Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 4 éve
gedam 5 695
ha az sb-t nem is, de a pro bowlt megnyerte a ravens. volt egy pár csere az afc-ből, de nem tudták elrontani.
több mint 4 éve
lucio 323
Nekem nem kérdés, hogy Ray Lewis. A csillagok szerencsés állása volt, hogy ő az új franchise-hoz került. Szerintem meghatározta mindazt, amit ma Ravens stílusnak, mentalitásnak gondolunk. Nem tartom okosnak, jellembajnoknak. Viszont nyertes alkat volt. Vele is le lehetett győzni a Ravens, de nem vertük meg magunkat, nem estünk szét. Rendkívül erős volt fejben. Ez, továbbá a vezéregyéniség volta akkor is értékes játékossá tette, mikor már nem volt a csúcson. Nagyon kellene egy hasonló típusú játékos - ilyen Titans -féle meccsek a jelenlegi csapatnak egy ilyen típusú vezérrel és egy pimasz, a játékba nem belehaló Reed-del nem okoznának gondot.
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 847
A lenyeg az egy nev.

Legyen nehezebb. Minden idok kedvenc D jatekosa

Peter Boulware
no
Számomra nem kérdés, hogy Ray.... vagy Reed? 😊
de ha most a két klasszistól eltekintek akkor nekem titkos kedvencem Tony Siragusa.

(és hogy meg legyen itt is az 5😀 imádtam Gatyát és Pollardot is)

Szerkesztette: Snagal
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Reed
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 6 619
A lenyeg az egy nev.

Legyen nehezebb. Minden idok kedvenc D jatekosa

Peter Boulware
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Na szép .....
Yanda egyértelmű...
De utána ott lenne Q és SSS is
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 847
Hamar Fast Willie baratunk felvetette hogy nalunk nem volt AB szintu O jatekosunk.

Kinek ki a kedvenc minden idok O jatekosa?

Kezdem en Vonta Leach
no
na fasza... kár hogy ezt nem tudom leszűkíteni nem hogy egyre de 5re is nehezen 😀
eleve Jamal Lewis miatt választottam anno a Ravens-t.
Mason-t nem tudnám jó szívvel kihagyni (sérülten, egykézzel TD... pff)
Torrey Smith is szívem csücske... (első 3 elkapása az NFL-ben 3 TD 😀 ) már csak azért is mert azóta látszik mennyire nem tudtunk elkapót draftolni
+
Boldin és SSS (de sajnáltam, hogy SSS nem volt már velünk a Ray Lewis érában, mekkora lett volna ha a D mellett egy ilyen domináns offense leaderünk is van)
++
Yanda és Birk

Szerkesztette: Snagal
több mint 4 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Todd Heap/Ray Rice
több mint 4 éve
gedam 5 695
 twitter.com/nfl/status/1220417254694772736?s=21
kécce egymás után

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 683
Anquan Boldin
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 6 619
Hamar Fast Willie baratunk felvetette hogy nalunk nem volt AB szintu O jatekosunk.

Kinek ki a kedvenc minden idok O jatekosa?

Kezdem en Vonta Leach
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 6 619
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
AB-t ha kotik valakihez az ti vagytok.
Nem arrol beszelunk hogy miert nem tartottak meg a Vasasnal. Hanem azert nem az evszazad uzlete volt, ugye? Vagy szerinted igen?
no
Nem az évszázad üzlete, hanem kármentés, de annak - utólag nézve- elég jó. Tarthatatlan volt a helyzet és maga Brown is kezelhetetlen lett - máshol, még a liga legszigorúbb helyén, a liga legkeményebb HC-jénak is.

Azóta pedig csak rombolja a saját nimbuszát sajnos! És ezt már Rosenhaus sem tudja menteni, holott a helyzet eszkalálódásában az ügynök eléggé ludas. Hogy úgy mondjam elég tervezett és szervezett akciósorozat volt.

De az ügyben egyedül a Raiders szívott.

Nem neked írtam amire reagáltál, de látszik, h ebben a kérdésben igaza volt az FO-nak. BB felelőssége más kérdés, azt tudod jól...
Fast Willie
az fo-nak akkor lett volna igaza, ha 2017-ben nem kötnek ab-vel horrorszerződést, ha tudták, hogy gyakorló elmebeteg. (ezek szerint akkor még nem volt az.)az indította el a lavinát. bb tudta, hogy ketten nem fognak beférni a sapi alá és hogy ő máshová nem tudja eladni magát, mert fizikai felmérés nélkül senki nem ad 35millát neki, kivéve a steelers.
az fo hibát hibára halmozott, az öltözőben a tarthatatlan helyzetet a feszkót, mondok egy meglepőt, a pénz okozta. ab megkapta a hosszabbítást-a meccseken lasztikat bb nem dobál felé, csak juju felé- jujut megválasztja az öltöző csapat mvp-nek-ab kiborul,megborul, a számai visszaesnek, feszkózik-az fo gyorsan eltradeli (ez az én elméletem a történtekről)
szóval itt ejtette túszul a frencsit bb, ahogy azt helyesen leírta süti.
ekkor lett az a narratíva, hogy nem baj, hogy elment antonio, juju legalább olyan jó, hanem jobb...=fail
nem baj, hogy elmegy bell, conner legalább olyan teherbíró, meg különben is, a fal volt jó, nem a csengő..=fail
és a legnagyobb hiba bb-nek megadni a szerződését, amit akart, amiért “megdolgozott”, a jutalma a sok-sok évért. ilyen nincs.
és most ti ennek isszátok a levét, nincs wr1, nincs rb és örültök a 8-8-nak, mert ugye az mekkora siker a 3.számú qb-val. aham, csak az a baj, hogy ezek most a ti első számú irányítóitok, mert az fo-tomlin-bb trió belenavigálta a steelerst egy pénz, franchise qb, elkapó és futó nélküli szituba. szóval én ezért gondolom csoporton belül is 3. erőnek a steelerst.
a legjobban az fo és tomlin a szurkolók felé kommunikál, ott jól dolgozik, mert láthatóan az átlag steelers drukker elégedett a helyzettel. senki nem háborog, mindenkinek jól van így. elképesztő.
gedam
Részigazságaid vannak, de a teljes sztori ennél bonyolultabb.

a.) Szerintem sem kellett volna BB-vel hosszabbítani, de megértem azt is, hogy egy valódi fr QB-t nem dobsz ki az ablakon csak így, ha még képes játszani. A 20. hely környékéről nem volt reális kezdő kalibert draftolni, a piacon pedig a mi cap helyzetünkkel még BB nélkül is nehéz lenne megfizetni valakit. FA-n nem is találsz igazi kezdő típust, maximum ilyen Foles kaliberek elérhetők, akit azért nem mérjünk már Roethlisbergerhez.

