Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...Mihez kepest zsiros?
RedFive
JK ha iden varazsol es bebizonyitja hogy palyan tud maradni akkor fog kapni szerzodest de nem top penzt. Sokkal jobb futok nem kapjak meg es eddig JK csalodas volt vagy inkabb irom ugy hogy a futok a rookie szerzodesuk alatt boven felul tudnak teljesiteni es mi kaptuk szinte a legrosszabb ar-erteket a "top futok" kozul. Magasan. De a penzt a jovore kapja es ahhoz eleg lehet egy nagyon jo ev is, de olyat meg eddig nem mutatott. Bizakodjunk. Ha fog menni a passzjatek akkor kap meg egy oriasi eselyt a villogasra, ha valamiert beszarik a passzjatekunk akkor JK akar a csereszerepkorbe is tornazhatja magat.
több mint 2 éve
Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Szerintem nem "dobni fogunk", hanem amit ad az ellenfel. Ezert nem is szamit hogy sok yardot dobunk vagy futunk. 6000 yardot varok az O-tol. Egy Back lesz fent, nem lesz FB-2 RB stb. Ha Kittle lenne nalunk akkor sok jatekot tudnank atmenteni GR-tol amik nagyon mukodnenek foleg ugy hogy az elkapoink most mar utvonalakat fognak futni, jok egy az egyben es a palya is meg lesz nyitva hosszaban is mert van kivel. Ez magaban segiteni fogja a futast es mivel egy TE mindig lesz fent ha az tudna blokkolni mint Kittle ( annyira nem kell mint Ricard hisz a vedonek jo kell hogy legyen a passznal kulonben annyi nekik )
A yardmennyiseg eleve a sok hosszu labdatol noni fog es ha azokkal meg lesz az osszhangja LJ-nek akkor a mennyiseg jonni fog de az edeskeves.
Egesz egyszeruen a vedoknek "honest"-nek kell lennie mar nincs az hogy a passz nem fog menni. De most 4 jo elkapot tudunk felkuldeni akikre mar lehet rengeteg megoldast irni, mert mar sem hosszqaban sem szelteben nem lesz elerhetetlen pontja a palyanak es a minoseget tisztelniuk kell. Valahol elonyunk lesz es ezt kell bebizonyitanunk hogy ebbol az egyszeruen matematikai elonybol tudunk jol jatszani futni es dobni is.
Ha tudnank az egyik TE-bol Kittlet kihozni az oriasi lenne. de az RB passzjateknal is segitene extran es regota igerve van JK-tol. Tole sokat varok, szerzodeses evben van es nincs kifogas
több mint 2 éve
Szerintem a 4317 az meglesz kíváncsi leszek arra amikor már majd passz ellen fog védekezni az ellenfél akkor Lamar az 5-6 futásából hány yardot fog kinyelni. Nem lennék meglepődve év végére 10y/avg-n.Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.Flacco tartja a franchise recordot meg 2016-ban lotte, ami 4317 yard. Lamar dontse meg ezt oszt jol van. 😉
KeyG
RedFive
Bár én most kurvára pozitív vagyok. 😊
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.Flacco tartja a franchise recordot meg 2016-ban lotte, ami 4317 yard. Lamar dontse meg ezt oszt jol van. 😉
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ryan Mallett 35 évesen elhunyt. :/ Nálunk töltötte a legtöbb időt, mint csere QB.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
en a csapattol varok 6000 yardot
több mint 2 éve
Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.háromezeröccszáz
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.Szerintem a 19es szint a plafon akkor is ha az összes sztár elkapó itt van.
KeyG
Így én 3000nél sokkal többet nem várok az alapszakaszban.
(számolva azzal, hogy nem pocket QB lesz belőle, tehát a földön is várok tőle 500+ yardot azért)
több mint 2 éve
Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Akkor ti vagytok az elsőNem tudom volt-e már olyan a Ravens történetében, hogy 5 korábbi elsőkörös elkapó legyen a keretben.Az NFL-ben sem volt még olyan. 😀
( Bateman, Flowers, OBJ, Agholor, Treadwell )
KeyG
rkstzz
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már olyan a Ravens történetében, hogy 5 korábbi elsőkörös elkapó legyen a keretben.Az NFL-ben sem volt még olyan. 😀
( Bateman, Flowers, OBJ, Agholor, Treadwell )
KeyG
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már olyan a Ravens történetében, hogy 5 korábbi elsőkörös elkapó legyen a keretben. ( Bateman, Flowers, OBJ, Agholor, Treadwell )
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Zeitler is új szerződést akar, de jó helyen van most, azt nyilatkozta.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ray Lewis' Son, Ray Lewis III, Dead At 28 https://t.co/8Hy1mqGdU8
— TMZ (@TMZ) June 15, 2023
több mint 2 éve
Ezert nem kell kidobni ez csak egy bevallt gyakorlat es semmit nem jelent. Viszont megfizetni sem fogjuk es az uccso eveben kiszedhetjuk ami van benne es neki is erdeke hogy hasitson. De akarmilyen jo evet tolna akkor sem fizetnem meg.
