NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 387
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Bevallom most, hogy ez a tag téma ennyire felkapott lett engem jobban foglalkoztat a "mi lesz" mint a "mi volt".- vajon ez valóban a trade első lépése lenne, vagy az FO így akar magának időt nyerni és/vagy LJ bizalmát kicsit visszaépíteni a következő szezonnal, hátha egy normálisabb offense kerettel már ő is rugalmasabb lesz a szerződését illetően (esetleg most akarják bepótolni amit eddig elbasztak, hogy kiderüljön mit tud Jackson ha vannak is körülötte használható társak)
- LJ vajon hajlandó játszani ha a tag nem a csere előkészítése, vagy tol egy Disónwaccont? Az idei sérülése azért lehet most már óvatosabbá teszi, és már nem lesz annyira vonzó a "magamra fogadok" taktika
Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
Lattam volt sok hibank es nem lett kezelve sok belole, de az egyszem Henry ellen megint a D-re koncentraltunk.Ha láttad a Titans elleni Divisonal meccset akkor tudod, hogy a poszt nem volt elrontva. A húzás rossz lett az más kérdés.Ruizt sem ismertem ot mondtak itt mint legjobb prospekt mert en OL-t akartam. Az hogy elrontod a huzast mert rossz es elrontod meg a posztot is az oriasi kulonbseg.Emlékszem Cesar Ruizt emlegetted, ő sem jobb.EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Queen-re kulon mert en mar mikor a mockokban megjelent utaltam a huzast a poszt miatt. Maga a jatekos benasaga mar csak a hab volt a tortan. Persze sem szakerto sem informalt nem voltam es vagyok.
Ozzienak is volt nem 1 nem 2 szar draftja és a mi csapatunk nem arról híres, hogy fejeket vesz 1-2 év után.
WR-t Ozzie se tudott draftolni ezt örökölte EDC, bár szerintem Brown és Bateman se rossz, bízom benne Bateman egészséges tud már maradni, de az orvosi csapatunkkal évek óta gondok vannak.
Én igazolnék egy WR-t a Bucsból Evans vagy Goodwin csere útján, Peters posztját meg oldja meg Fuller vagy egy 3. körös pick.
Rangsor nálam az elmúlt évek hibáiért:
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
Romanről nem akarok többet beszélni.
KeyG
no
KeyG
no
KeyG
A tobbi jo csapat akik tuldobni akartak a Titans, tulfutni es nem Henry ellen kezdett felboritani mindent.
Skura gyengesege azon meccsen qvara ki volt hasznalva es nem rohantunk mindenfele a megoldasara.
Es pont ez a ravens legnagyobb baja. A D tultolasa. A tragedia hogy nem is megy.
Es tessek az alapeset es Henry egy problema volt. 2020 FA es jon CalaisC es Wolfe emiatt es idaig en meg teljesen dicsertem es meg is fogtuk Queen szarsaga ellenere. A Drafton meg Madauibike beugrott es akkor meg BW itt csucsult es omelle jott a segitseg. Erre hoztunk meg ket ILB-t.
Ellenben az O-ben 2019-ben volt a legjobb elkapni kepes gardank mert Andrews-Snead-HB-Hurst ( utobbi ketto serulten kezdte ) a keretben volt. Tegyuk hozza hogy a passzjatekunk az iszonyatos futas miatt es a play-actionre epult igazan ahol a fal is tartott Stanley ( sokkal jobb verzio mint az idei ) -Boze - ( akinek a laba jo, fillerekert )-gyenge Skura- Yanda -Zeusz. A futasunk Yanda moge ment egy kis tulzassal egyszerusitessel.
Ebbol elveszitek egy elkapot aki meg blokkolni is tud es a falbol a magasan legjobb es legfontosabb jatekosunkat a 2019-es sikerbol. Es hozunk erre egy projekt szart es az 1/15 lutrirol beszelunk akkor Phillips-tol milyen bevallalasi ratat remeltunk?
Irtam OL-OL-OL.
Es utolag nem nehez eldonteni kinek van igaza. Es az meg kulon felhaborito hogy a folyamatos O leepites mellett a faszom D epitese ami meg szarul is sikerul es az O- LJ-GR van szidva, szamonkerve. Persze nem hibatlanok es lehet szidni oket de az elefant a szobaban nem az O-ben keresheto hanem az ilyen fasz dontesek hogy ILB kell mert Henry atfutott rajtunk. JH egy fasz es szerencsere a Cicak ellen mar nem tudjuk a D elvet kovetni, mert a legjobb CB-nk keves Chase ellen es a tobbieknel meg rosszabbul allunk.
több mint 2 éve
Pont az a lenyeg hogy a poszt a rossz, akkor es most is leirom ha HOF teljesitmenyu lesz akkor sem ot huztam volna.Azért ne csináljunk már úgy mintha top15 ben húztuk volna, azon a helyen, tejes mértékben értéken volt,nem jött be ,ez van, draft is egy lottó,vagy bejön vagy nem.Ruizt sem ismertem ot mondtak itt mint legjobb prospekt mert en OL-t akartam. Az hogy elrontod a huzast mert rossz es elrontod meg a posztot is az oriasi kulonbseg.Emlékszem Cesar Ruizt emlegetted, ő sem jobb.EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Queen-re kulon mert en mar mikor a mockokban megjelent utaltam a huzast a poszt miatt. Maga a jatekos benasaga mar csak a hab volt a tortan. Persze sem szakerto sem informalt nem voltam es vagyok.
Ozzienak is volt nem 1 nem 2 szar draftja és a mi csapatunk nem arról híres, hogy fejeket vesz 1-2 év után.
WR-t Ozzie se tudott draftolni ezt örökölte EDC, bár szerintem Brown és Bateman se rossz, bízom benne Bateman egészséges tud már maradni, de az orvosi csapatunkkal évek óta gondok vannak.
