NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
Baltimore Ravens
Elfogadom hogy nem akarod LJ-t. EDC fasz volt az elozo 5 evben. Ezek allitasok.
Igen, innentől egyetértek azokkal akik azt mondják EDC barom, ő volt az egyetlen aki ajánlatott tett neki és ennyit.
Fele ennyit se érdemel, mint amit mi ajánlottunk neki. Ha megköti EDC tényleg barom.
KeyG
LJ a multban sokkal tobbet ert mint ahogy itt sugallod es tobbet erdemelne amilyen erdeklodest kivaltott. Ezek megint tenyek.
A kerdes a jovo lesz amit majd meg fogunk latni sok szempontbol. Es ott lehet EDC azert fasz mert o egyedul adott/akart adni papirt neki bar ezert akkor se veszem majd elo ha LJ innentol nem jatszik egy meccset sem. Neki a szurkolok/tarsak/mult miatt kellett kinalnia szerzodest. Ha majd kiderul hogy nevetsegesen alacsonyat kinalt akkor tudjuk a szandekat es mondhatjuk hogy remek vagy sem. De meggyozodesem hogy korrekt szerzodest kinalt es csak nem egyeztek meg.
LJ-nek azt kellene mondania hogy nem szamit a full garantalt es meglatnank mire tartjak. De o meg arra var hogy az egyik tulaj olyan ketsegbe esett legyen hogy bemondja a Browns-t. Amugy ok is erthetoek, mert a kinalat kereslet es a csapat kerete nem mozog egyutt.
mert szerinted a piac jelenleg valóban ennyire tartja lj-t vagy a tulajok összezártak? a panthers épp most adott 3 első kört és két másodikat egy lehetőségért, hogy húzhassanak egy talánt. edc nem csak buta, de még gonosz is és ez sokat árt a franchisenak. én lj helyében már minden tárgyalásrészletez kiraktam volna a twitterre, mert jelenleg edc folyamatosan irányítja a médiát “a meg nem nevezett forrásokkal”.
Igen, innentől egyetértek azokkal akik azt mondják EDC barom, ő volt az egyetlen aki ajánlatott tett neki és ennyit.
Fele ennyit se érdemel, mint amit mi ajánlottunk neki. Ha megköti EDC tényleg barom.
KeyG
de mondom, amit évek óta csinál az veri szét a ravenst. ha valóban összezártak a tulajok az nflpa és lamar ellen az szét fogja verni az öltözőt. ha lamar bedurcizik és nem játszik emiatt a csapat nagy része támogatni fogja, mint ahogy egy rakat játékos már meg is tette twiitteren. ezt az erőharcot edc megnyerheti, de a ravens biztos veszít. vagy egy durcás lamarral szenvedünk egykét évig még, amíg szabadon távozhat vagy érték alatt elmegy. edc borzalmas buta.

Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Én arra gyanakszom hogy oda cserélték el ahová menni "akart". Màr tavaly kérte a cserét. Keresték cserepartnereket és ő rabokott hová menne szivesen. Lehet vhol adtak volna érte 5. kört is de oda meg nem akart menni. Ez a 7 kor inkább szimbolikus. Jó kis játékos sok sikert neki. Next Man up Geno StoneNem egy top játékos, de 7. kör azért eléggé alacsony ár volt érte, ennél azért többet tud :/Trade: Jets agreed to send a 2024 seventh-round pick to the Ravens in exchange for safety Chuck Clark, per league sources. Trade is agreed to, but cannot be processed until new league year begins Wednesday.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 9, 2023
Kb 4 millió dollár cap space szabadult fel.
Geno Stone fogja átvenni a helyét szerintem, a zöld pöttyöt pedig Roquan.
hamsterdealer
Snagal
Nem egy top játékos, de 7. kör azért eléggé alacsony ár volt érte, ennél azért többet tud :/Trade: Jets agreed to send a 2024 seventh-round pick to the Ravens in exchange for safety Chuck Clark, per league sources. Trade is agreed to, but cannot be processed until new league year begins Wednesday.
hamsterdealer
7.kor. Kotyavetye. Ennyiert meg is tarthattuk volna. Megy a fillerbaszas hatha lesz qb-nk.Trade: Jets agreed to send a 2024 seventh-round pick to the Ravens in exchange for safety Chuck Clark, per league sources. Trade is agreed to, but cannot be processed until new league year begins Wednesday.
hamsterdealer
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Trade: Jets agreed to send a 2024 seventh-round pick to the Ravens in exchange for safety Chuck Clark, per league sources. Trade is agreed to, but cannot be processed until new league year begins Wednesday.
