NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
Baltimore Ravens
DJ ugyan itt olvasva es pletykanak van irva 45m felett akar keresni.
Leigazoltuk RS-t es kapott egy szep papirt. OK. Hogy allunk most anyagilag. LJ mit lat hogy meg a tag-hez is alakitani kell a szerzodeseken. Ki lesz az? A D ahol eddig szortuk mert majd nyernek nekunk, jol sult el az elkepzeles. Az O-bol nem is tud, szetbassza a falat ( valoszinuleg gyengulni fogunk igy is ), Andrews? Mas nincs is. Persze van egy rakat kispenzu akik mennyisegileg ki fogjak hozni ha kell, de itt a sporolas is kicsi lesz es most meg 30 draftcetlink sincs hogy potoljuk ezeket. Es az erosites igen kellene hogy legalabb keretileg az O-ben legalabb a kozepmezonybe tartozzunk. A Sec-re elkoltottunk egy vagyont es CB kelleni fog megint. Pff.
Szidtam en is es visszaszivtam anno. Persze senki sem tokeletes.
A WR kerdes nala teljesen mas volt Flacco-ig hisz nem volt QB-nk es a csapat nem is ugy akart nyerni. Flacco idejen kettot hozott az elso ket korbol, Perriman szamunkra bukta es TSmith aki telitalalat. A nem QB-s idoszakbol TTaylor 10. helyen es PJ a 42 helyen kuka. A hatso korosoktol sem akkor es most sem varhato semmi es ott is talalt egyet J Lewis-t. A vedoket ahol nyerni akartunk fel sem sorolom de nem nagyon lehetett ra panasz. Volt gyengebb eve de kinek nincs, de voltak erosek es fantasztikusak is. A csapat elkepzelesenel szidtam mikor Flacco nagy papirja es nem ra epitese erthetetlen volt, de vegul Kubiak bebizonyitotta hogy az O keret eleg volt es jok is lehettunk volna vs rossz a keret es nem lehet belole tobbet kihozni vitanal. Ozzie tervswzeru visszalepese, D visszavonulasa, Flacco penzenek a kifutasa adta a rebuild-et. LJ es osszesegeben a 2018 draft ezt atirta.
BW szerintem jo huzas volt. Az alapproblema hogy nem volt penz ugye es igazabol osszesen ketto jatekost kellett volna visszaigazolni de csak egyre volt penz. Alapvetoen ez egy tragedia de ugye ez adott volt. RWagner aki szerintem a ravens O oldalon az egyik legjobb ar-erteku draftoltja all-time. Ugyanolyan volt mint Powers csak az elso evetol. Viszont a 2 gapes D-unk alapja a NT aki ezt meg tudja oldani es egyszeruen konnyebb RT-t talalni.
EDC nem ert a jatekhoz Ozzieval ellentetben, ami oriasi elonye volt.
Kihagytam Claytont aki sodaval elment
Szerkesztette: no
a 18-as drafttal itthagyott egy olyan örökséget, amit elrontani művészet volt. de sikerült, az is egy teljesítmény.Azért Ozzienal lehet az idő kicsit megszepiti a dolgokat. B.Will talán kicsit túl lett fizetve a szerepéhez képest Volt az az elkapo Wshingtonbol akinek egész karrierjében nem volt 500 yardja de.10+ milliós szerződést irattunk alà vele majdnem, csak az orvosi stáb mentette meg a helyzetet. Wr-t ő sem tudott draftolni, de nála lényegesen nagyobb a minta amiből nyilván több a pozitív élmény.😔EDC nekem már a szezon végi sajtótájékoztatón is nagyon fura volt. Mintha most jönne rá, hogy nem alkalmas arra a pozícióra amire kinevezték.
Oh boy. https://t.co/EdyPE2SPJ2
— John McMullen (@JFMcMullen) March 2, 2023
One nugget from here:
— Sheil Kapadia (@SheilKapadia) March 2, 2023
Over the last three years, with Lamar Jackson on the field, the Ravens have produced the equivalent of the NFL’s 6th-best offense (EPA per play).
Without him? 31st. https://t.co/g3ISywcg03
dande2
Lehet, hogy Ozzi alatt analitikusként jól bevált, de az emberekkel mintha nem tudna mit kezdeni.
Mondjuk fura, hogy elvileg Ozzi mint player personel VP a csapatnál ezt nem látja? vagy nem segít nekik, hogy itt nem 2 arctalan nagyvállalat nevében tárgyalgatnak egymással, hanem vele szemben emberek ülnek, ráadásul nem üzletemberek, hanem emócióktól, meg büszkeségtől fűtött sportolók.
Ez persze az én feltételezésem, de a kiszivárgó infókból valami ilyesmi kép rajzolódik ki.
A draft most egy dolog, az Ozzinál is volt mikor szidtuk mint a bokrot (bár zsinórban 3x azért nem) de a szerződéseket emlékeim szerint jól menedzselte.
Egyelőre egyre inkább tűnik úgy, hogy EDC nem igazán kiemelkedő semmilyen aspektusból sem, mint GM.
Mondjuk a ligában pár csapat hálás lesz majd neki, ha végül nem mond all-int Jacksonnak.
Snagal
Benibácsi
Azért Ozzienal lehet az idő kicsit megszepiti a dolgokat. B.Will talán kicsit túl lett fizetve a szerepéhez képest Volt az az elkapo Wshingtonbol akinek egész karrierjében nem volt 500 yardja de.10+ milliós szerződést irattunk alà vele majdnem, csak az orvosi stáb mentette meg a helyzetet. Wr-t ő sem tudott draftolni, de nála lényegesen nagyobb a minta amiből nyilván több a pozitív élmény.😔EDC nekem már a szezon végi sajtótájékoztatón is nagyon fura volt. Mintha most jönne rá, hogy nem alkalmas arra a pozícióra amire kinevezték.
One nugget from here:
Over the last three years, with Lamar Jackson on the field, the Ravens have produced the equivalent of the NFL’s 6th-best offense (EPA per play).
dande2
Lehet, hogy Ozzi alatt analitikusként jól bevált, de az emberekkel mintha nem tudna mit kezdeni.
Mondjuk fura, hogy elvileg Ozzi mint player personel VP a csapatnál ezt nem látja? vagy nem segít nekik, hogy itt nem 2 arctalan nagyvállalat nevében tárgyalgatnak egymással, hanem vele szemben emberek ülnek, ráadásul nem üzletemberek, hanem emócióktól, meg büszkeségtől fűtött sportolók.