A kezdőhöz ragaszkodás nem Pitt specifikus: a Ravens évekig ragaszkodott Flacco-hoz, pedig neki is látszott a plafonja; a Panthers még egy teljes rebuildkor sem biztos, hogy elengedi Newton-t, amennyiben félegészséges; a Giants is próbálkozott a döglődő és nagyon visszaeső Eli Manninggel évekig, amíg nem voltak olyan helyen, hogy reális kezdőkaliberű utód legyen; a Chargers is Rivershez kötődik, max most engedi el, ha van esélye elől húzni.

b.) Antonio Brown-t akkor meg kellett fizetni, kapott egy csomó eszkalátort, teljesítette. Nekem ne mondd azt, hogy egy öt éves távlatban NFL rekordokat hozó WR-t nem tömsz ki pénzzel, mint ahogy kitömik J Jones-t ,Hopkinst és M. Thomast is.

Tomlin 2018-ig egészen jól kordában tartotta, amikor kellett megszabadultak tőle és még értéket is kaptunk, ennyi a sztori. Juju jó volt Bennel, lehet, hogy jó lesz újra, ez BBn múlik, ez igaz! De Smith-Schuster nem azért esett vissza, mert szar, hanem azért mert fogalmatlanok dobáltak neki.

Zárójelben megjegyzem, hogy amikor Landry Jones dobálgatott ABnek, neki sem volt sok sikerélménye, tehát az irányító képességei nagyban meghatározzák a WR-t is.

c) Bell nem tudom, hogy jön ide, az egy egyértelmű pénzügyi döntés volt. Mindkét fél túlhúzta a szerződési tárgyalásokat, mindkét oldalon volt unszimpatikus lépés, emiatt nem lett hosszútávú. Előfordul mindenhol... (pl.: Khalil Mack).

Az biztos, hogy egy futót nem érdemes kitömni pénzzel, a franchise tag-ek viszont még megérték az ő tehetségét, ennyi. A futók sérülékenyek, Melvin Gordon és Todd Gurley is belelépett már ebbe, nem érdemes évekig nagy pénzzel lekötni őket, gondolom ez nem újdonság.

Az, hogy Conner nem tudta pótolni, szintén féligazság, mert ő képes 1000 y-ra (be is bizonyosodott Fichtner első évében, amikor tudott haladni), csak üvegből van. De mondj nekem egy csapatot, ahol két klasszis tehetséget megfizetnek.

Az tény, hogy Conner mögé csak félmegoldások vannak, de azért Benny Snellben lehet elképzelés, szóval a pótlásról is többszörösen gondoskodott a csapat, én is szeretném, ha running by commitee lenne, ehhez kellene még egy jó ember (mint nálatok Gus Edwards). Talán az idei drafton érkezik.

A futóteljesítmény visszaesését az OL visszaesése okozta és Munchak távozása. Én inkább itt érzem a csapat hibáját és hiányosságát.

Különben sztem végül mind Bell, mind AB esetén jól döntött az FO, ami bebizonyosodott utólag. Általában így szokott ez lenni, így volt pl Mike Wallace, Santonio Holmes, Lamar Woodley esetében is. A tőlünk elmenők máshol nem nagyon szoktak karistolni (meg is lepődtem, hogy LJ Fort nálatok jó volt, persze ő nem nagy pénzes)

d) Amíg van BB, addig van Tomlin és a stábja, ez biztos. Én is örültem volna egy teljes rebuildnek, mikor Haley-t kirúgták, de ilyen keret mellett ez nem életszerű.

Szerinted van esélyünk TOP3 drafthelyre pl?

Meg kell próbálni komfortossá tenni Bennek a rendszert, hozni neki védelmet az OL-be és mélységet a támadóegységbe, a védelmet talán rendbe tettük egy elfogadható szintig, aztán ami a csövön kifér.

Én még azt sem tartom kizártnak, hogyha besül a projekt, akkor Tomlint kirúgják. Lehet, hogy kap lehetőséget egy új irányító kiválasztására, csak a koordinátorait cseréljük.

Tomlin 64%-ban nyeri a meccseit, ami a második legtöbb Belichick (68%) után. Tony Dungy hat meccsel nyert többet nála azonos idő alatt, Pete Carroll ugyanannyit nyert egy évvel több, Harbaugh 15-tel kevesebbet nyert egy évvel kevesebb edzősködéssel, csak hogy kontextusba helyezzük.

Én ettől függetlenül kirúgnám jövőre, ha nem megyünk legalább főcsoport döntőig.
Fast Willie
Ezekrol jo sokat beszeltunk, de egy par dologra csak irok mar. 😊

a.) Szerintem a FO pont itt rontott, hogy eldobni nem szereti senki es ezert elmentek az egyik vegletbe. BB nem egy csapatbarat szerzodest kotott es valjuk be hogy az egesz dolog korulotte nem teljesen 100-as. Sem mint csapattars, sem mint vezeto es mar mint jatekos sem. Ettol fuggetlenul jobb jatekos mint a liga tobbsegenek a QB-ja, de 3 evre ( minimum 2 ) rabul ejtette a franchise-t a sajatos kivaltsagai miatt. Az idei ev meg mar kuka lett rogton.

b.) Itt en az "akkor" amivel vitatkoznek. AB folyamatosan nyavogott hogy a teljesitmenye nagyobb mint a penze es ezt allandoan rohantak megoldani.
Juju ettol egy kerdojel hogy alkalmas lesz WR1-nek, de szerzodes kozeledik. Nekik latniuk kell hogy alkalmas es akkor jobb lenne most.

c.) Felepitesz egy futojatekot es nem kell sztar, lasd 49. Conner fejjel a falnak stilusa remek ha van res, ha nincs akkor nincs semmi. Tavaly ilyen volt a futojatekotok, iden nem is volt. Ettol elerhet 1000 yardot, de Conner-re epiteni barmit is az felelotlenseg, egyik eveben sem volt egeszseges es meg akkor is maximum jo jatekos.

Azert nagyjabol egyetertunk de a lenyeges pont hogy a jelen es a kozel jovo nagyon egy kockaztatasnak latom ami persze be is johet.
no
Igen, nem is a BB szerződés ténye, hanem a felépítése zavar, bár 2021-ben már nem akkora áldozat skippelni.

2019-es sérülést sztem nem vették komolyan, elbagatellizálták, de a nr1 playered kiesésével sose számolsz előre. Kényszerpályán vagy, v működik v nem. Lásd Luck pótlása vs Wentz pótlása anno Folessal vs Brees pótlása egy zseni támadóedzővel.

Az OC egy ilyen QB-val együtt kell müködjön, nem véletlen hogy JMD-hez ragaszkodott a Pats is. Rodgers is tanulja MLF rendszerét, nem is ìzlik neki.

Conner mellé nem tudom mit kellett volna, ìgy hogy egy Bell kalibert nem lehet megfizetni. Ő a mi Jimmy Smith-ünk? Jó, annyit nem keresett. Snell jött, de igazság szerint idén 4 RB/FB-et megettünk: Conner, White, Edmunds és Nix is megsérült több meccsre.

Lehet hogy kellett volna még egy noname erőgép.

Brownnal nem tudsz mit kezdeni, de ezt Ravensesként nyilván nem értheted, sose volt ilyen jó off playeretek még😁 Az All Starodat megfizeted, ha premier posztos, ti is raktatok volna Ray Rice segge alá egy nagyobb összeget, ha nem vált WWE-re, mert az akkori system alapja volt.

