Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Volt most Baltimoreban 2 rangadonk pozitiv merlegu ellenfellel amiken demonstraltunk. Most jojjon meg ketto hazai rangado sima w-vel, nem koll demonstralni. Aztan a boltsnal egy haknizas es utana a pihi. 10-2. Kerdes van? 😊Nem lesz meccs Vegasban, már most oda viszik a Lombardit.
RedFive
több mint 2 éve
Volt most Baltimoreban 2 rangadonk pozitiv merlegu ellenfellel amiken demonstraltunk. Most jojjon meg ketto hazai rangado sima w-vel, nem koll demonstralni. Aztan a boltsnal egy haknizas es utana a pihi. 10-2. Kerdes van? 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
lehet, hogy winket hamarabb ki kellett volna baszniJjja mikor futott 295 yardot? 😂
rkstzz
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
lehet, hogy winket hamarabb ki kellett volna baszni
több mint 2 éve
Williams és ami a nagyobb baj Moses inaktív.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ennyi.Henrynál Levis bevállása miatt mondtak nemet én úgy gondolom, mert így potens csapat maradtak és igazi WR1 is van.Mostrol beszeltunk.próbálkozott legalább, obj-vel meg flowersszel, szerintem most is voltak kísérletek, elvileg a henry dealt a titans tulaj vétózta. szemléletet váltottunk és inkább a védelembe kukázunk, nem az o-ba és ez jó. rádásul azon az oldalon be is jön, hihetetlen, ahogy a hátsó körösek és kuka emberek teljesítenek a magas értéküekkel összehasónlítva.Azt megertenem ha fektettunk volna a\z O-be, de nem tettuk es innentol CY ingyen volt. Erre felevre csereltunk volna erte es vagy fasza vagy sem es akkor is kap majd szerzodest valahol es visszakaptuk volna a 3.kort komp,pi.-kent. Ennel kevesebbert mar a Comm rafizetett volna.a ravens előre megy, nem hátra. a mostani filozófia, hogy fektessünk az o-ba, jobban tetszik. én kíváncsi leszek erre a 49ers nyomasztó sorra, amikor ennyi playmakered van ugyanazon a poszton, az is egyfajta edzői feladat, működésre bírni. chase younggal az volt a gondja a washingtonnak )a rebuilden kívül), hogy állandóan a nagy játékokat kereste. - statot kereste és nem a csapatérdeket nézte. nekem egy kicsit agyatlannak tűnik. (láttam kb. 2 redsins meccset, meg 3 összefoglalót)Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?hát ez a megérzésem most nem jött be, szomorú vagyok
KeyG
rkstzz
gedam
Igazandibol egy fasza igazi WR1 jo lett volna, de valoszinuleg nem volt ?/
Meg egy fasza igazi all-round fegyver futonak is orultem volna, mert erositest jelentett volna, de ezutan a legnagyobb hianyposztunk a nyomas 1v1 es latatlanban o lett volna az osszes hibajaval a legjobb. Ingyen.
Bqar oruljunk hogy legalabb nem elpasszoltunk valakit
no
érdekes edc. egyedül lamar pénzén ment a huza-vona és lj-n és rohanon kívül akit megfizettünk az egy bust. obj fejvakarós volt már az igazoláskor (bár én látom, ahogy rájátszásra megtáltosodik. ha yardok tömkelegét nem is, fontos 3.-akés 4.-ek megoldását várom tőle), stanley hagyjuk, vele nem volt szerencsénk, de ő a sok sérülés miatt mára ha játszik is inkább rossz, mint jó, humphreyval nem tudom mi lett, de aki arra jár égeti. ez a 3 ember kb. lj pénze és akkor se lett volna nagy gond, ha ezek pénzét is lamar kapja meg.
gedam
OBJ igy is jo, nem neki szemelyesen, de taktikailag tisztelve van az ellenfelek reszerol, kapja a zaszlokat es nekunk az is jo. En orultem volna ezert barminek ami erosites az O-be mert azzal fogunk nyerni, de ha nem sikerult barmilyen okbol akkor bizony egy ingyen Y jo lett volna, mert ha mar az O-be nem jott senki akkor a legrosszabb egysegunket ami raadasul premium poszt INGYEN siman megerosithette volna. Sot ha jo lett volna es megtartjuk az is jobb mint megint elpazarolni magas picket egy jo de semmi kulonos emberkekre a poszton.
no
Jacobsnál próbálkoztunk de így hogy ment ott a GM és a HC is, nyilván nem akartak bomlasztani főleg olyan játékosokat akiknek értékük is van.
Engem Youngnál és Sweatnél az zavar, hogy mindkettőért visszajön az az érték amit küldtek érte.
Innentől kezdve ahogy írod ingyen lettek volna. Erősített a 49ers az Eagles a Bills a KC is korábban csak mi nem próbáltunk.
