NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Mi megfogtuk a Bengalst a lerohadt falaval akik gyakorlas nelkul voltak. A meccs elejen ahol csak a fele serulttel jottek ki akkor nem ertunk oda.És lépést tartottunk velük a mi lerohadt wr sorunkkal... azért vegyük észre, hogy a szar keretünk mellett nálunk is bőven volt gond a sérülésekkel. (ebben biztosan a liga élvonalában voltunk sajnos)
no
A sasok viszont a 19 ravens tovabbfejlesztett valtozata O reszrol ahova nekunk kellett volna haladnunk, de mi visszaleptunk harmat es elore egyet.ezzel mondjuk egyetértek. a draftonLJ-től mindenki félt mint a tűztől, aztán 19ben kiderült, hogy így is lehet. Ezt próbálták többen is, de velünk ellentétben Phillyben volt fal és idén a wr kérdést is megoldották.
no
több mint 2 éve
Jobb az Eagles keret? Nem kérdés jobb.Hamilton szerepe nem a posztja. Egy tomott posztra jott, de o volt mondva a class legjobbjanak poszttol fuggetlenul es meg csak nem is tudja megoldani. Clark-ot ki kellett volna vagni, de nem lehetett. Amit most jatszik KH az luxus, de ettol ezt tenyleg jol tolja.
EDC hibája, hibái? AJ Brownért mi is oda adhattuk volna a Hamilton 1/14-et, mert bármennyire jó azon a poszton fullig vagyunk, és ezt már akkor is mondtam, hogy nem értem.
Ettől függetlenül Hamilton baszott jó.
Ha LJ marad, hozni kell Metcalfet és azt se bánom ha ennek a secondary látja kárát.
Az, hogy rossz e a védelembe fektetni az viszont más kérdés szerintem a Huntley fumble előttnél mi voltunk fölényben, fokozatosan mi jöttünk fel amíg a Bengals le, megfogtuk őket.
A Bengals-Chiefsen szerintem a Bengals volt a jobb, szóval nem vagyunk olyan sokra a legmagasabb szinttől. De ahhoz kell az O-ba fektetni LJ-vel vagy nélküle.
KeyG
Mi megfogtuk a Bengalst a lerohadt falaval akik gyakorlas nelkul voltak. A meccs elejen ahol csak a fele serulttel jottek ki akkor nem ertunk oda.
A sasok tortenelmi sackgyarat mutattak be iden ami csaloka de akkor is. Nem lattam a meccset de amit lattam ott a nyomas a kozeleben sem volt a QB-hoz. Itt leirjatok hogy szetfutottak a sasok "all-star" D-t. Irom hogy nagy hiba de ha Mahomes kezebe adjak a labdat akkor sincsenek jobb helyzetben.
Amugy EDCJH-nal Hamilton pont bevallalhato mert a class legjobbjat el lehet hozni. De a ket evig szar fal, iden a TELJESEN kiuritett elkaposor mellett nem lehet elmenni.
A sasok viszont a 19 ravens tovabbfejlesztett valtozata O reszrol ahova nekunk kellett volna haladnunk, de mi visszaleptunk harmat es elore egyet.
több mint 2 éve
Jobb az Eagles keret? Nem kérdés jobb.EDC hibája, hibái? AJ Brownért mi is oda adhattuk volna a Hamilton 1/14-et, mert bármennyire jó azon a poszton fullig vagyunk, és ezt már akkor is mondtam, hogy nem értem.
Ettől függetlenül Hamilton baszott jó.
Ha LJ marad, hozni kell Metcalfet és azt se bánom ha ennek a secondary látja kárát.
Az, hogy rossz e a védelembe fektetni az viszont más kérdés szerintem a Huntley fumble előttnél mi voltunk fölényben, fokozatosan mi jöttünk fel amíg a Bengals le, megfogtuk őket.
A Bengals-Chiefsen szerintem a Bengals volt a jobb, szóval nem vagyunk olyan sokra a legmagasabb szinttől. De ahhoz kell az O-ba fektetni LJ-vel vagy nélküle.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Az OC valasztas szempontjabol mindegy az MVP hogyan jatszott vagy sem.lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest,olyan szempontból érdemes megnézni a màsodik félidőt, hogy a valódi mvp-t lásd, az meg az o-fal, ami tönkreverte a frontot. így elég volt a sánta qb, mert a futóknak és mahominak akkora lukakat csináltak, hogy ott át kellett csak bicegni, amíg a safety 25yarddal arrébről odaért.