Gondolom, h Lamar is megkapja a nagy zsét, ha bírja a strapát és jó lesz.

Bill bácsi teheti meg a ligában, hogy egy Gronkot alulfizet kb

Futójátékhoz sztem most kéne egy bika C és egy bika G meg egy bika RT. Ha összekapja magát Pouncey, Foster és Feiler még lehet is. Ehhez jobban kéne edzeni, mert nem a futón múlik - nálatok sem. Vagy nézd meg Bell-t a Jets fallal vs Steelerssel és nézd meg Gurleyt 2018 vs 2019 ben. Esetleg ajánlom Zeke Elliott/Saq Barkley küszködését a cserekaliberekkel.
Pedig ők prémium futók. Esetleg az AFC döntőn Henryt
Fast Willie
Bell es Cconner egy kulon tema. Bell elment es Conner nem kielegito meg siman futonak sem nemhogy potlasnak. O nem a JSmith-etek ( meg ), de ha kap egy szep papirt akkor az lesz ( varhatoan ). Olyan jo munkat vegzett a tarsasasag hogy a futoitok a DL-el talalkozott. Igy el lehet hasznalni barmennyit.

Brown-nal nem a penzenek a mennyisege a baj, hanem mindig ido elott kapott penzt es "majdhogynem" mindig a teljesitmenyehez aranyos penzt kapott.
Ennek van egy nagy elonye, hogy boldogga tette AB-t, de nem lett kiaknazva a "szerencse" hogy hatul huztatok es ezzel es BB-vel kb egy sinre rakta a csapatot. Persze ez a sinpar jofele is tarthatott volna. Bell nem ferhetett bele es en az elso tag elott irtam hogy a 2.-tol tartott mar akkor. En akkor is Bell mellett voltam, bar eselytelenul mert kitartottak BB-vel. SOT!!

Henry-rol nem irok mert nagyon keves meccsuket lattam, de azert mert a fal es a sema fontos attol meg a futo is jo vagy rossz. Conner probowler tud lenni egy top O-ben ahol a fal autopalyat epitett neki, de Bell jol jatszik a Jetsben is csak ott -3.5 yardrol kezd, igaz a statjaban egy rossz szam van. Conner a Jets-ben halott lenne. Ettol fuggetlenul a Jets hulye volt eddig.
Amugy en a semat hianyolom nalatok, mert igy csak erovel nem lehet, de majd jovore. Amugy en a FO helyeben Kubiak-nak udvarolnek, mert fel ev es lenne futas es mert o sem BB-re sem RF-re azaz BB-re es Tomlin-ra sem lenne fenyegetes. Foglalkozna a futassal amig BB kenegeti a konyoket.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 683
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
AB-t ha kotik valakihez az ti vagytok.
Nem arrol beszelunk hogy miert nem tartottak meg a Vasasnal. Hanem azert nem az evszazad uzlete volt, ugye? Vagy szerinted igen?
no
Nem az évszázad üzlete, hanem kármentés, de annak - utólag nézve- elég jó. Tarthatatlan volt a helyzet és maga Brown is kezelhetetlen lett - máshol, még a liga legszigorúbb helyén, a liga legkeményebb HC-jénak is.

Azóta pedig csak rombolja a saját nimbuszát sajnos! És ezt már Rosenhaus sem tudja menteni, holott a helyzet eszkalálódásában az ügynök eléggé ludas. Hogy úgy mondjam elég tervezett és szervezett akciósorozat volt.

De az ügyben egyedül a Raiders szívott.

Nem neked írtam amire reagáltál, de látszik, h ebben a kérdésben igaza volt az FO-nak. BB felelőssége más kérdés, azt tudod jól...
Fast Willie
az fo-nak akkor lett volna igaza, ha 2017-ben nem kötnek ab-vel horrorszerződést, ha tudták, hogy gyakorló elmebeteg. (ezek szerint akkor még nem volt az.)az indította el a lavinát. bb tudta, hogy ketten nem fognak beférni a sapi alá és hogy ő máshová nem tudja eladni magát, mert fizikai felmérés nélkül senki nem ad 35millát neki, kivéve a steelers.
az fo hibát hibára halmozott, az öltözőben a tarthatatlan helyzetet a feszkót, mondok egy meglepőt, a pénz okozta. ab megkapta a hosszabbítást-a meccseken lasztikat bb nem dobál felé, csak juju felé- jujut megválasztja az öltöző csapat mvp-nek-ab kiborul,megborul, a számai visszaesnek, feszkózik-az fo gyorsan eltradeli (ez az én elméletem a történtekről)
szóval itt ejtette túszul a frencsit bb, ahogy azt helyesen leírta süti.
ekkor lett az a narratíva, hogy nem baj, hogy elment antonio, juju legalább olyan jó, hanem jobb...=fail
nem baj, hogy elmegy bell, conner legalább olyan teherbíró, meg különben is, a fal volt jó, nem a csengő..=fail
és a legnagyobb hiba bb-nek megadni a szerződését, amit akart, amiért “megdolgozott”, a jutalma a sok-sok évért. ilyen nincs.
és most ti ennek isszátok a levét, nincs wr1, nincs rb és örültök a 8-8-nak, mert ugye az mekkora siker a 3.számú qb-val. aham, csak az a baj, hogy ezek most a ti első számú irányítóitok, mert az fo-tomlin-bb trió belenavigálta a steelerst egy pénz, franchise qb, elkapó és futó nélküli szituba. szóval én ezért gondolom csoporton belül is 3. erőnek a steelerst.
a legjobban az fo és tomlin a szurkolók felé kommunikál, ott jól dolgozik, mert láthatóan az átlag steelers drukker elégedett a helyzettel. senki nem háborog, mindenkinek jól van így. elképesztő.
gedam
Részigazságaid vannak, de a teljes sztori ennél bonyolultabb.

a.) Szerintem sem kellett volna BB-vel hosszabbítani, de megértem azt is, hogy egy valódi fr QB-t nem dobsz ki az ablakon csak így, ha még képes játszani. A 20. hely környékéről nem volt reális kezdő kalibert draftolni, a piacon pedig a mi cap helyzetünkkel még BB nélkül is nehéz lenne megfizetni valakit. FA-n nem is találsz igazi kezdő típust, maximum ilyen Foles kaliberek elérhetők, akit azért nem mérjünk már Roethlisbergerhez.

A kezdőhöz ragaszkodás nem Pitt specifikus: a Ravens évekig ragaszkodott Flacco-hoz, pedig neki is látszott a plafonja; a Panthers még egy teljes rebuildkor sem biztos, hogy elengedi Newton-t, amennyiben félegészséges; a Giants is próbálkozott a döglődő és nagyon visszaeső Eli Manninggel évekig, amíg nem voltak olyan helyen, hogy reális kezdőkaliberű utód legyen; a Chargers is Rivershez kötődik, max most engedi el, ha van esélye elől húzni.

b.) Antonio Brown-t akkor meg kellett fizetni, kapott egy csomó eszkalátort, teljesítette. Nekem ne mondd azt, hogy egy öt éves távlatban NFL rekordokat hozó WR-t nem tömsz ki pénzzel, mint ahogy kitömik J Jones-t ,Hopkinst és M. Thomast is.

