Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Time M. egyszeruen csodas
több mint 2 éve
Monken egy fasz
több mint 2 éve
Esni most mindenesetre epp nem esik. Szaraz himnusz volt. 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
After a positive workout pregame, #Ravens All-Pro CB Marlon Humphrey (calf strain) will play today, per me and @RapSheet source said. A pre-game workout was necessary. All positive and no issues. Humphrey is a go. @NFLMedia
— Sherree Burruss (@SherreeBurruss) January 28, 2024

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ha Andrews nem csak lesz hanem kesz is, aqkkor nalam johet a 2 TE felallas. Szerintem ez a ketto a legjobb D, de meg igy is szopatva lesznek.
Persze el lehet izgulni, buntetesek, egyeni hibak stb ki is lokhetik a dolgokat a mederbol.
több mint 2 éve
Mark Andrews jatszani fog.Hivatalos. 👍😌
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
A D mindig kovetni fog. Az O ujjit ews a D kovet. Amig a szabalyokat nem egyenlitik ki addig igy is marad. Es mar surolja az elvezhetetlenseget, bar a nep az O-t akarja latni gyozni.
Hamar a KC, akkor elvezhetop volt hogy a D eselytelen volt a futas ellen? Es akkor is az lenne ha meg 3 hetig tartana a meccs. Es ez nem hozzanemertes, gyenge jatekosok vagy sema. Personnel problema.
Browns/Dallas D a POban. Gyalazat. Hogy nem is probaltak valtani az megbocsathatatlan, de a kezunket a szivunkre teve kijelenthetjuk hogy akkor se lett volna eselyuk.
A D-ek kiegeszitoi mar az O-nek es ennyi, magaban nem tudnak ero lenni. De a kiegyensulyozott csapatok a legjobbak.
több mint 2 éve
A szimulált nyomásokkal talán többen éltek, amivel a támadófalak blokk-kiosztását befolyásolták és azért sok rossz fal van a ligában....Védõkoordinátort OC-nak? 😊
ez úgy van, hogy most van az ellenreformáció és mindenféle ellenszél ellenére a védekezőfoci feléledt, lásd afc north. aki védőkoordinátort nevez ki oc-nek jól jár.
gedam
De ha HC-nak, akkor sem értek egyet. Nem volt ellenreformáció. Legalábbis én forradalmi ötletet, rendszert nem láttam.
Csak volt egy fura szezon, ilyen-olyan okból alulteljesítõ támadósorokkal.
ulpianus
A jó QB-k körül pedig eléggé kiürültek a skill sorok, sztem ez a másik ok. A harmadik meg a sok sérült sztár.
több mint 2 éve
gedam
6 476
én mártámadáskor is védekezést látok...Védõkoordinátort OC-nak? 😊
ez úgy van, hogy most van az ellenreformáció és mindenféle ellenszél ellenére a védekezőfoci feléledt, lásd afc north. aki védőkoordinátort nevez ki oc-nek jól jár.
gedam
De ha HC-nak, akkor sem értek egyet. Nem volt ellenreformáció. Legalábbis én forradalmi ötletet, rendszert nem láttam.
ulpianus
több mint 2 éve
...Védõkoordinátort OC-nak? 😊
gedam

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
gedam
6 476
nem tudom h 1-2 evre nem lehetne-e vhogy marasztlani az idei ev utan Macdonaldt, assistant hc v vmi egyeb zsiros szerzodesselév közben már írták itt az okosok a twitteren, hogy adni kell neki egy oc fizut és belengetni, hogy 2-3 éven belül meg is kapja a posztot. az egy versenyképes ajánlat, minden más lepkefing.
Morfil
több mint 2 éve
gedam
6 476
There are 4 teams playing on NFL Conference Championship Weekend and 3 of them are in the top 3 of fewest points given up per game.