Én igazolnék egy WR-t a Bucsból Evans vagy Goodwin csere útján, Peters posztját meg oldja meg Fuller vagy egy 3. körös pick.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
no
KeyG
no
Norbi180
több mint 2 éve
Azért ne csináljunk már úgy mintha top15 ben húztuk volna, azon a helyen, tejes mértékben értéken volt,nem jött be ,ez van, draft is egy lottó,vagy bejön vagy nem.Ruizt sem ismertem ot mondtak itt mint legjobb prospekt mert en OL-t akartam. Az hogy elrontod a huzast mert rossz es elrontod meg a posztot is az oriasi kulonbseg.Emlékszem Cesar Ruizt emlegetted, ő sem jobb.EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Queen-re kulon mert en mar mikor a mockokban megjelent utaltam a huzast a poszt miatt. Maga a jatekos benasaga mar csak a hab volt a tortan. Persze sem szakerto sem informalt nem voltam es vagyok.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
no
KeyG
no
Szerkesztette: Norbi180
több mint 2 éve
Ha láttad a Titans elleni Divisonal meccset akkor tudod, hogy a poszt nem volt elrontva. A húzás rossz lett az más kérdés.Ruizt sem ismertem ot mondtak itt mint legjobb prospekt mert en OL-t akartam. Az hogy elrontod a huzast mert rossz es elrontod meg a posztot is az oriasi kulonbseg.Emlékszem Cesar Ruizt emlegetted, ő sem jobb.EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Queen-re kulon mert en mar mikor a mockokban megjelent utaltam a huzast a poszt miatt. Maga a jatekos benasaga mar csak a hab volt a tortan. Persze sem szakerto sem informalt nem voltam es vagyok.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
no
KeyG
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ruizt sem ismertem ot mondtak itt mint legjobb prospekt mert en OL-t akartam. Az hogy elrontod a huzast mert rossz es elrontod meg a posztot is az oriasi kulonbseg.Emlékszem Cesar Ruizt emlegetted, ő sem jobb.EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Queen-re kulon mert en mar mikor a mockokban megjelent utaltam a huzast a poszt miatt. Maga a jatekos benasaga mar csak a hab volt a tortan. Persze sem szakerto sem informalt nem voltam es vagyok.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
no
KeyG
több mint 2 éve
Emlékszem Cesar Ruizt emlegetted, ő sem jobb.EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Queen-re kulon mert en mar mikor a mockokban megjelent utaltam a huzast a poszt miatt. Maga a jatekos benasaga mar csak a hab volt a tortan. Persze sem szakerto sem informalt nem voltam es vagyok.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Queen-re kulon mert en mar mikor a mockokban megjelent utaltam a huzast a poszt miatt. Maga a jatekos benasaga mar csak a hab volt a tortan. Persze sem szakerto sem informalt nem voltam es vagyok.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
több mint 2 éve
A fo hibaja az hogy nem szaki mert igy ezeknek az edzoknek nem az a legnagyobb kozos tobbszorose hogy baratok hanem hogy eselytelenek HC pozira abban a pillanatban ezek voltak akik buktak, nem akartak, vagy messze vannak mint a most keresettek egy resze. A masik reszen meglepodnek ha nalunk kotne ki. ettol belterjes es barati a kapcsolat de a lenyeg a bizalom az allasat nezve.EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.JH- azért nehéz kérdés, mert fotelszurkoloként a két fo hibaja nalam, hogy haverokat hoz asszisztensnek, illetve h nem O (esetleg D) guru. Ez a masodik nem az o "hibaja" ha oszintek akarunk, hanem azé, aki kinevezte. Nem fog lelepni h "bocs sracok a sikeres csapatok nagyreszt O beallitottsagu HC-val futnak, en leleptem". Az elsoert meg nem fogjak elovenni, mert annyira hoz egy atlagnal jobb eredmenyt, h mindig mas essen a busz alá. Nyilvan ezt tudatosan is csinalja, vszeg kellene 3-4 szar év, hogy rezegjen a léc hc-ként nála már, amikor szerezne vmi jo OC-t, aki tole fuggetlen, es vagy egyutt sullyednek el, vagy az OC tovabball HC-nak , Harbo meg ujra stabil poziba kerulne.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
Morfil
Es az hogy nem szaki adja a kovetkezo a jatek-csapat iranyvonala ahogy nyerni akarunk. Egyszeruen nem tudja megoldani egyik csapatreszt sem es most kereshet valakit aki passzzseni de meg tudja tartani a futast amit annyuira szeretne. Az kinevezett vagy alkalmas ra vagy nem de segitseget JH-tol sem varhat. GKubiak utan is volt hasonlo nyilatkozat de ugy sullyedt el mint az olomgolyo.
Most egy WR edzo, QB edzo- passzkordinatornak kell majd egyszerre fejleszteni LJ-t vagy rookiet, gameplan-t rairni passznal minimum viritani, jobb eredmenyt hozni es a futast megtartani. Ugye mennyire mas ha egy ilyet AR kerne mint JH. Egy nem belsos finoman talalva de nem fogja elvinni a balhet mondjuk a rossz time managment miatt mig egy belsos inkabb. Es regota kiebrudaltam volna valami felfele buktatassal nulla dontesjoggal a jatekban.
több mint 2 éve
EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Ozzie marha jo draftolt es voltak volgyek is, EDC nem, ez egyszerubb. Nem fogjak kirugni es alapvetoen nem o a legnagyobb problema. De o is hibas mert nem a plafonra dolgozunk egyetemlegesen hanem a padlora. Ez a legnagyobb hiba amikor van QB-nk. Haracsolja a sok picket akikkel ez biztosithato de nincs tul sok sztar a csapatban. Viszont az elsokorosoknek a csapat huzoembereinek kell lennie. A posztok kivalasztasanal vannak hibak de ez a csapat iranyanak az eldontoje ami nalunk JH. O a legnagyobb hibas es ezert, mert az irany borzaszto, de ennek a kontrollja viszont EDC kezeben van. Maguk az elsokorosok viszont egy pocsek ILB, egy serult WR, egy azota elcserelt WR aki jo de hiaba valasztasz ki egy jo nyerget ha lo nincsen. A pressure hatareset es a C csak passzprotban a legrosszabb ami elvileg most fog kelleni. Es a class legjobbja meg szerencsejere egy tomott sorba jott es ki lehetett venni ahogy megegett es talalni neki szerepet ahol csilloghat.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
a draftjaink nem jok sem strategiailag sem huzasilag.
több mint 2 éve
EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.JH- azért nehéz kérdés, mert fotelszurkoloként a két fo hibaja nalam, hogy haverokat hoz asszisztensnek, illetve h nem O (esetleg D) guru. Ez a masodik nem az o "hibaja" ha oszintek akarunk, hanem azé, aki kinevezte. Nem fog lelepni h "bocs sracok a sikeres csapatok nagyreszt O beallitottsagu HC-val futnak, en leleptem". Az elsoert meg nem fogjak elovenni, mert annyira hoz egy atlagnal jobb eredmenyt, h mindig mas essen a busz alá. Nyilvan ezt tudatosan is csinalja, vszeg kellene 3-4 szar év, hogy rezegjen a léc hc-ként nála már, amikor szerezne vmi jo OC-t, aki tole fuggetlen, es vagy egyutt sullyednek el, vagy az OC tovabball HC-nak , Harbo meg ujra stabil poziba kerulne.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
EDC-ről csak annyit, hogy nem volt tökéletes, házon belülről jött tehát ismerték. Amikor a Titans szétfutott minket a Divisionalba én is Queent húztam volna, mint minden szakértő aki mockolt, vagy informált.Ozzienak is volt nem 1 nem 2 szar draftja és a mi csapatunk nem arról híres, hogy fejeket vesz 1-2 év után.
1. JH
2. Roman
3. Orvosi stáb
4. EDC
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Legyen ugy, nalam nem szamit annyira az orvosi team, de a lenyeg az hogy nem jatszottTessek itt van egy kis osszefoglalo EDC varazslasarol az O-ben. A kiemelt nevek EDC szerzemenyeiKis pontositas,Bateman sztem edzes kozben serult meg a szezonkezdes elott
2019
draft: HBrown aki taktikailag jo huzas, serult es a fal kesobbiekben nem engedte hogy azt jatsza amiben a legjobb. Ben Powers, aki az utolso evere (2022 )lett kivalo elotte semmi, tokeletes projekt jatekos.
FA jott Ingram kiraly
2020
draft: par projekt faljatekos es projekt elkapo, JK, de Hurst elment cserebe. Ez mar taktikailag hiba es a passz ellen erositettuk a futast. JK-nal irok a futoinkrol osszesegeben. Ingram-Gus kiraly de Ing. lecserelese ertheto lenne anyagilag es foleg ha elkapasban is jo lett volna JK mert ha nem tobbet vesztettunk a vamon. JK a 3 evbol kihagyott 1.5-t es ugyan futonak jo bar nalunk sokan azok lettek volna, de passznal konkretan nulla. De JK-Gus kiraly. Itt gyorsan ideveszem hogy Andrews kiraly, blokkolo TE-jeink legyen barkirol szo kiraly es Ricard a FB kiraly, utolso ketto persze elkapasban gyenge. Ezek folyamatosan jok voltak.
2021
draft: projekt WR-OL, Bateman aki mintha kotelezo lenne serulten jott es iden is kihagyta a maga fel evet. Az orvosi stabunk lehet rossz, de azert eleve serulten hozunk egy rakat jatekost.