Szerkesztette: hamsterdealer
Én ha EDC lennék, már azt se adnám neki amit eddig. 5 év 150 millió 75 garival, ennyit ér.Te LJ-t nezed ami nem baj csak nem is erdekes, ahogy az sem ha "olcson" lesz rossz Tolem is mehet mert senkije nem vagyok es nem tudom mert nem neztuk meg.
Magára fogadott és bukott, a liga QB-t kereső csapatai a hírek szerint nem kérnek belőle, még a Jetsnek is a fekete lyukból szabadult Rodgers kell inkább. Hát gondolkozzunk már el ki árazza túl magát és ki nem?! Ő akar teljesen garantáltat, miközben az elmúlt két évet végigkamuzta decembertől?
Emberünknek évekig szurkoltam és magának köszönheti, hogy negatív lettem vele kapcsolatban. Semmi más nem érdekli csak a pénz akár meccs és teljesítmény nélkül is.
Azért rakott rá ilyen taget, mert még két elsőköröst se akartak adni érte, amin nem csodálkozok hisz ő amikor kezdődik a foci decemberben a karácsonyra készül foci helyett, viszont a pénzt felvenné.
Tőlem Szia LJ van.
KeyG
Ami engem erdekel es az fuggetlen hogy LJ megy marad es mennyiert ha igen az a vegeredmeny. Jobbnak kell lennunk, mert az a mertek es nem az hogy mennyi az erteke es kinek van igaza moralisan, penzugyileg vagy barhogy. Jobbnak kell lennunk. Ha rosszabbak leszunk akkor kuka az egesz FO. Meg egy totalis seruleshullamnal is van mihez hasonlitanunk. A minimum elvaras megvan es persze elbujtathatjuk a szar munkat turelemmel de attol szar munka lesz. Az egy reszeredmeny hogy mi lesz LJ-vel a megiteles a vegeredmenyrol lesz.
Az már rég kiderült, hogy mi általában más véleményen vagyunk 😀Mi nagyon kulonbozunk.arra gondolok, hogy ha Jackson végül beadja a derekát (mert nem kap jobb ajánlatot mint amit mi ajánlottunk) akkor EDC lesz megint a GM zseni, hogy racionálisáron megtudta tartani az MVP irányítót.A végeredényt szerintem azért várjuk meg mielőtt végleg elássuk az egyik vagy a másik felet.Mivel nem lesznek es voltak kirugva de addig is lehet korszakokra osztani. EDC elso korszaka LJ rookie evei voltak. El lehet asni egy hulladek amit muvelt.
Én az összejátszós hoaxban nem hiszek. Ez üzlet, és akinek QB kell, az úgyis megfogja keresni és adni fog érte annyit, amennyit gazdaságilag rentábilisnak ítél meg.
Tény, hogy rizikós játékot játszunk, de ahogy Lamar tavaly "magára fogadott", idén most a Ravens tette ezt.
Meggyőződésem, hogy elmentek egy a csapat szempontjából maximálisan vállalható határig.
LJ kap lehetőséget, hogy felmérje a jelenlegi értékét. Ha látja az ajánlatokat (vagy azok hiányát) akkor lehet, hogy ő is meg az "ügynöke" isátértékeli a Ravens ajánlatát.
Anno Ray Lewis is tesztelte a piacot és végül nálunk maradt, mindenféle sértődés nélkül.
Szerintem ez nem lefutott meccss - kockázatos, de sokféle kimenetele lehet.
Snagal
Most indul neki a masodik. EDC-nek akkora sikerult zero penzt hagyni amikor kellene LJ-re a szerzodes, es draftcetli nelkul maradni amikor az amugy ennek tetejere meg erositeni is kellene. Alapvetoen ugy tunik mintha rookie penzu QB lenne az alma es a 2 elso korbol meg erosithetne. Es tenyleg johetne az 5.koros "tehetseg". Bar nem tudom hogy tudna eladni az ujraepitest mikor a szarban alltunk folyamatosan es nem volt epitve semmi.
no
Az más kérdés, hogy onnantól vajon értelmesebben fogja -e a csapatépítést menedzselni vagy ahogy írod, az első időszakát folytatja tovább...
