NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
Baltimore Ravens
Egy ilyen tablazatra tenyleg eleg egy pillantas mert ebbol es csak ebbol meg nem mondhato ki lesz az NFL-ben is jo.Szerintem az idei qb class boven jobb mint a tavalyi, a wr felhozatal meg evrol evre egesz mely, siman lesz meritesi lehetoseg az elso koron tul is. Sot, a mostani erosorrend kavarogni fog meg a combine utan is. Eleg csak egy pillantast vetni egy ilyen kimutatasra es mindjart megkerdojelezodik a jelenlegi toplista. Njigba viszont nem fog kihullani az elitbol, sot. Nem is lesz a mienk. 😒Nem emberunk hibaja hogy a fasz EDC miatt mar baromsagokat kell gyartani.Hypothetical scenario:
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) February 19, 2023
Ravens pay Lamar Jackson $200-220M guaranteed. Then, office won't compromise cap anymore and don't bring a star receiver. Instead, they double dip WR on draft and bring a slot and a possession guy. Gus Edwards is traded. Demarcus Robinson stays. Thoughts? pic.twitter.com/EzDQ1fcnch
RedFive
Nem biztos de itteni szobeszedbol ugy remlik hogy gyenge a QB class es gyenge osszesegeben a WR felhozatal iden. Persze hogy kreativnak kell lenni, hamar a szopas adott. juheee
no
Figyu:
Tillmannrol se esett eddig eleg szo, Hutchinsonrol se.
RedFive
Lehet rosszul emlekszem es remek QB class jon es tele a class remek WR-el es FA-en is es akkor az idozites miatti karomlasom semmisnek tekintheto akkor mar csak be kell tudni bizonyitani hogy a tultengesbol jo is lesz a vegeredmeny.
Azt vegkeppen leszarom milyen a tavalyihoz kepest. A kerdes mennyi jo van iden? Mennyi QB needes csapat? Es mindjart latszani fog jol vagy rosszul allunk.
Szerintem az idei qb class boven jobb mint a tavalyi, a wr felhozatal meg evrol evre egesz mely, siman lesz meritesi lehetoseg az elso koron tul is. Sot, a mostani erosorrend kavarogni fog meg a combine utan is. Eleg csak egy pillantast vetni egy ilyen kimutatasra es mindjart megkerdojelezodik a jelenlegi toplista. Njigba viszont nem fog kihullani az elitbol, sot. Nem is lesz a mienk. 😒Nem emberunk hibaja hogy a fasz EDC miatt mar baromsagokat kell gyartani.Hypothetical scenario:
Ravens pay Lamar Jackson $200-220M guaranteed. Then, office won't compromise cap anymore and don't bring a star receiver. Instead, they double dip WR on draft and bring a slot and a possession guy. Gus Edwards is traded. Demarcus Robinson stays. Thoughts? pic.twitter.com/EzDQ1fcnch
RedFive
Nem biztos de itteni szobeszedbol ugy remlik hogy gyenge a QB class es gyenge osszesegeben a WR felhozatal iden. Persze hogy kreativnak kell lenni, hamar a szopas adott. juheee
no
Figyu:

Tillmannrol se esett eddig eleg szo, Hutchinsonrol se.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Nem emberunk hibaja hogy a fasz EDC miatt mar baromsagokat kell gyartani.Hypothetical scenario:
RedFive
Ebbol a Texans matematikailag a magasan a legjobb, idoben a legjobb es a szabadsag a legnagyobb ezzel az opcioval. Persze ez biztos beugratos kerdes es akkor fingom sincs.Hopefully #Ravens get a Long Term Contract done with Lamar Jackson soon. But if the two cannot come to a deal & Baltimore decides to trade him, which of these packages are you taking?
— Flockville (@Flockville) February 17, 2023
Keeping Lamar is not an option in this hypothetical - pick which one & explain why#RavensFlock pic.twitter.com/BsjTmhvJa6
RedFive
Lamar tukorszelfi.ő pakolta ki a kecót ebben a símaszkban. bátor, hogy posztol róla.