Ez persze az én feltételezésem, de a kiszivárgó infókból valami ilyesmi kép rajzolódik ki.
A draft most egy dolog, az Ozzinál is volt mikor szidtuk mint a bokrot (bár zsinórban 3x azért nem) de a szerződéseket emlékeim szerint jól menedzselte.
Egyelőre egyre inkább tűnik úgy, hogy EDC nem igazán kiemelkedő semmilyen aspektusból sem, mint GM.
Mondjuk a ligában pár csapat hálás lesz majd neki, ha végül nem mond all-int Jacksonnak.
Snagal
😔EDC nekem már a szezon végi sajtótájékoztatón is nagyon fura volt. Mintha most jönne rá, hogy nem alkalmas arra a pozícióra amire kinevezték.
One nugget from here:
dande2
Szerkesztette: Snagal
www.baltimorebeatdown.com/2023/3/2/23621986/multiple-former-ravens-speak-out-on-ravens-strength-coaches-following-nflpas-f-gradeWolfe a podcastben Haribót sem kíméli, szerinte ő is támogatta ezt mentalitást.
További játékos reakciók de láttam már Wolfe tweetet is amit Judon nagyon likeolt. És ez nem tűnt fel Harboughnak?
Benibácsi
Bár nekem inkább az az érzésem, hogy JH nem mer konfrontálódni senkivel, ez magyarázhatja miért várnak annyit egy személyzeti cserével. Az áll jól neki, ha bratyizhat a csapattal, meg istápolja a lelküket, de rossz zsaru szerepbe nem mer beállni.
Ezzel sem lenne alapból baj, mert egy nekem a Belichik féle lelketlen gépezet működés kevésbé szimpatikus, csak akkor kell JH fölé egy ember aki meglépi a szükségeseket időben.
“It’s the Ravens fault for not signing Lamar Jackson sooner. Should’ve done it after Josh Allen got paid but this is their fault”
— ⚡️Garrett Ferguson⚡️ (@GarrettSprints) March 2, 2023
Eric DeCosta on February 4th, 2022
(Via @Ravens YouTube) pic.twitter.com/ynu4HoqNro
háát igen
mióta mondom, hogy edc bukott gm, mert egyelőre, ahogy kezeli a lamar ügyet, az toxikus és veri szét a frencsájzt:
Rashod Bateman calls out his GM pic.twitter.com/cpFk57zken
— B/R Gridiron (@brgridiron) March 2, 2023
persze ha gondolja megadom a számom neki és elmondom mit csináljon most is, ahogy 2 éve is elmondtam volna. hívjon nyigodtan. nyilván nehéz, mert az ő kudarca, ha lamar elsétál, de ki kell állni és elmondani, hogy a tárgyalások, a tárgyalás sorozatok nem sikerültek és arra jutottunk lamarral, hogy cserepartnert keresünk. (persze ezt már a tag után)
ez edc: mindig a játékosokat hibáztatja a kudarcáért, a csávó nagyon gáz. nagyon.
One nugget from here:
További játékos reakciók de láttam már Wolfe tweetet is amit Judon nagyon likeolt. És ez nem tűnt fel Harboughnak?
Kicsit más téma.Nagyon családbarát csapatnak hirdetjük magunkat ehhez képest a C+ értékelés nem vmi hízelgő szerintem. Amit írsz tök jogos. Hogy maradhatott eddig a csapatnál az erőnléti munkáért felelős.poziban?
Számomra meglepő eredményt hozott a csapat értékelése az NFLPA által készített felmérésen.
nflpa.com/baltimore-ravens-report-card
Az mondjuk már kevésbé, hogy mi volt, ami leginkább lehúzta a csapatot.
Strength coaches F-
32. helyezés a 32 -ből...
Viszont jó hír, amit szintén itt a felmérés kapcsán realizáltam, hogy a strength coahes vezetőjétől megváltunk nem rég.
Ő volt az ominózus edző aki 2016 óta átkozza a csapatot a sok sérüléssel, sokan talán onnan ismerhetik, hogy a COVID para idején cseszett betartani a protokolokat és ezzel végigfertőzte a fél csapatot... (kemény hogy még 2 évig ezután is itt baszhatta a rezet és 2 sérülésekkel brutál módon terhelt szezon kellett, hogy valaki kipenderítse végre innen a fenébe). Több volt játékos is nyíltan felszólalt ellene korábban.
Szóval az eredmény bár a legrosszabb volt, de remélhetőleg ez (is) javulni fog a következő szezontól.
Pozitívum a felmérésből, hogy Bisciotti-ról továbbra is nagyon jó a játékosok vélemény, amiről régen is sokat dícsérték őt is meg a franchise-t úgy általában.
Snagal
Számomra meglepő eredményt hozott a csapat értékelése az NFLPA által készített felmérésen.
nflpa.com/baltimore-ravens-report-card
Az mondjuk már kevésbé, hogy mi volt, ami leginkább lehúzta a csapatot.
Strength coaches F-
32. helyezés a 32 -ből...
Viszont jó hír, amit szintén itt a felmérés kapcsán realizáltam, hogy a strength coahes vezetőjétől megváltunk nem rég.
Ő volt az ominózus edző aki 2016 óta átkozza a csapatot a sok sérüléssel, sokan talán onnan ismerhetik, hogy a COVID para idején cseszett betartani a protokolokat és ezzel végigfertőzte a fél csapatot... (kemény hogy még 2 évig ezután is itt baszhatta a rezet és 2 sérülésekkel brutál módon terhelt szezon kellett, hogy valaki kipenderítse végre innen a fenébe). Több volt játékos is nyíltan felszólalt ellene korábban.
Szóval az eredmény bár a legrosszabb volt, de remélhetőleg ez (is) javulni fog a következő szezontól.
Pozitívum a felmérésből, hogy Bisciotti-ról továbbra is nagyon jó a játékosok vélemény, amiről régen is sokat dícsérték őt is meg a franchise-t úgy általában.
Rapaport vegre nyilatkozott:
.
.
...Nem tud lofaszt se.
Ez egy ujabb volt a nemtom videok vegtelen soraba.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
fuzovelkifele.com/2023/02/a-colts-koltotte-az-elmult-negy-evben-a-legtobbet-a-tamadosorara/En meg evrol evre a kettot egyutt.
