Baltimore Ravens

47 feliratkozó

2 órája
ThySoul Buffalo Bills 2 158
5-FA7-DFF4-93-F7-425-B-8-E51-09-C84-E88-EE61
KeyG
Gyönyörű ábra😀
10 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 687
5-FA7-DFF4-93-F7-425-B-8-E51-09-C84-E88-EE61

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
21 órája
rkstzz Baltimore Ravens 532 — justinblackmonpohara
Csalódott vagyok én is, de ez túlreagálás. Engem az L-el szemben jobban zavar, hogy Henry 5-ször futott a második félidőben, ötször. 3&1-re dobunk egy 50 yardosat a PS-es Moore-nak, nem gondolom hogy ö volt a first option de az MVP címet se kellene üldözni amíg a W nincs meg.
KeyG
Ez úgy volt egy kifejezetten idióta playhívás, hogy utána punt jött. Ha nekimegyünk negyedikre, akkor ez harmadikra egy kockázatos, de vállalható játék.

Szerkesztette: rkstzz
22 órája
Csalódott vagyok én is, de ez túlreagálás. Engem az L-el szemben jobban zavar, hogy Henry 5-ször futott a második félidőben, ötször. 3&1-re dobunk egy 50 yardosat a PS-es Moore-nak, nem gondolom hogy ö volt a first option de az MVP címet se kellene üldözni amíg a W nincs meg.

Én nem gondolom hogy tegnap a védelem vallott kudarcot, ők igazából a végén a stop-ot is megcsinálták goal line-nál, az NFL szégyene, hogy ez TD. A facemask-et leírtam eredménykövetőbe.

Ha visszaemlékeztek Meki D regnálása idejére ott is a 2. évre lesz az a D ami. Voltak jelek ahogy szerintem itt is van, de ennek kell 1 év. A Seahawksnál is ugyanígy volt. Én nem reagálom jelenleg még túl a dolgokat.

A Saints nem egy rossz csapat, hanem egy feljövő csapat, bármi bennük van bármelyik meccsen, de nyilván nem bajnokesélyes csapat.

A lényeg, hogy akik gondolkoznak nálunk tanuljanak, mert most még nem fáj az L, de van hova fejlődni.

Úgy gondolom nekünk jelenleg sok minden kellene hogy jól összealljon ha az SB a cél az első évben, O fal nem elég jó, D nem összeszokott, Andrews lassabb de jobban blokkol, Flowers mögött nincs WR.

Reálisan nézve ezzel a főbb játékos garnitúrával egy lehetőség maradt és az a jövő év, de ott nagyon jó munkát kell végezni EDC-Minter-Doyle vonalon.

ui: ha Lamar lennék elkezdenék gondolkodni hogy postáztatom magam Atlantába.

Szerkesztette: KeyG

23 órája
no Baltimore Ravens 9 201
úgy tűnik ismét kiderült, hogy nincsenek csodák, szarból Minter sem tud várat építeni - kár, hogy folytatták Harbó hibás elképzelését és leszarták az offens falat. Persze részben örökölték az állományt, de ha már ezt kapom, akkor több effortot öltem volna abba hogy itt betömjek annyi lyukat amennyit csak tudok és inkább a védelmet hanyagolom el kivételesen.

Kínos, hogy most még a D is inkább a régi arcát mutatta, ezek az elrontott szerelések és a teljes tehetetlenség a 4. negyedben...
(mondjuk ott lehetett valami a levegőben mert a bírók is teljesen szét estek addigra, katasztrófa volt).

D -ben látom a potenciált, hogy még javulnak az ősz második felére, de a támadófal és az elkapó sor nem tudom mitől tudna működni, pláne hogy a sérülések miatt inkább szétesni látszik a pitsába, nemhogy javulni.
Snagal
Hat ebbol az orokles a dominans. Szerintem erositettek mindketto legnagyobb hianyt. A nyomast is es az OL-t is. De mindketto teljesen romhalmaz volt. A fiatalok a D nagy szarok evek ota es Marmaduke tud majd segiteni, mert egyedul TH nem lesz eleg.
Az OL a katasztrofa volt es nem is volt elorelato. 2 ordas gane G, Stanley evek ota egy hajszalon mulik, Linde elvesztese garantalhato volt es nem volt a potlasuk meg el kezdve sem.