KeyG
több mint 2 éve
Henrynál Levis bevállása miatt mondtak nemet én úgy gondolom, mert így potens csapat maradtak és igazi WR1 is van.Mostrol beszeltunk.próbálkozott legalább, obj-vel meg flowersszel, szerintem most is voltak kísérletek, elvileg a henry dealt a titans tulaj vétózta. szemléletet váltottunk és inkább a védelembe kukázunk, nem az o-ba és ez jó. rádásul azon az oldalon be is jön, hihetetlen, ahogy a hátsó körösek és kuka emberek teljesítenek a magas értéküekkel összehasónlítva.Azt megertenem ha fektettunk volna a\z O-be, de nem tettuk es innentol CY ingyen volt. Erre felevre csereltunk volna erte es vagy fasza vagy sem es akkor is kap majd szerzodest valahol es visszakaptuk volna a 3.kort komp,pi.-kent. Ennel kevesebbert mar a Comm rafizetett volna.a ravens előre megy, nem hátra. a mostani filozófia, hogy fektessünk az o-ba, jobban tetszik. én kíváncsi leszek erre a 49ers nyomasztó sorra, amikor ennyi playmakered van ugyanazon a poszton, az is egyfajta edzői feladat, működésre bírni. chase younggal az volt a gondja a washingtonnak )a rebuilden kívül), hogy állandóan a nagy játékokat kereste. - statot kereste és nem a csapatérdeket nézte. nekem egy kicsit agyatlannak tűnik. (láttam kb. 2 redsins meccset, meg 3 összefoglalót)Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?hát ez a megérzésem most nem jött be, szomorú vagyok
KeyG
rkstzz
gedam
Meg egy fasza igazi all-round fegyver futonak is orultem volna, mert erositest jelentett volna, de ezutan a legnagyobb hianyposztunk a nyomas 1v1 es latatlanban o lett volna az osszes hibajaval a legjobb. Ingyen.
no
érdekes edc. egyedül lamar pénzén ment a huza-vona és lj-n és rohanon kívül akit megfizettünk az egy bust. obj fejvakarós volt már az igazoláskor (bár én látom, ahogy rájátszásra megtáltosodik. ha yardok tömkelegét nem is, fontos 3.-akés 4.-ek megoldását várom tőle), stanley hagyjuk, vele nem volt szerencsénk, de ő a sok sérülés miatt mára ha játszik is inkább rossz, mint jó, humphreyval nem tudom mi lett, de aki arra jár égeti. ez a 3 ember kb. lj pénze és akkor se lett volna nagy gond, ha ezek pénzét is lamar kapja meg.
gedam
OBJ igy is jo, nem neki szemelyesen, de taktikailag tisztelve van az ellenfelek reszerol, kapja a zaszlokat es nekunk az is jo. En orultem volna ezert barminek ami erosites az O-be mert azzal fogunk nyerni, de ha nem sikerult barmilyen okbol akkor bizony egy ingyen Y jo lett volna, mert ha mar az O-be nem jott senki akkor a legrosszabb egysegunket ami raadasul premium poszt INGYEN siman megerosithette volna. Sot ha jo lett volna es megtartjuk az is jobb mint megint elpazarolni magas picket egy jo de semmi kulonos emberkekre a poszton.
no
Jacobsnál próbálkoztunk de így hogy ment ott a GM és a HC is, nyilván nem akartak bomlasztani főleg olyan játékosokat akiknek értékük is van.
Engem Youngnál és Sweatnél az zavar, hogy mindkettőért visszajön az az érték amit küldtek érte.
