Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
kiváncsi lennék azért, hogy a meccs közben milyen beleszólása van JH-nak a playekbe.Hidd el nekem ezek elhitték megint hogy nyertek ennyi elég. Én azt hittem tanultak a korábbiakból és legalább 3 labdabirtoklásnál kezdik el a bújtatást, de nem. Én is elhittem, 31-24 mi támadunk és jött a pick 6, én addig egy percet nem gondoltam, hogy kikaphatunk. De én csak egy mezei drukker vagyok JH-nak ennél többnek kellene lennie. Az elején konkrétan esélyük nem volt, amíg meg volt a mentalitás amit ha kivesznek a csapatból akkor baj van. Hagyni kell őket ettől függetlenül a Browns jobban akarta ezt, nem adták fel tehár morálisan rendben van a csapat, küzdöttek.I can speak for the Browns in thanking the Ravens for not giving the ball to Mitchell. https://t.co/ER8FqOz1bC
— Dawgs By Nature (@DawgsByNature) November 12, 2023
Nem tudom ez kinek az ötlete volt, vagy mi volt az elképzelés a mögött, hogy ültessük le azt, akinek éppen jól megy.
Bisciotti azért lassan seggberughatna Haribot.
Snagal
Queen egy hülye akit nem akarok többet Ravens mezben látni nem tudott megint tacklet csinálni se RB-n, se TE-n se a 4. negyedbe láb és vállproblémákkal küzdő Watson futás ellen, semmi ellen. Roquan nagyságát mutatja, hogy mutat jelenleg a korábbiakhoz képest.
A hülye JH képes volt futattni Edwardsot 11-szer 24 yardért, az hogy ne kapjunk ki 2 labda előnyről megint jobban benne volt, mint hogy nyerjük meg.
Az egész rohadt héten arra készül a teljes csapat, hogy nyerjék meg a mérkőzést, hogy legyenek jobbak. Erre mikor a kapuban vannak meg kapják a banánt analitika JH és Gus-t középre 2 yardért -40 másodpercért.
KeyG
Értem én, hogy már meghülyült így lassan nyugdíj felé közeledve, na de az O koordinátor szó nélkül behívja a hülyeséget a 4. negyedbe mert ezt kérik tőle?
De Bisciottit sem értem, hogy ha ez valóban Haribó mesterterve miatt van így akkor tulajdonosként nem ülök le beszélgetni vele, hogy esetleg az offensebe ne ugassunk már bele ennyit, ha már a mellékelt ábra azt mutatja, hogy beszopjuk?
Azt szintén nem értem, hogy az első meccsre látszólag okosan felkészültünk, és hogy ne lökjük LJ-t a busz alá, emlékeim szerint igyekeztünk olyan playekkel operálni ahol gyorsan lehet szabadulni a labdától.
Ezt másodszor miért nem sikerült vajon összerakni? Az egy dolog, hogy a fal megint szarabb napot fogott ki, de miért kell ezt tetézni azzal, hogy várjuk a sacket percekig a zsebben? vagy 3és hosszút miért az endzonba kell megjátszani a pálya középnél, ahelyett, hogy 1st down lenne a cél, vagy esetleg hog Tuckert legalább lőtávra vigyük?
még sorolhatnám a fejvakarós "taktikáinkat"
több mint 2 éve
a csütörtöki meccs sokmindent eldönt idénre, de ez a meccs kicsit kijózanító volt. az, hogy a támadóoldal beakad, azt már megszoktuk, de most a védelem is telitett betli lett a végére. sajnos még sem az, aminek gondoltam. mind1, csütörtökre meglátjuk idén meddig jutunk.Szerintem nem fogja az idenyunket eldonteni. Nincs 7 kiegyensulyozott jo csapat. En az elejetol nem latom hogy tudna nekunk nyerni a D es ezert eroltettem volna az O-t. Itt a vegen viszont Young-ot ingyen elhoztam volna pislantas nelkul.
a jövő viszont fényes csak meg kell szabadulni a sok drága, de nem oly értékes játékostól:
-stanleyt szerintem csak cutolni lehet, az ő fizuját senki nem fogja átvenni
-williams-szel nem vagyok képben, őt talán el lehet bizniszelni.
jk-t is ki kell vágni
akikért jöhetnek pickek és el kell adni:
queen, humphrey esetleg bateman.
ezek a ki-be járkáló (egyszer sérült, egyszer nem) drága játékosok a legnagyobb baj jelenleg, mert teljesítményben elmaradnak az elvárttól és “gyakorlási” lehetőséget vesznek el a helyetteseiktől és az o-tól. falevél szar, de lehet, hogy már jobb lenne, ha minden meccsen kezd és már lj is és a koordinátor is tudna úgy változtatni, hogy ki legyen segítve.
gedam
Stanley szerintem elcserelhetetlen es cut-olni meg nem erdemes bar nem tudom a szerzodeset de "uj" penzben mar nem kerulhet sokba igy akar mint depth is maradhat, de kell az LT megoldas. MW szerintem siman maradhat, Stone nem jobb. JK -Queen siman csak nem kap papirt, legalabbis remelem mert sokkal nagyobb es fontosabb lukak vannak a csap[atban hoigy ezekre koltsunk. Humphrey az egyetlen aki talan ertek es nem kellene, de nem latom hogy eladjak. Bate olcso es jelenleg nincs tul nagy erteke igy nem adnam, ha beindul akkor meg azert nem.
