Arizona Cardinals

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
The Jaguars announced the return of both Campanile and offensive coordinator Grant Udinski on Tuesday.
Campanile was one of 16 known head-coaching candidates Arizona inquired about this hiring cycle and among the reported finalists for the job.
The attention now turns to Los Angeles Rams OC Mike LaFleur, who has spent the past two days with the Cardinals, and former Atlanta Falcons head coach Raheem Morris for Arizona.
Read more: arizonasports.com/nfl/arizona-cardinals/anthony-campanile-jaguars-return/3609740/
_ _ _
+ Jön Ron Riviera is interjúra 😀
Just a simple Lineman... ZP#76
Valamelyik kinti médiumnak nyilatkozott a Bidwill a héten, amiben büszkén mondta, hogy pénzügyi megfontolásból nem akarnak korán edzőt szerződtetni, és ugyanezért nem erőltetik a nagy neveket sem, csak az ilyen másodvonalas jelölteket.Azért ez erős névsor.Right now the Arizona Cardinals consider Raheem Morris, Anthony Campanile, and Mike LaFleur as their lead candidates, per sources.
— Dianna Russini (@DMRussini) January 24, 2026
dande2
Dübörögnek a fejemben az ellenérvek mindnél.
Bazzani
Van olyan érzésem, hogy nem ez a mentalitás a sikeres franchise receptje...
Azért ez erős névsor.Right now the Arizona Cardinals consider Raheem Morris, Anthony Campanile, and Mike LaFleur as their lead candidates, per sources.
dande2
Dübörögnek a fejemben az ellenérvek mindnél.
Right now the Arizona Cardinals consider Raheem Morris, Anthony Campanile, and Mike LaFleur as their lead candidates, per sources.
kiköpött Gannon. Pont ő kell Kyler mellé, így talán QB lesz belőle 29 éves korára.Szarból várat épített nálunk tavaly. Szvsz HC matéria is. De azért maradjon még 1 évet Duval-ban. Sajna egyre inkább azt hiszem, nem fog.Jön a DC-nk 2. interjúra. Csak jókat tudok róla mondani, nagyon sajnálnám, ha már most elvinnék vezetőedzőnek. A Ravensnėl is versenyben van még.Rettenet fura döntésnek tartanám őt választani. Nem a személye miatt, biztos rém cuki forma, csak hogy konkrétan mennyivel lennénk előrébb egy újabb DC-vel?The #AZCardinals are bringing in #Jaguars defensive coordinator Anthony Campanile for a second, in-person interview tomorrow for HC, sources say. He's flying in tonight.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 21, 2026
Jax's emergence was spurred, in part, by Campanile's unit -- No. 1 against the run. AZ gets another look. pic.twitter.com/xrk79suOaC
iktriad
Pritek
iktriad
Szarból várat épített nálunk tavaly. Szvsz HC matéria is. De azért maradjon még 1 évet Duval-ban. Sajna egyre inkább azt hiszem, nem fog.Jön a DC-nk 2. interjúra. Csak jókat tudok róla mondani, nagyon sajnálnám, ha már most elvinnék vezetőedzőnek. A Ravensnėl is versenyben van még.Rettenet fura döntésnek tartanám őt választani. Nem a személye miatt, biztos rém cuki forma, csak hogy konkrétan mennyivel lennénk előrébb egy újabb DC-vel?The #AZCardinals are bringing in #Jaguars defensive coordinator Anthony Campanile for a second, in-person interview tomorrow for HC, sources say. He's flying in tonight.
Jax's emergence was spurred, in part, by Campanile's unit -- No. 1 against the run. AZ gets another look. pic.twitter.com/xrk79suOaC
iktriad
Pritek
Jön a DC-nk 2. interjúra. Csak jókat tudok róla mondani, nagyon sajnálnám, ha már most elvinnék vezetőedzőnek. A Ravensnėl is versenyben van még.Rettenet fura döntésnek tartanám őt választani. Nem a személye miatt, biztos rém cuki forma, csak hogy konkrétan mennyivel lennénk előrébb egy újabb DC-vel?The #AZCardinals are bringing in #Jaguars defensive coordinator Anthony Campanile for a second, in-person interview tomorrow for HC, sources say. He's flying in tonight.
iktriad
The #AZCardinals are bringing in #Jaguars defensive coordinator Anthony Campanile for a second, in-person interview tomorrow for HC, sources say. He's flying in tonight.
