Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 2 éve
En a csapatepitest kb a 0. evtol irtam es egy ket megfizetett WR kivetelevel itt is a kivenhedt sztarok talan van meg a tankjukban 1 sztar jatekos ertekeben hozzunk 3-t es bizunk hogy jo lesz folyamatba raktam bele ahogy kezeltuk ezt a posztot is. Ez a legtobb poszton okes de itt nem. Termeszetesen huzunk draftrol is de ott sem szakitjuk le az eget a 4.korosok kb az elozo fis-fos, de remenykedunk kategoria es hasznaljuk ST-ben hasonlo hulyesegek.Amugy kulonben sokszor leirtam mar hogy nalunk is ez a tudatos epitkezes resze. Mely csapatot epitunk es nem a csucsrajaratas a lenyeg. Pierce-es Washington ketto tisztesseges jatekos es ebbol van 4 akkor jo a rotalas es a serules eseten is a visszaeses kicsi. Marmaduke meg a nagy penzevel ezt nem engedi es mi altalaban kerdes nelkul dontunk igy. Persze megtartunk mi is sztarokat sztarfizetesert de kevesebb van.Itt nem tudom eldonteni h a pelda elkapokra irod h 3. 4. Szamuak vagy osszes wr-unkre?
A Sec detto van egy rakat atlagos de hasonlo kepessegu jatekos ( persze kulonbozo potenciallal. Csak ahogy a DL-nel is szerencsenk volt most iden itt is, mert Mallet-Stephens ( legjobb )-Stone nelkul az idei MW es Humphreyval a picsaban lennenk.
Az edge meg a legjobb pelda. Judon-t ( ZSmitht..) nem akartuk megfizetni es nem mert nem eleg jok arra a penzre vagy nem tudtuk volna odaadni nekik, hanem mert nem ugy epitkezunk. Oweh-Bowser-Ojabo- ....es a veteranok akikszerencsere itt es most nem hogy azt mutattak meg hogy meg van a tankban hanem konkretan karrierevet futnak. Ez a mely csapatepites adja a "normalis szervezeti kulturat-pozitiv szezont-a sosem teljesen lesullyedt kilatastalan csapatot" tortenjen serules BARMELYIK poszton. De SB-t es nagy eredmenyeket is nehez elerni csucsteljesitmenyu jatekosok nelkul es akinek tobb van az elonybol indul. Nekunk iden szerencsenk van mert ebbe az olcsobb megoldasokbol az edzok es sajat maguk is kihoztak az allatot es pont nem ok serultek. Bowser-Oweh-Ojabo..serult vagy hozzatesznek eppen az nem oszt vagy szoroz a nagykepben ( persze tulzok ), de 3 jatekos aki fillerekert van itt iden ugy jatszik mint 3 sztar a front 7-ben es ez a lenyeges pont es ahol szuk lenne a keresztmetszet. Segit a sema es felerositi oket, de a tobbieket is es megis ok huzzak. Detto sec, RB.
viszont az elkapoknal ez nem fog mukodni es nem is mukodott, de mi megis toltuk emberemlekezett ota. Ott sincs visszaeses ha kiesik Duve es fellep DRobinson a baj hogy mindegyik 3.-4. szamu elkapo tehetsegben es azok is maradnak. Ha jovore barmilyen megoldasnal nem lesz elit elkapo akkor keseru leszek es sajnos nem mernem kijelenteni hogy lesz hiaba tunik egyertelmunek a dontes errol.
Amugy LJ melle szerintem mar rossz koncepcio mert nem hiszek benne hogy ilyen szerencsesek leszunk hogy kozepes/projekt emberkekbol pb ( igazi ) teljesitmeny jojjon ki. Legyen inkabb egy Judon mint 3 Bowser es ha beut a serules akkor max nem erjukel/ harcolunk a PO-ert de ott eselytelenul. Ha viszont nincs serules a fontosabb posztokon akkor nagyobb esely van.
no
Mert ha utobbi sztem Bateman inkabb 2 esetleg 3, Flowers siman lehet 1. Szamu de jelenleg sok csapatban 1- vagy 2. Szintu lenne. (Rendszertol Qbtol fuggoen)
Morfil
HB de elboltoltuk ( tobb okbol, de nem potoltuk ) Bate mar most felmerult hogy el lehetne/kellene tradelni, de serult volt es nem potoltuk azaz rabiztunk magunkat a "melysegre", de ezen a poszton nagyon nem jott be. Iden egy mas teszta es koltottunk ra es eredmenyekben is latszik/jatekban...stb. Es errol az utrol nem szabad leterni. Eddig is ezt mondtam de GR volt a hulye es most is ezt mondom mert Monken is azza fog valni 4 db 3.-4. szamu elkapoval.
több mint 2 éve
Amugy kulonben sokszor leirtam mar hogy nalunk is ez a tudatos epitkezes resze. Mely csapatot epitunk es nem a csucsrajaratas a lenyeg. Pierce-es Washington ketto tisztesseges jatekos es ebbol van 4 akkor jo a rotalas es a serules eseten is a visszaeses kicsi. Marmaduke meg a nagy penzevel ezt nem engedi es mi altalaban kerdes nelkul dontunk igy. Persze megtartunk mi is sztarokat sztarfizetesert de kevesebb van.Itt nem tudom eldonteni h a pelda elkapokra irod h 3. 4. Szamuak vagy osszes wr-unkre?
