Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Jól van, jól van vége a Turbó rágós tetkóm (nem) kibeszélésének 😊A hétvégén 17 játékos volt próbajátékon akik közül négyen teljesítményükkel meggyőzték az edzőket hogy érdemes leszerződtetni őket. Ezzel az volt a "gond" hogy így négy játékost el kellett küldeni.
A távozók: LeQuan Lewis (CB), Tim Cornett (RB), Kadeem Williams (OT) és Corey Washington (WR)
Az érkezők: Jalen Parmele (RB), Cory Brandon (OT), Kevin Ozier (WR) és Jimmy Legree (CB)
több mint 10 éve
Fucu angolosan kérte a madárfejet. Inkább mint jól átsülve.pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀nagggyon komoly! vérben forgó szemű és véres csőrű kardinálisfej :cool:Cardinalis
nekem meg ilyen van: drive.google.com/file/d/0B3JsJ8OjzBSEalNfMDBzZjVBd1k/edit?usp=sharingFucu
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀nagggyon komoly! vérben forgó szemű és véres csőrű kardinálisfej :cool:
nekem meg ilyen van: drive.google.com/file/d/0B3JsJ8OjzBSEalNfMDBzZjVBd1k/edit?usp=sharingFucu
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
király, csak óvatosan a vízzel, nehogy leázzon 😀pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀De faszaaaa 😀silent7939
több mint 10 éve
pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀De faszaaaa 😀
több mint 10 éve
pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀nekem meg ilyen van: drive.google.com/file/d/0B3JsJ8OjzBSEalNfMDBzZjVBd1k/edit?usp=sharing
több mint 10 éve
emberke22
574
végre megérkezett a fekete Matyi mezem, meg a Cardinalsos pólóm és pulcsim 😊 asszem ebben megyek ősszel meccsre 😊Dexxter TailorNekem is megjött a friss a baseball sapkám az nfleus-shopjából 😊 meg kb egy hónapja a vaterás pólóm 😊
több mint 10 éve
végre megérkezett a fekete Matyi mezem, meg a Cardinalsos pólóm és pulcsim 😊 asszem ebben megyek ősszel meccsre 😊
több mint 10 éve
A mincampen mutatottak alapján sokan elismerően nyilatkoznak John Brownról.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
itt is jól fogadták a draftunkat: Post-draft power rankings via NFL.com (+1 ugrás a 10. helyre, a dolog szépséghibája, hogy az első két hely is NFC WEST…)THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Emlékszem régebben valaki írt vagy linkelt ide értékeléseket korábbi draftokról. Nem tudom meddig volt meg, de jó lenne ezekről valamit megint olvasni a tavalyi drafttal bezárólag, hogy melyik évfolyam mennyire vált be. Fucu? 😊
több mint 10 éve
Keim szerint csak 1 QBt vittetek volna az első körben, ha még bent lett volna - Blake Bortlest:During a segment on SiriusXM’s Mad Dog Sports Radio today, Arizona Cardinals general manager Steve Keim had high praise for Jaguars quarterback Blake Bortles.
“In my opinion, there was one guy that we were focused on in the first round that we thought was a franchise quarterback,” Keim said.
Asked who that quarterback was, Keim said: “We liked Blake Bortles a lot … when you looked at his size, his athleticism, his ability to improvise. He doesn’t quite have the arm strength that Ben Roethlisberger had, but he has some of the same skill set with his foot speed and [the] athleticism to get out of the pocket and make plays with his feet as well as stand tall in the pocket and make some of the throws down the field.
