Baltimore Ravens
Több dobás, több hiba, több int.attol h kitomtek lovével nem fog tudni lézereket dobálni, sok edzésrol irtak h Primetime Winstont idézi 😀miért szállt olyan csúnyán a labda, mint a '18as rookie éveiben??Excited to see this connection in the regular season! OBJ is the most talented receiver Lamar has ever thrown to. pic.twitter.com/mHmTmy27Ro
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) August 8, 2023
iktriad
Snagal
Morfil
Felhozom példának Burrow-t de ő más szint, teljes szezonjaiban nem zárt 10 int alatt ( 12-14 ) egy liga TOP 5 WR Corpsával.
Ha LJ meg tudja dobni a 4000 yardot 35-13 vagy 14 TD/INT stattal, én elégedett leszek.
De a legfontosabb a W.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
attol h kitomtek lovével nem fog tudni lézereket dobálni, sok edzésrol irtak h Primetime Winstont idézi 😀miért szállt olyan csúnyán a labda, mint a '18as rookie éveiben??Excited to see this connection in the regular season! OBJ is the most talented receiver Lamar has ever thrown to. pic.twitter.com/mHmTmy27Ro
iktriad
Snagal
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Nalunk vizital.
Nem?
Inkabb George Clooney?
Megertem.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Első, én biztos vagyok abban, hogy jövőre nem lesz FB a keretben. Ricard most elég jól keress, valamit kezdeni kell vele.Patrick Ricard, the Ravens’ Pro Bowl fullback the past four seasons, worked exclusively with the offensive line Monday after he was activated off the physically unable to perform list. More via @jamisonhensley:ez vajon valóban a FB pozíció háttérbeszorulása miatt van Monken rendszerében, vagy egy kétségbeesett próbálkozás, amiatt amit Monken nyilatkozott az O falrol?
KeyG
Snagal
We are just the Ravens!
Patrick Ricard, the Ravens’ Pro Bowl fullback the past four seasons, worked exclusively with the offensive line Monday after he was activated off the physically unable to perform list. More via @jamisonhensley:ez vajon valóban a FB pozíció háttérbeszorulása miatt van Monken rendszerében, vagy egy kétségbeesett próbálkozás, amiatt amit Monken nyilatkozott az O falrol?
KeyG
miért szállt olyan csúnyán a labda, mint a '18as rookie éveiben??Excited to see this connection in the regular season! OBJ is the most talented receiver Lamar has ever thrown to. pic.twitter.com/mHmTmy27Ro
iktriad
Ez tegnap este jött ki.
We are just the Ravens!
Excited to see this connection in the regular season! OBJ is the most talented receiver Lamar has ever thrown to. pic.twitter.com/mHmTmy27Ro
We are just the Ravens!
Meg szabadon:Számomra egyik sem. Én Dalton Risner vagy Casey Heywardot látnám szívesen a csapatban esetleg Byron Jonest, OG-CB-CB a posztok.
- Kyle Van Noy
- Jadeveon Clowney
- Robert Quinn
- Melvin Ingram
- Carlos Dunlap
- Trey Flowers
- Jason Pierre-Paul
Kozuluk max 3 johetne szoba, max 2 lenne nekunk gubaval elerheto, max 1 irna is ala. Nadeki?
RedFive
We are just the Ravens!
- Kyle Van Noy
- Jadeveon Clowney
- Robert Quinn
- Melvin Ingram
- Carlos Dunlap
- Trey Flowers
- Jason Pierre-Paul
Kozuluk max 3 johetne szoba, max 2 lenne nekunk gubaval elerheto, max 1 irna is ala. Nadeki?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Jo, nem is most kell jeleskedniuk az edzotabor elso fele tajan, csak gondoltam leforditom hogy mit is mondott rola Monken.
"Az O meg nem ott tart ahol tartania kellene."
Uborkaszezon van, nna.
J. Houston megy a Panthersbe. Pedig úgy bíztam benne hogy visszaigazoljuk.Es akkor most helyezzuk el a megfelelo polcra hogy nekunk egy futottak meg futora kellett zsetonokat pazarolni...
Benibácsi
Kitoresi eve lesz Ojabonak es Owehnak. Mer' kulonben baj lesz.
Jah😅 én a kezdődik részt szoktam általában megnézni 😀Flowersről beszél eleget 7:20-tól.Höri friss Ravens szezonbeharagozója.Szegény Flowers szépen lemaradt erről, történt vele valami vagy micsoda?
www.youtube.com/watch?v=kLDbB9Ff_28
iktriad
Heisman nádor
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
We are just the Ravens!
Flowersről beszél eleget 7:20-tól.Höri friss Ravens szezonbeharagozója.Szegény Flowers szépen lemaradt erről, történt vele valami vagy micsoda?
iktriad
Heisman nádor
Höri friss Ravens szezonbeharagozója.Szegény Flowers szépen lemaradt erről, történt vele valami vagy micsoda?
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ezt most nem értem.
We are just the Ravens!
We are just the Ravens!
egy 4. körös pickért lecserélhetjük Queen-t Youngra?Queen + egy 4. kört olvastam mint pletyka.Ok... this is new. I wonder what we would give away to Washington in return? Every year Eric DeCosta pulls out a big trade. https://t.co/HzH4rF8LEp
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) July 25, 2023
Es megis mit a feszkes fenet adnank erte cserebe?
Hany picket, milyen playakat?
RedFive
Benibácsi
Hol kell aláírni? 😊
fuck em picksAmen.Queen + egy 4. kört olvastam mint pletyka.Ok... this is new. I wonder what we would give away to Washington in return? Every year Eric DeCosta pulls out a big trade. https://t.co/HzH4rF8LEp
RedFive
Benibácsi
Jovore fogunk meg draftolni? 😂
RedFive
Amen.Queen + egy 4. kört olvastam mint pletyka.Ok... this is new. I wonder what we would give away to Washington in return? Every year Eric DeCosta pulls out a big trade. https://t.co/HzH4rF8LEp
RedFive
Benibácsi
Jovore fogunk meg draftolni? 😂