A Sec detto van egy rakat atlagos de hasonlo kepessegu jatekos ( persze kulonbozo potenciallal. Csak ahogy a DL-nel is szerencsenk volt most iden itt is, mert Mallet-Stephens ( legjobb )-Stone nelkul az idei MW es Humphreyval a picsaban lennenk.
Az edge meg a legjobb pelda. Judon-t ( ZSmitht..) nem akartuk megfizetni es nem mert nem eleg jok arra a penzre vagy nem tudtuk volna odaadni nekik, hanem mert nem ugy epitkezunk. Oweh-Bowser-Ojabo- ....es a veteranok akikszerencsere itt es most nem hogy azt mutattak meg hogy meg van a tankban hanem konkretan karrierevet futnak. Ez a mely csapatepites adja a "normalis szervezeti kulturat-pozitiv szezont-a sosem teljesen lesullyedt kilatastalan csapatot" tortenjen serules BARMELYIK poszton. De SB-t es nagy eredmenyeket is nehez elerni csucsteljesitmenyu jatekosok nelkul es akinek tobb van az elonybol indul. Nekunk iden szerencsenk van mert ebbe az olcsobb megoldasokbol az edzok es sajat maguk is kihoztak az allatot es pont nem ok serultek. Bowser-Oweh-Ojabo..serult vagy hozzatesznek eppen az nem oszt vagy szoroz a nagykepben ( persze tulzok ), de 3 jatekos aki fillerekert van itt iden ugy jatszik mint 3 sztar a front 7-ben es ez a lenyeges pont es ahol szuk lenne a keresztmetszet. Segit a sema es felerositi oket, de a tobbieket is es megis ok huzzak. Detto sec, RB.
viszont az elkapoknal ez nem fog mukodni es nem is mukodott, de mi megis toltuk emberemlekezett ota. Ott sincs visszaeses ha kiesik Duve es fellep DRobinson a baj hogy mindegyik 3.-4. szamu elkapo tehetsegben es azok is maradnak. Ha jovore barmilyen megoldasnal nem lesz elit elkapo akkor keseru leszek es sajnos nem mernem kijelenteni hogy lesz hiaba tunik egyertelmunek a dontes errol.
Amugy LJ melle szerintem mar rossz koncepcio mert nem hiszek benne hogy ilyen szerencsesek leszunk hogy kozepes/projekt emberkekbol pb ( igazi ) teljesitmeny jojjon ki. Legyen inkabb egy Judon mint 3 Bowser es ha beut a serules akkor max nem erjukel/ harcolunk a PO-ert de ott eselytelenul. Ha viszont nincs serules a fontosabb posztokon akkor nagyobb esely van.
no
Mert ha utobbi sztem Bateman inkabb 2 esetleg 3, Flowers siman lehet 1. Szamu de jelenleg sok csapatban 1- vagy 2. Szintu lenne. (Rendszertol Qbtol fuggoen)
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Látva az általatok belinkelt listát a leendő szabadügynökökről... lesz dolga EDC-nek.Sztem nem fontossag alapjan lett Pierce eloszor hanem mert vele volt konnyu dealelni.
Hirtelen pár gondolat:
Én nem Pierce-el kezdtem volna az egészet, számomra fura, hogy őt ennyire fontosnak tartották ebben a névsorban. Persze jó, hogy lesz jövőre is, de kíváncsi leszek, cserébe ki nem lesz.
Zeitler, Madubuike nálam nem kérdés, hogy maradna (bár én Zadarius/Judont is tartottam volna).
Stanley talán a legnagyobb kérdőjel, könnyű leírni, hogy küldjük el, de ha nem pótoljuk megfelelően, az hatalmas gond.
Sok minden el fog itt dőlni.
Csak a kezdő falból: Stanley, Zeitler, Simpson, Moses szabadügynök. Ez nagyon durva. Jövőre simán lehet, hogy teljesen új falunk lesz. Lehet rosszakat mondani az ideire, de sokkal jobb volt, mint az előzőek. Remélem nem jön visszaesés, mert kezdhetünk mindent előlről.
WR kérdésnél én annak örülnék ha maradna Beckham, s én Batemanban sokkal többet látok még, mint ami eddig kijött belőle.
Jelenlegi futók helyett Derrick Henry? 😛 😊
Padrinaggio
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
+1 Ricard, én imádom, egyik kedvencem a jelenlegi csapatból. Szerintem jövőre még szükségünk van rá, s maradni is fog a megfelelő (kevesebb) összegért.
több mint 2 éve
Látva az általatok belinkelt listát a leendő szabadügynökökről... lesz dolga EDC-nek.Hirtelen pár gondolat:
Én nem Pierce-el kezdtem volna az egészet, számomra fura, hogy őt ennyire fontosnak tartották ebben a névsorban. Persze jó, hogy lesz jövőre is, de kíváncsi leszek, cserébe ki nem lesz.
Zeitler, Madubuike nálam nem kérdés, hogy maradna (bár én Zadarius/Judont is tartottam volna).
Stanley talán a legnagyobb kérdőjel, könnyű leírni, hogy küldjük el, de ha nem pótoljuk megfelelően, az hatalmas gond.
Sok minden el fog itt dőlni.