Zeitler kiraly, Zeusz elmegy
2022
draft: Likely-Kollar TE egyik serult!! es Linderbaum, oriasi kesessel de megjott es kell fejlodnie passprotban de fog is. Moses
Ahogy JK-nel osszesegeben irtam a futokrol picit itt van az elkapokrol. Kezdtuk a jobb nevu kivenhedt szarokkal akik sajnos nem SSS eveit hoztak nalunk, Snead az egyetlen ertelmes de a penz aldozata lett es Duve mint elkapo nulla. Tehat hulladek hatso korosok tolunk es hozva Andrews es HB-Bateman. Ezek mennyit jatszottak egyutt akr csak kettesevel? Harmasaval szinte nullat. Amikor ketto a palyan volt egeszsegesen akkor erdemes megnezni hogy jobbak voltunk vagy sem? Igen es nem kicsit, hiaba Bate rookie, HB nem igazan a legjobb szerepben kell jatszon. Es EDC elcsereli HB-t ami magaban nem tragedia de nem potolja es Bate serulese utan vegkeppen nem ( hasonlitsuk ossze a secondary akar csak a CB sor hogy van kezelve nalunk )
Eddig ordit hogy fussunk es erre jon meg az OL
2019 Stanley-Boze-Skura-Yanda-Zeusz
Bomba otos es halkan abban hogy bomba GR-nak oriasi szerepe van, mert Zeusz elonyei kidomboritva az atletikussagatlansaga 😊 eltorpitve, Boze laba kidomboritva, futas erobol jobb oldalra sima liba. Az egyetlen gyenge elem Skura ( egyik jo pelda a titans elleni mecsnek hol lehetne javitani mert ott nagyon elvertek minket )
2020 Stanley leserul es a potlasa nagyon el lett baszva ami itt meg elfogadhato lenne de sajnos ket evig sikerul elbaszni ami mar megbocsathatatlan a FO reszerol. Zeusz-Boze-Skura-RG ( nem bantok senkit kulon nem az o hibajuk ) RT. A jobb oldalunk a C-tol kuka, erobol nincs futas johetett a bash-reverse es jopar het gyakorlas utan a futas ujra duborog ezerrel. JK pont akkor jo amikor GR semabol megint lenyomja az ellenfelek torkan a futast. Passzprotection kuka a faltol es sajnos olyan durvan gyengek voltunk 4 emberes ellen hogy a 20.19 jatekunk LJ laba halott volt ezert kellett a futast ujra feltalalni.
2021 Villa-LG-Boze-Zeitler-Mekari ( serultget o is es rajta kivul mindenki mas katasztrofa ) Valtottunk es most a szelen haltunk be, erobol futas nincs passprot nincs. Ez EDC szegyene Stanley potlasa, a serult OT idhozasa aki talan jatszott 4 snap-et iden, Boze 2 poszton bizonyit es fillerekert nem tartjuk meg. Ezt latva HB varhatta hogy 40 yardos vagta utan kapja majd a labdat, ki csodalkozott hogy cseret kert? De itt meg az elkapo sor magunkhoz kepest pofas HB-Bate-Andrews ( kar hogy nem igazan egyutt egeszsegesen )
2022 Booom a fal rendbe rakva Stanley-Powers-Linderbaum-Zeitler-Moses. Hasonlitsuk ossze a 2019-el es ugyan rosszabb de boven megteszi es 2.5 evig kellett sirni emiatt. Viszont idenre az elkaposor tok utolso, nulla.
most mar csak LJ-t kell behelyezni ide. Egy korlatos passzban de az iszonyat futas miatt a D eltolodasat LJ megvedve ki tudta hasznalni de csak MVP szeruen. Utana az inkabb nagyobb vedelmet igenylko QB-knak sokkal kevesebb idot adva egy inkabb atlag alatti elkaposorral probaltunk ismetelni? Ketszer?!?! Idenre a passzjatekunk a fal javulasaval megint jobb lett hiaba a teljesen kiurulo elkapokkal es ehhez kepest GR eleg jol megoldotta a jatekok ott voltak, de nem hagyomanyos ertelemben. Ez orditotta a futast mindharom evben. Mennyi olyan meccsunk volt ahol LJ-JK-Bate-HB-Andrews a palyan volt? Nem sok es ezek a legnagyobb neveink ami mar magaban oriasi hatrany a cicakhoz kepest, de meg ez sem adatott meg. Ehhez tegyuk hozza a ket evig a falban a minimum 3 jatekos kuka vagy atlag alatti tamogasat. Iden meg talan karrier osszszamokat osszeadva sem tudnak kirakni az osszes elkaponktol Chase idei szamait.
EDCJH nalam megbukott es GR viszonyitva ezen korulmenyeket nalam boven tulteljesitett a rendelkezesre allt szennyel. LJ detto es lehet nem lesz a legjobb es nem erdemli meg a nagy penzt a jovoben, de a multert megerdemelne mert hiuhetetlen mennyire felhuzta ezt a tok utolso O-t.
no
Morfil
több mint 2 éve
Tessek itt van egy kis osszefoglalo EDC varazslasarol az O-ben. A kiemelt nevek EDC szerzemenyeiKis pontositas,Bateman sztem edzes kozben serult meg a szezonkezdes elott
2019
draft: HBrown aki taktikailag jo huzas, serult es a fal kesobbiekben nem engedte hogy azt jatsza amiben a legjobb. Ben Powers, aki az utolso evere (2022 )lett kivalo elotte semmi, tokeletes projekt jatekos.
FA jott Ingram kiraly
2020
draft: par projekt faljatekos es projekt elkapo, JK, de Hurst elment cserebe. Ez mar taktikailag hiba es a passz ellen erositettuk a futast. JK-nal irok a futoinkrol osszesegeben. Ingram-Gus kiraly de Ing. lecserelese ertheto lenne anyagilag es foleg ha elkapasban is jo lett volna JK mert ha nem tobbet vesztettunk a vamon. JK a 3 evbol kihagyott 1.5-t es ugyan futonak jo bar nalunk sokan azok lettek volna, de passznal konkretan nulla. De JK-Gus kiraly. Itt gyorsan ideveszem hogy Andrews kiraly, blokkolo TE-jeink legyen barkirol szo kiraly es Ricard a FB kiraly, utolso ketto persze elkapasban gyenge. Ezek folyamatosan jok voltak.
2021
draft: projekt WR-OL, Bateman aki mintha kotelezo lenne serulten jott es iden is kihagyta a maga fel evet. Az orvosi stabunk lehet rossz, de azert eleve serulten hozunk egy rakat jatekost.
2022
draft: Likely-Kollar TE egyik serult!! es Linderbaum, oriasi kesessel de megjott es kell fejlodnie passprotban de fog is. Moses
Ahogy JK-nel osszesegeben irtam a futokrol picit itt van az elkapokrol. Kezdtuk a jobb nevu kivenhedt szarokkal akik sajnos nem SSS eveit hoztak nalunk, Snead az egyetlen ertelmes de a penz aldozata lett es Duve mint elkapo nulla. Tehat hulladek hatso korosok tolunk es hozva Andrews es HB-Bateman. Ezek mennyit jatszottak egyutt akr csak kettesevel? Harmasaval szinte nullat. Amikor ketto a palyan volt egeszsegesen akkor erdemes megnezni hogy jobbak voltunk vagy sem? Igen es nem kicsit, hiaba Bate rookie, HB nem igazan a legjobb szerepben kell jatszon. Es EDC elcsereli HB-t ami magaban nem tragedia de nem potolja es Bate serulese utan vegkeppen nem ( hasonlitsuk ossze a secondary akar csak a CB sor hogy van kezelve nalunk )
Bomba otos es halkan abban hogy bomba GR-nak oriasi szerepe van, mert Zeusz elonyei kidomboritva az atletikussagatlansaga 😊 eltorpitve, Boze laba kidomboritva, futas erobol jobb oldalra sima liba. Az egyetlen gyenge elem Skura ( egyik jo pelda a titans elleni mecsnek hol lehetne javitani mert ott nagyon elvertek minket )
2020 Stanley leserul es a potlasa nagyon el lett baszva ami itt meg elfogadhato lenne de sajnos ket evig sikerul elbaszni ami mar megbocsathatatlan a FO reszerol. Zeusz-Boze-Skura-RG ( nem bantok senkit kulon nem az o hibajuk ) RT. A jobb oldalunk a C-tol kuka, erobol nincs futas johetett a bash-reverse es jopar het gyakorlas utan a futas ujra duborog ezerrel. JK pont akkor jo amikor GR semabol megint lenyomja az ellenfelek torkan a futast. Passzprotection kuka a faltol es sajnos olyan durvan gyengek voltunk 4 emberes ellen hogy a 20.19 jatekunk LJ laba halott volt ezert kellett a futast ujra feltalalni.