Fotozkodni egy alkalmi uzlet, uzleti alkalom felirattal lila kiegeszitok nelkul, ravens smukkok nelkul egy berendezes nelkuli kecoban az ki vagy bekoltozest jelent vhonnan vagy valahova? 😶
🚨 BREAKING 🚨
— Flockville (@Flockville) February 18, 2023
Lamar Jackson has just posted a picture of himself holding a briefcase with the caption:
“Business Casual or Casual Business 💼”#RavensFlock#Ravens pic.twitter.com/7J3WeRkP7u
RedFive
Fotozkodni egy alkalmi uzlet, uzleti alkalom felirattal lila kiegeszitok nelkul, ravens smukkok nelkul egy berendezes nelkuli kecoban az ki vagy bekoltozest jelent vhonnan vagy valahova? 😶
🚨 BREAKING 🚨
— Flockville (@Flockville) February 18, 2023
Lamar Jackson has just posted a picture of himself holding a briefcase with the caption:
“Business Casual or Casual Business 💼”#RavensFlock#Ravens pic.twitter.com/7J3WeRkP7u
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Hopefully #Ravens get a Long Term Contract done with Lamar Jackson soon. But if the two cannot come to a deal & Baltimore decides to trade him, which of these packages are you taking?
— Flockville (@Flockville) February 17, 2023
Keeping Lamar is not an option in this hypothetical - pick which one & explain why#RavensFlock pic.twitter.com/BsjTmhvJa6
Hypothetical scenario:
Azt mar lattam leirva, hogy (bar JH szerint 200%, hogy LJ marad hollo) az OC kereso interjuk soran egy jeloltnek sem igertek biztosra, hogy 2023ban Lamarral dolgozhat majd egyutt.Nincs itt semmi ellentmondás. A jelölt nem 100 %, hogy Lamarral dolgozhat együtt, mert nem 100 %, hogy ő lesz az OC... 😊
RedFive
Ha meghirdetik tippelésre, én a marad mellett voksolok.
a brownsnál nem a konyhafőnök hívta?Tampaban meg Clevelendben. Előbbi helyen Fitzmagic-el meg Winstonnal top 10-es passzjatekot hozott össze. Sok helyen olvasom hogy előnye hogy sok féle rendszert képes futtatni. És a keret erossegere épít nem egy fix semat akar ráerőltetni az adott jatekosallomanyra.nfl-ben hívott játékokat a csávó?En lelkesen fogadtam az otletet, es az Browns nal toltott egy evebe bele vizionaltam Baker Mayfield legjobb evet is 2019ben. Aztan utanajartam, nem, nem az volt, hanem a 2020as. A 2019es evben a Konyhas Fredi alatt volt ott kozepszar OC, a hirnevet az elmult 3 ev polirozta fel a Bulldogsnal.en nem vagom nagyon, hogy Monken miért jo. Nem vagyok benne nagyon az egyetemi fociban. Atporgetve az eloeletet azonkiul h nincs veszélyben Harbo HC pozija altala, nem nagyon latok bele tobbet a langyosviznelnem tudom, szerintem monken idehozása elsősorban lj-nek szól. edc egy évvel el van késve mindig. nem idén kellett volna körbenyalni lamar golyóit, hanem a tavalyi offseasonban. akkor nagyon könnyen elengedte a tárgyalóasztaltól, pedig még nem volt watson szerződés. egy új oc, egy elsőkörös wr vagy sztár wr igazolás tavaly és nem téma a pénz ilyen szinten, mint most. nyakam rá, hogy aláír. idén meg ott tartunk, hogy új oc, sztár wr az első körben vagy dhop és még sok-sok garantált, cirkumvalle 5 év alatt+100milla, ahhoz képest ha azokat a lépéseket 1 éve teszi meg, amiket most is kénytelen megtenni. ez nem lamar hibája, hanem edc-é. szerintem most már értékesebb, ha elcseréljük és rizikósabb a megtartása. de az fo töri magát: dhop leszállt a gépről és biztos az volt az első kérdése, hogy lesz-e lamar?erre az volt a válasz, hogy lesz: kérdés szerződéssel vagy taggel.sztem elviszik 3-4 korben ha tenyleg csuszik annyit. Mivel trade eseten eldobjak LJ-t és mivel nincs a drafton egy Luck, Manning, stb kaliberu prospect biztos h nem mennek fel érte (nem lesz 1/1 pikk a Ravensnel abban is biztos vagyok) és azzal h tradelik LJ-t ( aki azért top10 biztosan), kb egy allasfoglalas h gyoker modon a QB pozi nem izgatja a FO-t. Kinek kell Qb ha lehet 5 cbd és 5 safetyd??Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
