NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
Baltimore Ravens
A 32 csapat közül mi koltottuk a legkevesebbet az tamadooldara az elmúlt 4 évben miközben a 4. legjobb EPA / play mutatoval rendelkeztunk. Kíváncsi lennék védelmi szinten hogyan nèzunk ki ebben az időszakban.
már egy éve azért dolgozik a ravens stáb, hogy az egész ügyből ártatlanul jöjjenek ki. ezért szivárogtat a “névtelen forrás”. ( két lehetőség van: igaz vagy nem.A lentiekre reagálva, egyetértek abban, hogy ezt a LJ projektet az FO totál félremenezdselte.Ebbol az O keretbol mi lett volna a maximum? Komolyan kerdezem
Ebben szerintem nincs kérdés, de nálam ettől függetlenül LJ is felelős a kialakult helyzetért.
Kezdve azzal, hogy nem volt hajlandó ügynökkel dolgozni, ezzel nehezítve az egyeztetéseket, vagy a rossz PR (hol a "csak" a sb érdekli, hol meg a pénz a fontos és hogy többet kapjon mint xy), és ami talán számomra a legnagyobb hiányosság, hogy nem tudott igazi leaderré válni. Egy 250-300milliós irányítónak nálam a minimum elvárás hogy kurvajól játszon és emellett elvárnám, hogy igazi vezéregyéniség legyen, ami nem abban kéne, hogy kimerüljön, hogy ha megyünk 20+ ponttal akkor jókat hülyéskedünk a haverokkal az oldalvonalnál, hanem amikor épp égünk akkor is összetudja rántani a csapatot és úgy menjenek vissza, hogy mindenkit meg akarnak b... ni. Szerintem olyan QB kategóriába akar tartozni amihez azért bőven lenne még hova fejlődnie, és ez nem kizárólag a csapat felelőssége kéne, hogy legyen szerintem. Ez független kellene legyen a kerettől - akár pro bowlerek vesznek körül akár csupa futottak még játékosok, ők a társaid, akikből ki kell hoznod a maximumot.
Mindezek ellenére azt mondom akkor járunk jobban ha sikerül megállapodni Jacksonnal, én inkább adnám neki 250+ millás fizut, mert nagyobb bizodalmam van abban, hogy a meglévő projektet visszük tovább, mintnulláról újrakezdeni.
Sokkal több esélyét látom ennek, mint annak, hogy újra kifogjunk egy olyan QB tehetséget akit még fel kell építeni, és akkor még arról nem beszéltünk, hogy ha sikerül is, 4-5 év múlva őt ugyanígy meg kell majd fizetni mint Jackson-t.
Ráadásul tegyük fel, hogy miénk lehet a 1/1-es pick (nem lesz, de teoretikusan):
akkor is ott tartunk, hogy idén nincs egy előre láthatóan korszakos zseni a drafton (Luck vagy Lawrence) aki szinte BIZTOSAN meghatározná a csapat jövőjét (és ez a biztosan is érdekeskérdés látva pl Luck történetét).
Tehát elengedjük Jackson-t, hogy a 3-4 QB prospectből kb pénzfeldobással válasszunk egyet és reménykedünk, hogy hasonló tehetésg válik belőle mint LJ, vagy akár még nála is jobb. 4 év múlva vele ugyan úgy ott tartunk, hogy verni fogja az asztalt több 100 millió dolláros szerződésért.
Annak meg végkép nem látom értelmét, hogy 2024es meg20 25ös draftpickekkből próbáljuk meg megtalálni a QB-nkat, mivel semmi nem garantálja, hogy azokban az években jön majd a következő Peyton Manning, vagy ha jön is, akkor 1/1es draftcetli lesz a kezünkbe. 1-2 (3? +?) évet meg arra várni, hogy majd jövőre talán megcsípünk valami jó kis QB-t a drafton az szurkolóknak meg a csapatnak is szopás lesz.
Szerintem az idei drafton választani egy QB-t jackson helyett az elég nagy lutri, jövőévi, vagy azutáni pickekben bízni meg kb a lottó ötös. Így a csapat helyében mindenképpen igyekeznék egy szerződést összehozni Jacksonnal aztán persze körérakni egy használható csapatot, ha már eddig ezt elcsesztük. Max elment 5 évünk, de ez akkoris benne van a pakliba, ha QB-kat hajkurászunk a drafton.