Mekari es Falelel is bajos lesz LT-ben ha Moses visszajon, es ugyan sokkal jobb az elkapobrigad de lattuk mar ha segiteni kell a falat folyamatosan akkor hogy bekorlatozzuk magunkat.
több mint 2 éve
Nem fogom most kerdezni es megvalaszoltnak sem tartani az allando kerdeseimet ezutan az egy meccs utan es adok eselyt hogy ez volt a fluke. A browns D sokkal jobb mint a mienk es a mienk kozel sincs a 2000 D-hez. Ez szamomra eddig is teny volt es nem kerdes.
A KM TD-nal is a D jol jatszott es jo volt a hivas es meg is nyertek a csatat. Persze ez csak mint DC-D igaz mert egy (+fel) ember egyeni hibaja okozta a vesztuket itt. Amugy tolunk is jo hivas hisz a slant ott van ( Duvevel nem lesz hiteles sokaig ) varja es nezi is LJ de a behivott jatek a futas. Jo hivas/dizajn 5 yardert hiba nelkul. Amugy ez megint GR filo, behuzok mindenkit tamadom a szelt, de lenyegtelen ma mar meg van a luxus hogy tudunk spread-et is jatszani. Viszont itt es ezen is latszik mennyire ertektelen Duve a D szemeben. Persze meg fogjuk majd dobni es remelhetoleg el vele majd hogy ez a kep megvaltozzon. OBJ a helyen oriasi kulonbseget okoz a D-nel.
RS-rol volt a meccskovetoben hogy minden penzt meger es egyet is ertek hogy megeri a penzet, nagyon jo jatekos es fontos es ados vagyok vele vagy nem miert akartunk ILB-t aki mindenben jo. Ettol meg mindig tartom hogy neki nem a fo elemnek kellene lennie hanem hatrabb a sorban. Egyszeruen a posztja nem tud annyira kiemelkedo lenni hogy az vigye a D-t. De nem tudom hogy irjam hogy nagyon kell nekunk es nagyon jo hogy itt van, de neki "legjobb" esetben a 3. legjobb jatekosnak kellene lennie, de inkabb hatrabb a sorban.
Itt van a D-tol egy pelda es ezeknel nincs jobb lehetoseg mint 3. es hosszu. 1negyed 8.49
Empty, de futo a palyan. 6 ember lehetseges rusher jo az OL hivas ( tudnak 6 ig szamolni 2 bunchban ). Mi megint semabol probalkozunk ami remek csak egy jo hivasnal ahogy az OL itt jol hivott mar meg is vagyunk love, mert nekik mindegy melyik nevu vedo jon es csak kulon jo hogy Noy van a futon es RS aki szembe jon. Ha jonne mind a 6 akkor kapna a futo es sima1st ures palyan ( sot sokkal tobb ). Itt az egyetlen eselyunk ha a fal emberezos oldalan 1vs1 nyerunk. RS eselytelen es valljuk be Oweh nem rossz de MG-TJ......kozeleben sincs es jon az elkapotol csak az apro blokk rajta amivel a gyorsasagat es a stunt-ot hereltek ki. Ugyan van nyomas, de ettol egy jobb QB sem fogja osszeszarni magat es az ido meg is teszi a hatasat mert igy zonahatar konnyu az elkapoknak es szepen latszik hogy az ILB aki itt Queen nulla hozzaadott ertekkel bir, mert ennyire nem gyors. Es hozzateszem hogy itt PQ meg mindig rosszul jatszik ( bar valoszinuleg kovette a Hook utasitast ) de egyszeruen senki foldje volt es neki legalabb iranyban jol kellene haladnia meg ha nem is erhetett volna oda. Ez olyan mintha minden elkapo a jobb oldalra keveredik de a QB a baloldal 30 szamanak a nullaja kozepebe dobja mert az volt a hivas. Amugy RS sem ert volna semmit sem a helyen. Es ebben a jatekhivas is benne van hisz Noy fele terelte volna a futot.
Ennyi a ILB ki van veve a jatekbol amint a nyomas nem pusztito. A nyomas magaban nem pusztito ezert semabol kell ami azzal jar hogy Noy-P-TJones-Oweh-barki fog visszalepni akiknek egy ropke pillanat utan mar segiteni kell es kontraproduktiv lesz hisz rosszabb lesz a nyomas hisz itt pl Noy 1 vs 1 jobb mint RS es passznal meg forditva. Itt egy megoldas van ha RS van a futon, Queen es Noy is megy nyomni, mert igy el kell dobnia gyorsabban, de nem rogton mert nala is ovatosabban kell kozeliteni hogy ne verjen el labon. Es talan ennyi ideig tudjak a route-n levoket fogni. Csak igy meg kiszamithatoak lennenk es azert tudnak elverni. Young egy iolunkbe pottyant lehetoseg volt.
