NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
Baltimore Ravens
szerintem szinte mindig tudunk haladni, csak v.mi ki nem kényszerített hiba megakaszt. vissza nem nézem, de nem hiszem, hogy sok meccsen szerzett az ellen több yardot nálunk. erre írni, hogy nem haladunk, az nem valós. a baj inkább, ami összezavar minket, hogy nincs identitása a csapatnak és a meccs közbeni stílusváltások megakasztják a csapatot. legutóbb is az első félidő elment azzal, hogy keresgéltük, hogy mit játszunk. ez a rossz hír, a jó hír viszont, hogy kb. mindent tudunk magas szinten játszani: csak gyors passzok a zsebből, futkorászás, improk lamartól és ebben partnerek az elkapók.Szerintem nem játszottunk jól. Ami miatt viszont már a félidőben nyugodt voltam: a D általában javul a meccs folyamán (általában az utolsó drive-ig😕(), azzal, hogy a Jags nem élt a lehetőségeivel az első félidőben, sokat segített. Hiába szereztek pontokat a másodikban, az gyakorlatilag egy elnézett play volt, de overall a D fejlődött a meccs folyamán.Nem sokszor hanem legtobbszor nem tudnank haladni.
Tetszett még: LJ imporvizatív játéka.
Nem tetszett: ugyanez. Sokszor nem érzem azt, hogy enélkül, "normál módon" tudnánk haladni.
Csalóka győzelem volt, mert sok olyan szerencsés momentum volt, amiért nem sokat tettünk (pl. a Jags 9 pontot hagyott fenn a félidőig, Likely elkapása nekem nem egy bravúros dobás után volt, hanem intet mentett).
Mitchell sérülése érzésem szerint nagy érvágás. Még Andrews esetén is volt alternatíva legalább valamilyen szintű pótlásra, Mitchell esetében ezt nem érzem így, nincs ilyen speedster running back a rosteren. Csomó variációs lehetőség kiesik.
A jövő heti meccs kb. lényegtelen, ha az AFC első helyére hajtunk. Én ennek megfelelően kezelném, de hát gondolom ott más a helyzet. Úgy érzem az AFC-ben a Miami és a Bills a két legerősebb csapat jelenleg - a Kansas idén vergődik, és nem látom benne a SB-ra az erőforrásokat (nem biztos, hogy mi kiütjük, de valaki más szerintem igen) a Browns és a Bengals annyi helyen limitált, hogy ez valószínűleg ki fog jönni. Ezzel kb. elmondtam a PO csapatokat. Jó lenne, ha a Billst valaki kipiszkálná a PO-ból, ha bejutnak, én jelenleg rájuk tennék.
lucio
IL elkapas meg majd ki fog derulni mert mikor egy Q fele dobaltuk ezeket akkor nem int megakadalyozasa hanem mert jo volt az 50-50 labdakban. Ez nagy baratja a QB-knak.
Mitchell sebessege volt az alapja a jatekanak, de a nagyjatek lehetosege volt ertek a jatekanak. Mint RB nem o volt a legjobb, de nem csak a pff szereti a splash jatekokat.
A KC-t nem irnam le. Ha eppen nem droppolnanak akkor kiszakadhatna a zsak. Hiaba "gyengelkednek" mert a nagycsapatok ismerve hogy a szerencsevel is jol allnak. Lehetne ellenfeluk egy tavalyi Cica, AR-es Jets, ez a Bills, a Browns fullosan.. A mai mezonyben ki elleneben nem a KC- ra tennetek a kocsit-lovat.
no
A Jags az elso felidoben a gyors passzaival kihuzta a nyomasgyakorlasunk meregfogat, erre a 49ers is siman kepes lesz, ha meg jut ideje Purdynek passzolni, akkor lubickolni fog mi meg szivunk. Csak a tovabbi seruleseket usszuk meg!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
nem tudom minek örülsz, valszeg lnem sikerült értelmezni a szavakat, mondottakat, leakadtál ott, hogy benned milyen érzést kelt egy szó, hátha így lenyugodsz: az elit “game manager”, végrehajtó, közepes játék kialakító, mint purdy egy edzői stáb, a csapat számára többet ér, mint egy elit playmaker, de közepes végrehajtó, mint lamar.kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
múlthéten cam newtonnak volt egy podcastja, amiben aszonta, hogy dak, purdy, tua, goff game-manager és lamar, mahomes, allen game-changer.