(Ha mindenképpen trade a vége akkor meg nálam minimum egy idei top6os pick a belépő, mert hiába kapunk 2 vagy 3 elsőkört, ha abból eleve 2 elmegy arra hogy felmenjünk egy olyan játékosért aki erősen kérdőjeles).
Snagal
2019 TB12 Nala nincs kerdes, hogy melyik kategoriaba tartozik, kihozta a maximumot akkor is csak az alacsonyan volt a tobbiek miatt.
De kezd olyan erzesem lenni mint GR-nal. En nem LJ-t vedem hanem a felelosseg nem az ove hanem a konkretan hanyadek csapatepitesunke.
no
1. ha igazak a tweetek, akkor folyamatban lévő tárgyalásnál hogyan segíti elő a következő tárgyalást egy olyan tweet, hogy mi a csillagos eget ajánottuk, de nem fogadta el? sehogy. akkor szivárogtatok ilyet, ha már nem akarok megegyezni. és menteni akarom a helyzetem a szurkolók előtt. 2. hazugság.)az emberek ezt lájkolják.
edc továbbra is jó gm, mert pickeket gyűjt és senki nem veszi elő, hogy generálisan hogyan menedzseli a csapat dolgait a generális menedzser: koncepció volt: erős védelem és lamar megoldja egyedül. (besült mindkettő)
és hát lamar a hibás, hogy erre nem akar szerződni, pedig micsoda qb barát elképzelés. persze út közben is be lehet látni, hogy hibáztam és elindulok egy másik úton, de ezt nem tette meg edc.
mindegy kapunk sok picket, lehet villantani és kihúzni egy franchise arcot.
Lamar Jackson was offered the second richest contract in NFL history and we have people saying the Ravens are cheap lowballers
— ⚡️Garrett Ferguson⚡️ (@GarrettSprints) February 27, 2023
Absolutely incredible stuff going on here lol
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
A lentiekre reagálva, egyetértek abban, hogy ezt a LJ projektet az FO totál félremenezdselte.Ebbol az O keretbol mi lett volna a maximum? Komolyan kerdezem
Ebben szerintem nincs kérdés, de nálam ettől függetlenül LJ is felelős a kialakult helyzetért.
Kezdve azzal, hogy nem volt hajlandó ügynökkel dolgozni, ezzel nehezítve az egyeztetéseket, vagy a rossz PR (hol a "csak" a sb érdekli, hol meg a pénz a fontos és hogy többet kapjon mint xy), és ami talán számomra a legnagyobb hiányosság, hogy nem tudott igazi leaderré válni. Egy 250-300milliós irányítónak nálam a minimum elvárás hogy kurvajól játszon és emellett elvárnám, hogy igazi vezéregyéniség legyen, ami nem abban kéne, hogy kimerüljön, hogy ha megyünk 20+ ponttal akkor jókat hülyéskedünk a haverokkal az oldalvonalnál, hanem amikor épp égünk akkor is összetudja rántani a csapatot és úgy menjenek vissza, hogy mindenkit meg akarnak b... ni. Szerintem olyan QB kategóriába akar tartozni amihez azért bőven lenne még hova fejlődnie, és ez nem kizárólag a csapat felelőssége kéne, hogy legyen szerintem. Ez független kellene legyen a kerettől - akár pro bowlerek vesznek körül akár csupa futottak még játékosok, ők a társaid, akikből ki kell hoznod a maximumot.
Mindezek ellenére azt mondom akkor járunk jobban ha sikerül megállapodni Jacksonnal, én inkább adnám neki 250+ millás fizut, mert nagyobb bizodalmam van abban, hogy a meglévő projektet visszük tovább, mintnulláról újrakezdeni.
Sokkal több esélyét látom ennek, mint annak, hogy újra kifogjunk egy olyan QB tehetséget akit még fel kell építeni, és akkor még arról nem beszéltünk, hogy ha sikerül is, 4-5 év múlva őt ugyanígy meg kell majd fizetni mint Jackson-t.
