NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2026

16 feliratkozó

11 órája
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 131 — situational football
Nem tudom eldonteni, hogy az idei draft korul tenyleg kevesebb volt a media felhajtas es az erdeklodes (talan a gyenge class miatt?) vagy csak azert erzem ezt, mert itt a bowl.hu-n mindenki a valasztasokkal foglalkozott/foglalkozik?
undisputedly
Egyrész kevés a kiemelkedő játékos az idei drafton, legtöbb játékos valszeg 10 hellyel később menne ki egy átlagos classban. Másrészt elkapóból is inkább sok jó prospect van, mint elit. Tyson talán az egyetlen akiben WR1 potenciált látnak most a szakértők, de ő ugye sérülései miatt kérdéses. Lemon valszeg slot only, szóval marad Tate mint a legbiztosabb szélső elkapó. WR meg kell nagyon a ligába szóval a nagy kereslet találkozik a mostani kínálattal.
Wester
és a sisak scouting erejét se becsüljük alá, Tate sokat köszönhet a korábbi OSU WR-eknek meg Smithnek

ha már Smith, nagy kár hogy idén nem jöhet a draftra, nagyon megnézném egy QB needes csapat 1/1-en mit választ egy korrekt (de nem jó/kiváló) QB prospectet vagy egy olyan WR-t, aki már első évében benne van hogy elit szinten fog játszani a profiknál is

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
12 órája
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 156 — Jó ötletnek tűnt!
sztem első körben kimegy legalább 2 QB (igen Simpson is, mert valaki elhiszi legkésőbb a steelers)
de a 3. se lepne meg hogy ha a Dolphins elvisz valakit vagy valaki felcserél az első kör végére

az 5. éves opció túlságosan erős a QBk esetében

aztán lehet hülye vagyok (na jó ez biztos nem csak lehet) és túlgondolom 😊
mindenesetre, energia ital bekészítve, tesztelésre vettem dr oetker guiseppe baguette-t, nasi is van
holnapi szabad nap is adott

szal jöhet majd a móka
Negritis, a vajda
Az én tippem hogy Simpson max Cards feltrade-el megy el első körben

Lesz ez még így se!
13 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 811 — The Mathematician
Nem tudom eldonteni, hogy az idei draft korul tenyleg kevesebb volt a media felhajtas es az erdeklodes (talan a gyenge class miatt?) vagy csak azert erzem ezt, mert itt a bowl.hu-n mindenki a valasztasokkal foglalkozott/foglalkozik?
undisputedly
az idei drafttal kapcsolatban más fórumokon (pl. NFL draft reddit) is jóval kevesebb az érdeklődés, mint a korábbi években. ez egy gyenge draft, kevés izgalmas prospecttel.
deyell
gyenge class + túl sok egyéb dolog zajlik a világban ami elviszi a figyelmet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
13 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 811 — The Mathematician
sztem első körben kimegy legalább 2 QB (igen Simpson is, mert valaki elhiszi legkésőbb a steelers)
de a 3. se lepne meg hogy ha a Dolphins elvisz valakit vagy valaki felcserél az első kör végére

az 5. éves opció túlságosan erős a QBk esetében

aztán lehet hülye vagyok (na jó ez biztos nem csak lehet) és túlgondolom 😊
mindenesetre, energia ital bekészítve, tesztelésre vettem dr oetker guiseppe baguette-t, nasi is van
holnapi szabad nap is adott

szal jöhet majd a móka

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
14 órája
tenorx 14 138 — fő libsi
Multiple sources, including a player personnel director, a Southeast area scout and a pass game coach, told CBS Sports' Matt Zenitz they coud envision a scenario where Beck goes late in the first round or early in the second round. Their reasoning is that finding a solid, cost-controlled quarterback is harder than ever these days.

"I know the public perception but he's an experienced, good, talented thrower that's really smart and he's ready to go," a player personnel director told Zenitz. "So I could see a team taking him as early as [Round 1]."

Zenitz wrote it is still more likely that Beck is a Day 2 pick than a Day 1 pick.

Legalább lenne hajnalban móka és kacagás 😀
empty taxi
Steelersnél nem lepődnék meg semmin.
15 órája
Multiple sources, including a player personnel director, a Southeast area scout and a pass game coach, told CBS Sports' Matt Zenitz they coud envision a scenario where Beck goes late in the first round or early in the second round. Their reasoning is that finding a solid, cost-controlled quarterback is harder than ever these days.

"I know the public perception but he's an experienced, good, talented thrower that's really smart and he's ready to go," a player personnel director told Zenitz. "So I could see a team taking him as early as [Round 1]."

