Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
nem feltétlenül vigyáznak rá. Inkább azt akarják, hogy a CB posztra összpontosítson.Hála istennek kevésbé vagyok elfogult 😉 Megnézzük milyen teljesítményt nyújt idén és jövő ilyenkor visszatérünk a témára.silent7939vigyáznak is rá, mint a hímes tojásra 😉
„ Az idei szezontól Patrick Peterson nem fog puntokat visszahordani és a támadóknál sem lesz bevetve. Mind a két posztra érkeztek játékosok, akik helyettesítik majd.”
via Arizona Cardinals HungaryCardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Hála istennek kevésbé vagyok elfogult 😉 Megnézzük milyen teljesítményt nyújt idén és jövő ilyenkor visszatérünk a témára.silent7939vigyáznak is rá, mint a hímes tojásra 😉
„ Az idei szezontól Patrick Peterson nem fog puntokat visszahordani és a támadóknál sem lesz bevetve. Mind a két posztra érkeztek játékosok, akik helyettesítik majd.”
via Arizona Cardinals Hungary
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Hála istennek kevésbé vagyok elfogult 😉 Megnézzük milyen teljesítményt nyújt idén és jövő ilyenkor visszatérünk a témára.Most hogy kicsit megemésztettem PP szerződését, sztem nem ér ennyit. Pont. 😀silent7939Miért?
Ha a piacot nézzük, akkor a többi top CB(hagyjuk ezek között, hogy is áll, nagyjából TOP5-be azért nyugodt szívvel be lehet pakolni) mostani szerződéséhez viszonyítva, kb ez az árfolyam. Kicsivel lőttük túl a többieket. (Shermant pl 0.01-el 😀)
Ha a csapatot nézzük, akkor a védelem egyik alapeleme, hogy PP-t sokszor egy az egyben hagyjuk a legjobb elkapóval. Ezt kb senki másra nem merném rábízni a ligában.
A teljesítményére nem lehet panasz. Néhányszor megégett, de összességében elit munkát végzett, ráadásul hozza a nagy playeket, bármikor benne van, hogy 40 yardot fut egy int után.
Anyagilag persze kemény egy ilyen fizetés menedzselése a sapka alatt, ráadásul jó korán megkapta a szerződést, de ahogy emelkedik a CAP, lehet 1 év múlva még rosszabb pozícióban lettünk volna.andree
több mint 10 éve
andree
1 737
Most hogy kicsit megemésztettem PP szerződését, sztem nem ér ennyit. Pont. 😀silent7939Miért?
Ha a piacot nézzük, akkor a többi top CB(hagyjuk ezek között, hogy is áll, nagyjából TOP5-be azért nyugodt szívvel be lehet pakolni) mostani szerződéséhez viszonyítva, kb ez az árfolyam. Kicsivel lőttük túl a többieket. (Shermant pl 0.01-el 😀)
Ha a csapatot nézzük, akkor a védelem egyik alapeleme, hogy PP-t sokszor egy az egyben hagyjuk a legjobb elkapóval. Ezt kb senki másra nem merném rábízni a ligában.
A teljesítményére nem lehet panasz. Néhányszor megégett, de összességében elit munkát végzett, ráadásul hozza a nagy playeket, bármikor benne van, hogy 40 yardot fut egy int után.
Anyagilag persze kemény egy ilyen fizetés menedzselése a sapka alatt, ráadásul jó korán megkapta a szerződést, de ahogy emelkedik a CAP, lehet 1 év múlva még rosszabb pozícióban lettünk volna.
több mint 10 éve
Most hogy kicsit megemésztettem PP szerződését, sztem nem ér ennyit. Pont. 😀
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
de hogy látni nem sokat lát benne, az is biztos 😀Natloző már csak érzésből játszik 😀
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Natloz
300
de hogy látni nem sokat lát benne, az is biztos 😀www.azcardinals.com/videos/videos/Wired-Preview-Darnell-Dockett-at-CardsCamp/d69f78e3-1970-48b1-a686-18d561ce2578Ezen már frankón lehetne grillezni.ulpianus
Cardinalis
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 10 éve
www.azcardinals.com/videos/videos/Wired-Preview-Darnell-Dockett-at-CardsCamp/d69f78e3-1970-48b1-a686-18d561ce2578Ezen már frankón lehetne grillezni.