Ráadásul tegyük fel, hogy miénk lehet a 1/1-es pick (nem lesz, de teoretikusan):
akkor is ott tartunk, hogy idén nincs egy előre láthatóan korszakos zseni a drafton (Luck vagy Lawrence) aki szinte BIZTOSAN meghatározná a csapat jövőjét (és ez a biztosan is érdekeskérdés látva pl Luck történetét).
Tehát elengedjük Jackson-t, hogy a 3-4 QB prospectből kb pénzfeldobással válasszunk egyet és reménykedünk, hogy hasonló tehetésg válik belőle mint LJ, vagy akár még nála is jobb. 4 év múlva vele ugyan úgy ott tartunk, hogy verni fogja az asztalt több 100 millió dolláros szerződésért.
Annak meg végkép nem látom értelmét, hogy 2024es meg20 25ös draftpickekkből próbáljuk meg megtalálni a QB-nkat, mivel semmi nem garantálja, hogy azokban az években jön majd a következő Peyton Manning, vagy ha jön is, akkor 1/1es draftcetli lesz a kezünkbe. 1-2 (3? +?) évet meg arra várni, hogy majd jövőre talán megcsípünk valami jó kis QB-t a drafton az szurkolóknak meg a csapatnak is szopás lesz.
Szerintem az idei drafton választani egy QB-t jackson helyett az elég nagy lutri, jövőévi, vagy azutáni pickekben bízni meg kb a lottó ötös. Így a csapat helyében mindenképpen igyekeznék egy szerződést összehozni Jacksonnal aztán persze körérakni egy használható csapatot, ha már eddig ezt elcsesztük. Max elment 5 évünk, de ez akkoris benne van a pakliba, ha QB-kat hajkurászunk a drafton.
(Ha mindenképpen trade a vége akkor meg nálam minimum egy idei top6os pick a belépő, mert hiába kapunk 2 vagy 3 elsőkört, ha abból eleve 2 elmegy arra hogy felmenjünk egy olyan játékosért aki erősen kérdőjeles).
Snagal
2019 TB12 Nala nincs kerdes, hogy melyik kategoriaba tartozik, kihozta a maximumot akkor is csak az alacsonyan volt a tobbiek miatt.
De kezd olyan erzesem lenni mint GR-nal. En nem LJ-t vedem hanem a felelosseg nem az ove hanem a konkretan hanyadek csapatepitesunke.
En nem leirom hanem megkerdeztem, mert fingom sincs. A kerdes meg azert merul fel mert a PO-ban a 1 and down kopkodve van nalunk LJ es GR iranyaba? Felsoroltam itt a 2018-tol huzott QB-kat es 3 Burrow van benne amibol ketto 1/1-en ment ki amire eselyunk sincs. Tehat ha egy van akkor a tobbi sajnos nem er annyit mint 50 m LJ elleneben. Ennyi. Ez nem feltetlenul LJ dicserete hanem a meglevok iszonyatos jateka. Persze kifoghatjuk mi az aranyhalat de meg az elsokorosnek tartott prospektek is beegnek nagyobb szazalekban mint sem. Persze te probalhatod ezt LJ mit er vagy sem oldalarol nezni. En meg csak nem is onnan neztem, es ugy kezdtem hogy LJ visszavonul es hogy fogunk mi a PO-ban minimum ketto gyozel;emre kepes QB-t talalni aki kap egy darab Andrews. En a Luck fele prospectnek hajlando vagyok elhinni hogy kepes lehet ra.A kerdes mennyi Burrow-Luck fele tuti QB van a classban?Ezt már sokadjára írod le, úgyhogy most már csak megkérdezem: miben hasonlít a Láma erre a két emberkére? Eltelt LJ draftolása óta öt év. Az eltelt öt év után nem az a kérdés, hogy LJ-nél van-e biztosabb prospect a drafton, hanem az, hogy az évi garantált 50 milliós LJ-nél van-e biztosabb a drafton.
no
Mert ha garantáltat adok, akkor garantáljon a másik oldal is: nem lesz ennyit sérült, megtanul pontosan (pontosabban) dobni vagy legalább egy jobb elkapó egységgel hatékony passzjátékot játszani. Mert ha nincs előrelépés ezekben, akkor nem ér 50 millát, csak 30-at, Ezeket meg ki tudná garantálni? Egy talánra kifizetni ennyit 5 évig túl nagy lutri.
