NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Összegezni próbálok: Hollywood: mindenki első körbe várta és amibe jó abban jó, volt olyan csapat aki a Ravensös GR évei után is adott érte egy elsőkört, hogy lassan hosszabbítani kell vele, innentől a tehetségét nehéz vitatni.
A mi csapatunk nem arról híres, hogy évente kinevez posztokra embereket vagy megválik tőlük, ezért is van nálunk egy olyan kultúra ami azt hozza, hogy nem mehetünk egy szint alá. Évekig ragaszkodott JH nem megfelelő emberekhez már Ozzie idejében is, mert mint Bisciotti mondta mi 10-15 éves intervallumot nézünk.
Szerintem az, hogy egy O folyamatosan befürdik elkapókkal az az OC sara. RG3 elmondta, nem LJ, hanem a séma. Én hiszek neki, hogy tudott valamit.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Én RGIII-nak megadnám azt, hogy tud olyan dolgokról, amikről mi nem. Nyilván nem kitalálta, amit tweetelt, hanem hallja innen-onnan.Nem kell bennfentesnek lenni hogy lasd hogy igazat beszel. GR alatt az O nem passzolt igazan. Az okai lenyegesek de a jovoben irrelevans lesz, mert most ra fogunk allni a passzjatekra. De ha EDC es JH meg mindig a D-re fog epiteni es hangsulyt rakni akkor az O nem lesz tovabbra sem izgalmas prospect az elkapoknak.
Az, hogy ez mennyire GR hibája és mennyire nem, az teljesen mindegy, ha a játékosok úgy gondolkodnak, ahogy Griffin szerint gondolkodnak.
rkstzz
De nem tudjak mar ezt tenni ezert jonni fog egy passzorientalt szaki es kapni fog elkapokat is akik nem az OC neve miatt fognak jonni hanem a penz es lehetoseg miatt. Ahogy RS sem Meki miatt jott es irt ala, hanem a csucsgazsi miatt es ezert alairt volna a tok utolso csapathoz is.
amugy pontosan az a lenyeg hogy mi az oka. Ha tudatos volt EDC-tol akkor ok a hibasak, ha minden WR visszautasitotta a dagi miatt akkor miert volt meg itt 3 evig es akkor nem elhibazott dontesrol kell beszelnunk EDC reszerol, hanem hogy sik hulye. Ami azert nem valoszinu ugyebar.
több mint 2 éve
Én RGIII-nak megadnám azt, hogy tud olyan dolgokról, amikről mi nem. Nyilván nem kitalálta, amit tweetelt, hanem hallja innen-onnan. Az, hogy ez mennyire GR hibája és mennyire nem, az teljesen mindegy, ha a játékosok úgy gondolkodnak, ahogy Griffin szerint gondolkodnak.
több mint 2 éve
Nem gondoljak tul. Egyszeru. A csapat aki nem fektett az O-be volt az ok es GR es a futas az eredmeny.A nyilatkozat jogos es nem is vitatja senki. A kerdes az hogy ez ok vagy okozat. Semmi mas. Szerinted ok? Szerintem okozat.Ez a lenyeg. A kerdes es a lenyeges, hogy Griffin/Brown/Hopkins mit gondolnak? Ok vagy okozat? Van egy tippem, hogy nem gondoljak tul..
no
Padrinaggio
Vagy barki azt komolyan gondolja hogy EDC versenykepes ajanlattal odallt az elmult 3 evben az elkapokhoz es azt mondtak hogy GR ala nem megyunk es nem rugtak ki ha passzjatek lett volna a fontos nekik?
több mint 2 éve
A nyilatkozat jogos es nem is vitatja senki. A kerdes az hogy ez ok vagy okozat. Semmi mas. Szerinted ok? Szerintem okozat.Ez a lenyeg. A kerdes es a lenyeges, hogy Griffin/Brown/Hopkins mit gondolnak? Ok vagy okozat? Van egy tippem, hogy nem gondoljak tul..
no
több mint 2 éve
csak side note, de HB-ról szerintem azért kár beszélni, mert nem ő hiányzott és hiányzik nekünk.HBrown fontos eleme lehetett volna az O-nek. Vele el lehetett adni a futasunk mellett is hogy spread O vagyunk. Draga volt az elso korben ( ezt adjuk LJ hatasnak ). Egy contested elkapo mellett is kellett volna a palyara mert oriasi fenyegetes. De ebben jo es masban nem ezert draga volt, de amire nekunk kellett hasznalni a fal miatt es konkurencia nelkul abban pocsek es nem is arra valo semmilyen ertelemben. A csere mindegy is es az elboltolasa lehet jo uzletnek nevezni, de a potlasanak a hianya mindent elarul es Bateman serulese utana potlastalansag meg vegkeppen. Ahogy Zeusz potlasa sem tortent meg az arabol, ahogy Hurst se lett potolva, mert az meg egy futo nem fert bele az O epitesebe.
Fizikálisan gyenge és nem elég megbízható elkapó, max egy wr2 lehet belőle ha van mellette egy top elkapó.
Nekünk inkább egy Metcalf féle szörny kell, mert LJ nem az a tűpontos mesterlövész, így gyakran kell megküzedni a labdáért a db-kkel.
Ehhez Brown pont semmit nem segített (ha meg igen, akkor rögtön bele is sérült).
Persze lehetne ez egy rossz döntés EDC-től, de kivételesen LJ óhaja volt szerintem előtérbe helyzve, így egy próbát megért, de mikor láttuk, hogy nem működik ez a kapcsolat akkor nem voltunk restek elboltolni, ráadásul jó üzlet volt.