Csak a kezdő falból: Stanley, Zeitler, Simpson, Moses szabadügynök. Ez nagyon durva. Jövőre simán lehet, hogy teljesen új falunk lesz. Lehet rosszakat mondani az ideire, de sokkal jobb volt, mint az előzőek. Remélem nem jön visszaesés, mert kezdhetünk mindent előlről.
WR kérdésnél én annak örülnék ha maradna Beckham, s én Batemanban sokkal többet látok még, mint ami eddig kijött belőle.
Jelenlegi futók helyett Derrick Henry? 😛 😊
több mint 2 éve
gedam
6 476
ricardot sztem megtartjuk, mert kvázi falemberként működik, aki egy-egy elit pass rusher ellen be tud segíteni. persze ez elkapóknál-1 ember, de idén olyan jól futja a rootját a szekció, verik meg az embereiket, hogy ezt ellensúlyozzák. lamar meg akkor jó igazán, ha nem gyorsan szabadul a lasztitól. leegyszerűsítve :3 elkapó nagyobb zűrt csinál 5-8sec alatt, mint 5 elkapó 3sec alatt. ricard ebben az egyik legfontosabb ember neki, nem hiszem, hogy elengedjük.Nem vagyok annyira képben capspace és fizukat illetően, így nem feltétlen reális az én véleményem, de :Pierce és Washington megkapta a szerződést, szerintem a tag megy Madubuike-re.Tyler Huntley: Ideje már megszabadulni tőle, jöjjön akár hátsó körből valaki, vagy UFA, ha Lamar megsérül az úgyis szezon vége.
Stanley nálam cut, Duvernay, PQ, Huntley is tuti megy.
Agholort apróért megtartanám, ha neki is tetszik.
Drafton találni kéne egy kezdőt Stanley helyére, szerintem oda megy az első pickünk.
rkstzz
Josh Johnson: Valószínűleg visszavonul, mindenképp kell egy másik QB a helyére.
Malik Cunningham: 3rd QB szerepe lesz, vagy jön egy UDFA versenyezhetnek a második helyért.
JK Dobbins: 3 év, 3 season ending sérülés, sok sikert neki máshol.
Gus Edwards: Jó lenne visszahozni egy veterán minimum + ösztönzők deallel
Patrick Rickard: Az ő kivágásával sokat lehetne spórolni, kevés halott pénz árán. A roster helyét is jobb lenne máshová allokálni (OL vagy RB-nek).
Rashod Bateman: Az ő ötödik éves opciójáról ebben az offseasonban kell dönteni (kb 13 millió), drága is lenne és az FO-val is volt egy rövid üzengetése legutóbbi offseasonban, ami nem sok jót jelent nálunk általában. Ennek ellenére jó lenne megtartani, de pénz lesz döntő, szerintem jövőre utoljára látjuk.
Odell Beckham: Sok függ, hogy meddig jutunk a PO-ban. Ha nem is jön vissza az ő szerepére mindenképp találni kell valakit. Idén van egyébként is sok UFA WR.
Nelson Agholor: Veterán minimum + ösztönzőkkel jöhet vissza WR4-nek
Tylan Wallace: Átveszi Duvernay szerepét returnerként, más szerepe már nem nagyon lesz.
Devin Duvernay: Se pénz, se szükség nem lesz rá.
Ronnie Stanley:Muszáj valamit csinálni a 26 milliós szerződésével, mert kb Mekari teljesítményét hozza 20 millióval drágábban. Kivágni nem könnyű mert kb 8,3 millió mellé 17 millió dead money jönne, amiből már ígyis van bőven és az első körben nem biztos hogy lesz nekünk elérhető azonnal bevethető tackle.
Patrick Mekari Pénzügyileg megérhetné kivágni (4,3 millió spórolás), de a roster helyét egyelőre nem látni ki töltené szóval nem valószínű, hogy aggódnia kell.
John Simpson: Veterán minimum körül maradni fog, ő azért nem villantott nagyot és jön mögötte az utánpótlás.
Kevin Zeitler: A legfontosabb lenne hogy maradjon, a legjobb falember a csapatban idén. (is)
Ben Cleveland: Az elmúlt két meccsen egész jól játszott és átkerült a jobb oldalra, de Linderbaumtól sok segítséget kapott. Harmadévben mindig előlép egy új guard mostanában jó lenne ha folytatná a sort.
Andrew Vorhees: Lottójegy a redshirt év után, ezek nálunk nem sülnek el valami jól.
Malaesala Aumavae-Laulu: Nem volt pályán egész évben, nagyot kell mennie az edzőtáborban, hogy legyen egyáltalán helye.
Sam Mustipher: Nem fog hiányozni, ha nem jön vissza.
Összefoglalva az offenseben kiesik 2 QB, 2 RB, 3 WR, 2 OG és bekerül 1 QB, 1 OG a rosterre. Jelenleg 19 játékos van szerződés alatt, 6 roster hely kiadó.
A draftról nyolc választásából legalább 3 ide kell, az első/második napról kell T (és/vagy WR ha nem tudunk hozni free agentet vagy Beckhammel hosszabbítani). A közepéről jöhet egy developmental OL, a végéről egy hátsó körös/UDFA RB és QB.
Stanley, Mekari és Ricard szerződésével lehet játszani, esetleg OBJ-vel ha hosszabbítunk, itt kb 20 millió dollárt lehet találni.
hamsterdealer
Pierce-t nem bánom, hogy megtartottuk, és én Ricardhoz is ragaszkodnék de én mondjuk lelkesebb is vagyoko az ő szerepét illetően mint sokan mások 😊
Huntley mehet, nem egy nagy szám, és bízom cunginghamben hogy Huntly nem túl nagy cipője rá is jó lesz.