2021 Villa-LG-Boze-Zeitler-Mekari ( serultget o is es rajta kivul mindenki mas katasztrofa ) Valtottunk es most a szelen haltunk be, erobol futas nincs passprot nincs. Ez EDC szegyene Stanley potlasa, a serult OT idhozasa aki talan jatszott 4 snap-et iden, Boze 2 poszton bizonyit es fillerekert nem tartjuk meg. Ezt latva HB varhatta hogy 40 yardos vagta utan kapja majd a labdat, ki csodalkozott hogy cseret kert? De itt meg az elkapo sor magunkhoz kepest pofas HB-Bate-Andrews ( kar hogy nem igazan egyutt egeszsegesen )
2022 Booom a fal rendbe rakva Stanley-Powers-Linderbaum-Zeitler-Moses. Hasonlitsuk ossze a 2019-el es ugyan rosszabb de boven megteszi es 2.5 evig kellett sirni emiatt. Viszont idenre az elkaposor tok utolso, nulla.
most mar csak LJ-t kell behelyezni ide. Egy korlatos passzban de az iszonyat futas miatt a D eltolodasat LJ megvedve ki tudta hasznalni de csak MVP szeruen. Utana az inkabb nagyobb vedelmet igenylko QB-knak sokkal kevesebb idot adva egy inkabb atlag alatti elkaposorral probaltunk ismetelni? Ketszer?!?! Idenre a passzjatekunk a fal javulasaval megint jobb lett hiaba a teljesen kiurulo elkapokkal es ehhez kepest GR eleg jol megoldotta a jatekok ott voltak, de nem hagyomanyos ertelemben. Ez orditotta a futast mindharom evben. Mennyi olyan meccsunk volt ahol LJ-JK-Bate-HB-Andrews a palyan volt? Nem sok es ezek a legnagyobb neveink ami mar magaban oriasi hatrany a cicakhoz kepest, de meg ez sem adatott meg. Ehhez tegyuk hozza a ket evig a falban a minimum 3 jatekos kuka vagy atlag alatti tamogasat. Iden meg talan karrier osszszamokat osszeadva sem tudnak kirakni az osszes elkaponktol Chase idei szamait.
EDCJH nalam megbukott es GR viszonyitva ezen korulmenyeket nalam boven tulteljesitett a rendelkezesre allt szennyel. LJ detto es lehet nem lesz a legjobb es nem erdemli meg a nagy penzt a jovoben, de a multert megerdemelne mert hiuhetetlen mennyire felhuzta ezt a tok utolso O-t.
no
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Tessek itt van egy kis osszefoglalo EDC varazslasarol az O-ben. A kiemelt nevek EDC szerzemenyei2019
FA jott Ingram kiraly
2020
2021
2022
több mint 2 éve
Én nem azt mondom, hogy D ilyesfajta építgetése és az O elhanyagolása jó vagy rossz ötlet volt (rossz, nyilván), hanem csak arra írtam egy szubjektív véleményt, hogy a FO fejében vajon mi játszthatott közre.GR-rol en szerintem mindenki elmondta a velemenyet es max nem ertunk egyet.Unalmamban egy par gondolat miert vagyok elkeseredve egy cseppet a szituaciotol.Szerintem D építésénél nem voltak ennyire vakon, hogy tényleg erre lett volna felhúzva a koncepció.
A.) A multra tekintve azert mert nem hoztuk ki a lehetosegeinkbol, LJ-bol a maximumot amig olcso volt.
Szamomra semmilyen ertelemben nem ertelmes a probalkozasunk es visszamenoleg ez mar megalllapithato. A fo problema a D feloli megkozelites volt, de ezt hagyom es maradok csak az O-nel. Hagyom LJ-t csak mint tenyezot rakom be a tobbiek munkajaba. Kezdem GR-al es itt leszogezem hogy nem a felmentesere irok, nem sirok hogy elment es ugyan van egy scenario ahol a csapat rosszabb lesz mint vele, de az nalam azonnali EDC-JH kirugasaval jarna ( Keksz nem fogja kirugni oket ekkor sem ), de errol ne is beszeljunk mert nem tudom/akarom/szeretnem elkepzelni. Ennek okai is egyszeruek, a passz hatekonyabb atlagosan mint a futas es ha erre tesszuk a hangsulyt akkor elore fogunk lepni es / de ehhez kell Bate es tovabbi erosites mert kulonben a csapat nem lesz tenyezo es PO kozeleben lesz de ugye ez nem eleg. Amiert en nem GR-ban lattam a fo hibat a tenyleges hibai ellenere sem az hogy visszakanyarodjak a multra az LJ es a fejlodese. LJ-nek nem passzguru kellett OC-nak hanem egy QB edzo aki ot fejleszti ( ami meg is tortent es ugyan oriasi hatranybol indulva de az elso lepesek ami egyszerunek tunik de az sem az a technikaja ki lett javitva ). Mint OC segitette LJ-t es teljesen rairta a jatekot. 2018-19 ben meg EDC-t is dicsertem ( 2020 draftjaig is ). Amikor a stadionon gyorsan at kell haladni akkor a gerelyhajitas es a sulylokes kozul az utobbit a futassal kellett operaljunk mert LJ alkalmatlan volt dobni. A keret is futasra volt alkalmasabb, az OC is es a QB is. Viszont ugy futottunk ahogy a legtobb csapat a elvarhato pont ertekeles alapjan dobni nem tudott. Ez viszont olyan korszakos futast jelentett amirol csak visszaeses johetett ami GR hibaja volt ( mint mindenhol elofordulo eset vele ), de netto ertelemben megjelent a passz is es volt remeny hogy tudunk arra az iranyba indulni. 2020-tol kezdve el lett rontva es EDC egyre szarabb de kovetkezetesen hogy azert legalabb ne tudjuk basztatni. Folytatta a D epiteset raadasul ugy hogy a remeny eleg erosen berugta az ajtot az O-ben. ES meg hagyta leepulni is a falat tehat meg a szinten tartas sem tortent meg es egy Yandat nem egyszeru potolni de egy projekttel egyenesen lehetetlen kuldetes volt. A kovetkezo ev detto a fal pocsek es itt mar egyenesen rohejes/ketsegbeejto volt hogy a hajo sullyedeset okozo tiz lyukat Yoda-ra biztuk hogy tomje be az ujjaival. Itt az OC szemelye mar mindegy volt sot inkabb pozitiv mert ilyen fallal ilyen elkaposorral, LJ-vel senki nem dobott volna ugy hogy PO-ban eselyeskent fussunk ki a gyepre. GR legalabb a futast ujra feltalalta es ugyan a korszakostol visszaesve de a futas netto ertelemben remek. De mar nem tudtuk vele kompenzalni a dobas hatekonysagat ( ami amugy lehetetlen kellene hogy legyen csak GR nem tudta es ezert megcsinalta ). EDCJH amelett hogy kitartott a faszsaga mellett hogy a beton vedelem elereset celoztak meg fo celkent meg aranylag olcson a falat rendbe teve a futasunk lehetett volna jobb ugy hogy nem minden energiat felemeszto semabol tortenik. EDCJH gondolom vegignezte Burrow es Mahomes akik jobbak passznal LJ-nel keptelenek voltak sokkal jobb fegyverekkel es jatekhivokkal passznal nyerni fal nelkul.Idenre vegre rendbe tette a falat de most teljesen lenullazta az elkapogardat es amikor a szerencse is elallt es Bateman is megserult akkor sem rebbent meg a szeme sem. GR fel tudta huzni a passzjatekot? Nem. Barki fel tudta volna huzni annyira hogy eselyunk is legyen? Nem. Szerencsetlen csinalta amire a keret meg mindig a legalkalmasabb es amire o a legalkalmasabb es a QB-t mi nem tudjuk megitelni.