A 32 csapat közül mi koltottuk a legkevesebbet az tamadooldara az elmúlt 4 évben miközben a 4. legjobb EPA / play mutatoval rendelkeztunk. Kíváncsi lennék védelmi szinten hogyan nèzunk ki ebben az időszakban.
Benibácsi
Bar van egy elkepzelesem ( nem is tul nehez kitalalni hogy mi ) de valahol meg kell bujnia egy szamsornak ami miatt a D-t eroltettuk.
En barom meg meg vedtem GR-t a korulmenyek tukreben. A pancser. Persze a koltes nem minden mert jatszhat egy rakat fantasztikus rookie is olcson.....
A tombola! A tombola a megoldas.
Burrow eseten a 35 40 m az nagyon sok. AZ 550 m 10 evre 350 garantalttal. A barati benne a garantalt elnyujtasa, de ahogy Mahomesnel szinte biztos lehetsz benne ahogy elszallnak a fizuk ugy kell kipotolni neki mert 10 ev mulva az 55 keves lesz. Ha beborul valamiert ugyanugy kuka 4-5-6 evetek. Ettol meg ez a realitas, es akkor is ha mondjuk 200m garantaltja lesz de nem fog o sem belemenni hogy kevesebbet kapjon mint Carr-Staffi-Murray es viszonyitani fogja magat mindenkihez es ez normalis is.Csapatbarát . Burrownál a 8 10 év 55 milliós átlagot erps 35 40 milliós garantáltan jól elosztva sokan annak gondolják. Azzal nem értek egyet hogy LJ ról nem derült ki hogy milyen. Baromi jó. Igaz egyéni módon kell felépíteni mellé egy csapatot. Liga top 10 rosszabb éveiben. Két éve kellett volna meggyőzni egy hosszabb távúval. Kicsit megalkudni és hozni célpontokat.Bocsánat hogy szomszédolok de nálunk minden igen csöndben történik. Szerintem a kérdés nem kérdés. Szerintem képtelenek vagytok (mert nincs is idén) Mahomes Herbert vagy Burrows szintű tehetséget behúzni. 5 nálatok jobb pozícióból induló QB needes csapat van. Talán talán fel tudnátok menni a harmadik legjobbért bár szerintem nem. Aki most beesne azzal és plusz 50 misivel az O ba kb hátrébb lépnétek. Bár ti itt szidjátok egyfolytában a FO t azért nem tök hülyék. Nyilván ezt ők is tudják. A Hollók viszont szerintem ugyanúgy mint a liga legalább 25 másik csapata úgy gondolják hogy a Watson szerződés anomália, olyat senkinek nem kell adni egy olyan sportban ahol a többi major sporthoz képest kb ezerszeres a sérülésveszély. Ha nem lesz megegyezés kb ezért nem lesz és nem mert az a jobb scenário. Szerintem egyébként a csapat részéről tiszteletre méltó ez a hozzáállás ha csak ezt az évet nézzük. Más kérdés hogy hány csapat van ahol a csapat arca qb egyáltalán negyedik évében még nem kap szerzödést nem hogy ötödik éves opción játsszon. Az qb nál akkor fordul elő ha max 1 évet kezdett vagy határeset kezdő. Szerintem ez ott lett eltolva leginkább mindkét fél részéről. Lamarnal megértem hogy hatodik évére végre nagy pénzt akar hosszan, de a saját értékét ő és az anyukája nem fogja tudni felbecsülni. A csapatnál is megértem hogy ebben a sportban nem akarják évekre elásni a csapatot, de jobb meg nincsA FO-t nem azert szidom en mert hogy nem tudjak milyen QB-k jonnek.
laoce
Nem is hulyek hanem rossz volt az elgondolas a GM-HC vonalon es a GM meg rosszul is draftol ettol fuggetlenul.
Egy dolgot viszont ki szeretnek itt is emelni. Mahomes es a csapatbarat szerzodese egy marha jo PR mindketto reszrol es sokkal jobban mutat mint ami nalunk megy. De Mahomes nagy penzt kapott ( atlagot es nagy garantaltat az akkori viszonyok kozott ) de 4-5 evre ugyanugy kukaba hajtana a csapatot ha barmi ugy tortent volna vele. Ha a 10. evet is az eredeti szerzodes szerint tolti ki akkor csapatbarat. A lenyeg hogy Mahomes nem kockazat meg ha a korulmenyekben van nemi hisz senki nem lat 5 evre elore es tenyleg barmikor barmi tortenhet barkivel. A lenyeg a jatektudasa miatt kerdes nem merul fel ahogy Burrow-nal sem fog. Voltak ilyen QB-k ahol voltak kerdesek es valaki kockaztatott es nem jott be ( Wentz-Goff..stb ) es a legtobben probalnak valaszokat kapni. Tua-Hurst-Allen-Murray megkaptak azokat amivel ezt el lehet donteni. Es idevenni a kereslet kinalatot ami elkerulhetetlen. LJ-nel ezek a kerdesek ugyanugy meg vannak es nem Mahomes szint hiaba nagyon eredmenyes, de mi egy ligalja keretu O-el hajkurasztuk az eredmenyt egy olyan dologgal es ehhez tartozo OC-val amit amugy is tudtunk hogy megy. Raadasul amire mi belefektettunk a D is egy jo eros kozepes lett maximum.
Amugy ne kerj bocsanatot, gyere ha van mondanivalod legyen negativ vagy pozitiv, mindenki orul a beszelgeteseknek es nem szamit a logo a neve mellett
no
laoce
Egyszeruen akkor is megeri.