több mint 2 éve
Ravens' J.K. Dobbins did not participate in mandatory minicamp due to contract situation, per reportHa lehet érte kapni valamit akkor trade, ennyi.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Azért Az megvan, hogy 2 komoly sérülése volt, az egyik egy NYG-Brown pre meccsen, majd a második amikor az a béna azóta picsába elzavart CL BRowns irányítója szokásos elbaszott és e miatt harcolni kellett zsugáért..
Minden meccsen duplázták, de elqrták. 1000 y felett még kretenföldjén is hozott bármikor.
Nem tudták használni. Azóta is szenvednek. Nem titok.
A harmadik sérülés amikor SB nyert X faktorként a TD után lesérült.
de előtte azért volt még egy ki-ki Arizona meccs is, amit konkrétan 2x nyert meg. Másodszorra az a negyedik kísérlet komoly volt. Előtte is visszanézhető, az csak a szokásos clutch volt.
Ezt Csak úgy mellesleg.
Ha a felét hozza itt, már megérte.
Ahogy LJ passzol úgy ő meg bármikor, ahogy az alábbi videón is látszik,
szóval lehet a lóvét spórolni reá… 😊
/ a mezek eladását meg hagyjuk is./
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
I’m really tryna catch a few more before it’s all said n done… but heyyy maybe I can throw a few this year 👀 😭 https://t.co/sxjaQlfh6z
— Odell Beckham Jr (@obj) June 8, 2023
több mint 2 éve
Mi a fakk? Hoppmester megis Ravens lesz netan? Csirip csirip.
több mint 2 éve
Brashod Perriman meg a Colts hoz szegodott vagymi. DeHop meg majd Barna lesz a vegen.
több mint 2 éve
WR Laquon Treadwell is set to sign a 1-year deal with the #Ravens tomorrow, source said. More WR depth in Baltimore.
több mint 2 éve
Azt fogjuk jatszani amit az ellenfel ad. Az identitansuk futas lesz ( foleg az ellenfelek szemeben amig nem bizonyitunk ) es azt kell az elejen boostolnunk. A D-eknek akiknek mar honestnek kell lenni de az elejen akkor is be kell bizonyitanunk hogy tudjuk mindkettot. A lenyeg hogy a futas es a passz is sokkal jobb kezdopoziciobol indul. Zarojelben az elmult 3 evben nekunk a futas volt ( nem is volt mas lehetoseg ) es a D is tudta hogy futas jon es ezt es ennek ellenere oldottuk meg. De ha a meccsszitu flag/jo vedekezes adott rakenyszeritett a dobasra ami akar az adott jatekban is problemat okozott de meccs szinten szinte biztosan. amig nem volt kenyszer addig GR-nak volt valasza es nagyjabol emberei is ( bar meg erre is gyengek ) hogy bizonyos cov./man-t meg tudjon LJ jatszani. Ezek sem a legkifinomultabbak, parades jatekok voltak de adott szarbol jot kihozott. Viszont mara van emberunk es jok minden cov ellen, jott egy passzhoz erto koma es innen csak viritani kell. Az igazsag hogy igy sokkal konnyebb dolgunk lesz es ez igaz minden egyes reszletre. LJ-nek jo elkapoi vannak egyenileg es a D szet lesz huzva. Monken lesz a kulcs mert innentol szamit az ellenfelbol valo felkeszules, LJ felkeszitese beloluk, a passz gyakorlasa az utolso idozitesig. A futast "erobol" fogjuk megoldani konnyu es vagy gyenge box ellen. Sokkal tobb RPO lesz es az option jatekaink maradni fognak. Egy oriasi kulonbseggel hogy minden elkapo veszelyes a kezevel. Ricard nem fog jatszani normal jatekokon. 3 elkapo vagy 2 TE lesz fent. Kiveve talan az elso meccsen. De az is csak max azert mert a Texans =-t kell verni mindenhogy es a Cicak elott nem mutatunk meg sokat es amugy is hosszu ido tokeletesre gyakorolni a jatekokat. Az eddig kuka elkapoink is lehet hasznos elemek lesznek. Lehet ok blokkolnak majd a legjobban ( bar ha nem kapjak el azt a keves labdat ami megy felejuk akkor Boykin fele megoldassal nem lesznek a palyan, mert akkor inkabb jonnek a fiatal TE-k. De 4.