Arizona Cardinals

35 feliratkozó

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 262 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
én a kis LaFleurnek örülnék

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 750
Könyörgöm csak Morrist ne. Mi a jó istent látnak benne, hogy egyáltalán felmerült a neve? Egy tehetségekkel megtűzdelt Falcons is ki lett belezve. Nem tudom mennyiben az ő sara, de nálam ez akkor sem egy jó ajánlólevél.
1 napja
Natloz Arizona Cardinals 318
Jaguars defensive coordinator Anthony Campanile is returning to Jacksonville and out of the running for the Arizona Cardinals’ head-coaching job.

The Jaguars announced the return of both Campanile and offensive coordinator Grant Udinski on Tuesday.

Campanile was one of 16 known head-coaching candidates Arizona inquired about this hiring cycle and among the reported finalists for the job.

The attention now turns to Los Angeles Rams OC Mike LaFleur, who has spent the past two days with the Cardinals, and former Atlanta Falcons head coach Raheem Morris for Arizona.

Read more:  arizonasports.com/nfl/arizona-cardinals/anthony-campanile-jaguars-return/3609740/
_ _ _
+ Jön Ron Riviera is interjúra 😀

Just a simple Lineman... ZP#76

4 napja

dande2
Azért ez erős névsor.
Dübörögnek a fejemben az ellenérvek mindnél.
Bazzani
Valamelyik kinti médiumnak nyilatkozott a Bidwill a héten, amiben büszkén mondta, hogy pénzügyi megfontolásból nem akarnak korán edzőt szerződtetni, és ugyanezért nem erőltetik a nagy neveket sem, csak az ilyen másodvonalas jelölteket.
Van olyan érzésem, hogy nem ez a mentalitás a sikeres franchise receptje...

4 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 074 — Axel Foley

dande2
Azért ez erős névsor.
Dübörögnek a fejemben az ellenérvek mindnél.

4 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 888 — Így remélem megfelelek nektek.....
6 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 408
Jön a DC-nk 2. interjúra. Csak jókat tudok róla mondani, nagyon sajnálnám, ha már most elvinnék vezetőedzőnek. A Ravensnėl is versenyben van még.
iktriad
Rettenet fura döntésnek tartanám őt választani. Nem a személye miatt, biztos rém cuki forma, csak hogy konkrétan mennyivel lennénk előrébb egy újabb DC-vel?
Pritek
Szarból várat épített nálunk tavaly. Szvsz HC matéria is. De azért maradjon még 1 évet Duval-ban. Sajna egyre inkább azt hiszem, nem fog.
iktriad
kiköpött Gannon. Pont ő kell Kyler mellé, így talán QB lesz belőle 29 éves korára.
7 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 374 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jön a DC-nk 2. interjúra. Csak jókat tudok róla mondani, nagyon sajnálnám, ha már most elvinnék vezetőedzőnek. A Ravensnėl is versenyben van még.
iktriad
Rettenet fura döntésnek tartanám őt választani. Nem a személye miatt, biztos rém cuki forma, csak hogy konkrétan mennyivel lennénk előrébb egy újabb DC-vel?
Pritek
Szarból várat épített nálunk tavaly. Szvsz HC matéria is. De azért maradjon még 1 évet Duval-ban. Sajna egyre inkább azt hiszem, nem fog.
7 napja
Pritek Arizona Cardinals 53
iktriad
8 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 374 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
9 napja
Saleh jön második körös interjúra, ha a Titans nem ad neki szerződést ma.
Natloz
Kapott szerződést, úgyhogy nem jön.

9 napja
Saleh jön második körös interjúra, ha a Titans nem ad neki szerződést ma.