Szerkesztette: iktriad
Saleh jön második körös interjúra, ha a Titans nem ad neki szerződést ma.Kapott szerződést, úgyhogy nem jön.
Natloz
Weaver mitol lett ilyen nepszeru? Kimaradtam valamibol?Nekem nem tunt fel, hogy a Dolphis D ilyen marha jo lett volna.Néger.
Pritek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ilyen Matt Nagy és Raheem Morris nevekkel remélem nincs semmi komoly szándék.Egyedul Kubiak volt eddig ertelmezheto nev.
shagi0206
A foni biztosan nem igy gondolja. Ki is jelentette, hogy azonnali sikereket akar. (En meg pontos vonatokat es vilagbeket)Szerintem, amíg a csoport másik 3 csapata ennyire fent van, addig nektek hosszabb építkezésben kell gondolkodnotok. Mire a SF végre teljesen lesérül, Macdonald sémáját feltörik, és McVay rájön, hogy ezt ő mégis inkább unja, meg Stafford is 60 éves lesz, addigra érjetek be. Kell Qb, kell egy címerállat. A stábot fel kell építeni, OC-ből, vagy DC-ből neveljen HC-t és 3-4 év után nyugdíj. Lenne benne fantázia, mint a Raidersnél, csak okosabban. PC ilyen feladatra (már) nem jó, Harbaugh viszont pont ebben kiváló.Nekem vele kapcsolatban azért vegyes érzelmeim lennének.Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
Natloz
peet_24
Rengeteg tapasztalata van, kb mindenkit is ismer, biztos jó stábot tudna összerakni, meg a neve sokat jelentene (amíg nem égne be durván), viszont az hogy kb bármelyik pillanatban kiránthatják az O és a D koordinátort is a lába alól, egyáltalán nem csábító.
Pritek
peet_24
De szerintem meg ez ennel osszetettebb.Tavaly kb 2-3 playen mult a rajatszasba jutasunk.
Shannyt lattuk mar kozepszar csapatot vezenyelni nem egyszer.
Ki tudja mi lesz a Hawksnal ha Kubiak elmegy. Nem ketelkedem, hogy kepesek talalni meg egy edzot aki kepes eredmenyeket elerni ezzel a tamadosorral, de az elozo is szar volt, Darnoldnak is volt mar gyengebb szezonja es akkor Macdonald sem akkora csaszar
A Ramsszel nem tudom minek kene tortennie, hogy ne csillagport fingjanak folyamatosan, de tavaly azzal a 2-3 playyel peldaul megeloztuk volna oket
Lehet itt barmi barmikor. Az viszont tuti, hogy ha 1 ev leepules es 3 ev epitkezes utan a meghirdetett progi 3-4 ev epitkezes lenne, akkor valaki odakulazna Bidwill labtorlojere.
Szerintem, amíg a csoport másik 3 csapata ennyire fent van, addig nektek hosszabb építkezésben kell gondolkodnotok. Mire a SF végre teljesen lesérül, Macdonald sémáját feltörik, és McVay rájön, hogy ezt ő mégis inkább unja, meg Stafford is 60 éves lesz, addigra érjetek be. Kell Qb, kell egy címerállat. A stábot fel kell építeni, OC-ből, vagy DC-ből neveljen HC-t és 3-4 év után nyugdíj. Lenne benne fantázia, mint a Raidersnél, csak okosabban. PC ilyen feladatra (már) nem jó, Harbaugh viszont pont ebben kiváló.Nekem vele kapcsolatban azért vegyes érzelmeim lennének.Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
Natloz
peet_24
Rengeteg tapasztalata van, kb mindenkit is ismer, biztos jó stábot tudna összerakni, meg a neve sokat jelentene (amíg nem égne be durván), viszont az hogy kb bármelyik pillanatban kiránthatják az O és a D koordinátort is a lába alól, egyáltalán nem csábító.
Pritek
Nekem vele kapcsolatban azért vegyes érzelmeim lennének.Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
Natloz
peet_24