Tomlin 2018-ig egészen jól kordában tartotta, amikor kellett megszabadultak tőle és még értéket is kaptunk, ennyi a sztori. Juju jó volt Bennel, lehet, hogy jó lesz újra, ez BBn múlik, ez igaz! De Smith-Schuster nem azért esett vissza, mert szar, hanem azért mert fogalmatlanok dobáltak neki.

Zárójelben megjegyzem, hogy amikor Landry Jones dobálgatott ABnek, neki sem volt sok sikerélménye, tehát az irányító képességei nagyban meghatározzák a WR-t is.

c) Bell nem tudom, hogy jön ide, az egy egyértelmű pénzügyi döntés volt. Mindkét fél túlhúzta a szerződési tárgyalásokat, mindkét oldalon volt unszimpatikus lépés, emiatt nem lett hosszútávú. Előfordul mindenhol... (pl.: Khalil Mack).

Az biztos, hogy egy futót nem érdemes kitömni pénzzel, a franchise tag-ek viszont még megérték az ő tehetségét, ennyi. A futók sérülékenyek, Melvin Gordon és Todd Gurley is belelépett már ebbe, nem érdemes évekig nagy pénzzel lekötni őket, gondolom ez nem újdonság.

Az, hogy Conner nem tudta pótolni, szintén féligazság, mert ő képes 1000 y-ra (be is bizonyosodott Fichtner első évében, amikor tudott haladni), csak üvegből van. De mondj nekem egy csapatot, ahol két klasszis tehetséget megfizetnek.

Az tény, hogy Conner mögé csak félmegoldások vannak, de azért Benny Snellben lehet elképzelés, szóval a pótlásról is többszörösen gondoskodott a csapat, én is szeretném, ha running by commitee lenne, ehhez kellene még egy jó ember (mint nálatok Gus Edwards). Talán az idei drafton érkezik.

A futóteljesítmény visszaesését az OL visszaesése okozta és Munchak távozása. Én inkább itt érzem a csapat hibáját és hiányosságát.

Különben sztem végül mind Bell, mind AB esetén jól döntött az FO, ami bebizonyosodott utólag. Általában így szokott ez lenni, így volt pl Mike Wallace, Santonio Holmes, Lamar Woodley esetében is. A tőlünk elmenők máshol nem nagyon szoktak karistolni (meg is lepődtem, hogy LJ Fort nálatok jó volt, persze ő nem nagy pénzes)

d) Amíg van BB, addig van Tomlin és a stábja, ez biztos. Én is örültem volna egy teljes rebuildnek, mikor Haley-t kirúgták, de ilyen keret mellett ez nem életszerű.

Szerinted van esélyünk TOP3 drafthelyre pl?

Meg kell próbálni komfortossá tenni Bennek a rendszert, hozni neki védelmet az OL-be és mélységet a támadóegységbe, a védelmet talán rendbe tettük egy elfogadható szintig, aztán ami a csövön kifér.

Én még azt sem tartom kizártnak, hogyha besül a projekt, akkor Tomlint kirúgják. Lehet, hogy kap lehetőséget egy új irányító kiválasztására, csak a koordinátorait cseréljük.

Tomlin 64%-ban nyeri a meccseit, ami a második legtöbb Belichick (68%) után. Tony Dungy hat meccsel nyert többet nála azonos idő alatt, Pete Carroll ugyanannyit nyert egy évvel több, Harbaugh 15-tel kevesebbet nyert egy évvel kevesebb edzősködéssel, csak hogy kontextusba helyezzük.

Én ettől függetlenül kirúgnám jövőre, ha nem megyünk legalább főcsoport döntőig.
Fast Willie
Ezekrol jo sokat beszeltunk, de egy par dologra csak irok mar. 😊

a.) Szerintem a FO pont itt rontott, hogy eldobni nem szereti senki es ezert elmentek az egyik vegletbe. BB nem egy csapatbarat szerzodest kotott es valjuk be hogy az egesz dolog korulotte nem teljesen 100-as. Sem mint csapattars, sem mint vezeto es mar mint jatekos sem. Ettol fuggetlenul jobb jatekos mint a liga tobbsegenek a QB-ja, de 3 evre ( minimum 2 ) rabul ejtette a franchise-t a sajatos kivaltsagai miatt. Az idei ev meg mar kuka lett rogton.

b.) Itt en az "akkor" amivel vitatkoznek. AB folyamatosan nyavogott hogy a teljesitmenye nagyobb mint a penze es ezt allandoan rohantak megoldani.
Juju ettol egy kerdojel hogy alkalmas lesz WR1-nek, de szerzodes kozeledik. Nekik latniuk kell hogy alkalmas es akkor jobb lenne most.

c.) Felepitesz egy futojatekot es nem kell sztar, lasd 49. Conner fejjel a falnak stilusa remek ha van res, ha nincs akkor nincs semmi. Tavaly ilyen volt a futojatekotok, iden nem is volt. Ettol elerhet 1000 yardot, de Conner-re epiteni barmit is az felelotlenseg, egyik eveben sem volt egeszseges es meg akkor is maximum jo jatekos.

Azert nagyjabol egyetertunk de a lenyeges pont hogy a jelen es a kozel jovo nagyon egy kockaztatasnak latom ami persze be is johet.
no
Igen, nem is a BB szerződés ténye, hanem a felépítése zavar, bár 2021-ben már nem akkora áldozat skippelni.

2019-es sérülést sztem nem vették komolyan, elbagatellizálták, de a nr1 playered kiesésével sose számolsz előre. Kényszerpályán vagy, v működik v nem. Lásd Luck pótlása vs Wentz pótlása anno Folessal vs Brees pótlása egy zseni támadóedzővel.

Az OC egy ilyen QB-val együtt kell müködjön, nem véletlen hogy JMD-hez ragaszkodott a Pats is. Rodgers is tanulja MLF rendszerét, nem is ìzlik neki.

Conner mellé nem tudom mit kellett volna, ìgy hogy egy Bell kalibert nem lehet megfizetni. Ő a mi Jimmy Smith-ünk? Jó, annyit nem keresett. Snell jött, de igazság szerint idén 4 RB/FB-et megettünk: Conner, White, Edmunds és Nix is megsérült több meccsre.

Lehet hogy kellett volna még egy noname erőgép.

Brownnal nem tudsz mit kezdeni, de ezt Ravensesként nyilván nem értheted, sose volt ilyen jó off playeretek még😁 Az All Starodat megfizeted, ha premier posztos, ti is raktatok volna Ray Rice segge alá egy nagyobb összeget, ha nem vált WWE-re, mert az akkori system alapja volt.

Gondolom, h Lamar is megkapja a nagy zsét, ha bírja a strapát és jó lesz.

