NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
Baltimore Ravens
Gyerekek Lamart évekig nem érdekelte a pénz és a hosszabbítás, ő maga nyilatkozta. Kivárt, mert tudta, hogy idővel jobban fog kapni ez törvényszerű ahogy nő a cap.én tudtam volna úgy alakítani a dolgokat, hogy aláírjon lamar. tárgyalások voltak már nagyon rég óta és az adott ajánlatokat nem akarta aláírni. és itt mindig elhalt a történet, mert edc nem erőltettte.
Aztán jött a bukott franchise Browns és Watsont úgy megfizették, hogy aki addig oda se akart menni az odament. A fél liga a szerződésén röhög azóta. Ha LJ ebből a szerződésből indul ki rossz úton jár.
Ha ő 5 év 250 vagy 6 év 300 millát akar, akkor sign and trade és szia.
Nem akart korábban hosszabbítani, ő maga mondta.
Nem adnék olyan irányítónak garantált pénzt aki nem játszott végig az elmúlt két évet.
Abban is biztos vagyok, hogy senki se fog neki 250-300 milliót garantáltan adni.
KeyG
Szerkesztette: gedam
A lenyeg szamunkra hogy mindegy ki ad vagy adna. Bozeman vegul szarert hugyert irt ala de azt mar nem velunk.Gyerekek Lamart évekig nem érdekelte a pénz és a hosszabbítás, ő maga nyilatkozta. Kivárt, mert tudta, hogy idővel jobban fog kapni ez törvényszerű ahogy nő a cap.Pont ezt akartam én is kérdezni hogy lenne-e olyan csapat ami full garantáltat adna neki úgy hogy az elmúlt kèt évet nem tudta végigjátszani.? A tag után a piac be fogja àrazni őt. Szelsoseges esetben lehet kiderülhet neki hogy amit a Ravens ajánlott az nem.is olyan rossz. Bár szerintem ha már tárgyalni fog.mas csapatokkal akkor el is megy. Gondolkodom melyik csapat lenne hajlandó full garantáltat adni?!
Aztán jött a bukott franchise Browns és Watsont úgy megfizették, hogy aki addig oda se akart menni az odament. A fél liga a szerződésén röhög azóta. Ha LJ ebből a szerződésből indul ki rossz úton jár.
Nem adnék olyan irányítónak garantált pénzt aki nem játszott végig az elmúlt két évet.
Abban is biztos vagyok, hogy senki se fog neki 250-300 milliót garantáltan adni.
KeyG
Benibácsi
A masik veglet meg lesz aki majd megadja ami nekunk megint mindegy de kar felhozni az ilyen "lesz-e olyan csapat aki...." DW utan meg foleg aki igazabol 4 evre kapta a fg 230m-t.
Amugy nalam ez nem LJ-rol szol.En a szurkolokra leszek kivancsi. Ha marad akkor is es ha elmegy akkor is. En azt varnam hogy a szurkolok nyomast helyeznek a FO-ra hogy legyunk jobbak es akarki legyen a QB. Ha nem ugy lesz es megussza ezt a stab akkor bele is ultunk a langyos fosba.
Gyerekek Lamart évekig nem érdekelte a pénz és a hosszabbítás, ő maga nyilatkozta. Kivárt, mert tudta, hogy idővel jobban fog kapni ez törvényszerű ahogy nő a cap.Pont ezt akartam én is kérdezni hogy lenne-e olyan csapat ami full garantáltat adna neki úgy hogy az elmúlt kèt évet nem tudta végigjátszani.? A tag után a piac be fogja àrazni őt. Szelsoseges esetben lehet kiderülhet neki hogy amit a Ravens ajánlott az nem.is olyan rossz. Bár szerintem ha már tárgyalni fog.mas csapatokkal akkor el is megy. Gondolkodom melyik csapat lenne hajlandó full garantáltat adni?!