Aki egyértelműen kuka: Dobbins és Queen.
Ha pénzügyileg van értelme én Stanley-t is elfelejteném (mennyi az esélye, hogy a következő évben egészséges tud maradni egyáltalán?).
Agholor és Gus nálam marasztalandó emberek (szerintem mindkettő meggyőzhető, hogy ők is profitálnak a rendszerből).
OBJ szerintem nem lesz már jövőre, de Ravens tradíció lenne egy fasza veteránt behúzni (Evans pleeeease), és ha már itt tartunk ha EDC ügyesen bizniszel felőlem Betment is értékre válthatja (Evans tradbe bedobni esetleg?)
Madibuki / Clowney-t meg győzködni kell, de minden pénzt szerintem nem érnek meg, akkor inkább FA.
1 és második kört mindenképp az O falba tolnám.
Snagal
több mint 2 éve
Nem azt írtam, hogy LJ nem játszott jól, talán nem is jó kifejezés, hogy nem megy neki...kicsit olyan, mint a kriptonit. Korábban több meccse volt ellenünk olyan hibákkal, amiket más ellen nem szokott. Első meccsen az elkapók hagyták cserben, de mindig van valami. Aztán lehet most 49-0-ra nyernétek, engem nem is zavarna, mert egy győzelem már többszörös túlteljesítés lenne nekünk. Én csak leírtam, hogy látom a Ravens esélyeit...A vasas nekunk olyan lenne mint anno a Tebow elleni vagy Jags elleni meccs. Lehet adott napon kikapott a vasas, de a kovetkezo 9 meccset nevetve nyerte volna a csapat. LJ az elso meccsen kikapott, de o maga akinek nem megy ellenetek azt mutatta ott meg hogy az elejtett labdak nelkul kb a top5 egyeni szamai lettek volna miota a ligaban van egy meccsen. Ebben az O-ben iden LJ nem volt tehetetlen a blitz ellen, de legyen neki Vasasitisze. Csak egyszeruen Rudi kezebe kell adni a labdat 50+ es egy sack drivemegallito, mennyi hibat vetene vajon tobbet mint TD-t? Max 1-2 bravur drive van benne igy a vasasban. Ez hogy eleg legyen sokszor kell jol pattania a labdanak, de peldaul a bills sok arca kozul kaphattok egy olyat amelyik ellen eleg lehet ez mert a sardagasztasban a north a kiraly. Es meg Rudi is jatszhat ugy mint Tebow anno.Nna, emberek, nekünk még nem ért véget az idény, mért ez a nagy kimegykimarad?szerintem nektek csak a két North csapat lehet ellenfél.
Örültem, hogy a Bengals győzött, nem semmi, hogy mind a négy csapat pozitív mérleggel zárt a csoportban. Valahogy nekem jó érzés, hogy olyan csoportban vagyunk, ahol "normális" szervezeti kultúrával rendelkező csapatok vannak, még szurkolni is tudok nekik, ha nem ellenünk játszanak. (Szervezeti kultúra tekintetben szerintem a Browns lépett legnagyobbat előre.)
Valaki szakértő elemezhetné, melyik ellenfél lenne nekünk aránylag jó a PO-ban, mi meg a rémálom. 2019-ben írták, hogy a Titans nekünk rossz párosítás, hittem is, nem is, aztán hittem...Most? Én csak azt látom, jöhet egy számomra rossz forgatókönyv, hogy a Miami nyer a KC ellen, és a SB-ért vernünk kéne a Miamit majd a Billst. De annyira nem ismerem az ellenfeleket, hogy pl. ki az aki jól fogja a futást, (és esetleg limitálhat minket) emellett ki az, aki jól is fut (amit aránylag rosszul fogunk).
A Bills a "legtűzbenedzettebb" csapat, szerintem nincs olyan szitu, amiben idén még nem voltak és ahonnan nem jöttek vissza. Mi meg kb. a Rams ellen oldottunk meg nehéz helyzetet. Ráadásul olyan hollywoodi sztori is lenne egy Bills SB - én tőlük tartok a legjobban.
lucio
A Steelers nem lesz, őszintén szólva én nem látok olyan szcenáriót, hogy a Bills ellen győzzünk, de ha a Texans nem tudja kiejteni a Browns-t, az egy nagyon kemény este lehet nektek. A Ravens abszolút a legkomplettebb csapat, de a legjobb védelme a PO-ben a Browns-nak van és ők komoly pusztítást végezhetnek még idegenben is. Flacco meg nyilván "nem lesz motivált" 😊. Gondolom arról vannak emlékeitek, hogy milyen a PO Flacco...
Amúgy a Steelers csak azért lenne, mert Lámának általában nem szokott menni ellenünk és az is lehet, hogy a 2. meccsre valahogy összeraknák Watt-ot, de mondom erre jelenleg nem látok esélyt.
A Chiefs elkapói nagyon kevesek lesznek, a védelem meg nem elég jó, a Dolphinst kb láttuk két hete, a Bills lehetne érdekes, de nálatok van olyan védelem, hogy ne nyerhesse meg Allen egyedül a meccset, más a többi fegyver meg kevés. A Texans számára a PO is hatalmas dolog...az övék a jövő lesz.