Innentől kezdve ahogy írod ingyen lettek volna. Erősített a 49ers az Eagles a Bills a KC is korábban csak mi nem próbáltunk.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Mostrol beszeltunk.próbálkozott legalább, obj-vel meg flowersszel, szerintem most is voltak kísérletek, elvileg a henry dealt a titans tulaj vétózta. szemléletet váltottunk és inkább a védelembe kukázunk, nem az o-ba és ez jó. rádásul azon az oldalon be is jön, hihetetlen, ahogy a hátsó körösek és kuka emberek teljesítenek a magas értéküekkel összehasónlítva.Azt megertenem ha fektettunk volna a\z O-be, de nem tettuk es innentol CY ingyen volt. Erre felevre csereltunk volna erte es vagy fasza vagy sem es akkor is kap majd szerzodest valahol es visszakaptuk volna a 3.kort komp,pi.-kent. Ennel kevesebbert mar a Comm rafizetett volna.a ravens előre megy, nem hátra. a mostani filozófia, hogy fektessünk az o-ba, jobban tetszik. én kíváncsi leszek erre a 49ers nyomasztó sorra, amikor ennyi playmakered van ugyanazon a poszton, az is egyfajta edzői feladat, működésre bírni. chase younggal az volt a gondja a washingtonnak )a rebuilden kívül), hogy állandóan a nagy játékokat kereste. - statot kereste és nem a csapatérdeket nézte. nekem egy kicsit agyatlannak tűnik. (láttam kb. 2 redsins meccset, meg 3 összefoglalót)Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?hát ez a megérzésem most nem jött be, szomorú vagyok
KeyG
rkstzz
gedam
no
gedam
több mint 2 éve
gedam
6 263
próbálkozott legalább, obj-vel meg flowersszel, szerintem most is voltak kísérletek, elvileg a henry dealt a titans tulaj vétózta. szemléletet váltottunk és inkább a védelembe kukázunk, nem az o-ba és ez jó. rádásul azon az oldalon be is jön, hihetetlen, ahogy a hátsó körösek és kuka emberek teljesítenek a magas értéküekkel összehasónlítva.Azt megertenem ha fektettunk volna a\z O-be, de nem tettuk es innentol CY ingyen volt. Erre felevre csereltunk volna erte es vagy fasza vagy sem es akkor is kap majd szerzodest valahol es visszakaptuk volna a 3.kort komp,pi.-kent. Ennel kevesebbert mar a Comm rafizetett volna.a ravens előre megy, nem hátra. a mostani filozófia, hogy fektessünk az o-ba, jobban tetszik. én kíváncsi leszek erre a 49ers nyomasztó sorra, amikor ennyi playmakered van ugyanazon a poszton, az is egyfajta edzői feladat, működésre bírni. chase younggal az volt a gondja a washingtonnak )a rebuilden kívül), hogy állandóan a nagy játékokat kereste. - statot kereste és nem a csapatérdeket nézte. nekem egy kicsit agyatlannak tűnik. (láttam kb. 2 redsins meccset, meg 3 összefoglalót)Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?hát ez a megérzésem most nem jött be, szomorú vagyok
KeyG
rkstzz
gedam
no
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Azt megertenem ha fektettunk volna a\z O-be, de nem tettuk es innentol CY ingyen volt. Erre felevre csereltunk volna erte es vagy fasza vagy sem es akkor is kap majd szerzodest valahol es visszakaptuk volna a 3.kort komp,pi.-kent. Ennel kevesebbert mar a Comm rafizetett volna.a ravens előre megy, nem hátra. a mostani filozófia, hogy fektessünk az o-ba, jobban tetszik. én kíváncsi leszek erre a 49ers nyomasztó sorra, amikor ennyi playmakered van ugyanazon a poszton, az is egyfajta edzői feladat, működésre bírni. chase younggal az volt a gondja a washingtonnak )a rebuilden kívül), hogy állandóan a nagy játékokat kereste. - statot kereste és nem a csapatérdeket nézte. nekem egy kicsit agyatlannak tűnik. (láttam kb. 2 redsins meccset, meg 3 összefoglalót)Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?hát ez a megérzésem most nem jött be, szomorú vagyok
KeyG
rkstzz
gedam
több mint 2 éve
gedam
6 263
a ravens előre megy, nem hátra. a mostani filozófia, hogy fektessünk az o-ba, jobban tetszik. én kíváncsi leszek erre a 49ers nyomasztó sorra, amikor ennyi playmakered van ugyanazon a poszton, az is egyfajta edzői feladat, működésre bírni. chase younggal az volt a gondja a washingtonnak )a rebuilden kívül), hogy állandóan a nagy játékokat kereste. - statot kereste és nem a csapatérdeket nézte. nekem egy kicsit agyatlannak tűnik. (láttam kb. 2 redsins meccset, meg 3 összefoglalót)Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?hát ez a megérzésem most nem jött be, szomorú vagyok
KeyG
rkstzz
több mint 2 éve
EDC kapd be!
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?hát ez a megérzésem most nem jött be, szomorú vagyok
KeyG
több mint 2 éve
Chase Young 3. kör, hol vagy EDC?
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Elvileg Josh Jacobs után érdeklődünk
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Realitasnak azert eros.3 hazai meccs jon azutan a bolts idegenben majd by. 10-2 vel megpihenni de szep lenne istenem! 😊Ez a realitás. Bár inkább a 15-2.
RedFive
G.P.
több mint 2 éve
3 hazai meccs jon azutan a bolts idegenben majd by. 10-2 vel megpihenni de szep lenne istenem! 😊Ez a realitás. Bár inkább a 15-2.
RedFive
több mint 2 éve
3 hazai meccs jon azutan a bolts idegenben majd by. 10-2 vel megpihenni de szep lenne istenem! 😊
több mint 2 éve
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ravens' top @PFF
grades vs. Cardinals.
Offense:
C Tyler Linderbaum (76.2)
RG Kevin Zeitler (74.4)
TE Mark Andrews (72.9)
LG John Simpson (72.3.)