KeyG
Ez egy munkahely es pontosan annyit fizet mint a tobbiek. Nalunk pl. RSmith kapta nem egy top WR az egyik elit fizetest. A vegeredmeny viszont az eredmeny es az eredmenytol fuggetlen szorakoztatas. Az ilyen kontrollt EDC oda kenje ahova akarja. De visszakerdezek mert most ertem hogy mi a problemad a nagy penzevel LJ-nek. Amig o itt volt mint rookie es hogy is gondolt nyerni? A mocsok hatasfoku D-el? Az AFC alja O kerettel? Erdekes modon GR kopkodve es arrol ment a hirig hogy a PO-ban a gyozelmek nelkul semmit nem erunk.Igen. Mindig Rookie és mindig kukázás. (Nem feltétlen kell Mahomes, elég egy Flacco😀) És nem véletlenül írtam, igen, akár a Colts útja. De mint mondtam, ez személyiségfüggő. Enyém a klub, én döntök. Ha LJ-nek nagy GARANTÁLT pénzt adok, elengedem a kontrollt. Úgy, hogy az utóbbi két évet nem játszotta végig. Kontroll: ez egy munkahely, én, mint munkaadó, szeretném meghatározni, kikkel dolgozom együtt. Én inkább meg tudnám bocsátani magamnak a jelenlegi Colts helyzetet, úgy, hogy közben LJ máshol SB-t nyer, mint azt, hogy lesérül megint és ülök a garantált szerződésében. Mert a jelek egyszerűen arra utalnak, hogy ez bekövetkezhet.Úgy gondolom, a Lamar kérdés valahol már eldőlt. Ha nem lennének távol az álláspontok, már hosszabbítottunk volna. Így valószínűbbnek érzem a trade-et.Ebben az altalad felvazoltban egyetlen megoldas van. Mindig rookie. Addig amig nem talalsz egy Burrow-Mahomes vaddisznot.
Úgy gondolom, sem LJ-t, sem a csapatvezetést nem érdemes kárhoztatni. LJ érthetően a maximumot akarja, vagy legalábbis többet annál, mint amit az kapott, akinél jobbnak érzi magát. Majd a piac beárazza, ez jogos-e. A csapatvezetést sem tudom kárhoztatni. Ez egy vállalkozás. Választhatnak, hogy megadják, amit LJ kér - ekkor kb. LJ kezébe teszik a csapat jövőjét jópár évre, elég minimál saját mozgástérrel.
Ha én lennék a tulaj, nem adnék jelentős összegű garantáltat egy olyan QB-nak, amely az utóbbi két évét nem tudta befejezni. A játékával nem is foglalkoznék...egyszerűen én szeretném, ha maradna mozgásterem, mégha az annyi is, hogy Colts módra a levitézlett qb-k között kukázhatok. Jelen pillanatban a garantált összeggel ugyanis ez az opció: vagy rábízom LJ-re a franchise-t 4-5 évre, vagy választom a bizonytalant, de a bizonytalanban azért tudok lavírozni. Személyiségfüggő, de én az utóbbit választanám - ugyanis pl. azt nem tudnám megbocsátani magamnak, ha novemberben a csere qb-t nézem, a kezdőm meg harmadik évben egymás után lesérül, és voltam olyan hülye, hogy nem néztem a tényeket. És még azt is el bírnám viselni, ha eltradelem, ő meg SB-t nyer, mert a jelenben szerintem a legjobb döntést hoztam. De: biztosan vannak, akik mást gondolnak, más a személyiségük, és emiatt lehet, más is lesz a döntés.
lucio
A QB kukazas nezd meg hova rakta be a Colts-ot. Penzuk van es ugyan nem tettek ra a penzt a QB-ra es nem kockaztatnak 4-5 evet egy emberrel, hanem kidobtak egyesevel az eveket. Nem tudom milyen mozgasterrol beszelsz de ha az anyagiagra gondolsz csak a NO-t tudom emlegetni.
Es oszinten annal nagyobb undormany nem lehet meg mozgaster nelkul sem mint amit itt lemuveltek egy rookie QB fizetes mellett.
no
Amellett egyetértek azzal, hogy nem használtuk ki LJ újonc éveit. De ez egy másik szempont, ami a játéktudásáról szól. Az alapján számomra nem kérdés, megéri az elit fizetést. Viszont a garantált tartalom arról szól, hogy ha nem teljesít/nem játszik, mit tudok vele csinálni. Ha játszik, ő teljesít. No de két évet nem játszott végig...Értem én, hogy ha ez lesz, akkor kb ugyanott leszünk, mintha hozunk egy vakegeret, azaz a jó LEHETŐSÉGÉT is beáldozom. Mégis: mint tulaj, nem nyelném be. hogy a salary cap nagyon magas százalékát egy az elmúlt két évet végig nem játszó qb-nak adom oda előre négy-öt évre fixre. Szurkolóként tökmás szempontok lehetnek persze, és vannak is, nekem is.