neki is támadtak, hogy minek mond ilyeneket, hülyeség, dak, purdy game-changer. ő aztán megvédte magát, hogy nem azt mondta, hogy ezek rossz qb-k, hanem hogy máshogy erőssek.
én értem mit akart cam mondani és igaza is van, most kisegítem: amit ők game-managernek mondanak azt én inkább végrahajtónak nevezem el. és egy qb lehet jó vagy rossz végrehajtó: purdy erre a tökéletes példa: ő egy elit végrehajtó, a kitalált játékot tökéletesen megvalósítja, de azon felül nem fog önmagától karból, lábbal játékot létrehozni. lamar az elit irányítok másik felén meg tökéltes játék kialakító, mindamellett közepes végrehajtó. és ezért nem szereti sok nfl edző sem. mi kell egy csapatnak inkább? egy elit game-manager vagy egy elit game-changer? hát egyértelműen az első van a magasabb polcon. lamarnál az a feladat, hogy a közepes game managerből, jó game-manager legyen. bradyvel kapcsolatban is zavar volt a fejekben, mert ment a system qb-zás és erre azt hitték, hogy héterkedés: annál nincs jobb qb, aki egy adott rendszerből kihozza a legjobbat.
gedam
ok
petey
Semmi nem fejlődött vissza, annyi a különbség hogy az év elején volt egy Mark Andrews illetve Lamarnak rengeteg extra dobása. Az utóbbi nyilván nem fenntartható, és ez látszik is. Szerintem semmit nem haladt előre a passzjatek az alapszakasz során, a pass pro meg objektíven rosszabb mint volt. LJ az elmúlt három meccsen majdnem minden driveban futhatott az életéért, már az is öröm ha egészséges tud maradni az alapszakasz végéig.Nem lehet az is az ok, hogy Lamar inkább a pálya közepét támadja? Bateman meg a szélén szokott felállni. Ha Lamar a szèlte dob legtöbbször OBJ-t keresi (egyébként szerintem irtó pontatlanul)+1
Bateman elég csalódást keltő. Oké, hogy vannak mellette alternatívák így kevesebb labda jut neki, de 1-2 villanáson kívül sokat nem tud hozzá tenni idén.
1 körös elkapóként ettől többet vártam volna tőle.
SnagalRashod Bateman is creating more separation than any receiver in football this season.
— Spencer Schultz (@ravens4dummies) December 14, 2023
On tape he continuously blows the doors off corners on deep concepts.
He’s only caught one ball that’s traveled 20+ yards in the air so far.
Takes two to tango, he needs to attack the ball,… https://t.co/PuYrP9flBc
ez alapján őt sokkal jobban kéne tudni használni, lamarral nincs meg a kémiája, ami flowersnek viszont igen
rkstzz
Érzésre nálam a passzjatekunk visszafejlodik az év elejéhez kepest. Nincs statom hozzá csak az összkép alapján megint olyan sablonosak kezdünk lenni.
Benibácsi
kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
múlthéten cam newtonnak volt egy podcastja, amiben aszonta, hogy dak, purdy, tua, goff game-manager és lamar, mahomes, allen game-changer.
neki is támadtak, hogy minek mond ilyeneket, hülyeség, dak, purdy game-changer. ő aztán megvédte magát, hogy nem azt mondta, hogy ezek rossz qb-k, hanem hogy máshogy erőssek.
