NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 1 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

Mondjuk Mosley-t nem sajnálom, hogy nem nálunk kapta meg a pénzt

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
kb. 2015 és 2018 között 200* leírtam, hogy azért szenved joe, mert fegyvertelen, aztán folytatódott ez lamarnál is. rendben, hogy idén hárbó jól menedzselt és megtalálta a megfelelő koordinátorokat, de jó 8 évet kb. kivett alólunk a rossz döntéseivel és lehúzta a wc-n joe karrierjét. az embernek két jó edzője volt kubiack és most stefa, akik mertek rá építeni, ki is jöttek az erősségei. mondjuk stefa kicsit kényszerből is, mert nem ment a futás eddig nekik. ma már az is ment, ki is vette a labdát joe kezéből a 2. félidőre, aztán olyan is lett, mint amikor fut-fut-dobot játszatnak egy qb-val.
gedam
Hàt igen Kubiak után Trestman egy pocsék választás volt utána MM talán egy fokkal jobb de soha nem volt Joenak első számú elkapoja. Van egy olyan érzésem hogy sokáig fognak menetelni a rájátszásban. Nagyon nagy pofára esés lenne ha ő ejtene ki minket. Kezd olyan Ray Lewis fèle "last ride" szaga lenni a dolognak.
több mint 1 éve
gedam 6 266
kb. 2015 és 2018 között 200* leírtam, hogy azért szenved joe, mert fegyvertelen, aztán folytatódott ez lamarnál is. rendben, hogy idén hárbó jól menedzselt és megtalálta a megfelelő koordinátorokat, de jó 8 évet kb. kivett alólunk a rossz döntéseivel és lehúzta a wc-n joe karrierjét. az embernek két jó edzője volt kubiack és most stefa, akik mertek rá építeni, ki is jöttek az erősségei. mondjuk stefa kicsit kényszerből is, mert nem ment a futás eddig nekik. ma már az is ment, ki is vette a labdát joe kezéből a 2. félidőre, aztán olyan is lett, mint amikor fut-fut-dobot játszatnak egy qb-val.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 298
A vesszoparipam Andrews visszaterese... 😊

RedFive
az kiralysag lenne.
foleg ha addig IL igy folytatja es hiteles celpont lesz. Jelen pillanatban nehez kerdes hogy kire dobnatok a mindent eldonto labdat? Bate: NO, ZF: haaaeee ( ha kell meg haladni 4 yardot utana akkor haaee). Agholor: Nej ( kiveve ha grundfocibol jon ), OBJ; vele erezni a kemiat a legkevesbbe ( igen ha a sarga zaszlo eselyes )

Persze menjunk 3TD-nal es nem kell hogy ez kerdes legyen 😊
no
Haaee mit jelent?😀
Morfil
a nyogest mikozben gondolkozol rajta 😊
no
Flowers nem tokeletes de nagyon jo elkapo, nagyon jo mentalitassal, siman benne van h hosszitavon bevaljon wr1nek.
Morfil
Nem allitottam hogy nem hanem most ha kellene akkor radobnam vagy sem. Es sajnos vannak hibai is, a pozitivum hogy mindig felall es elkapja es nem kerul godorbe ( eddig ), de egy mindent eldonto dobas utan nem lesz kovetkezo drive ahol javithat....
Es ez csak Andrews miatt irtam hogy miert is varom vissza
több mint 1 éve
gedam 6 266
megijjjetttem

több mint 1 éve

RedFive
az kiralysag lenne.
foleg ha addig IL igy folytatja es hiteles celpont lesz. Jelen pillanatban nehez kerdes hogy kire dobnatok a mindent eldonto labdat? Bate: NO, ZF: haaaeee ( ha kell meg haladni 4 yardot utana akkor haaee). Agholor: Nej ( kiveve ha grundfocibol jon ), OBJ; vele erezni a kemiat a legkevesbbe ( igen ha a sarga zaszlo eselyes )

no
Haaee mit jelent?😀
Morfil
no
Flowers nem tokeletes de nagyon jo elkapo, nagyon jo mentalitassal, siman benne van h hosszitavon bevaljon wr1nek.

