BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Stinson azért tippeltem, mert Martin DL-é képzése hosszabb folyamat lesz, míg Ed simán berakható azonnal, és futás ellen alapból jó lesz. Nekem a drafton és a szezon előtti időszakban is nagyon tetszett és úgy gondolom, legalább 2 down-ig kezdő lehet a szezon közepétől. Bowles szereti ölni a futást, és nagy kedvence lehet a srác.andree
Ha jól értem már most is elég jó, de van még benne potenciál, lehetséges, hogy Dockett helyét 100% -ban át tudja majd venni? Mind minőségben, mind mennyiségben? Ezek szerint ha jól silabizálom, akkor a méhészborz visszatérése és játékba lendülése estén Johnsonnak nem jósoltok túl sok játékot.
Ha valóban megállja helyét ez a fiatal secondary, akkor az elkövetkezendő években nem lesz okunk a panaszra. 😊Leon78
Docett is benne látta az utódját. Pass rushban azért őrült messze van még ettől a szinttől. Meglátjuk hogyan fejlődik.

Johnson jócskán kap majd időt. Asszem 4 CB van a rosteren, szóval Matyi bőven kap majd szerepet slot Cb-ként, akkor meg jöhet be hátra 9 és fél ujjú barátunk.
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Amit még akartam kérdezni, hogy Potterről már végleg lemondtunk, vagy jöhet vissza még PS-be? Elég kevés a támadó falember a roosteren, vagy csak én érzem így, ráadásul azon belül is a T-k számát keveslem kissé 😕
több mint 11 éve
Stinson azért tippeltem, mert Martin DL-é képzése hosszabb folyamat lesz, míg Ed simán berakható azonnal, és futás ellen alapból jó lesz. Nekem a drafton és a szezon előtti időszakban is nagyon tetszett és úgy gondolom, legalább 2 down-ig kezdő lehet a szezon közepétől. Bowles szereti ölni a futást, és nagy kedvence lehet a srác.andree
Ha jól értem már most is elég jó, de van még benne potenciál, lehetséges, hogy Dockett helyét 100% -ban át tudja majd venni? Mind minőségben, mind mennyiségben? Ezek szerint ha jól silabizálom, akkor a méhészborz visszatérése és játékba lendülése estén Johnsonnak nem jósoltok túl sok játékot.
Ha valóban megállja helyét ez a fiatal secondary, akkor az elkövetkezendő években nem lesz okunk a panaszra. 😊
több mint 11 éve
Stinson azért tippeltem, mert Martin DL-é képzése hosszabb folyamat lesz, míg Ed simán berakható azonnal, és futás ellen alapból jó lesz. Nekem a drafton és a szezon előtti időszakban is nagyon tetszett és úgy gondolom, legalább 2 down-ig kezdő lehet a szezon közepétől. Bowles szereti ölni a futást, és nagy kedvence lehet a srác.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Stinson: sokat fog rotálódni a védekező fal (ahogy tavaly is) és Ő lett Rucker cseréje.

Bucannon: Nickel felállásban Foote mellett az ILB, így gyakorlatilag kezdőnek tekinthető. Jefferson ha jól teljesít nem szorul ki a kezdőből, de Bucannon is kap elég sanpet az előbb említettek miatt.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
A tavalyi bold prediction-ök egész jól bejöttek, szóval kabalából itt egy idei adag:

Támadók:
-Palmernek legalább kétszer annyi TD-je lesz, mint INt-je
-Ellington 1500 net yard fölött lesz szezon végére
-Legalább két 1000 yardos elkapónk lesz.

Védők:
-Futás ellen top 5-ben lesz a csapat
-40 labdaszerzés fölött végez a védelem
-Legjobb 5-ben leszünk az ellenfél irányítóinak engedett passer rating-ben.
-Ed Stinson TOP 3-ban lesz szezon végére a legtöbb snappet játszó védőfalemberek között.

Csapat:
-Pozitív mérlegünk lesz a szezon felénél.
-Lesz annyi győzelmünk, mint a legrosszabb PO csapatnak.

Ma nyerünk. 😊

Ha a 90 százaléka bejön, már jók vagyunk, egyébként meg az sem zavarna, ha minden meccsünket 3-0-ra nyerjük.😊
Szóval kicsit parázok a védelemtől, a tavalyi brigád elég magasra tette a mércét, öröm volt nézni a tehetetlen futójátékokat. Bár ha idén ugyanezt látnánk a secondaritól a passz ellen, akkor legyen, az sem zavarna.😊

Érdekelne, hogy mi alapján vártok ilyen jó játékot Stinson-tól, és azzal kapcsolatban is kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit lehet majd várni Jeffersontól, mikorra várjátok, hogy kiszorul a kezdőből, már ha D.B. egyáltalán ki tudja majd szorítani.andree
több mint 11 éve
Natloz Arizona Cardinals 311
A tavalyi bold prediction-ök egész jól bejöttek, szóval kabalából itt egy idei adag:

Támadók:

Védők:
-Ed Stinson TOP 3-ban lesz szezon végére a legtöbb snappet játszó védőfalemberek között.