Szokol
A masodik fele nevetseges, a csapatnak ki kellett volna probalnia hogy kepes-e ra vagy sem, de Mahomes fegyverekkel van korulveve, Allen robbant, Hurst robbant, Murray megkapta, Burrownak talan a legjobb egysege van....de meg nalatok is WR1 a csavo jovokepe.......stb nalunk Mahomes regi 3.-4. szamu embere volt a PLAYA de a ravens koltott a FA-en -- mikor a csapat depthchart mindenese P Mekari a 4. legjobb elkapo lett-- egy ILB-re.
LJ-t sok mindenert lehet szidni de az hogy o egy talan az nem az o hibaja
Nem mellesleg pont azert lett kerdezve igy hogy mennyi QB van akiben van lehetoseg egyaltalan hogy az 50m tobblettel jobbak legyun. Es erre irt Willie Parker a lehetosegekrol es roluk par sort.
Erre meg kijott hogy ketto elerhetetlen lesz ( pedig boom or bust az egyik ) es ketto projekt akibol az egyik az alap LJ rosszabb valtozata.
Remelem kielegito valaszt kaptal.
Igazad van. Alapvetően ha 30 milliót kérne oké, de annyit mint Mahomes, Herbert, Burrow, Rodgers - na azért nem éri meg. Inkább jó skill playerek + rookie QB, most ha sok pickért eladjuk akkor felfele is cserélhetünk """"top rookie qb-ért""""Egy öreg menedzserre miért költesz? Neki mindennek ideálisnak kell lennie, hogy teljesítsen, nem önerőből tudja azt amit, hanem végrehajtotta, amit kértek, körülötte ordas nagy tehetséggel. Hátsó körben oké, de első három körben egy upside-dal nem rendelkező gyerekre nem költesz.Vagy kihúzzuk 1/32-re a Georgia irányítóját ha már ugyanaz lesz OC-ja akivel kétszeres bajnok lett. 😀Young sztem nektek elérhetetlenül sokba kerülne.Nem annyira ismerem az egyetemi játékosokat, csak ilyenkor szedek fel infókat róluk, de Young-nál nekem a mérete eleve red flag. Lehet, hogy ezzel együtt is zseni, de ha így is van akkor az nem nálunk, a mostani O faunk mögött fog kiderülni.
Stroudban benne van a bust faktor.
Richardsonnak óriási a plafonja, de lehet hogy 3 év kell neki.
Én Levisban látom, h 1 tanulóév után kategóriákat ugrik, mert nála olyan hibák vannak csak amik tanulhatók.
Willie Parker
Én is inkább Levis felé húznék, ha Jacksont elengedjük.
Snagal
Benibácsi
Ő mondjuk egy Kenny Picketthez képest egyénileg sem fejlődött semmit öt (,) év alatt, sem nyomáskezelésben, sem olvasásban, sem elővételezésben, sem mozgásban nem változott.
Willie Parker
Egy öreg menedzserre miért költesz? Neki mindennek ideálisnak kell lennie, hogy teljesítsen, nem önerőből tudja azt amit, hanem végrehajtotta, amit kértek, körülötte ordas nagy tehetséggel. Hátsó körben oké, de első három körben egy upside-dal nem rendelkező gyerekre nem költesz.Vagy kihúzzuk 1/32-re a Georgia irányítóját ha már ugyanaz lesz OC-ja akivel kétszeres bajnok lett. 😀Young sztem nektek elérhetetlenül sokba kerülne.Nem annyira ismerem az egyetemi játékosokat, csak ilyenkor szedek fel infókat róluk, de Young-nál nekem a mérete eleve red flag. Lehet, hogy ezzel együtt is zseni, de ha így is van akkor az nem nálunk, a mostani O faunk mögött fog kiderülni.
Én Levisban látom, h 1 tanulóév után kategóriákat ugrik, mert nála olyan hibák vannak csak amik tanulhatók.