A szomoru igazsag hogy papiron a 3 legjobb AFC csapattol egy vilag valaszt el minket keretileg es igy is lett volna esely LJ-vel a fedelzeten mert a sors rontott ezeken a csapatokon, persze rajtunk is es igy maradt az oriasi kulonbseg.
A falnal elkovetett fo bun mellett EDCJH elkovetett egy masik oriasit ami viszont ami
B.) A multra tekintve nem ertuk el a minimumot LJ-vel a hataraival kapcsolatban.
Itt mar GR is hibas de ebben az ertelemben nem o maga a vetkes hogy itt tartottak aminek az oka az elozo bekezdesben van. LJ szemponjabol nezve viszont tragedia hogy nem egy QB fejleszto ( passzban ) az OC-ja a szar keret mellett, az egyszem jo jatekosat duplazak es triplazzak.
A csapat reszerol meg tudom erteni hogy nem dobtunk mert nem volt meg hozza a keret. Viszont ezert LJ SZAMUNKRA meghatarozhatatlan mint pQB sok szempontbol. De a csapatnak tudnia kell es hiaba gyakoltuk orverzesig a futast LJ-t lehetett tesztelni hogy olvas/ reagal/ fejlodik a passzjatekoknal ha bemondtak a D-nek is ( LJ tudta nelkul ) a 11vs11 hogy mi a jatekhivas passznal. Nem jo de jobb mint a semmi anelkul hogy a csapat "feladna" az eredmenyesseget hozo gyakorlast. Egyszeruen a csapatnak tudnia kell hogy mire kepes LJ es eszerint kell meghozni a dontesuket hogy kifizetik vagy sem.
Az OC-LJ-O mizeriara es az atmenetre en szerintem volt egy jo megoldas, egy top WR igazolas. Sok minden kiderult volna addig amig LJ olcso es aziranyvonalrol es az OC jovobeni szemelyerol.
C.) A feleloseg kiosztasa
Ez igaz a szurkoloktol es a csapattol is. GR elvitte a 80%-t. Szerintem nem igazsagos, de ez nem tragedia amig csak mint pajzs hasznaljuk es nem igy gondolja a csapat.
Nalam EDCJH kuka. Rossz az eredeti terv. Nem, nem rossz hanem pocsek. A D fontos de ennek kellene kiegeszitenie az O-t. De mi probaltunk beton vedelmet epiteni ebben a felfogasu ligaban ami mar magaban tragedia, de az igazi tragedia hogy a cement kimaradt.
3 evet kidobtunk az ablakon. Ha valaki ugy gondolja hogy GR a fobunos az becsapja magat. A masik problema itt jon be mert elszeparaljuk a hibakat es jo dolgokat ahelyett hogy egyutt neznenk. GR eseteben a passzjatek utolso volta miatt alkalmatlan, de a futas meg elso, de felrojuk NEKI hogy az nem ebbe a ligaba valo mar. A keret alapjan kb utolsok kozott levo O inkabb eros kozepmezonybe tartozik meg igy is. A PO-ban ez edeskeves de tulteljesitett. EDC -JH kulon van megitelve es itt kapnak jop es rossz osztalyzatot. Nincs elkapo egyes, RS felhuzta a D-t otos, atlag kozepes. Csakhogy RS hiaba otos es magaban remek, de egyszeruen nem adhat annyit a csapatnak mint egy topWR. Es valljuk be az arabol ki is jott volna egy. Es igy ha osszesegeben nezem az EDCJH munkassagot akkor megbukott, de csunyan es szarok ra hogy voltak benne jo elemek.
LJ jovoje
Abbol indulok ki hogy tudjak mire kepes pQBkent csak a(z altaluk okozott )korulmenyek kozte GR miatt nem tudott kijonni. Meg kell fizetni es a korulmenyeket megvaltoztatni, kell a fal, legyen LG es ne 3 ev alatt 5 hatsokoros probalkozasbol potoljuk, es elkaposor eros javitasa. Ez nem mulhat 10%nyi garantalt tartalmon.
LJ nem megoldas ES van kivitelezheto tervuk akkor uccu neki es csinaljuk.
Remelem LJ kepes es az nekem a nagyobb bizakodasra ado verzio mert az latom hogy a liga altal top jatekosnak tartottakat EDC is annak tarja es felismeri, gondolom a WR-re is igaz ez.
Abban nagyon kicsi a bizodalmam hogy mi nullarol megcsinaljuk de cafoljanak ram mert nalam hiaba kuka Kelksz nem fogja kirugni oket. Az biztos hogy a FO oriasi nyomas alatt lesz LJ es a csapat miatt a jovoben akarhogyan forduljon a tortenet koztuk.
no
Az én tippem, hogy csupán annyi történt, hogy a D mindig majdnem "megvolt", mindig csak 1-2 elem hiányzott, hogy hátradőlhessenek, hogy "na ez pipa" és szerintem ezért vállalták be ide az építkezést. Erre még rájött, hogy a múltban amúgy is tradícionális D csapat voltunk (tehát az identitásunkban valahol mélyen még azért ez él) + LJ miatt 19 után mindenki elhitte, hogy a bab is hús, és a legrosszabb scenario, hogy azt a szintet tudja hozni, max kiderül, hogy ennél több nincs benne.
Azán persze nem csak kiderült, hogy az O sem konstansan találta meg a jó formáját, szép lassan erodálódtak is, miközben EDC meg besült a D pickekkel ami tovább mélyítette az elhibázott stratégia súlyát.
EDC és JH számomra hasonló hibába esett mind GR, csak míg előbbiek hosszútávon, a csapatépítésben nem vették észre időben, hogy baromira rossz az irány, és jelenleg is úgy néz ki, hogy TALÁN még éppen félre rántották a kormányt, mielőtt betonfalnak csapódunk (ez szerintem a következő szezon során kiderül).
GR meg "rövidtávon" nem tudta sose felismerni ha valami nem jól működik és vagy nem tudott rá reagálni.
Én ezt láttam Roman legnagyobb hibájának, hogy nem tud kilépni a saját kereteiből - kitalál valamit és ha működik akkor 2019, ha nem akkor meg ott áll letolt gatyával. (persze tudom, szar keret stb... de akkor sem játszatom hétről hétre playről playre ugyanazt ami nem működik, mert egyszerűen nincs vesztenivalója ha kipróbál mást).
Snagal
A D mint koncepcio viszont szerintem egyertelmu es pontosan latni az adott ev reagalasat D-ben. Cicak elleni 4 and vegtelen, AB benyujtom es 13 cm-en mulik a PO es Dben a reagalasok ra. Eleve becsapjuk magunkat ha ezeket gondoltuk a hibaknak, mert ha bejutunk akkor sem voltunk PO csapat csak a hatarvonal alank kerult volna. ET erkezese is a D ordito hibara jott, es az ILB is a vegso Henry dologra es a F7. Mindig lehet javitani minden egysegen de nalunk LJ 2019 eve ota viszont megmagyarazhatatlanul mindig a D-ben voltak a "kihagyhatatlan" lepesek.