Tippem abszolút a Ravens-49ers SB és ott csak egy áramszűnet látszik biztosnak 😊
Klaci79
no
több mint 2 éve
A vasas nekunk olyan lenne mint anno a Tebow elleni vagy Jags elleni meccs. Lehet adott napon kikapott a vasas, de a kovetkezo 9 meccset nevetve nyerte volna a csapat. LJ az elso meccsen kikapott, de o maga akinek nem megy ellenetek azt mutatta ott meg hogy az elejtett labdak nelkul kb a top5 egyeni szamai lettek volna miota a ligaban van egy meccsen. Ebben az O-ben iden LJ nem volt tehetetlen a blitz ellen, de legyen neki Vasasitisze. Csak egyszeruen Rudi kezebe kell adni a labdat 50+ es egy sack drivemegallito, mennyi hibat vetene vajon tobbet mint TD-t? Max 1-2 bravur drive van benne igy a vasasban. Ez hogy eleg legyen sokszor kell jol pattania a labdanak, de peldaul a bills sok arca kozul kaphattok egy olyat amelyik ellen eleg lehet ez mert a sardagasztasban a north a kiraly. Es meg Rudi is jatszhat ugy mint Tebow anno.Nna, emberek, nekünk még nem ért véget az idény, mért ez a nagy kimegykimarad?szerintem nektek csak a két North csapat lehet ellenfél.
Örültem, hogy a Bengals győzött, nem semmi, hogy mind a négy csapat pozitív mérleggel zárt a csoportban. Valahogy nekem jó érzés, hogy olyan csoportban vagyunk, ahol "normális" szervezeti kultúrával rendelkező csapatok vannak, még szurkolni is tudok nekik, ha nem ellenünk játszanak. (Szervezeti kultúra tekintetben szerintem a Browns lépett legnagyobbat előre.)
Valaki szakértő elemezhetné, melyik ellenfél lenne nekünk aránylag jó a PO-ban, mi meg a rémálom. 2019-ben írták, hogy a Titans nekünk rossz párosítás, hittem is, nem is, aztán hittem...Most? Én csak azt látom, jöhet egy számomra rossz forgatókönyv, hogy a Miami nyer a KC ellen, és a SB-ért vernünk kéne a Miamit majd a Billst. De annyira nem ismerem az ellenfeleket, hogy pl. ki az aki jól fogja a futást, (és esetleg limitálhat minket) emellett ki az, aki jól is fut (amit aránylag rosszul fogunk).
A Bills a "legtűzbenedzettebb" csapat, szerintem nincs olyan szitu, amiben idén még nem voltak és ahonnan nem jöttek vissza. Mi meg kb. a Rams ellen oldottunk meg nehéz helyzetet. Ráadásul olyan hollywoodi sztori is lenne egy Bills SB - én tőlük tartok a legjobban.
lucio
A Steelers nem lesz, őszintén szólva én nem látok olyan szcenáriót, hogy a Bills ellen győzzünk, de ha a Texans nem tudja kiejteni a Browns-t, az egy nagyon kemény este lehet nektek. A Ravens abszolút a legkomplettebb csapat, de a legjobb védelme a PO-ben a Browns-nak van és ők komoly pusztítást végezhetnek még idegenben is. Flacco meg nyilván "nem lesz motivált" 😊. Gondolom arról vannak emlékeitek, hogy milyen a PO Flacco...
Amúgy a Steelers csak azért lenne, mert Lámának általában nem szokott menni ellenünk és az is lehet, hogy a 2. meccsre valahogy összeraknák Watt-ot, de mondom erre jelenleg nem látok esélyt.
A Chiefs elkapói nagyon kevesek lesznek, a védelem meg nem elég jó, a Dolphinst kb láttuk két hete, a Bills lehetne érdekes, de nálatok van olyan védelem, hogy ne nyerhesse meg Allen egyedül a meccset, más a többi fegyver meg kevés. A Texans számára a PO is hatalmas dolog...az övék a jövő lesz.
Tippem abszolút a Ravens-49ers SB és ott csak egy áramszűnet látszik biztosnak 😊
Klaci79
több mint 2 éve
Nna, emberek, nekünk még nem ért véget az idény, mért ez a nagy kimegykimarad?szerintem nektek csak a két North csapat lehet ellenfél.
lucio
több mint 2 éve
Amugy kulonben sokszor leirtam mar hogy nalunk is ez a tudatos epitkezes resze. Mely csapatot epitunk es nem a csucsrajaratas a lenyeg. Pierce-es Washington ketto tisztesseges jatekos es ebbol van 4 akkor jo a rotalas es a serules eseten is a visszaeses kicsi. Marmaduke meg a nagy penzevel ezt nem engedi es mi altalaban kerdes nelkul dontunk igy. Persze megtartunk mi is sztarokat sztarfizetesert de kevesebb van. A Sec detto van egy rakat atlagos de hasonlo kepessegu jatekos ( persze kulonbozo potenciallal. Csak ahogy a DL-nel is szerencsenk volt most iden itt is, mert Mallet-Stephens ( legjobb )-Stone nelkul az idei MW es Humphreyval a picsaban lennenk.
több mint 2 éve
Nem vagyok annyira képben capspace és fizukat illetően, így nem feltétlen reális az én véleményem, de :Pierce és Washington megkapta a szerződést, szerintem a tag megy Madubuike-re.Tyler Huntley: Ideje már megszabadulni tőle, jöjjön akár hátsó körből valaki, vagy UFA, ha Lamar megsérül az úgyis szezon vége.
