Baltimore Ravens
Nalunk az LG poszton elvileg a kezdoposztert kuzdenek. Ennel jobb lehetoseg egyiknek sem lenne bizonyitasra.Proche hibája igen, de picit alul is lett dobva az LG is hibázott az is látszik. De tegyük hozzá, hogy a csere OL-k az egész ligában szenvednek, sok csapatnak a kezdő OL-ja is necces ezen a meccsen volt olyan, hogy 4 Ravens védő feküdt Howellen aki az elsőszámú QB és a legjobb OL volt előtte.Latom a LG poszt meg lett oldva remekul.Here’s that Josh Johnson interception. Good play by Commanders db Jartavius Martin. pic.twitter.com/g0EAUNIxOV
— Kris Rhim (@krisrhim1) August 22, 2023
porschet bírtam eddig, de ezek után kibasznám vagy elcserélném. ez egy ilyen nfl-be való vagy, vagy nem való vagy szitu. azt beírják jj-nek az int-et.
gedam
no
KeyG
Vagy mar megvan a kezdo LG-unk es o pihent? Ki az, ha igen a valasz?
Keret mélysége? Első félidőig a 3. vagy 4. számú QB verte a WFT első csapatát a Proche esetig, sokan innen rosteren se lesznek Johnson és Proche se.
Futás? A WFT egy run first csapat ne töltelékektől várjuk el hogy megfogják a futást a tavalyi Eaglest is megverték futással egész meccsen.
Mit várok? Mindkét oldalon domináns egységet és Superbowlt. 😉
+1: Mitchell ha nem lesz 53 ban ideges leszek. Gordon felesleges volt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
100 ezret akartam a Ravens győzelmére rakni, de szerencsére meggondoltam magam, éreztem hogy a Commanders komolyan veszi a mérkőzéstFélidőig a kezdő O volt nekik, ahhoz képest majdnem nyertünk. 😁
FloresR
De jól tetted, hogy nem tetted.
We are just the Ravens!
prochenel ez nem hiba, hanem mentalitas hianya. feladta ő ezt már.Proche hibája igen, de picit alul is lett dobva az LG is hibázott az is látszik. De tegyük hozzá, hogy a csere OL-k az egész ligában szenvednek, sok csapatnak a kezdő OL-ja is necces ezen a meccsen volt olyan, hogy 4 Ravens védő feküdt Howellen aki az elsőszámú QB és a legjobb OL volt előtte.Latom a LG poszt meg lett oldva remekul.Here’s that Josh Johnson interception. Good play by Commanders db Jartavius Martin. pic.twitter.com/g0EAUNIxOV
porschet bírtam eddig, de ezek után kibasznám vagy elcserélném. ez egy ilyen nfl-be való vagy, vagy nem való vagy szitu. azt beírják jj-nek az int-et.
gedam
no
KeyG
Proche hibája igen, de picit alul is lett dobva az LG is hibázott az is látszik. De tegyük hozzá, hogy a csere OL-k az egész ligában szenvednek, sok csapatnak a kezdő OL-ja is necces ezen a meccsen volt olyan, hogy 4 Ravens védő feküdt Howellen aki az elsőszámú QB és a legjobb OL volt előtte.Latom a LG poszt meg lett oldva remekul.Here’s that Josh Johnson interception. Good play by Commanders db Jartavius Martin. pic.twitter.com/g0EAUNIxOV
gedam
no
We are just the Ravens!
Annyiból nem értéktelen, hogy szépen megmutatta a stratégiánk efféle hatékonyságát, a keret mélységét. Reméljük a cserék továbbra is versenyképesek lesznek és nem lett sokkal gyengébb a roster, mint az elmúlt években volt.A keret melysege az tenyleg strategia nalunk is. Miota itt van LJ azota viszont ez hibas strategia. Nem a padlot kellett mar emelni, hanem a plafont. A sok majdnem "igy es igy" is bejutottunk a PO-ba edeskeves, ha bejutottunk ott mar a plafon kellett volna hogy magas legyen. Az sosem volt. Kozel 2000 yardot futni lehet Mekari-Villanyora-Phillips tarsasaggal is de passzvedekezesben nullak. Duve-Robinson-Proche eseten meg a padlo emeleserol is tulzas beszelni. Persze az elvaras a plafon volt LJ es GR eseten is. Dolce Vita.
