadtam ott, hogy Hunter lenyilatkozta kétséget kizáróan, egyértelműen, hogy CB akar lenni, és annak készült mindig is. Mostanában viszont a média WR-ként hivatkozik rá, akár a Pats, akár a Jax, de még a Giants kapcsán is. Komoly nyomást raknak a srácra.
Cruyffista
What?

Már a combineon is mondta, hogy ő mindkét oldalon tervez játszani. Pont ez a legnagyobb kérdőjel vele kapcsolatban, hogy mit akar, mennyire ragaszkodik hozzá és mennyire lehet terelni, jobb belátásra bírni.

Amúgy rosszul tekintünk eddig rá, mert máshogyan lesz two-way játékos.
Ősszel Giantsben nyomja majd, januártól meg irány a Knicks 🤣

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
3 napja
Draft fatigue, ezért csúszik "belsős infók szerint" Banks is, nem tudnak ezek a klikkvadász balfaszok mint Allbright, Kleiman meg a Rookie Watxh miről írni.
dancogo
Allbright jelenleg a Broncos első számú insidere, őt nem sorolnám ebbe a halomba. Az FA-t telibe találta denveri részről, de pl februárban megszellőztetett egy wilson winston qb roomon a giantsnél. A draft szezont meg elég kimagasló találati arannyal tolja évek óta. Persze én is gondoltam ra, hogy ez a nagy wr hate egy nagy smoke részéről, hogy McMillanért ne jöjjön fel senki, de most már minden komoly mockolónál csúsznak.
Cruyffista
Draftniknek meg beatwriternek lenni azért külön kávéház, még ha Allbright tényleg a jobb beatwriterek közé is tartozik.

Madden hates me.
3 napja
warr_b Washington Commanders 25 687 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Buli lesz összerakni a top100-at 😂

3 napja
Draft fatigue, ezért csúszik "belsős infók szerint" Banks is, nem tudnak ezek a klikkvadász balfaszok mint Allbright, Kleiman meg a Rookie Watxh miről írni.
dancogo
Allbright jelenleg a Broncos első számú insidere, őt nem sorolnám ebbe a halomba. Az FA-t telibe találta denveri részről, de pl februárban megszellőztetett egy wilson winston qb roomon a giantsnél. A draft szezont meg elég kimagasló találati arannyal tolja évek óta. Persze én is gondoltam ra, hogy ez a nagy wr hate egy nagy smoke részéről, hogy McMillanért ne jöjjön fel senki, de most már minden komoly mockolónál csúsznak.
3 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 263 — Big Penix Energy

3 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 150 — Jó ötletnek tűnt!
Egyre több csapat insidere hozza, hogy nincs a csapat boardján első körre értékelt WR, megérkezik Höri bástya egy komplett divízióra valóval.
Cruyffista
Jó mondjuk ez már bőven smokescreen szezon is

Lesz ez még így se!
3 napja
Egyre több csapat insidere hozza, hogy nincs a csapat boardján első körre értékelt WR, megérkezik Höri bástya egy komplett divízióra valóval.
3 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 150 — Jó ötletnek tűnt!
Konszenzus WR1 volt nagyon-nagyon sokáig. Sőt fix top5, de minimum top 10 pick...

Nem csak arra vagyok kíváncsi mennyit fog csúszni, mert most csúszásban van a közvélemény szerint, de azt is nagyon várom a profik között mire lesz képes. Én eddig is nagyon fáztam tőle, szerintem ő egy normális classban második körös lenne.

ZERO_L
Egyrészt a videó freshman évében készült, másrészt szerintem a liga nagy része nem szeret filmet nézni. Ezt a csávót meg ne linkeljük már, mert még az aggregator accountok közül is a legalja

Lesz ez még így se!
3 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 692 — situational football
Konszenzus WR1 volt nagyon-nagyon sokáig. Sőt fix top5, de minimum top 10 pick...

Nem csak arra vagyok kíváncsi mennyit fog csúszni, mert most csúszásban van a közvélemény szerint, de azt is nagyon várom a profik között mire lesz képes. Én eddig is nagyon fáztam tőle, szerintem ő egy normális classban második körös lenne.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 140 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Majd 5 és fél órás WR scouting Höritől. Tarr Béla elismerően csettintene erre a hosszra.
4 napja

😬😬😬

4 napja
kyle williams pff big board 160. helyéről úgy látszik noelhez hasonló ki fog menni a 2. körben

Cruyffista
Ezekben amúgy én nagyon nem tudok hinni.
4 napja
kyle williams pff big board 160. helyéről úgy látszik noelhez hasonló ki fog menni a 2. körben
5 napja
Mai arcok: Jaylin Lane (WR), RJ Harvey (RB), Jonas Sanker (S).
empty taxi
Ráadás: Gunnar Helm (TE).