Itt valami fantasztikus edzoi munka kellene, nem jo fantasztikus. Es szinte az osszes draftpicknek az elso par korbol ulnie kellene hogy legyen esely.
1 napja
Snagal Baltimore Ravens 1 199
úgy tűnik ismét kiderült, hogy nincsenek csodák, szarból Minter sem tud várat építeni - kár, hogy folytatták Harbó hibás elképzelését és leszarták az offens falat. Persze részben örökölték az állományt, de ha már ezt kapom, akkor több effortot öltem volna abba hogy itt betömjek annyi lyukat amennyit csak tudok és inkább a védelmet hanyagolom el kivételesen.

Kínos, hogy most még a D is inkább a régi arcát mutatta, ezek az elrontott szerelések és a teljes tehetetlenség a 4. negyedben...
(mondjuk ott lehetett valami a levegőben mert a bírók is teljesen szét estek addigra, katasztrófa volt).

D -ben látom a potenciált, hogy még javulnak az ősz második felére, de a támadófal és az elkapó sor nem tudom mitől tudna működni, pláne hogy a sérülések miatt inkább szétesni látszik a pitsába, nemhogy javulni.

Szerkesztette: Snagal
1 napja
According to PFFs preliminary charting, Lamar Jackson was pressured on 36.8% of his drop backs. Which is actually less than last weeks 46.7% of dropbacks.

The blitz rate was roughly the same around 45% of dropbacks.

Vega Ioane led the team with 4 pressures allowed.
Gwyn allowed 3

1 napja
Nekem mas a nezopontom. Adott meccsen meg csak nyerhettem. Bar igazan szerettem volna egy NO W-t es jo jatekot a ravenstol es S-tol. Utobbit megkaptam.

Mintertol mint DC-tol azt varom hogy jol meccseljen. Jol legyenek felkeszitve es megvalosithato legyen a terve. Ebbol a 3-bol az utolso kettohoz sokkal tobb ido kell. Az elso meg ezen a meccsen is felemas volt. Sokszor elerte amit akart de sokszor nem es ebben volt szerencse a NO-nak, jo jatek es volt hogy tuljartak az eszen. Az O eseten meg meg mindig ugyanott tartunk. A fal nalunk shaky es ehhez ido kell es jobb lesz, de hogy mi a teto az csak remeny marad. Viszont Stanley utodja nincs meg, es taktikailag meg ha igy jon a nyomas akkor hol vannak a felmento jatekok? A D-ben a 4 emberes nem jo es most mar TH duplaztak vegig es nem tudtuk kihasznalni.

Visont a turelem erdekes. En 2020 draft 2. huzasatol volt az utolso pillanat amikor meg elviseltem JH-t es akkor is mar keso lett volna de meg lett volna esely LJ rookie szerzodesen. Itt most a2. meccsen mar ki akarjuk dobni a stabot. Lehet az belole konnyeden de ne 2 meccs utan.

Itt egyszeruen ebben az evben nekunk fejlodni kell minden teren es remelhetoleg a PO ba jutassal HA osszeall a csapat ha nem akkor be se jussunk. Es EDC-nek mar minden egyes szerzodesenek es magas draftjanak kivaloan kell ulnie mert nem tudjuk oket lecserelni es potolni.

Az idoman. erdekes volt, siman be kellett volna engedni oket, mint rohanni. Persze az elotte levo jatekokat megneznem.
1 napja
cikesz Baltimore Ravens 636
Komoly önvizsgálat kell Mintertől, második félidőben totál lemostak minket a labda mindkét oldalán.
Még ST be is volt blokkolt rugás- jó visszahordás.

Stark érzésre szörnyű volt.

Henry-t elfelejtettük teljesen . Helyette 3&1-re feldobjuk Chris Moore-ra gyerekek.