“And he’s a guy, being a junior coming out, he still had some developing to do … but we think his upside is really big.”
több mint 10 éve
andree
1 737
Érdekes, azt gondoltam volna, hogy gyengébbre értékelik a draftunkat. 😊Így utólag nézve korrekt kis draft volt. Vaule-ban lehetett volna jobbat is kihozni, de ahová kezdő kellett kezdő jött, ahová mélység oda minőségi cserék.
www.sbnation.com/a/nfl-draft-grades-2014Leon78
Logan Thomas nagy kérdőjel. Alapvetően egy 4. körös project sztem nem gáz, akkor sem ha befuccsol. Nézegetem szép lassan a meccseit. Hát nem az Alabama ellenit kellett volna először. 😀 Mindent elmond, hogy a meccs legjobb pillanata az volt, mikor egy handoffot 3-an fogtak, és köztük volt Ed Stinson is. 😀 Az el lehet mondani, hogy ocsmány rossz O-Line volt előtte. Sokszor hozott rossz döntéseket nyomás alatt. Pl mikor a Michigan ellen odakúrta a szemből jövő védő kezébe a labdát, csak mert mögötte volt a célpontja, vagy mikor az Albama ellen majdnem Mosleyt ajándékozta meg egy intel egy reménytelen duplán fogott célpontot keresve. Sokszor láttam, hogy nem nagyon mozog be a zsebbe(mondjuk elnézve a srácokat megértem), hanem szobrozik, míg odaérnek a védők, aztán bízik benne hogy lepattognak róla, és elkezd futni. Amúgy én annyira pontatlannak nem láttam. Mikor voltak rendes célpontjai, elszakadó WR-ek meg némi idő, elég szép hosszú és közepes labdákat dobált. Főleg a nem tavalyi meccseken voltak normálisabb playek. Összességében, ha Arians úgy érzi fejben és technikában NFL szintre hozható a srác, akkor megérte ezt a 4. kört.
A 2 WR pick érdekes volt, de Brownról jelenleg ódákat zengenek(bár várjuk meg azért az élesebb edzéseket-meccseket ezzel), és megnézegetve Powell videóit, ő meg nagyon jó lehet elkapás utáni jardokban. Persze NFL védők ellen kicsit másképp jönnek ki majd a kis cselecskéi, de azért a tehetség megvan. 😀
Majd 2-3 év múlva meglátjuk mi lett ebből a classból, de én elégedett vagyok. Szurkolok a srácoknak, remélem mindannyian összehozzák a végső rostert.
több mint 10 éve
Érdekes, azt gondoltam volna, hogy gyengébbre értékelik a draftunkat. 😊www.sbnation.com/a/nfl-draft-grades-2014
több mint 10 éve
A szakértők felé nézek😊: amikor olvastam, hogy Kareem Martin lehet Campbell cseréje, merült fel bennem a kérdés, hogy a védőfalban mennyire átjárható a RDE és az LDE? (Mert ugye a támadófalban, ha valaki jó RT, az nem biztos, hogy jó LT lehet.) Csak azért kérdezném, mert ha a védőfalban mindegy, akkor nem az lenne logikus, hogy az "öreg" Dockett cseréje legyen?SporyAzért ezt a Campbell cseréje dolgot nem kell szó szerint érteni. Hasonló felépítésűek (Martin 5 cm-el alacsonyab és "csak" 272 font, ami Campbell újonc súlya is volt.), de nem csak szigorúan 3-4 DE-nek fogják használni. 4 emberes falnál támadhatja az irányítót, vagy akár középről is mehet vagy ahogy kint írták alap 3-4-es felállásnál OLB-ként számítanak rá majd. Ha felszed magára még 10-15 font izmot akkor persze hogy Ő lesz Dockett utódja.
Egyébként Ed Stinsonra leszek kíváncsi, Ő 3-4-ből érkezik elég jó képzésből és látom benne azt a jolly joker DL-t akit szerintem Keim-ék is látnak.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
mindeközben a honlapunkon lévő szavazás jelenlegi állása:és teljesült a népakarat is, irány a Super Bowl :cool:
Which position should the Cardinals target with their first-round draft pick?
