NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 1 éve
gedam
6 266
nem, az lesz, ha sb-t nyerünk, akkor a védelem miatt. mikor flacco hozta minden idők legjobb rájátszás teljesítményét egy közepes védelemmel, akkor is az volt a narratíva, hogy flaccot bevitte a védelem. mert akkoriban arra a prekoncepcióra erősített rá a média, hogy flacco szar. érdekes, most épp az ellenkezője zajlik, elnézve flacconak a hibáit. az ember úgy működik, hogy van egy benyomása egy adott játékosról és ehhez az előítélethez keres bizonyítékokat. ha vkinek 18 óta szar qb lj az lamar pályafutása alatt mindig fog erre bizonyítékokat találni. sajnos erre ez a sport alkalmas. bele kell nézni egy tavalyi meccskobeszélőbe, minden egyes passzánál jött vki, aki odaokádta, hogy hát ezt egy frencsájzqb megdobja. egy vicc volt az egész. ráadásul ugye mindig alrébb mozgatják a póznát: kezdetben, hogy nem nfl szint kikopik, aztán, hogy nem tud, dobni, aztán, hogy nem tud hátrányból nyerni, a vége pedig, hogy hát manning meg brady jobb volt.Én félek a 2020 január miatt a 2 hét pihitől szóval mindenki aki kezdő és full egészséges én játszatnám, aki nem azt nem ha meg mi ütjük ki a Steelerst az motivációban is pluszt ad a két csapat rivalizálása miatt.Az a baj a Steeleers meccsel h nem lat senki a jovobe. Jatszanak a kezdok siman leserulhet kulcsjatekos akkor az a baj h miert nem pihentek.(plane ha megint vmi hipdrop v hasonlo okoz torest szakadast)
Plusz jó lenne már főleg a hazai Steelers fanoknak is megmutatni, hogy LJ nem egy RB. Bár nem is tudom miért állok ebbe bele akik Rudolphba meg Pickettbe látják a megváltót.
KeyG
Ha kiesunk elso korben 2 het
pihenessel akkor meg ugyis az lesz a baj h miert pihentek.
LJ rb-rol pedig sztem te is tudod h ha tokeletes passer ratinget hozna minden playoff meccsen es sbt is nyerne akkor is lennenek olyan Steelers meg nem Steerers szurkolok is akik megmagyaraznak h szerencseje volt, szar volt az ellenfel, tavalyi Mahomes Burrow bezzeg elverte volna stb
Morfil
több mint 1 éve
3and 16 Alapvetoen addig amig a D-t egy zsenialis egyeni teljesitmennyel verte Hill addig meg kellett volna 2-4 yard a 1st down-ig, de addig viszont jol dolgozott a fal es a kulcs ami garantalta a 12-14 yardot az Linderbaum blokkja volt. 8.54 Ez egy kulcs. 8 ember blokkol es 2 megy route-ra. 4 emberes nyomas es termeszetesen igy van ideje. De a 2 LB az RB es LJ figyelesere ulnek a seggukon es igy ki vannak veve a jatekbol. Persze meg igy is 5 vedo ketto elkapo ellen, de ennyi ideig kovetni ket jo elkapot az nem konnyu. Ez persze magaban nem egy zsenialis OC hivas, de trendsetter. A 2 ILB igy nem er semmit es ha van ido szetdobal LJ.
7.31 A kedvencem, ez egy zsenialis hivas es kivitelezes. Jon a blitz mint valasz a DC-tol. De a motion es IL csak hogy extra aprosagokat emeljek ki fantasztikus kivitelezes volt ( amugy ezekre kell ido es nem a route-k a lenyeg ). Itt LJ-nek 5 route 5 megoldassal. Ha nem jon a blitz akkor 4 megoldassal es tobb idovel rendelkezo LJ-vel szinten zenesz. Itt egyedul OBJ aki miutan nem o kapja ( de o is kaphatta volna ) akkor konkretan dolgozik nehogy hozzaerjen barkihez is.
A kovetkezo Hill elkapasa es hiaba nem CMC, ezt mar a csapatok 80%-nak az ILB-jei nem tudjak megfogni. Ezt tolnam a vasas ellen csak a PO-ra mutatva hogy nem csak tudjuk de szeretjuk is.
3.39 a DC-nek kuldeni kellett a nyomast ugye es igy a 7 blokkolo az 5 emberest + a 2 LB akik szerepe nem valtozhatott rogton megforditotta a matekot. Kevesebb ido mert jott a blitz, de csak 4 vedo a 3 routera.