Zenitz wrote it is still more likely that Beck is a Day 2 pick than a Day 1 pick.

empty taxi
ahogy Malik Willis is első körös volt 😀

Lesz ez még így se!
15 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 254
Bebaszna ha top100-ban elmenne 😊
warr_b
 youtu.be/YgSPaXgAdzE?si=ulljfym2fpJD3suj
15 órája
warr_b Washington Commanders 29 723 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bebaszna ha top100-ban elmenne 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
15 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 279 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
18 órája
Stez SMU Mustangs 48 193 — Whoops, looks like something went wrong.
undisputedly
Egyrész kevés a kiemelkedő játékos az idei drafton, legtöbb játékos valszeg 10 hellyel később menne ki egy átlagos classban. Másrészt elkapóból is inkább sok jó prospect van, mint elit. Tyson talán az egyetlen akiben WR1 potenciált látnak most a szakértők, de ő ugye sérülései miatt kérdéses. Lemon valszeg slot only, szóval marad Tate mint a legbiztosabb szélső elkapó. WR meg kell nagyon a ligába szóval a nagy kereslet találkozik a mostani kínálattal.
Wester
Amugy ezt a slot temat en mar annyira nem vennem figyelembe az NFL-ben, az elmult evekben szamos jatekos kerult ki a szelre es volt jo, akikrol allandoan ment, hogy slot elkapok. A draft elott peldaul mindenki lehuzta Smith-Njigbat (nyilvan emellett meg a seruleseit emlegettek), aki az elso ket eveben jatszott 900 snapet slotban, tavaly meg mar csak 100-at, full time outside lett, aztan hulyere vert a szelrol is kb. mindenkit. En amondo vagyok, hogy a preciz route runnerek, akik ertik is a jatekot, azok a szelen is jok tudnak lenni, hiaba csak mondjuk 6'0 korul vannak. Lemonnak raadasul erossege a keze, kb. mindent elkap, amit a kozelebe dobsz. Makaiban minden megvan, hogy jo legyen az NFL-ben is.

19 órája
Beki New York Jets 2 653
Jól látom h DAZN-en ingyen lehet nézni majd a draftot?
Beki
Ez hogy működik?
Segítsetek légyszi.
Bazzani
Megoldottam.
TV-n is van alkalmazás.
Bazzani
Igen, TVre raktam fel én is és utána már csak account login elv.
19 órája
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 201 — Axel Foley
Beki
Ez hogy működik?
Segítsetek légyszi.
Bazzani
Megoldottam.
TV-n is van alkalmazás.

19 órája
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 201 — Axel Foley
Beki
Ez hogy működik?
Segítsetek légyszi.

20 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 577 — Kinek mit intézett a kormánya
Mockolni nagyon nem volt idén időm, de már elkezdtem összerakni egy last minute 2 köröst
dancogo
Nekem a final kész van 2/3ban, de pár infó most lehet beleszart.
Mondjuk magamat ismerve úgy sem írom át, csak befejezem😅

Poloska vagyok.
20 órája
undisputedly

Lesz ez még így se!
20 órája
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 617 — Big Penix Energy
Igazi első körös tehetségű playa valóban csak 15 van jó indulattal, de a 2-3. körök tele vannak szerintem használható játékosokkal. Lesznek érdekes pickek ma hajnalban, én már nagyon várom.

Mockolni nagyon nem volt idén időm, de már elkezdtem összerakni egy last minute 2 köröst
20 órája
Stez SMU Mustangs 48 193 — Whoops, looks like something went wrong.
undisputedly
Amikor a Colts elpasszolta az elso koret, onnantol a vilagon a kutyat sem erdekelte mar az idei draft. 😀
Majd jovore. Oh, wait. 2028-ban.

De a jovo evi tobbeket fog erdekelni, mert lesznek erdekes QB-prospectek, iden nincsenek, raadasul a teljes class sem tul izgalmas.

20 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 577 — Sworn to the Dark
undisputedly
az idei drafttal kapcsolatban más fórumokon (pl. NFL draft reddit) is jóval kevesebb az érdeklődés, mint a korábbi években. ez egy gyenge draft, kevés izgalmas prospecttel.

built for this shit

20 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 577 — Kinek mit intézett a kormánya
undisputedly
Ezt a kérdést én is feltettem magamnak, de nem tudom a választ.

agyrém számomra tate top10be hallucinálása és konszenzus top wr státusza. egy se fizikai paramétereiben, se egyetemi pályafutásában semmi kiemelkedőt nem nyújtó fasziba hogyan lett ilyen szerelmes sacc/kb mindenki?
fake.id
Tyson sérülései azért red flag, Lemon meg elv csomó interjún kibaszott nagy dinka volt.
Utolsó évében meg azért Tate is ligaszinten top5 elkapó volt alsó hangon (szerencsétlenségére a másik 4ből egyik csapattársa volt).
Nálam is top10 lesz mockban, de szerintem 3 WR is kimegy.

Poloska vagyok.
21 órája
undisputedly Seattle Seahawks 12 898 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
1 napja
fake.id 1 818 — sixseveeeeeen
agyrém számomra tate top10be hallucinálása és konszenzus top wr státusza. egy se fizikai paramétereiben, se egyetemi pályafutásában semmi kiemelkedőt nem nyújtó fasziba hogyan lett ilyen szerelmes sacc/kb mindenki?
1 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 388 — LIGHTS OUT!

1 napja
Beki New York Jets 2 653
Beki
jaja
Löfli
Köszi, apró örömök.
1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 865 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Beki
jaja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Beki New York Jets 2 653