CB 5%
S 36%
QB 19%
OT 11%
OLB 20%
DT 5%
Other 4%Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Spory
118
A szakértők felé nézek😊: amikor olvastam, hogy Kareem Martin lehet Campbell cseréje, merült fel bennem a kérdés, hogy a védőfalban mennyire átjárható a RDE és az LDE? (Mert ugye a támadófalban, ha valaki jó RT, az nem biztos, hogy jó LT lehet.) Csak azért kérdezném, mert ha a védőfalban mindegy, akkor nem az lenne logikus, hogy az "öreg" Dockett cseréje legyen?
több mint 10 éve
Nem meglepő módon gyorsan elkezdődött a draftolt újoncok szerződtetése. Tegnap Troy Niklas, Joh Brown és Kareem Martin írtak alá.Acho nem hiszem hogy 3. számú lesz ha felépült normálisan.
Voltak személyi változások a megfigyelők között.
Plusz itt egy kis táblázat
www.profootballfocus.com/blog/2014/05/12/2014-depth-chart-arizona-cardinals/Fucu
több mint 10 éve
Nem meglepő módon gyorsan elkezdődött a draftolt újoncok szerződtetése. Tegnap Troy Niklas, Joh Brown és Kareem Martin írtak alá.Voltak személyi változások a megfigyelők között.
Plusz itt egy kis táblázat
www.profootballfocus.com/blog/2014/05/12/2014-depth-chart-arizona-cardinals/
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Patrick Peterson @RealPeterson21 29mneki tetszik a Haden szerződés...nem lesz könnyű helyzetben a Cards a hosszabbításnál 😕.
45!!!!!twitter
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Én alapból olyan 13-15 milla közé lőttem a várható éves bérét, még a Sherman hosszabbítás előtt. Alapvető fontosságú, hogy legyen olyan CB-nk, akit ott lehet hagyni 1 az 1-ben a jobb elkapókkal is. Jelenleg talán a csapat legjobb játékosa, meg fogja kapni a pénzét. Ha évi 12 milla alatt kap akkor Keimék nagyobb mágusok mint gondolom.andreeAz elképzelhető, hogy nem 4, hanem 5 évre ír alá, mondjuk úgy évi 10-11 milláért? Tudom az, hogy szeret itt, vagy nem, az ilyenkor nem jelent semmit, de hátha. A csapat is felszállóban van, szerintem, ez is nyomhat a latba.
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
277
Ez a Zach Bauman elég tehetségesnek tűnik, maradhatna 53-ban.www.youtube.com/watch?v=nOZ5M3zCYMk
több mint 10 éve
andree
1 737
Én alapból olyan 13-15 milla közé lőttem a várható éves bérét, még a Sherman hosszabbítás előtt. Alapvető fontosságú, hogy legyen olyan CB-nk, akit ott lehet hagyni 1 az 1-ben a jobb elkapókkal is. Jelenleg talán a csapat legjobb játékosa, meg fogja kapni a pénzét. Ha évi 12 milla alatt kap akkor Keimék nagyobb mágusok mint gondolom.
több mint 10 éve
Arizona Cardinals cornerback Patrick Peterson expressed confidence that he's in line for a new contract.Talks have begun and are in a preliminary stage.One of the top cornerbacks in the NFL, Peterson could obtain a deal in the neighborhood of Seattle Seahawks cornerback Richard Sherman's four-year, $57 million contract that included $40 million guaranteed.
One thing for sure — it will be a big deal.
Seattle cornerback Richard Sherman just signed a four-year, $57 million contract with $40 million guaranteed.
"I think cornerbacks are definitely worth the dollars that they get because now this league is a passing league," Peterson told reporters. "You need that shutdown corner to lock down one side of the field, or like myself, go out there the entire field."
Peterson shadows opponents' top receivers. He's a two-time All-Pro.
"I think I'll be here for a while," Peterson said. "That's a definite guarantee, I'll be here for a while."
Mit gondoltok, milyen közel lesznek a számai a 4 év/57/40-hez ?