-5. 6. elkaponak lenni konnyebb, de azzal is elni kell. Bate szerintem jo volt es amig a palyan volt a ravens is jobban mutatott tavaly ( bar egesz evre nem tartott volna ki az oriasi kulonbseg, de akkor is ) Sajnos van egy oriasi gyenge pontunk ebben. Az elkapok lehet 3 meccset lesznek egyutt a palyan es ez realisan a pakliban van. OBJ es Bateman nelkul is (es ez tragedia meg leirni is) egy Agholor-Flowers oriasi kulonbseg tavalyi magunkhoz kepest, de azert az is igaz hogy a D-k nem legnehezebb feladata lesznek igy 2023-ban. Es igy jon ide Hop. Ha biztosak lehetnenk ( a ravensnek azert jobb ralatasa van, de Stanley visszatereset csak egy evvel rontottak el ezzel a belso info tudataban 😕) hogy nem lesz serules akkor a maradek penz elkoltesenek a modja jo beszelgetes lehetne. Akkor is lenne ervem Hop mellett, de azert a piacot sem latom milyen CB-Edge van kint. Az olcso de hasznos beleferne Hop mellett is. Draftoltunk egy szekernyi CB-Edge*-t az elmult evekben es a fiatalokra is lehetne szamitani talan de azt mar tenyleg kell latniuk a stabban.
Mar csak a "hiszti" kerdesrol ami szerintem nem az. 2 oldalrol nezem. Ki fog hisztizni? Bate? 2 ev serules utan bizonyithat es amugy nala fejben fog eldolni ( ha mindenki egeszseges marad ) es az elejen villognia KELL. JK? Emberunk jo, de sosem eleg jo es o sem tudott a palyan maradni, elnie kell a lehetosegeivel. Flowers ha egy labdat nem kapna akkor is ove a jovo, nincs ertelme es lehetosege sem vinnyogni. Persze nem is fog sor kerulni ilyen sarkos esetre. Andrews? Minek, eddig nem ilyen volt es raadasul neki lesz a legkonnyebb dolga a multhoz kepest. Fiatal TE-k? Ugyan mar. Igazan marad OBJ es Hop ( elmeletileg ). Mindkettonek bizonyitani kell, mert az egyik az egyevre szolo papirjat kell tobb evre valtani ( barhol ), a masik valoszinusithetoen olcson tudna csak jonni amit megint nagy penzre kellene valtania a jovoben. A masik es lenyegesebb erv. Nem kell labda ahhoz hogy valaki top dog lehessen az edzok velemenyenel. Egy ifju titan KC rajongonak segitek es valaszolok a kerdeseire es a D-uk erdekli. 2021-el kezdtuk es a 2. ravens ellenit fejeztuk be. THill az elso meccsukon a Browns ellen magasan a legkeresettebb jatekos volt, magasan a legtobb elkapassal es iszonyat yardmennyiseggel. A 2. meccsen a ravens duplazta ( amugy nagyon szep munkat vegeztek rajta ) es a statja magaban nem volt meg atlagos sem. De az o jelenlete es rajta a D felfogasa adta a lehetoseget Kelcenek aki robbantott. A fontos elem hogy amikor az o neve jon ki akkor jatszon is ugy. A hiszti inkabb akkor lesz amikor nem lesz elkapas a felejuk dobottbol es akkor felelos kereses lesz belole, de ekkora kalibereknel az elkaphatot el kell kapni es ugy jatszani hogy a felelos szemelye egyertelmu legyen. Akkor mindenki tudja hogy nem o volt a rossz es nem kell hisztiznie vagy nem fog hisztizni magara, ha o volt a ludas.
több mint 2 éve
En mar azokat a hireket varom miszerint tylan wallace es proche all pro formaban vannak es majd iden jon a villantas.. egeszen szezonkezdetig amikor szembejon a valosag
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead