Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
és a legszebb mondat a cikkből 😊 „It's no surprise some prognosticators think the NFC West will send three teams to the playoffs in 2014.” Cardinalisa rams, a 49ers, és a seahawks?
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
this NFC West fight the 13th top game of 2013: www.nfl.com/labs/rr/top20games/game/13/copyés a legszebb mondat a cikkből 😊 „It's no surprise some prognosticators think the NFC West will send three teams to the playoffs in 2014.”
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
azért évi 1 milláért én is még elkaristolnék valahol, csak úgy levezetésképp 😊Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
Sok sikert kívánok neki! 😊 Azt hittem már nem fog játszani többet.silent7939
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?silent7939
több mint 10 éve
Ez a veteránminimum fizetés egy évre és nem is garantált ez az összeg.Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?silent7939
Rhodes pihen neki ennyi volt a foci
több mint 10 éve
Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?
több mint 10 éve
egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955K
több mint 10 éve
hiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbaWilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
több mint 10 éve
Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.
több mint 10 éve
Wilson aláírt a Bears-hez. Sok sikert kívánok neki! 😊 Azt hittem már nem fog játszani többet.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Nincs valami infó hogy Logan Thomas hogy teljesített az edzések alatt?silent7939semmi extra... "Speaking of not ready, that’s quarterback Logan Thomas, but he was always a long-term vision anyway." blog.azcardinals.com/2014/06/16/a-look-at-the-rookies/
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Nincs valami infó hogy Logan Thomas hogy teljesített az edzések alatt?
több mint 10 éve
D-wash egy hatalmas fasz...
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
96. D-Wash, hiányozni fog...www.nfl.com/top100/2014#video=0ap2000000349329
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
és egy kis napi Larry 😉 és ő is kihagyhatatlan RoH!www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Top-100-Players-of-2014-Larry-Fitzgerald/84fbd1a9-f1e0-4d6c-8d6a-5b75396072a7
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Azt hittem valaki beírja helyettem, de ha nem hát nem.Kurt Warner a Cardinals Ring of Honor-ra kerül! Mégpedig szeptember 8-án (magyar idő szerint szeptember 9-én) a Chargers elleni MNF szünetében. Nagyon megérdemli még akkor is ha csak 5 (4 és fél) évet játszott Arizonában, mivel gyakorlatilag a franchise legjobb irányítója volt és elsőként vele jutottunk el a Super Bowlba.
Összesen 13-an (most már 14-en) vannak fent a Ring of Honor-on és közülük 11-en a Hall of Fame-be is bekerültek már. Tekintve hogy mikor alakult a franchise kevésnek mondható a RoH-on lévők száma, de Michael Bidwill a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, hogy csak a legjobbak kerülnek fel.
több mint 10 éve
peterson idén ebben a cipőben fog játszani :cool: több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
én bírom ezeket, ez is egy jól sikerült darab 😊www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Xmo-Xtra---Minicamp-In-Motion/3f05af06-ea59-4e2a-bbd1-d87967d8e684
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Nem ment véletlenül spambe? Amúgy próbálj meg leiratkozni, majd vissza megint, hátha. Most már az sincs, hogy ha egyet nem nyitsz meg, akkor addig nem kapsz újat, szóval jó kérdés, hogy nálad miért nem jelennek meg.jaja, szerintem is jó dolog ez, és megvan a bibi, változtattak valamit a céges rendszeren és simán kizárja ezeket, de úgy, hogy a levélszemetek között sincs megjeleníthető elem... na mindegy, átállítottam a profilomba az emailemet a privát gmailesre, ennyi 😊
Amúgy meg kurva hasznos funkció, így egyből lehet látni, hogy azokban a topicokban, amelyek érdekelnek, történt-e valamiWyatt
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nem ment véletlenül spambe? Amúgy próbálj meg leiratkozni, majd vissza megint, hátha. Most már az sincs, hogy ha egyet nem nyitsz meg, akkor addig nem kapsz újat, szóval jó kérdés, hogy nálad miért nem jelennek meg.nekem ilyen szívhez szóló emilek jöttek, amikor valaki felcöcögött valamit a feliratkozott topicomra 😊 de hétfő óta ez megszűnt...(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)CardinalisMilyen értesítésre gondolsz?silent7939
Kedves Cardinalis!
petey hozzászólt a(z) Arizona Cardinals topichoz:
cöcö
Topic megtekintéséhez kattints az alábbi linkre:
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/arizona_cardinalsCardinalis
Amúgy meg kurva hasznos funkció, így egyből lehet látni, hogy azokban a topicokban, amelyek érdekelnek, történt-e valami
több mint 10 éve
Draft előtt volt PWO-n de az semmit nem jelent....Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀silent7939ahogy nézem már áprilisban is rebesgették: arizonasports.com/40/1727362/Could-Mike-Glennon-be-a-future-Cardinal
sőt: "Glennon conducted a private workout for the Cardinals last season"Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉és még egy INT, és megint az ügyeske 37-eske (ANTHONY WALTERS, pedig a Chicagóban 3 év alatt egy szemet sem akasztott...) www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Cardinals-Minicamp-2014-Day-2-Highlights/2ce57872-edbc-4eab-ad11-db07cb8fec3b
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀silent7939ahogy nézem már áprilisban is rebesgették: arizonasports.com/40/1727362/Could-Mike-Glennon-be-a-future-Cardinal
sőt: "Glennon conducted a private workout for the Cardinals last season"
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Jaaa... én ezeket a szarokat alapból kikapcsolom. 😀 Így sajnos nem tudok releváns információval szolgálni.nekem ilyen szívhez szóló emilek jöttek, amikor valaki felcöcögött valamit a feliratkozott topicomra 😊 de hétfő óta ez megszűnt...(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)CardinalisMilyen értesítésre gondolsz?silent7939
Kedves Cardinalis!
cöcö
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/arizona_cardinalsCardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
nekem ilyen szívhez szóló emilek jöttek, amikor valaki felcöcögött valamit a feliratkozott topicomra 😊 de hétfő óta ez megszűnt...(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)CardinalisMilyen értesítésre gondolsz?silent7939
Kedves Cardinalis!
cöcö
THIS IS THE WAY