én értem mit akart cam mondani és igaza is van, most kisegítem: amit ők game-managernek mondanak azt én inkább végrahajtónak nevezem el. és egy qb lehet jó vagy rossz végrehajtó: purdy erre a tökéletes példa: ő egy elit végrehajtó, a kitalált játékot tökéletesen megvalósítja, de azon felül nem fog önmagától karból, lábbal játékot létrehozni. lamar az elit irányítok másik felén meg tökéltes játék kialakító, mindamellett közepes végrehajtó. és ezért nem szereti sok nfl edző sem. mi kell egy csapatnak inkább? egy elit game-manager vagy egy elit game-changer? hát egyértelműen az első van a magasabb polcon. lamarnál az a feladat, hogy a közepes game managerből, jó game-manager legyen. bradyvel kapcsolatban is zavar volt a fejekben, mert ment a system qb-zás és erre azt hitték, hogy héterkedés: annál nincs jobb qb, aki egy adott rendszerből kihozza a legjobbat.
gedam
ok
Szerintem nem játszottunk jól. Ami miatt viszont már a félidőben nyugodt voltam: a D általában javul a meccs folyamán (általában az utolsó drive-ig😕(), azzal, hogy a Jags nem élt a lehetőségeivel az első félidőben, sokat segített. Hiába szereztek pontokat a másodikban, az gyakorlatilag egy elnézett play volt, de overall a D fejlődött a meccs folyamán.Nem sokszor hanem legtobbszor nem tudnank haladni.
Nem tetszett: ugyanez. Sokszor nem érzem azt, hogy enélkül, "normál módon" tudnánk haladni.
Csalóka győzelem volt, mert sok olyan szerencsés momentum volt, amiért nem sokat tettünk (pl. a Jags 9 pontot hagyott fenn a félidőig, Likely elkapása nekem nem egy bravúros dobás után volt, hanem intet mentett).
Mitchell sérülése érzésem szerint nagy érvágás. Még Andrews esetén is volt alternatíva legalább valamilyen szintű pótlásra, Mitchell esetében ezt nem érzem így, nincs ilyen speedster running back a rosteren. Csomó variációs lehetőség kiesik.
A jövő heti meccs kb. lényegtelen, ha az AFC első helyére hajtunk. Én ennek megfelelően kezelném, de hát gondolom ott más a helyzet. Úgy érzem az AFC-ben a Miami és a Bills a két legerősebb csapat jelenleg - a Kansas idén vergődik, és nem látom benne a SB-ra az erőforrásokat (nem biztos, hogy mi kiütjük, de valaki más szerintem igen) a Browns és a Bengals annyi helyen limitált, hogy ez valószínűleg ki fog jönni. Ezzel kb. elmondtam a PO csapatokat. Jó lenne, ha a Billst valaki kipiszkálná a PO-ból, ha bejutnak, én jelenleg rájuk tennék.
lucio
IL elkapas meg majd ki fog derulni mert mikor egy Q fele dobaltuk ezeket akkor nem int megakadalyozasa hanem mert jo volt az 50-50 labdakban. Ez nagy baratja a QB-knak.
Mitchell sebessege volt az alapja a jatekanak, de a nagyjatek lehetosege volt ertek a jatekanak. Mint RB nem o volt a legjobb, de nem csak a pff szereti a splash jatekokat.
A KC-t nem irnam le. Ha eppen nem droppolnanak akkor kiszakadhatna a zsak. Hiaba "gyengelkednek" mert a nagycsapatok ismerve hogy a szerencsevel is jol allnak. Lehetne ellenfeluk egy tavalyi Cica, AR-es Jets, ez a Bills, a Browns fullosan.. A mai mezonyben ki elleneben nem a KC- ra tennetek a kocsit-lovat.
egy konzervativ edzo ugy kezdene hogy falat adna neki.kicsit kapcsolódik hozzánk:Ez itt nagyon off, de Purdy messze több annál, mint hogy a kitalált játékot végrehajtó qb lenne. Elég jól érzi a nyomást és mozog ki a zsebből, majd veszi észre az őt kisegítő társat. Van egy elit O séma, remek skill pozíciós társak és ezért nagyon sokan legyintenek rá holott igenis kellett az általa hozzáadott érték, hogy ez a támadóegység ennyire elkezdjen működni.
gedam
A System qb nálam Cousins aki ha minden fasza odadobja bárkinek, de azt ne várjuk tőle, hogy életben tartson egy playt.