Egyébként ki mit vár az O-D párostól?
Padrinaggio
Remelem nem tudnak szetfutni minket bar mig nem emlitettek itt addig fel sem merult bennem. Ha igen instant kuka.
Ha nem lesz eros 4 emberes nyomasunk akkor a teher megint teljesen az O-en lesz ami legalabb jo WR-kel indul legalabb es nem a fent emlitett szarporlokkal. Remeljuk az OL jo lesz. Monkentol elvarom hogy megoldjuk a D-ket meg ha nem is nyerunk ellenuk, mar van minden hozza ( falat jonak veve )
Az elvaras eredmenyessegileg az O-en lesz megint es vegre eszerint is lett koltve de a D sem betlizhet teljesen.
En a falak javulasaban bizom, a sec stagnal, a skillek jok lesznek, Lamar hamarabb szabadulhat a labdatol, kevesebbszer sackelik, de mi tobb sacket csinalunk, es a misstacklektol bokakolok majd.
Rokon es PQ? Dominalnak majd?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Latom a LG poszt meg lett oldva remekul.Here’s that Josh Johnson interception. Good play by Commanders db Jartavius Martin. pic.twitter.com/g0EAUNIxOV
gedam
reméljük így van 😊a futás megállításával lesznek gondjaink, ami nagy baj. ellenben a pass rushban én óriási fejlődést várok, így viszont elég lehet a kicsit megtépázott sec. meglátjuk. a tegnapi meccsből sokat ne szűrj le, mert a két csapat edzésen történt hirigje miatt szoftabbra állították a játékosokat az edzők. nem is baj, nem kell a sérülés.Annyiból nem értéktelen, hogy szépen megmutatta a stratégiánk efféle hatékonyságát, a keret mélységét. Reméljük a cserék továbbra is versenyképesek lesznek és nem lett sokkal gyengébb a roster, mint az elmúlt években volt.A D szerintem nagy csalódás lesz. Sajnos a Commanders ellen is a mostanában megszokott "flagfoci" keménység látszott, 5 ütköznek le egy futót vagy elkapót, de földre vinni senki nem tudja. Ettől már rendesen megőszültem az elmúlt években de idén biztos Leslie Nielsen leszek ha ilyen lesz az alapszakasz is.
Valahogy én átfordultam és az O teljesítményét már jobban várom, a D-től pedig nagyon tartok (plusz a mélységtől is).
Padrinaggio
Az O szerintem "nagyjából" korrekt lesz, de mivel megy a hypolás (sajtó oldaláról is, meg még a saját játékosaink is pakolják a szenet a hype vonat kazánjába) ezért szerintem ez is némileg csalódásként lesz értékelve.
Összegezve egy Korrek O és egy lyukas D-t várok, ami sorsolástól függően egy erősebb vagy gyengébb középmezőnyre lesz elég..
és most reméljük, hogy nagyon szar elemző vagyok 😀
(amire van esély mert eddig inkább csak hírekből informálódtam, az első videós infó forrás az a tegnapi meccs összefoglalója volt).