Es mindketto oldalon amig nem lett egyertelmuen egyoldalu addig ez volt a trend.
több mint 1 éve
Irok a meccsrol de itt kihangsulyozom hogy nem szol senki ellen es nem negativ hangulattal keszult hanem csak sima targyilagos ( lehet rossz ) megallapitasok. Alapvetoen a Miami pontosan ugyanugy a base D-ket tamadta es nagyon hatasosan, de egyszeruen tegnap gyengebb allomannyal.
13:35 jatek. Egyszeruen RS reakciojabol ez lev.cov volt es akkor PQ hibazott. De egyszeruen az RB-t nem merte elengedni mert ferkata gyors. Cserebe Hill sima passz igy. Viszont ez Hill es igaz ra kesobb is es a palyafutasara is. Mely S kell mert nagyon gyors, lev. cov.nal kellene alulra a vedo ami lett volna PQ, de ha ragad akkor a futo kapta volna a labdat es nem kecsegrtett volna az sem sokkal jobbal.
Jott is tolunk az 5. ember a LOS-ra. Eloszor egy trukkos jatekkal a FB-nek kijatszottak de ez belefer ez nem folytathato meccseken es driveokon keresztul. Ezutan jon meg egy sikeres futas nekik 5 los vedo ellenere de a D hivas mar jo volt csak egyenileg volt hiba. Ezutan mar jon a TD ahol a sec. hibazott de legyen az osszeszokatlansag miatt, de itt az ILB-t tamadtak es RS nem nyerhetett volna semmikeppen. Meg egy jatek a 2.negyed kezdesenel. Egyszeruen Hill-t bekuldtek RS ellen aki csak csali volt.
Az ILB parosunk itt tehetetlen volt igazan es oket tamadtak, de tudtak mindezt mert Hill egy allat es 3 ember is kell ra mert emberezve lehetetlen fogni. Ha egy Duve az elkapo itt akkor a CB-k nyernenek ellene 80%-ban es akkor RS a TE-el foglalkozhat aki ellen szinten jo eselyekkel indult volna. Ez kb visszatero motivum volt a meccsen, a konnyebb dolguk PQ-el volt es ot is tamadtak pedig o csak a Zona es az RB az ove kozott kellett dolgoznia, de az RB sebessege miatt a zonat gyakorlatilag feladta es az RB-re koncentral es a semmit fogta mert mintha porazon lett volna a futon. Ahogy lejottunk a LOS-ra onnantol meg akkor is ha jol sakkkoztak kisebb ablakokba kellett dobnia, mert a futas ellen D hivasilag nyertunk
Nekik itt oriasi plusz lesz a masik sprinter, nekunk Hamilton. Es en meg remenykedem hogy MW ahogy a PO-ban leszunk egyre kevesbbe fogja kimelni magat.
O folyt kov.
több mint 1 éve
Nem erre, de inkabb itt. A baszo keret es a sema szerintem egyutt a kiralysag. Es ok azert vannak elonyben mert az adott semara huznak embert. Remek elkapo van azert tobb a ligaban sokfele erossegel, de nekik az kell amelyik tud es hajlando blokkolni, mert a semajukba oriasi pluszt ad. McVay talal, Shanny talal ilyet. Sot kicsibe mi is talaltunk Boykinnal. Es naluk a sema max atalakul ha belefutnak valami extra tehetsegbe es csak csavarnak rajta. Nalunk peldaul a dozerolo OL-t kell passprot-ra vagy nem ennyire eltolt kivansagura ujraepiteni. Nem egy perc. Egy CMC mindenhol upgrade lenne, de naluk halalos, ha a FA-t nezzuk es ez a lenyeg hogy adott aron mekkora hozamot tudsz kiszedni belole. Bell a Jetsben nem tudott ami a csapat hibaja es igy valik ertelmetlenne egy igazolas.Én félek a 2020 január miatt a 2 hét pihitől szóval mindenki aki kezdő és full egészséges én játszatnám, aki nem azt nem ha meg mi ütjük ki a Steelerst az motivációban is pluszt ad a két csapat rivalizálása miatt...
Plusz jó lenne már főleg a hazai Steelers fanoknak is megmutatni, hogy LJ nem egy RB. Bár nem is tudom miért állok ebbe bele akik Rudolphba meg Pickettbe látják a megváltót.