Ha a futo fegyver lenne jatekunk is megvolt, de KM egyszeruen rosszul csinalja, de neki ez a 2. meccse es bizakodjunk hogy jobb lesz neki jobban elhiszem mert nem a 4. eve. Es ez kulcs lehetne mert olyan gyors hogy nem lehet majd LB-t rarakni es a masodik probalkozasnal mar jott is a zaszlo. Ettol ez olyan mint a hosszu labdak: egy parnak ulnie kell.
2negyed 2.00
Itt ugye Hamiltont kuldjuk Oweh lep vissza. De alapvetoen nem szamit. A browns tokeletesen csinalta es ahogy az OL jol olvasott ( szamolt!! ) abban a pillanatban mi nem nyerhettunk mint D es mint D hivas ( barmi lehet belole attol meg, de nem azert mert tuljartunk az eszukon hanem forditva ). DW ellenorizte hogy jon mind a 4 lehetseges rusher a jobb oldalrol es rogton dobta volna ha igen, de nem jott es igy a masik oldalon az elkapo es az RB lefedett mindent. Csak elronthattak. Az hogy Oweh es PQ elrontotta vagy igy volt a felelosseg kiosztas az egy kulon tortenet es rossz es a rosszabb lehetoseg. De vegyuk hogy optimalisan PQ marad kozepen es Oweh megy a flatre ( igy mindkettonek 200%-al tobb eselye lett volna, de akkor sem igazan fogadtam volna Q-re Cooper ellen.
Fog meg jonni a semabol sok oromunk, de a jobbak ellen vagy bejon vagy nem, ha nem oriasi a baj, ha igen akkor 50-50. A baj az hogy mig Mitchellnel lehet abrandozni es remenykedni hoigy 5-6 meccs es folyamatosan fejlodve egyre jobb lesz a passzjateknal, LJ-nel a hosszu labdaknal, de a 1v1 elleni dominans rusherben nem nagyon. Bowser? Ah, egye fene megprobalom.
3negyed 13.53 7 ember blokkol 4-t es meglepte a browns-t, dupla Andrews es es megoldja Flowers ( tavalyelotthoz kepest o a kulonbseg ). Szegyen es meg igy is majdnem odaernek. A kisebb csoda hogy az egyetlen nem duplazott MG nem verte tonkre Stanley-t
3n 12.37 Az OBJ TD, de a lenyeg a D megprobalta 1 v1 es megbunhodtek. Gus uresen ures terulet elotte felgyorsulva szinten nagy jatek lett volna, de nem hittek LJ-OBJ komboban vagy hittek a vedoben. Ez fontos mert tobb ilyen ( mar volt jopar ) es nem fogjak tudni 1vs1 es kell egy plusz ember ( mar sokszor igy van de akkor hianyzik az ember mashonnan.
A 2 es 19 egyszeru 17 yardos megoldassal tragedia, ahogy a 2.5 perc alatt bekapott TD is.
Egy meccs alatt bemutattuk az elmult negy evunket es mindenre kaptunk igazolo pontot. JH termeszetesen semmit nem tudott hozzatenni, hogy tudott volna. Sot a 4 es 2 a buntetes utan HA nem tudtak mi jon, akkor ne kuldje fel a sracokat hanem rugjunk, es ugy tunt nem tudtak.
több mint 2 éve
gedam
6 263
a csütörtöki meccs sokmindent eldönt idénre, de ez a meccs kicsit kijózanító volt. az, hogy a támadóoldal beakad, azt már megszoktuk, de most a védelem is telitett betli lett a végére. sajnos még sem az, aminek gondoltam. mind1, csütörtökre meglátjuk idén meddig jutunk. a jövő viszont fényes csak meg kell szabadulni a sok drága, de nem oly értékes játékostól:
-stanleyt szerintem csak cutolni lehet, az ő fizuját senki nem fogja átvenni
-williams-szel nem vagyok képben, őt talán el lehet bizniszelni.
jk-t is ki kell vágni
akikért jöhetnek pickek és el kell adni:
queen, humphrey esetleg bateman.
ezek a ki-be járkáló (egyszer sérült, egyszer nem) drága játékosok a legnagyobb baj jelenleg, mert teljesítményben elmaradnak az elvárttól és “gyakorlási” lehetőséget vesznek el a helyetteseiktől és az o-tól. falevél szar, de lehet, hogy már jobb lenne, ha minden meccsen kezd és már lj is és a koordinátor is tudna úgy változtatni, hogy ki legyen segítve.
több mint 2 éve
gedam
6 263
Sérülések: mindig ugyanazok sérülnek le. Egyszerűnek tűnik a megoldás...erről már írtam, alapvető baj, hogy nincs vezér egyik oldalon sem. lamar alkatilag nem az, ő túlságosan érzelmes, de ezt is már kb. 3-4 éve írom. mellé kéne egy “mentor”, egy steve smith sr. féle veterán elkapó. obj nem az, de a clutch volta tegnap is kijött, elkapásban, zászlókban. adams, hopkins, na ők már faktorok lennének. nyilván az a legjobb, ha a qb ilyen, de lj már nem fog változni. védő oldalon meg ro-nak kell felnőni a feladathoz. de a főbűnös nyilván harbaugh, aki tegnap is elbaszta, aki mindig megállítja a flowt és szoros meccseket csinál az agyonnyertekből. és ebből jönnek a túlerőltetések a nagy ütések, a sérülések. csodálkoznék, ha lj edzene csütörtökig annyit kapott.