lucio
Ez egy masfajta uzlet.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
nézd, ha időben szerződnek, lásd burrow, akkor még nem volt watson garantált. ha hozok ide wr-t, falat és nem arra várok, hogy majd az elbaszott játékhívások után vmit kimedzsikel lamar más a szituáció. az egész csapatépítési filozófia rossz. lamarra kellett volna mindent feltenni és jöttek volna az eredmények és a top veterán játékosok diszkont áron, mert itt mindig nyitva az sb ablak. ahogy a chiefs elszipkázza most a már pénzügyileg jóllakott, de még potens veteránokat. nálunk meg hagyták lamart vergődni egy zsákutca rendszerben, szar skillplayerekkel és óriási összegeket szortak el earl thomasra, b willekre, aki ugye most diszkont áron nyert bajnoki címet a chiefsnek. nem most kell egy franchise qb-val szerződni, hanem a 3., év után. ezeket a lapokat edc osztotta ravensnek és igen, most már olyan a helyzet, hogy lj túl drága és nem éri meg. korszakos hibát vétett edc, nem értem a sütit se, mert lamart szeretik baltimoreban, pénzügyileg is sokat bukunk majd a cseréjén, egyszerűen anyagilag, eredményekben és mindenhogy egy bukott gm edc. én biztos kirugnám. ray lewis után kihúztunk a drafton egy olyan arcot, akire brandet lehet építeni és ezt a ziccert nem használta ki a kopasz.Szerintem nem így van. Szerintem nincs olyan qb, aki JELENTŐS diszkontot ad, mert mittudoménmilyen környezet veszi körül. Ahogy hallom, olvasom: a tárgyalásoknál mindegyikben van egy elképzelés, kb. hol van ő a qb rangsorban. Annak megfelelő pénzeket szeretnének. Itt is ez van: ha Watson ilyet kapott, én jobbat akarok. Tegyük fel, helytálló, amit írtam. Ha igen, akkor amit írsz, az nem a diszkont irányába hat, hiszen ha pl. LJ elit környezetet kap, és teljesít, akkor még feljebb lenne a rangsorban, még több pénzt kérhetne.Úgy gondolom, a Lamar kérdés valahol már eldőlt. Ha nem lennének távol az álláspontok, már hosszabbítottunk volna. Így valószínűbbnek érzem a trade-et.a csapatvezetésnek olyan környezetet kellett volna teremtenie, hogy lamar órómmel írja alá a diszkont szerződést 21 elején vagy végén, legkésöbb 22 elején. idén már a franchiset szorítja az idő, elkésett a szerződtetése, mert ahogy ketyeg az óra, csak drágább és drágább lett, lesz. szóval de, a csapatvezetést lehet és kell szidni. nem 23 februárjában kell dhopot, elit wr-t ide hívni, nem most kell oc-t cserélni és kapkodva mutatni lamarnak, hogy mi mindent teszünk meg érted. edc egy vicc.
Úgy gondolom, sem LJ-t, sem a csapatvezetést nem érdemes kárhoztatni. LJ érthetően a maximumot akarja, vagy legalábbis többet annál, mint amit az kapott, akinél jobbnak érzi magát. Majd a piac beárazza, ez jogos-e. A csapatvezetést sem tudom kárhoztatni. Ez egy vállalkozás. Választhatnak, hogy megadják, amit LJ kér - ekkor kb. LJ kezébe teszik a csapat jövőjét jópár évre, elég minimál saját mozgástérrel.
Ha én lennék a tulaj, nem adnék jelentős összegű garantáltat egy olyan QB-nak, amely az utóbbi két évét nem tudta befejezni. A játékával nem is foglalkoznék...egyszerűen én szeretném, ha maradna mozgásterem, mégha az annyi is, hogy Colts módra a levitézlett qb-k között kukázhatok. Jelen pillanatban a garantált összeggel ugyanis ez az opció: vagy rábízom LJ-re a franchise-t 4-5 évre, vagy választom a bizonytalant, de a bizonytalanban azért tudok lavírozni. Személyiségfüggő, de én az utóbbit választanám - ugyanis pl. azt nem tudnám megbocsátani magamnak, ha novemberben a csere qb-t nézem, a kezdőm meg harmadik évben egymás után lesérül, és voltam olyan hülye, hogy nem néztem a tényeket. És még azt is el bírnám viselni, ha eltradelem, ő meg SB-t nyer, mert a jelenben szerintem a legjobb döntést hoztam. De: biztosan vannak, akik mást gondolnak, más a személyiségük, és emiatt lehet, más is lesz a döntés.