— Robert Griffin III (@RGIII) January 26, 2024
1st- @Ravens
2nd -@Chiefs
3rd- @49ers
All 3 were carried by the DEFENSE at times this year. It’s clear, Defense still wins championships. pic.twitter.com/VzbGud9zDi
több mint 2 éve
nem tudom h 1-2 evre nem lehetne-e vhogy marasztlani az idei ev utan Macdonaldt, assistant hc v vmi egyeb zsiros szerzodesselRajta múlik, de egy full pozìciót nem ad fel egy beosztottiért általában senki ( kivétel McDaniels)
Morfil
több mint 2 éve
nem tudom h 1-2 evre nem lehetne-e vhogy marasztlani az idei ev utan Macdonaldt, assistant hc v vmi egyeb zsiros szerzodessel
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Ebből érzésre BJ lesz az egyik csapat HC-ja, kérdés, hogy a maradák helyek közül Mc-nek szimpatikus-e valamelyik egyáltalán (és ha igen, akkor az marad-e üresen BJ kinevezése után).Lehet igazad lesz a Falcons is elkelt. Akkor maradt a Commanders és Seahawks.Belichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
Seahawkstól félek.
rkstzz
KeyG
rkstzz
És maradt Vrabel, Ben Johnson, Slowik is a kalapban és BB aki nem kell sehova.
KeyG
Egyre jobb esélyünk van rá, hogy még egy évet mehetünk a jelenlegi staffal.
Snagal
Ben Johnson a Peters kapcsolat miatt sanszos a Commandershez.
Vrabelt Seattle-ben nem hìvták második körre, oda sztem Macdonald a favorit, aki az új Carroll.
Slowik lehet marad Houstonban még (jövőre Saints pl üresedhet)
több mint 2 éve
www.pff.com/news/nfl-lamar-jackson-blitz-improvement-texans-chiefs-playoffs
több mint 2 éve
Talán a Chargers volt még, de nem biztos.bb szerintem nem is volt csak az atlantánál, nem? nem hiszem, hogy az összes hc állásra jelentkezett.Lehet igazad lesz a Falcons is elkelt. Akkor maradt a Commanders és Seahawks.Belichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
Seahawkstól félek.
rkstzz
KeyG
rkstzz
KeyG
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ebből érzésre BJ lesz az egyik csapat HC-ja, kérdés, hogy a maradák helyek közül Mc-nek szimpatikus-e valamelyik egyáltalán (és ha igen, akkor az marad-e üresen BJ kinevezése után).Lehet igazad lesz a Falcons is elkelt. Akkor maradt a Commanders és Seahawks.Belichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
Seahawkstól félek.
rkstzz
KeyG
rkstzz
KeyG
Egyre jobb esélyünk van rá, hogy még egy évet mehetünk a jelenlegi staffal.
Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
gedam
6 476
bb szerintem nem is volt csak az atlantánál, nem? nem hiszem, hogy az összes hc állásra jelentkezett.Lehet igazad lesz a Falcons is elkelt. Akkor maradt a Commanders és Seahawks.Belichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
Seahawkstól félek.
rkstzz
KeyG
rkstzz
KeyG
több mint 2 éve
Lehet igazad lesz a Falcons is elkelt. Akkor maradt a Commanders és Seahawks.Belichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
Seahawkstól félek.
rkstzz
KeyG
rkstzz
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 476
szerintem bb olyan full hatalomban gondolkodik, mint a patsnél, de azt nem kapja meg sehol. mondjuk lehet vmelyikszenilis vagy alkesz tulajdonost meggyőzi.BB- nek nincs igazi piacaBelichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
Seahawkstól félek.
rkstzz
KeyG
rkstzz
Willie Parker
több mint 2 éve
Érdekes lenne Vrabel a Hawksnál: egy full kontrollos Carrollt cserélnének egy meglehetősen öntörvényű, keményvonalas, akaratos utódra.Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
Seahawkstól félek.
rkstzz
KeyG
Aki felett szó szerint és átvitt értelemben lebegne az elődje és főnöke sziluettje.👀
több mint 2 éve
BB- nek nincs igazi piacaBelichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
Seahawkstól félek.
rkstzz
KeyG
rkstzz