Így Brown esete pont nem jó példa semilyen tekintetben a vitát illetően.
Snagal
De igen egy contested szorny kellett volna es lehet latni mit okoz a sasoknal ket elkepesztoen jo elkapo es eros futas. A D meg ezt kiegeszito szornyeteg, de magaban ok is begyengultek mikor nem tolta le az O a palyarol az ellenfelet es kenyszeritette egy sinpalyara.
több mint 2 éve
Nem kell szetvalasztani de a problemat meg kellett volna oldani es jelenleg a "legkisebb" problema lett megoldva. 3 evrol beszelunk, 3 evrol ahol LJ olcso. Mostanra befurdott a projekt a legyozhetetlen D-el es futunk mentalitassal. Bele kellett nyulni es ez OC-val is jar de 3 evig szidtuk az O-t akinek csak evtizedes rekordevet kellett volna szintet tartani ugy hogy leepitettuk es nem felfele. Realis celkituzes volt az O fele, de tegyuk hozza hogy ezt a O leepulest a D-el akartak karpotolni. Qvara nem jott be es nem is johetett be. Es nem is fog. A Cicak ellen meg lassitani sem birtak oket a fal teljes szethullasaig. Nevetseges. Ehhez kepest Huntley-val az O aki fos cserenek is egeszen jol tartotta magat.szerintem az elvárás nem a fejlődés volt, hanem hogy a 19-es szintet tudják hozni.Továbbra sem tudom hova tenni ezt a GR vitát.A vita nalam nem GR es a korlatairol szolnak, hanem melyik a fontosabb azaz melyik a korlatozobb tenyezo nalunk ami holtpontra jutatta a csapatot. GR az OC vagy a keret?
Igen van amiben ő volt a sáros, másban meg JH és EDC (és az én vesszőparipám az egészségügyi stáb).
Roman valamit nagyon jól tud, de mint a mellékelt ábra mutatta, eljutottunk vele egy olyan holtpontra ahonnan nem volt feljebb.
Kell egy edző aki képes a következő szintre hozni a csapato, kreatívabban tudja keverni a lapokat. Ehez egy lépés, hogy GR minőségi cseréje megtörténjen.
A következő lépések között térmészetesen ott van hogy ehhez legyen már normális keret is. (és persze jó lenne ha az 53as keret nem arra menne el, hogy a szezon közepén már csak 20-30 legyen bevethető belőle... évek óta úgy néz ki nálunk egy kispad mint egy hoki meccsen ahol sorba váltják egymást a playerek).
Bisciotti helyében igenis megpróbálnék egy karakánabb OC-t behúzni, aztán mjad leboxolják JH-val ha valami nem tetszik neki. Jó lenne ha megszűnne ez a Haribó királyság és inkább valamidemokratikusabb rendszer lépne a helyébe mert láthatóan nem elég az üdvösséghez. (12-ben a pályán voltak az igazi vezérek, akiknek Haribo se merte kitenni a faszát)
Snagal
A szurkoloi hszbol ugy tunik hogy GR, persze elismerve hogy mindenhol kell fejleszteni. 2020-2021-2022 a keret nem lett fejlesztve, valamiert az O-tol elvaras volt a fejlodes es tegyuk hozza hogy meg a szintentartas is nehez feladat lett volna. Az elvaras az elvaras.
no
A sérülések ezt nem tették lehetővé és EDC sem segítette az O-t.
"A vita nalam nem GR es a korlatairol szolnak, hanem melyik a fontosabb azaz melyik a korlatozobb tenyezo nalunk ami holtpontra jutatta a csapatot. GR az OC vagy a keret? "
Feltétlen szét kell vajon ezt választani? Ezek a tényezők "körbe hatnak".
Snagal
több mint 2 éve
csak side note, de HB-ról szerintem azért kár beszélni, mert nem ő hiányzott és hiányzik nekünk.Fizikálisan gyenge és nem elég megbízható elkapó, max egy wr2 lehet belőle ha van mellette egy top elkapó.
Nekünk inkább egy Metcalf féle szörny kell, mert LJ nem az a tűpontos mesterlövész, így gyakran kell megküzedni a labdáért a db-kkel.
Ehhez Brown pont semmit nem segített (ha meg igen, akkor rögtön bele is sérült).
Persze lehetne ez egy rossz döntés EDC-től, de kivételesen LJ óhaja volt szerintem előtérbe helyzve, így egy próbát megért, de mikor láttuk, hogy nem működik ez a kapcsolat akkor nem voltunk restek elboltolni, ráadásul jó üzlet volt.
Így Brown esete pont nem jó példa semilyen tekintetben a vitát illetően.
Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
szerintem az elvárás nem a fejlődés volt, hanem hogy a 19-es szintet tudják hozni.Továbbra sem tudom hova tenni ezt a GR vitát.A vita nalam nem GR es a korlatairol szolnak, hanem melyik a fontosabb azaz melyik a korlatozobb tenyezo nalunk ami holtpontra jutatta a csapatot. GR az OC vagy a keret?
Igen van amiben ő volt a sáros, másban meg JH és EDC (és az én vesszőparipám az egészségügyi stáb).
Roman valamit nagyon jól tud, de mint a mellékelt ábra mutatta, eljutottunk vele egy olyan holtpontra ahonnan nem volt feljebb.
Kell egy edző aki képes a következő szintre hozni a csapato, kreatívabban tudja keverni a lapokat. Ehez egy lépés, hogy GR minőségi cseréje megtörténjen.