Nevetseges, EDC eltakarodhat JH a picsaba a D-el.
Szarok a dontore es nem nezem meg es csak ebbol ami konnyen fals lehet ami nalunk felmerult es hozzank kapcsolodva.
Kelce-n egy az egyben vedekeznek es nyomas nelkul jott is a torkos belole. Andrews rosszabb nala de ketto harom embert kellett volna elvernie. Sehol nem lattam fergeteges jatekokat de annal tobb egyeni csillogast Brown-tol a vekonytol es a futoja a sasoknal nalunk a legjobb elkapo lenne. 1 yardot ugy tolnak be hogy fel sem merul mi lehet belole.
Na varjuuk a draftot es a\ iranyt. Ja EB ne jojjon OC-nak nagyot fogunk szopni vele
no
bieniemyt nincs értelme elhozni oc-nek, mert két lehetőség van:
vagy bukta és akkor nincs értelme
vagy klasszis és akkor a kérdőjelek kiegyenesednek vele kapcsolatban és elviszik jövő februárban hc-nek.
szóval ő nem megoldás.
gedam
De ebbol a kis irasodbol is az derult ki hogy egy fantasztikus fal, alapbol Kelce, es ugyan nem a bomba WR1 tomege van hanem a bomba WR2-k. Juju nem egy AJ Brown de top wr2, nalunk olyan magasan a legjobb lenne hogy leirhatatlan.
A strategiai dontes alapjan EB erthetetlen ahogy te is irod. De nala nem tudom ki a strategia alapja es dontnoke, de valoszinuleg AR. Nalunk edeskeves ha adott jatekokbol jol hiv, mert az adott jatekokat is neki kell osszeallitani. Ahogy itt irta valaki ossze tudott veszni a QB-val aki az elete legnagyobb szerencseje, ami rossz hir ha nem jon ki a legfontosabb jatekossal. Mi lesz majd ha az eredmeny sem jon, kopkodes verseny? Nalunk meg egy hangsulyos O-re koltott holtidennyel is sokkal rosszabb kerete lesz. Senki nem fog tudni neki segiteni es talan inkabb csodakategoria lenne abban bizni hogy AR fogja ot vissza. A legfontosabb hogy o egy mobilis QB mellol jon es nem egy futo-QB mellol. 49-Sas inkabb ertheto lenne.
amugy engem inkabb a sasok erdekeltek altalanossagban mert hozzajuk "hasonlitunk". Sokkal jobb a D-uk meg akkor is hogy irtam hogy magaban nem allnak meg es ez is bizonyitja hogy a D mar nem jo nyerni. Bajusszal latszott hogy az O okozza a legnagyobb erejuket, pedig ez egy szuper tarsasag. Ehhez kepest a mienk egy szar. De rogton szintet lepnek ha es amikor az O belekenyszeritette az ellenfel O-t a pontgyartasra. KB 19 Ravens de sokkal jobb kerettel. Ha erdekes leirom, de felmondatba suritve nyomas nelkul meg eselytelenek ok is. Es a legjobbak a jo QB-juknak adnak brutal OL-t ( kiveve LJ vagy mert nem jo vagy mert faszok vagyunk ) es akkor nehezebb hiaba nagyon jok. De a lenyeg szamomra az O-uk es nem lattam tul sokat toluk de Hurst nem jobb mint LJ. A laba nem veszelyesebb de a D ellen konkretan pocsek volt, fegyelmezetlen DL munkabol jottek. Az OL brutal eros. Egy dolog ha rb futott es a D "tudta hogy az jon akkor inkabb igy iromhogy nem kiemelkedoen jok, passzjatek detto es Hurst keze nem jobb mint LJ, de a ket elkapo azok magukban csodalatosak es radasul fantasztikusan kiegeszitik egymast, hatotavolsaguk oriasi, Procheval-Duvevel nem menne neki sem mert nem lezereket dob es bekapcsolom a hivasokat ide. Nem az utvonalak fantasztikussaga vitte elore hanem az elkapok fantasztikus osztonos, folyamatos mozgasbol az ures terek megtalalasa ( nalunk Proche-Duve-Robinson (aki legalabb megtalalja ezeket) az megall es "lep kettot" hogy szabadon legyen ) es ebbol a YAC a hab a tortan. Az elkapok meg ebbol a szempontbol a palyan levo terben is kiegeszitik egymast. Az RB-t erdemes megnezni passzna, a legjobb elkaponk lenne. Mielott esetleg negativan hangzana, hogy Hurst nem top pQB, nem a legjobbak futasban vagy passzban magaban az alomkeret ellenbere, ez egy felelmetes gepezet es a lenyeg hogy a D-eket ott tudjak tartani hogy nem eldontheto mi jon. Megint 19 Ravens es ez az O sokkal jobb kerettel rendelkezik egy jobb passzoloval. Ehhez persze GR sem lett volna eleg de a keret sem 19 ota. Viszont mi a futast magas szinten tudtuk-tudjuk, de a cel ez a D reszerol olvasasi kenyszer-personell problema okozas a palyan, de ehhez kell a passz-futas balance. Es ugye csak a ketto legjobb elkapo, Hurst laba, az OL-remek TE eleg fejtorest okoz. EDC es JH mit fejlesztett 19 ota, de a sasok idei eve lett volna a cel, de erdemes osszehasonlitani a ketto keretet.