Remélem Lane és Flowers hamar visszatér. Belefáradtam a Walker, Bateman, Chris Moore féle homályokba.
1 napja
Benibácsi Baltimore Ravens 985
Előjött a PTSD-m. 4 emberrel nincs nyomás , kritikus pillanatban sárga zászlók, 3&1 -re 30 yardos játékot próbálunk ahelyett hogy Henry előre dőlne, elrontott szerelèsek.
1 napja
Hú bazz, második félidőben alig volt Henry kezében a labda úgy, hogy végig vezettünk. Ez straight outta from the previous years meccs volt.
1 napja
gedam 6 541
nyertünk. de összességében gyász és szenvedés, mert a mozi ugyanaz: ez egy buffalo, cincii ellen ugyanúgy leolvadás, mint eddig.
gedam
egy kis idot azert adj nekik
no
na még egy meccset adok, de most az eredmény is jött, ami a játék képe alapján kinézett.
nem tűnik egy nagy mágusnak eddig ez a minter gyerek, a labda mindkét oldalàn vertek minket. az o meg állományra is bottom, egy vicc. cseremberek+ robotzsaru mark andrews és örök reménységünk batman, a fekete valag.

Szerkesztette: gedam
1 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 438 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Majd ha van valtozas, szoljatok.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 napja
Benibácsi Baltimore Ravens 985
Same old, same old....
2 napja
Ravens downgraded WR Zay Flowers to out for Sunday’s game against the New Orleans Saints due to his hamstring injury.

3 napja
IMG-0357

3 napja
Minter said team was doing its due diligence in bringing in Brandin Cooks for a workout.

3 napja
Kicsi plusz gondolat: a 2 safety sztem Alec Pierce-nek is szólt, a liga leghatékonyabb elkapója kb mély útvonalakon, joggal lehetett az Minter gondolata h rá kell safety segítség azt ha single highnak kell kisegíteni abban nagyobb a kockázat.
empty taxi
meglatjuk ez lesz a trend es mindenkitol elveszi a nagy jatekot es gyozunk hatekonysagban csapatszinten vagy colts fuggo volt. Ez volt az elso meccs. Kivancsian varom.
3 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 427 — NFL bracket champion '26
Kicsi plusz gondolat: a 2 safety sztem Alec Pierce-nek is szólt, a liga leghatékonyabb elkapója kb mély útvonalakon, joggal lehetett az Minter gondolata h rá kell safety segítség azt ha single highnak kell kisegíteni abban nagyobb a kockázat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 napja
A D-rol kicsit. Latszik hogy meg a gyakorlas nagy szerepet kapott. Ez ellen a colts ellen a rovideket hagytuk es a 2 high S felallast nem engedtuk el, pedig ugye itt a futas az erosseguk ( gondolom ). A hatsok igy alig voltak tesztelve es amikor ment akkor az egyertelmu szituacio volt. 2 dolgot emelnek ki, a 4 emberes az nem az igazi onmagaban, bar TH mozgatta DJ-t. A legrosszabb az egysegben Starks volt nekem. Mind passz es futas ellen is.
A masik RS hiaba az INT es voltak jo dolgai is, de sajnos rosszak is. Az int-nel is nem o volt a jo, okos ugyes hanem DJ rossz, mert az elkapo nezte es ott volt a hely boven elotte. Ezt a jatekot ha tudjatok nezzetek meg szembol es latszik a poszt nehezsege ahogy itt Hami volt benne pont olyan ertelmetlenul mint barki.

Az O az erdekesebb es errol picit tobbet. A futasblokkolast hagyom es egesz jol csinaltak a fiuk es csak jobb lesz mert az osszeszokottsaggal a timing-spacing sokkal jobb lesz. Viszont itt beszelnek a tobbiek futas blokkolasarol. Alapvetoen mindenki csinalta es nem is rosszul az elkapok kozul. A TE-k sokkal erdekesebbek. Andrews nem csak jo volt hanem lelkes is, Hibbner amikor tolta jol is csinalta meg ha nem o a legjobb benne, de o mint elkapo is figyelembe lesz veve es az nagy fegyver lesz meg kesobb. A legrosszabb jatekos az O-ben nekem az uj fiu volt 80-al. Tobb rossz blokkja volt, elkesett, stb. De es ide tartozik par sarga zaszlo is ez sokkal jobb lesz az osszeszokottsaggal. Az elkapok kozul valakinek fel kell lepnie ZF mellett mert nelkule az emberezes ellen megszenvedtunk. Bate szerintem ennel jobb.