A következő lépések között térmészetesen ott van hogy ehhez legyen már normális keret is. (és persze jó lenne ha az 53as keret nem arra menne el, hogy a szezon közepén már csak 20-30 legyen bevethető belőle... évek óta úgy néz ki nálunk egy kispad mint egy hoki meccsen ahol sorba váltják egymást a playerek).
Bisciotti helyében igenis megpróbálnék egy karakánabb OC-t behúzni, aztán mjad leboxolják JH-val ha valami nem tetszik neki. Jó lenne ha megszűnne ez a Haribó királyság és inkább valamidemokratikusabb rendszer lépne a helyébe mert láthatóan nem elég az üdvösséghez. (12-ben a pályán voltak az igazi vezérek, akiknek Haribo se merte kitenni a faszát)
Snagal
A szurkoloi hszbol ugy tunik hogy GR, persze elismerve hogy mindenhol kell fejleszteni. 2020-2021-2022 a keret nem lett fejlesztve, valamiert az O-tol elvaras volt a fejlodes es tegyuk hozza hogy meg a szintentartas is nehez feladat lett volna. Az elvaras az elvaras.
no
A sérülések ezt nem tették lehetővé és EDC sem segítette az O-t.
"A vita nalam nem GR es a korlatairol szolnak, hanem melyik a fontosabb azaz melyik a korlatozobb tenyezo nalunk ami holtpontra jutatta a csapatot. GR az OC vagy a keret? "
Feltétlen szét kell vajon ezt választani? Ezek a tényezők "körbe hatnak".
Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
Hagyjuk ezt mert a liga 90%-nal jobb a keret es nem hoztak jobb eredmenyt.Irtam egy ironikus-szarkasztikus-vicces hsz-t hogy nezett ki JH-EDC munkaja ahogy GR csovalta a kutyat. Kitoroltem.A liga 90% a többet kihozott volna ebből a keretből mint Roman. Hány helyre hívják a zseniális Romant? Megsúgom egyetlen egy csapat sem akarja. A másik, itt van Brown amint lehetet el is húzott , pedig ő csak egy közepes elkapó, értsd már meg hogy senki nem akart ide jönni miatta , ez a csapat nem fog dupla annyi fizetést adni egy elkapónak, csak azért hogy ide jöjjön, nagyon helyes. Mit tud felmutatni Roman 4 rájátszás abból 3 szor azonnal ki estünk,20 pont felett egyszer sem tudott eljutni nagyon gáz.
Valoszinulegmegint GR vedeset latjatok az irasomban, de a JH-EDC FO-rol beszelek. Es a lenyeg az elvarasrol es ennek a kapcsolatarol. Mi volt a realis elvaras? PO? Mely PO? SB? Eleve az elvaras tulzo volt a szurkolok reszerol.
1.) Ha GR lett volna a kerekkoto akkor ki kellett volna rugniuk reges regen.
2.) Mivel tudatosan epitettek igy a csapatot es ez meg a legjobb eshetoseg a rosszak kozul, ezert ok pontosan tudtak hogy az O fele az elvaras nem lehet nagy, akkora semmikeppen ahogy a szurkolok most szamon kerik.
Viszont vannak szurkolok akik azt mondjak hogy ebbol a tudatosan epitett szarbol is varat lehetett volna epiteni. Most eppen az kezd kijonni hogy azert ilyen szar mert senki nem akart idejonni GR miatt. Az elsonel nincs konnyu megoldas es nem is GR a hibas, a masodiknal nagyon egyszeru lett volna a megoldas, de szerintem annal jobban senki nem csapja be magat aki ezzel a kerettel tobbet vart el hiaba jon mas OC.
Andy R-Donovan-TO 1 SB reszvetel evtized alatt, AR-Kelce-Hill-Mahomes es dominancia, AS-el PO csapat. Nem tudja a szarbol a varat o sem es az meg kulon vicces hogy eljonne JH ala. Nem vicces, sertes.
no
Szerintem senki nem várt SB -t, aki reálisan nézi a csapatot, de egy köre simán elég ez a csapat , 2019 Ben voltunk azon a szinten amikor volt rá lehetőség,de azt is elcseszte Roman,
Norbi180
Kit erdekel ki akarja vagy sem.
Ezzel a kerettel nem elvarhato hogy pontgyartasban fogunk nyerni hisz passzra alkalmatlan a fal iden meg az elkaposor.
Nezd meg a Chargerst. Jobb pQB-jobb elkapok es szerettek volna bejutni a rajatszasba ennyiszer, ott elerni valamit meg hagyjuk.
HBrown helyeben en is elmentem volna. GR szerette volna ha van neki egy gyors go route-on fenyegetettseget jelento elkapoja. Az hogy mennyi labdat kapott volna az mindegy, de a fal nem engedte meg vagy nem volt eleg gyors hogy 2mp alatt fusson 40 yardot es raadasul ugy hogy contested labdanal o nem hogy kozepes hanem gyenge de meg igy is neki kellett csinalnia mert o volt azzal a szarral amit lerakott az asztalra a legjobb. Azt nezte vegig hogy az O nem szamit es hivta az arizona ahol meg ez a so es kenyer es a 4 vertical az o eleme ahol lubickolhat. Nalunk a fal miatt az erossege kihasznallatlan volt es elcsereltew EDC de hozhatott volna egy jo futot legalabb, nem RS a megoldas. Az jo lesz a kovetkezo OC-nak is.
Szerencsere elkepzelni sem tudom hogy ne hozzon EDC fegyvereket az uj OC-nak.