Drafton találni kéne egy kezdőt Stanley helyére, szerintem oda megy az első pickünk.
rkstzz
Malik Cunningham: 3rd QB szerepe lesz, vagy jön egy UDFA versenyezhetnek a második helyért.
Patrick Rickard: Az ő kivágásával sokat lehetne spórolni, kevés halott pénz árán. A roster helyét is jobb lenne máshová allokálni (OL vagy RB-nek).
Rashod Bateman: Az ő ötödik éves opciójáról ebben az offseasonban kell dönteni (kb 13 millió), drága is lenne és az FO-val is volt egy rövid üzengetése legutóbbi offseasonban, ami nem sok jót jelent nálunk általában. Ennek ellenére jó lenne megtartani, de pénz lesz döntő, szerintem jövőre utoljára látjuk.
Odell Beckham: Sok függ, hogy meddig jutunk a PO-ban. Ha nem is jön vissza az ő szerepére mindenképp találni kell valakit. Idén van egyébként is sok UFA WR.
Tylan Wallace: Átveszi Duvernay szerepét returnerként, más szerepe már nem nagyon lesz.
Ronnie Stanley:Muszáj valamit csinálni a 26 milliós szerződésével, mert kb Mekari teljesítményét hozza 20 millióval drágábban. Kivágni nem könnyű mert kb 8,3 millió mellé 17 millió dead money jönne, amiből már ígyis van bőven és az első körben nem biztos hogy lesz nekünk elérhető azonnal bevethető tackle.
Patrick Mekari Pénzügyileg megérhetné kivágni (4,3 millió spórolás), de a roster helyét egyelőre nem látni ki töltené szóval nem valószínű, hogy aggódnia kell.
John Simpson: Veterán minimum körül maradni fog, ő azért nem villantott nagyot és jön mögötte az utánpótlás.
Kevin Zeitler: A legfontosabb lenne hogy maradjon, a legjobb falember a csapatban idén. (is)
Ben Cleveland: Az elmúlt két meccsen egész jól játszott és átkerült a jobb oldalra, de Linderbaumtól sok segítséget kapott. Harmadévben mindig előlép egy új guard mostanában jó lenne ha folytatná a sort.
Andrew Vorhees: Lottójegy a redshirt év után, ezek nálunk nem sülnek el valami jól.
Malaesala Aumavae-Laulu: Nem volt pályán egész évben, nagyot kell mennie az edzőtáborban, hogy legyen egyáltalán helye.
Összefoglalva az offenseben kiesik 2 QB, 2 RB, 3 WR, 2 OG és bekerül 1 QB, 1 OG a rosterre. Jelenleg 19 játékos van szerződés alatt, 6 roster hely kiadó.
A draftról nyolc választásából legalább 3 ide kell, az első/második napról kell T (és/vagy WR ha nem tudunk hozni free agentet vagy Beckhammel hosszabbítani). A közepéről jöhet egy developmental OL, a végéről egy hátsó körös/UDFA RB és QB.
Stanley, Mekari és Ricard szerződésével lehet játszani, esetleg OBJ-vel ha hosszabbítunk, itt kb 20 millió dollárt lehet találni.
hamsterdealer
Pierce-t nem bánom, hogy megtartottuk, és én Ricardhoz is ragaszkodnék de én mondjuk lelkesebb is vagyoko az ő szerepét illetően mint sokan mások 😊
Huntley mehet, nem egy nagy szám, és bízom cunginghamben hogy Huntly nem túl nagy cipője rá is jó lesz.
Aki egyértelműen kuka: Dobbins és Queen.
Ha pénzügyileg van értelme én Stanley-t is elfelejteném (mennyi az esélye, hogy a következő évben egészséges tud maradni egyáltalán?).
Agholor és Gus nálam marasztalandó emberek (szerintem mindkettő meggyőzhető, hogy ők is profitálnak a rendszerből).
OBJ szerintem nem lesz már jövőre, de Ravens tradíció lenne egy fasza veteránt behúzni (Evans pleeeease), és ha már itt tartunk ha EDC ügyesen bizniszel felőlem Betment is értékre válthatja (Evans tradbe bedobni esetleg?)
Madibuki / Clowney-t meg győzködni kell, de minden pénzt szerintem nem érnek meg, akkor inkább FA.
1 és második kört mindenképp az O falba tolnám.
több mint 2 éve
Nna, emberek, nekünk még nem ért véget az idény, mért ez a nagy kimegykimarad?Idén (is) elég menő AFC North csoportban lenni, nem semmi teljesítmény mind a 4 csapattól, ráadásul Browns / Benglas mindezt csere QB(k)al érte el.
lucio
Én speciel Flacco parádézása óta mondom, hogy Browns-szal nem szeretnék találkozni a PO-ban, mellette még a Bills a másik részemről is akikben bármi benne van.
Miami/ Chiefs szerintem inkább meglehet mint a másik kettő.
Texans bár tisztességgel helyt állt az első meccsünkön de szerintem náluk is az lenne a nagyobb csoda ha másodszor is szoros meccsre kényszerítenének minket.