2019 meccsnek volt 13 tanulsaga a 13 hibara es megis a D-t vettek elo amit meg kell javitani mint legfontosabb pont. Sosem lesz olyan pont hogy valami mindjart kesz. A D-unkbe iden rengeteg lett hozva, koltve es a sec szar, a nyomasgeneralas szar es az ilb RS idehozatalaval jo lett. Ami ebben a D-ben volt azt egy jo edzo ki is tudta volna maxolni. Mi nem tettuk. A D alulteljesitett meg igy is.
Egy dolgot megis ideirok GR vedelmeben. A jobb keret es a sokkolo rendszer kitamasztotta a ligat. De a 2019 szamok ultra durvak es azt meg ha fejlesztik az O-t akkor is nehez lett volna hozni akar ujra is. Egyertelmu volt a visszaeses amit nekunk az O fejlesztesevel keretileg es a passzjatek szelesebb behozatal;aval kellett volna csavarni hogy azt magasan tartani. Ehelyett 0-ra csaptak szet az asmugy is gyenge keretet. Sokszor feltettem a kerdest es egyszeruen nem latom mit tudott volna csinalni GR. Es tudom a vedelmenek hangzik es reszben az is, de nem lattam semmit Duve-tol, Proche-tol, Robinsontol, JK-tol, JO-tol es meg Bate is droppolt amikor volt mint vetoasszony a sarban.
En ugyanezt csinaltam volna mert pl Moses peldaul hihetetlen mit muvelt labon futasnal mint huzo ember es hiaba tudtak hogy futunk meg igy is tudtunk. Persze nem egy passzgepezetet legyozni kepes szinten a PO-ban a legjobbak ellen. De barki is elhiszi hogy dobunk 3-t barmelyikre a fent emlitettek kozul es tudnank haladni konzekvensen drive-onkent es szinte mindegyikben es meccsrol meccsre. En nem. Senkivel sem hiaba lennenek sokan akivel sokkal jobban de az ado-vam remlene fel.
De a fent leirtakat akar ignorald is es itt jon a lenyueg.
Az elmult 3 evben az O biztosan nem volt fejlesztve meg gyenge szinten sem es netto ertelemben keretileg nezve 2019-hez kepest rosszabb meg a legjobb allapotaban is, nehez elvarni javulast legyen barki az OC.
no
Romannel számomra meg továbbra sem az a baj, hogy ezzel a kerettel nem fejlődött az O hanem az, hogy egydimenziós volt a gondolkodása. Bánta volna f.szom ha megpróbál mást és az se működik de legalább látom, hogy próbálkozik.
De az esélytelenek nyugalmával sem húzott semmi újat ha nem csakazért is mentünk azzal amit eredetileg kitalált. Ez nem a keret hibája hanem az ő balfaszsága.
De ezt tényleg túl tárgyaltuk már és tárgytalan is.
több mint 2 éve
GR-rol en szerintem mindenki elmondta a velemenyet es max nem ertunk egyet.Unalmamban egy par gondolat miert vagyok elkeseredve egy cseppet a szituaciotol.Szerintem D építésénél nem voltak ennyire vakon, hogy tényleg erre lett volna felhúzva a koncepció.
A.) A multra tekintve azert mert nem hoztuk ki a lehetosegeinkbol, LJ-bol a maximumot amig olcso volt.
Szamomra semmilyen ertelemben nem ertelmes a probalkozasunk es visszamenoleg ez mar megalllapithato. A fo problema a D feloli megkozelites volt, de ezt hagyom es maradok csak az O-nel. Hagyom LJ-t csak mint tenyezot rakom be a tobbiek munkajaba. Kezdem GR-al es itt leszogezem hogy nem a felmentesere irok, nem sirok hogy elment es ugyan van egy scenario ahol a csapat rosszabb lesz mint vele, de az nalam azonnali EDC-JH kirugasaval jarna ( Keksz nem fogja kirugni oket ekkor sem ), de errol ne is beszeljunk mert nem tudom/akarom/szeretnem elkepzelni. Ennek okai is egyszeruek, a passz hatekonyabb atlagosan mint a futas es ha erre tesszuk a hangsulyt akkor elore fogunk lepni es / de ehhez kell Bate es tovabbi erosites mert kulonben a csapat nem lesz tenyezo es PO kozeleben lesz de ugye ez nem eleg. Amiert en nem GR-ban lattam a fo hibat a tenyleges hibai ellenere sem az hogy visszakanyarodjak a multra az LJ es a fejlodese. LJ-nek nem passzguru kellett OC-nak hanem egy QB edzo aki ot fejleszti ( ami meg is tortent es ugyan oriasi hatranybol indulva de az elso lepesek ami egyszerunek tunik de az sem az a technikaja ki lett javitva ). Mint OC segitette LJ-t es teljesen rairta a jatekot. 2018-19 ben meg EDC-t is dicsertem ( 2020 draftjaig is ). Amikor a stadionon gyorsan at kell haladni akkor a gerelyhajitas es a sulylokes kozul az utobbit a futassal kellett operaljunk mert LJ alkalmatlan volt dobni. A keret is futasra volt alkalmasabb, az OC is es a QB is. Viszont ugy futottunk ahogy a legtobb csapat a elvarhato pont ertekeles alapjan dobni nem tudott. Ez viszont olyan korszakos futast jelentett amirol csak visszaeses johetett ami GR hibaja volt ( mint mindenhol elofordulo eset vele ), de netto ertelemben megjelent a passz is es volt remeny hogy tudunk arra az iranyba indulni. 2020-tol kezdve el lett rontva es EDC egyre szarabb de kovetkezetesen hogy azert legalabb ne tudjuk basztatni. Folytatta a D epiteset raadasul ugy hogy a remeny eleg erosen berugta az ajtot az O-ben. ES meg hagyta leepulni is a falat tehat meg a szinten tartas sem tortent meg es egy Yandat nem egyszeru potolni de egy projekttel egyenesen lehetetlen kuldetes volt. A kovetkezo ev detto a fal pocsek es itt mar egyenesen rohejes/ketsegbeejto volt hogy a hajo sullyedeset okozo tiz lyukat Yoda-ra biztuk hogy tomje be az ujjaival. Itt az OC szemelye mar mindegy volt sot inkabb pozitiv mert ilyen fallal ilyen elkaposorral, LJ-vel senki nem dobott volna ugy hogy PO-ban eselyeskent fussunk ki a gyepre. GR legalabb a futast ujra feltalalta es ugyan a korszakostol visszaesve de a futas netto ertelemben remek. De mar nem tudtuk vele kompenzalni a dobas hatekonysagat ( ami amugy lehetetlen kellene hogy legyen csak GR nem tudta es ezert megcsinalta ). EDCJH amelett hogy kitartott a faszsaga mellett hogy a beton vedelem elereset celoztak meg fo celkent meg aranylag olcson a falat rendbe teve a futasunk lehetett volna jobb ugy hogy nem minden energiat felemeszto semabol tortenik. EDCJH gondolom vegignezte Burrow es Mahomes akik jobbak passznal LJ-nel keptelenek voltak sokkal jobb fegyverekkel es jatekhivokkal passznal nyerni fal nelkul.Idenre vegre rendbe tette a falat de most teljesen lenullazta az elkapogardat es amikor a szerencse is elallt es Bateman is megserult akkor sem rebbent meg a szeme sem. GR fel tudta huzni a passzjatekot? Nem. Barki fel tudta volna huzni annyira hogy eselyunk is legyen? Nem. Szerencsetlen csinalta amire a keret meg mindig a legalkalmasabb es amire o a legalkalmasabb es a QB-t mi nem tudjuk megitelni.