GR ment eljen! A lenyeg hogy egy ev mulva ugyanigy ervenyes legyen ez a mondat. Ha az O nem lesz fejlesztve....de lesz szoval az elvaras a csillagos eg.
több mint 2 éve
Továbbra sem tudom hova tenni ezt a GR vitát.A vita nalam nem GR es a korlatairol szolnak, hanem melyik a fontosabb azaz melyik a korlatozobb tenyezo nalunk ami holtpontra jutatta a csapatot. GR az OC vagy a keret?
Snagal
több mint 2 éve
Irtam egy ironikus-szarkasztikus-vicces hsz-t hogy nezett ki JH-EDC munkaja ahogy GR csovalta a kutyat. Kitoroltem.A liga 90% a többet kihozott volna ebből a keretből mint Roman. Hány helyre hívják a zseniális Romant? Megsúgom egyetlen egy csapat sem akarja. A másik, itt van Brown amint lehetet el is húzott , pedig ő csak egy közepes elkapó, értsd már meg hogy senki nem akart ide jönni miatta , ez a csapat nem fog dupla annyi fizetést adni egy elkapónak, csak azért hogy ide jöjjön, nagyon helyes. Mit tud felmutatni Roman 4 rájátszás abból 3 szor azonnal ki estünk,20 pont felett egyszer sem tudott eljutni nagyon gáz.
Valoszinulegmegint GR vedeset latjatok az irasomban, de a JH-EDC FO-rol beszelek. Es a lenyeg az elvarasrol es ennek a kapcsolatarol. Mi volt a realis elvaras? PO? Mely PO? SB? Eleve az elvaras tulzo volt a szurkolok reszerol.
2.) Mivel tudatosan epitettek igy a csapatot es ez meg a legjobb eshetoseg a rosszak kozul, ezert ok pontosan tudtak hogy az O fele az elvaras nem lehet nagy, akkora semmikeppen ahogy a szurkolok most szamon kerik.
Viszont vannak szurkolok akik azt mondjak hogy ebbol a tudatosan epitett szarbol is varat lehetett volna epiteni. Most eppen az kezd kijonni hogy azert ilyen szar mert senki nem akart idejonni GR miatt. Az elsonel nincs konnyu megoldas es nem is GR a hibas, a masodiknal nagyon egyszeru lett volna a megoldas, de szerintem annal jobban senki nem csapja be magat aki ezzel a kerettel tobbet vart el hiaba jon mas OC.
Andy R-Donovan-TO 1 SB reszvetel evtized alatt, AR-Kelce-Hill-Mahomes es dominancia, AS-el PO csapat. Nem tudja a szarbol a varat o sem es az meg kulon vicces hogy eljonne JH ala. Nem vicces, sertes.
no
Szerintem senki nem várt SB -t, aki reálisan nézi a csapatot, de egy köre simán elég ez a csapat , 2019 Ben voltunk azon a szinten amikor volt rá lehetőség,de azt is elcseszte Roman,
több mint 2 éve
A Giants parades eve nem jobb mint a mienk, hanem rosszabb. A PO-ban csak ok elsore jatszottak egy "nem SB csapattal" akit legyurtek, utana siman kikaptak.Nem csak GR a hibás nyilván. De nála meg kell említeni hogy már Friscoban is ugyanazok a kritikák merült fel vele kapcsolatban mint nálunk 10 évvel később. Pl play clock managelese stb. És ezek a limitaciok + plussz a szar keret már túl sok. És ez nem azt jelenti hogy ő vinni el a balhet.mindenert. de ami az ő felelőssége azért vigye el a balhét. Nyilván egyszerűbb egy embert helyettesíteni mint egy tamadosort. De azért hoztam a Giantset példának mert nekik rosszabb szerintem a keretük mégis parádés eredmenyt értek el iden. És igen innentől tölthetik fel.minoseggel a keretet. Az év elején valóban meg voltak a kétszámjegyű vezetések és a védelem elbalfaszkodta de LJ -vel is többször megállt a támadósor a második félidőre."Es most visszakerdezek, ti mit jatszotattok volna GR helyeben ezzel az O kerettelugy hogy eredmenykenyszer van? "Ki is talalta a valaszt amig LJ iden volt addig kb minden meccsen volt ketto labdabirtoklasi elony de a D-nek 3 vagy negy kellett volna. Azt nem tudta elerni igy o a hibas. Fal nelkul is jo eredmenyeket hoztunk de nyerni nem lehet nelkule ahogy nem nyer nelkule senki mas. A Giants-ravens egykutya kb. Duverney semmire nem megoldas, pont az a lenyeg hogy hasznalhatatlan mint elkapo hiaba tud jol szlalomozni a labdaval a kezeben. A kezebe adni nem konnyu csak handoffal ment abbol nincs tul sok jatek. Duve vedelmebe irom hogy o egy 3.-4. szamu elkapo tehetseg es nem varhatjuk el tole hogy legyen az elsoszamu.
Azért ő az OC hogy erre kitalálja a választ. Daniel Jones.körè idén olyan rendszert varázsoltak hogy használható QB-nak tűnt, pedig ott sem.voltak sztár elkapok vagy ligaelit fal. EDC idehozhatta volna AJ Brownt , de attól tartok főleg blokkoltattunk volna vele futashoz. Roman kitalált egy működő rendszert amiről.viszont már 2020 ban kiderült hogy vannak korlatai. Az én értelmezésemben azért az edző felelős hogy ezeket a.limitacioat kijavitsa. Passz téren nem történt előrelépés. Rájöttünk hogy van egy gyors Duvernay és a rá írt játékunk kimerült a jet sweepekben. De lehetne mondani hogy mennyire állt letolt gatyàval az offense amikor a.Miami folyamatosan blitzelt. Nem volt rá válaszunk meccs közben. Igen ki lehet mondani hogy szar az emberanyag a támadó oldalon de az is edzői feladat hogy ezt bizonyos fokig kompenzálja koncepciokkal. Pl a Bengals védő koordinátora. Nem ligaelit emberanyag de nagyon jó game.plan minden meccsen és ha kell változtat meccsenként a semakon.