lucio
gedam
Ettől függetlenül engem is idegesít, miért nem lett rá szabva minden az utóbbi években, miért a D lett priorizálva. (Mert akkor ha nem teljesít, jogosan kérhetnénk diszkontot...Így meg az a kép, hogy LJ a vállán vitte előre ezt az O-nak csúfolt romhalmazt)
De ez már a múlt, most - most van. És most azokból a lapokból kell jövőt jósolni, ami a kezünkben van.
lucio
edc és hárbó garancia a középszerre.
Jol ki van ez talalva.
Ha en vagyok a tulaj es ezen feltetelek mellett valaha alairom Lamart, a rossz szajiz megmarad.
Mihez ragaszkodsz jobban? A serulekeny, a 2/3 os iranyitodhoz vagy az elveidhez?
A "serulekenysegrol":
Lamarnak is kinos a garis alku soran hallgatni hogy raolvassak a seruleseit... Megse vaghatja ra, hogy: "joooo, hat akkor en, akkor nekem, ooooo, izeeee..." Igen? Mit akarsz mondani? "semmit..."
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Szerintem nem így van. Szerintem nincs olyan qb, aki JELENTŐS diszkontot ad, mert mittudoménmilyen környezet veszi körül. Ahogy hallom, olvasom: a tárgyalásoknál mindegyikben van egy elképzelés, kb. hol van ő a qb rangsorban. Annak megfelelő pénzeket szeretnének. Itt is ez van: ha Watson ilyet kapott, én jobbat akarok. Tegyük fel, helytálló, amit írtam. Ha igen, akkor amit írsz, az nem a diszkont irányába hat, hiszen ha pl. LJ elit környezetet kap, és teljesít, akkor még feljebb lenne a rangsorban, még több pénzt kérhetne.Úgy gondolom, a Lamar kérdés valahol már eldőlt. Ha nem lennének távol az álláspontok, már hosszabbítottunk volna. Így valószínűbbnek érzem a trade-et.a csapatvezetésnek olyan környezetet kellett volna teremtenie, hogy lamar órómmel írja alá a diszkont szerződést 21 elején vagy végén, legkésöbb 22 elején. idén már a franchiset szorítja az idő, elkésett a szerződtetése, mert ahogy ketyeg az óra, csak drágább és drágább lett, lesz. szóval de, a csapatvezetést lehet és kell szidni. nem 23 februárjában kell dhopot, elit wr-t ide hívni, nem most kell oc-t cserélni és kapkodva mutatni lamarnak, hogy mi mindent teszünk meg érted. edc egy vicc.
lucio
gedam
Ettől függetlenül engem is idegesít, miért nem lett rá szabva minden az utóbbi években, miért a D lett priorizálva. (Mert akkor ha nem teljesít, jogosan kérhetnénk diszkontot...Így meg az a kép, hogy LJ a vállán vitte előre ezt az O-nak csúfolt romhalmazt)
De ez már a múlt, most - most van. És most azokból a lapokból kell jövőt jósolni, ami a kezünkben van.
Igen. Mindig Rookie és mindig kukázás. (Nem feltétlen kell Mahomes, elég egy Flacco😀) És nem véletlenül írtam, igen, akár a Colts útja. De mint mondtam, ez személyiségfüggő. Enyém a klub, én döntök. Ha LJ-nek nagy GARANTÁLT pénzt adok, elengedem a kontrollt. Úgy, hogy az utóbbi két évet nem játszotta végig. Kontroll: ez egy munkahely, én, mint munkaadó, szeretném meghatározni, kikkel dolgozom együtt. Én inkább meg tudnám bocsátani magamnak a jelenlegi Colts helyzetet, úgy, hogy közben LJ máshol SB-t nyer, mint azt, hogy lesérül megint és ülök a garantált szerződésében. Mert a jelek egyszerűen arra utalnak, hogy ez bekövetkezhet.Úgy gondolom, a Lamar kérdés valahol már eldőlt. Ha nem lennének távol az álláspontok, már hosszabbítottunk volna. Így valószínűbbnek érzem a trade-et.Ebben az altalad felvazoltban egyetlen megoldas van. Mindig rookie. Addig amig nem talalsz egy Burrow-Mahomes vaddisznot.