A szomoru igazsag hogy papiron a 3 legjobb AFC csapattol egy vilag valaszt el minket keretileg es igy is lett volna esely LJ-vel a fedelzeten mert a sors rontott ezeken a csapatokon, persze rajtunk is es igy maradt az oriasi kulonbseg.
A falnal elkovetett fo bun mellett EDCJH elkovetett egy masik oriasit ami viszont ami
B.) A multra tekintve nem ertuk el a minimumot LJ-vel a hataraival kapcsolatban.
Itt mar GR is hibas de ebben az ertelemben nem o maga a vetkes hogy itt tartottak aminek az oka az elozo bekezdesben van. LJ szemponjabol nezve viszont tragedia hogy nem egy QB fejleszto ( passzban ) az OC-ja a szar keret mellett, az egyszem jo jatekosat duplazak es triplazzak.
A csapat reszerol meg tudom erteni hogy nem dobtunk mert nem volt meg hozza a keret. Viszont ezert LJ SZAMUNKRA meghatarozhatatlan mint pQB sok szempontbol. De a csapatnak tudnia kell es hiaba gyakoltuk orverzesig a futast LJ-t lehetett tesztelni hogy olvas/ reagal/ fejlodik a passzjatekoknal ha bemondtak a D-nek is ( LJ tudta nelkul ) a 11vs11 hogy mi a jatekhivas passznal. Nem jo de jobb mint a semmi anelkul hogy a csapat "feladna" az eredmenyesseget hozo gyakorlast. Egyszeruen a csapatnak tudnia kell hogy mire kepes LJ es eszerint kell meghozni a dontesuket hogy kifizetik vagy sem.
Az OC-LJ-O mizeriara es az atmenetre en szerintem volt egy jo megoldas, egy top WR igazolas. Sok minden kiderult volna addig amig LJ olcso es aziranyvonalrol es az OC jovobeni szemelyerol.
Ez igaz a szurkoloktol es a csapattol is. GR elvitte a 80%-t. Szerintem nem igazsagos, de ez nem tragedia amig csak mint pajzs hasznaljuk es nem igy gondolja a csapat.
Nalam EDCJH kuka. Rossz az eredeti terv. Nem, nem rossz hanem pocsek. A D fontos de ennek kellene kiegeszitenie az O-t. De mi probaltunk beton vedelmet epiteni ebben a felfogasu ligaban ami mar magaban tragedia, de az igazi tragedia hogy a cement kimaradt.
3 evet kidobtunk az ablakon. Ha valaki ugy gondolja hogy GR a fobunos az becsapja magat. A masik problema itt jon be mert elszeparaljuk a hibakat es jo dolgokat ahelyett hogy egyutt neznenk. GR eseteben a passzjatek utolso volta miatt alkalmatlan, de a futas meg elso, de felrojuk NEKI hogy az nem ebbe a ligaba valo mar. A keret alapjan kb utolsok kozott levo O inkabb eros kozepmezonybe tartozik meg igy is. A PO-ban ez edeskeves de tulteljesitett. EDC -JH kulon van megitelve es itt kapnak jop es rossz osztalyzatot. Nincs elkapo egyes, RS felhuzta a D-t otos, atlag kozepes. Csakhogy RS hiaba otos es magaban remek, de egyszeruen nem adhat annyit a csapatnak mint egy topWR. Es valljuk be az arabol ki is jott volna egy. Es igy ha osszesegeben nezem az EDCJH munkassagot akkor megbukott, de csunyan es szarok ra hogy voltak benne jo elemek.
LJ jovoje
Abbol indulok ki hogy tudjak mire kepes pQBkent csak a(z altaluk okozott )korulmenyek kozte GR miatt nem tudott kijonni. Meg kell fizetni es a korulmenyeket megvaltoztatni, kell a fal, legyen LG es ne 3 ev alatt 5 hatsokoros probalkozasbol potoljuk, es elkaposor eros javitasa. Ez nem mulhat 10%nyi garantalt tartalmon.
Remelem LJ kepes es az nekem a nagyobb bizakodasra ado verzio mert az latom hogy a liga altal top jatekosnak tartottakat EDC is annak tarja es felismeri, gondolom a WR-re is igaz ez.
Abban nagyon kicsi a bizodalmam hogy mi nullarol megcsinaljuk de cafoljanak ram mert nalam hiaba kuka Kelksz nem fogja kirugni oket. Az biztos hogy a FO oriasi nyomas alatt lesz LJ es a csapat miatt a jovoben akarhogyan forduljon a tortenet koztuk.
no
Az én tippem, hogy csupán annyi történt, hogy a D mindig majdnem "megvolt", mindig csak 1-2 elem hiányzott, hogy hátradőlhessenek, hogy "na ez pipa" és szerintem ezért vállalták be ide az építkezést. Erre még rájött, hogy a múltban amúgy is tradícionális D csapat voltunk (tehát az identitásunkban valahol mélyen még azért ez él) + LJ miatt 19 után mindenki elhitte, hogy a bab is hús, és a legrosszabb scenario, hogy azt a szintet tudja hozni, max kiderül, hogy ennél több nincs benne.
Azán persze nem csak kiderült, hogy az O sem konstansan találta meg a jó formáját, szép lassan erodálódtak is, miközben EDC meg besült a D pickekkel ami tovább mélyítette az elhibázott stratégia súlyát.
EDC és JH számomra hasonló hibába esett mind GR, csak míg előbbiek hosszútávon, a csapatépítésben nem vették észre időben, hogy baromira rossz az irány, és jelenleg is úgy néz ki, hogy TALÁN még éppen félre rántották a kormányt, mielőtt betonfalnak csapódunk (ez szerintem a következő szezon során kiderül).
GR meg "rövidtávon" nem tudta sose felismerni ha valami nem jól működik és vagy nem tudott rá reagálni.
Én ezt láttam Roman legnagyobb hibájának, hogy nem tud kilépni a saját kereteiből - kitalál valamit és ha működik akkor 2019, ha nem akkor meg ott áll letolt gatyával. (persze tudom, szar keret stb... de akkor sem játszatom hétről hétre playről playre ugyanazt ami nem működik, mert egyszerűen nincs vesztenivalója ha kipróbál mást).
Snagal
A D mint koncepcio viszont szerintem egyertelmu es pontosan latni az adott ev reagalasat D-ben. Cicak elleni 4 and vegtelen, AB benyujtom es 13 cm-en mulik a PO es Dben a reagalasok ra. Eleve becsapjuk magunkat ha ezeket gondoltuk a hibaknak, mert ha bejutunk akkor sem voltunk PO csapat csak a hatarvonal alank kerult volna. ET erkezese is a D ordito hibara jott, es az ILB is a vegso Henry dologra es a F7. Mindig lehet javitani minden egysegen de nalunk LJ 2019 eve ota viszont megmagyarazhatatlanul mindig a D-ben voltak a "kihagyhatatlan" lepesek.
2019 meccsnek volt 13 tanulsaga a 13 hibara es megis a D-t vettek elo amit meg kell javitani mint legfontosabb pont. Sosem lesz olyan pont hogy valami mindjart kesz. A D-unkbe iden rengeteg lett hozva, koltve es a sec szar, a nyomasgeneralas szar es az ilb RS idehozatalaval jo lett. Ami ebben a D-ben volt azt egy jo edzo ki is tudta volna maxolni. Mi nem tettuk. A D alulteljesitett meg igy is.