De ezek nálam most teljesen külön kategória, én most szigorúan az LJ deal-t nézem (ami persze, nem kellett volna hogy idáig jusson, de egyrészt mostmár itt vagyunk, másrészt ebben LJ keze is benne volt).
Snagal
EDC elbukott egy lezart korszaknal. Ha Barcelona elnoke lenne akkor most repulne, de mivel nem igy van ezert most kezdodik a kovetkezo korszaka. De ha most megegyzik es LJ meg marha boldogan is jatszik £1-t akkor sem lesz zseni, de ezert kap egy jo jegyet es jo nagy eselyt adna maganak hogy a temerdek penzt jol koltheti el, de amikor megiteljuk a kovetkezo par eves ciklusat akkor majd meglatjuk. Mint amikor a drafton is kap egy jo vagy rossz jegyet, de amikor megiteljuk az osszteljesitmenyet akkor mar az aktualis jatekerot iteljuk meg es nem a potencialjukat. JK-Bate eddig max kozepes akkor is ha az eredeti jegyuk kivalo volt es ez a lenyegesebb.
Az LJ deal nalam nem fontos, hogy jon letre vagy ha nem. Az fontos hogy MI nem tudjuk hogy mit tud LJ es igy nem tudjuk azt sem megitelni hogy kell vagy sem. Ha mashol nagyon jo lesz akkor egyetlen eselye lesz ha behuzzuk barhonnan az utodot. Ha LJ meg is bukik mashol, de mi se leszunk jobbak akkor is nalunk visszalepes lesz. A lenyeg barmilyen felallasban de elorebb kell lepni es semmikeppen nem hatra. Ez a lenyeg ebbol a szempontbol LJ ertelemszeruen nem szamit nekem. Az egyeni velemenyem hogy nem hiszek EDC-ben spersze utana az iteletem sem fog szamitani senkinek. Keksz a 6. 5 eves ciklus utan is megtarthatja ha akarja. Ahogy JH is visszatarto tenyezo szerintem, mas szerint nem es a lenyeg Keksz szerint nem az.
LJ-t nehezemre esik hibaztatni hisz meg ha tulertekeli magat nagyon akkor is tudtam volna neki mondani hogy menj es keres valakit aki hajlando fizetni erted es akkor elengedlek mert nem tudom megfizetni hiaba akarom. Ami most tortenik azt bearnyekolja hogy a QB-t keresok zsigerbol azt mondtak hogy nem, es ez budos meg ha LJ nem Mahomes de a 6 csapat a 4 QB-ra es a ketto iszonyatos projekt volta nehezen teszi hihetove hogy le sem ulok vele hogy vajon mit szeretne. Mi beultettuk egy skodaba es elinditottuk egy F1 versenyen. Behozta az utolso pontszerzo helyen. En kiprobaltam volna egy jobb kocsiban es meg is erdemelte volna, ahol kiderulhetett volna hogy megtalaltuk vagy hogy hiaba koltunk meg 100m-t kore akkor sem lesz jobb. Most jelenleg lehet el van szallva de azert mert ott tartunk ami igaz, csodat tett ezzel a szarral ami korulvette.
En LJ helyeben jatszanek tag alatt egyet de mondanam mindenkinek nyilvanosan evad elott, hogy a serules kerulese veget NR8 nem fog futni. Ez szolna az OC-nak, a D-eknek, foleg a biroknak es tartanam is magam ehhez. Lehet LJ tulzo de az sem mutat jol hogy a ravensnek meg az olcsobb tag-hez is hozza kell nyulni a csapathoz. Vegyuk erre megvan a JO terve EDC-nek akkor is azt jelenti hogy LJ kaphatna egy hosszutavu papirnal egy 31m alairasi penzt es 1m base salary-t. Ugy hangzik mint egy nagyvonalu ajanlat. Persze tud meg penzt felszabaditani de mar ehhez is gyengiteni kell a keretet es oszinten nem latom hogy lehetne ezt a nem tul eros keretet tovabb gyengiteni ugy hogy a draftrol meg potolni sem tudjuk oket. A kulon egy irtozatos ironia lenne ha a D-t szetszedjuk mielott kesz lenne es amiatt hanyagoltuk az O-t.
no
Viszont itt EDC "zseniségét" nem feltétlen magam megítélésére mondom, hanem mint általános vélekedés lesz róla. Eleve a tulajdonosok egyenként küldhetnének most a Ravensnek köszönő levelet, amiért nem követtük a DW mintát 😀
Nyilván Ravens szurkolóként én nem fogom elfelejteni neki, hogy leépítette azt az alapot amibe beleült, de attól függetlenül ez a lépés most viszont a Ravens FO-t igazolja, legalábbis az első reakciók egyelőre erre mutatnak.
