Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mit kell ezen besértődni?máskor is írok majd ilyet, hogy kis önbizalmat szerezzek nekedpass first liga lett az NFL is, nem tudom figyelitek ejjncaaszaba
For years 4 premium positions were QB, LT, pass rusher + CB. With TE + multiple WR sets, is safety becoming a prime position in new NFL?
kérlek ezt is kommentáld valami velős meméveljjncaa
több mint 12 éve
máskor is írok majd ilyet, hogy kis önbizalmat szerezzek nekedpass first liga lett az NFL is, nem tudom figyelitek ejjncaaszaba
For years 4 premium positions were QB, LT, pass rusher + CB. With TE + multiple WR sets, is safety becoming a prime position in new NFL?
kérlek ezt is kommentáld valami velős memével
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tudo h most kezdődött az FA, de lesz majd kis összefoglaló véleményezés, h melyik csapatok az FA nyertesei,vesztesei, akik nem is nyertek de nem is vesztettek??vagy csak ilyen drfat után, szezon előtt lesz?
Köszi a választ
több mint 12 éve
pass first liga lett az NFL is, nem tudom figyelitek e
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Eagles re-signed franchise player DeSean Jackson to a five-year, $51 million contract.Schefter...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Adam Schefter Cowboys sign CB Brandon Carr to a 5-year, $50.1 million deal.
több mint 12 éve
szaba
10 544
NBA-ben Jason Richardsonnak volt anno ilyen vicces szerződése.VJ cap number actually $13 million for 2012, but you get my point ... And actual value of deal is $55,555,554 not $55,555,555. Haha.szabaugrott az ocho cinco-ból álló deal 😕empty taxi
több mint 12 éve
VJ cap number actually $13 million for 2012, but you get my point ... And actual value of deal is $55,555,554 not $55,555,555. Haha.szabaBasszus én tényleg azt hittem,hogy $55,555,555.
több mint 12 éve
VJ cap number actually $13 million for 2012, but you get my point ... And actual value of deal is $55,555,554 not $55,555,555. Haha.szabaugrott az ocho cinco-ból álló deal 😕
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba
10 544
VJ cap number actually $13 million for 2012, but you get my point ... And actual value of deal is $55,555,554 not $55,555,555. Haha.
több mint 12 éve
most olvasom,h Browns nem érdekelt a Flynn "harcban"...végül lehet "olcsón" megszerzi vki...Miami?RolniSeattleben is tesz látogatást
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
most olvasom,h Browns nem érdekelt a Flynn "harcban"...végül lehet "olcsón" megszerzi vki...Miami?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Húzós egy első nap volt nem győztem kapkodni a fejem jobbra-balra az igazolások végett, sajna a Jets nem sziporkázott úgy, mint a Skins, de majd ma. 😀
több mint 12 éve
Same old 'Skins...Garcon elvileg megy is a Redskinshez.adam8Nem csak elvileg, biztos. 5 év alatt 42,5 milliót fog keresni, amiből 21,5 garantált.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Garcon elvileg megy is a Redskinshez.adam8Nem csak elvileg, biztos. 5 év alatt 42,5 milliót fog keresni, amiből 21,5 garantált.
több mint 12 éve
Garcon elvileg megy is a Redskinshez.adam8És Josh Morgan is.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Ki melyik csapattal tárgyal, vagy találkozik a héten:Mario Williams - Bills
Meriweather - Broncos
Finnegan - Rams
Garcon - Redskins
Carr - Cowboys
Meachem - Bills
Laurent Robinson - Jaguars
Henne - Jaguars
Orton - Cowboys
több mint 12 éve
Listed below: Salary cap numbers for all 32 NFL teams, as of 12:01 ET Tuesday, according to league source.(Note: This does not include any cap penalties against Dallas or Washington and does not account for releases and restructurings completed Monday. Those numbers will be figured in Tuesday, along with additional cuts and contracts.)
Arizona: -$13.7 million (they’re over)
Atlanta: $7M
Baltimore: $13M
Buffalo: $23M
Carolina: $1.3M
Chicago: $23.5M
Cincinnati: $39M
Cleveland: $15M
Dallas: -$2.7M (they’re over)
Denver: $42.3M
Detroit: -$7.3M (they’re over)
Green Bay: $5.6M
Houston: $615,000
Indinapolis: $13.1M
Jacksonville: $34.5M
Kansas City: $22.3M
Miami: $9.8M
Minnesota: $24M
New England: $15.5M
New Orleans: $6M
New York Giants: $1.6M
New York Jets: $13M
Oakland: $640,000
Philadelphia: $13.9M
Pittsburgh: $1.8M
San Diego: $16.3M
Seattle: $27.7M
San Francisco: $20.7M
St. Louis: $9.8M
Tampa Bay: $44.9M
Tennessee: $25.1M
Washington: $16.4M
több mint 12 éve
Ma 21 órakor nyílik meg tehát a szabadügynök-piac, nézzük kikért is zajlik a legnagyobb harc:Itt pedig, hogy melyik csapat milyen posztokat kezelheti prioritásként:
Piacnyitás előtt, 1. rész (QB, RB, WR, TE)
2. rész (OL, DL)
3. rész (LB, DB)
USA TODAY's top 50 NFL free agentsbowl.hu
Hiányposztok:
1. rész (AFC West és NFC West)
2. rész (AFC East és NFC East)
3. rész (AFC North és NFC North)
4. rész (AFC South és NFC South)
több mint 12 éve
Jujjbasszustényleg.óraátállítás volt az USA-ban.empty taxiMa 21 órakor nyílik meg tehát a szabadügynök-piacbowl.huNem 22óra?
Mintha azt olvastam volna.
Ha benéztem akkor sorry.Bazzani
Köszi.
több mint 12 éve
óraátállítás volt az USA-ban.Ma 21 órakor nyílik meg tehát a szabadügynök-piacbowl.huNem 22óra?
Ha benéztem akkor sorry.Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ma 21 órakor nyílik meg tehát a szabadügynök-piacbowl.huNem 22óra?
Ha benéztem akkor sorry.