Bill bácsi teheti meg a ligában, hogy egy Gronkot alulfizet kb

Futójátékhoz sztem most kéne egy bika C és egy bika G meg egy bika RT. Ha összekapja magát Pouncey, Foster és Feiler még lehet is. Ehhez jobban kéne edzeni, mert nem a futón múlik - nálatok sem. Vagy nézd meg Bell-t a Jets fallal vs Steelerssel és nézd meg Gurleyt 2018 vs 2019 ben. Esetleg ajánlom Zeke Elliott/Saq Barkley küszködését a cserekaliberekkel.
Pedig ők prémium futók. Esetleg az AFC döntőn Henryt
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 6 619
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
AB-t ha kotik valakihez az ti vagytok.
Nem arrol beszelunk hogy miert nem tartottak meg a Vasasnal. Hanem azert nem az evszazad uzlete volt, ugye? Vagy szerinted igen?
no
Nem az évszázad üzlete, hanem kármentés, de annak - utólag nézve- elég jó. Tarthatatlan volt a helyzet és maga Brown is kezelhetetlen lett - máshol, még a liga legszigorúbb helyén, a liga legkeményebb HC-jénak is.

Azóta pedig csak rombolja a saját nimbuszát sajnos! És ezt már Rosenhaus sem tudja menteni, holott a helyzet eszkalálódásában az ügynök eléggé ludas. Hogy úgy mondjam elég tervezett és szervezett akciósorozat volt.

De az ügyben egyedül a Raiders szívott.

Nem neked írtam amire reagáltál, de látszik, h ebben a kérdésben igaza volt az FO-nak. BB felelőssége más kérdés, azt tudod jól...
Fast Willie
az fo-nak akkor lett volna igaza, ha 2017-ben nem kötnek ab-vel horrorszerződést, ha tudták, hogy gyakorló elmebeteg. (ezek szerint akkor még nem volt az.)az indította el a lavinát. bb tudta, hogy ketten nem fognak beférni a sapi alá és hogy ő máshová nem tudja eladni magát, mert fizikai felmérés nélkül senki nem ad 35millát neki, kivéve a steelers.
az fo hibát hibára halmozott, az öltözőben a tarthatatlan helyzetet a feszkót, mondok egy meglepőt, a pénz okozta. ab megkapta a hosszabbítást-a meccseken lasztikat bb nem dobál felé, csak juju felé- jujut megválasztja az öltöző csapat mvp-nek-ab kiborul,megborul, a számai visszaesnek, feszkózik-az fo gyorsan eltradeli (ez az én elméletem a történtekről)
szóval itt ejtette túszul a frencsit bb, ahogy azt helyesen leírta süti.
ekkor lett az a narratíva, hogy nem baj, hogy elment antonio, juju legalább olyan jó, hanem jobb...=fail
nem baj, hogy elmegy bell, conner legalább olyan teherbíró, meg különben is, a fal volt jó, nem a csengő..=fail
és a legnagyobb hiba bb-nek megadni a szerződését, amit akart, amiért “megdolgozott”, a jutalma a sok-sok évért. ilyen nincs.
és most ti ennek isszátok a levét, nincs wr1, nincs rb és örültök a 8-8-nak, mert ugye az mekkora siker a 3.számú qb-val. aham, csak az a baj, hogy ezek most a ti első számú irányítóitok, mert az fo-tomlin-bb trió belenavigálta a steelerst egy pénz, franchise qb, elkapó és futó nélküli szituba. szóval én ezért gondolom csoporton belül is 3. erőnek a steelerst.
a legjobban az fo és tomlin a szurkolók felé kommunikál, ott jól dolgozik, mert láthatóan az átlag steelers drukker elégedett a helyzettel. senki nem háborog, mindenkinek jól van így. elképesztő.
gedam
Részigazságaid vannak, de a teljes sztori ennél bonyolultabb.

a.) Szerintem sem kellett volna BB-vel hosszabbítani, de megértem azt is, hogy egy valódi fr QB-t nem dobsz ki az ablakon csak így, ha még képes játszani. A 20. hely környékéről nem volt reális kezdő kalibert draftolni, a piacon pedig a mi cap helyzetünkkel még BB nélkül is nehéz lenne megfizetni valakit. FA-n nem is találsz igazi kezdő típust, maximum ilyen Foles kaliberek elérhetők, akit azért nem mérjünk már Roethlisbergerhez.

A kezdőhöz ragaszkodás nem Pitt specifikus: a Ravens évekig ragaszkodott Flacco-hoz, pedig neki is látszott a plafonja; a Panthers még egy teljes rebuildkor sem biztos, hogy elengedi Newton-t, amennyiben félegészséges; a Giants is próbálkozott a döglődő és nagyon visszaeső Eli Manninggel évekig, amíg nem voltak olyan helyen, hogy reális kezdőkaliberű utód legyen; a Chargers is Rivershez kötődik, max most engedi el, ha van esélye elől húzni.

b.) Antonio Brown-t akkor meg kellett fizetni, kapott egy csomó eszkalátort, teljesítette. Nekem ne mondd azt, hogy egy öt éves távlatban NFL rekordokat hozó WR-t nem tömsz ki pénzzel, mint ahogy kitömik J Jones-t ,Hopkinst és M. Thomast is.

Tomlin 2018-ig egészen jól kordában tartotta, amikor kellett megszabadultak tőle és még értéket is kaptunk, ennyi a sztori. Juju jó volt Bennel, lehet, hogy jó lesz újra, ez BBn múlik, ez igaz! De Smith-Schuster nem azért esett vissza, mert szar, hanem azért mert fogalmatlanok dobáltak neki.

Zárójelben megjegyzem, hogy amikor Landry Jones dobálgatott ABnek, neki sem volt sok sikerélménye, tehát az irányító képességei nagyban meghatározzák a WR-t is.

c) Bell nem tudom, hogy jön ide, az egy egyértelmű pénzügyi döntés volt. Mindkét fél túlhúzta a szerződési tárgyalásokat, mindkét oldalon volt unszimpatikus lépés, emiatt nem lett hosszútávú. Előfordul mindenhol... (pl.: Khalil Mack).

Az biztos, hogy egy futót nem érdemes kitömni pénzzel, a franchise tag-ek viszont még megérték az ő tehetségét, ennyi. A futók sérülékenyek, Melvin Gordon és Todd Gurley is belelépett már ebbe, nem érdemes évekig nagy pénzzel lekötni őket, gondolom ez nem újdonság.

Az, hogy Conner nem tudta pótolni, szintén féligazság, mert ő képes 1000 y-ra (be is bizonyosodott Fichtner első évében, amikor tudott haladni), csak üvegből van. De mondj nekem egy csapatot, ahol két klasszis tehetséget megfizetnek.

Az tény, hogy Conner mögé csak félmegoldások vannak, de azért Benny Snellben lehet elképzelés, szóval a pótlásról is többszörösen gondoskodott a csapat, én is szeretném, ha running by commitee lenne, ehhez kellene még egy jó ember (mint nálatok Gus Edwards). Talán az idei drafton érkezik.

A futóteljesítmény visszaesését az OL visszaesése okozta és Munchak távozása. Én inkább itt érzem a csapat hibáját és hiányosságát.

