Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
pillanatnyilag 1:32 az esélye 😉ezek szerint van esélyünk 😀 www.youtube.com/watch?v=Ds-kiS0WuhE
EDIT: Az unibet 32 szeres lét fizet 😉silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
és vajon ki nevet a végén... 😉pillanatnyilag 1:32 az esélye 😉
Cardinalis
EDIT: Az unibet 32 szeres lét fizet 😉
több mint 10 éve
Nem tud valaki még egy oldalt ahonnan meccseket lehetne letölteni? Az orosz oldal kimúlt, vagy legalábbis nem találom.Leon78Akkor ide is. Lassanként kezdődik a szezon úgy látom. 😊
www.sport-video.org.ua/BBNYG030814.html
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
277
Szerintetek Jonathan Brown ILB beférhet 53-ba, nem tűnik rossznak?!
több mint 10 éve
Csak szabálysértés... bocs 😀beteszem vhová nyilvánosan is szívesen.dandea közszeméremsértés bűncselekmény. bocs 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
andree
1 737
Nem tud valaki még egy oldalt ahonnan meccseket lehetne letölteni? Az orosz oldal kimúlt, vagy legalábbis nem találom.Leon78én a helyedben TYT+nfl keresőszavakkal próbálkoznék, és google segíthet. 😉
több mint 10 éve
beteszem vhová nyilvánosan is szívesen.dandea közszeméremsértés bűncselekmény. bocs 😀
több mint 10 éve
Nem tud valaki még egy oldalt ahonnan meccseket lehetne letölteni? Az orosz oldal kimúlt, vagy legalábbis nem találom.Leon78Akinek kell az orosz oldal írjon PM-t és küldöm, működik, de ha nem szabálytalan, beírom vmelyik topicba szívesen, ahol bárki megtalálhatja. Remélem így már Dexnek is megfelel 😛 😉
több mint 10 éve
Nem tud valaki még egy oldalt ahonnan meccseket lehetne letölteni? Az orosz oldal kimúlt, vagy legalábbis nem találom.
több mint 10 éve
Pete Prisco nagyinterjút készített Partick Petersonnalwww.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24644544/patrick-peterson-has-a-message-for-richard-sherman-im-the-best
A cikk végén van egy másik videó is arról, hogy Prisco mit várd a Cardstól idén. Talán jobb videó, mint maga az interjú.
több mint 10 éve
Mindenesetre a becenév nem túl sok bizakodásra ad okot 😊parancsolj: en.wikipedia.org/wiki/Max_StarksMax Starks érkezett.Mit tudonk róla, és miért ennyire negatív a srác.Leon78
| kibírtam röhögés nélkül amíg beírtam | Fucu
ha jól emlékszem Őt hívták a Steelers szurkolók liszteszsáknak. Lehet tippelni miért 😊Fucu
több mint 10 éve
parancsolj: en.wikipedia.org/wiki/Max_StarksMax Starks érkezett.Mit tudonk róla, és miért ennyire negatív a srác.Leon78
ha jól emlékszem Őt hívták a Steelers szurkolók liszteszsáknak. Lehet tippelni miért 😊
több mint 10 éve
Max Starks érkezett.Mit tudonk róla, és miért ennyire negatív a srác.
több mint 10 éve
Max Starks érkezett.| kibírtam röhögés nélkül amíg beírtam |
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
jaja, ez a hivatalos szöveg, de mások is plusz okokat vélnek felfedezni a döntés mögött...: "It's a smart move by Bruce Arians and Co. -- it's simply too risky to expose Peterson to extra hits on offense and special teams."nem feltétlenül vigyáznak rá. Inkább azt akarják, hogy a CB posztra összpontosítson.FucuHála istennek kevésbé vagyok elfogult 😉 Megnézzük milyen teljesítményt nyújt idén és jövő ilyenkor visszatérünk a témára.silent7939vigyáznak is rá, mint a hímes tojásra 😉
„ Az idei szezontól Patrick Peterson nem fog puntokat visszahordani és a támadóknál sem lesz bevetve. Mind a két posztra érkeztek játékosok, akik helyettesítik majd.”