több mint 2 éve
KerdesCsatlakozom. Kb ennyi.
Ki mit var el az uj-akarki lesz OC-tol?
Passzjatekban top15, O top10 es 10 W az abszolut minimum az elvarasom.
no
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam
6 266
lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest,olyan szempontból érdemes megnézni a màsodik félidőt, hogy a valódi mvp-t lásd, az meg az o-fal, ami tönkreverte a frontot. így elég volt a sánta qb, mert a futóknak és mahominak akkora lukakat csináltak, hogy ott át kellett csak bicegni, amíg a safety 25yarddal arrébről odaért.
Szarok a dontore es nem nezem meg es csak ebbol ami konnyen fals lehet ami nalunk felmerult es hozzank kapcsolodva.
Kelce-n egy az egyben vedekeznek es nyomas nelkul jott is a torkos belole. Andrews rosszabb nala de ketto harom embert kellett volna elvernie. Sehol nem lattam fergeteges jatekokat de annal tobb egyeni csillogast Brown-tol a vekonytol es a futoja a sasoknal nalunk a legjobb elkapo lenne. 1 yardot ugy tolnak be hogy fel sem merul mi lehet belole.
Na varjuuk a draftot es a\ iranyt. Ja EB ne jojjon OC-nak nagyot fogunk szopni vele
no
bieniemyt nincs értelme elhozni oc-nek, mert két lehetőség van:
vagy bukta és akkor nincs értelme
vagy klasszis és akkor a kérdőjelek kiegyenesednek vele kapcsolatban és elviszik jövő februárban hc-nek.
szóval ő nem megoldás.
több mint 2 éve
KerdesKi mit var el az uj-akarki lesz OC-tol?
Passzjatekban top15, O top10 es 10 W az abszolut minimum az elvarasom.
több mint 2 éve
Ha o lesz az OC-nk akkor megnezem a dontot, de azt a par jatekot amit lattam az alapjan akkora kockazat mert szerintem eges lesz a csavo.
több mint 2 éve
☺ Nem hallgattam meg. Kb egy perccel azutan raktam be hogy feltoltotte. Gondoltam (a cim alapjan), hogy reflektal arra amit irtal. Bennem is van bizonyos foku berzenkedes iranta, pusztan az eredmenyes palyafutasa vetitette elem azt, hogy ni! csak nem o lesz majd JH utan? Meg pikk is jarna erte? 😄Meghallgattam a csavot telon, de szamomra annyit beszel es ugy hogy azt vettem eszre hogy nem ertem miert raktad ide be. Kiderult belole igaz nagyon hosszan ki nyerte a SB-t. Gondoltam megkerdezem miert raktad ezt be de akkor lattam a cimet.lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest,youtu.be/7xUa5azoUS8
no
RedFive
Igy mar csak egy kerdesem van, o lett az OC-nk?
Tartom hogy szopni fogunk vele.
no
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Meghallgattam a csavot telon, de szamomra annyit beszel es ugy hogy azt vettem eszre hogy nem ertem miert raktad ide be. Kiderult belole igaz nagyon hosszan ki nyerte a SB-t. Gondoltam megkerdezem miert raktad ezt be de akkor lattam a cimet.lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest,youtu.be/7xUa5azoUS8
no
RedFive
Igy mar csak egy kerdesem van, o lett az OC-nk?