RB Gus Edwards (70.3)
Defense:
NT Michael Pierce (90.1)
CB Brandon Stephens (79.2)
LB Roquan Smith (78.5)
DT Travis Jones (71.9)
S Geno Stone (71.1)
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no: első negyed 4.39-es play 4-5 másodperce volt dobni LJ-nek ez azért elég sok idő de volt pressure, ezt hiányolom egy picit megkapja beleáll egyből olvass és dobja.Az elso videon nem tudod hamarabb eldobni, oda is kell erni az elkapoknak es 4 ember ellen 4mp kellett eldobnia de mar a 4.mp-nel csak a lenyeget nem nezted hogy ott mar nem normalis dobomozdulattal dobta. Persze bedobhatna teruletre ami 3 5 ellen rizikos.
Lawrencenek ez 2.51 sec. Bateman ügyes volt, mert ez int volt.
A 2. Play amit kiemeltél jó példa, látta mi fog érkezni rövid útvonal be a védők mögé és dobás, nem kell feleslegesen magára húzni a védőket hamar meg kell szabadulni a labdától.
3. Playbe megint látszódott mi fog jönni és 6 ember 5-öt be fog tolni bármikor hamar. Hill ott volt de minek 6.-nak? Kurva vakon volt, viszont volt egy hasonló Andrews drag útvonal amig meg lehetett volna dobni. 3 secet számoltam itt time to thrownak.
4. Play megint próbálja a védelem eladni mi fog jönni aztán azt mutatja zóna lesz ebből aztán végül mégis mennek blitzre a játékhívás jó, hisz ez is egy jó opció blitzek ellen a kivételezés sajnos nem az igazi.
KeyG
2. Mivel cov0 volt mutatva a labda OBJ-nek a slant a megoldas, de mivel visszaleptek ezert nem kellett eldobnia rogton, de a hivas pocsek hisz 3 elkapo egy kezilabdakapu meretu teruleten. Gyakorolni, kitisztazni.
3. 6 ember 6 ellen es ezert fontos a futo ne csak futni tudjon. De itt a futo egyszeruen vakon csinalta az 1x1-t, az emberezos oldalon in to out segiteteni kellett volna. Zero teljesitmeny es semmi haszna van palyan. Andrews dobosavjaban benne az ILB es teljesen feleslegesen szamolgatni a mp-ket addig amig az elkapo nem futotta meg az utvonalat es meg kellett varnia ZF elkezdi legalabb az iranyvaltast. Es ZF eleg gyors.
4. Ennek szamomra a lenyege hogy LJ itt is latta es meg at is hivta a jatekot, de hiaba ha nincs begyakorolva rendesen.
több mint 2 éve
Valaki akinek van PFF-je ki tudna engem segíteni egy time to throw stattal?
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no: első negyed 4.39-es play 4-5 másodperce volt dobni LJ-nek ez azért elég sok idő de volt pressure, ezt hiányolom egy picit megkapja beleáll egyből olvass és dobja. Lawrencenek ez 2.51 sec. Bateman ügyes volt, mert ez int volt.
A 2. Play amit kiemeltél jó példa, látta mi fog érkezni rövid útvonal be a védők mögé és dobás, nem kell feleslegesen magára húzni a védőket hamar meg kell szabadulni a labdától.
3. Playbe megint látszódott mi fog jönni és 6 ember 5-öt be fog tolni bármikor hamar. Hill ott volt de minek 6.-nak? Kurva vakon volt, viszont volt egy hasonló Andrews drag útvonal amig meg lehetett volna dobni. 3 secet számoltam itt time to thrownak.
4. Play megint próbálja a védelem eladni mi fog jönni aztán azt mutatja zóna lesz ebből aztán végül mégis mennek blitzre a játékhívás jó, hisz ez is egy jó opció blitzek ellen a kivételezés sajnos nem az igazi.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Freudi elszólás, Miami akart lenni 😊Agholort leszámítva kiemelkedő hibák szerintem most nem voltak (talán Stanley tűnik fel továbbra is, hogy mintha ő lenne a fal leggyengébb láncszeme, amit nem is értek...), lehoztunk egy kötelezőt meccset relatív magabiztosan. Ez magunkat ismerve már fejlődés 😀KC-vel max a playoffban lesz csörte.
Más kérdés, hogy továbbra is maradt bennem kétely, hogy vajon, ha nem csereirányító dobál a meccsen akkor is behúzzuk?
Mindenesetre az igazi megmérettetések most kezdődnek: ép kezdő irányítóval kb 2x volt dolgunk 8 meccs alatt, úgyhogy szerintem bőven van még mit bizonyítanunk.
Kansas-t jó lenne megcsípni + legalább 2 meccset a Northból.
Snagal
KeyG