RedFive
Morfil
gedam
Morfil
Az nekem bejon, hogy Stetson Bennettbol azert megis o faragott ketszeres bajnokot es ebbol kiindulva mockoltam hozzank hatso-kozepso korbol. Nem fog hianyozni pusztan azert mert "mi onnan szoktunk" fasza falembereket huzni. Nem, nem "szoktunk". Hasznaljuk a "volt mar ra tobb pelda" kifejezest.
Es nem utolsosorban azert, mert en Huntleyt nem ohajtom tobbe tartalek qb kent alkalmazni milliokert. A lelkesedeset alairom, de a csetles botlasbol, az elcseszett dobasokbol elegem van. Ha kell 3 qb, akkor legyen: LJ, Bennett, es egy Udfa. Egy majd sokba faj, a tobbi gombokert focizik.
RedFive
gedam
Benibácsi
Tampaban meg Clevelendben. Előbbi helyen Fitzmagic-el meg Winstonnal top 10-es passzjatekot hozott össze. Sok helyen olvasom hogy előnye hogy sok féle rendszert képes futtatni. És a keret erossegere épít nem egy fix semat akar ráerőltetni az adott jatekosallomanyra.nfl-ben hívott játékokat a csávó?En lelkesen fogadtam az otletet, es az Browns nal toltott egy evebe bele vizionaltam Baker Mayfield legjobb evet is 2019ben. Aztan utanajartam, nem, nem az volt, hanem a 2020as. A 2019es evben a Konyhas Fredi alatt volt ott kozepszar OC, a hirnevet az elmult 3 ev polirozta fel a Bulldogsnal.en nem vagom nagyon, hogy Monken miért jo. Nem vagyok benne nagyon az egyetemi fociban. Atporgetve az eloeletet azonkiul h nincs veszélyben Harbo HC pozija altala, nem nagyon latok bele tobbet a langyosviznelnem tudom, szerintem monken idehozása elsősorban lj-nek szól. edc egy évvel el van késve mindig. nem idén kellett volna körbenyalni lamar golyóit, hanem a tavalyi offseasonban. akkor nagyon könnyen elengedte a tárgyalóasztaltól, pedig még nem volt watson szerződés. egy új oc, egy elsőkörös wr vagy sztár wr igazolás tavaly és nem téma a pénz ilyen szinten, mint most. nyakam rá, hogy aláír. idén meg ott tartunk, hogy új oc, sztár wr az első körben vagy dhop és még sok-sok garantált, cirkumvalle 5 év alatt+100milla, ahhoz képest ha azokat a lépéseket 1 éve teszi meg, amiket most is kénytelen megtenni. ez nem lamar hibája, hanem edc-é. szerintem most már értékesebb, ha elcseréljük és rizikósabb a megtartása. de az fo töri magát: dhop leszállt a gépről és biztos az volt az első kérdése, hogy lesz-e lamar?erre az volt a válasz, hogy lesz: kérdés szerződéssel vagy taggel.sztem elviszik 3-4 korben ha tenyleg csuszik annyit. Mivel trade eseten eldobjak LJ-t és mivel nincs a drafton egy Luck, Manning, stb kaliberu prospect biztos h nem mennek fel érte (nem lesz 1/1 pikk a Ravensnel abban is biztos vagyok) és azzal h tradelik LJ-t ( aki azért top10 biztosan), kb egy allasfoglalas h gyoker modon a QB pozi nem izgatja a FO-t. Kinek kell Qb ha lehet 5 cbd és 5 safetyd??Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
RedFive
Morfil
gedam
Morfil
Az nekem bejon, hogy Stetson Bennettbol azert megis o faragott ketszeres bajnokot es ebbol kiindulva mockoltam hozzank hatso-kozepso korbol. Nem fog hianyozni pusztan azert mert "mi onnan szoktunk" fasza falembereket huzni. Nem, nem "szoktunk". Hasznaljuk a "volt mar ra tobb pelda" kifejezest.