Willie Parker
Snagal
Benibácsi
Ő mondjuk egy Kenny Picketthez képest egyénileg sem fejlődött semmit öt (,) év alatt, sem nyomáskezelésben, sem olvasásban, sem elővételezésben, sem mozgásban nem változott.
amúgy a presztízsen kívül mi értelme van ennek az egésznek? nem az évi 5 millión fog múlni, hogy jut-e vajas kenyérre a hó végén vagy semUtalom a manipulaciot, meg a manoverezgetest. Tiszta vizet mar a poharba!RedFiveebben az esetben nem érdemes követni a szerződésekkel kapcsolatos híreket, mert ez csak erről szól. ez tisztán üzlet, mind a csapatnak, mind a játékosnak, egyikük sem jótékonysági szervezet - nyilván a lehető legjobb helyzetbe szeretnék hozni magukat.
kristof
Utalom a manipulaciot, meg a manoverezgetest. Tiszta vizet mar a poharba!RedFiveebben az esetben nem érdemes követni a szerződésekkel kapcsolatos híreket, mert ez csak erről szól. ez tisztán üzlet, mind a csapatnak, mind a játékosnak, egyikük sem jótékonysági szervezet - nyilván a lehető legjobb helyzetbe szeretnék hozni magukat.

Ami jar az jar. Szegeny feka exMVP. Hogyne. Ha megadjak. Valahol megadjak? Lehet.
Lamar ha holdoutolt a szezonok vegen az 5-6 meccsen, akkor becsapdazta magat. Nem mondhatja, hogy hello en nem is vagyok serulekeny, csak... Ha nem, akkor meg mire egy uvegtestu qb-nak full gari? Ugy hogy mindketszer sajat maga tehetett egy top 10 es fal mogott elszenvedett sack soran kialakult serulesrol.
Lamarnak, FO-nak ideje felnoni.
Ne egy Waccont tessek peldaul valasztani, egy Mahomes helyett, aki csapatbarat szerzodest kot, akivel az FO jol banik, aki fittyet hany a serulesre es az oldalvonal mellett is vezer, es hangolja a kuzdelemre a csapatat nem rohincsel a cimbikkel ha jol megy a szeker es gubbaszt ha nem.
Frusztral hogy nem is sejthetjuk mit akar meg LJ, bar amit szivarogtat az nem eppen megnyugtato. "Nem, nem kell max garantalt, csak tobb mint Wacconnak. Tenyleg egy evtizedes bust(nak tuno) dontes utan menjunk? No way!!!!
Utalom a manipulaciot, meg a manoverezgetest. Tiszta vizet mar a poharba!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Stetson Bennett sztem hatso korben is bent lesz meg. Amugy nem irtal hulyeseget, legalabbis bennem felmerult, hogy ha Lamar trade akkor a jo pickekkel csapaterosites, de qb-t csak hatso korbol egy projectet, hatha. Akar Bennettet is lehetne, Stanford iranyitot is. Mondhatjatok hogy loszar esti fenyben, az sem erdekel. Ha egy ev szopas, hat akkor az. Jo esellyel meg a jovo evi elso korben is lesz 2 cetlink, nem muszaj egy orbitalis szopora rogton kikoltekezni.Vagy kihúzzuk 1/32-re a Georgia irányítóját ha már ugyanaz lesz OC-ja akivel kétszeres bajnok lett. 😀Young sztem nektek elérhetetlenül sokba kerülne.Nem annyira ismerem az egyetemi játékosokat, csak ilyenkor szedek fel infókat róluk, de Young-nál nekem a mérete eleve red flag. Lehet, hogy ezzel együtt is zseni, de ha így is van akkor az nem nálunk, a mostani O faunk mögött fog kiderülni.
Willie Parker
Snagal
Benibácsi
A kerdes mennyi Burrow-Luck fele tuti QB van a classban?Ezt már sokadjára írod le, úgyhogy most már csak megkérdezem: miben hasonlít a Láma erre a két emberkére? Eltelt LJ draftolása óta öt év. Az eltelt öt év után nem az a kérdés, hogy LJ-nél van-e biztosabb prospect a drafton, hanem az, hogy az évi garantált 50 milliós LJ-nél van-e biztosabb a drafton.
no
Mert ha garantáltat adok, akkor garantáljon a másik oldal is: nem lesz ennyit sérült, megtanul pontosan (pontosabban) dobni vagy legalább egy jobb elkapó egységgel hatékony passzjátékot játszani. Mert ha nincs előrelépés ezekben, akkor nem ér 50 millát, csak 30-at, Ezeket meg ki tudná garantálni? Egy talánra kifizetni ennyit 5 évig túl nagy lutri.