Benibácsi
A giants is a padlot tolta fel es nem a plafont ahhoz fognak kelleni az emeberek. Szerintem jonni is fognak ha nem akkor nezzuk mennyire lesznek sikeresek 3 ev mulva ugyanilyen O kerettel. De nem fogjuk meglatni mert csak egy hulye gondolja hogy semabol fogjak megoldani a lemaradasukat a legjobbakhoz. Az NFC iden gyenge volt ahogy talalkoztak egy erossel kikapotak esely nelkul. Megint jon a roka fogta csuka mondat, hogy fejlesszen a passzjatekon szarokkal vs nem jonnek mert futni fogunk. Viszont GR kompenzalta a hianyokat csak nem ertekeljuk. Hanyadik az O keretunk a rangsorban? Passznal? Milyen lett az eredmeny? Kompenzalta es tulteljesitett osszesegeben csak ez a PO-ban a legjobbak ellen mar akkora kulonbseg amit nem lehet kompenzalni.
A Cicaknal a legjobb D egyseg az O. Nalunk 2019ben sem a D volt kiemelkedoen jo, csak az O az ellenfelet egy alagutba kenyszeritette amit nagyon jol kihasznalt Wink. A cicak edzoje biztos jo, nem neztem sokat toluk, de ellenunk egy fos volt es valtott ahogy ki kellett volna jonniuk ( le is irtam meccs elott ). A D-uk Burrow nelkul belefulladna a mocsarba kb ahogy mi tettuk., de ok nem is arra epitenek.
Egy dolog meg GR-hoz. Iden az all-blitz nem mukodott ellenunk, tavaly igen. Ez nem GR, de nem farasztom magamat es titeket vele. Ettol meg van es volt a hibaja, de megint ugy nez ki mint aki eldontottek ki a hibas es legyen barmi o lesz.
Sztalin nem talal egy fontos aktat es behivja a KGB vezetojet hogy inditson nyomozast. Kesobb megtalalja az aktak az also fiokban es hivja a KGB vezetojet.
-Az akta miatt hivom
-Sztalin elvtars, 100 embert tartoztattunk le es 99 bevalotta
- Csak 99 Folytassak a nyomozast.
no
Benibácsi
Es megint Daboll jobb mint GR es megint Daboll jobb mint JH. De megint Daboll nem fog JH ala jonni es megint ha nem fejlesztenek mert mi igy alltunk 2018-ban es nem fejlesztettuk az O-t akkor meglatjuk hogy fognak allni. Mert megint szarbol meg Daboll sem fog SB-t ero varat epiteni meg egy gyengebb NFC-ben sem.
több mint 2 éve
Továbbra sem tudom hova tenni ezt a GR vitát.Igen van amiben ő volt a sáros, másban meg JH és EDC (és az én vesszőparipám az egészségügyi stáb).
több mint 2 éve
Ha egy korább játékos ilyet mond, akkor nem EDC-JH a hibás ebben. ( Mégha vannak is hibáik, főleg JH-nak )Ha a ravens a passzra akart volna fokuszalni akkor megtette volna. Hozz egy passzorientalt OC-t, ugy epiti a fal;at es hoz elkapokat. Passz lett volna eloterbe es ok lennenek elegedettek es nem a futok. amit epitettek az meg nem jo passzra es ertelemszeruen foleg nem GR-al ( de megint a lenyeg a keret ) nem is eroltettuk es nem is lett volna ertelme. abban mindenkinek igaza van es egyetertes van hogy GR abban nem a legjobb/ rossz akrmi izles szerint. A lenyeg hogy ez a FO dontese GR-ostul a keretig. Az eredmeny nem kerdes hogy nem elkapobarat. Ettol a penzt kirakva jott volna elkapo ha akarja EDC ( persze koltreni kellett volna ra a drafton a ket elsokorosunk serulten jott, szar fal mellett pont a legjobb tulajdonsaga tunt el, a masik meg ket felevet sem jatszott ( amikor iden jatszott jobban is neztunk ki ) Az arizonat kell megnezni akik a passzra epitettek es hogy oldottak meg. Murray akkora tehetseg, OC leszakitotta az eget hogy mindenki ovel akarjon jatszani? Nem. De a rendszer adja hogy foglalkoztatva lesznek, penz beszel es mar csostul mentek. Elertek valamit?
Roman kapott két elsőkörös elkapót és amit kihozott belőlük azt mindenki tudja, mi az eredménye.
JH-EDC azt nyilatkozta, hogy LJ az OC választásban is beleszólhat, Griffin és ilyen nyilatkozatok alapján nyilatkozom ez alapján GR a hibás, WR és rendszer ügyben az én megítélésem szerint.
Nyilatkozatok alapján következtetek.
KeyG
De a problema nalunk az nem az OC volt, az iranyvonal, a keret, az O-en belul az OC-nak is voltak hibai es ha errol akartok irni meg csatlakozom is, de a legtobb dologrol nem tehet ami itt emlegetve van.
