Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀
több mint 10 éve
Na pont ezért kérdeztem... ha ezt várja akkor ilyen nincs 😀Egy csinos lány hoz hideg sört és értesít.ulpianusazé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉Milyen értesítésre gondolsz?silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)Cardinalis
több mint 10 éve
Egy csinos lány hoz hideg sört és értesít.azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉Milyen értesítésre gondolsz?silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)Cardinalis
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉Milyen értesítésre gondolsz?
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejéreemberke22Jaja... én is láttam reggel. Reméljük ennyivel beérik a srácok, mármint sérülések tekintetében.
több mint 10 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejéreemberke22őőőő a training campIG dőlt ki. július végén már bevethető lesz.
több mint 10 éve
emberke22
574
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejére
több mint 10 éve
nyugi gyerekek jön majd Skov 😊Clabo még érdekesebb harcot kreált volna RT-ben, mert ugye most van Sowell, Massie és Potter is
több mint 10 éve
Én is... de sajnos nincs 😕Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIMEemberke22Én inkább egy valamirevaló ILB-t szeretnék . 😊Leon78
több mint 10 éve
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIMEemberke22Én inkább egy valamirevaló ILB-t szeretnék . 😊
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Xmo Xtra - Dog Days of OTAs: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Xmo-Xtra---Dog-Days-of-OTAs/d3ac428e-c95b-4625-aaef-eb4ef789667d
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Fitz középpályás lenne az NFL VB teamben, sőtmitőbb, csapatkapitánynak is elmenne 😀www.nfl.com/photoessays/0ap2000000355508/the-nfls-world-cup-team?campaign=Ext_Email_1st10_20140609&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140609
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
emberke22
574
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIME
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
EXCLUSIVE: First-round pick safety Deone Bucannon signs a four-year deal with the Cardinals, putting all draft picks under contract: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/EXCLUSIVE-First-round-pick-Deone-Bucannon-signs/0c57dd63-7ad6-49ee-96d0-6aaed6d3e18c
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
cöcöSokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.andreeazért remélem kukázunk valakit még a TC-k után (SKOOOOV 😊 )Fucu
több mint 10 éve
Sokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.andreeazért remélem kukázunk valakit még a TC-k után (SKOOOOV 😊 )
több mint 10 éve
andree
1 737
Sokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.
több mint 10 éve
Igazad van, csak ne felejts el, azt az apróságot, hogy Dansby előtte is good player volt, nem csak tavaly 😊Ne felejtsd el mekkora királyt csináltunk Dansbyból is...silent7939Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.emberke22Nagy erősítés... Akár valamelyikünk játszana 😊Leon78
több mint 10 éve
Ne felejtsd el mekkora királyt csináltunk Dansbyból is...Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.emberke22Nagy erősítés... Akár valamelyikünk játszana 😊Leon78
több mint 10 éve
Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.emberke22Részvétem. Nála hülyébb játékost még nem láttam Eagles mezben. 😀
De legalább gyors.
több mint 10 éve
Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.emberke22Nagy erősítés... Akár valamelyikünk játszana 😊
több mint 10 éve
emberke22
574
Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Cardinals OTAs Week 3 Highlights: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Cardinals-OTAs-Week-3-Highlights-/c27c76c2-f992-46a8-90f8-7e92fd177112THIS IS THE WAY