Vereség: Az utóbbi években már "szokásos" módon kaptunk ki. Arra jutottam, hogy ez a garnitúra nem bírja a nyomást. Sem a D, sem az O nem tud nyomás alatt playeket megcsinálni. Lehet a balszerencsét átkozni, hogy három vereségünk mindegyikén közelebb álltunk a győzelemhez - de ez, illetve az elmúlt évek mintája azt mutatja nekem, hogy ez nem balszerencse, hanem fontos képességek hiánya. És ez nekem aggasztóbb, mint a sérülések, illetve valahol el is veszi a kedvem attól, hogy beleéljem magam egy Ravens meccsbe. Mert aki sokat látott már, az kb. tudja, mi lesz. PO, vagy éppen nem, mert megsérül LJ, PO első kör=búcsú.Persze lehet reménykedni, hogy majd jön egy év, amikor minden összejön. Nem fog. Ez a max.
lucio
több mint 2 éve
Hidd el nekem ezek elhitték megint hogy nyertek ennyi elég. Én azt hittem tanultak a korábbiakból és legalább 3 labdabirtoklásnál kezdik el a bújtatást, de nem. Én is elhittem, 31-24 mi támadunk és jött a pick 6, én addig egy percet nem gondoltam, hogy kikaphatunk. De én csak egy mezei drukker vagyok JH-nak ennél többnek kellene lennie. Az elején konkrétan esélyük nem volt, amíg meg volt a mentalitás amit ha kivesznek a csapatból akkor baj van. Hagyni kell őket ettől függetlenül a Browns jobban akarta ezt, nem adták fel tehár morálisan rendben van a csapat, küzdöttek.I can speak for the Browns in thanking the Ravens for not giving the ball to Mitchell. https://t.co/ER8FqOz1bC
Nem tudom ez kinek az ötlete volt, vagy mi volt az elképzelés a mögött, hogy ültessük le azt, akinek éppen jól megy.
Snagal
Queen egy hülye akit nem akarok többet Ravens mezben látni nem tudott megint tacklet csinálni se RB-n, se TE-n se a 4. negyedbe láb és vállproblémákkal küzdő Watson futás ellen, semmi ellen. Roquan nagyságát mutatja, hogy mutat jelenleg a korábbiakhoz képest.
A hülye JH képes volt futattni Edwardsot 11-szer 24 yardért, az hogy ne kapjunk ki 2 labda előnyről megint jobban benne volt, mint hogy nyerjük meg.
Az egész rohadt héten arra készül a teljes csapat, hogy nyerjék meg a mérkőzést, hogy legyenek jobbak. Erre mikor a kapuban vannak meg kapják a banánt analitika JH és Gus-t középre 2 yardért -40 másodpercért.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
I can speak for the Browns in thanking the Ravens for not giving the ball to Mitchell. https://t.co/ER8FqOz1bC
több mint 2 éve
Marlo is leserult?Marlonàl bokat írtak Szanley-nel.meg térdet. Zeitler is lejött sérülés miatt.
Az remlik hogy az achillesehez kap, de tudunk mar vmit? Es Stanleytol?
Erdekes a vereseg annyira nem idegesit fel most mint a serulesek.
RedFive
több mint 2 éve
A támadó falunk romokban 4 nap és jön a Bengals. Remek lesz....Úgy néz ki Hubbard és Hendrickson nélkül megyünk, nem is kell támadófal. Stroud is simán szétdobált minket Singletary pedig karriercsúcsot futott.
Benibácsi
több mint 2 éve
lucio
329
Sérülések: mindig ugyanazok sérülnek le. Egyszerűnek tűnik a megoldás...Vereség: Az utóbbi években már "szokásos" módon kaptunk ki. Arra jutottam, hogy ez a garnitúra nem bírja a nyomást. Sem a D, sem az O nem tud nyomás alatt playeket megcsinálni. Lehet a balszerencsét átkozni, hogy három vereségünk mindegyikén közelebb álltunk a győzelemhez - de ez, illetve az elmúlt évek mintája azt mutatja nekem, hogy ez nem balszerencse, hanem fontos képességek hiánya. És ez nekem aggasztóbb, mint a sérülések, illetve valahol el is veszi a kedvem attól, hogy beleéljem magam egy Ravens meccsbe. Mert aki sokat látott már, az kb. tudja, mi lesz. PO, vagy éppen nem, mert megsérül LJ, PO első kör=búcsú.Persze lehet reménykedni, hogy majd jön egy év, amikor minden összejön. Nem fog. Ez a max.