lucio
A QB kukazas nezd meg hova rakta be a Colts-ot. Penzuk van es ugyan nem tettek ra a penzt a QB-ra es nem kockaztatnak 4-5 evet egy emberrel, hanem kidobtak egyesevel az eveket. Nem tudom milyen mozgasterrol beszelsz de ha az anyagiagra gondolsz csak a NO-t tudom emlegetni.
Es oszinten annal nagyobb undormany nem lehet meg mozgaster nelkul sem mint amit itt lemuveltek egy rookie QB fizetes mellett.
no
Amellett egyetértek azzal, hogy nem használtuk ki LJ újonc éveit. De ez egy másik szempont, ami a játéktudásáról szól. Az alapján számomra nem kérdés, megéri az elit fizetést. Viszont a garantált tartalom arról szól, hogy ha nem teljesít/nem játszik, mit tudok vele csinálni. Ha játszik, ő teljesít. No de két évet nem játszott végig...Értem én, hogy ha ez lesz, akkor kb ugyanott leszünk, mintha hozunk egy vakegeret, azaz a jó LEHETŐSÉGÉT is beáldozom. Mégis: mint tulaj, nem nyelném be. hogy a salary cap nagyon magas százalékát egy az elmúlt két évet végig nem játszó qb-nak adom oda előre négy-öt évre fixre. Szurkolóként tökmás szempontok lehetnek persze, és vannak is, nekem is.
Úgy gondolom, a Lamar kérdés valahol már eldőlt. Ha nem lennének távol az álláspontok, már hosszabbítottunk volna. Így valószínűbbnek érzem a trade-et.a csapatvezetésnek olyan környezetet kellett volna teremtenie, hogy lamar órómmel írja alá a diszkont szerződést 21 elején vagy végén, legkésöbb 22 elején. idén már a franchiset szorítja az idő, elkésett a szerződtetése, mert ahogy ketyeg az óra, csak drágább és drágább lett, lesz. szóval de, a csapatvezetést lehet és kell szidni. nem 23 februárjában kell dhopot, elit wr-t ide hívni, nem most kell oc-t cserélni és kapkodva mutatni lamarnak, hogy mi mindent teszünk meg érted. edc egy vicc.
lucio
Úgy gondolom, a Lamar kérdés valahol már eldőlt. Ha nem lennének távol az álláspontok, már hosszabbítottunk volna. Így valószínűbbnek érzem a trade-et.Ebben az altalad felvazoltban egyetlen megoldas van. Mindig rookie. Addig amig nem talalsz egy Burrow-Mahomes vaddisznot.
lucio
Nagyon, ördögtől való / tájékozatlanságot tükröző gondolatom keletkezett.Nehéz megmondani, főleg új OC-val.
Milyen lenne, ha Lamart el-trade-elnénk (nem szeretném ezt amúgy) sokért, és helyére Derek Carrt megszerezni.....? Róla szólnak a hírek, vele van tele a sajtó, hogy hova menne, ezért jött a gondolat..
Aki tájékozottabb meg tudná fogalmazni, mennyire illene Carr a Ravensbe, illetve lenne-e elég pénzünk egyáltalán rá?
Sigismundus
Én nem biztos, hogy tájékozottabb vagyok, de nem hinnék benne, hogy Carr megoldás lenne nálunk.
Nem annyira tartom jó QB-nak, persze ahol van egy jó irányító suttogó edző, az lehet elboldogulna vele, ha a csapatból egyébként csak egy közepes szintű QB hiányozna (SF?), de szerintem ezek nem mi vagyunk.
2000-es években mikor volt a bitang védelem (meg ehhez a szabályok) akkor elég lett volna egy Carr szintű QB a Bojler helyett, de ma már szerintem nem.
Szóval dióhéjban, szerintem nem lennénk kint a vízből, inkább rápróbálnék a drafton az egyik jelöltre.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Milyen lenne, ha Lamart el-trade-elnénk (nem szeretném ezt amúgy) sokért, és helyére Derek Carrt megszerezni.....? Róla szólnak a hírek, vele van tele a sajtó, hogy hova menne, ezért jött a gondolat..