Tartom hogy szopni fogunk vele.
több mint 2 éve
lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest,youtu.be/7xUa5azoUS8
no
több mint 2 éve
HA igaz az, hogy Lamar 250 milla garantáltat akar kb. akkor el kell engedni.Joslat.
190-200 milla garantált azt mondom okés legyen, de ez sok.
Én összehoznám a Stroud Smith-Njigba kettest mini Bengalsosan.
KeyG
David Kenyon, a Bleacher Report munkatársa szerint a Ravens és Jackson egy hatalmas, öt évre szóló, 255 millió dolláros szerződésben állapodik meg, 205 millió dollár garantált. . Az érvelés kifejtésekor Kenyon beszélt a korábbi jelentésekről, valamint az ügylet lehetséges referenciaértékeiről.
ravenswire.usatoday.com/2023/02/11/bleacher-report-predicts-contract-numbers-between-ravens-qb-lamar-jackson/
több mint 2 éve
lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest, Nevetseges, EDC eltakarodhat JH a picsaba a D-el.
több mint 2 éve
HA igaz az, hogy Lamar 250 milla garantáltat akar kb. akkor el kell engedni. 190-200 milla garantált azt mondom okés legyen, de ez sok.
Én összehoznám a Stroud Smith-Njigba kettest mini Bengalsosan.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
En nem szidom a pff-t csak az osztalyzataikkal nem ertek egyet, ettol ertenek hozza sokkal jobban mint en. Mivel az ertekelesuk titkos ( ami ertheto is ). Az latszik hogy a nagy jatekokat tulzottan ertekelik es az alapjatekokat nem. Annak az eldontese hogy mi volt a jatek eredetileg es mi valosult meg az meg sok esetben eldonthetetlen, de nekik megis le kell osztalyozni ami viszont csak a megvalosultbol tortenhet meg. Az osztalyzataik viszont mindenkeppen megadja a kasztot ahova az adott jatekosok tartoznak szamomra se tobbet. Viszont van egy csomo statjuk amibol ki lehet sok mindent hamozni gondolom. Persze szakerto sem vagyok.
Viszont az erteke nem is erdekes de az igen hogy C meg B meg A- osztalyzatokat erdemel a draft ahol az elso korbol huzunk.
E szerint van 4 QB es mi a 6.-ra kihuzzuk az otodiket hogy A- vagy lecsuszva is A- tehetsegu a jatekos. A 8. es a 18. helyen huzott CB-k kozott mi a kulonbseg? A lenyeg hogy iszonyat szarul draftol a pff? Ennyire szar a class?
Szamomra szemfelhuzos. LJ erteket majd 3 ev mulva meg lehet allapitani addig a toke erteke elmeleti lesz legyen az egy 6. koros vagy tizenharom 1. koros.
több mint 2 éve
Calais Campbell nem vonul vissza, jatszik meg egy szezont. .@CalaisCampbell signs off for the day by confirming that he will be back for a 16th NFL season and picking the @Eagles to win #SuperBowlLVII 👀
— NFL GameDay (@NFLGameDay) February 12, 2023
Thanks for joining us, Calais! pic.twitter.com/QAvgGiwfht
több mint 2 éve
Csak nekem ellentmondásos, hogy a sajtó folyton tolta, hogy meg kell adni LJ-nek a nagy lóvét, mert a yardok jelentős részét ő hozza, meg ment az elemzés, hogy nélküle fele annyi pontot tettünk fel a boardra mint vele stb...Altalaban a szezonok elso x meccse utan meg ott van az eselylatolgatasban, aztan jonnek a szar meccsek. Cca.3-5 meccs az elejen aztan foldbe allas van ami az MVP cimet illeti. De annyi baj legyen ez pont jo keplet lenne:
Aztán itt egy MVP szavazás és 1 db szavazatot nem kapott? Se O player -re sem.
Persze lehet mondani, hogy a sérülés miatt, de egy Tua is felkerült valakinél a listára.