több mint 2 éve
sajnos rendszerszintrn vertek meg minket a labda mindkét oldalán. és az nagyobb baj mint a vereség. vhogy nyerni kell csütörtökön.Zone coverage katasztrófa volt ma, a pálya közepe töküres volt végig. A tackling is borzasztó majdnem minden alkalommal contact után +5, +10 yard. Így nem lehet meccset nyerni, a DEF és MacDonaldnak lesz mit visszanezni. Offense fal kész rémálom, Stanley gyenge egy top DE ellen, a másodéves cseréje meg többnyire azt se tudja hol van olyan gyorsan kerülik meg. Mekari sajnos ma rossz érmét dobott fel, neki sem ment. Az is rejtély miert nem próbálkoztunk gyorsabb játékokkal többet. Szinte kizárt hogy a Bengalst a mai alapján meg tudják fogni.
micselt miért hanyagoltuk? miért középre futással kezdtünk minden drive-ot? miért játszott williams?
de egyébként mindegy is, egyszerűen nagyobbak, erősebbek voltak és szétütöttek minket.
gedam
Mitchell elvileg combhuzodast szedett össze, már a meccs előtt is volt vele gondja.
Szerkesztette: hamsterdealer
több mint 2 éve
24 first down-t csinaltak rajtunk. Mi 17-et voltunk kepesek. Jobban futottak mint mi. 10 perccel tobbet volt naluk a bogyo. Meg a vegen rank nezve hizelgo a kulonbseg. De mondom, jokor jott ez csak a serulesek...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam
6 263
sajnos rendszerszintrn vertek meg minket a labda mindkét oldalán. és az nagyobb baj mint a vereség. vhogy nyerni kell csütörtökön.micselt miért hanyagoltuk? miért középre futással kezdtünk minden drive-ot? miért játszott williams?
de egyébként mindegy is, egyszerűen nagyobbak, erősebbek voltak és szétütöttek minket.
több mint 2 éve
Marlo is leserult?Az remlik hogy az achillesehez kap, de tudunk mar vmit? Es Stanleytol?
Erdekes a vereseg annyira nem idegesit fel most mint a serulesek.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hogy tudtunk ezektöl a balfasz ,otvar szar fos csapatol kikapni , szégyen. Itt megint megmutatkozik hogy lamar egy forintot nem ér.
több mint 2 éve
A támadó falunk romokban 4 nap és jön a Bengals. Remek lesz....
több mint 2 éve
zsebben volt majdhogynem a meccs, de sikerült kikapni, a faszkivan. Sérüléseket meg hagyjuk, torkig vagyok vele.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
khm-khm
több mint 2 éve
Ravens were having an indoor walk through practice, but all 53 of their players were on the field
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) November 10, 2023
Mindenki tud battyogni. 😊
több mint 2 éve
Ha választanotok kell kettő közül, kit fizetnétek meg?Utobbi.
Queen vagy Madubuike?
rkstzz
Padavannak Rokon melle maleszaju (most meg) Trenton Simpsonnak kene beallni a sorba. Magas pick volt, majdnem mint PQ. Ha Rokon lerokkanna -> ujratevezes.
több mint 2 éve
Ha választanotok kell kettő közül, kit fizetnétek meg?Queen vagy Madubuike?
több mint 2 éve
Burrow miatt én is azt mondanám hogy erősebbek vagytok (LJ nél kicsi mèg az idei minta). De pont a tavalyi PO meccs mutatta meg hogy tele sérülttel és egy csere QBval milyen szoros meccsre keztettünk benneteket. A csoport ellenfeleknel szerintem soha nem lehet biztosra menni, mivel többször találkoznak egy szezonban, az edzők is többet tudnak elemezni. Érdekes meccs lesz az biztos. De előtte egy bivaly erős Browns védelem jön ami komoly erő próba lesz.Igen. Idén talán. Szerintem a védelmek a hosszú passzok veszélye miatt ezt engedik Taylor rendszere meg ezt elveszi. Sok oka van. Leginkább Chase hosszú utvonal futó képessége illetve hogy az elmúlt két évben Higgins a vonal melletti ötven ötvenes labdákat a ligában a leghatékonyabban húzta le. Chase bárhova fel tud állni így mivel a védelmek ezt hagyják ott ezt veszi el. Én megnézném hogy lefigjátok a pálya közepét mert abból kijönne 500 yard. Szerintem óriási hiba lenne ez ellen felállni, három négy 50+ yardos sikeres passzal a meccs is elmehet. De ez csak az én véleményem. D oldalon kb az a legnagyobb hiba hogy Battle egy év alatt a rendszert megtanulta, de senki szerintem nem tervezett vele hogy Bell is távozik. Scott nem elég okos hozzá vagy nehezen tanul, vagy nem tudom de borzalmas. És Anuromo rendszerének az alapja az hogy a Safety mindenhova besegít mindenütt ott van, séma szerint időnként LB idönkét CB a másik rendszeresen egyedül marad. Ez tudom mindenütt így van, na de Lou