több mint 1 éve

RedFive
az kiralysag lenne.

no
Haaee mit jelent?😀
Morfil
több mint 1 éve

RedFive
az kiralysag lenne.

no
Haaee mit jelent?😀

több mint 1 éve

RedFive
az kiralysag lenne.

több mint 1 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 984
lj szempontjából nagyon tetszett a meccs, mert annyit vett el mindig, amennyit a játék adott. nem akart csinálni kockázatos nagy játékot, mint a rams ellen a likely elkapás. most is volt, hogy összeroppant a zseb és ott lobálta a lasztit, hogy eldobja, de nem tette, inkább benyelte a sacket. és ez jó, mert el tud engedni olyan dolgokat, ami túl kockázatos. és kócsing oldalról is jó, hogy vszeg nem dícséretet kapott a likelynak feldobott labdáért. ilyen sallangmentes játékot szeretnék látni, mert ez az igazi fejlődés nála, elsősorban fejben.
(mondjuk párba állítva josh allennél éppen ez a fejlődés nincs meg.)
gedam
OFF

Josh Allennek a kockáztatás a játéka, rá is van kényszerülve, mert nem sok minden segíti. Se a támadófala, sem a hektikus skill playerei, se a futójáték, s általában - az elmúlt 2 meccset kivéve - a csapat védelme is inkább elvesz.

Magasan a legtöbb EPA-t hozza a stílusával.

ON
Willie Parker
Idén mondjuk pont jobb a Bills futójátéka (az más kérdés hogy csomószor offolják a dolgot, akkor is ha jól megy) de egyébként igen, Allen évek óta az egyszemélyes offense Buffaloban, nem igazán van QB akinek ennyire a hátán kell cipelni a csapatot mint ahogy teszi ő évek óta
ThySoul
Nem igazan jo helyre irtad, mert itt mi talalunk konnyen masik ilyen QB-t. 😊
no
Maradjunk annyiban hogy egyik QB dolgát sem akarták túlságosan megkönnyíteni a csapatnál. De legalább úgy tűnik rájöttek mindkét helyen, hogy ha van egy top5 irányítód és nyerni akarsz talán érdemes kisegíteni
több mint 1 éve
gedam 6 266
a legfontosabb aspektusát nem is vonta még le senki az idénynek: mindenfeléle hátráltatás és elnyomás ellenére győzött a north foci, a fizikalitással nem tud mit kezdeni egy csomó csapat, ami mindenféle trenddel ellentétes és hatalmas meglepetés. a liga 2. legerősebb csoportját 11-4-el lépi le a north, tulképp ha a mi csoportunkban lenne a niners vszeg a rájátszásba se jutna, de egyébként is ha az egymás elleni meccseket kivesszük vszeg nagyon jól áll a csoport és mindezt erőből érik el itt a csapatok. nagyon tetszik amerre elbillentettük a hangsúlyt. és ezt szezon előtt nem gondoltam. queen fogalmazta meg a legszebben:
Patrick Queen: “We play a brand of football that people don’t want to play. Everybody wants to be out here cute, playing basketball on grass and stuff, and we aren’t with all that. You can do all that stuff; we’re just going to hit you in the mouth every play, honestly. We couldn’t care less about all the pretty stuff you do, gimmick stuff.