Lamart szerintem inkább azért tartózkodnak mert nagyon sok grund focis megoldása van. Ezekből vannak a remek összeállítások is, mert látványos, de egy kicsit konzervatívabb edzőnek hideg futkosna a hátán tőle.
Tarsi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
kicsit kapcsolódik hozzánk:Ez itt nagyon off, de Purdy messze több annál, mint hogy a kitalált játékot végrehajtó qb lenne. Elég jól érzi a nyomást és mozog ki a zsebből, majd veszi észre az őt kisegítő társat. Van egy elit O séma, remek skill pozíciós társak és ezért nagyon sokan legyintenek rá holott igenis kellett az általa hozzáadott érték, hogy ez a támadóegység ennyire elkezdjen működni.
gedam
A System qb nálam Cousins aki ha minden fasza odadobja bárkinek, de azt ne várjuk tőle, hogy életben tartson egy playt.
Lamart szerintem inkább azért tartózkodnak mert nagyon sok grund focis megoldása van. Ezekből vannak a remek összeállítások is, mert látványos, de egy kicsit konzervatívabb edzőnek hideg futkosna a hátán tőle.
Stanley 8 milliójából amit nyerünk a kivágásával adjuk oda Zeitlernek.
Mitchellre nincsenek szavak és sajnos nem tudom jövőre neki kellene-e menni a Dobbins-Mitchell-Hill-Edwards négyessel a szezonnak.
Dobbins menthetetlen, Mitchell térde se lesz már olyan, Hill nem tud élni fumble nélkül Edwards meg rövidre korlátozódott. Gyanítom nem véletlenül akartunk RB-t ( Henry, Jacobs ) szóval én biztos vagyok benne, hogy fog ide jönni erősítés.
A meccsen nem mondom hogy jobbak voltunk, de ha a futást nem tudod fogni akkor a Ravens vagy egy 9ers bizony ki fogja használni ezt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Nem lehet az is az ok, hogy Lamar inkább a pálya közepét támadja? Bateman meg a szélén szokott felállni. Ha Lamar a szèlte dob legtöbbször OBJ-t keresi (egyébként szerintem irtó pontatlanul)+1
Bateman elég csalódást keltő. Oké, hogy vannak mellette alternatívák így kevesebb labda jut neki, de 1-2 villanáson kívül sokat nem tud hozzá tenni idén.
SnagalRashod Bateman is creating more separation than any receiver in football this season.
ez alapján őt sokkal jobban kéne tudni használni, lamarral nincs meg a kémiája, ami flowersnek viszont igen
rkstzz
Érzésre nálam a passzjatekunk visszafejlodik az év elejéhez kepest. Nincs statom hozzá csak az összkép alapján megint olyan sablonosak kezdünk lenni.
+1
Snagal
Rashod Bateman is creating more separation than any receiver in football this season.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
+1Sztem Flowers erkezese mutatott ra h mi a kulonbseg. Flowers megdoglik minden playen, Bateman megfutja a routet, elkapja a lasztit es csok de nem erzem ezt az akarast benne. (Brown is hasonlo volt, mint Bateman, csak o meg magat feltette tobbnyire).
Snagal
Masik ilyen jatekos nekem Hamilton aki szinten minden snapen utkozik , sipszoig hajt, nem fel a kontakttol stb
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az első kiemelés segítene nekünk.
Ha formában maradunk akkor épp lendületbe érkeznénk a PO ra, ráadásul láttuk, hogy (rendhagyó módon) mennyire szét voltunk esve a bye week után is.
Ami a meccset illeti, Stanley szerintem már csak önigazolásból küldjük be, ha már sokba került csináljon valamit (bár sokszor jobb lenne ha az a valami a padon üldögélés lenne inkább).