Különben sztem végül mind Bell, mind AB esetén jól döntött az FO, ami bebizonyosodott utólag. Általában így szokott ez lenni, így volt pl Mike Wallace, Santonio Holmes, Lamar Woodley esetében is. A tőlünk elmenők máshol nem nagyon szoktak karistolni (meg is lepődtem, hogy LJ Fort nálatok jó volt, persze ő nem nagy pénzes)

d) Amíg van BB, addig van Tomlin és a stábja, ez biztos. Én is örültem volna egy teljes rebuildnek, mikor Haley-t kirúgták, de ilyen keret mellett ez nem életszerű.

Szerinted van esélyünk TOP3 drafthelyre pl?

Meg kell próbálni komfortossá tenni Bennek a rendszert, hozni neki védelmet az OL-be és mélységet a támadóegységbe, a védelmet talán rendbe tettük egy elfogadható szintig, aztán ami a csövön kifér.

Én még azt sem tartom kizártnak, hogyha besül a projekt, akkor Tomlint kirúgják. Lehet, hogy kap lehetőséget egy új irányító kiválasztására, csak a koordinátorait cseréljük.

Tomlin 64%-ban nyeri a meccseit, ami a második legtöbb Belichick (68%) után. Tony Dungy hat meccsel nyert többet nála azonos idő alatt, Pete Carroll ugyanannyit nyert egy évvel több, Harbaugh 15-tel kevesebbet nyert egy évvel kevesebb edzősködéssel, csak hogy kontextusba helyezzük.

Én ettől függetlenül kirúgnám jövőre, ha nem megyünk legalább főcsoport döntőig.
Fast Willie
Ezekrol jo sokat beszeltunk, de egy par dologra csak irok mar. 😊

a.) Szerintem a FO pont itt rontott, hogy eldobni nem szereti senki es ezert elmentek az egyik vegletbe. BB nem egy csapatbarat szerzodest kotott es valjuk be hogy az egesz dolog korulotte nem teljesen 100-as. Sem mint csapattars, sem mint vezeto es mar mint jatekos sem. Ettol fuggetlenul jobb jatekos mint a liga tobbsegenek a QB-ja, de 3 evre ( minimum 2 ) rabul ejtette a franchise-t a sajatos kivaltsagai miatt. Az idei ev meg mar kuka lett rogton.

b.) Itt en az "akkor" amivel vitatkoznek. AB folyamatosan nyavogott hogy a teljesitmenye nagyobb mint a penze es ezt allandoan rohantak megoldani.
Juju ettol egy kerdojel hogy alkalmas lesz WR1-nek, de szerzodes kozeledik. Nekik latniuk kell hogy alkalmas es akkor jobb lenne most.

c.) Felepitesz egy futojatekot es nem kell sztar, lasd 49. Conner fejjel a falnak stilusa remek ha van res, ha nincs akkor nincs semmi. Tavaly ilyen volt a futojatekotok, iden nem is volt. Ettol elerhet 1000 yardot, de Conner-re epiteni barmit is az felelotlenseg, egyik eveben sem volt egeszseges es meg akkor is maximum jo jatekos.

Azert nagyjabol egyetertunk de a lenyeges pont hogy a jelen es a kozel jovo nagyon egy kockaztatasnak latom ami persze be is johet.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 683
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
AB-t ha kotik valakihez az ti vagytok.
Nem arrol beszelunk hogy miert nem tartottak meg a Vasasnal. Hanem azert nem az evszazad uzlete volt, ugye? Vagy szerinted igen?
no
Nem az évszázad üzlete, hanem kármentés, de annak - utólag nézve- elég jó. Tarthatatlan volt a helyzet és maga Brown is kezelhetetlen lett - máshol, még a liga legszigorúbb helyén, a liga legkeményebb HC-jénak is.

Azóta pedig csak rombolja a saját nimbuszát sajnos! És ezt már Rosenhaus sem tudja menteni, holott a helyzet eszkalálódásában az ügynök eléggé ludas. Hogy úgy mondjam elég tervezett és szervezett akciósorozat volt.

De az ügyben egyedül a Raiders szívott.

Nem neked írtam amire reagáltál, de látszik, h ebben a kérdésben igaza volt az FO-nak. BB felelőssége más kérdés, azt tudod jól...
Fast Willie
az fo-nak akkor lett volna igaza, ha 2017-ben nem kötnek ab-vel horrorszerződést, ha tudták, hogy gyakorló elmebeteg. (ezek szerint akkor még nem volt az.)az indította el a lavinát. bb tudta, hogy ketten nem fognak beférni a sapi alá és hogy ő máshová nem tudja eladni magát, mert fizikai felmérés nélkül senki nem ad 35millát neki, kivéve a steelers.
az fo hibát hibára halmozott, az öltözőben a tarthatatlan helyzetet a feszkót, mondok egy meglepőt, a pénz okozta. ab megkapta a hosszabbítást-a meccseken lasztikat bb nem dobál felé, csak juju felé- jujut megválasztja az öltöző csapat mvp-nek-ab kiborul,megborul, a számai visszaesnek, feszkózik-az fo gyorsan eltradeli (ez az én elméletem a történtekről)
szóval itt ejtette túszul a frencsit bb, ahogy azt helyesen leírta süti.
ekkor lett az a narratíva, hogy nem baj, hogy elment antonio, juju legalább olyan jó, hanem jobb...=fail
nem baj, hogy elmegy bell, conner legalább olyan teherbíró, meg különben is, a fal volt jó, nem a csengő..=fail
és a legnagyobb hiba bb-nek megadni a szerződését, amit akart, amiért “megdolgozott”, a jutalma a sok-sok évért. ilyen nincs.
és most ti ennek isszátok a levét, nincs wr1, nincs rb és örültök a 8-8-nak, mert ugye az mekkora siker a 3.számú qb-val. aham, csak az a baj, hogy ezek most a ti első számú irányítóitok, mert az fo-tomlin-bb trió belenavigálta a steelerst egy pénz, franchise qb, elkapó és futó nélküli szituba. szóval én ezért gondolom csoporton belül is 3. erőnek a steelerst.
a legjobban az fo és tomlin a szurkolók felé kommunikál, ott jól dolgozik, mert láthatóan az átlag steelers drukker elégedett a helyzettel. senki nem háborog, mindenkinek jól van így. elképesztő.
gedam
Részigazságaid vannak, de a teljes sztori ennél bonyolultabb.

a.) Szerintem sem kellett volna BB-vel hosszabbítani, de megértem azt is, hogy egy valódi fr QB-t nem dobsz ki az ablakon csak így, ha még képes játszani. A 20. hely környékéről nem volt reális kezdő kalibert draftolni, a piacon pedig a mi cap helyzetünkkel még BB nélkül is nehéz lenne megfizetni valakit. FA-n nem is találsz igazi kezdő típust, maximum ilyen Foles kaliberek elérhetők, akit azért nem mérjünk már Roethlisbergerhez.