“You still have to line up and play football. You still have to get touched, so that’s our mindset. That’s how we want to come out and just hit people in the mouth.”
jól pofán köll baszni mindenkit
ez az igazi foci.
gedam
mondjuk azt sugallni, hogy a 9ersben nincs fizikalitás, elég érdekes álláspont 😊 azt mondod puncik? ez nem a Boyz 😀
petey
én ezt nem írtam sehol
több mint 1 éve
lucio 329
Az én félelmem a playoff előtt, hogy vajon képesek vagyunk -e struktúrán kívüli játékokkal végigmenni. Inkább azt mondom, hogy nem, de ha van a ligában egy irányító, akivel sikerülhet, az pont nálunk van.
Szóval az a helyzet, hogy az offense grundfociban jobb, mint felrajzolt playekben és ez azért elég aggasztó.
rkstzz
A PO ban szerintem elovesszuk a GR futasokat, opcios jatekokat a passzjatekunk melle. Akkor leszunk bajban ha houdini megbotlik idonkent a mutatvany kozben, mert most hihetetlen mennyisegben kibujik a vedok kezei kozul es remelhetoleg nem egy meccsen fog osszejonni minden baj megint
no
Egyetértek. Engem több meccsen zavart, hogy a felrajzolt játékok nem működtek. Ha egy egylabdás meccsen rosszkor botlik meg LJ....akkor megint jön a negatív kórus, mér csinálta, hát nem látta stb....holott tízből kilencszer megoldja (meg kell oldania).
A csapat egyik nagy gyengesége szerintem éppen ez, a "formalizált" játékok aránylag alacsony hatékonysága.

Másik achilles sarkunk szerintem a D - van, hogy tökre vakon vagyunk az első félidőben Hm... azér nem hiszem, hogy a Hamilton int volt felrajzolva hétfőn...vagy volt már nem is egyszer, hogy tulképp megúsztuk valahogy egál környékén a félidőt. Aztán viszont hasítunk, mert a MacDonald tényleg okos (és azért a meccsek jelentős részében az első félidőben is működik a D plan.) De ez a védelem azért nem az, amelyikre felrakod a meccset. Ma már inkább választanám hat pont mínusz, de nálunk a labda az utolsó drive-ban, semmint 6 pont plusz, és ki kell védekeznünk...

De legnagyobb gyengeségünk szerintem az, hogy nem bírjuk a meccsek végén a nyomást, szar döntéseket hozunk, úgy edzői, mint játékos szinten. Nincs valid vezér a csapatban, akiről nem csak meccsvégi nyilatkozatokban emlékeznének meg a többiek, hanem ha ott vagy a pályán, és ég a ház, ránézel, és hiszel benne, hogy valahogy el fogja oltani. Ezért a szoros meccseinket jelentős arányban buktuk, illetve ha megindultunk a lejtőn, nem volt senki, aki behúzta volna a féket. A frisco ellen is 3 td-ből majdnem lett egy egylabdás meccs....és remélem, a majdnemnek itt jelentősége van, mert tán Hamilton lehet egy Ed Reed klón, tán a D ennyi labdaszerzés után hinni fog abban, hogy ha amúgy szívnak is nagy játékoknál, valahogy képesek megoldani. Eddig a teljesítmény is hiányzott, meg szerintem a hit is. A frisco meccsnek sok jelentősége eredményileg nem volt, de ebből a szempontból remélem, hogy volt. Ha nem, akkor félek attól, hogy amint a torkunkra lépnek a PO-ban, hülyeségeket fogunk csinálni és kikapunk.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
a legfontosabb aspektusát nem is vonta még le senki az idénynek: mindenfeléle hátráltatás és elnyomás ellenére győzött a north foci, a fizikalitással nem tud mit kezdeni egy csomó csapat, ami mindenféle trenddel ellentétes és hatalmas meglepetés. a liga 2. legerősebb csoportját 11-4-el lépi le a north, tulképp ha a mi csoportunkban lenne a niners vszeg a rájátszásba se jutna, de egyébként is ha az egymás elleni meccseket kivesszük vszeg nagyon jól áll a csoport és mindezt erőből érik el itt a csapatok. nagyon tetszik amerre elbillentettük a hangsúlyt. és ezt szezon előtt nem gondoltam. queen fogalmazta meg a legszebben:
Patrick Queen: “We play a brand of football that people don’t want to play. Everybody wants to be out here cute, playing basketball on grass and stuff, and we aren’t with all that. You can do all that stuff; we’re just going to hit you in the mouth every play, honestly. We couldn’t care less about all the pretty stuff you do, gimmick stuff.