Viszont ez szerintem a draft előtti "csend" ahol a 4 prospect miatt többen még mérlegelik, hogy vajon 1 (vagy felmozgás esetén 2) elsőkörös pickel sokkal olcsóbb QB-hoz jutnak mint Lamar (aki sok csapatnál ha nem is teljesen lutri, de lássuk be szintén egy ígéret. Jackson megítélése elég megosztó, és biztos van köztük olyan ahol Jackson messze nem tudna úgy kibontakozni ahogy nálunk 19be).
Draft után QBnélkül maradó csapatok között már nem lesz kétségem, hogy jönni fognak a telefonhívások, és ha lesz rá keret akkor szerintem lesz az a kétségbeesett GM aki végül rájön, hogy LJ -nek mégis csak érdemes oda tolni egy nagy szerződést.
Érzésre én valahol közted és @KeyG kolléga között vagyok.
Én örülnék Jacksonnak, de EDC kevés jó döntéseinek egyike hogy nem mondtunk all -in csak hogy minden áron megtartsuk Jackson-t.
Némileg én is neheztelek LJ-re mert a kiszivárgott hírek alapján ő volt a kevésbé rugalmas tárgyalófél ami nem tűnteti fel jó fényben azt aki korábban azt nyilatkozta, hogy SB a cél, és nem a pénz az elsődleges számára.
Egy ügynök jót tett volna neki nem csak a tárgyaláskor, hanem a közvélemény tájékoztatásában sem lett volna mellékes, mert lehet, hogy itt érdemes lett volna neki is időnként elejteni némi infómorzsát.
Ez a tag lehet az az opció ahol mindkét fél elégedett lehet a végén az üzlettel,
ha Jackson valós képet kap arról máshol mi vár rá. Ideális esetben megérti, hogy a mi ajánlatunk is van olyan jó mint a liga többi csapatáé és nem abból kell kiindulni, hogy az instán meg a twitteren a rajongók és a tesó sport társak üzennek neki, hogy megérdemli a nagy Zsét - most itt a lehetőség.
Magára fogadott és bukott, a liga QB-t kereső csapatai a hírek szerint nem kérnek belőle, még a Jetsnek is a fekete lyukból szabadult Rodgers kell inkább. Hát gondolkozzunk már el ki árazza túl magát és ki nem?! Ő akar teljesen garantáltat, miközben az elmúlt két évet végigkamuzta decembertől?
Emberünknek évekig szurkoltam és magának köszönheti, hogy negatív lettem vele kapcsolatban. Semmi más nem érdekli csak a pénz akár meccs és teljesítmény nélkül is.
Azért rakott rá ilyen taget, mert még két elsőköröst se akartak adni érte, amin nem csodálkozok hisz ő amikor kezdődik a foci decemberben a karácsonyra készül foci helyett, viszont a pénzt felvenné.
Tőlem Szia LJ van.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Mi nagyon kulonbozunk.arra gondolok, hogy ha Jackson végül beadja a derekát (mert nem kap jobb ajánlatot mint amit mi ajánlottunk) akkor EDC lesz megint a GM zseni, hogy racionálisáron megtudta tartani az MVP irányítót.A végeredényt szerintem azért várjuk meg mielőtt végleg elássuk az egyik vagy a másik felet.Mivel nem lesznek es voltak kirugva de addig is lehet korszakokra osztani. EDC elso korszaka LJ rookie evei voltak. El lehet asni egy hulladek amit muvelt.
Én az összejátszós hoaxban nem hiszek. Ez üzlet, és akinek QB kell, az úgyis megfogja keresni és adni fog érte annyit, amennyit gazdaságilag rentábilisnak ítél meg.
Tény, hogy rizikós játékot játszunk, de ahogy Lamar tavaly "magára fogadott", idén most a Ravens tette ezt.
Meggyőződésem, hogy elmentek egy a csapat szempontjából maximálisan vállalható határig.