Mitchel-t nagyon sajnálom, én is inább a Mitch hype vonaton ültem, mint a Buszon vagy Hill mellett.
Klasszikus playmaker lehetett volna a PO-ban és keze is jó volt amikor le lett tesztelve.
LJ is nagyot játszott, de a "felszopkodott" passzt mondjuk nem adom, ott igazából egy rossz döntést hozott, de Likely 1st downra mentette az INT-et. Jackson addig volt parádés abban a playben amíg kibújt a sack alól.
De nem akarom LJ-t elővenni, mert folyamatosan az arcába voltak, kihozta amit kilehetett egy ilyen fal mögött.
Nem sok jót vetít elő ez a SF ellen. Remélem Monkynak lesz annyi esze, hogy felkészül 2mp-es playekkel, mint az első Browns meccsen (legalábbis az elejében).
Bár Harbó most nem volt kapitális fasz, de azért a meccs utolsó 3 percében megint vakartam a fejem. 2 labdabirtoklásnál mifaszért nem a csere QB intézi a dolgokat??
Érthetetlen hogy minek jatszik, a vak is látja, hogy nem terhel a térdére. Inkább akkor játsszon Mekari.annyit hozzátennék, hogy bár micsel feljött pont a sérülése előtti percekben, de kb. a byeweek óta visszaesett a játéka. nálam, ha nem hagyja el a labdát, amit mostanában nem tesz, hill az első számú futó. ő blokkol a legjobban passz szitukban és ő tud elkapni a legjobban az rb-k közül.Harbaugh megerősítette hogy Mitchell szezonja véget ért, Melvin Gordon kerül a helyére.Basszus eltunik a sebesség a csapatbolt. Nagyon fog hiányozni a rájátszásban. Gordonban nagy bizodalmam nincs. Hillnek meg szokása elhagyni a labdákat. Marad Gus.
hamsterdealer
Benibácsi
(egyébként akkor röffent be a futàsunk, amikor a ki-be járkáló sztenli elsétált. a pff egyszerűen félrepontoz, múltkor sem volt jó, az embert bárki benyomja.)
gedam
annyit hozzátennék, hogy bár micsel feljött pont a sérülése előtti percekben, de kb. a byeweek óta visszaesett a játéka. nálam, ha nem hagyja el a labdát, amit mostanában nem tesz, hill az első számú futó. ő blokkol a legjobban passz szitukban és ő tud elkapni a legjobban az rb-k közül.Harbaugh megerősítette hogy Mitchell szezonja véget ért, Melvin Gordon kerül a helyére.Basszus eltunik a sebesség a csapatbolt. Nagyon fog hiányozni a rájátszásban. Gordonban nagy bizodalmam nincs. Hillnek meg szokása elhagyni a labdákat. Marad Gus.
hamsterdealer
Benibácsi
(egyébként akkor röffent be a futàsunk, amikor a ki-be járkáló sztenli elsétált. a pff egyszerűen félrepontoz, múltkor sem volt jó, az embert bárki benyomja.)
Harbaugh megerősítette hogy Mitchell szezonja véget ért, Melvin Gordon kerül a helyére.Basszus eltunik a sebesség a csapatbolt. Nagyon fog hiányozni a rájátszásban. Gordonban nagy bizodalmam nincs. Hillnek meg szokása elhagyni a labdákat. Marad Gus.
hamsterdealer
Kyle Hamilton Is Active vs. JaguarsHu de kellett a W hez!
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Grat a teljesen megérdemelt W-hez! Ennek a csapatnak kéne képviselnie idén a az AFC-t a Super Bowl-ban.Lovesem nincs hogyan nyertunk ennyire siman. Arrol se hogy egyaltalan. Hinni kezdtem mikor Lamar a katyvaszbol szabadulva a 45 rol felkurta Likelynak az 5 re. K.Mitchell sajna hianyzni fog kurvara a kesobbiekben.
iktriad