A nyilatkozat jogos es nem is vitatja senki. A kerdes az hogy ez ok vagy okozat. Semmi mas. Szerinted ok? Szerintem okozat.
több mint 2 éve
Nem csak GR a hibás nyilván. De nála meg kell említeni hogy már Friscoban is ugyanazok a kritikák merült fel vele kapcsolatban mint nálunk 10 évvel később. Pl play clock managelese stb. És ezek a limitaciok + plussz a szar keret már túl sok. És ez nem azt jelenti hogy ő vinni el a balhet.mindenert. de ami az ő felelőssége azért vigye el a balhét. Nyilván egyszerűbb egy embert helyettesíteni mint egy tamadosort. De azért hoztam a Giantset példának mert nekik rosszabb szerintem a keretük mégis parádés eredmenyt értek el iden. És igen innentől tölthetik fel.minoseggel a keretet. Az év elején valóban meg voltak a kétszámjegyű vezetések és a védelem elbalfaszkodta de LJ -vel is többször megállt a támadósor a második félidőre."Es most visszakerdezek, ti mit jatszotattok volna GR helyeben ezzel az O kerettelugy hogy eredmenykenyszer van? "Ki is talalta a valaszt amig LJ iden volt addig kb minden meccsen volt ketto labdabirtoklasi elony de a D-nek 3 vagy negy kellett volna. Azt nem tudta elerni igy o a hibas. Fal nelkul is jo eredmenyeket hoztunk de nyerni nem lehet nelkule ahogy nem nyer nelkule senki mas. A Giants-ravens egykutya kb. Duverney semmire nem megoldas, pont az a lenyeg hogy hasznalhatatlan mint elkapo hiaba tud jol szlalomozni a labdaval a kezeben. A kezebe adni nem konnyu csak handoffal ment abbol nincs tul sok jatek. Duve vedelmebe irom hogy o egy 3.-4. szamu elkapo tehetseg es nem varhatjuk el tole hogy legyen az elsoszamu.
Azért ő az OC hogy erre kitalálja a választ. Daniel Jones.körè idén olyan rendszert varázsoltak hogy használható QB-nak tűnt, pedig ott sem.voltak sztár elkapok vagy ligaelit fal. EDC idehozhatta volna AJ Brownt , de attól tartok főleg blokkoltattunk volna vele futashoz. Roman kitalált egy működő rendszert amiről.viszont már 2020 ban kiderült hogy vannak korlatai. Az én értelmezésemben azért az edző felelős hogy ezeket a.limitacioat kijavitsa. Passz téren nem történt előrelépés. Rájöttünk hogy van egy gyors Duvernay és a rá írt játékunk kimerült a jet sweepekben. De lehetne mondani hogy mennyire állt letolt gatyàval az offense amikor a.Miami folyamatosan blitzelt. Nem volt rá válaszunk meccs közben. Igen ki lehet mondani hogy szar az emberanyag a támadó oldalon de az is edzői feladat hogy ezt bizonyos fokig kompenzálja koncepciokkal. Pl a Bengals védő koordinátora. Nem ligaelit emberanyag de nagyon jó game.plan minden meccsen és ha kell változtat meccsenként a semakon.
Benibácsi
A giants is a padlot tolta fel es nem a plafont ahhoz fognak kelleni az emeberek. Szerintem jonni is fognak ha nem akkor nezzuk mennyire lesznek sikeresek 3 ev mulva ugyanilyen O kerettel. De nem fogjuk meglatni mert csak egy hulye gondolja hogy semabol fogjak megoldani a lemaradasukat a legjobbakhoz. Az NFC iden gyenge volt ahogy talalkoztak egy erossel kikapotak esely nelkul. Megint jon a roka fogta csuka mondat, hogy fejlesszen a passzjatekon szarokkal vs nem jonnek mert futni fogunk. Viszont GR kompenzalta a hianyokat csak nem ertekeljuk. Hanyadik az O keretunk a rangsorban? Passznal? Milyen lett az eredmeny? Kompenzalta es tulteljesitett osszesegeben csak ez a PO-ban a legjobbak ellen mar akkora kulonbseg amit nem lehet kompenzalni.
A Cicaknal a legjobb D egyseg az O. Nalunk 2019ben sem a D volt kiemelkedoen jo, csak az O az ellenfelet egy alagutba kenyszeritette amit nagyon jol kihasznalt Wink. A cicak edzoje biztos jo, nem neztem sokat toluk, de ellenunk egy fos volt es valtott ahogy ki kellett volna jonniuk ( le is irtam meccs elott ). A D-uk Burrow nelkul belefulladna a mocsarba kb ahogy mi tettuk., de ok nem is arra epitenek.
Egy dolog meg GR-hoz. Iden az all-blitz nem mukodott ellenunk, tavaly igen. Ez nem GR, de nem farasztom magamat es titeket vele. Ettol meg van es volt a hibaja, de megint ugy nez ki mint aki eldontottek ki a hibas es legyen barmi o lesz.
Sztalin nem talal egy fontos aktat es behivja a KGB vezetojet hogy inditson nyomozast. Kesobb megtalalja az aktak az also fiokban es hivja a KGB vezetojet.
-Az akta miatt hivom
no
több mint 2 éve
Ha egy korább játékos ilyet mond, akkor nem EDC-JH a hibás ebben. ( Mégha vannak is hibáik, főleg JH-nak )Roman kapott két elsőkörös elkapót és amit kihozott belőlük azt mindenki tudja, mi az eredménye.
JH-EDC azt nyilatkozta, hogy LJ az OC választásban is beleszólhat, Griffin és ilyen nyilatkozatok alapján nyilatkozom ez alapján GR a hibás, WR és rendszer ügyben az én megítélésem szerint.