Csapatbarát . Burrownál a 8 10 év 55 milliós átlagot erps 35 40 milliós garantáltan jól elosztva sokan annak gondolják. Azzal nem értek egyet hogy LJ ról nem derült ki hogy milyen. Baromi jó. Igaz egyéni módon kell felépíteni mellé egy csapatot. Liga top 10 rosszabb éveiben. Két éve kellett volna meggyőzni egy hosszabb távúval. Kicsit megalkudni és hozni célpontokat.Bocsánat hogy szomszédolok de nálunk minden igen csöndben történik. Szerintem a kérdés nem kérdés. Szerintem képtelenek vagytok (mert nincs is idén) Mahomes Herbert vagy Burrows szintű tehetséget behúzni. 5 nálatok jobb pozícióból induló QB needes csapat van. Talán talán fel tudnátok menni a harmadik legjobbért bár szerintem nem. Aki most beesne azzal és plusz 50 misivel az O ba kb hátrébb lépnétek. Bár ti itt szidjátok egyfolytában a FO t azért nem tök hülyék. Nyilván ezt ők is tudják. A Hollók viszont szerintem ugyanúgy mint a liga legalább 25 másik csapata úgy gondolják hogy a Watson szerződés anomália, olyat senkinek nem kell adni egy olyan sportban ahol a többi major sporthoz képest kb ezerszeres a sérülésveszély. Ha nem lesz megegyezés kb ezért nem lesz és nem mert az a jobb scenário. Szerintem egyébként a csapat részéről tiszteletre méltó ez a hozzáállás ha csak ezt az évet nézzük. Más kérdés hogy hány csapat van ahol a csapat arca qb egyáltalán negyedik évében még nem kap szerzödést nem hogy ötödik éves opción játsszon. Az qb nál akkor fordul elő ha max 1 évet kezdett vagy határeset kezdő. Szerintem ez ott lett eltolva leginkább mindkét fél részéről. Lamarnal megértem hogy hatodik évére végre nagy pénzt akar hosszan, de a saját értékét ő és az anyukája nem fogja tudni felbecsülni. A csapatnál is megértem hogy ebben a sportban nem akarják évekre elásni a csapatot, de jobb meg nincsA FO-t nem azert szidom en mert hogy nem tudjak milyen QB-k jonnek.
laoce
Nem is hulyek hanem rossz volt az elgondolas a GM-HC vonalon es a GM meg rosszul is draftol ettol fuggetlenul.
Egy dolgot viszont ki szeretnek itt is emelni. Mahomes es a csapatbarat szerzodese egy marha jo PR mindketto reszrol es sokkal jobban mutat mint ami nalunk megy. De Mahomes nagy penzt kapott ( atlagot es nagy garantaltat az akkori viszonyok kozott ) de 4-5 evre ugyanugy kukaba hajtana a csapatot ha barmi ugy tortent volna vele. Ha a 10. evet is az eredeti szerzodes szerint tolti ki akkor csapatbarat. A lenyeg hogy Mahomes nem kockazat meg ha a korulmenyekben van nemi hisz senki nem lat 5 evre elore es tenyleg barmikor barmi tortenhet barkivel. A lenyeg a jatektudasa miatt kerdes nem merul fel ahogy Burrow-nal sem fog. Voltak ilyen QB-k ahol voltak kerdesek es valaki kockaztatott es nem jott be ( Wentz-Goff..stb ) es a legtobben probalnak valaszokat kapni. Tua-Hurst-Allen-Murray megkaptak azokat amivel ezt el lehet donteni. Es idevenni a kereslet kinalatot ami elkerulhetetlen. LJ-nel ezek a kerdesek ugyanugy meg vannak es nem Mahomes szint hiaba nagyon eredmenyes, de mi egy ligalja keretu O-el hajkurasztuk az eredmenyt egy olyan dologgal es ehhez tartozo OC-val amit amugy is tudtunk hogy megy. Raadasul amire mi belefektettunk a D is egy jo eros kozepes lett maximum.
Amugy ne kerj bocsanatot, gyere ha van mondanivalod legyen negativ vagy pozitiv, mindenki orul a beszelgeteseknek es nem szamit a logo a neve mellett
no
Lou Anarumo for president
Bocsánat hogy szomszédolok de nálunk minden igen csöndben történik. Szerintem a kérdés nem kérdés. Szerintem képtelenek vagytok (mert nincs is idén) Mahomes Herbert vagy Burrows szintű tehetséget behúzni. 5 nálatok jobb pozícióból induló QB needes csapat van. Talán talán fel tudnátok menni a harmadik legjobbért bár szerintem nem. Aki most beesne azzal és plusz 50 misivel az O ba kb hátrébb lépnétek. Bár ti itt szidjátok egyfolytában a FO t azért nem tök hülyék. Nyilván ezt ők is tudják. A Hollók viszont szerintem ugyanúgy mint a liga legalább 25 másik csapata úgy gondolják hogy a Watson szerződés anomália, olyat senkinek nem kell adni egy olyan sportban ahol a többi major sporthoz képest kb ezerszeres a sérülésveszély. Ha nem lesz megegyezés kb ezért nem lesz és nem mert az a jobb scenário. Szerintem egyébként a csapat részéről tiszteletre méltó ez a hozzáállás ha csak ezt az évet nézzük. Más kérdés hogy hány csapat van ahol a csapat arca qb egyáltalán negyedik évében még nem kap szerzödést nem hogy ötödik éves opción játsszon. Az qb nál akkor fordul elő ha max 1 évet kezdett vagy határeset kezdő. Szerintem ez ott lett eltolva leginkább mindkét fél részéről. Lamarnal megértem hogy hatodik évére végre nagy pénzt akar hosszan, de a saját értékét ő és az anyukája nem fogja tudni felbecsülni. A csapatnál is megértem hogy ebben a sportban nem akarják évekre elásni a csapatot, de jobb meg nincsA FO-t nem azert szidom en mert hogy nem tudjak milyen QB-k jonnek.
laoce
Lou Anarumo for president
Csak azt felejted el, hogy én LJ fizetéséről, megtartásáról írtam, nem Offense évértékelőnek szántam 😊Nekem se fekete es feher.Szerintem max 2-3 győzelem lett volna még ebben (+ amikor sérült volt szintén kb 2 bejöhetett volna), de a végeredményen nem változtatott volna, ezzel a kerettel nem jutottunk volna SB-ba.A lentiekre reagálva, egyetértek abban, hogy ezt a LJ projektet az FO totál félremenezdselte.Ebbol az O keretbol mi lett volna a maximum? Komolyan kerdezem
Ebben szerintem nincs kérdés, de nálam ettől függetlenül LJ is felelős a kialakult helyzetért.