Vagy kihúzzuk 1/32-re a Georgia irányítóját ha már ugyanaz lesz OC-ja akivel kétszeres bajnok lett. 😀Young sztem nektek elérhetetlenül sokba kerülne.Nem annyira ismerem az egyetemi játékosokat, csak ilyenkor szedek fel infókat róluk, de Young-nál nekem a mérete eleve red flag. Lehet, hogy ezzel együtt is zseni, de ha így is van akkor az nem nálunk, a mostani O faunk mögött fog kiderülni.
Willie Parker
Snagal
Young sztem nektek elérhetetlenül sokba kerülne.Nem annyira ismerem az egyetemi játékosokat, csak ilyenkor szedek fel infókat róluk, de Young-nál nekem a mérete eleve red flag. Lehet, hogy ezzel együtt is zseni, de ha így is van akkor az nem nálunk, a mostani O faunk mögött fog kiderülni.
Willie Parker
Young sztem nektek elérhetetlenül sokba kerülne.kosziBryce Young a legjobb, várhatóan 1/1 lesz. Nagyon pontos, nem pánikol, ha kell kimozog, de nem az az elsődleges.Amugy ezekben nem tudom hol van a kanape es Freud. Mi ebben ami miatt ez win-win. a tudat hogy nem fully garantalt? Egy 4 eves 200 garis meg jobb is bizonyos szempontbol, de az biztos hogy a csapatnak ez a felvazolt nem. Ha bevalik akkor mindegy, ha nem valik be akkor 4 ev kuka es ezzel meg egy kicsit az 5. es 6. evbe is belekakal. Nem sporolunk mert ha elszall a QB fizu ugyis ki kell potolni majd. Ebben a tortenetben ez a huzavona kb a legartalmasabb dolog es foleg a csapatnak. Mar irtam hogy akkora szamoknal amit LJ kovetelhet +10-15% nem oszt vagy szoroz.Win-Win for both @Lj_era8 & @Ravens
— Flockville (@Flockville) February 22, 2023
$300,000,000 for 6 Years
($50 Mil a year)
$200,000,000 Fully Guaranteed
This gives Lamar the security of a Long Term Deal with generational wealth Fully Guaranteed while the Baltimore Ravens keep their Franchise Quarterback.#RavensFlock pic.twitter.com/I8EwIhZ1JD
RedFive
A fo kerdes FR QB vagy sem? Ha a csapat azt gondolja hogy nem annyira jo mint amit az ertekebol ki tudna hozni ( szamomra ez a vicc kategoria de eselyt kapnak) akkor trade lesz es most megy a kelletes ( remelhetoleg LJ es a csapat korrekten megbeszelte zart ajtok mogott ). Vagy LJ kepzel tul sokat, de erre van megoldas, mert a tagnel tud csapatot keresni es szerzodest letrehozni amit meccselunk es latni fogja a ket fel hogy mi a realitas.
A problema hogy a kecske-kaposzta-so-Mekk Elek lokal folklor tanmeset irjuk Matyas kiraly forgatokonyvbol.
no
Bejátszik nála a Bama tehetségfölény és hogy nagyon-nagyon-nagyon alacsony, kisebb mint Kyler Murray.
CJ Stroud nekem nem annyira biztos prospect, bár jó számai vannak, de a nagy meccseken azért tudott betlizni és nem szereti a nyomást. Ritkán jött rá, de ha jött, ott kb vége volt, mert feladta. Plusz nagyon gizda gyerek, kellene rá izom.
Will Levis az új Roethlisberger, egy hegyomlás a gyerek, dob 100 yardot is, akkora ereje van, de rohadtul pontatlan. Nálam egybként ő érne egy próbát, mert benne van a Josh Allen faktor, de sok munka lesz, viszont ő hajlandó tanulni.
Anthony Richardson egy atléta, de nem QB. Ő nem tud irányítani a szó hétköznapi értelmében, nem olvas, nem hív, de megdob megfut mindent. Az ösztönök hajtják, de még nincs ott sem, mint Lamar vlt az első évében.
Willie Parker
Az 1/1 az eselytelen.
A kovetkezo mar magaban hatareset de az utolso ketto emlitesre melto annyira gyenge jelolt hogy o sem lesz elerheto.