LJ kap lehetőséget, hogy felmérje a jelenlegi értékét. Ha látja az ajánlatokat (vagy azok hiányát) akkor lehet, hogy ő is meg az "ügynöke" isátértékeli a Ravens ajánlatát.
Anno Ray Lewis is tesztelte a piacot és végül nálunk maradt, mindenféle sértődés nélkül.
Snagal
Most indul neki a masodik. EDC-nek akkora sikerult zero penzt hagyni amikor kellene LJ-re a szerzodes, es draftcetli nelkul maradni amikor az amugy ennek tetejere meg erositeni is kellene. Alapvetoen ugy tunik mintha rookie penzu QB lenne az alma es a 2 elso korbol meg erosithetne. Es tenyleg johetne az 5.koros "tehetseg". Bar nem tudom hogy tudna eladni az ujraepitest mikor a szarban alltunk folyamatosan es nem volt epitve semmi.
no
Az más kérdés, hogy onnantól vajon értelmesebben fogja -e a csapatépítést menedzselni vagy ahogy írod, az első időszakát folytatja tovább...
De ezek nálam most teljesen külön kategória, én most szigorúan az LJ deal-t nézem (ami persze, nem kellett volna hogy idáig jusson, de egyrészt mostmár itt vagyunk, másrészt ebben LJ keze is benne volt).
Snagal
EDC elbukott egy lezart korszaknal. Ha Barcelona elnoke lenne akkor most repulne, de mivel nem igy van ezert most kezdodik a kovetkezo korszaka. De ha most megegyzik es LJ meg marha boldogan is jatszik £1-t akkor sem lesz zseni, de ezert kap egy jo jegyet es jo nagy eselyt adna maganak hogy a temerdek penzt jol koltheti el, de amikor megiteljuk a kovetkezo par eves ciklusat akkor majd meglatjuk. Mint amikor a drafton is kap egy jo vagy rossz jegyet, de amikor megiteljuk az osszteljesitmenyet akkor mar az aktualis jatekerot iteljuk meg es nem a potencialjukat. JK-Bate eddig max kozepes akkor is ha az eredeti jegyuk kivalo volt es ez a lenyegesebb.
Az LJ deal nalam nem fontos, hogy jon letre vagy ha nem. Az fontos hogy MI nem tudjuk hogy mit tud LJ es igy nem tudjuk azt sem megitelni hogy kell vagy sem. Ha mashol nagyon jo lesz akkor egyetlen eselye lesz ha behuzzuk barhonnan az utodot. Ha LJ meg is bukik mashol, de mi se leszunk jobbak akkor is nalunk visszalepes lesz. A lenyeg barmilyen felallasban de elorebb kell lepni es semmikeppen nem hatra. Ez a lenyeg ebbol a szempontbol LJ ertelemszeruen nem szamit nekem. Az egyeni velemenyem hogy nem hiszek EDC-ben spersze utana az iteletem sem fog szamitani senkinek. Keksz a 6. 5 eves ciklus utan is megtarthatja ha akarja. Ahogy JH is visszatarto tenyezo szerintem, mas szerint nem es a lenyeg Keksz szerint nem az.
LJ-t nehezemre esik hibaztatni hisz meg ha tulertekeli magat nagyon akkor is tudtam volna neki mondani hogy menj es keres valakit aki hajlando fizetni erted es akkor elengedlek mert nem tudom megfizetni hiaba akarom. Ami most tortenik azt bearnyekolja hogy a QB-t keresok zsigerbol azt mondtak hogy nem, es ez budos meg ha LJ nem Mahomes de a 6 csapat a 4 QB-ra es a ketto iszonyatos projekt volta nehezen teszi hihetove hogy le sem ulok vele hogy vajon mit szeretne. Mi beultettuk egy skodaba es elinditottuk egy F1 versenyen. Behozta az utolso pontszerzo helyen. En kiprobaltam volna egy jobb kocsiban es meg is erdemelte volna, ahol kiderulhetett volna hogy megtalaltuk vagy hogy hiaba koltunk meg 100m-t kore akkor sem lesz jobb. Most jelenleg lehet el van szallva de azert mert ott tartunk ami igaz, csodat tett ezzel a szarral ami korulvette.