Snagal
Fenn a toppon, majd hullamvolgy, majd lassu emelkedes, kozben tempos PO rajt, majd fokozatosan fel a csucsra ism. 😁
több mint 2 éve
Kemeny, igaz? ☺Hát azért 3 első meg még második körök, szerintem azért ennyit nem fog senki adniÁllítólag van az az ajánlat, amiért eladó Lamar. Sajnálnám, de ha az az elv, hogy senkinek nem adunk full garantált szerződést, akkor viszlát.A PFF.com on van egy hosszu cikk, ezt elemzi. Erdemes elolvasni. A Houston es a Detroit csere tenyleg eleg szaftos. Az Atlanta fele nem.
rkstzz
Figyu,
Ez az eleg gyer joslat:
...nnna ez mar...
...ez pedig hajjaj!!!
A teljes cikk itt van:
www.pff.com/news/nfl-trade-scenarios-draft-baltimore-ravens-quarterback-lamar-jackson
RedFive
kapitnono
Nem is hoztam volna ide, ha nem a pff-nel jelent volna meg a cikk.
Nnnnnamarmost azt vagom, hogy a pff-et ekezni mara mar egyenlo a valamifele klubtagsagert folyamodassal az onmagukat elitbe sorolo szakerto fanok koze, de en egyreszt nem vagyom oda, masreszt a pff-nel megiscsak ebbol elnek, ha nekik belefer a gondolat, nekem annyi eleg. Egy jo kis vitara? 😉
több mint 2 éve
Hát azért 3 első meg még második körök, szerintem azért ennyit nem fog senki adniÁllítólag van az az ajánlat, amiért eladó Lamar. Sajnálnám, de ha az az elv, hogy senkinek nem adunk full garantált szerződést, akkor viszlát.A PFF.com on van egy hosszu cikk, ezt elemzi. Erdemes elolvasni. A Houston es a Detroit csere tenyleg eleg szaftos. Az Atlanta fele nem.
rkstzz
Figyu,
Ez az eleg gyer joslat:
...nnna ez mar...
...ez pedig hajjaj!!!
A teljes cikk itt van:
www.pff.com/news/nfl-trade-scenarios-draft-baltimore-ravens-quarterback-lamar-jackson
RedFive

több mint 2 éve
Állítólag van az az ajánlat, amiért eladó Lamar. Sajnálnám, de ha az az elv, hogy senkinek nem adunk full garantált szerződést, akkor viszlát.A PFF.com on van egy hosszu cikk, ezt elemzi. Erdemes elolvasni. A Houston es a Detroit csere tenyleg eleg szaftos. Az Atlanta fele nem.
rkstzz
Figyu,
Ez az eleg gyer joslat:

...nnna ez mar...

...ez pedig hajjaj!!!

A teljes cikk itt van:
több mint 2 éve
Állítólag van az az ajánlat, amiért eladó Lamar. Sajnálnám, de ha az az elv, hogy senkinek nem adunk full garantált szerződést, akkor viszlát.
több mint 2 éve
Csak nekem ellentmondásos, hogy a sajtó folyton tolta, hogy meg kell adni LJ-nek a nagy lóvét, mert a yardok jelentős részét ő hozza, meg ment az elemzés, hogy nélküle fele annyi pontot tettünk fel a boardra mint vele stb...Aztán itt egy MVP szavazás és 1 db szavazatot nem kapott? Se O player -re sem.
Persze lehet mondani, hogy a sérülés miatt, de egy Tua is felkerült valakinél a listára.
több mint 2 éve
terepmintás crocs-ban 😀😀😀🚨 BREAKING 🚨
— Flockville (@Flockville) February 9, 2023
Lamar Jackson just posted this photo of himself on instagram…
•holding a bag
•wearing his Ravens Chain
•wearing a Ravens shirt
•purple hat on
•caption “2023 😈”
Are we about to hear about a deal soon?!? 👀 pic.twitter.com/PoZ8O2oUnr
RedFive
több mint 2 éve
Amúgy az egy teljesen jó dolog, hogy meghallgat annyi OC jelöltet, amennyit csak tud. Nagy részéről már hívás előtt tudja, hogy nem lesz kinevezve, de nem hülyeség meghallgatni új elképzeléseket és megnézni, hol tartanak a liga más csapatainál a szakemberek.Szerintem ezt csak így érdemes csinálni. Ettől persze még lehet a végén szar kinevezés, lásd a jó öreg Marty.
több mint 2 éve
Lamar Jackson in his purple and what looks to be his Ravens shield chain pic.twitter.com/g8GK8w6QAU
— Sarah Ellison (@sgellison) February 9, 2023