Mielott a falra kanyarodnek ide tartozik a colts D is egy picit. Nagyon latszott sokszor mit akarnak jatszani es ez fel is lett fedve. Sajnos nem kerulnek bele az osszefoglaloba, mert sokszor nem jatszottunk ra/kisebb mennyiseg lett belole... A ZF nagy TD hasonlo, de ne a jatekot kell nezni hanem a felallast. Sok ilyen volt toluk ami szamomra erthetetlen volt, ZF kozepen elkapott 15-20yardosa is ilyen volt. A D-uk viszont kozepen eros es ez jo teszt volt a falunknak is.
Megelozom magam es a sorrend az OL-ben. Rozsi volt a legjobb jatekosunk magasan. Sokat javult a futasblokkolasa es talan kettoszor rontott a LOS-on, volt egy vagy ketto veresege passznal. Nincs sarga.

Stanley: a futasnal neki volt a legtobb hibaja legalabb 4 amit a LOS-on. 2 zaszlo amibol az egyik az nem fog jonni kesobb, de ez drivemegallito volt, lett volna magic nelkul. Passz ellen is kikapott ketszer nagyon csunyan.

Vega: talan egyszer kapott ki a los-on es nagyon jo volt futas ellen es passz ellen is egyszer verte el Buckner. De volt ketto sargaja.

Simpson: ZERO !!!! sarga, pedig ismerjuk emberunket. O hibazott a legtobbet a loson, de o huzott a legtobbszor is. Passz ellen ketto hibaja volt egy blitz fel nem vetele es egy stunt a C-rel, ami nalam a C sara, de ezt csak ok tudjak eldonteni ki volt a ludas. Oriasi elorelepes vorheeshez-falalalal kepest a ketto G jateka.

Amit eddig leirtam hibakat az nagy resze gyakorlassal es osszeszokottsaggal javithato lesz, mert nagyon konnyeden jottek at idonkent es sokszor a hibas is eldonthetetlen meccskepernyorol, de az biztos hogy konnyen javithato.

Es a C a wales-i bard. Mindenki tartott tole. A jo hir hogy o csak a 3. megoldas es lett masodik belole a serules utan es Pocic-ra varunk de az esellyel akar meg elhet is, de nehez kezdes volt szamara. Sok hibaval jatszott a LOson is 4-5, es a passz ellen sem volt jo ahogy mar emlitettem a stunt-oknal legalabb ketto pressure-ben benne volt es meg sargaja is volt. Itt termeszetesen meg visszaeses volt.

Szamomra a falnal a sok "szimulalt" emberek atrohantak ahol a vegeredmeny rossz, de tenyleg az emberek ott voltak es siman tud emiatt javulni. A 4. es Goal szituhoz hasonlokra gondolok. Ezt (is) kellene latni szembol.

Par aprosag,:
Eloben bate blokkjat imadtam, de visszanezve is boven hatasos es a grade nem valtozna, de nem feltetlenul o utotte le.
JH nem csak blokkolt es vagy route ra ment hanem meg futott is ezekbol a 3. es valamikbol. Ne legyen olyan egyertelmu.
LJ nagyon sokat volt C alatt ami segitett a futasnal es az segitett a PA-nel, ami segitett a LB-k eltunteteseben. De minden passzszitu shotgunbol jott, ami persze segitett nem csak LJ-nek de leginkabb a falnak. Ez nem feltetlenul a legjobb szekvencia, de meglatjuk es bar probalt elterni, de remenytelen probalkozas volt.
A masik a falat a C korul varialta a D es a valasz az volt hogy a slide mellett itt most simpsont huzattak a masik oldalra es vette fel az edge-t/blitzet. Alapvetoen jo huzas volt de megint ki lehet hasznalni es a meccsen is mar megtortent es LEHET ez is szerepet jatszott par atcsuszott jatekosnal. Viszont a mestermunka a Henry elkapasanal jott mint valasz. 2n 14:20-nal azt a jatekot erdemes megnezni a kialakult jatek nelkul is milyen sok opciot ad(ott) es mukodoeket. Es ugyan ez egy screen, de simpson mozgasa nyitott a playbookon egy oriasit.