Kezdve azzal, hogy nem volt hajlandó ügynökkel dolgozni, ezzel nehezítve az egyeztetéseket, vagy a rossz PR (hol a "csak" a sb érdekli, hol meg a pénz a fontos és hogy többet kapjon mint xy), és ami talán számomra a legnagyobb hiányosság, hogy nem tudott igazi leaderré válni. Egy 250-300milliós irányítónak nálam a minimum elvárás hogy kurvajól játszon és emellett elvárnám, hogy igazi vezéregyéniség legyen, ami nem abban kéne, hogy kimerüljön, hogy ha megyünk 20+ ponttal akkor jókat hülyéskedünk a haverokkal az oldalvonalnál, hanem amikor épp égünk akkor is összetudja rántani a csapatot és úgy menjenek vissza, hogy mindenkit meg akarnak b... ni. Szerintem olyan QB kategóriába akar tartozni amihez azért bőven lenne még hova fejlődnie, és ez nem kizárólag a csapat felelőssége kéne, hogy legyen szerintem. Ez független kellene legyen a kerettől - akár pro bowlerek vesznek körül akár csupa futottak még játékosok, ők a társaid, akikből ki kell hoznod a maximumot.
Mindezek ellenére azt mondom akkor járunk jobban ha sikerül megállapodni Jacksonnal, én inkább adnám neki 250+ millás fizut, mert nagyobb bizodalmam van abban, hogy a meglévő projektet visszük tovább, mintnulláról újrakezdeni.
Sokkal több esélyét látom ennek, mint annak, hogy újra kifogjunk egy olyan QB tehetséget akit még fel kell építeni, és akkor még arról nem beszéltünk, hogy ha sikerül is, 4-5 év múlva őt ugyanígy meg kell majd fizetni mint Jackson-t.
Ráadásul tegyük fel, hogy miénk lehet a 1/1-es pick (nem lesz, de teoretikusan):
akkor is ott tartunk, hogy idén nincs egy előre láthatóan korszakos zseni a drafton (Luck vagy Lawrence) aki szinte BIZTOSAN meghatározná a csapat jövőjét (és ez a biztosan is érdekeskérdés látva pl Luck történetét).
Tehát elengedjük Jackson-t, hogy a 3-4 QB prospectből kb pénzfeldobással válasszunk egyet és reménykedünk, hogy hasonló tehetésg válik belőle mint LJ, vagy akár még nála is jobb. 4 év múlva vele ugyan úgy ott tartunk, hogy verni fogja az asztalt több 100 millió dolláros szerződésért.
Annak meg végkép nem látom értelmét, hogy 2024es meg20 25ös draftpickekkből próbáljuk meg megtalálni a QB-nkat, mivel semmi nem garantálja, hogy azokban az években jön majd a következő Peyton Manning, vagy ha jön is, akkor 1/1es draftcetli lesz a kezünkbe. 1-2 (3? +?) évet meg arra várni, hogy majd jövőre talán megcsípünk valami jó kis QB-t a drafton az szurkolóknak meg a csapatnak is szopás lesz.
Szerintem az idei drafton választani egy QB-t jackson helyett az elég nagy lutri, jövőévi, vagy azutáni pickekben bízni meg kb a lottó ötös. Így a csapat helyében mindenképpen igyekeznék egy szerződést összehozni Jacksonnal aztán persze körérakni egy használható csapatot, ha már eddig ezt elcsesztük. Max elment 5 évünk, de ez akkoris benne van a pakliba, ha QB-kat hajkurászunk a drafton.
(Ha mindenképpen trade a vége akkor meg nálam minimum egy idei top6os pick a belépő, mert hiába kapunk 2 vagy 3 elsőkört, ha abból eleve 2 elmegy arra hogy felmenjünk egy olyan játékosért aki erősen kérdőjeles).
Snagal
2019 TB12 Nala nincs kerdes, hogy melyik kategoriaba tartozik, kihozta a maximumot akkor is csak az alacsonyan volt a tobbiek miatt.
De kezd olyan erzesem lenni mint GR-nal. En nem LJ-t vedem hanem a felelosseg nem az ove hanem a konkretan hanyadek csapatepitesunke.
no
De a kiemelt rész nem is erre vonatkozik, hogy Jackson miért nem hozott még több győzelmet.
A mentalitás nem annak kérdése kéne legyen, hogy milyen kaliberű emberek vesznek körbe. A legszarabb alakulat esetén is ők a bajtársaid és támogatni kell őket ha vezéregyéniség vagy.
Én ezt hiányolom, nem azt, hogy ki tudott volna satolni +1-2 győzelmet vagy sem. Néztem Ravens meccseket 4-12es szezonban is, de ott volt olyan ember a pályán aki folyamatos hátrányban is tudta tüzelni a társait, és ha másért ne akkor a büszkeségük miatt, csak azért is megmutatták.
LJ-ből ez hiányzik jelenleg és 4 év alatt nem jött elő belőle. Erre céloztam, hogy egy top QBnak top kvalitásai is kellene hogy legyenek az én értékelő rendszeremben legalábbis mindenképp.
Remélem nem lesz ebből is egy GR vita köztünk, de nekem is van déja vu-m, ugyanis ahogy ott is, most is leírtam, hogy alapvetően LJ-vel vagyok és vele mennék tovább 250-300M szerzdősé esetén is, továbbá azt is írtam, hogy a fő balf.sz a FO ebben a témában. Viszont ahogyan Romannál, úgy LJ -nél sem tudom azt mondani, hogy minden vagy fekete vagy fehér. Nálam LJ-nek is megvannak a maga hibái amin igenis dolgozhatott volna, ha annyira fontos lenne neki a franchise ami felcserélt érte miután csalódást keltő módon nem vitték el az első kör végig.
Snagal
Egyszeruen problema megoldok es nem almodozom a tokeletessegrol. A legnagyobb hibat javitom eloszor es haladok tovabb. Igaz ez az O-re osszesegeben, GR munkajara es LJ-re is.
Nagyon szivesen kiemeleztem volna az elmult 4 evet GR-nak ( ebbe egy picit belemasztam ), LJ-nek es az O-nek ( egy picit ebbe is ). De konkretan kozel a lincshangulat itt amin ez nem segitett volna. Meg voltak a hibaik, de a lehetosegeikhez kepest ok nem a legnagyobb hibak voltak. Es nalam pl. a fal otvarsaga sokkal nagyobb hiba mint LJ nem vezersege. Eljuthattunk volna oda is es barcsak az lett volna a legnagyobb baj.
no
Szerintem az, hogy milyen az offense fal, annak nincs köze ahhoz, hogy Jackson felnőtt-e ahhoz a szerepkörhöz amihez anyagiakban csatlakozni kíván.
Én a teljesítményét nem kritizáltam, hiszen azt láttam 19-ben, nekem az megéri a pénzt, de emellett vannak még egyéb faktorok, ami nálam szempont mikor véleményt alkotok.