Egy dolgot megis ideirok GR vedelmeben. A jobb keret es a sokkolo rendszer kitamasztotta a ligat. De a 2019 szamok ultra durvak es azt meg ha fejlesztik az O-t akkor is nehez lett volna hozni akar ujra is. Egyertelmu volt a visszaeses amit nekunk az O fejlesztesevel keretileg es a passzjatek szelesebb behozatal;aval kellett volna csavarni hogy azt magasan tartani. Ehelyett 0-ra csaptak szet az asmugy is gyenge keretet. Sokszor feltettem a kerdest es egyszeruen nem latom mit tudott volna csinalni GR. Es tudom a vedelmenek hangzik es reszben az is, de nem lattam semmit Duve-tol, Proche-tol, Robinsontol, JK-tol, JO-tol es meg Bate is droppolt amikor volt mint vetoasszony a sarban.
En ugyanezt csinaltam volna mert pl Moses peldaul hihetetlen mit muvelt labon futasnal mint huzo ember es hiaba tudtak hogy futunk meg igy is tudtunk. Persze nem egy passzgepezetet legyozni kepes szinten a PO-ban a legjobbak ellen. De barki is elhiszi hogy dobunk 3-t barmelyikre a fent emlitettek kozul es tudnank haladni konzekvensen drive-onkent es szinte mindegyikben es meccsrol meccsre. En nem. Senkivel sem hiaba lennenek sokan akivel sokkal jobban de az ado-vam remlene fel.
De a fent leirtakat akar ignorald is es itt jon a lenyueg.
Az elmult 3 evben az O biztosan nem volt fejlesztve meg gyenge szinten sem es netto ertelemben keretileg nezve 2019-hez kepest rosszabb meg a legjobb allapotaban is, nehez elvarni javulast legyen barki az OC.
több mint 2 éve
Unalmamban egy par gondolat miert vagyok elkeseredve egy cseppet a szituaciotol.Szerintem D építésénél nem voltak ennyire vakon, hogy tényleg erre lett volna felhúzva a koncepció.
LJ jovoje
no
több mint 2 éve
iden rekordalacsony meccset neztem, NO kimaradt, ravensbol sok kimaradt, PO-ban ravens attekerve amugy nulla es meg a kedvem se hoztak meg hoza. A colts volt meg eredetileg de ugye hamar kiderult hogy nem kell. Neztem egy par felidot a peldanak hozott csapatoktol hogy milyen jo a "jatekhivas". Jovore Denver nullarol betervezve es erdekesebb lenne ha lattam volna toluk egy par meccset legalabb az elmult evekben, de sebaj. Es ha LJ elmegy akkor ot is kivancsisagbol. Ravens meg kritikus szemmel de optimistan indulva.
több mint 2 éve
Unalmamban egy par gondolat miert vagyok elkeseredve egy cseppet a szituaciotol. A.) A multra tekintve azert mert nem hoztuk ki a lehetosegeinkbol, LJ-bol a maximumot amig olcso volt.
LJ jovoje
több mint 2 éve
Ez nem igazan problema. A csapat szempontjabol a dontes a fontos es utana mar megy a dolgan es nem is bonyolult. Ha menni akar/ nem akarjuk/ nem fogadja el amit a csapat max hajlando neki megadni akkor megkapja a taget es kesz. A csapat segit LJ-nek intezni a csapatokkal az eszmecserejuk letrejottet. Ha mindenkivel beszelni akarna sem tragedia de LJ sem hulye es tudja hogy nem erdemes ahol a QB betonbiztos, nincs penzuk megfizetni ot vagy a ravenst. Nagyon nincs mit letargyalni sem mert amit akar az egyszeru. Ezen ajanlatok ezen keves csapattol osszehasonlitasa meg meg egyszerubb lesz a prioritasa alapjan. A lenyeg a mi reszunkrol minden mindegy mar milyen hosszan es hogy egyeznek meg.Hallgattam ma egy podcastet amiben sokat beszéltek a Lamar kérdésről. És tök érdekes szempontra világítottak rà. Ha nem tudnak megegyezni vagy Lamar azt mondja menni akar akkor megy a tag és csapat engedi hogy keressen csere partnert. Ugye ilyenkor az ügynök és csapata tarcsaz minden potenciális front office-t de Lamarnak nincs ügynöke. Ő fogja hívni és letargyalni akár több csapat képviselőivel egyesével a részleteket? Mellette hogy készül fel a szezonra? Egyáltalán tudja kiket kell keresni vagy anyuci felcsapja az aranyoldalakat? Nem tudom LJ tisztaban van-e vele hogy ez mivel jár. Vagy csak a nullakat nézi meg a garantált tartalmat?Na mizu, Lamaron az Excl.Fr.Tag?Trade esetén csak a Texans 2 első pickjét nem utálnám, más csapatnál nem látom hogy azzal instant az értéknél lennénk.
Mer' ma' majdnem solyom?
Olvasni angol betuteszta levesekben sokfele. Hejj! 😉
RedFive
Annak nem látom értelmét, hogy majd 24/25ös draftcetliket kapjunk egy olyan csapattól ahova elküldjük azt az irányítót akitől mi minimum főcsoport döntőt vártunk.
Snagal
Érdekes hetek jönnek remélem megállapodnak. Ha tradre kerül a sor a két első kör a minimum mert ennyit kapnánk érte a non excl. Tag után is. Nem biztos hogy olyan szerencsénk lesz mint a Lionsnek meg a Seahawksnak hogy a cserepartner nagyot betlizne akkor viszont a sok picket be kell áldozni felmozgasert.
Benibácsi
A mi reszunk ebbol hogyan oldjuk meg a QB-t es ez mar a sajat velemenyem hogy semmi bizodalmam sem EDC-ben sem JH-ban.
több mint 2 éve
Hallgattam ma egy podcastet amiben sokat beszéltek a Lamar kérdésről. És tök érdekes szempontra világítottak rà. Ha nem tudnak megegyezni vagy Lamar azt mondja menni akar akkor megy a tag és csapat engedi hogy keressen csere partnert. Ugye ilyenkor az ügynök és csapata tarcsaz minden potenciális front office-t de Lamarnak nincs ügynöke. Ő fogja hívni és letargyalni akár több csapat képviselőivel egyesével a részleteket? Mellette hogy készül fel a szezonra? Egyáltalán tudja kiket kell keresni vagy anyuci felcsapja az aranyoldalakat? Nem tudom LJ tisztaban van-e vele hogy ez mivel jár. Vagy csak a nullakat nézi meg a garantált tartalmat?Na mizu, Lamaron az Excl.Fr.Tag?Trade esetén csak a Texans 2 első pickjét nem utálnám, más csapatnál nem látom hogy azzal instant az értéknél lennénk.
Mer' ma' majdnem solyom?
RedFive
Annak nem látom értelmét, hogy majd 24/25ös draftcetliket kapjunk egy olyan csapattól ahova elküldjük azt az irányítót akitől mi minimum főcsoport döntőt vártunk.
Snagal
Érdekes hetek jönnek remélem megállapodnak. Ha tradre kerül a sor a két első kör a minimum mert ennyit kapnánk érte a non excl. Tag után is. Nem biztos hogy olyan szerencsénk lesz mint a Lionsnek meg a Seahawksnak hogy a cserepartner nagyot betlizne akkor viszont a sok picket be kell áldozni felmozgasert.
több mint 2 éve
Na mizu, Lamaron az Excl.Fr.Tag?Trade esetén csak a Texans 2 első pickjét nem utálnám, más csapatnál nem látom hogy azzal instant az értéknél lennénk.
Mer' ma' majdnem solyom?
RedFive
több mint 2 éve
Közben Huntley meg Probowler lett... elvagyunk itt kényeztetve irányító fronton, még a padon is egy probowler ült 😀
több mint 2 éve
Na mizu, Lamaron az Excl.Fr.Tag?Mer' ma' majdnem solyom?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!