NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 1 éve
Jut eszembe Harbonak az a csellendzse mar megin mi a faszom volt
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Hamar parszor ekeztem az elmult honapok soran Maron Humphrey-t, akkor a mai produkcioja nyoman kotelezo ot most magasztalnom picit. Kibasz...kurva jo volt! Tobb int-nel babaskodott, kemeny volt. Meg a csontzenes leutkozese Deboo-nak is megbocsathatoan szep misstackle volt. Ha en megyek igy neki egy fazonnak... en se hittem volna hogy tovabbmegy....és pár héttel később magamhoz térek a kórházban (szerencsés esetben) akkor, meg tudom kérdezni a nővérkét, hogy továbbment-e. Így helyes a mondat második fele 😊
RedFive
több mint 1 éve
Hamar parszor ekeztem az elmult honapok soran Maron Humphrey-t, akkor a mai produkcioja nyoman kotelezo ot most magasztalnom picit. Kibasz...kurva jo volt! Tobb int-nel babaskodott, kemeny volt. Meg a csontzenes leutkozese Deboo-nak is megbocsathatoan szep misstackle volt. Ha en megyek igy neki egy fazonnak en se hittem volna hogy tovabbmegy.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
FloresR
320
Idén bekell húzni az SB-t vagy legalább bejutni a döntőbe
több mint 1 éve
Nagyon osszeszedett volt a csapat , jo volt latni h nem remegnek.Remelem Hamilton nem sulyos, de Miami ellen nagyon fog hianyozni.
Ui. Arra a faszsagra h befekszik a biro a jatekos ele nincs vmi szabaly h legalabb minuszpontot nm er nevetseges..
több mint 1 éve
Ravens 12-3 and can wrap up AFC North, AFC No. 1 seed with a win over Miami on New Year's Eve.mennyi az esélye egy raven-browns playoff meccsnek most?Nagyon kicsi az esélye.
100%
gedam
Mi 5. helyen fogunk végezni, tehát a 4. AFC South bajnokával fogunk a WC-ba játszani.
A 6. a Buffalo lesz, ők meg a 3. Kansassal.
Míg a 7. vasas?! meg a 2. Miamival.
Az idei szezont elnézve a Buffalo(kansas engem nem győzőtt meg) lesz az első ellenfeletek. Nekünk meg ha valami csoda folytán sikerülne tovább jutni a Div-be a Miami ellen sok babér úgy se lesz.
Div-be csak akkor tudunk találkozni ha a WC-ba a kansas feléled másképp vagy konf döntőbe lenne tali vagy leginkább sehol mert elvérzünk a cserék cseréivel félúton.
P@trik
But if they lose last two and Browns win last two (NYJ, at CIN)? Browns win AFC North at 12-5 (teams split, second tiebreaker divisional record; Ravens would be 3-3, Browns 4-2)
több mint 1 éve
Colts a 7. jelenlegmennyi az esélye egy raven-browns playoff meccsnek most?Nagyon kicsi az esélye.
100%
gedam
Mi 5. helyen fogunk végezni, tehát a 4. AFC South bajnokával fogunk a WC-ba játszani.
Az idei szezont elnézve a Buffalo(kansas engem nem győzőtt meg) lesz az első ellenfeletek. Nekünk meg ha valami csoda folytán sikerülne tovább jutni a Div-be a Miami ellen sok babér úgy se lesz.
Div-be csak akkor tudunk találkozni ha a WC-ba a kansas feléled másképp vagy konf döntőbe lenne tali vagy leginkább sehol mert elvérzünk a cserék cseréivel félúton.
P@trik
több mint 1 éve
Bills simán lehet még második kiemelt, onnan meg egy Ravens-Browns meccshez annyi kell hogy ti nyerjetek+ a bills (vagy dolphins ha ők nyerik a csoportot) és a Chiefs ismennyi az esélye egy raven-browns playoff meccsnek most?Nagyon kicsi az esélye.
100%
gedam
P@trik
Szerkesztette: ThySoul
több mint 1 éve
mennyi az esélye egy raven-browns playoff meccsnek most?Nagyon kicsi az esélye.
100%
gedam
több mint 1 éve
gedam
6 266
A "Ravensnek minden bejott" megjegyzes margojara: nalunk a sok elejtett passz nem kifejezetten a makos wr-ek mutatoja. Aztan ennel sokkal jobban is tudunk futni, ott se volt malacunk. Birok? Velunk ugyan eppen nem voltak. A sok int.pedig... Mennyi volt Purdy sara? Alig alig mert felpattantak a labdak? Milyek passzok voltak azok? Amit blokkolnak az szar passz. Pont. Aki ugy veli hogy szerencsevel nyertunk, valjek egeszsegere de kevesebbet kockaztattunk azzal hogy Lamarnak nem volt int veszelyes passza, Purdynek meg volt ezeken felul volt meg 3-4. Jjaa, Harbough ma nem hozott meccsbuko brainfart dontest, ez viszont valoban mazli.azonkívül is volt még 2-3 int, amit a védők ejtettek el. de mindenki úgy nyugtatja a lelkét, ahogy tudja.