A Steelers meg egyértelműen lefelé lóg ki szerintem, pláne Watt nélkül, és ez most nem trash talk szimplán a szubjektív érzésem a mutatott játékok alapján.
Ettől függetlenül a PO-ban persze egy csoport meccs a PO-ban is csoport meccs aminek bármikor bármilyen kimenetele lehet.
több mint 2 éve
Nna, emberek, nekünk még nem ért véget az idény, mért ez a nagy kimegykimarad?Nem elveve senkitol semmit de ez csak egy sima megkozelites a sok kozul es a realis gyozelem maximalas az nem egyenlo a "normalis szervezeti kulturaval". Iden mind a 4 csapat tolta ami a csovon kifert mert nem szamit egy 5-8 drafthely kulonbseg. A Vasas nem ennyire van hanem egyre ami elerhetetlen lett volna ott is. A Browns egy full DW-ra van es enelkul egy plusz jobb jatekos sem segit, a Cicak meg detto egy jo jatekos nem donti semmilyen iranyba a dolgokat, nekik kell vissza Burrow es az alap magas. De itt ketto SB eselyes gardarol beszeltunk az eredeti kereteknel es rengeteg kiesett QB segitett mindenkinek es egalizalt egy picit.
lucio
En sem szakerto sem a tobbi csapat nagy ismeroje nem vagyok de irok magunkrol inkabb.
Mi szarok vagyunk futas ellen, de tobb valaszunk is van es nem tul sok ellenfel kiegyensulyozott elegge. A Miami full eroben a legveszelyesebb rank ilyen szempontbol, ott tartani kell a lepest pontgyartasban. A Vasas hiaba fut jol ok nem eleg jol balancolt csapat, ott eleg lehet tomni a boxot es dobjanak szet ( a mostani meccsen nem tertunk erre ra es helyes is volt ), ami persze megtortenhet. Ha a miami meccsbol nezve ha elhuztak volna akkor nagyobb bajban lettunk volna. A Browns egyszeruen Flacco-tol fugg akibol barmi kijohet es eppen az allat akkor kapaszkodhatunk a szekbe. A Texansrol semmit nem tudok. A Bills meg igazan a futas miatt rossz nekunk es sajnos o a legjobb jatekosuk is egyben, de ott le tudunk menni sardagasztasba, flash-be is. A KC-t nem neztem iden es en nem irnam le oket mert ha eppen elkapnak mindent az elkapok akkor gyorsan fordulhat naluk a kocka.
Az O reszen mi nem tudunk futni, ez sajnos nem igaz hiaba 100+yard es hatasos futas. Mi a D-t kenyszeritjuk dontesre es altalanossagban azt dontottek amit mi meg elvettuk a masikat. Tavalyhoz kepest az oriasi kulonbseg az ILB ( poszton jatszo ) emberek oriasi konfliktusban vannak mert a futas felelosseget + LJ labat nezve nem eleg gyorsak felerni a passzra es LJ iden ezt dobja felelemetesen a 10 yard koruli LB-k moge levo savot. Amit erositunk bennuk a futassal ha van eredmenye ha nincs eppen. Es ezert volt fontos KM es most JHill a szelen mert akkor mar gyorsnak is kell lenniuk. Ahogy irtam mar en ezt vennem el a Ravenstol es szinte kinalnam a hosszu sokkal szabadabban van, az viszont eletveszelyes es akarhogy porgetik es probaljak elrejteni eleg egyszer elrontani/ LJ-nek jol raerezni es kisemaznia a felidoben Monkennek a forgasat a D-nek es kb TD.
A kulonbseg 2019-tol hogy akkor az egyertelmu bajainkat ami fent allt egesz evben az most is megvan ( rossz rushD.. ), de most van egy oriasi elonyunk ahhoz kepest. Akkor a futasunk volt elsopro es egyertelmu passzituknal meg kozepesek, most ebben sokat leptunk elore es foleg celpont es LJ reszerol. Mara fel lettunk fegyverezve es a tabornok is alkalmas. Szoval ha rosszul pattan, rossz dontesek, hatranyba kerulunk akkor nem veszett minden, akar egy holding szabalytalansagert kapott 10 yard buntetes sem jelenti egyertelmuen a veget a drive-nak. Es sok alig hasznalt eleme van LJ futas/power-bash futas. Szoval sokkal jobb a helyzet meg akkor is ha megint minden osszejonne ellenunk, de pl a Miami ellen kisebb lenne az esely igy mint a Vasas ellen. De sajnos nem sajnos az nem ki gyozne 10-6szor es egy meccsen barmi lehet.
Es igy nezve serulesekkel nem szamolva a Shanny fele agyontoltott sztarokkal levo csapatokat amiket nem vernek egy best of 9 meccsen magabiztosan, szerintem. Egy Vasas ellen nagyon sokmindennek kellene osszejonnie hogy kikapjunk de benne van hogy pont aznap lesz az. Megeltuk mi is sokszor underdogkent es ez az egyik szepsege a sportnak.
több mint 2 éve
lucio
329
Nna, emberek, nekünk még nem ért véget az idény, mért ez a nagy kimegykimarad?Örültem, hogy a Bengals győzött, nem semmi, hogy mind a négy csapat pozitív mérleggel zárt a csoportban. Valahogy nekem jó érzés, hogy olyan csoportban vagyunk, ahol "normális" szervezeti kultúrával rendelkező csapatok vannak, még szurkolni is tudok nekik, ha nem ellenünk játszanak. (Szervezeti kultúra tekintetben szerintem a Browns lépett legnagyobbat előre.)