“You still have to line up and play football. You still have to get touched, so that’s our mindset. That’s how we want to come out and just hit people in the mouth.”
ez az igazi foci.
gedam
mondjuk azt sugallni, hogy a 9ersben nincs fizikalitás, elég érdekes álláspont 😊 azt mondod puncik? ez nem a Boyz 😀

több mint 1 éve

ez az igazi foci.
gedam
igen, idén végre igy jatszanak, aminek orulok és tokjo,de azért az elmult szezonokban ment a simogatás, lecsuszot tacklek stb stb

Szerkesztette: Morfil

több mint 1 éve
gedam 6 266

ez az igazi foci.
több mint 1 éve
Egyébként ki a faszom az a Mike Flores?
Lamarék szólogattak be neki a tiszteletlen videója után, de ki ő vagy mi ő?
KeyG
Nem Mike Florio-ra, a Pro Football Talk újságírójára gondolsz?
r.baggio
Meccs elott nyilatkozta:
"The 49ers kick the s--t out of the Ravens on Monday night. I'm sorry, I know that's disrespectful to the Ravens, but let's be realistic. They're going to fly across the country on Christmas night, and the 49ers are waiting. The 49ers are going to dismantle the Ravens.

több mint 1 éve
The Ravens-49ers - with an audience of 27,235,000 viewers - is the second most-watched Monday Night Football game in 27 years, trailing only the Eagles Chiefs in Week 11 this season. In a five-week span, Monday Night Football now has aired its two most-watched games in 27 years
KeyG
A Miami elleni szinten gigaszok csataja lesz. Megdontik? Mem mert nem kiemelt idosavban lesz.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
lj szempontjából nagyon tetszett a meccs, mert annyit vett el mindig, amennyit a játék adott. nem akart csinálni kockázatos nagy játékot, mint a rams ellen a likely elkapás. most is volt, hogy összeroppant a zseb és ott lobálta a lasztit, hogy eldobja, de nem tette, inkább benyelte a sacket. és ez jó, mert el tud engedni olyan dolgokat, ami túl kockázatos. és kócsing oldalról is jó, hogy vszeg nem dícséretet kapott a likelynak feldobott labdáért. ilyen sallangmentes játékot szeretnék látni, mert ez az igazi fejlődés nála, elsősorban fejben.
gedam
OFF

Josh Allennek a kockáztatás a játéka, rá is van kényszerülve, mert nem sok minden segíti. Se a támadófala, sem a hektikus skill playerei, se a futójáték, s általában - az elmúlt 2 meccset kivéve - a csapat védelme is inkább elvesz.

ON
Willie Parker
Idén mondjuk pont jobb a Bills futójátéka (az más kérdés hogy csomószor offolják a dolgot, akkor is ha jól megy) de egyébként igen, Allen évek óta az egyszemélyes offense Buffaloban, nem igazán van QB akinek ennyire a hátán kell cipelni a csapatot mint ahogy teszi ő évek óta
ThySoul
Kalapot emelek Allen teljesitmenye es tehetsege elott. Bamulom a lezereit, hogy micsoda coverage-ekbe kepes es mer passzolni, es meg nagy harcos is.
Te, ha kell egy kemeny kritikusa vagy a csapatodnak es a qb-nak is a realitasod tiszteletet erdemel. Neked elmondom miert nem vagyok kepes Lamar utan a masodik kedvencemnek nevezni Josht. Ez pedig a szineszi munkaja. Hogy en milyen feneketlen gyuloletet tudok erezni mikor latom a rajatszasait..., azt hiszem gyonnom kene miatta de rendszeresen... Mondjuk az osszes picsogo picsa pavatancos irant igy erzek. Es nem valo ilyet erezni, hat meg dolgoznom kell rajta. 😅
RedFive
Szerintem a legtöbb QB-nak van ilyen irritáló dolga, engem pl a világból kilehet kergetni Burrow túljátszott SWAG stílusával, míg a többség imádja. De mondhatnám Mahomest is, aki bármilyen sikertelen playnél egyből mutogat a bíróknak hogy hova kéne a zászló, vagy pl tavalyról Lamart, aki lenyilatkozta hogy nem izgatja az új szerződés, nyerni akar, aztán meg "fizessék meg Lamart" táblákat mutogatott a meccsek után 😀