via Arizona Cardinals HungaryCardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
andree
1 737
Szándékosan el akartam kerülni ezt a ki a legjobb CB a ligában gumicsontot, amivel elvoltak a kintiek nyáron. Azért is írtam, hogy ne foglalkozzunk a sorrenddel.Ha a csapatot nézzük, akkor a védelem egyik alapeleme, hogy PP-t sokszor egy az egyben hagyjuk a legjobb elkapóval. Ezt kb senki másra nem merném rábízni a ligában.andreeNem akarok nagyon teleoffolni, de szerintem ez volt a sok 😊Wyatt
Az idézett mondatot a többivel együtt érdemes nézni. Ha nem adjuk meg neki Haden és Sherman pénzét, akkor egyértelmű, hogy elmegy. 2-3 év múlva. Ha ő nem lesz, akkor egészen biztos, hogy nem találunk olyan CB-t, akivel ez a védekezés ugyan így megmaradhatna. Kicsit tényleg félreérthető, de reméltem, hogy ezt a részét az első bekezdéssel rövidre zártam.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ha a csapatot nézzük, akkor a védelem egyik alapeleme, hogy PP-t sokszor egy az egyben hagyjuk a legjobb elkapóval. Ezt kb senki másra nem merném rábízni a ligában.andreeNem akarok nagyon teleoffolni, de szerintem ez volt a sok 😊
több mint 10 éve
andree
1 737
Valszeg rá merné bízni Revisre vagy Shermanre is az embert egy az egyben, hogy csak két a két legegyértelműbb példát mondjam 😊 Persze a szurkolónak általában mindig a kedvence a legjobb. Ha ebben a szezonban elit lesz PP, akkor Silentet sem fogja zavarni.WyattSztem se a legjobb. Írtam is, hogy kb TOP5 amibe nyugodt szívvel be lehet rakni.
több mint 10 éve
andree
1 737
Csak kíváncsi voltam, hogy melyik résszel nem értesz egyet, és miért érzed magad emiatt szerencsésnek.Jól mondja a RB kolléga 😀silent7939Valszeg rá merné bízni Revisre vagy Shermanre is az embert egy az egyben, hogy csak két a két legegyértelműbb példát mondjam 😊 Persze a szurkolónak általában mindig a kedvence a legjobb. Ha ebben a szezonban elit lesz PP, akkor Silentet sem fogja zavarni.WyattHála istennek kevésbé vagyok elfogult 😉 Megnézzük milyen teljesítményt nyújt idén és jövő ilyenkor visszatérünk a témára.silent7939Nem értem ezt a mondatot.andree
több mint 10 éve
Jól mondja a RB kolléga 😀Valszeg rá merné bízni Revisre vagy Shermanre is az embert egy az egyben, hogy csak két a két legegyértelműbb példát mondjam 😊 Persze a szurkolónak általában mindig a kedvence a legjobb. Ha ebben a szezonban elit lesz PP, akkor Silentet sem fogja zavarni.WyattHála istennek kevésbé vagyok elfogult 😉 Megnézzük milyen teljesítményt nyújt idén és jövő ilyenkor visszatérünk a témára.silent7939Nem értem ezt a mondatot.andree
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Valszeg rá merné bízni Revisre vagy Shermanre is az embert egy az egyben, hogy csak két a két legegyértelműbb példát mondjam 😊 Persze a szurkolónak általában mindig a kedvence a legjobb. Ha ebben a szezonban elit lesz PP, akkor Silentet sem fogja zavarni.Hála istennek kevésbé vagyok elfogult 😉 Megnézzük milyen teljesítményt nyújt idén és jövő ilyenkor visszatérünk a témára.silent7939Nem értem ezt a mondatot.andree
több mint 10 éve
andree
1 737
Hála istennek kevésbé vagyok elfogult 😉 Megnézzük milyen teljesítményt nyújt idén és jövő ilyenkor visszatérünk a témára.silent7939Nem értem ezt a mondatot.