minden csapatra szituációra downra mást vár, és leginkább döntéseket amiket tavaly Bates hozott meg. A LB statisztikák idén borzalmasan Scott a legrosszabb kezdő safety 64/64. Rengeteg az elhibázott szerelés mert az opportunizmus tombol. Nem baj ha kétszer lefordult ha harmadszorra fumble vagy int. Tényleg elég bonyolult a rendszer. Az újonc safetynk kb 10-15 százalékot már pályán van és akkor jobb mint Scott (mondjuk nehéz lenne rosszabbnak lenni) minden héten jobbak, az utóbbi két három meccsen már liga közepe. Ja és azt látni hogy Lou, aki nem csodaedzö de kb top 3, nem varázsló, minden éven a szezon elöre haladtával azért egyre jobb mert a többieknél jobban elemzi az ellenfeleket, és a 4 5 meccses minta kell neki az elkenfelektöl. Szerintem jelenleg jobb csapat vagytok. A védelmek egyéni képesség alapján nem is egy kaszt. De valamiért mégsem megy ellenünk az elit irányítóknak. A támadósorban szerintem képességre jobbak vagyunk. Az gondolom nem érdemes a két irányítót összehasonlítani. Nekem Burrow nektek Jackson. Nekem 15 éve is Manning és nem Vick. (Igen tudom hogy a passz képesség összehasonlíthatatlan de akkor is) good luckez nem lekezelés, mert amíg nem volt itt ro, addig össze-vissza volt szaladgáltatva queen és a linebacker sor burrow és taylor által, a ti játékotok elsődlegesen a linebacker sor támadásából áll. ro és queen pedig tud védekezni elkapók ellen.Nagyon kíváncsi vagyok arra a meccsre jövő csütörtökön. Nem látom egyáltalán mi lesz. Higgins valószínűleg nem. Chase igen. Ez nem lesz kifogás ha 6! Jó elkapód van. Látom akár a sok kevés ide vagy oda vagy a szoros ide vagy oda felállást is. De ha egyik félnél valami nagyon nem müködik vagy a másik stáb okosabb nyugodtan lehet sok-kevés. (Azt nem látom hogy az egéséges Burrow az elmúlt két évben bárki ellen lement kutyába. És mondjuk nem hiszem hogy a stábotok ilyen rendkívül lekezelően merne hozzáálni hogy majd a két ilb és kész a recept. A D nálunk nem kizárólag az O miatt nem ment. A rendszer a safetiknél kezdődik. Mind a kettő új. A rendszer rohadtul nem egyszerű nem két hét megtanulni. Most sem jó még a védelem de már elég pontot csinál az O. Általában elöröl focizunk, ami könnyíti a D dolgátAlapvetoen nulla ertelme van osszehasonlitani a 2 D-t, a kozvetitesben a szamaikat hasonlitjak.A D meg nem lett letesztelve vagy az O-unk es a D miatt oruletesen egysikuva kellett valniuk es/vagy rossz QB-kal jatszottunk vagy "szerencses" csillagzat alatt. Ettol jo a D, de majd meglatjuk ha le lesznek tesztelve hogy a 2000 D-t hozzak mert azt azert nem latom.én a 2000-est nem láttam, de ez a d jó, ha ro egészséges marad jó is lesz, mert jól elirányítgatja a pályán a dolgokat. mellette a két veterán clowney és van noy jól olvassa a játékot, értik mi történik a pályán és nagyon erősek. a baj akkor kezdődik, ha a pörgő oweh fent van a pályán, borzasztó agyatlan. a d fal fogja a futást és még nyomaszt is, óriási előrelépés, van két okos és tapasztalt edge, hatalmas előrelépés, az ilb sor roval és queennel a passz ellen a legjobb a ligában és ez kulcs a cinci ellen például és innentől hátul már csak arra kell figyelni, hogy tapadj az emberre és ne szabálytalankodj.
no
amilyen tesztre ti vártok, az az nfl elit és abból van, hát nem tudom nem sok:
mahomes- improt kell túléln i
burrow-ha ro és queen jól muzsikál, akkor ki van húzva a méregfoga
hurtsnél meg nem tudom, talán az a kulcs, hogy erősebbnek kell lenni a frontnak.
ki van még, aki nagy teszt a ligában, amit még nem láttunk? voltak itt márcelit o-k, amik meg lettek fogva, ez a védelem nem phony.
gedam
Nem kerdes hogy sokat javult keretileg a D, hisz ezt epitgettuk 3 evig. Itt jon a fo baj. Ezeket a sracokat nem tudjuk megfizetni es amikor nyerni kellett volna veluk akkor meg nem ment. Es orulok hogy fejlesztjuk csak az igazsag hogy nem az O karara. Lattuk hogy a D nem tud nyerni. Ennyi.
Egyszeruen iszonyat szerencse is tarsult a D oriasi szamaihoz. Stroud 1. meccse a ligaban ( mar most a 9. forduloban nagyobb kihivas az egesz csapatuk ), DTR, Burrow beteg labbal, Minshew, P, Tanne-csere, Dobbs 24 pont ( meg tudom magyarazni ha akarom, de... ) Es a 2 NFC kiutes, de Geno nem top tier es a Detroit helyett meg barki lehetne mert az O felboritotta a palyat es az megkonnyiti a helyzetet, de nagyon.