A kezdőhöz ragaszkodás nem Pitt specifikus: a Ravens évekig ragaszkodott Flacco-hoz, pedig neki is látszott a plafonja; a Panthers még egy teljes rebuildkor sem biztos, hogy elengedi Newton-t, amennyiben félegészséges; a Giants is próbálkozott a döglődő és nagyon visszaeső Eli Manninggel évekig, amíg nem voltak olyan helyen, hogy reális kezdőkaliberű utód legyen; a Chargers is Rivershez kötődik, max most engedi el, ha van esélye elől húzni.

b.) Antonio Brown-t akkor meg kellett fizetni, kapott egy csomó eszkalátort, teljesítette. Nekem ne mondd azt, hogy egy öt éves távlatban NFL rekordokat hozó WR-t nem tömsz ki pénzzel, mint ahogy kitömik J Jones-t ,Hopkinst és M. Thomast is.

Tomlin 2018-ig egészen jól kordában tartotta, amikor kellett megszabadultak tőle és még értéket is kaptunk, ennyi a sztori. Juju jó volt Bennel, lehet, hogy jó lesz újra, ez BBn múlik, ez igaz! De Smith-Schuster nem azért esett vissza, mert szar, hanem azért mert fogalmatlanok dobáltak neki.

Zárójelben megjegyzem, hogy amikor Landry Jones dobálgatott ABnek, neki sem volt sok sikerélménye, tehát az irányító képességei nagyban meghatározzák a WR-t is.

c) Bell nem tudom, hogy jön ide, az egy egyértelmű pénzügyi döntés volt. Mindkét fél túlhúzta a szerződési tárgyalásokat, mindkét oldalon volt unszimpatikus lépés, emiatt nem lett hosszútávú. Előfordul mindenhol... (pl.: Khalil Mack).

Az biztos, hogy egy futót nem érdemes kitömni pénzzel, a franchise tag-ek viszont még megérték az ő tehetségét, ennyi. A futók sérülékenyek, Melvin Gordon és Todd Gurley is belelépett már ebbe, nem érdemes évekig nagy pénzzel lekötni őket, gondolom ez nem újdonság.

Az, hogy Conner nem tudta pótolni, szintén féligazság, mert ő képes 1000 y-ra (be is bizonyosodott Fichtner első évében, amikor tudott haladni), csak üvegből van. De mondj nekem egy csapatot, ahol két klasszis tehetséget megfizetnek.

Az tény, hogy Conner mögé csak félmegoldások vannak, de azért Benny Snellben lehet elképzelés, szóval a pótlásról is többszörösen gondoskodott a csapat, én is szeretném, ha running by commitee lenne, ehhez kellene még egy jó ember (mint nálatok Gus Edwards). Talán az idei drafton érkezik.

A futóteljesítmény visszaesését az OL visszaesése okozta és Munchak távozása. Én inkább itt érzem a csapat hibáját és hiányosságát.

Különben sztem végül mind Bell, mind AB esetén jól döntött az FO, ami bebizonyosodott utólag. Általában így szokott ez lenni, így volt pl Mike Wallace, Santonio Holmes, Lamar Woodley esetében is. A tőlünk elmenők máshol nem nagyon szoktak karistolni (meg is lepődtem, hogy LJ Fort nálatok jó volt, persze ő nem nagy pénzes)

d) Amíg van BB, addig van Tomlin és a stábja, ez biztos. Én is örültem volna egy teljes rebuildnek, mikor Haley-t kirúgták, de ilyen keret mellett ez nem életszerű.

Szerinted van esélyünk TOP3 drafthelyre pl?

Meg kell próbálni komfortossá tenni Bennek a rendszert, hozni neki védelmet az OL-be és mélységet a támadóegységbe, a védelmet talán rendbe tettük egy elfogadható szintig, aztán ami a csövön kifér.

Én még azt sem tartom kizártnak, hogyha besül a projekt, akkor Tomlint kirúgják. Lehet, hogy kap lehetőséget egy új irányító kiválasztására, csak a koordinátorait cseréljük.

Tomlin 64%-ban nyeri a meccseit, ami a második legtöbb Belichick (68%) után. Tony Dungy hat meccsel nyert többet nála azonos idő alatt, Pete Carroll ugyanannyit nyert egy évvel több, Harbaugh 15-tel kevesebbet nyert egy évvel kevesebb edzősködéssel, csak hogy kontextusba helyezzük.

Én ettől függetlenül kirúgnám jövőre, ha nem megyünk legalább főcsoport döntőig.
több mint 4 éve
gedam 5 695
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
AB-t ha kotik valakihez az ti vagytok.
Nem arrol beszelunk hogy miert nem tartottak meg a Vasasnal. Hanem azert nem az evszazad uzlete volt, ugye? Vagy szerinted igen?
no
Nem az évszázad üzlete, hanem kármentés, de annak - utólag nézve- elég jó. Tarthatatlan volt a helyzet és maga Brown is kezelhetetlen lett - máshol, még a liga legszigorúbb helyén, a liga legkeményebb HC-jénak is.

Azóta pedig csak rombolja a saját nimbuszát sajnos! És ezt már Rosenhaus sem tudja menteni, holott a helyzet eszkalálódásában az ügynök eléggé ludas. Hogy úgy mondjam elég tervezett és szervezett akciósorozat volt.

De az ügyben egyedül a Raiders szívott.

Nem neked írtam amire reagáltál, de látszik, h ebben a kérdésben igaza volt az FO-nak. BB felelőssége más kérdés, azt tudod jól...
Fast Willie
az fo-nak akkor lett volna igaza, ha 2017-ben nem kötnek ab-vel horrorszerződést, ha tudták, hogy gyakorló elmebeteg. (ezek szerint akkor még nem volt az.)az indította el a lavinát. bb tudta, hogy ketten nem fognak beférni a sapi alá és hogy ő máshová nem tudja eladni magát, mert fizikai felmérés nélkül senki nem ad 35millát neki, kivéve a steelers.
az fo hibát hibára halmozott, az öltözőben a tarthatatlan helyzetet a feszkót, mondok egy meglepőt, a pénz okozta. ab megkapta a hosszabbítást-a meccseken lasztikat bb nem dobál felé, csak juju felé- jujut megválasztja az öltöző csapat mvp-nek-ab kiborul,megborul, a számai visszaesnek, feszkózik-az fo gyorsan eltradeli (ez az én elméletem a történtekről)
szóval itt ejtette túszul a frencsit bb, ahogy azt helyesen leírta süti.
ekkor lett az a narratíva, hogy nem baj, hogy elment antonio, juju legalább olyan jó, hanem jobb...=fail
nem baj, hogy elmegy bell, conner legalább olyan teherbíró, meg különben is, a fal volt jó, nem a csengő..=fail
és a legnagyobb hiba bb-nek megadni a szerződését, amit akart, amiért “megdolgozott”, a jutalma a sok-sok évért. ilyen nincs.
és most ti ennek isszátok a levét, nincs wr1, nincs rb és örültök a 8-8-nak, mert ugye az mekkora siker a 3.számú qb-val. aham, csak az a baj, hogy ezek most a ti első számú irányítóitok, mert az fo-tomlin-bb trió belenavigálta a steelerst egy pénz, franchise qb, elkapó és futó nélküli szituba. 1 év alatt a liga legjobb o-jából nem maradt csak dead money. igazán remekül dolgozott a vezetőség.
szóval én ezért gondolom csoporton belül is 3. erőnek a steelerst.
a legjobban az fo és tomlin a szurkolók felé kommunikál, ott jól dolgozik, mert láthatóan az átlag steelers drukker elégedett a helyzettel. senki nem háborog, mindenkinek jól van így. elképesztő.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam 5 695
ezért jó ha a fehér dobál a feketének:
 twitter.com/bleacherreport/status/1220011758871552004?s=21
több mint 4 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 961
én azért tartom a véleményem. az egész ott kezdődött, hogy ben szándékosan nem dobált ab felé. okos ember, tudta, hogy csak bell és ab kárára kaphatja meg a pénzét. szóval az én véleményem, hogy ben roethlisberger vádlott bűnös az öltöző szétverése, csalás és sikkasztás vádjában.(a másodrendű vádlott meg tomlin) a csávó még utoljára le akarta húzni a frencsit, sikerült neki. nem akart ő már semmi mást.
gedam