Aki tájékozottabb meg tudná fogalmazni, mennyire illene Carr a Ravensbe, illetve lenne-e elég pénzünk egyáltalán rá?
Sigismundus
Amugy ezekben nem tudom hol van a kanape es Freud. Mi ebben ami miatt ez win-win. a tudat hogy nem fully garantalt? Egy 4 eves 200 garis meg jobb is bizonyos szempontbol, de az biztos hogy a csapatnak ez a felvazolt nem. Ha bevalik akkor mindegy, ha nem valik be akkor 4 ev kuka es ezzel meg egy kicsit az 5. es 6. evbe is belekakal. Nem sporolunk mert ha elszall a QB fizu ugyis ki kell potolni majd. Ebben a tortenetben ez a huzavona kb a legartalmasabb dolog es foleg a csapatnak. Mar irtam hogy akkora szamoknal amit LJ kovetelhet +10-15% nem oszt vagy szoroz.Win-Win for both @Lj_era8 & @Ravens
— Flockville (@Flockville) February 22, 2023
$300,000,000 for 6 Years
($50 Mil a year)
$200,000,000 Fully Guaranteed
This gives Lamar the security of a Long Term Deal with generational wealth Fully Guaranteed while the Baltimore Ravens keep their Franchise Quarterback.#RavensFlock pic.twitter.com/I8EwIhZ1JD
RedFive
A fo kerdes FR QB vagy sem? Ha a csapat azt gondolja hogy nem annyira jo mint amit az ertekebol ki tudna hozni ( szamomra ez a vicc kategoria de eselyt kapnak) akkor trade lesz es most megy a kelletes ( remelhetoleg LJ es a csapat korrekten megbeszelte zart ajtok mogott ). Vagy LJ kepzel tul sokat, de erre van megoldas, mert a tagnel tud csapatot keresni es szerzodest letrehozni amit meccselunk es latni fogja a ket fel hogy mi a realitas.
A problema hogy a kecske-kaposzta-so-Mekk Elek lokal folklor tanmeset irjuk Matyas kiraly forgatokonyvbol.
Win-Win for both @Lj_era8 & @Ravens
— Flockville (@Flockville) February 22, 2023
$300,000,000 for 6 Years
($50 Mil a year)
$200,000,000 Fully Guaranteed
This gives Lamar the security of a Long Term Deal with generational wealth Fully Guaranteed while the Baltimore Ravens keep their Franchise Quarterback.#RavensFlock pic.twitter.com/I8EwIhZ1JD
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Edwardsot illetően egyetértek, de ettől függetlenül én nem biztos, hogy elégedett lennék.Ettol hanyan kapnatok agyfaszt? 😂Ha jön egy Hopkins féle WR1 akkor nem érdekelne. Edwards megérdemelne egy cutot azért mert feladta a futást a Huntley fumble után.
Ravens extending Lamar Jackson and then drafting BPA Bijan Robinson at 22 would be the most criminal thing ever. I really don't think we would do that.
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) February 20, 2023
RedFive
Dobbins nem hosszabbítanék vele ha jön Robinson, azt hiszem jövőre. Tehát cap helyzettel is lehetne játszani, mert Robinson 5 évig Rookie.
KeyG
Oké, hogy jön egy Hopkins, de mögötte még mindig nem lesz senki, csak egy Betmen aki a 2 év alatt tudott egy szezonnyi meccset összerakni, aztán mögötte nagy üresség meg Andrews.
Én ezért mindenképpen top WR-t hoznék a FA piacról és draftolnék is (1. vagy 2. körben, de ha jól emlékszem utóbbival nem rendelkezünk, és ismerve a velünk született tehetségünket a WR draftolásban szerintem jó ha az 1. körben tudunk olyan elkapót draftolni aki legalább WR2 szintű...)
Ettol hanyan kapnatok agyfaszt? 😂Ha jön egy Hopkins féle WR1 akkor nem érdekelne. Edwards megérdemelne egy cutot azért mert feladta a futást a Huntley fumble után.
Ravens extending Lamar Jackson and then drafting BPA Bijan Robinson at 22 would be the most criminal thing ever. I really don't think we would do that.