Én sem szeretem Allen színészkedéseit (többek között ezért is hagytam abba az európai foci nézését) de egyrészt ezzel sok mindent nem tudok kezdeni, másrészt ahogy kolléga kiemelte ez a mai kor adta előny a QB-knak, Allen pedig maradéktalanul kihasználja. Az már egy másik kérdés hogy mennyire szimpatikus dolog.
ThySoul
Persze. Irhattam volna Burrow szindarabjairol is, de ot en hivatalbol is utalom (csop.ellen) de jo lett volna vkiert rajongani aki az utalt Peccet is evi 2x gyilkolassza. Majomes meg a bantottak - zaszlot kerek dolgon tul nem mutat olyasmit mint Allen, aki hogy ha meglokik ugy esik el mintha a metro mozgolecsojen esne le harminc metert. Fuuuu de utalom ezt.

Lamart (aki semmi ilyesmit nem szokott), karhoztatom is erte. Keson megutik, fellokik, o meg ahelyett hogy szettarna a karjat es a birokra nezne egy labrador tekintetevel, oooo nem, o azt nezi foldon fekve hogy merre jar a passza es azt elkaptak e. Korszerutlen qb-nk van de jobb is igy. 😂

több mint 1 éve
Az én félelmem a playoff előtt, hogy vajon képesek vagyunk -e struktúrán kívüli játékokkal végigmenni. Inkább azt mondom, hogy nem, de ha van a ligában egy irányító, akivel sikerülhet, az pont nálunk van.

Monken mondta, hogy Lamarnál két játékot kell védekezni playenként: az egyik, amit behívnak és a másik, amit Lamar csinál belőle.
Szóval az a helyzet, hogy az offense grundfociban jobb, mint felrajzolt playekben és ez azért elég aggasztó.
rkstzz
Nehogy rossz befolyassal legyek rad, de ez van. Csak egy peldat hoztam es meg csak nem is ezen volt a hangsuly az elso negyedbol. De sajnos nem eleg jo a hivasok sem es a fal sem.

A nagy LJ futast megnezni egy 3.and 16-nal arrol beszelunk hogy LJ egy szamitoggepes jatek, de a baj hogy eselyunk nem volt maskeppen. 6 blokkolnak es meg igy is mire el kellett volna dobnia a labdat egy nagyon szukos helyre mert a LB konnyeden be is lepett volna a passzsavba. Total eselytelen volt a hivas vagy kellett volna a masik OT-nak is segitseg, mert Stanley egyedul kikapott gyorsabban mint lett volna esely. Moses az rb segitsegevel ok volt. Hiaba jobbak a route-k, megprobal segiteni is a falnak amivel korlatozza a sajat lehetosegeit is. Sajnos a behivott jatekainknal osszesegeben a regi problema mas kontosben jelenik meg. De van elorelepes es nem kicsi. GR-nal itt meg blokkolt volna Stanleynek es amugy is mindegy hogy Proche a palyan lett volna vagy sem. Es LJ rohangalt tobb vedo nevu boja kozott amig Andrews 3 vedovel a nyakan talal egy soft spotot. Vagy leviszik.
Ma a route-nal ott volt a megoldas, de nem volt ido, a wr is sokkal jobbak es kevesebb ido kell elszakadni es tobb ilyen is van, ami kulcs mert LJ meghosszabbitja ajatekot es a grundfoci nagyon megy. De a legtobb csapat nagy szazaloekban a behivott jatekokat fogja. A lenyeg hogy jo az irany de kell es erdemes is az O re kolteni.