Ez ilyen egyszerű.
Megegyszer a kerdes az hogy kivel leszunk jobbak az uj QB +50m vagy LJ.En nem leirom hanem megkerdeztem, mert fingom sincs. A kerdes meg azert merul fel mert a PO-ban a 1 and down kopkodve van nalunk LJ es GR iranyaba? Felsoroltam itt a 2018-tol huzott QB-kat es 3 Burrow van benne amibol ketto 1/1-en ment ki amire eselyunk sincs. Tehat ha egy van akkor a tobbi sajnos nem er annyit mint 50 m LJ elleneben. Ennyi. Ez nem feltetlenul LJ dicserete hanem a meglevok iszonyatos jateka. Persze kifoghatjuk mi az aranyhalat de meg az elsokorosnek tartott prospektek is beegnek nagyobb szazalekban mint sem. Persze te probalhatod ezt LJ mit er vagy sem oldalarol nezni. En meg csak nem is onnan neztem, es ugy kezdtem hogy LJ visszavonul es hogy fogunk mi a PO-ban minimum ketto gyozel;emre kepes QB-t talalni aki kap egy darab Andrews. En a Luck fele prospectnek hajlando vagyok elhinni hogy kepes lehet ra.Csakhogy rossz a kérdésfeltevésed. Nem aközött kell döntened, hogy lecseréled-e Luckra vagy Burrowra Lámát, hanem egy újoncszerződéses Luckot vagy Burrowt egy garantált 50 millás Lámára.
A masodik fele nevetseges, a csapatnak ki kellett volna probalnia hogy kepes-e ra vagy sem, de Mahomes fegyverekkel van korulveve, Allen robbant, Hurst robbant, Murray megkapta, Burrownak talan a legjobb egysege van....de meg nalatok is WR1 a csavo jovokepe.......stb nalunk Mahomes regi 3.-4. szamu embere volt a PLAYA de a ravens koltott a FA-en -- mikor a csapat depthchart mindenese P Mekari a 4. legjobb elkapo lett-- egy ILB-re.
LJ-t sok mindenert lehet szidni de az hogy o egy talan az nem az o hibaja
Nem mellesleg pont azert lett kerdezve igy hogy mennyi QB van akiben van lehetoseg egyaltalan hogy az 50m tobblettel jobbak legyun. Es erre irt Willie Parker a lehetosegekrol es roluk par sort.
Erre meg kijott hogy ketto elerhetetlen lesz ( pedig boom or bust az egyik ) es ketto projekt akibol az egyik az alap LJ rosszabb valtozata.
Remelem kielegito valaszt kaptal.
no
Miközben ott járunk, hogy mit is bizonyított Láma? Nekem azt, hogy:
- sérülékeny. Pedig ha Ő lelassul, akkor neki vége, lásd RobertGriffinthethird.
- nem túl okos. A covid alatt is érdekesen reagált, ráadásul nem ismeri fel egy játékosügynök szerepét.
- az alapszakaszban képes győzelmekre, de a legutóbbi két szezon legfontosabb részét kihagyta.
Lényegtelen, hogy Ő áldozat vagy aktív szereplő, egy dolog biztos: nem derült ki, hogy egy feljavított környezettel hatékony passzjátékra lenne képes, a legjobb esetben is annyit írhatunk, hogy talán.
Innentől kezdve a mai Baltimore Ravensnek nem csak egy Luck vagy Burrow képességű újonc lenne előrelépés, hanem mondjuk egy egy polccal lejjebb lévő Stafford-szintű is.
Szokol
Es a kerdes az volt mennyi Burrow fele QB van a classban, mert ha sok akkor a kerdes egyszeru hogy o es igen meg penz nelkul is. A valasz az hogy talan egy akire fizikailag nem leszunk kepesek megszerezni mert nem lesz elado. A boom or bust meg mindig elerhetetlen lesz mert a kerdes masodik fele az volt mennyi QB needes csapat van. Tobb mint ketto es az egyik ugyis a Boom-ra szavaz. Van egy rosszabb kezdoindulorol startolo hosszutavu projekt. Egyszer szerencsenk volt es elbaszta ez a kocsog nalunk, nem hiszem hogy masodjara a rengeteg kerdojelbol jol fogunk kijonni. A harmadik az uj BB aki megint projekt es egy eros talan.
Stafford mennyibe kerul vagy Carr? Egy maximum rovid ideig talan jobbak de melyik viritott szar O-ben? Mi lenne veluk a cel? Nalunk nem a szupervalogatott van hanem a ligalja. Egy ilyen megoldastol hanynek.
- Serulekeny, szerintem szerencsetlen esetek, ettol nem jatszott ez teny, Es lehet ez kizaro ok, de Burrow is hagyott mar ki. Vigyazni kell rajuk.
- Ezt a szart hagyjuk, RS-nek sincs ugynoke attol jo jatekos, leszarom ha csak annyira ertelmes hogy a focit erti. Sem nobeldijasokat sem szenteket nem keresek bennuk.
-Ezzel az O-el hogy nem tudott nyerni a barma? Herbert jobb QB egy jobb O-ben es be se jut.
Ez meg akkora baromsag hogy aktiv reszese vagy aldozat hogy kiderult vagy sem.
Elmentek egy 350meteres celloveszetre hogy ki alkalmas, Mahomes kap egy vadaszpuskat, Burrow egy mesterlovesz puskat, LJ egy p22 pisztolyt es lenyegtelen?
En nem LJ-t vedem hanem a FO-nkat szidom hiszen a kerdest feltettek es felteszik de a pisztolyt is ok nyomtak a kezebe. A Fo-nktol fazok es nem hiszek bennuk hogy uj sikeres projektbe kezdenek ahol a QB talan jobb talan rosszabb mint LJ, de biztos nem burrow szintu. Ezen nem feltetlenul segit +50m.
Nekem se fekete es feher.Szerintem max 2-3 győzelem lett volna még ebben (+ amikor sérült volt szintén kb 2 bejöhetett volna), de a végeredményen nem változtatott volna, ezzel a kerettel nem jutottunk volna SB-ba.A lentiekre reagálva, egyetértek abban, hogy ezt a LJ projektet az FO totál félremenezdselte.Ebbol az O keretbol mi lett volna a maximum? Komolyan kerdezem
Ebben szerintem nincs kérdés, de nálam ettől függetlenül LJ is felelős a kialakult helyzetért.