9 napja
Petzing a Lions uj OCje. Haaaat. Sok sikert.
10 napja
Wow. McDermott csizma. Őt pl szívesen látnám ha már exHC-t akarunk mindenképpen.
14 napja
Uram adj erot. Artur Smith is a listan. Meg szertarosnak is rossz otlet lenne.
20 napja
Gr3g0r Arizona Cardinals 82
Jeff Hafley is a jelöltek között.
21 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 207 — Lájkold a zsűrit!
Weaver mitol lett ilyen nepszeru? Kimaradtam valamibol?Nekem nem tunt fel, hogy a Dolphis D ilyen marha jo lett volna.
Pritek
Néger.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
21 napja
Weaver mitol lett ilyen nepszeru? Kimaradtam valamibol?Nekem nem tunt fel, hogy a Dolphis D ilyen marha jo lett volna.
21 napja
Danny Arizona Cardinals 1 773
Ilyen Matt Nagy és Raheem Morris nevekkel remélem nincs semmi komoly szándék.
shagi0206
Egyedul Kubiak volt eddig ertelmezheto nev.
22 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 750
Ilyen Matt Nagy és Raheem Morris nevekkel remélem nincs semmi komoly szándék.
22 napja
Gr3g0r Arizona Cardinals 82
Állítólag Raheem Morris is jön a jövő héten.
22 napja
Penteken jon Matt Nagy is terefere-re.
22 napja
Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.
Natloz
Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
peet_24
Nekem vele kapcsolatban azért vegyes érzelmeim lennének.
Rengeteg tapasztalata van, kb mindenkit is ismer, biztos jó stábot tudna összerakni, meg a neve sokat jelentene (amíg nem égne be durván), viszont az hogy kb bármelyik pillanatban kiránthatják az O és a D koordinátort is a lába alól, egyáltalán nem csábító.
Pritek
Szerintem, amíg a csoport másik 3 csapata ennyire fent van, addig nektek hosszabb építkezésben kell gondolkodnotok. Mire a SF végre teljesen lesérül, Macdonald sémáját feltörik, és McVay rájön, hogy ezt ő mégis inkább unja, meg Stafford is 60 éves lesz, addigra érjetek be. Kell Qb, kell egy címerállat. A stábot fel kell építeni, OC-ből, vagy DC-ből neveljen HC-t és 3-4 év után nyugdíj. Lenne benne fantázia, mint a Raidersnél, csak okosabban. PC ilyen feladatra (már) nem jó, Harbaugh viszont pont ebben kiváló.
peet_24
A foni biztosan nem igy gondolja. Ki is jelentette, hogy azonnali sikereket akar. (En meg pontos vonatokat es vilagbeket)
De szerintem meg ez ennel osszetettebb.Tavaly kb 2-3 playen mult a rajatszasba jutasunk.
Shannyt lattuk mar kozepszar csapatot vezenyelni nem egyszer.
Ki tudja mi lesz a Hawksnal ha Kubiak elmegy. Nem ketelkedem, hogy kepesek talalni meg egy edzot aki kepes eredmenyeket elerni ezzel a tamadosorral, de az elozo is szar volt, Darnoldnak is volt mar gyengebb szezonja es akkor Macdonald sem akkora csaszar
A Ramsszel nem tudom minek kene tortennie, hogy ne csillagport fingjanak folyamatosan, de tavaly azzal a 2-3 playyel peldaul megeloztuk volna oket
Lehet itt barmi barmikor. Az viszont tuti, hogy ha 1 ev leepules es 3 ev epitkezes utan a meghirdetett progi 3-4 ev epitkezes lenne, akkor valaki odakulazna Bidwill labtorlojere.
22 napja
peet_24 Seattle Seahawks 329
Natloz
Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
peet_24
Rengeteg tapasztalata van, kb mindenkit is ismer, biztos jó stábot tudna összerakni, meg a neve sokat jelentene (amíg nem égne be durván), viszont az hogy kb bármelyik pillanatban kiránthatják az O és a D koordinátort is a lába alól, egyáltalán nem csábító.
Pritek
Szerintem, amíg a csoport másik 3 csapata ennyire fent van, addig nektek hosszabb építkezésben kell gondolkodnotok. Mire a SF végre teljesen lesérül, Macdonald sémáját feltörik, és McVay rájön, hogy ezt ő mégis inkább unja, meg Stafford is 60 éves lesz, addigra érjetek be. Kell Qb, kell egy címerállat. A stábot fel kell építeni, OC-ből, vagy DC-ből neveljen HC-t és 3-4 év után nyugdíj. Lenne benne fantázia, mint a Raidersnél, csak okosabban. PC ilyen feladatra (már) nem jó, Harbaugh viszont pont ebben kiváló.
22 napja
Natloz
peet_24