Szoval nem volt teszt ami nekunk szamitana, mert a PO-ban viszont a tobbseg minimum jo O-bol fog allni.
Az elso kerdes az lesz hogy fog menni a nyomas jo fal+QB kombo ellen mikor nem egyertelmu passz jon.
Burrow meregfoga nincs kihuzva 2 ILB-vel. Csak mi altaluk tudunk NEM statikus felallasokat jatszani amit szetkapnak konnyeden. Ettol a mienk sem tokeletes es szet tudjak szedni. Ami ellen kuzdhetunk sokfelekeppen es az egyik a nyomas, ahol Young kinyitott volna plusszban 8-10 oldalt a playbookban, ha tudna nyerni 1 vs 1. A masik es sokkal egyszerubb es szerencsere erre is sokkal jobb mar a keretunk, az O. Akiknek amugy nagyobb kihivasok voltak az ellenfeleink D-e osszesegeben es nem is kicsit.
De a masodik felideje az evadnak segit valaszt adni a kerdesekre.
De ha valakire fogadni kellene hogy az a csapatresz visz elore az meg mindig az O. Termeszetesen ilyen nincs es jol ki kell egesziteniuk egymast. De a Cicak meccsaeinek a megnezesew nelku;l a DC nagymesternek pont
akkor nem ment mikor Burrownak az O-el, azota megint sokdanos mester ( biztos ezer es meg lehet hogy tenylegesen igy jott ossze es holnaptol ha kiesne Burrow akkor is dog D-uk lenne, de latatlanban arra fogadok hogy nem ). De a Browns es 49 D-e is maximum, de maximum egy eros kozepcsapat az O nelkul. Ahogy az javul ugy lesznek egyre durvabbak. Es ennek ellenere a ravens a D-t epitette ami eddig egy jo kozepes volt egy oriasi hibaval es az O-t meg belefullasztotta a medencebe. Ma/iden nagyon jo a balance nalunk minden teren, O-D, futas-passz, nyomas-passzc., de jovore donteni kell mert sok fontos elemet kellene megfizetni/hozni. Es a bizodalmam mar regen megrendult a FO-ban, hogy mit valasztanak, pedig egyertelmu, de eddig is az volt.
no
G.P.
gedam
G.P.
több mint 2 éve
OBJ nem annyira jo mint akar sajat maga volt X eve es nem Hill, AJBrown, de hihetetlen sokat ad meg igy is. Mondjuk Duve-hez kell hsonlitani, de amit ad a csapatnak az oriasi kulonbseg vele szemben.1 negyed 1;21 3 and 6 Ez vele es Bate-el automata ingyen jatek, ha igy allna fel a D Proche-Duve is megcsinalna, de veluk szemben nagyobb lenne a tav es nem is merne odadobni.
2 n 14.15 Ugyan itt Andrews kapta de OBJ ott volt szinten, ezt ki kell tisztazni Monkennek mert rossz dizajn vagy es valoszinubb igy korrigaltak a vedokhoz kepest, de tul kozel voltak.
2n 3.38 a 2 S-t nezzetek. Nem latvanyois, nem merheto statokkal, de kivesz 1+ embert ami fontosabb osszesegeben.
Es ha mar az osszefoglaloba beleneztem a Metcalf nagy jateknal a 2 ILB-nk es ugy az egesz tanulsagos, hamar a D-rol beszelgettunk.
több mint 2 éve
OBJ szar de de ő lesz a SB MVP 😁 ha véletlenül kivertek minket a rájátszásban. Csak a nagy meccseknek él. Higgyétek el baromira fog fájni hogy nem tudtok megfizetni senkit. Ha egészséges lett volna Burrow akkor is baromi nehéz szezonkezdet lett volna. Bates annyira fájt. Pedig "csak" egy safetyEn nem fogok a D ellen beszelni mert jol nez ki amit csinalnak es azt vertek meg es olyan allapotban aki szembe jott. Jelenleg a cov-nyomas kivalo osszhangban van es amit mi jatszunk most abban az ILB-k foleg egy nagyon fontos aki a futas ellen es a passz ellen jol tud cov.-ben vedekezni. Egy WR ellen nem tud egyik sem man-t vedekezni es nem is fog. Cserebe mi ezt az egy fontosabb ilb-t cserelgetjuk koztuk, hogy az ellenfelek lassak es ne legyen egyertelmu es barmi mast jatszunk mindig cserelgetjuk oket, mert az egyik feladat sokkal konnyebb. De egy DTR ellen barmelyik megoldja. Kesobb egy jobb O ellen vagy tenyleg mindketto megoldja vagy a kiszamithatosag lesz a baj. A masik hogy ezek az ellenfelek ellen a nyomas-cov jol ul, de ha lesz egy brutal fal es fenakadnak a sracok ( meg igy is jobbak lesznek mint az elmult evekben ) akkor a B7-nel kell kiemelkedo munka koztuk az ILB-kel es akkor meglatjuk. ( ezen MW sikeres visszaterese tud segiteni ). A masik es ezzel osszefuggo dolog hogy meg az egyertelmu passzszituknal is mi semabol nyomunk ( amit jol kever Meki, ahogy anno Wink is csak neki gyengebb allomanya volt ), ami viszont vagy jol sul el vagy nem, de nincs egy emberunk aki nem semabol tudna egyewrtelmu elonyben lenni a liga 90%-nal az ellenfelei kozul.szerintem egyébként nagy szerencsénk volt. lj megfizetése után nem volt más lehetőség csak az o-ba fektetni (előtte se volt, de ezt nem így látták). ahova nagy pénzeket toltak, azok nem igazán jöttek be, cserébe a draft és a kiegészítő kényszermegoldások a labda mindkét oldalán hatalmasat szoltak. clowney, van noy, geno, stephens, darby john simpson, flowers óriási telitalálatok “bagóért”, egyelőre bagóért és ezek kompenzálják a drága melléfogásokat.