empty taxi
Megy még az aranyköpések topik?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 683
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
AB-t ha kotik valakihez az ti vagytok.
Nem arrol beszelunk hogy miert nem tartottak meg a Vasasnal. Hanem azert nem az evszazad uzlete volt, ugye? Vagy szerinted igen?
no
Nem az évszázad üzlete, hanem kármentés, de annak - utólag nézve- elég jó. Tarthatatlan volt a helyzet és maga Brown is kezelhetetlen lett - máshol, még a liga legszigorúbb helyén, a liga legkeményebb HC-jénak is.

Azóta pedig csak rombolja a saját nimbuszát sajnos! És ezt már Rosenhaus sem tudja menteni, holott a helyzet eszkalálódásában az ügynök eléggé ludas. Hogy úgy mondjam elég tervezett és szervezett akciósorozat volt.

De az ügyben egyedül a Raiders szívott.

Nem neked írtam amire reagáltál, de látszik, h ebben a kérdésben igaza volt az FO-nak. BB felelőssége más kérdés, azt tudod jól...
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 6 619
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
AB-t ha kotik valakihez az ti vagytok.
Nem arrol beszelunk hogy miert nem tartottak meg a Vasasnal. Hanem azert nem az evszazad uzlete volt, ugye? Vagy szerinted igen?
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 683
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
de ugye, ha nem babrál ki vele ben és nálatok vereti, azért vszeg ez a vergődése nem lenne.
gedam
Nem ekkora léptékben, mint a mostani dolgai, de a lejtmenet már nálunk indult, amikor indulatkezelési gondokkal küzdött (pl.: bútordobálós sztori, biztonsági őrrel volt vmi afférja). Azóta csak súlyosbodnak a tünetei, valószínűleg CT-gyanús, én nagyon sajnálom. Meglátszik rajta az agyrázkódás
több mint 4 éve
gedam 5 695
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
Fast Willie
de ugye, ha nem babrál ki vele ben és nálatok vereti, azért vszeg ez a vergődése nem lenne.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 683
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York Giants

AWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Vrij6
2020 most nehezebb évnek tűnik majd... meglátjuk

Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
Druid
Ebben egyetértünk, a Titans védelme felőrölt minket, az O gyengesége nekik tudható be. Az, és ez a conf. döntő miatt fájni fog, hogy csak későn játszotttunk a secondarytekre (nem úgy mint Mamóhess) meg nekem fáj.

aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.
gedam
ó jajj
Collapo
szerintem az idei évünk, sorsolás szempontjából erősebb volt.
a vasas amíg bennel bajlódik csoporton belül is 3. erő, cinci rebuild miatt jövőre még nem lesz olyan jó, bár burrowtól tartok, remélem a barnákból nem jön ki a potenciál. kansast meglátjuk, de ott mahomit meg kell fizetni jövőre, lesz náluk mozgás. patsnél ki lesz tom helyett, nem tudni, houston bob, coltsnál szintén nincs qb, jags nem tudom, titánok totál rebuildben lesznek, dallas jó lesz, phili, redskins, giants sima-liba
17-0-t várok az alapszakaszban.
gedam
A csoporton belüli 3. helyünket, hogy sikerült kimatekozni? Big Ben nélkül idén sima második hely és erő a csoportban, jövőre vele jobbak leszünk(gondolom).
pfefe8
szerintem nem lesztek jobbak. én már leírtam nálatok is, de én nem hosszabbítottam volna big bennel. azzal a szerződéssel kukába ment minimum 3 évetek.
öreg és szar a könyöke és 35 milliót foglal a sapiban. én abban sem vagyok biztos, hogy pályára lép.
tegyük fel, hogy big bentől könnyes búcsút vesztek és van 35 millátok pluszban. rudinak hoztok egy két slant-sztár elkapót és egy ingram szintű futót. na szóval én így csináltam volna.
gedam
Nem te voltál aki azt írtad, hogy elrontottuk és nem jól kezeltük az AB ügyet(bocsi ha nem jól emlékszem)?
pfefe8
de
tulajdonképpen ti csináltatok belőle őrültet
(szerintem ez is egy remek elméletem)
gedam
Akkor jól emlékeztem😊. Gyakorlatilag az évszázad üzletét csináltuk azzal, hogy kaptunk valami ellenértéket érte(közvetve ennek köszönhetjük Bush-t). Szétverte az öltözőt nálunk, a Raidersnél, majd a Patsnél sem volt maradása is. A mostani megnyilvánulásai után nem lesz csapat aki játéklehetőséget ad majd neki.
pfefe8
Azert evszazad uzletenek hivni tulzas meg adott pontban is. De vegul is az egyik legjobb elkapot elvesziteni, rengeteg DeadM maradt utana. Egy szar Osweiler-ert sokkal jobb uzlet kotetett. De ha orul a tarsasag akkor nekem nem marad mas mint hogy toltsetek nekem is ( es igen a korsot hasznalom a palinkahoz is )
no
Valóban sokkal jobb lenne, ha a mostani offseasonben a mi játékosunkként tartóztatnák le éppen....
több mint 4 éve
gedam 5 695
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/83458397_101687221339567_7651969624195876873_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=MYkV1yo-vmcAb41oLsZ&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfAfzz2NrfwVD-tgHngnQ306itdBmgX4fES1JI9Q1BgQ6g&oe=662AE9E6
Drew Brees on Instagram: "Lamar, my son Baylen is looking for you at Pro Bowl this week. You are his guy! He’s pumped to meet you. @new_era8"
147K likes, 1,094 comments - drewbreesJanuary 21, 2020 on : "Lamar, my son Baylen is looking for you at Pro Bowl this week. You are his guy! He’s pumped to meet you. @new_era8".

okos fiú
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 685 — tracker ember
én azért tartom a véleményem. az egész ott kezdődött, hogy ben szándékosan nem dobált ab felé. okos ember, tudta, hogy csak bell és ab kárára kaphatja meg a pénzét. szóval az én véleményem, hogy ben roethlisberger vádlott bűnös az öltöző szétverése, csalás és sikkasztás vádjában.(a másodrendű vádlott meg tomlin) a csávó még utoljára le akarta húzni a frencsit, sikerült neki. nem akart ő már semmi mást.
gedam


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...