Az utolso ketto jelolt a legjobb esetben is hosszu projekt a most helyett es a +50 m biztos nem tenne jobba minket veluk LJ elleneben.
A helyzet szar, EDC megeheti amit fozott.
A legerdekesebb viszont pusztan kiserleti alapon az utolso jelolt lenne, azt komaznam de EDC-nek megmagyarazhatatlan lenne es vele mindenkeppen bukna es igy nem fogjak hozni.
no
kosziBryce Young a legjobb, várhatóan 1/1 lesz. Nagyon pontos, nem pánikol, ha kell kimozog, de nem az az elsődleges.Amugy ezekben nem tudom hol van a kanape es Freud. Mi ebben ami miatt ez win-win. a tudat hogy nem fully garantalt? Egy 4 eves 200 garis meg jobb is bizonyos szempontbol, de az biztos hogy a csapatnak ez a felvazolt nem. Ha bevalik akkor mindegy, ha nem valik be akkor 4 ev kuka es ezzel meg egy kicsit az 5. es 6. evbe is belekakal. Nem sporolunk mert ha elszall a QB fizu ugyis ki kell potolni majd. Ebben a tortenetben ez a huzavona kb a legartalmasabb dolog es foleg a csapatnak. Mar irtam hogy akkora szamoknal amit LJ kovetelhet +10-15% nem oszt vagy szoroz.Win-Win for both @Lj_era8 & @Ravens
$300,000,000 for 6 Years
($50 Mil a year)
This gives Lamar the security of a Long Term Deal with generational wealth Fully Guaranteed while the Baltimore Ravens keep their Franchise Quarterback.#RavensFlock pic.twitter.com/I8EwIhZ1JD
RedFive
A fo kerdes FR QB vagy sem? Ha a csapat azt gondolja hogy nem annyira jo mint amit az ertekebol ki tudna hozni ( szamomra ez a vicc kategoria de eselyt kapnak) akkor trade lesz es most megy a kelletes ( remelhetoleg LJ es a csapat korrekten megbeszelte zart ajtok mogott ). Vagy LJ kepzel tul sokat, de erre van megoldas, mert a tagnel tud csapatot keresni es szerzodest letrehozni amit meccselunk es latni fogja a ket fel hogy mi a realitas.
A problema hogy a kecske-kaposzta-so-Mekk Elek lokal folklor tanmeset irjuk Matyas kiraly forgatokonyvbol.
no
Bejátszik nála a Bama tehetségfölény és hogy nagyon-nagyon-nagyon alacsony, kisebb mint Kyler Murray.
CJ Stroud nekem nem annyira biztos prospect, bár jó számai vannak, de a nagy meccseken azért tudott betlizni és nem szereti a nyomást. Ritkán jött rá, de ha jött, ott kb vége volt, mert feladta. Plusz nagyon gizda gyerek, kellene rá izom.
Will Levis az új Roethlisberger, egy hegyomlás a gyerek, dob 100 yardot is, akkora ereje van, de rohadtul pontatlan. Nálam egybként ő érne egy próbát, mert benne van a Josh Allen faktor, de sok munka lesz, viszont ő hajlandó tanulni.
Anthony Richardson egy atléta, de nem QB. Ő nem tud irányítani a szó hétköznapi értelmében, nem olvas, nem hív, de megdob megfut mindent. Az ösztönök hajtják, de még nincs ott sem, mint Lamar vlt az első évében.
Willie Parker
Az 1/1 az eselytelen.
A kovetkezo mar magaban hatareset de az utolso ketto emlitesre melto annyira gyenge jelolt hogy o sem lesz elerheto.
Az utolso ketto jelolt a legjobb esetben is hosszu projekt a most helyett es a +50 m biztos nem tenne jobba minket veluk LJ elleneben.
A helyzet szar, EDC megeheti amit fozott.
A legerdekesebb viszont pusztan kiserleti alapon az utolso jelolt lenne, azt komaznam de EDC-nek megmagyarazhatatlan lenne es vele mindenkeppen bukna es igy nem fogjak hozni.