Es nem utolsosorban azert, mert en Huntleyt nem ohajtom tobbe tartalek qb kent alkalmazni milliokert. A lelkesedeset alairom, de a csetles botlasbol, az elcseszett dobasokbol elegem van. Ha kell 3 qb, akkor legyen: LJ, Bennett, es egy Udfa. Egy majd sokba faj, a tobbi gombokert focizik.
RedFive
gedam
Szerkesztette: Benibácsi
nfl-ben hívott játékokat a csávó?En lelkesen fogadtam az otletet, es az Browns nal toltott egy evebe bele vizionaltam Baker Mayfield legjobb evet is 2019ben. Aztan utanajartam, nem, nem az volt, hanem a 2020as. A 2019es evben a Konyhas Fredi alatt volt ott kozepszar OC, a hirnevet az elmult 3 ev polirozta fel a Bulldogsnal.en nem vagom nagyon, hogy Monken miért jo. Nem vagyok benne nagyon az egyetemi fociban. Atporgetve az eloeletet azonkiul h nincs veszélyben Harbo HC pozija altala, nem nagyon latok bele tobbet a langyosviznelnem tudom, szerintem monken idehozása elsősorban lj-nek szól. edc egy évvel el van késve mindig. nem idén kellett volna körbenyalni lamar golyóit, hanem a tavalyi offseasonban. akkor nagyon könnyen elengedte a tárgyalóasztaltól, pedig még nem volt watson szerződés. egy új oc, egy elsőkörös wr vagy sztár wr igazolás tavaly és nem téma a pénz ilyen szinten, mint most. nyakam rá, hogy aláír. idén meg ott tartunk, hogy új oc, sztár wr az első körben vagy dhop és még sok-sok garantált, cirkumvalle 5 év alatt+100milla, ahhoz képest ha azokat a lépéseket 1 éve teszi meg, amiket most is kénytelen megtenni. ez nem lamar hibája, hanem edc-é. szerintem most már értékesebb, ha elcseréljük és rizikósabb a megtartása. de az fo töri magát: dhop leszállt a gépről és biztos az volt az első kérdése, hogy lesz-e lamar?erre az volt a válasz, hogy lesz: kérdés szerződéssel vagy taggel.sztem elviszik 3-4 korben ha tenyleg csuszik annyit. Mivel trade eseten eldobjak LJ-t és mivel nincs a drafton egy Luck, Manning, stb kaliberu prospect biztos h nem mennek fel érte (nem lesz 1/1 pikk a Ravensnel abban is biztos vagyok) és azzal h tradelik LJ-t ( aki azért top10 biztosan), kb egy allasfoglalas h gyoker modon a QB pozi nem izgatja a FO-t. Kinek kell Qb ha lehet 5 cbd és 5 safetyd??Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
RedFive
Morfil
gedam
Morfil
RedFive
En lelkesen fogadtam az otletet, es az Browns nal toltott egy evebe bele vizionaltam Baker Mayfield legjobb evet is 2019ben. Aztan utanajartam, nem, nem az volt, hanem a 2020as. A 2019es evben a Konyhas Fredi alatt volt ott kozepszar OC, a hirnevet az elmult 3 ev polirozta fel a Bulldogsnal.en nem vagom nagyon, hogy Monken miért jo. Nem vagyok benne nagyon az egyetemi fociban. Atporgetve az eloeletet azonkiul h nincs veszélyben Harbo HC pozija altala, nem nagyon latok bele tobbet a langyosviznelnem tudom, szerintem monken idehozása elsősorban lj-nek szól. edc egy évvel el van késve mindig. nem idén kellett volna körbenyalni lamar golyóit, hanem a tavalyi offseasonban. akkor nagyon könnyen elengedte a tárgyalóasztaltól, pedig még nem volt watson szerződés. egy új oc, egy elsőkörös wr vagy sztár wr igazolás tavaly és nem téma a pénz ilyen szinten, mint most. nyakam rá, hogy aláír. idén meg ott tartunk, hogy új oc, sztár wr az első körben vagy dhop és még sok-sok garantált, cirkumvalle 5 év alatt+100milla, ahhoz képest ha azokat a lépéseket 1 éve teszi meg, amiket most is kénytelen megtenni. ez nem lamar hibája, hanem edc-é. szerintem most már értékesebb, ha elcseréljük és rizikósabb a megtartása. de az fo töri magát: dhop leszállt a gépről és biztos az volt az első kérdése, hogy lesz-e lamar?erre az volt a válasz, hogy lesz: kérdés szerződéssel vagy taggel.sztem elviszik 3-4 korben ha tenyleg csuszik annyit. Mivel trade eseten eldobjak LJ-t és mivel nincs a drafton egy Luck, Manning, stb kaliberu prospect biztos h nem mennek fel érte (nem lesz 1/1 pikk a Ravensnel abban is biztos vagyok) és azzal h tradelik LJ-t ( aki azért top10 biztosan), kb egy allasfoglalas h gyoker modon a QB pozi nem izgatja a FO-t. Kinek kell Qb ha lehet 5 cbd és 5 safetyd??Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
RedFive
Morfil
gedam
Morfil
en nem vagom nagyon, hogy Monken miért jo. Nem vagyok benne nagyon az egyetemi fociban. Atporgetve az eloeletet azonkiul h nincs veszélyben Harbo HC pozija altala, nem nagyon latok bele tobbet a langyosviznelnem tudom, szerintem monken idehozása elsősorban lj-nek szól. edc egy évvel el van késve mindig. nem idén kellett volna körbenyalni lamar golyóit, hanem a tavalyi offseasonban. akkor nagyon könnyen elengedte a tárgyalóasztaltól, pedig még nem volt watson szerződés. egy új oc, egy elsőkörös wr vagy sztár wr igazolás tavaly és nem téma a pénz ilyen szinten, mint most. nyakam rá, hogy aláír. idén meg ott tartunk, hogy új oc, sztár wr az első körben vagy dhop és még sok-sok garantált, cirkumvalle 5 év alatt+100milla, ahhoz képest ha azokat a lépéseket 1 éve teszi meg, amiket most is kénytelen megtenni. ez nem lamar hibája, hanem edc-é. szerintem most már értékesebb, ha elcseréljük és rizikósabb a megtartása. de az fo töri magát: dhop leszállt a gépről és biztos az volt az első kérdése, hogy lesz-e lamar?erre az volt a válasz, hogy lesz: kérdés szerződéssel vagy taggel.sztem elviszik 3-4 korben ha tenyleg csuszik annyit. Mivel trade eseten eldobjak LJ-t és mivel nincs a drafton egy Luck, Manning, stb kaliberu prospect biztos h nem mennek fel érte (nem lesz 1/1 pikk a Ravensnel abban is biztos vagyok) és azzal h tradelik LJ-t ( aki azért top10 biztosan), kb egy allasfoglalas h gyoker modon a QB pozi nem izgatja a FO-t. Kinek kell Qb ha lehet 5 cbd és 5 safetyd??Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
RedFive
Morfil
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