De amugy igy en igy nezem, a D hiaba nem fog tudni nyerni ( talan egyet ), de boven elegendo hogy kisegitse idonkent, kiegeszitse az O-t. Az O meg eldonti mire leszunk elegek, de meg oriasi potencial van bennuk. Kevesebb labdaejtes/fumble, Jonni fognak a hosszuk, beindul igazan Bate ( meg csak pislakol, de eddig az sem volt ) - OBJ- ZF csak hozza amit eddig, de benne is van meg boven potencial. Es ahogy itt fejlodunk ezekkel ugy tud Monken is. Amugy az OL blokkolasa mint egyseg a katasztrofabol mar sokat fejlodott es ott mar szinte csak Stanley visszaterese onmagahoz lenne egy oriasi lokes mert szinte ki kell segiteni es az elohozza a PTSD-met.
no
(mondjuk én obj-be még mindig belelátom, hogy a rájátszásra megérkezik.)
gedam
Szerkesztette: G.P.
több mint 2 éve
gedam
6 263
En nem fogok a D ellen beszelni mert jol nez ki amit csinalnak es azt vertek meg es olyan allapotban aki szembe jott. Jelenleg a cov-nyomas kivalo osszhangban van es amit mi jatszunk most abban az ILB-k foleg egy nagyon fontos aki a futas ellen es a passz ellen jol tud cov.-ben vedekezni. Egy WR ellen nem tud egyik sem man-t vedekezni es nem is fog. Cserebe mi ezt az egy fontosabb ilb-t cserelgetjuk koztuk, hogy az ellenfelek lassak es ne legyen egyertelmu es barmi mast jatszunk mindig cserelgetjuk oket, mert az egyik feladat sokkal konnyebb. De egy DTR ellen barmelyik megoldja. Kesobb egy jobb O ellen vagy tenyleg mindketto megoldja vagy a kiszamithatosag lesz a baj. A masik hogy ezek az ellenfelek ellen a nyomas-cov jol ul, de ha lesz egy brutal fal es fenakadnak a sracok ( meg igy is jobbak lesznek mint az elmult evekben ) akkor a B7-nel kell kiemelkedo munka koztuk az ILB-kel es akkor meglatjuk. ( ezen MW sikeres visszaterese tud segiteni ). A masik es ezzel osszefuggo dolog hogy meg az egyertelmu passzszituknal is mi semabol nyomunk ( amit jol kever Meki, ahogy anno Wink is csak neki gyengebb allomanya volt ), ami viszont vagy jol sul el vagy nem, de nincs egy emberunk aki nem semabol tudna egyewrtelmu elonyben lenni a liga 90%-nal az ellenfelei kozul.szerintem egyébként nagy szerencsénk volt. lj megfizetése után nem volt más lehetőség csak az o-ba fektetni (előtte se volt, de ezt nem így látták). ahova nagy pénzeket toltak, azok nem igazán jöttek be, cserébe a draft és a kiegészítő kényszermegoldások a labda mindkét oldalán hatalmasat szoltak. clowney, van noy, geno, stephens, darby john simpson, flowers óriási telitalálatok “bagóért”, egyelőre bagóért és ezek kompenzálják a drága melléfogásokat.
De amugy igy en igy nezem, a D hiaba nem fog tudni nyerni ( talan egyet ), de boven elegendo hogy kisegitse idonkent, kiegeszitse az O-t. Az O meg eldonti mire leszunk elegek, de meg oriasi potencial van bennuk. Kevesebb labdaejtes/fumble, Jonni fognak a hosszuk, beindul igazan Bate ( meg csak pislakol, de eddig az sem volt ) - OBJ- ZF csak hozza amit eddig, de benne is van meg boven potencial. Es ahogy itt fejlodunk ezekkel ugy tud Monken is. Amugy az OL blokkolasa mint egyseg a katasztrofabol mar sokat fejlodott es ott mar szinte csak Stanley visszaterese onmagahoz lenne egy oriasi lokes mert szinte ki kell segiteni es az elohozza a PTSD-met.
no
(mondjuk én obj-be még mindig belelátom, hogy a rájátszásra megérkezik.)