BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Keim Q&A Grantlandéknél
 grantland.com/the-triangle/qa-cardinals-gm-steve-keim-on-first-round-quarterbacks-scouting-mistakes-and-running-an-nfl-franchise/

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Remélem sikerül neki leélni egy normális civil életet. Sokat tett értünk tavaly, nagy kár érte.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Cardinals LB John Abraham is suffering from memory loss and has been for well over a year, per sources. Could be end of his NFL career.Adam Schefter
ez nagyon durva azért.MarioAna
Sajnálatos. Vajon mennyi ilyen eset lehet még felderítetlenül?
Jobbulást, vagy mit kell ilyenkor mondani. Fontosabb az egészsége,mint a pénz.
több mint 11 éve
Valószínűleg visszavonul. Reserve listára raktuk, jött a helyére Marcus Benard, ha 5 napon belül nem tér vissza Anraham akkor idén már nem játszik.

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Cardinals LB John Abraham is suffering from memory loss and has been for well over a year, per sources. Could be end of his NFL career.Adam Schefter
ez nagyon durva azért.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Megy hozzátok a PS-be egy másik asszonyverő legény. Chris Rainey RB. Ügyes srác, de sok esze nincs.Klaci79
plusz jön vissza Teddy Williams

több mint 11 éve
Kelly hogy tolta Nálatok?Csak mert rajtunk úgy keresztül szaladt a Dolphins,hogy ihaj és én már tavaly is éltem a gyanúperrel ,hogy nem Wilfork,hanem Kelly miatt működött úgy-ahogy a védelem az első néhány meccsenkolok1972
Hát nem vártunk tőle Dockett mértékű impactot, a pass rushoz nem is tett hozzá sokat, de futás ellen nagyon jó volt. Árnyalja a képet, hogy Bowles rendszerében az összes középszerű játékos nagyon jónak tűnik, elég ha Ta'amura vagy Ruckerre gondolunk.
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 046 — Pats fan
Kelly hogy tolta Nálatok?Csak mert rajtunk úgy keresztül szaladt a Dolphins,hogy ihaj és én már tavaly is éltem a gyanúperrel ,hogy nem Wilfork,hanem Kelly miatt működött úgy-ahogy a védelem az első néhány meccsen

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 735
Megy hozzátok a PS-be egy másik asszonyverő legény. Chris Rainey RB. Ügyes srác, de sok esze nincs.
több mint 11 éve
Leon: Okafor inaktív volt, tehát nem volt a pályán.

Kíváncsi vagyok, hogy Keiser marad-e egész évre. Mutatott jeleket, hogy oda tud érni az irányítóhoz és Abraham agyrázkódása is kérdéses mennyire komoly.Fucu
Ez elkerülte a figyelmem, mindenesetre megnéztem volna, mit tud Acho-hoz képest ezen a meccsen.Leon78
sérüléssel bajlódott, nem edzett a héten, így biztosra vehető volt, hogy nem játszik.
(a facebookon az Arizona Cardinals Hungary oldalon írtam az inaktívokat)

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender

Kíváncsi vagyok, hogy Keiser marad-e egész évre. Mutatott jeleket, hogy oda tud érni az irányítóhoz és Abraham agyrázkódása is kérdéses mennyire komoly.Fucu
Ez elkerülte a figyelmem, mindenesetre megnéztem volna, mit tud Acho-hoz képest ezen a meccsen.
több mint 11 éve

Kíváncsi vagyok, hogy Keiser marad-e egész évre. Mutatott jeleket, hogy oda tud érni az irányítóhoz és Abraham agyrázkódása is kérdéses mennyire komoly.

több mint 11 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Megérte felkelni (még úgy is, hogy melóban akartam elaludni 😀).
A D szinte semmit nem gyengült, bár Washington és Mathieu nekem hiányzott, de még így is liga elit védelem maradt. Az az engedett 52 futott yard végképp tetszetős. 😊
Az O meg, hát még akadozik, de ott is jó jel az, hogy 11 különböző játékosnak volt sikeres elkapása. Szegény Fitzgerald-ot sajnáltam, hogy kimaradt a mókából, de hát 3-as/4-es fogásba nem dobálja be a labdát egy QB sem.

Ez a csoport meg már tényleg Halálcsoport. Ha még a Rams is felér a másik három csapathoz akkor lesz aztán orosz rulett. :S

LET'S GO NO FLY ZONE!!! 😀
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Húúúúúúú, ez izgalmas volt. Remélem ennél azért nyugisabb meccseink is lesznek majd😊
A védelem alapjában véve elég jónak tűnt, a futás ellen pedig egyenesen szenzációs. Sajnos a TD-k egy egy nagy hiba után születtek, mint például Jefferson rossz szögben akart szerelni, de persze a lényeg a győzelem. 😊 A védelemből egyedül a passz rush hiányzott, de az nagyon. Jövúőre az első két kör valamelyikében muszáj lesz egy valamirevaló OLB-t húzni. Kicsit hiányoltam, hogy nem próbáltuk ki Okafort, hátha több veszélyt jelentett volna a QB-ra ( persze lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el és volt a pályán). Összességében a védelem rendben volt, és ha még kiegészülünk Matyi barátunkkal, akkor még rá is tehetünk egy lapáttal. 😊
Az offens a számok alapján jól teljesített szerintem, és az külön öröm szerintem, hogy sokan képesek hozzátenni a játékhoz. Tulajdonképpen ha jól figyeltem, akkor mindenki kapott labdát mind a RB-ek, mind az elkapók közül. Lassan kezdem úgy érezni, hogy 2 első számú elkapónk van, amit azért nem sok csapat mondhat el magáról. Floyd egy állat volt szerintem, és Brown TD-je is kitűnő munka volt.