Nem volt rossz elsore az O, de jelenleg pont ott vagyunk mint eddig. Ha nem fog menni a futas vagy megoljuk a sargakkal es egyertelmu passz lesz akkor JELENLEG a ZF utani elkapok nagy szakadekot mutatnak bar bate ennel sokkal jobb szerintem amire itt most hasznalva volt es a fal shaky, ami viszont sokat fog javulni.

A vegen LJ Kivalo volt amikor nem volt nyomas rajta mert a fal adta neki a beket es szedszedte igy a D-t. Amikor a fal nem adott neki vegtelen idot azaz nem nyert totalisan es kialakulhatott volna pressure akkor LJ hamarabb megszabadult a labdatol es megint nagyon jo aranyban ultek a passzok. Pressure alatt viszont edessavanyu mert talan itt volt a legnagyobb atlaga amikor bejott a passz, csak sajnos 2 sack es TO is benne volt. Persze a magic es a szeleteles mellett 1-2 aprosagot rontott el/tartotta hosszabban.
3 napja
Elkezdtem a meccset megint es kicsit olyan szemmel nezve hogy aggodjam a fal miatt es foleg a C miatt vagy sem. A lenti videon amin Vega van kiemelve mar megcsinaltam a sajat kis osztalyzatomat es picit reszletesebben az egesz meccsre nezve.
1 negyednel jarok es mar most vannak ismetlodo dolgok es erdekes lesz a kesobbiekben. Persze hangsulyozom tul korai meg barmit igazan kovetkeztetni, de azert ha vegzem megosztom.
6 napja

igazi bulldózer, ahogy az várható volt
rkstzz
Ebben van 7 jatek. A semleges hogy at kellett engedniuk de azert hogy tette, nem fele ment a jatek....., de ettol fuggtlenul hogy adta el , blokkolt ....
Nalam igy nez ki:
Stanley: rossz-jo-rossz-semleges de inkabb rossz- jo-rossz- semleges de jo.
Simpson: rossz, de itt segiteni fog az osszhang es a C huzta ebbe bele- jo-jo-semleges de jo-jo-jo-rossz de itt sok minden nem jo a jobb oldalon.
C: rossz- jo (de a tobbiek elrontjak mire odakerulne- Lane es Vega bezarta azt a kaput amit talan o picit nyitva hagyott errol az oldalrol, de stanley nem birt az emberevel a masik oldalrol)-nem latszik de valoszinuleg jo volt-rossz-jo-semleges de jo
Vega: jo-rossz-rossz-semleges-jo-jo-jo
Rozsi: jo-jo*-jo*-semleges de jo- jo-jo*-jo

Smythe jol blokkolt, Andrews jol blokkolt esamikor Lane kapta a passzt akkor jol olvasta a jatekot es reagalt gyorsan, Hibner lemaradt parszor. Blokkolt jol Lane-Bate es Moore tobszor is. Az utolso jatek az erdekes Andrews-Moore szempontjabol is

Rozsi jo *-jait erdemes megnezni a hattal blokkolos megoldasai.

1 meccs 7 jatek es maris vannak benne ismetlodo dolgok a faljatekosok kepessegeinel. Rozsi es simpson voltak itt a legjobbak.
6 napja
RedFive Baltimore Ravens 6 904 — maci faszán vitézkötés
Screenshot-2026-09-15-20-06-57

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
6 napja

igazi bulldózer, ahogy az várható volt
7 napja
RedFive Baltimore Ravens 6 904 — maci faszán vitézkötés
#Colts QB Daniel Jones was the most pressured quarterback of Week 1, according to @NextGenStats.

Jones was pressured on 18 of his 34 dropbacks (52.9%) against the Ravens.
KeyG
Az 53%-os nyomasrata a lista elen igen szep.

a lista vege igy festett:

Lowest pressure rates allowed by NFL offenses in Week 1 ahead of MNF, per TruMedia:

🛡️ Bengals - 21.6%
🛡️ Lions - 22.0%
🛡️ 49ers - 22.2%
🛡️ Raiders - 22.6%
🛡️ Jets - 23.1%
🛡️ Jaguars - 24.0%
🛡️ Cardinals - 25.6%
🛡️ Buccaneers - 27.8%
🛡️ Giants - 29.4%
🛡️ Cowboys - 30.6%

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!