Nyilatkozatok alapján következtetek.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Irtam egy ironikus-szarkasztikus-vicces hsz-t hogy nezett ki JH-EDC munkaja ahogy GR csovalta a kutyat. Kitoroltem.Valoszinulegmegint GR vedeset latjatok az irasomban, de a JH-EDC FO-rol beszelek. Es a lenyeg az elvarasrol es ennek a kapcsolatarol. Mi volt a realis elvaras? PO? Mely PO? SB? Eleve az elvaras tulzo volt a szurkolok reszerol.
több mint 2 éve
"Es most visszakerdezek, ti mit jatszotattok volna GR helyeben ezzel az O kerettelugy hogy eredmenykenyszer van? "Ki is talalta a valaszt amig LJ iden volt addig kb minden meccsen volt ketto labdabirtoklasi elony de a D-nek 3 vagy negy kellett volna. Azt nem tudta elerni igy o a hibas. Fal nelkul is jo eredmenyeket hoztunk de nyerni nem lehet nelkule ahogy nem nyer nelkule senki mas. A Giants-ravens egykutya kb. Duverney semmire nem megoldas, pont az a lenyeg hogy hasznalhatatlan mint elkapo hiaba tud jol szlalomozni a labdaval a kezeben. A kezebe adni nem konnyu csak handoffal ment abbol nincs tul sok jatek. Duve vedelmebe irom hogy o egy 3.-4. szamu elkapo tehetseg es nem varhatjuk el tole hogy legyen az elsoszamu.
Benibácsi
-Az akta miatt hivom
több mint 2 éve
"Es most visszakerdezek, ti mit jatszotattok volna GR helyeben ezzel az O kerettelugy hogy eredmenykenyszer van? "Azért ő az OC hogy erre kitalálja a választ. Daniel Jones.körè idén olyan rendszert varázsoltak hogy használható QB-nak tűnt, pedig ott sem.voltak sztár elkapok vagy ligaelit fal. EDC idehozhatta volna AJ Brownt , de attól tartok főleg blokkoltattunk volna vele futashoz. Roman kitalált egy működő rendszert amiről.viszont már 2020 ban kiderült hogy vannak korlatai. Az én értelmezésemben azért az edző felelős hogy ezeket a.limitacioat kijavitsa. Passz téren nem történt előrelépés. Rájöttünk hogy van egy gyors Duvernay és a rá írt játékunk kimerült a jet sweepekben. De lehetne mondani hogy mennyire állt letolt gatyàval az offense amikor a.Miami folyamatosan blitzelt. Nem volt rá válaszunk meccs közben. Igen ki lehet mondani hogy szar az emberanyag a támadó oldalon de az is edzői feladat hogy ezt bizonyos fokig kompenzálja koncepciokkal. Pl a Bengals védő koordinátora. Nem ligaelit emberanyag de nagyon jó game.plan minden meccsen és ha kell változtat meccsenként a semakon.
több mint 2 éve
Ugyan mar, ez egy kicsit a tyuk-tojasra kezd hasonlitani, de meg egy kicsit sem az.Szinte teljesen ertelmetlen irnom de tessek.Nem az a lenyeg nalunk mi a problema (nalam nem az elsodleges), hanem, hogy az elit elkapoknal o a problema, s tan ez a fo gat, hogy jojjon egy.
Megint nalatok a problema GR es miatta nem jonnek a WR-k.
no
Padrinaggio
Azert van GR mert arra jo amink volt es van. A Ravens sosem epitett az elkapokra ews sokszor jonnek a kivenhedt sztarok akikben van meg kakao vagy sem. Altalaban nincs de SSS a legjobb ellenpelda. Draftolnio sem tudunk igazan es aki a legjobban bejott az egy sprinter es megint nem elkapo. Persze a jatekunkban ult szepen.
Mason de nem volt QB-nk es mire mondjuk Flacco jott akkor nem tettunk melle senkit, Kiveve az egyszem Q aki ereje terljeben jott, de jott pedig akkor se nezett ki a ravens jobban se O-leg, se passzban , se QB-ban se OC-ban. JJ nem elkapokent volt meno akkor sem.
Az hogy az elkapoknal szamitott GR is az biztos de nekik a koncepcio sem azt kiabalta hogy mi az O-re epitunk az elmult 4 evben ugye? Az hogy Hill mondjuk milyen aron jott volna ide az egy erdekes kerdes, de mondjuk 26m ment volna a bills/kc/cicak-30m a miami es 36m ahol niuncs meg meg a QB sem. De a penz a fo lenyeg, 32m mondjuk nyertunk volna meg igy is.
De lejhetett volna "kozep[es" jatekosokkal is erositeni akiknel a valasztas ugyanigy igaz lenne.
De az igazsag az hogy a drafton harmad negyedvonalas elkapokat hozunk evek ota a ket elsokoros kivetelevel, az OL falat projektekbol akarjuk felepiteni amig teljesen bele nem buktunk. Egyszeruen D-re epitunk es ennek a resze GR es mind mond egy jo O jatekosnak az hogy egy LJ nem kap semmit. Az egesz O kukazott.
Tudtunk volna tradelni, FA-n tulfizetni, draftolni. A faljatekosaink is elmennek pedig nekik jo dolguk van GR alatt. Boze ebbol filleres jatekos.
több mint 2 éve
Szinte teljesen ertelmetlen irnom de tessek.Nem az a lenyeg nalunk mi a problema (nalam nem az elsodleges), hanem, hogy az elit elkapoknal o a problema, s tan ez a fo gat, hogy jojjon egy.