Madden hates me.
5 napja
Mai arcok: Jaylin Lane (WR), RJ Harvey (RB), Jonas Sanker (S).

Madden hates me.
5 napja
Nem értek egyet. Ha jó vagy, mindegy a mért idő trikóban. Pl Keenan Allen. Ha rossz vagy, akkor is mindegy. Pl. Jalen Hyatt. Ez a sport nem a 40 yardos sprintről szól. AJ Brown 4.5 40 yarddal az egyik legjobb vertikális célpont a ligában.
Még ha a meccsen GPS-mért sebesség lenne szempont, azt értem. De annak örülök, hogy egyre több játékos inkább hagyja ezt az egészet, és nem fut.
szaba
A példák nem jók. Keenan Allen kimagasló foci IQ-val rendelkezik, az ő játékába nem is kell/kellett sebesség, anélkül is pillanatok alatt üresre játssza magát. AJ Brown az egyik legalulértékeltebb prospect az utóbbi időből, neki top10-ben kellett volna elmennie. Nagyon jó testalkata van, kimagaslóan tud helyet nyitni a labdának védő mellett is, és a nehezet is lekapja. Szóval nem éri hátrány a sebességéből. Az ő példája igazából Tetre ráhúzható lenne, de Tettel más a fő gond, a college filmje gyengébb szvsz.

Egbuka más mint az említett kettő, az ő játékában fontosabb a sebesség. Sok olyan szituáció lesz, ahol klasszikus értelemben le kell futnia a védőjét, mert ezeket a cirkuszi elkapásokat emberről az NFL-ben olykor ugyan hozhatja, de konzisztensen biztosan nem fogja így nyerni, ő nem egy izomkolosszus kimagasló magasság mellé, mint a nasty wideouts. És a védőket sem hipnotizálja úgy a mozgásával, mint K. Allen. Ez a 4.48 nem a világ vége, megvannak az erősségei hogy beváljon, de ezek az erősségek bizonytalanok. Ha 4.30-at fut mondjuk, azt is megkockáztatom hogy nem csak az első körbe, hanem a top10-be is bebetonozza magát.
Cruyffista
Egbuka sosem volt első körre értékelendő játékos a szememben, azért kérdés csak idén, mert gyenge a class. De az ő játékát sem a sebesség határozza meg. Ez látszik a filmen is. De mondom a másik példát: Matthew Golden. Marha jó 40-et futott. Nézd meg a filmet: nem gondolom, hogy a pályán bármennyire is látszik a mért idő. A futball nem atlétika. A jó játékosok megtalálják a módját, hogy nyerjenek, a rosszak meg nem. A 40 yard pont semmire nem jó mutató. Van, aminek bizonyos posztoknál van érvényessége, de a 40 yard legeslegfeljebb a cornereknél lehetne bármennyire is számba vehető.
5 napja
Nem értek egyet. Ha jó vagy, mindegy a mért idő trikóban. Pl Keenan Allen. Ha rossz vagy, akkor is mindegy. Pl. Jalen Hyatt. Ez a sport nem a 40 yardos sprintről szól. AJ Brown 4.5 40 yarddal az egyik legjobb vertikális célpont a ligában.
Még ha a meccsen GPS-mért sebesség lenne szempont, azt értem. De annak örülök, hogy egyre több játékos inkább hagyja ezt az egészet, és nem fut.
szaba
A példák nem jók. Keenan Allen kimagasló foci IQ-val rendelkezik, az ő játékába nem is kell/kellett sebesség, anélkül is pillanatok alatt üresre játssza magát. AJ Brown az egyik legalulértékeltebb prospect az utóbbi időből, neki top10-ben kellett volna elmennie. Nagyon jó testalkata van, kimagaslóan tud helyet nyitni a labdának védő mellett is, és a nehezet is lekapja. Szóval nem éri hátrány a sebességéből. Az ő példája igazából Tetre ráhúzható lenne, de Tettel más a fő gond, a college filmje gyengébb szvsz.

Egbuka más mint az említett kettő, az ő játékában fontosabb a sebesség. Sok olyan szituáció lesz, ahol klasszikus értelemben le kell futnia a védőjét, mert ezeket a cirkuszi elkapásokat emberről az NFL-ben olykor ugyan hozhatja, de konzisztensen biztosan nem fogja így nyerni, ő nem egy izomkolosszus kimagasló magasság mellé, mint a nasty wideouts. És a védőket sem hipnotizálja úgy a mozgásával, mint K. Allen. Ez a 4.48 nem a világ vége, megvannak az erősségei hogy beváljon, de ezek az erősségek bizonytalanok. Ha 4.30-at fut mondjuk, azt is megkockáztatom hogy nem csak az első körbe, hanem a top10-be is bebetonozza magát.