En LJ helyeben jatszanek tag alatt egyet de mondanam mindenkinek nyilvanosan evad elott, hogy a serules kerulese veget NR8 nem fog futni. Ez szolna az OC-nak, a D-eknek, foleg a biroknak es tartanam is magam ehhez. Lehet LJ tulzo de az sem mutat jol hogy a ravensnek meg az olcsobb tag-hez is hozza kell nyulni a csapathoz. Vegyuk erre megvan a JO terve EDC-nek akkor is azt jelenti hogy LJ kaphatna egy hosszutavu papirnal egy 31m alairasi penzt es 1m base salary-t. Ugy hangzik mint egy nagyvonalu ajanlat. Persze tud meg penzt felszabaditani de mar ehhez is gyengiteni kell a keretet es oszinten nem latom hogy lehetne ezt a nem tul eros keretet tovabb gyengiteni ugy hogy a draftrol meg potolni sem tudjuk oket. A kulon egy irtozatos ironia lenne ha a D-t szetszedjuk mielott kesz lenne es amiatt hanyagoltuk az O-t.
arra gondolok, hogy ha Jackson végül beadja a derekát (mert nem kap jobb ajánlatot mint amit mi ajánlottunk) akkor EDC lesz megint a GM zseni, hogy racionálisáron megtudta tartani az MVP irányítót.A végeredényt szerintem azért várjuk meg mielőtt végleg elássuk az egyik vagy a másik felet.Mivel nem lesznek es voltak kirugva de addig is lehet korszakokra osztani. EDC elso korszaka LJ rookie evei voltak. El lehet asni egy hulladek amit muvelt.
Snagal
no
Szerkesztette: Snagal
A végeredényt szerintem azért várjuk meg mielőtt végleg elássuk az egyik vagy a másik felet.Mivel nem lesznek es voltak kirugva de addig is lehet korszakokra osztani. EDC elso korszaka LJ rookie evei voltak. El lehet asni egy hulladek amit muvelt.
Snagal
Ez az "összebeszéltek a tulajok" elég negatív, piactorzító éllel merül fel. Nem ismerem az USA törvényeket, de gondolom nyíltan nem célszerű ezt bevallani. Ugyanakkor ez az összebeszélést egyrészt szerintem nem (csak) valami gazdag tőkés érdek diktálja, szerintem ettől LJ szabad mozgástere nem sérül, továbbá a szurkolók érdekét is szolgálja, és az én olvasatomban ezt nem is annyira virágnyelven meg is üzenték LJ-nek, de általában (elsősorban?) minden játékosnak.teljesen rosszul kezeli a jelenlegi helyzetet edc. most elkezdett harcolni az nflpa-val (tett utalást rá, hogy nem lj-vel van vitája) és erre rámehet a csapat. drámát látok mindenhol és amíg itt van lj és nem tud vele mit kezdeni vele edc, addig a dráma csak mélyül. neki nem az a dolga, hogy a lj-n keresztül példát statuáljon, hanem hogy a lehető legjobban leszerződjön vele (ezt már bukta) vagy a lehető legjobb értéken elpasszolja (most éppen ezt bukja). mi a cél? hogy ne kapjon garantáltat és máshova ne menjen? ideköt egy sértődött embert. így nem fog játszani, csak mérgezi majd tovább a levegőt. edc szétveri a ravenst jelenleg egy erőharc miatt, nem elhanyagolható módon még tönkre is akarja tenni egy ember életmunkáját. persze ha ez a cél, akkor tényleg jól kezeli a helyzetet.
Mire gondolok: az NFL szerintem nem egyenlő a piaccal, hanem a bevételek, költségek meghatározó részét tekintve egy cég az amerikaifoci piacon, ennek a cégnek van 32 osztálya. A cég vezetői eldöntötték, hogy milyen feltételekkel lehet fizut adni, nehogy egyik osztály alátegyen a másiknak. (Nyilván ezt az USA-ban nem célszerű így kimondani, gondolom jogilag bele lehetne kötni) Ettől LJ elmehet bárhova focizni, akár a kanadai ligába, vagy a HFL-be is. (Nem kötelező mondjuk a luxusáruházban eladó lenni, van sarki bolt is - a luxusáruházban viszont más a munkahelyi előírás). Semmilyen ilyen szándékát nem gátolják. Ennél a cégnél viszont ezek a keretek. Miért azok: mer' nem akarja a cég, hogy a garantált szerződések révén szép lassan egyre több sérült/nemteljesítő játékos legyen, blokkolva a capek egy jelentős részét, akadályozva a minőségi pótlásukat, bénítva az egyes "osztályok" hatékony működését. Ezt mi, szurkolók úgy 10 év távlatában úgy érzékelnénk, hogy a sérülések/hibás igazolások miatt kedvenc csapatunk (ebben az időtávban rengeteg csapat) capjének jelentős részét egy/több nem játszó játékos foglalná le. Kb. 2-3-5...évre komoly versenyhátrányt teremtve. De egyáltalán: a ligaszintű cap jelentős része nem a pályán éppen játszó teljesítményt fizetné. Ez kihathat a színvonalra is. Instant szempont: ha a garantált szerződésekből divat lesz, minden tulajnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia az ezzel járó "óvadék letét" miatt.