A PO ban szerintem elovesszuk a GR futasokat, opcios jatekokat a passzjatekunk melle. Akkor leszunk bajban ha houdini megbotlik idonkent a mutatvany kozben, mert most hihetetlen mennyisegben kibujik a vedok kezei kozul es remelhetoleg nem egy meccsen fog osszejonni minden baj megint
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 908
The #Ravens have 7 wins by 14+ points this season. All of those opponents are currently above .500:

Texans, Browns, Lions, Seahawks, Bengals, Jaguars, and 49ers.

No team in NFL history has had more than

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 908
The Ravens-49ers - with an audience of 27,235,000 viewers - is the second most-watched Monday Night Football game in 27 years, trailing only the Eagles Chiefs in Week 11 this season. In a five-week span, Monday Night Football now has aired its two most-watched games in 27 years

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
gedam
OFF

ON
Willie Parker
ThySoul
Kalapot emelek Allen teljesitmenye es tehetsege elott. Bamulom a lezereit, hogy micsoda coverage-ekbe kepes es mer passzolni, es meg nagy harcos is.
Te, ha kell egy kemeny kritikusa vagy a csapatodnak es a qb-nak is a realitasod tiszteletet erdemel. Neked elmondom miert nem vagyok kepes Lamar utan a masodik kedvencemnek nevezni Josht. Ez pedig a szineszi munkaja. Hogy en milyen feneketlen gyuloletet tudok erezni mikor latom a rajatszasait..., azt hiszem gyonnom kene miatta de rendszeresen... Mondjuk az osszes picsogo picsa pavatancos irant igy erzek. Es nem valo ilyet erezni, hat meg dolgoznom kell rajta. 😅
RedFive
Szerintem a legtöbb QB-nak van ilyen irritáló dolga, engem pl a világból kilehet kergetni Burrow túljátszott SWAG stílusával, míg a többség imádja. De mondhatnám Mahomest is, aki bármilyen sikertelen playnél egyből mutogat a bíróknak hogy hova kéne a zászló, vagy pl tavalyról Lamart, aki lenyilatkozta hogy nem izgatja az új szerződés, nyerni akar, aztán meg "fizessék meg Lamart" táblákat mutogatott a meccsek után 😀

Én sem szeretem Allen színészkedéseit (többek között ezért is hagytam abba az európai foci nézését) de egyrészt ezzel sok mindent nem tudok kezdeni, másrészt ahogy kolléga kiemelte ez a mai kor adta előny a QB-knak, Allen pedig maradéktalanul kihasználja. Az már egy másik kérdés hogy mennyire szimpatikus dolog.
ThySoul
Ebbol a LJ-t fizessuk meg nem jo pelda, egyszeruen nem hasonlithatunk ossze jatekosokat hogy "viselkednenek" egy masik szituban. JAllen-Mahomes....stb nem volt abban a helyzetben hogy lassan mar az is realis szituacio volt hogy akar a 2.tag alatt is jatszania kell. Mar az 5. eves opcio alatt is ritka. Az hogfy ev kozben nem targyal rola az egyfajta nyomasrol szolt, de nem arrol beszelt hogy ne legyen megfizetve.

emlekszem en amikor a 2 vasas szupersztarrol volt szo es az egyik akarta a penzet. Bell egy onzo dog volt mig AB a megtestesult csapatjatekos volt a legtobbeknel. Az egyik joval a szerzodesenek a lejarta elott megkapta es mindig elotte javitottak rajta kesobb is. A masik meg.....
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 984
gedam
OFF

ON
Willie Parker
ThySoul
RedFive

több mint 1 éve
rkstzz Baltimore Ravens 472 — justinblackmonpohara

Monken mondta, hogy Lamarnál két játékot kell védekezni playenként: az egyik, amit behívnak és a másik, amit Lamar csinál belőle.