Csapat:
-Lesz annyi győzelmünk, mint a legrosszabb PO csapatnak.andree
Palmer 5000 yard és Wild Card PO-ba jutás
ennyivel egészíteném ki, de a többi tetszik.Fucu
A próféta szóljon belőletek 😊
Hajnalban én is kelek, szerencsére most nem zavarok senkit se az éjjeli/hajnali tévézéssel.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 11 éve

Támadók:

Védők:

Csapat:
-Lesz annyi győzelmünk, mint a legrosszabb PO csapatnak.andree
Palmer 5000 yard és Wild Card PO-ba jutás
ennyivel egészíteném ki, de a többi tetszik.

több mint 11 éve
Szerintem behúzzuk. (én 1-kor kelek, mivel érdekel a Lions-Giants is 😊)
A jövő heti meccs annyiból parás, hogy
1. rövid hét a MNF miatt
2. keleti part, korai meccs, ami arizonai idő szerint reggel 10-es kezdés.
De ezzel foglalkozzunk holnaptól/holnaputántól

több mint 11 éve
Azért egy szezonnyitó MNF otthon szerintem adhat egy kis pluszt ami felénk billentheti azt a nyelvet 😊.
Én mindenesetre kelek 4 körül és megpróbálom kiszurkolni az 1-0ás kezdést 😊Kexandro
Én is kelek természetesen. 😊 Asszem a fogadóirodáknál is mi vagyunk kis favoritok, de ettől függetlenül én kicsit parázok.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
A félkövéreket én TOP10re bővíteném, cserébe Palmerből kinézek egy 5000 yard+os alapszakaszt 😊.
Egyébként ha a mai meccs meglenne akkor szerintem lendületből ütnénk a Giantset is, utána pedig Frisco itthon, abból bármi lehet, a tegnapi meccsük minden volt csak komoly erőpróba nem.

GO CARDS!!

ui.: Remélem Ellingtont nem kockáztatjuk meg ma, ezt a Chargerst nélküle is ütni kell otthon, és Dwyert se ártana játszatni, nekem tetszett az előszezonban.Kexandro
Tényleg nagyon kéne a mai, de az "ezt a Chargerst" azért finomítanám. Ha Rivers nem esik vissza a koordinátorváltás után, nagyon erős csapat lehetnek.andree
Azért egy szezonnyitó MNF otthon szerintem adhat egy kis pluszt ami felénk billentheti azt a nyelvet 😊.
Én mindenesetre kelek 4 körül és megpróbálom kiszurkolni az 1-0ás kezdést 😊
több mint 11 éve
A félkövéreket én TOP10re bővíteném, cserébe Palmerből kinézek egy 5000 yard+os alapszakaszt 😊.
Egyébként ha a mai meccs meglenne akkor szerintem lendületből ütnénk a Giantset is, utána pedig Frisco itthon, abból bármi lehet, a tegnapi meccsük minden volt csak komoly erőpróba nem.

GO CARDS!!

ui.: Remélem Ellingtont nem kockáztatjuk meg ma, ezt a Chargerst nélküle is ütni kell otthon, és Dwyert se ártana játszatni, nekem tetszett az előszezonban.Kexandro
Tényleg nagyon kéne a mai, de az "ezt a Chargerst" azért finomítanám. Ha Rivers nem esik vissza a koordinátorváltás után, nagyon erős csapat lehetnek.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS

Támadók:

Védők:

Csapat:

Ma nyerünk. 😊andree

GO CARDS!!

ui.: Remélem Ellingtont nem kockáztatjuk meg ma, ezt a Chargerst nélküle is ütni kell otthon, és Dwyert se ártana játszatni, nekem tetszett az előszezonban.
több mint 11 éve

Támadók:

Védők:

Csapat:

Ma nyerünk. 😊
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
ÉRdekes lesz a mai meccs, kíváncsi vagyok,hogyan "ízlik" a kemény foci a Chargers rendszerének. Előre vetíthet bizonyos jóslatokat a hétvégére 😊
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Azért született tegnap néhány meglepi eredmény...
Mit vártok a mai meccstől?
több mint 11 éve
Srácok, ki fog kezdeni ILB-ben vasárnap? Tényleg Foote?peterk2005
Igen, és Minter. Nickelbe pedig Foote és Bucannon lesz a két LB (igen az újonc safetynk)

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 438 — The only discipline that lasts, is self discipline
Srácok, ki fog kezdeni ILB-ben vasárnap? Tényleg Foote?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Fck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.andree
ki lesz helyette?
a vájár?Janek
japp. meg kulabafinak is nagyobb szerepe lesz.Dexxter Tailor
jó lenne ha összekapná magát mert sztem mindenki többet várt tőlesilent7939
szerintem meg nem. Az hogy Ellington mögötte lett kiválasztva és jobban beválik az csak azért van mert teljesen más a két játékos stílusa.
Taylor nagyon sokat profitált a Stanfordon az elit OL-ből, jól meglátja a helyet a falban csak ugye itt nem annyira jó a futásblokolás.Fucu
Ok akkor javítok csak hogy ne legyen mibe belekötnöd.... én többet vártam tőle.
több mint 11 éve
ki lesz helyette?
a vájár?Janek
jó lenne ha összekapná magát mert sztem mindenki többet várt tőlesilent7939
szerintem meg nem. Az hogy Ellington mögötte lett kiválasztva és jobban beválik az csak azért van mert teljesen más a két játékos stílusa.
Taylor nagyon sokat profitált a Stanfordon az elit OL-ből, jól meglátja a helyet a falban csak ugye itt nem annyira jó a futásblokolás.

több mint 11 éve
ki lesz helyette?
a vájár?Janek
jó lenne ha összekapná magát mert sztem mindenki többet várt tőle
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 905 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ki lesz helyette?
a vájár?Janek
japp. meg kulabafinak is nagyobb szerepe lesz.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ki lesz helyette?
a vájár?Janek
Yep. Nem néz ki jól a dolog. 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
ki lesz helyette?
a vájár?

több mint 11 éve
Fck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.