Mindezt nem akarják, valószínűleg összebeszéltek. Azzal, hogy megüzenték, nem érdeklődnek LJ iránt, nem elsősorban LJ-nek üzentek, hanem mindenki másnak, aki szerződésújítás előtt áll." ne gondolkozzatok így, mert ez nem fog működni."
Ettől még simán lehet, hogy LJ máshol köt ki, mert mondjuk besértődik ránk, hiszen a fentiek az ő szemszögéből azt is jelenthetik, hogy a Ravens kibabrált vele, és eléri hogy elcseréljük.
Azt nem hiszem, hogy tag alatt fog játszani - ez óriási butaság lenne, szerintem nem a játékstílusa, hanem az elmúlt két év (nem játszotta végig) miatt. Ha megsérül -három be nem fejezett év...ha nem is karrier ending, de iszonyat nagy áresés, vagy legalábbis búcsú bármilyen számottevő garantált pénztől.
Ez a helyzet a Watson deal után nálunk bukott ki, ezt megelőzhettük volna, ha 2 évvel ezelőtt szerződünk LJ-vel, szóval nem tolom ezt az egészet LJ-re, értem az ő szempontjait is. De az akkor volt (és rosszul kezeltük), most ezt a helyzetet tudjuk kezelni.
lucio
Szerkesztette: gedam
Mire gondolok: az NFL szerintem nem egyenlő a piaccal, hanem a bevételek, költségek meghatározó részét tekintve egy cég az amerikaifoci piacon, ennek a cégnek van 32 osztálya. A cég vezetői eldöntötték, hogy milyen feltételekkel lehet fizut adni, nehogy egyik osztály alátegyen a másiknak. (Nyilván ezt az USA-ban nem célszerű így kimondani, gondolom jogilag bele lehetne kötni) Ettől LJ elmehet bárhova focizni, akár a kanadai ligába, vagy a HFL-be is. (Nem kötelező mondjuk a luxusáruházban eladó lenni, van sarki bolt is - a luxusáruházban viszont más a munkahelyi előírás). Semmilyen ilyen szándékát nem gátolják. Ennél a cégnél viszont ezek a keretek. Miért azok: mer' nem akarja a cég, hogy a garantált szerződések révén szép lassan egyre több sérült/nemteljesítő játékos legyen, blokkolva a capek egy jelentős részét, akadályozva a minőségi pótlásukat, bénítva az egyes "osztályok" hatékony működését. Ezt mi, szurkolók úgy 10 év távlatában úgy érzékelnénk, hogy a sérülések/hibás igazolások miatt kedvenc csapatunk (ebben az időtávban rengeteg csapat) capjének jelentős részét egy/több nem játszó játékos foglalná le. Kb. 2-3-5...évre komoly versenyhátrányt teremtve. De egyáltalán: a ligaszintű cap jelentős része nem a pályán éppen játszó teljesítményt fizetné. Ez kihathat a színvonalra is. Instant szempont: ha a garantált szerződésekből divat lesz, minden tulajnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia az ezzel járó "óvadék letét" miatt.
Mindezt nem akarják, valószínűleg összebeszéltek. Azzal, hogy megüzenték, nem érdeklődnek LJ iránt, nem elsősorban LJ-nek üzentek, hanem mindenki másnak, aki szerződésújítás előtt áll." ne gondolkozzatok így, mert ez nem fog működni."
Ettől még simán lehet, hogy LJ máshol köt ki, mert mondjuk besértődik ránk, hiszen a fentiek az ő szemszögéből azt is jelenthetik, hogy a Ravens kibabrált vele, és eléri hogy elcseréljük.
