Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 751
Bitang kivancsi leszek Monken rendszerere. Mit foz ki az alapanyagbol. Lamar passzainak hangsulyos resze marad a palya kozepe, vagy tudnak e kiegyensulyozattabbnak lenni. A lo tuloldalara eses az lesz ha a hezitalassal toltott ido nem csokken, de el se indul, mert o mar deklaraltan passzolo zsebiranyito akar lenni. Akkor mezitlab a falba fogok rugni...
RedFive
LJ fog futni es kell is de az legyen tudatos es nem a "Andrews fogva akkor nincs mas es Magic"

Ha hezitalas lesz akkor Monken rosszul dolgozik. Ettol nem varnam el hogy a 2x2 elkapo a ket oldalon kulonfele cov. vero routokon legyenek es LJ olvassa es dobja meg. Eddig kozepre ment jol mert 1 konnyebb 2 oda volt ember akinek dobjon, szelre eddig meg soha.

Almaimban viszont futunk az RB-kel eloszor ha az menne akkor utana kiralyok leszunk.

Viszont a passzjatekunk oriasi nyomas alatt van/lesz, de remelem nem annyira, hogy elnyomjon mindent. | Megint mondom: 80 yardost probalunk passzolni elsore |
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 148
We have signed C Sam Mustipher.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Bitang kivancsi leszek Monken rendszerere. Mit foz ki az alapanyagbol. Lamar passzainak hangsulyos resze marad a palya kozepe, vagy tudnak e kiegyensulyozattabbnak lenni. A lo tuloldalara eses az lesz ha a hezitalassal toltott ido nem csokken, de el se indul, mert o mar deklaraltan passzolo zsebiranyito akar lenni. Akkor mezitlab a falba fogok rugni...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
Jó az, akkor még talán nem lesz sérült a fél roster.
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
Ütős menetrend. 13. hèten lesz a bye week ami elég kèsőinek tunik. Az eleje nagyon fura ezzel a 3 idegenbeli csoportmeccsel.
több mint 2 éve
mondjuk azt nem tudom hogyan hozták össze, hogy csoporton belül 3 idegenbeli meccsel kezdünk, nem túl szerencsés.
gedam
Az se sokkal jobb, hogy két hazai meccs V-CS napokon van Browns-Bengals.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam 6 506
mondjuk azt nem tudom hogyan hozták össze, hogy csoporton belül 3 idegenbeli meccsel kezdünk, nem túl szerencsés.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 410
Együtt karácsonyozunk Californiában... Jó meccs lesz. 😉

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Titans-Ravens okt 15 London.
Én mennék.
KeyG
Én is erősen gondolkodom rajta. A Jags ellen voltam mondjuk annak csúfos vége lett....
több mint 2 éve
Titans-Ravens okt 15 London.
Én mennék.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Peters olcson megeri.
LJ nem vaghato ki 3 ev utan. Vagyis igen de nagyon fog fajni. De ugy az elso ev utan is ki lehet.
több mint 2 éve
...megis egyre erosebb a hangja a Marcus Peters visszatereserol szolo pletykaknak.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Peters törölt minden Ravens aktivitást instáról, szóval ő már nemigen jön vissza.
rkstzz
Talan mar nem is olyan nagy baj

több mint 2 éve
gedam 6 506
ahhoz képest, hogy lamarnak mindenki ügynököt követelet utólag is látszik, hogy ő irányította a folyamatot és nem edc. inkább edc-nek kellett volna egy ügynök. ő csak gyűjtögesse a komp.pickeket. ha én lennék a tulaj rég elküldtem volna, már csak emiatt is. olcsóbban, előbb és jobb eredményekkel jöttünk volna ki a dologból, ha azt a kézenfekvő dolgot csináljuk, amit kell. na mind1. drága lett a szerződés, a draftokkal és igazolásokkal pláne. most már túl sok a wr, szóval batemant mindenképp cserélném, bár lj teljesen átvette a hatalmat a franchise felett, szóval úgy is az lesz, amit kigondol. a szerződés bár drága, de tulképp egész jó: egy 3 éves kontrakt, amiből az első 3 év drága, de ami fontos korrekt a caphit, 2026 meg vagy cut egy elviselhető deadcappel vagy újraszerződés. lehet itt a részletek ismerete nélkül számokkal dobálózni, de a csapat szempontjából a caphit és a deadcap a lényeg és az nagyon jól lett elosztva.
a többi már történelem, bízzunk benne, hogy lamar jobb gm, mint edc, már most annak tűnik.
 www.spotrac.com/nfl/baltimore-ravens/lamar-jackson-25127/
gedam
tul sok a wr-rol mindig ez jut eszembe baltimoreban

Morfil
ez igaz, de ez is edc hibája, mert obj-t is túl kellett fizetni, hogy a brekusz aláírja a szerződést. na ő aztán tényleg 3*-os pénzért játszik. én nem szerződtettem volna, gondolom edc sem, de a muszáj nagy úr.
több mint 2 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
ahhoz képest, hogy lamarnak mindenki ügynököt követelet utólag is látszik, hogy ő irányította a folyamatot és nem edc. inkább edc-nek kellett volna egy ügynök. ő csak gyűjtögesse a komp.pickeket. ha én lennék a tulaj rég elküldtem volna, már csak emiatt is. olcsóbban, előbb és jobb eredményekkel jöttünk volna ki a dologból, ha azt a kézenfekvő dolgot csináljuk, amit kell. na mind1. drága lett a szerződés, a draftokkal és igazolásokkal pláne. most már túl sok a wr, szóval batemant mindenképp cserélném, bár lj teljesen átvette a hatalmat a franchise felett, szóval úgy is az lesz, amit kigondol. a szerződés bár drága, de tulképp egész jó: egy 3 éves kontrakt, amiből az első 3 év drága, de ami fontos korrekt a caphit, 2026 meg vagy cut egy elviselhető deadcappel vagy újraszerződés. lehet itt a részletek ismerete nélkül számokkal dobálózni, de a csapat szempontjából a caphit és a deadcap a lényeg és az nagyon jól lett elosztva.
a többi már történelem, bízzunk benne, hogy lamar jobb gm, mint edc, már most annak tűnik.
gedam
tul sok a wr-rol mindig ez jut eszembe baltimoreban

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
gedam 6 506

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 569 — Így remélem megfelelek nektek.....
Aztat mondta a Lamar bácsi lettek volna jobb ajánlatai de ő mindenképpen Bóltimórban akart maradniiii 😊
több mint 2 éve
Pompano beach es Fort Lauderdale nagyon kozeli varoskak Floridaban, es a ket szulottjuk mar taboron kivul kezdheti az egymassal valo passzolgatasi ismerkedest a nyaron helo. OBJ is beugorhat. Vmi kiba intenziv felkeszulest varok, ha mar egyszer megszaradt a tinta...

több mint 2 éve
Houston jöjjön mèg vissza és viszonylag nyugodtan várom az edzőtábort.
Benibácsi
ti lesztek parban?
több mint 2 éve
Houston jöjjön mèg vissza és viszonylag nyugodtan várom az edzőtábort.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 696 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
Peters törölt minden Ravens aktivitást instáról, szóval ő már nemigen jön vissza.
több mint 2 éve
1 év 6 millió Rock Ya Sin

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 225

Nagyon kell az erősítés a CB sorba, remélhetőleg nem Fullerhez hasonlóan.