KeyG
Willie Parker
több mint 1 éve
Ebben azert benne van h sokszor ir Steelers forumban olyat vki h rb nem qb, bezzeg a Steelers ellen milyen szar stb stb 3 hszel arrebb meg h Pickett mennyire franchise qb lehet ugy h Canada kiesett, persze az egeszen torzit h egy forumon nehez megitelni a mondando "komolyan gondolasanak" merteket...Én félek a 2020 január miatt a 2 hét pihitől szóval mindenki aki kezdő és full egészséges én játszatnám, aki nem azt nem ha meg mi ütjük ki a Steelerst az motivációban is pluszt ad a két csapat rivalizálása miatt.Ne haragudj, ezt már sokadszor írod le, és azóta sem értem.
KeyG
Valóban sokan poénkodtak közülünk azon, hogy LJ egy RB, és ez évekig igaz is volt, de csak egy vicc.
Azt viszont nem tudom, hogy honnan veszed, hogy Pickett vagy Rudolph megváltó lenne.
Mindig azt írtuk le, hogy egy Canada-offense séma nem tekinthető mérvadónak Kenny megítélésben, egy normális, rá szabott és progresszívebb sémában LEHET ennél jobb.
A magam részéről azt is leírtam sokszor, hogy az AFC végén vagyunk irányító szempontból és a középmezőny lenne a cél vele. A maximuma az, hogy egy látványos ugrást bemutat a neki fekvő sémában, pont mint Lamar.
Rudolph-ot meg évekig a pokolba kívántuk/kívántam, de azt meg kell neki adni, hogy az elmúlt két meccsen jó volt és ő volt a legjobbunk.
Willie Parker
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
A keret mennyisege miatt nem tudunk mindenkit pihentetni, csak egy adagot. Azokat kell. De ez nem pihenes hanem inkabb serules elkerulese akinek van valami baja mar eleve es LJ-nel a biztosan ezerrel porgo ellenfel ellen meg az eselyt sem szabad megadni. Qvara mindegy nekunk az eredmeny de aki a palyan lesz az nem fog nem visszautni es ezert verfurdo lesz mert a Vasasnak mindenkeppen ugy kell jatszani. Nekik nincs vesztenivalojuk. Ha lehet en ezt mar tenyleg az RB elkapasokra, IL-Kollar tolasara. ILB-ket probalgatnam Oweh-ket tolnam stb.
több mint 1 éve
Én félek a 2020 január miatt a 2 hét pihitől szóval mindenki aki kezdő és full egészséges én játszatnám, aki nem azt nem ha meg mi ütjük ki a Steelerst az motivációban is pluszt ad a két csapat rivalizálása miatt.Ne haragudj, ezt már sokadszor írod le, és azóta sem értem.
KeyG
Valóban sokan poénkodtak közülünk azon, hogy LJ egy RB, és ez évekig igaz is volt, de csak egy vicc.
Azt viszont nem tudom, hogy honnan veszed, hogy Pickett vagy Rudolph megváltó lenne.
Mindig azt írtuk le, hogy egy Canada-offense séma nem tekinthető mérvadónak Kenny megítélésben, egy normális, rá szabott és progresszívebb sémában LEHET ennél jobb.
A magam részéről azt is leírtam sokszor, hogy az AFC végén vagyunk irányító szempontból és a középmezőny lenne a cél vele. A maximuma az, hogy egy látványos ugrást bemutat a neki fekvő sémában, pont mint Lamar.
Rudolph-ot meg évekig a pokolba kívántuk/kívántam, de azt meg kell neki adni, hogy az elmúlt két meccsen jó volt és ő volt a legjobbunk.
több mint 1 éve
Én félek a 2020 január miatt a 2 hét pihitől szóval mindenki aki kezdő és full egészséges én játszatnám, aki nem azt nem ha meg mi ütjük ki a Steelerst az motivációban is pluszt ad a két csapat rivalizálása miatt.Az a baj a Steeleers meccsel h nem lat senki a jovobe. Jatszanak a kezdok siman leserulhet kulcsjatekos akkor az a baj h miert nem pihentek.(plane ha megint vmi hipdrop v hasonlo okoz torest szakadast)
KeyG
Ha kiesunk elso korben 2 het
pihenessel akkor meg ugyis az lesz a baj h miert pihentek.
LJ rb-rol pedig sztem te is tudod h ha tokeletes passer ratinget hozna minden playoff meccsen es sbt is nyerne akkor is lennenek olyan Steelers meg nem Steerers szurkolok is akik megmagyaraznak h szerencseje volt, szar volt az ellenfel, tavalyi Mahomes Burrow bezzeg elverte volna stb
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Én félek a 2020 január miatt a 2 hét pihitől szóval mindenki aki kezdő és full egészséges én játszatnám, aki nem azt nem ha meg mi ütjük ki a Steelerst az motivációban is pluszt ad a két csapat rivalizálása miatt. Plusz jó lenne már főleg a hazai Steelers fanoknak is megmutatni, hogy LJ nem egy RB. Bár nem is tudom miért állok ebbe bele akik Rudolphba meg Pickettbe látják a megváltót.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
A delfin veréshez így megkésve:Talán az első meccs idén, ahol tényleg semmibe nem tudok belekötni, mindenki maximálisan teljesített, még a fal is egész jól tartott, meg is lett az eredménye LJ passzolt yardjaiban.
A múlthéten ekézett Betmen is összeszedte magát. Megkaptam Ricardtól is a Td-passzt (nem is akármilyet).
Flowers és Likelyra meg nincsenek szavak.
A védelem is szépen tartotta magát. Persze mellé kell tenni, hogy ha 2 egészséges elkapóval áll fel a Fins akkor nehezebb dolga lett volna a védelemnek (mondjuk segítettünk ezt kiegyenlíteni azzal, hogy Hamilton mellé még Humphrey is leült... )
A nagy kérdőjel innentől, hogy a szünet mennyire veszi ki a lendületet belőlük. A sérülésektől tartva nem szivesen küldeném be a kezdőket az életükért küzdő Steelers ellen, de nálam már az 1 hét pihenő is kérdőjeles volt.
Remélem az elmúlt évek PO kritikái megmaradtak annyira a fejekben, hogy pihenő ellenére is ezerrel készülnek. Nem szeretnék újra egy szép szezon után egy sima kiesést.
ps: Andrews visszatérésére milyen esély van? Utoljára Haribó "neszesemmi" válaszát láttam erről.
Szerkesztette: Snagal
több mint 1 éve
No, csak nálunk büntet a forumon 😉nem csak, tobb helyen. Erre is valaszolnek bovebben ha tudnam mit szeretnel elerni most, de gondolom semmit ugy igazan
Grat, jó titeket is nézni!
Kohonen
több mint 1 éve
Top Ravens @PFF grades vs. Dolphins (min. 10 snaps):Offense
QB Lamar Jackson (95.0)
RB Justice Hill (86.0)
WR Zay Flowers (84.5)
WR Odell Beckham Jr. (77.7)
LT Pat Mekari (76.5)
Defense
CB Arthur Maulet (77.1)
OLB Jadeveon Clowney (73.2)
OLB Tavius Robinson (72.4)
DT Michael Pierce (71.5)
LB Malik Harrison (71.3)
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
The two teams known to have inquired about Lamar Jackson during the off-season were the Las Vegas Raiders and Carolina Panthers, according to league sources. Neither was overly aggressive and neither came close to signing him to an offer sheet
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Lamar Stark. 😊Netflixes Jon Snow?
RedFive
petey
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Szombat este 22:30-kor lesz a Steelers elleni alapszakasz záró.
több mint 1 éve
A Phins verés amúgy egyben Scorigami is volt. MIA 19 - 56 BAL
— Scorigami (@NFL_Scorigami) December 31, 2023
Final
That's Scorigami!! It's the 1084th unique final score in NFL history.
több mint 1 éve
gedam
6 266
The Ravens are the first team in NFL HISTORY to win back-to-back regular season games by 10+ points vs 11-win teams pic.twitter.com/XkQqzZirs5
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) December 31, 2023
+10?
Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
Ok so what y’all gone say about @Lj_era8 MVP nod now????!!! Always on some hatin 💩 when it comes to him. Man give him the trophy now and his 💐 💐
— LeBron James (@KingJames) December 31, 2023
A Kiraly mondta... 😄
több mint 1 éve
YOU GOD DAMN RIGHT pic.twitter.com/oeFjujz54N
— Ran (@ranthaadon) December 31, 2023
több mint 1 éve
Az mennyire fonok volt amit 4&7-re passzolt Likelynak egykezesre, TD-re.