Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 480
Our hearts ache with grief and sadness upon learning of Coach Joe D'Alessandris' passing early this morning.

RIP!

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Igy az uccso gyakszi nekigyurkozes elott par gondolat. A cserek cserei jatekok kiket mirol gyozott meg nem tudom, de a futasaink es a futasvedelmunk engem semmirol. Keressuk a falaink, nagy talany ez az egesz, de biztos contenderek vagyunk vagymi. En mar azt se vagom hogy most akkor nekunk mennyire mely a kispad, de ez eddig nem is errol szolt.

Oweh, Ojabo, Bateman kitoresi ev a vagyalmom, meg hogy a joarasitott bal tackle-unk ujra probowler legyen, Lamar es Henry kiraly szetfirkalja az ellent egy komoly passzfenyegetes mellett.

Tipp arra hogy ki lesz a draftolatlan kerettag iden es draftolt picsanrugott lesz e? Valaki?
RedFive
Engem az egész preseason nem érdekel. Az viszont amit írtál. hogy minket 3 meccsen keresztül szétfutottak ezt meg mi nem tudtuk megtenni közel sem, az aggasztó. Inkább az O oldalon az nálunk, mivel ott a Guardjaink mind próbára tették magukat és az O falból LInderbaum, Mekari és Stanley nem játszott a 3 meccsen. Hát Mekaritól és Stanleytől -akinek kurvára nem kellene már 2024-be itt lennie és a betonbiztos LT posztot birtokolnia-, sokkal többet nem várok. Rosengarten gyors, külső futások ha visszajön Mitchell és addig a helyettesei addig működhetnek. A 4 G közül Vorhees fest a legjobban a másik 3-nak más sportágat kellett volna választania. Vannak csapatok ahol O fal nélkül is megy a futás ott viszont betonbiztos LT is van legalább ( 49ers, Dolphins ) igaz ott nagyobb koponyák is vannak az O oldali posztokon. A draft előtt/alatt/után nyígtam, hogy egy rohadt G nem került drafton hozzánk és kb. kijelenthető, hogy a Northban is csak a 4. helyen van az O-Line.
Erre nincs G draft, de hozunk egy S-t 7. körben aki ki lesz vágva ezt figyeljétek meg. Szerintem a 6. körös QB gyerek is és csak akkor marad ha nem viszik el a gyakorló lányok csapatából. Nem fizetünk Top Wr pénzt, nem fizetünk top RB pénzt, nem fizetünk top Edge pénzt, hol a pénz? Hol? Hát nem a kivert O-Lineba az biztos, még szerencse hogy olyan futót hoztunk aki már megszokta hogy szar fal mögött kell teljesítenie. Csalódott vagyok mert ez a vezetés az O falat, nem sokba nézi miközben én az Eagles O-Linera megyek el és veszem iránymutatónak. Rakjuk be RG-nek Falevelet szép nagy, jól fog dolgozni hát a faszt. Sok jóra nem számítok, Lamar, Henry, Andrews, Flowers és Mitchell a saját tehetségére van bízva.

Egyedül a S UDFA Beau Brade fog az 53-ba bekerülni a 7. körös draftolt Kane nem. Ojabotól nem várok sokat, Owehtől se. Travis Jones fog nagyot szólni az éven D-ben és remélem Isaac, mert a másik kettő akiket említettem a posztján vakvágány.

több mint 2 éve
Ravens RB Owen Wright broke his foot today during Baltimore’s preseason finale in Green Bay.

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 881 — maci faszán vitézkötés
A vetett turnovereink tort ulnek felettunk.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Tylan Wallace jol harcol.
Hamar a futasaink katasztrofak, legalabb passzjatek akad.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Szep az ido GB-ben. 😄
1.drive: futas ergya, passz ergya, OL ergya. 3&out.
Tuloldalon futas is van passz is, de Joe Evans is legalabb mutat vmit. O lehet egy UDFA vajon?

több mint 2 éve
Roquan nincs beöltözve, ma sem láttunk semmit a kezdőkből.