Megint nalatok a problema GR es miatta nem jonnek a WR-k.
no
több mint 2 éve
Tudom az elozot majd GR vedelmenek tudjak majd be paran es reszben igazuk lesz mert ha viszonyitok akkor nem o a fobunos es a hibai ellenere is pozitivat alkotott a meglevo keretbol.A D egy nagy szar volt hiaba jon majd par statisztika, mert az ellenfelek se szakitottak le az eget es oriasi hibakkal kuszkodtunk a beleolt toke ellenere is. DC es a jatekosok is hibasak Utobbiert EDC a ket edzoe meg JH a felelos.
A legnagyobb bunos az a csapat iranyvonala ami EDC-JH.
Van egy "ingyen" LJ-nk es nem ala dolgozunk? Es itt kihangsulyozom hogy ez nem a Flacco fele problema mert ott az O eleg lehetett volna GK bebizonyitotta. Itt a fal-elkapok komboja es UTANA az OC, mert nagyon keves jatekhivo tudott volna jobb eredmenyeket elerni ezzel a kerettel es azok egyike sem jonne JH ala mikor mind jobbak nala. De dobalozhatunk AR-Shany stb nevekkel es ezeket nem is GR-al kell osszehasonlitani, JH-val meg nem is erdemes es foleg teljesen meddo. #
Ki a faszom lesz jovore a hibas mindenert? LJ es az asszony
több mint 2 éve
Szinte teljesen ertelmetlen irnom de tessek. Megint nalatok a problema GR es miatta nem jonnek a WR-k.
Nalam a problema a FO es JH. Egyszeruen az idosikba rakjatok be a csapatot.
2018 Fos-hulladek az egesz csapat es kozte az elkapok is. Feluton JH segget az LJ-GR mentette meg. Nem is akarhogyan. LJ kb nulla volt dobasban.
2019 meg is jott a futashoz is szukseges spread-et eladni alkalmas HBrown. EDC azert hozott egy serult jatekost de mindegy ugye a fr arca hosszutavon kihagyhat egy fel evet. Na ebbol csak a fr arca nem jott be igy egy fos huzas. A fal a elegge feljavulo passzjatek a sokkolo futas oriasi eredmenyt hozott
2020 Ez kellett volna GR utolso evenek lennie hacsak valami csoda folytan nem tudja bebizonyitani hogy a futas mellett a passzjatekot is fel tudja emelni ( nem is magaban eros passzjatekot varva ). Ehhez viszont meg fegyver es a fal potlasat meg kellett volna oldani. Ehelyett LJ es GR kapott egy fos falat es elkaposort ami mogott meg a sokkal jobb pQB-k is behaltak volna. Maradt a futas
2021 ugyanez csak valtozott a falban a benak helye, a jok elcserelve, jott egy megint serult WR/ Maradt a futas.
Barmikor feladhattuk volna a futast es elkuldhettuk volna GR-t es keszulhettunk es epithettuk volna a passzjatekot es johettek volna FA-k is. Epithettuk volna fokozatosan is irtam arrol eleget. De a terv nem ez volt mert epitgettek a D-t ami egy nagy szar folyamatosan.
Persze felulhetunk arra a lora forditva megint es GR meghatarozta a ravens sorsat es o eldontotte hogy mi futni fogunk es nem kell WR, de annyira eros volt hogy ezt kiharcolta de az O-be nem tudta elerni hogy a keret 80%-a ne selejt legyen.
Idenre vegre a falat rendbetette a faszfej EDC persze nem jol, mert jovore a passzheavy O-be majd meglatjuk milyen lesz a pblokkolas es a futas tamogatasa, ha nem lesz nagyon jo a passzjatekunk akkor bajban lehetnek es jelenleg ok a legjobbak az O-ben. Az elkaposor kegyetlen szar, es ha a FA-ek nem is a kedvenc helyuk amirol irtam en is hogy ertheto, de a drafton is lehetett volna de mi hoztunk ketto serultet es egy csomot a hatso korbol
Es most visszakerdezek, ti mit jatszotattok volna GR helyeben ezzel az O kerettelugy hogy eredmenykenyszer van?
Es ide irom utoljara es fontos szoval kezdem RELATIVE iden GR a keretbol boven kihozta a maxot, a passzjatekunk ugyan nem hagyomanyos ertelemben de foleg Andrews kore irva az ideny nagy reszeben mikorra egyedul maradt iden volt a legjobb az LJ korszakban, iden GR elorelepett magahoz kepest. Tudom ez nem eleg es igy is gyenge de o akkor is fejlodott amit nem mondhat el magarol JH-EDC.
Szoval a fent leirtak elmult evek faszsagainak a donto tobbsege es a legnagyobb sullyal latba esoek GR armanykodasa/ akaratervenyesitese ( mikozben vagy a jo szive vagy mert tiszta hulye a D-nek intezi a prioritast ) vagy a EDC-JH kombo dontese hogy mely csapat, D kozpontu a Dagi pedig oldja meg LJ-vel es futassal ( amugy megtettek csak ket labdabirtoklasrol mennyi meccset buktunk el ahol megint nem a D a fobunos hanem az O miert nem tudott megujulni.
2. es ez csak adalek de pl. THill egy hulladeknak kinezo QB es csapatba (* KC-hez kepest ) ugy rohant hogy meg arra is volt ereje hogy a mar bust szagu Tua a legjobb QB-nak lett kikialtva. 30m csekk mindenre kepes.
több mint 2 éve
Ezt mindenki látja ,kivéve No kolléga . Ez a csapat akart igazolni minőségi wr -t, csak Roman miatt nem akart a kutya se ide jönni.
Tessék no. Ezt már korábban is írtam, normális WR nem akar ilyen rendszerbe jönni.
KeyG