RedFive
Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
A "Ravensnek minden bejott" megjegyzes margojara: nalunk a sok elejtett passz nem kifejezetten a makos wr-ek mutatoja. Aztan ennel sokkal jobban is tudunk futni, ott se volt malacunk. Birok? Velunk ugyan eppen nem voltak. A sok int.pedig... Mennyi volt Purdy sara? Alig alig mert felpattantak a labdak? Milyek passzok voltak azok? Amit blokkolnak az szar passz. Pont. Aki ugy veli hogy szerencsevel nyertunk, valjek egeszsegere de kevesebbet kockaztattunk azzal hogy Lamarnak nem volt int veszelyes passza, Purdynek meg volt ezeken felul volt meg 3-4. Jjaa, Harbough ma nem hozott meccsbuko brainfart dontest, ez viszont valoban mazli.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Harbaugh azt mondta nem tűnik súlyosnak egyik sérülés sem (Hamiltoné sem).Orultem, hogy a vegen a padon ulve lattam nevetgelni.
hamsterdealer
több mint 1 éve
Harbaugh azt mondta nem tűnik súlyosnak egyik sérülés sem (Hamiltoné sem).
több mint 1 éve
www.yardbarker.com/nfl/articles/nfl_mvp_odds_see_massive_shift_following_wild_week_16/s1_17068_39723349Engem csak egy MVP cím érdekel és azt a Superbowlba osztják ki.
RedFive
Lamarnak is hasonló a gondolkozása ez a fontosabb. 😉
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
www.yardbarker.com/nfl/articles/nfl_mvp_odds_see_massive_shift_following_wild_week_16/s1_17068_39723349
több mint 1 éve
Mar -6.5 az odds...
Las Vegasnal mar -5.5 odds a 49ers mellett. Adom. Over 46, siman lehet.
RedFive
több mint 1 éve
A nyerni akaras es ezert kuzdeni es a gyakorlas boven megfer egymas mellett. Amikor viszont amikor a gyozelem mindent felulir az baj. Ha a ket ST osszehoz 3 TD elonyt es utana kozepre futassal olnenk az idot az csak a W-ert szolna. Mit tudunk ma elerni az eredmennyel. Semmit. De a gyakorlassal igen. Megnezhetjuk milyen a base D-unk passz ellen vagy a N D-unk futas ellen a legjobb csapat ellen. Ez egy oriasi kihivas de tobbet tanulunk belole ami elore fog vinni, mint egy esetleges W. Es ettol nyerni akarhatunk es el is varom hogy tegyenek erte, de ...
több mint 1 éve
Hargrave és Armstead nélkül, Armstead elvileg most sem lesz.Nagyon varos a meccs. De most mondom ha nyernenk is +30 ponttal es/de nem probaljuk ki magunkat akkor idegbeteg leszek.konkrétan nem tudom mit akarsz kipróbálni. hogy a csak dobás játékunk milyen? idén már mindent láttunk, majd meccs alatt megbeszéljük, hogy mi a célravezető.
Itt va a remek alkalom hogy a D bizonyitson es most kizarolag rajuk vagyok kivancsi, LJ remelem nem fut 3 alkalomnal tobbet osszesen. Valoszinuleg fog, sokkal es legyen barmi a vege nem fogom szeretni.
no
egyébként a niners murray ellen nyelte a yardokat option játékokból, garantált, hogy az lesz a meccstervünk. úgyhogy lehet csalódni fogsz.
gedam
A falunk jobb mint az átlag, viszont Stanley egyre szarabb sok RPO, Screen illetve option futás lesz a játékunk picit a Chargers elleni 1-2. negyed gameplanjét várom.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
gedam
6 266
Nagyon varos a meccs. De most mondom ha nyernenk is +30 ponttal es/de nem probaljuk ki magunkat akkor idegbeteg leszek.konkrétan nem tudom mit akarsz kipróbálni. hogy a csak dobás játékunk milyen? idén már mindent láttunk, majd meccs alatt megbeszéljük, hogy mi a célravezető.
Itt va a remek alkalom hogy a D bizonyitson es most kizarolag rajuk vagyok kivancsi, LJ remelem nem fut 3 alkalomnal tobbet osszesen. Valoszinuleg fog, sokkal es legyen barmi a vege nem fogom szeretni.
no
egyébként a niners murray ellen nyelte a yardokat option játékokból, garantált, hogy az lesz a meccstervünk. úgyhogy lehet csalódni fogsz.
több mint 1 éve
Kb.mintha a ruszkiknak mondanad, hogy a kovetkezo csataban ne hasznalj tuzerseget, az amiknak meg hogy ne hasznalj legierot. Ez nem a gyakorlas receptje csak az onpusztitase. Tobbet passzoltattuk iden Lamart mint barmikor eddigi palyafutasa soran, mar az MVP ezen is tulleptunk ebben, szal jo az irany de nem latom kifizetodonek belehajszolni a legjobb csapat ellen egy passzolj vagy menekulj de ne fuss csak az irhad mentsd dologba.
Szerkesztette: RedFive
több mint 1 éve
Kizartnak tartom h gyakorlomeccsnek fogjak fel vagy hogy azt mondanak h basznak ra mert nfc es nem szamit.Tul nagy a mediahype, ha kikapnak megint tele lesz minden azzal h pretender es nem contender a csapat, Harbo imadja az ilyen lozungokat h statement game ha esetleg nyernek, stb
Elobb fogjak sztem romma torni magukat es IR-n kikotni minthogy azt mondjak 2 td hatrany utan h jovanazugy' majd a kovi 2 meccsen jok leszunk..
több mint 1 éve
Nagyon varos a meccs. De most mondom ha nyernenk is +30 ponttal es/de nem probaljuk ki magunkat akkor idegbeteg leszek.Akkor boritekolom hogy idegbeteg leszel.
no
több mint 1 éve
Nagyon varos a meccs. De most mondom ha nyernenk is +30 ponttal es/de nem probaljuk ki magunkat akkor idegbeteg leszek. Itt va a remek alkalom hogy a D bizonyitson es most kizarolag rajuk vagyok kivancsi, LJ remelem nem fut 3 alkalomnal tobbet osszesen. Valoszinuleg fog, sokkal es legyen barmi a vege nem fogom szeretni.
több mint 1 éve
youtube.com/shorts/XS9AgKseCco?si=zTvZRHRRtsQQqFoU