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 9 082
Igy az uccso gyakszi nekigyurkozes elott par gondolat. A cserek cserei jatekok kiket mirol gyozott meg nem tudom, de a futasaink es a futasvedelmunk engem semmirol. Keressuk a falaink, nagy talany ez az egesz, de biztos contenderek vagyunk vagymi. En mar azt se vagom hogy most akkor nekunk mennyire mely a kispad, de ez eddig nem is errol szolt.

Oweh, Ojabo, Bateman kitoresi ev a vagyalmom, meg hogy a joarasitott bal tackle-unk ujra probowler legyen, Lamar es Henry kiraly szetfirkalja az ellent egy komoly passzfenyegetes mellett.

Tipp arra hogy ki lesz a draftolatlan kerettag iden es draftolt picsanrugott lesz e? Valaki?
RedFive
Szerintem lesz. Fingom nincs semmirol, de a tippem, hogy lesz udfa a keretben.

Mondjuk a keressuk a falainkat es a komoly passzfenyegetes nem feltetlenul illik ossze egy parositsunk jatekban, persze nem is lehetetlen, gondolom sok jo elkaponk van es/vagy egy allat QB2-nk. Vagy megtalaljuk a falat. Errol irhatnal hamar nezed es kepben vagy.

De az mar elkeserito hogy remenykednunk kell egy kitoresben Edge-edge-LT-WR poszton es ha sikerulne ez a kitores akkor sem tudom mi lenne mert megfizetni sem tudnank oket bar a zerot jatszo papir alatt es Bate is egy technikai malor miatt. Persze a jelenben jol jonne a jovo meg nem szamit, tele a liga kivenhedt talan meg van benne 2 ev kozepes aron levo jatekosokkal.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
gedam 6 512

fasza munkát végez edc, meg minden, de ez a kép lehetne 2020-tól minden évben.
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Harom het mulva rajt, de most muszaj volt uj O-line edzot kinevezni mert Joe D'Alessandris rottyon van. Jobbulast neki!

www.baltimoreravens.com/news/joe-dalessandris-baltimore-ravens-offensive-line-coach-steps-away-acute-illness-george-warhop-news

Eddig is az O fal volt a szuk keresztmetszet... 😬

több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 527 — justinblackmonpohara
6-6 ig neztem a madaras meccset aztan bealudtam. Most ebredtem, 12-16 lett. Halaggyunk...
RedFive
pedig nem semmi módon kaptunk ki 😀
több mint 2 éve
6-6 ig neztem a madaras meccset aztan bealudtam. Most ebredtem, 12-16 lett. Halaggyunk...

több mint 2 éve
...marmint JuJu...

több mint 2 éve
Baltimore Ravens are expected to sign WR Anthony Miller

Ööö nem tudom ki ő, ESPN adatok után sem.

több mint 2 éve
gedam 6 512
pq jól bomlaszt a vasas edzőtáborban. vansz a ravens…
gedam
Ezt hol olvastad? érdekelne
astroid
 x.com/koestreicher34/status/1820150172355117275?s=46&t=9Zh
több mint 2 éve
Ravens signed veteran WR Russell Gage.

több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
gedam
Ezt hol olvastad? érdekelne
több mint 2 éve
Free-agent offensive lineman Connor Williams visited the Ravens today. He is said to be considering both the Ravens and Seahawks proposals right now and “should make a decision soon.”

Miután feltöltöttük a fontos S posztot. 😂

több mint 2 éve
gedam 6 512
több mint 2 éve
A Maddenbe Vorhees lett a második legerősebb ember.
Remélem a pályán is fogjuk látni és a térde nem fog vacakolni.

több mint 2 éve
Höri szezonbeharangozója a Ravensről.

youtu.be/31FI-KeHzuY?si=uGCO6eKSL3iiKQm1