Akiknek a játéka nagyon tetszett :
D: Jefferson a hibája ellenére is, és ne felejtsük el, hogy megfosztották egy INTI-től, ahhoz képest, hogy UDFA volt, szerintem nagy nyereség , BUCANNON amikor fenn volt, látszott, hogy intelligens, és kemény is egyben, szerintem megérte az első kört 😊, Campbell folyamatosan lekötött 2-3 embert, Foot is többet mutatott, mint reméltem, csak ne sérüljön meg

O: Floyd, Brown, Veldheer, Taylor, és lehet hülyeség, de szerintem most Palmer is vezér volt, amikor kellett összehozott 2 TD-t, és most a futásai is aranyat értek

Akitől többet vártam volna az Minter, valahogy még mindig nem győzött meg, hogy megérte a 2 kört, elég lassúnak tűnik, és mindig késve ér a tűz közelébe, persze lehet hogy rosszul láttam, akkor sorry....

Na ennyi amit akartam, és lehet reagálni, ha valaki nem ért egyet....😊
több mint 11 éve
 grantland.com/features/arizona-cardinals-secondary-patrick-peterson-tyrann-mathieu-antonio-cromartie-deone-bucannon-steve-keim/
Hosszú és tartalmas írás a Cardinals secondaryról. Nekem tetszett.andree
nekem is csak kár hogy kimaradt, Powers, Tony Jefferson és Rashad Johnson részletes bemutatása.

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Grat srácok, nem kizárt h nektek ez a meccs kellett a wild cardhoz, nekünk meg lehet ez fog hiányozni 😕empty taxi
A próféta szóljon belőled 😉
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 094 — Lájkold a zsűrit!
Grat srácok, nem kizárt h nektek ez a meccs kellett a wild cardhoz, nekünk meg lehet ez fog hiányozni 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ami érdekes volt hogy a base 3-4-ben is Bucannon volt fent ILB-ként 😊 Utána azért beállt Minter is.
Foote egy állat, remélem van még 15 (adja ég hogy több) meccsre is kakaó benne, mert amit most művel Dansby-hez hasonló volt.
Tommy Kelly kicsit többet játszott mint azt gondolták az edzők, de Rucker 3 snap után vádlisérüléssel lement a pályáról és nem is tért vissza.

több mint 11 éve
 grantland.com/features/arizona-cardinals-secondary-patrick-peterson-tyrann-mathieu-antonio-cromartie-deone-bucannon-steve-keim/
Hosszú és tartalmas írás a Cardinals secondaryról. Nekem tetszett.
több mint 11 éve
Grat a győzelemhez, bár főcsoport szempontjából nekünk rosszul jött. Amiért írok igazából, az a hétéves fiam elnevezése rátok, amikor felkelt és meglátta ki játszik:

"Angry Birds" 😛dande
nekem nem újdonság, ugyanezt kapom a barátaimtól amikor meglátják a tetoválásomat 😊

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
na csak megérte 4kor kelni 😊 nehéz szülés volt, de a lényeg a W!
jééé, a végére Palmerünk egész jó statot hozott össze: 24/37, 304 YDS, 2 TD, 0 INT nomeg ő volt a második legeredményesebb futónk a maga 4/29 yardjával!
11 célpontot talált el! a végére azért észrevette Fitz-et is: 1/22 YDS
Total Net Yards: 403 (vs. 290), ahhoz képest nem is rossz, hogy elég döcögősnek tűnt az O…
a futásunk is legalább 100 fölé került: Net Yards Rushing: 109 YDS (vs. 52! ott folytatja a D, ahol abbahagyta 😉)
viszont egyetlen sack-ünk sem volt… de azért a végén elég bevállalósan csapattuk a passzsiettetést!
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Szezonnyitónak jó volt.... de van még mit reszelni az O-n mert ez így elég soványka volt. Bár az utolsó negyedet nem láttam csak részben mert vezetés közben nem szerencsés folyamatosan streamet nézni a mobilon.
Az első 2 pontost nem igazán értettem hogy miért kell... rengeteg idő volt még hátra. Mivel az nem jött be így indukálta a másodikat.
A védelem kellemes meglepi volt számomra.... nem gondoltam hogy így fogjuk majd a futást a 2 ILB és DD kiesésével, de működött.

Alapvetően én sima zakóra vettem ezt a meccset úgyhogy kellemesen indult a reggel.... ja és kárpótoltak a korai kelésért 😊
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grat a győzelemhez, bár főcsoport szempontjából nekünk rosszul jött. Amiért írok igazából, az a hétéves fiam elnevezése rátok, amikor felkelt és meglátta ki játszik:

"Angry Birds" 😛
több mint 11 éve
A megszokott nyugis, kényelmes győzelem. 😀 A védelem gyilkos futás ellen, és komoly pass rush nélkül is jól megvannak passzoknál. Palmer jól indított, de 2 olyan int benne volt, amit Seahawksék nem fognak droppolni. Ellington sérülten is próbált menni. Néhány nagy futása jól jött, de kell egy workhorse. Kulabafi jól nyomta, több lehetőséget kell kapnia. Brown TD-je nagyon szép volt, ahogy Floyd is hozta a yardokat. Nagyon jó kezdés, de persze bőven van mit javítani.
több mint 11 éve
janisz 138 — Warnerfan
Sziasztok! Sajna nem vagyik otthon így élőbe nem tudom nézni az első 4 meccset ,de Go Cardinalsz..... 😀 Buena Camino