RedFive
Dobbins nem hosszabbítanék vele ha jön Robinson, azt hiszem jövőre. Tehát cap helyzettel is lehetne játszani, mert Robinson 5 évig Rookie.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Lamar Jackson out here in purple wearing his Ravens chain
— Flockville (@Flockville) February 21, 2023
Of all his chains, this is the one hes been rocking the most recently
You can say its a coincidence or over analyzing all you want…
But #RavensFlock knows our QB1 is sending us a message
HE WANTS TO STAY IN BALTIMORE! pic.twitter.com/fltDxPiw9K
So many outsiders saying Lamar Jackson is gonna switch up on the #Ravens to leave us for their favorite team
— Flockville (@Flockville) February 21, 2023
We know better.@Lj_era8 will ALWAYS be THAT DUDE for Baltimore & #RavensFlock
Through the ups & downs, The Flock will always love him and have his back.#RavenForLife💜 pic.twitter.com/nTCtUrMJNt
Ez eleg patoszosra sikerult.De akkor ujra, mennyi QB van iden a drafton aki hogy a legaljat mondjuk legalabb elsokoros tehetseg es fr. potencial rejlik benne?Megvartam amig a legjobb NFL cserkeszek ravagjak a valaszt. ☺
no
Annyi amennyibol a bennuk rejlo potencialt ki tudja aknazni aki majd kihuzza. Fabol vaskarika. Tavaly talan egy se volt, iden talan lesz 1 aki nagyra hivatott es jo helyre kerul, 1 aki szinten, de elbasszak vele mint mi Lamarral, 1 aki orok igeret marad, 1 aki langot vet es porra hullik, (a hetedik te magad legy) es lesz akire a kollektiv tudaster elpazarol egy ket unalomig ismert toposzt, miszerint tulkoros es nincs 6 lab magas, ergo kozepso-hatso kor, es majd az jar jol aki eloszor kimondja a nevet. Stetson Bennett? Kivancsi leszek. Ot en meg kedvelem is. Hoznam Lamar moge. 😅 vessetek a mokusok ele, de meg helyette is. 😂 egy ev kiserletet meger, ha a jo sok zsiros cetlit elobb csapaterositesre szanjuk, foleg ha csere utjan meg jovo evi + elso kor is jutna...
RedFive
Tavaly egyet vartak maximum es egy QB needes csapat behuzta es kiprobalhatja mert epuloben vannak igy semmit nem kockaztatnak es veszitenek vele. A Rams nem huzta volna be Staffi helyett, mert oda keves lett volna.
Igy vegul is mar csak a ravens a kerdes mit akar elerni. De azert itt a sima PO egy mocsok O-el es ott a vereseg a sokkal jobb csapatoktol GR fejet es LJ kivagasat eleg gyakran el akartak erni. Ezek meg fognak elegedni a ezzel a padlo magas de semmire nem jo plafonnal a senkli nem ver agyon minket es minden masodik evben PO de nulla esellyel ott.
Hogy fogjak megelni az egy ev probalgatast mikor a tenylegesen magas lecet felulrol illene venni es az elvart magassagu lecrol ne is beszeljunk.
Mindegy, meglatjuk.
De akkor ujra, mennyi QB van iden a drafton aki hogy a legaljat mondjuk legalabb elsokoros tehetseg es fr. potencial rejlik benne?Megvartam amig a legjobb NFL cserkeszek ravagjak a valaszt. ☺
no
Annyi amennyibol a bennuk rejlo potencialt ki tudja aknazni aki majd kihuzza. Fabol vaskarika. Tavaly talan egy se volt, iden talan lesz 1 aki nagyra hivatott es jo helyre kerul, 1 aki szinten, de elbasszak vele mint mi Lamarral, 1 aki orok igeret marad, 1 aki langot vet es porra hullik, (a hetedik te magad legy) es lesz akire a kollektiv tudaster elpazarol egy ket unalomig ismert toposzt, miszerint tulkoros es nincs 6 lab magas, ergo kozepso-hatso kor, es majd az jar jol aki eloszor kimondja a nevet. Stetson Bennett? Kivancsi leszek. Ot en meg kedvelem is. Hoznam Lamar moge. 😅 vessetek a mokusok ele, de meg helyette is. 😂 egy ev kiserletet meger, ha a jo sok zsiros cetlit elobb csapaterositesre szanjuk, foleg ha csere utjan meg jovo evi + elso kor is jutna...
Szerkesztette: RedFive