Snagal
gedam
A pass rushban én is előrelépést várok, Ojabo remélem megmutatja miért volt olyan magas polcon a sérülése előtt.
a futás megállításával lesznek gondjaink, ami nagy baj. ellenben a pass rushban én óriási fejlődést várok, így viszont elég lehet a kicsit megtépázott sec. meglátjuk. a tegnapi meccsből sokat ne szűrj le, mert a két csapat edzésen történt hirigje miatt szoftabbra állították a játékosokat az edzők. nem is baj, nem kell a sérülés.Annyiból nem értéktelen, hogy szépen megmutatta a stratégiánk efféle hatékonyságát, a keret mélységét. Reméljük a cserék továbbra is versenyképesek lesznek és nem lett sokkal gyengébb a roster, mint az elmúlt években volt.A D szerintem nagy csalódás lesz. Sajnos a Commanders ellen is a mostanában megszokott "flagfoci" keménység látszott, 5 ütköznek le egy futót vagy elkapót, de földre vinni senki nem tudja. Ettől már rendesen megőszültem az elmúlt években de idén biztos Leslie Nielsen leszek ha ilyen lesz az alapszakasz is.
Valahogy én átfordultam és az O teljesítményét már jobban várom, a D-től pedig nagyon tartok (plusz a mélységtől is).
Padrinaggio
Az O szerintem "nagyjából" korrekt lesz, de mivel megy a hypolás (sajtó oldaláról is, meg még a saját játékosaink is pakolják a szenet a hype vonat kazánjába) ezért szerintem ez is némileg csalódásként lesz értékelve.
Összegezve egy Korrek O és egy lyukas D-t várok, ami sorsolástól függően egy erősebb vagy gyengébb középmezőnyre lesz elég..
(amire van esély mert eddig inkább csak hírekből informálódtam, az első videós infó forrás az a tegnapi meccs összefoglalója volt).
Snagal
Annyiból nem értéktelen, hogy szépen megmutatta a stratégiánk efféle hatékonyságát, a keret mélységét. Reméljük a cserék továbbra is versenyképesek lesznek és nem lett sokkal gyengébb a roster, mint az elmúlt években volt.A D szerintem nagy csalódás lesz. Sajnos a Commanders ellen is a mostanában megszokott "flagfoci" keménység látszott, 5en ütköznek le egy futót vagy elkapót, de földre vinni senki nem tudja. Ettől már rendesen megőszültem az elmúlt években de idén biztos Leslie Nielsen leszek ha ilyen lesz az alapszakasz is.
Padrinaggio
Szerkesztette: Snagal
Here’s that Josh Johnson interception. Good play by Commanders db Jartavius Martin. pic.twitter.com/g0EAUNIxOV
Szerkesztette: gedam
Commanders snap Ravens' 24-game preseason win streak on late FGnem bánom, hogy vége, mert tényleg egy "értéktelen" rekord volt.
www.thescore.com/nfl/news/2696758
steelwolf
Mondjuk a Comanndersnél elég ciki reakciók voltak, főleg azután, hogy elvileg leszarják az előszezont...
www.thescore.com/nfl/news/2696758
We are just the Ravens!
Darbynál a számok
We are just the Ravens!
Jadeveon Clowney will be wearing 24:
We are just the Ravens!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
A washingtoni játékos bele is sérültDEVIN DUVERNAY FROM OUTTA NOWHERE pic.twitter.com/RQO1EDsEdh
— RAMEY (@HoodieRamey) August 15, 2023
MARK ANDREWS WWE MOMENT
— Beckett🔋 (@410Beck) August 15, 2023
pic.twitter.com/9kC0OLtREP
Extra curriculars after a late shove by Ar’Darius Washington gets a scrum together pic.twitter.com/YfDlJ8OQi2
— Kyle Phoenix Barber (@KylePBarber) August 15, 2023
inkább ezt a jó kis baráti edzést közvetítették volna
gedam
jövőre biztosra lehet venni ez elsőkörös CB picketCB or DL
rkstzz
We are just the Ravens!
jön clowney szélre fogni a futástSchefter lehozta szóval igen. Egyébként azt nem lehet mondani, hogy EDC nem tesz meg mindent én annyi hibát látok, hogy az RB poszt túlzsúfolt a CB nem, fordítva jobb lenne.
ha nem vársz tőle sokat passrusban, nem csalódsz majd nagyot
rkstzz
We are just the Ravens!