Kezdve azzal, hogy nem volt hajlandó ügynökkel dolgozni, ezzel nehezítve az egyeztetéseket, vagy a rossz PR (hol a "csak" a sb érdekli, hol meg a pénz a fontos és hogy többet kapjon mint xy), és ami talán számomra a legnagyobb hiányosság, hogy nem tudott igazi leaderré válni. Egy 250-300milliós irányítónak nálam a minimum elvárás hogy kurvajól játszon és emellett elvárnám, hogy igazi vezéregyéniség legyen, ami nem abban kéne, hogy kimerüljön, hogy ha megyünk 20+ ponttal akkor jókat hülyéskedünk a haverokkal az oldalvonalnál, hanem amikor épp égünk akkor is összetudja rántani a csapatot és úgy menjenek vissza, hogy mindenkit meg akarnak b... ni. Szerintem olyan QB kategóriába akar tartozni amihez azért bőven lenne még hova fejlődnie, és ez nem kizárólag a csapat felelőssége kéne, hogy legyen szerintem. Ez független kellene legyen a kerettől - akár pro bowlerek vesznek körül akár csupa futottak még játékosok, ők a társaid, akikből ki kell hoznod a maximumot.
Mindezek ellenére azt mondom akkor járunk jobban ha sikerül megállapodni Jacksonnal, én inkább adnám neki 250+ millás fizut, mert nagyobb bizodalmam van abban, hogy a meglévő projektet visszük tovább, mintnulláról újrakezdeni.
Sokkal több esélyét látom ennek, mint annak, hogy újra kifogjunk egy olyan QB tehetséget akit még fel kell építeni, és akkor még arról nem beszéltünk, hogy ha sikerül is, 4-5 év múlva őt ugyanígy meg kell majd fizetni mint Jackson-t.
Ráadásul tegyük fel, hogy miénk lehet a 1/1-es pick (nem lesz, de teoretikusan):
akkor is ott tartunk, hogy idén nincs egy előre láthatóan korszakos zseni a drafton (Luck vagy Lawrence) aki szinte BIZTOSAN meghatározná a csapat jövőjét (és ez a biztosan is érdekeskérdés látva pl Luck történetét).
Tehát elengedjük Jackson-t, hogy a 3-4 QB prospectből kb pénzfeldobással válasszunk egyet és reménykedünk, hogy hasonló tehetésg válik belőle mint LJ, vagy akár még nála is jobb. 4 év múlva vele ugyan úgy ott tartunk, hogy verni fogja az asztalt több 100 millió dolláros szerződésért.
Annak meg végkép nem látom értelmét, hogy 2024es meg20 25ös draftpickekkből próbáljuk meg megtalálni a QB-nkat, mivel semmi nem garantálja, hogy azokban az években jön majd a következő Peyton Manning, vagy ha jön is, akkor 1/1es draftcetli lesz a kezünkbe. 1-2 (3? +?) évet meg arra várni, hogy majd jövőre talán megcsípünk valami jó kis QB-t a drafton az szurkolóknak meg a csapatnak is szopás lesz.
Szerintem az idei drafton választani egy QB-t jackson helyett az elég nagy lutri, jövőévi, vagy azutáni pickekben bízni meg kb a lottó ötös. Így a csapat helyében mindenképpen igyekeznék egy szerződést összehozni Jacksonnal aztán persze körérakni egy használható csapatot, ha már eddig ezt elcsesztük. Max elment 5 évünk, de ez akkoris benne van a pakliba, ha QB-kat hajkurászunk a drafton.
(Ha mindenképpen trade a vége akkor meg nálam minimum egy idei top6os pick a belépő, mert hiába kapunk 2 vagy 3 elsőkört, ha abból eleve 2 elmegy arra hogy felmenjünk egy olyan játékosért aki erősen kérdőjeles).
Snagal
2019 TB12 Nala nincs kerdes, hogy melyik kategoriaba tartozik, kihozta a maximumot akkor is csak az alacsonyan volt a tobbiek miatt.
De kezd olyan erzesem lenni mint GR-nal. En nem LJ-t vedem hanem a felelosseg nem az ove hanem a konkretan hanyadek csapatepitesunke.
no
De a kiemelt rész nem is erre vonatkozik, hogy Jackson miért nem hozott még több győzelmet.
A mentalitás nem annak kérdése kéne legyen, hogy milyen kaliberű emberek vesznek körbe. A legszarabb alakulat esetén is ők a bajtársaid és támogatni kell őket ha vezéregyéniség vagy.
Én ezt hiányolom, nem azt, hogy ki tudott volna satolni +1-2 győzelmet vagy sem. Néztem Ravens meccseket 4-12es szezonban is, de ott volt olyan ember a pályán aki folyamatos hátrányban is tudta tüzelni a társait, és ha másért ne akkor a büszkeségük miatt, csak azért is megmutatták.
LJ-ből ez hiányzik jelenleg és 4 év alatt nem jött elő belőle. Erre céloztam, hogy egy top QBnak top kvalitásai is kellene hogy legyenek az én értékelő rendszeremben legalábbis mindenképp.
Remélem nem lesz ebből is egy GR vita köztünk, de nekem is van déja vu-m, ugyanis ahogy ott is, most is leírtam, hogy alapvetően LJ-vel vagyok és vele mennék tovább 250-300M szerzdősé esetén is, továbbá azt is írtam, hogy a fő balf.sz a FO ebben a témában. Viszont ahogyan Romannál, úgy LJ -nél sem tudom azt mondani, hogy minden vagy fekete vagy fehér. Nálam LJ-nek is megvannak a maga hibái amin igenis dolgozhatott volna, ha annyira fontos lenne neki a franchise ami felcserélt érte miután csalódást keltő módon nem vitték el az első kör végig.
Snagal
Egyszeruen problema megoldok es nem almodozom a tokeletessegrol. A legnagyobb hibat javitom eloszor es haladok tovabb. Igaz ez az O-re osszesegeben, GR munkajara es LJ-re is.