Cardinalis
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
www.azcardinals.com/videos/videos/Wired-Preview-Darnell-Dockett-at-CardsCamp/d69f78e3-1970-48b1-a686-18d561ce2578THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Itt pedig részletesebben: profootballtalk.nbcsports.com/2014/07/30/the-full-patrick-peterson-contract-details/
több mint 10 éve
Megvan Peterson szerződése. 5 év 70 millió, 48 millió garantált az első számok.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
nemjössz?Cardinaliscenterünk, Lyle Sendlein bal vádli sérülése miatt kb. három hétre kiesett… Ted Larsen helyettesíti addig… rögtön az első snapje fumbli lett…Cardinalisés akkor mi van?! fórumfocin is van 3-4 snap gyakorlás, itt nem volt.Fucu
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
jössz?centerünk, Lyle Sendlein bal vádli sérülése miatt kb. három hétre kiesett… Ted Larsen helyettesíti addig… rögtön az első snapje fumbli lett…Cardinalisés akkor mi van?! fórumfocin is van 3-4 snap gyakorlás, itt nem volt.Fucu
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
centerünk, Lyle Sendlein bal vádli sérülése miatt kb. három hétre kiesett… Ted Larsen helyettesíti addig… rögtön az első snapje fumbli lett…Cardinalisés akkor mi van?! fórumfocin is van 3-4 snap gyakorlás, itt nem volt.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
centerünk, Lyle Sendlein bal vádli sérülése miatt kb. három hétre kiesett… Ted Larsen helyettesíti addig… rögtön az első snapje fumbli lett…
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
És ezzel választ is kaptunk arra,hogy honnan eredt az "Én vagyok a legjobb CB a ligában" szájkarate Sherm-mel 😊aprópénz 😊Dexxter TailorPatrick Peterson @RealPeterson21 38mSzép pénz, de erre lehetett számítani.andree
Happy to announce my 5 year extension with @AZCardinals! $70M and $48M Guaranteed!! #AZCardinals #P2Nation #YearOfTheCardinal
több mint 10 éve
aprópénz 😊Patrick Peterson @RealPeterson21 38mSzép pénz, de erre lehetett számítani.andree
Happy to announce my 5 year extension with @AZCardinals! $70M and $48M Guaranteed!! #AZCardinals #P2Nation #YearOfTheCardinal
több mint 10 éve
andree
1 737
Patrick Peterson @RealPeterson21 38mSzép pénz, de erre lehetett számítani.
több mint 10 éve
Köszi a válaszokat. Ennek fényében okozhat meglepetést,ha rosterre kerül 😊Fiatalítás. Plusz a bal oldalra jött egy jó ember, így azzal az oldallal kvázi nem kell foglalkozni. A jobb oldalra meg mehet a csata és inkább a Massie-Sowell párost akarták nyomni Goodwinék.FucuEric Winston-ról tudnátok írni valamit?A szezon első felében kaptunk róla asszem 7 sacket, aztán viszont beletanult a rendszerbe, és elég jó volt az utolsó meccseken. Alapvetően zone blockingba tökéletes fit. Én személy szerint sajnáltam, hogy nem maradt. Nem tudom mi lehetett a háttérben.andree
Milyen rendszer fekszik neki?undisputedly
több mint 10 éve
Fiatalítás. Plusz a bal oldalra jött egy jó ember, így azzal az oldallal kvázi nem kell foglalkozni. A jobb oldalra meg mehet a csata és inkább a Massie-Sowell párost akarták nyomni Goodwinék.Eric Winston-ról tudnátok írni valamit?A szezon első felében kaptunk róla asszem 7 sacket, aztán viszont beletanult a rendszerbe, és elég jó volt az utolsó meccseken. Alapvetően zone blockingba tökéletes fit. Én személy szerint sajnáltam, hogy nem maradt. Nem tudom mi lehetett a háttérben.andree
több mint 10 éve
andree
1 737
Eric Winston-ról tudnátok írni valamit?A szezon első felében kaptunk róla asszem 7 sacket, aztán viszont beletanult a rendszerbe, és elég jó volt az utolsó meccseken. Alapvetően zone blockingba tökéletes fit. Én személy szerint sajnáltam, hogy nem maradt. Nem tudom mi lehetett a háttérben.
több mint 10 éve
Eric Winston-ról tudnátok írni valamit?Milyen rendszer fekszik neki?
több mint 10 éve
ezt beírom ide is, mert fontos hír: John Abrahamet ittas vezetés miatt letartóztatták, ezért nem jelent meg az edzéseken.A letartóztatás egy hónapja történt, lehet más is van nem csak ez.
kíváncsi leszek mi lesz vele, eltiltás is valószínű...Dexxter Tailor
több mint 10 éve
ezt beírom ide is, mert fontos hír: John Abrahamet ittas vezetés miatt letartóztatták, ezért nem jelent meg az edzéseken.Azt olvastam rotoworldon,hogy az eltiltás várhatóan nem érinti a következő szezont,mert elhúzhatja a procedúrát, és a liga csak az eljárás befejezte után szab ki büntetést.
kíváncsi leszek mi lesz vele, eltiltás is valószínű...Dexxter Tailor
több mint 10 éve
ezt beírom ide is, mert fontos hír: John Abrahamet ittas vezetés miatt letartóztatták, ezért nem jelent meg az edzéseken.kíváncsi leszek mi lesz vele, eltiltás is valószínű...