több mint 2 éve
Stanley egyszeruen a potlastol fugg, de sajnos irtam mar ev kozben hogy nem latom EDC-tol. Mekari ennyiert siman maradni fog es kell is mert o szinte az elsoszamu csere mindenhova. Ricard az erdekes mert neki palyat nem kellett volna latnia mar iden sem, de egyszeruen tul ertekes, nala nagyon kivancsi leszek a megoldasra ( kevesebb penzert siman )Pierce és Washington megkapta a szerződést, szerintem a tag megy Madubuike-re.Tyler Huntley: Ideje már megszabadulni tőle, jöjjön akár hátsó körből valaki, vagy UFA, ha Lamar megsérül az úgyis szezon vége.
rkstzz
hamsterdealer
OBJ szemelye nem erdekes. Iden volt egy bizonyitas egy ilyen kaliberrel es boven vette a lecet LJ. Van nala jobb es o is jo es itt az ar ertek ( evekre is lebontva is lenyeges ) fog nyerni. De nem lehet hogy nem potoljuk/ lesz valaki aki a poszton egy dawg.
A D-ben lesz visszaeses mert RS mellett 4 db kozel ingyert jatszo hoz fantasztikus szezont. Ezt megismetelni se lesz konnyu es/ vagy megfizetni sem.
több mint 2 éve
Pierce és Washington megkapta a szerződést, szerintem a tag megy Madubuike-re.Tyler Huntley: Ideje már megszabadulni tőle, jöjjön akár hátsó körből valaki, vagy UFA, ha Lamar megsérül az úgyis szezon vége.
rkstzz
több mint 2 éve
Pierce és Washington megkapta a szerződést, szerintem a tag megy Madubuike-re.Stanley nálam cut, Duvernay, PQ, Huntley is tuti megy.
több mint 2 éve
gedam
6 476
The 2023 AFC North is the first division where every team finished with a winning record since 1935 🤯 pic.twitter.com/zAJmQGmJGY
— PFF (@PFF) January 7, 2024
több mint 2 éve
Here's Baltimore's 2024 opponents:HOME
Pittsburgh Steelers
Cleveland Browns
Cincinnati Bengals
Buffalo Bills
Las Vegas Raiders
Denver Broncos
Washington Commanders
Philadelphia Eagles
AWAY
Pittsburgh Steelers
Cleveland Browns
Cincinnati Bengals
Kansas City Chiefs
Los Angeles Chargers
Houston Texans
Dallas Cowboys
New York Giants
Tampa Bay Buccaneers
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Alapvetoen nem fair es azert ezt szem elott tartva de par megallapitas.Huntley szar, de az is volt es az is lesz. Elonye hogy legalabb nem szarja ossze magat a lehetosegtol csak a tehetseg keves.
Az O jo jatekosokkal oriasi kulonbseget ad es adna Huntleynak is ha arrol lenne szo es meg par csapat ellen lenne is eselyunk egy pici.
P Queen posztja-szerepe bearazva. Lesz majd mikor visszasirjuk, mert a D fog visszaesni nagyot meg akkor is ha Meki marad es lesz ILB hiba is. De PQ nem fog RS szintu D emelest okozni a csapatoknal. Ha az elvaras nem az lesz akkor ( meg nem eri meg a penzt ) segithet pl a Vasasnal ( bar en nem fektetnek bele )
A ket legnagyobb baj viszont a mindketto oldalon a futas amire az egyikre van valasz a masikra meg sajnos nem a kezukben van a valasz.
Az O-nek ketto lehetosege van a GR jatekok elovetele es a masik siman ahogy eddig a matek es akkor LJ-nek jol kell tamadni a kozephosszuakat hogy a LB-eknek donteni kelljen. Ha az ellenfel lennek en ezt vennem el, de akkor meg a Ravens helyeben vennem elo GR-t.
A D eseten a futasmegallitas sajnos gyenge, de erre csak a cov aran tudunk valaszolni amibol 50-50 lesz es akkor barmi lehet. A masik es egyszerubb megoldas hogy az O ipari mennyisegben hozza a pontokat es ez a Shanny vonal ellen kelleni is fog, a tobbiek ellen kisebb lesz a kenyszer.
több mint 2 éve
Azt olvastam (rebesgetik), hogy a Washingtoni Commando leszureteli majd a Ravens FO-t. Viszik Mekit, Hortizt stb stb. Messze nem kene koltozniuk...Meg is érteném őket, megint sikerült egy baromi jó edzőgárdát összeszedni. Remélem a sérültek gyorsan gyógyulnak...
RedFive
több mint 2 éve
Huntley idei penze 2.6 milla.Sisakban nagyon hasonlít Lamar-ra 2 millát csak megér 😀
Jovore adunk Cunninghamnek 0.6 ot es azt a + 2 millat jo celra (ertsd barmi masra) kolthetjuk.
RedFive
több mint 2 éve
Huntley idei penze 2.6 milla.Jovore adunk Cunninghamnek 0.6 ot es azt a + 2 millat jo celra (ertsd barmi masra) kolthetjuk.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Azt olvastam (rebesgetik), hogy a Washingtoni Commando leszureteli majd a Ravens FO-t. Viszik Mekit, Hortizt stb stb. Messze nem kene koltozniuk...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!