Nagyon szivesen kiemeleztem volna az elmult 4 evet GR-nak ( ebbe egy picit belemasztam ), LJ-nek es az O-nek ( egy picit ebbe is ). De konkretan kozel a lincshangulat itt amin ez nem segitett volna. Meg voltak a hibaik, de a lehetosegeikhez kepest ok nem a legnagyobb hibak voltak. Es nalam pl. a fal otvarsaga sokkal nagyobb hiba mint LJ nem vezersege. Eljuthattunk volna oda is es barcsak az lett volna a legnagyobb baj.
már egy éve azért dolgozik a ravens stáb, hogy az egész ügyből ártatlanul jöjjenek ki. ezért szivárogtat a “névtelen forrás”. ( két lehetőség van: igaz vagy nem.LJ "javára" is rendszeresen jönnek szivárgások - azt is a Ravens stáb csinálja, hogy összezavarjanak minket?
1. ha igazak a tweetek, akkor folyamatban lévő tárgyalásnál hogyan segíti elő a következő tárgyalást egy olyan tweet, hogy mi a csillagos eget ajánottuk, de nem fogadta el? sehogy. akkor szivárogtatok ilyet, ha már nem akarok megegyezni. és menteni akarom a helyzetem a szurkolók előtt. 2. hazugság.)az emberek ezt lájkolják.
edc továbbra is jó gm, mert pickeket gyűjt és senki nem veszi elő, hogy generálisan hogyan menedzseli a csapat dolgait a generális menedzser: koncepció volt: erős védelem és lamar megoldja egyedül. (besült mindkettő)
és hát lamar a hibás, hogy erre nem akar szerződni, pedig micsoda qb barát elképzelés. persze út közben is be lehet látni, hogy hibáztam és elindulok egy másik úton, de ezt nem tette meg edc.
mindegy kapunk sok picket, lehet villantani és kihúzni egy franchise arcot.
gedam
Mivel egyik fél sem nyilatkozik a sajtó próbál másod/sokad kézből infókat szerezni aztán ezt leközlik hogy lehessen rajta csámcsogni.
Szerintem ennyi történik - és ha igazán megpróbálom szigorúan a valóban tényszerű infókat összeszedni akkor - javítsatok ki ha lemaradtam valamiről - de annyi van, hogy folynak az egyeztetések a játékos és a csapat között.
Minden más amit én olvastam az kb a "valakihez közeli forrás állítja" ....
Nekem azért furcsa lenne, hogy Smith beesik a csapathoz és teljesen pozitívan nyilatkozik utólag az egyeztetésekről, úgyhogy ő sem ügynökön keresztül tárgyalt, ráadásul jó szerződést is kapott. Akkor a FO tényleg a 4 éve itt lévő franchise arccal akarnának szívózni, illetve pont az ő értékét ne tudnák felmérni?
Az, hogy a csapatépítést baromira félrekezelték az tény, de az szerintem más feladat mint a people menedzsment, abban meg jó volt a csapat eddig, amit Smith is alátámasztott.
Szerintem max 2-3 győzelem lett volna még ebben (+ amikor sérült volt szintén kb 2 bejöhetett volna), de a végeredményen nem változtatott volna, ezzel a kerettel nem jutottunk volna SB-ba.A lentiekre reagálva, egyetértek abban, hogy ezt a LJ projektet az FO totál félremenezdselte.Ebbol az O keretbol mi lett volna a maximum? Komolyan kerdezem
Snagal
no
En nem leirom hanem megkerdeztem, mert fingom sincs. A kerdes meg azert merul fel mert a PO-ban a 1 and down kopkodve van nalunk LJ es GR iranyaba? Felsoroltam itt a 2018-tol huzott QB-kat es 3 Burrow van benne amibol ketto 1/1-en ment ki amire eselyunk sincs. Tehat ha egy van akkor a tobbi sajnos nem er annyit mint 50 m LJ elleneben. Ennyi. Ez nem feltetlenul LJ dicserete hanem a meglevok iszonyatos jateka. Persze kifoghatjuk mi az aranyhalat de meg az elsokorosnek tartott prospektek is beegnek nagyobb szazalekban mint sem. Persze te probalhatod ezt LJ mit er vagy sem oldalarol nezni. En meg csak nem is onnan neztem, es ugy kezdtem hogy LJ visszavonul es hogy fogunk mi a PO-ban minimum ketto gyozel;emre kepes QB-t talalni aki kap egy darab Andrews. En a Luck fele prospectnek hajlando vagyok elhinni hogy kepes lehet ra.Csakhogy rossz a kérdésfeltevésed. Nem aközött kell döntened, hogy lecseréled-e Luckra vagy Burrowra Lámát, hanem egy újoncszerződéses Luckot vagy Burrowt egy garantált 50 millás Lámára.
A masodik fele nevetseges, a csapatnak ki kellett volna probalnia hogy kepes-e ra vagy sem, de Mahomes fegyverekkel van korulveve, Allen robbant, Hurst robbant, Murray megkapta, Burrownak talan a legjobb egysege van....de meg nalatok is WR1 a csavo jovokepe.......stb nalunk Mahomes regi 3.-4. szamu embere volt a PLAYA de a ravens koltott a FA-en -- mikor a csapat depthchart mindenese P Mekari a 4. legjobb elkapo lett-- egy ILB-re.
LJ-t sok mindenert lehet szidni de az hogy o egy talan az nem az o hibaja
Nem mellesleg pont azert lett kerdezve igy hogy mennyi QB van akiben van lehetoseg egyaltalan hogy az 50m tobblettel jobbak legyun. Es erre irt Willie Parker a lehetosegekrol es roluk par sort.
Erre meg kijott hogy ketto elerhetetlen lesz ( pedig boom or bust az egyik ) es ketto projekt akibol az egyik az alap LJ rosszabb valtozata.
Remelem kielegito valaszt kaptal.
no
Miközben ott járunk, hogy mit is bizonyított Láma? Nekem azt, hogy:
- sérülékeny. Pedig ha Ő lelassul, akkor neki vége, lásd RobertGriffinthethird.
- nem túl okos. A covid alatt is érdekesen reagált, ráadásul nem ismeri fel egy játékosügynök szerepét.
- az alapszakaszban képes győzelmekre, de a legutóbbi két szezon legfontosabb részét kihagyta.
Lényegtelen, hogy Ő áldozat vagy aktív szereplő, egy dolog biztos: nem derült ki, hogy egy feljavított környezettel hatékony passzjátékra lenne képes, a legjobb esetben is annyit írhatunk, hogy talán.
Innentől kezdve a mai Baltimore Ravensnek nem csak egy Luck vagy Burrow képességű újonc lenne előrelépés, hanem mondjuk egy egy polccal lejjebb lévő Stafford-szintű is.