nem tudom, szerintem monken idehozása elsősorban lj-nek szól. edc egy évvel el van késve mindig. nem idén kellett volna körbenyalni lamar golyóit, hanem a tavalyi offseasonban. akkor nagyon könnyen elengedte a tárgyalóasztaltól, pedig még nem volt watson szerződés. egy új oc, egy elsőkörös wr vagy sztár wr igazolás tavaly és nem téma a pénz ilyen szinten, mint most. nyakam rá, hogy aláír. idén meg ott tartunk, hogy új oc, sztár wr az első körben vagy dhop és még sok-sok garantált, cirkumvalle 5 év alatt+100milla, ahhoz képest ha azokat a lépéseket 1 éve teszi meg, amiket most is kénytelen megtenni. ez nem lamar hibája, hanem edc-é. szerintem most már értékesebb, ha elcseréljük és rizikósabb a megtartása. de az fo töri magát: dhop leszállt a gépről és biztos az volt az első kérdése, hogy lesz-e lamar?erre az volt a válasz, hogy lesz: kérdés szerződéssel vagy taggel.sztem elviszik 3-4 korben ha tenyleg csuszik annyit. Mivel trade eseten eldobjak LJ-t és mivel nincs a drafton egy Luck, Manning, stb kaliberu prospect biztos h nem mennek fel érte (nem lesz 1/1 pikk a Ravensnel abban is biztos vagyok) és azzal h tradelik LJ-t ( aki azért top10 biztosan), kb egy allasfoglalas h gyoker modon a QB pozi nem izgatja a FO-t. Kinek kell Qb ha lehet 5 cbd és 5 safetyd??Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
RedFive
Morfil
Szerkesztette: gedam
sztem elviszik 3-4 korben ha tenyleg csuszik annyit. Mivel trade eseten eldobjak LJ-t és mivel nincs a drafton egy Luck, Manning, stb kaliberu prospect biztos h nem mennek fel érte (nem lesz 1/1 pikk a Ravensnel abban is biztos vagyok) és azzal h tradelik LJ-t ( aki azért top10 biztosan), kb egy allasfoglalas h gyoker modon a QB pozi nem izgatja a FO-t. Kinek kell Qb ha lehet 5 cbd és 5 safetyd??Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
RedFive
Szerkesztette: Morfil
Monken az új OC.Hatalmas fogás
rkstzz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Eltradelik LJt es idehozzak a venember qbt azt senki nm lepodik megHa eltradelik, lesz boven zsuga, de Bennett a 5-6.korben is elerheto, akkor 2 qb-t is huznal a draftrol? Vagy az elokelo cetlikbol bitang fejlesztesek mindenhova es qb csak a 25 eves hatso koros?
Morfil
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
A lenyeg az hogy naluk volt egy meglepoen jo fal akik leserultek ami balszerencse de benne van ( a szerencsek hogy nem a 15.heten tortent veluk mert mar egy het gyakorlas latszott ). Nalunk a WR sor az egyszem igazan kiprobalatlan Bate aki hianyzott a tobbiek nem osztottak szoroztak vplna. Sajnos mi nem balszerencsesen leserultunk, hanem tudatosan szarra epitettuk. 😕Mi megfogtuk a Bengalst a lerohadt falaval akik gyakorlas nelkul voltak. A meccs elejen ahol csak a fele serulttel jottek ki akkor nem ertunk oda.És lépést tartottunk velük a mi lerohadt wr sorunkkal... azért vegyük észre, hogy a szar keretünk mellett nálunk is bőven volt gond a sérülésekkel. (ebben biztosan a liga élvonalában voltunk sajnos)
no
A sasok viszont a 19 ravens tovabbfejlesztett valtozata O reszrol ahova nekunk kellett volna haladnunk, de mi visszaleptunk harmat es elore egyet.ezzel mondjuk egyetértek. a draftonLJ-től mindenki félt mint a tűztől, aztán 19ben kiderült, hogy így is lehet. Ezt próbálták többen is, de velünk ellentétben Phillyben volt fal és idén a wr kérdést is megoldották.
no
Snagal