Azt nem hiszem, hogy tag alatt fog játszani - ez óriási butaság lenne, szerintem nem a játékstílusa, hanem az elmúlt két év (nem játszotta végig) miatt. Ha megsérül -három be nem fejezett év...ha nem is karrier ending, de iszonyat nagy áresés, vagy legalábbis búcsú bármilyen számottevő garantált pénztől.
Ez a helyzet a Watson deal után nálunk bukott ki, ezt megelőzhettük volna, ha 2 évvel ezelőtt szerződünk LJ-vel, szóval nem tolom ezt az egészet LJ-re, értem az ő szempontjait is. De az akkor volt (és rosszul kezeltük), most ezt a helyzetet tudjuk kezelni.
Ki gondolja hogy igy tortent?
En nem,
Innentol ha ez a beszelgetes nem tortent meg akkor oriasi kockazatot vallalt fel a ravens. Vagy nem? Ha osszebeszeltek a tulajok akkor nem, Ha azt nezem hogy mindenki aki itt felmerult meg beszelgetes erejeig sem foglalkoztak vele az gyanus, ha figyelembe veszem a leirt rookie QB-kat. Ami meg ezt tamogatja az a Cash. A legtobb csapat a legtobb evben elkolti a sapkat, de egy fully garantaltnal rengeteg elerheto Cash-re van szukseg. A cash-flow az itt megvaltozik. A 3 QB aki soron van az Hurst-Burrow-Herbert. A sasokrol semmit nem tudok, de a cicaknal evtizedes hosszan lehet hallani a "kis piac, nincs nagy penzert FA..stb", a chargers meg konkretan cash szegeny.
Ha nem beszeltek ossze akkor kockazat olyan nagy ami szerintem tul azon hogy a ravens jol mertre fel LJ piacat. De alaphelyzetben a ravens olyan helyzetben van hogy szimplan nezoje az esemenyeknek. Eloszor is a ket elso kor nagyon gyenge ellenertek lenne. Abbol nehezen lesz QB. Ha marad meg a 32m-hoz is hozza kell nyulni a csapathoz + szerzodesekhez es a nagyon keves draftcetli nem a jo es egeszseges iranyt mutatja. Ha meccselni kellene egy ajanlatot es meg LJ is inkabb menne akkor eleg konnyu lenne egy eros elso eves ajanlattal nehez helyzetbe hozni a ravenst.
LJ szempontjabol mar le se irom mit csinalnek, de sajnalni nem kell hisz a legrosszabb esetben iden jatszik 32m-t.
ha a tulajok tényleg összezártak a watson deal után, akkor lamar pofára fog esniÉrdekes kérdés.
kérdés, hogy nem mérgesedik -e el emiatt a viszony
rkstzz
Szerintem a tulajok megbeszélték, hogy nem kéne fullba nyomni a kretént. Ha DW után LJ is kapna egy hatalmas garantáltat, az iszonyú lavinát indítana el.
Ráadásul fennáll a veszélye, ahogy több futkározós irányítónál is láttuk már, hogy egyre több és egyre hosszabb sérülések miatt lerövidül a pályafutása.
Jó esély van arra, hogy LJ lesz ennek a háborúnak az áldozata.
kérdés, hogy nem mérgesedik -e el emiatt a viszony
Voltak már infók, hogy Non-E tag lesz ebből.The #Ravens have officially franchised tagged QB Lamar Jackson, giving him the non-exclusive tag. pic.twitter.com/MXzOHvJbWI
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 7, 2023
hamsterdealer
Érdekes felállás.
Tekintettel arra, hogy 2 első körnél többet szakíthattunk volna vele, nem látok más magyarázatot, hogy a Ravens úgy van vele, hogy jól lőtték be az árat és nem fog LJ elvárásával találkozni ajánlat, amilyet mi nem akartunk adni. Igy talán jackson is elfogadja azt amit végül adunk...
Ez egy jó terv lenne, ha nem lennék biztos benne, hogy lesz legalább egy csapat aki tol egy "Browns-os" szerződést.
Kérdés hogy minden áron megtartjuk, csak ezzel megtesszük azt a gesztust jacksonnak, hogy a piac árazza be a képességeit, vagy egy komoly szerződés eseten elengedjük és hagyjuk hogy 2 első körért kB kiraboljanak minket?
The #Ravens have officially franchised tagged QB Lamar Jackson, giving him the non-exclusive tag. pic.twitter.com/MXzOHvJbWI
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 7, 2023