Bryce Young a legjobb, várhatóan 1/1 lesz. Nagyon pontos, nem pánikol, ha kell kimozog, de nem az az elsődleges.Amugy ezekben nem tudom hol van a kanape es Freud. Mi ebben ami miatt ez win-win. a tudat hogy nem fully garantalt? Egy 4 eves 200 garis meg jobb is bizonyos szempontbol, de az biztos hogy a csapatnak ez a felvazolt nem. Ha bevalik akkor mindegy, ha nem valik be akkor 4 ev kuka es ezzel meg egy kicsit az 5. es 6. evbe is belekakal. Nem sporolunk mert ha elszall a QB fizu ugyis ki kell potolni majd. Ebben a tortenetben ez a huzavona kb a legartalmasabb dolog es foleg a csapatnak. Mar irtam hogy akkora szamoknal amit LJ kovetelhet +10-15% nem oszt vagy szoroz.Win-Win for both @Lj_era8 & @Ravens
$300,000,000 for 6 Years
($50 Mil a year)
RedFive
no
| Mar gozerovel gyakorolja az O a Lear Kiralyt |
Igy neznek ki az elsokoros QB draftok LJ ota:
- Baker M, Darnold, Allen, Rosen,
- Murray, Jones, Haskins
- Burrow, Tua, Herbert, Love
- Lawrence, Wilson, Lance, Fields, M Jones
Eleg gyenge beteljesulesi rata. A Ravens borzaszto csapatepiteset EDC alatt es piszok szar draftok osszesegeben. 4 ev 37 huzas 6 elsokor es egy igazi sztar sincs benne. Vannak jok de azok is hibakkal. A legsikeresebb huzasa a projekt G huzas aki nalunk pont egy evet volt hasznalhato de megfizetni nem fogjuk. A legjobbak egy speedster aki nem tobb nem kevesebb, egy futo aki futonak jo de semmi tobb, egy S aki iden megmutathatja hogy annak is jo lesz vagy sem ( eddig nem ), egy C aki a legjobb lesz koztuk de minden nagyobb maci leszopatta passprotban.
Szoval az erositesunk es QB draftok osszesegeben nem feltetlenul adjak az amugy egyertelmunek tuno 50m + 3.-4. QB a draftrol > LJ
Az biztos az elvaras nagy lesz legyen barmelyik megoldas.
Ki lehetne a legjobban illeszkedő rookie QB nekünk? Mennyi cap space maradna 1-2 szerződés átalakítással?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Ha visszamegyek a multba akkor bizony volt egy elengedhetetlen rebuild. Nem mellesleg Flacco szerzodese a kozeleben sem volt a teljes garantaltnak de megis az erzes hogy van egy "kepes nyerni hiaba nem a legjobb QB-d amit nem konnyu beszerezni sem" hozta magaval hogy vegul itt ette a fene a nem garantalt reszeknel is. Pedig jol volt vele szerzodve csak a taktikai elkepzeles nem jott be melle igy vegul kuka lett a projekt ami reszben Flacco penze es nem flaccora valo epites- ertekelhetetlen edzok akik tul sokaig voltak itt. Ennek a rebuild resze a penz feszitesenek az enyhitese volt amit meg kell adni EDC-nek hogy nem tiszta lappal kezdte. De a draftcetlik gyujtese es a draftokon Ozzie hagyott egy ajandekot neki. LJ egy olyan proba volt nalunk ami elvaras szintjen alacsonyan volt, lehetoseg hogy kimaxoljuk nalunk magas ( futas olcsobb-GR-TE es valljuk be egy pQB nalunk az O allapota miatt halott projekt lett volna, amit egy SB gyoztes bizonyitott hetrol hetre aki nem elit de nem is kutyauto ). LJ-rol ennyit is ezt is csak azert hogy Flacco utolso evei es Flacco utan a total rebuild elejen be lehet probalkozni barmivel gond nelkul ( van itt emlegetve egy hatso koros "tehetseg" idenre ), de LJ utan es a rebuild atforditva retool-a mert LJ akkorat dobott a csapaton es az elatkozott OC-ja aki egy dobni nem tudo QB-val 0-rol PO-ba jutott. Egy evre ra olyat viritottak ami egy all-time O egyike. A 2019 ravens raadasul iszonyatosan messze volt az all star Sasoktol ami csak azert van itt hogy latszodjon hogy ter boven volt a fejlesztesre. Erre mi tortent?
Epitettuk a D-t. Annak az aran is hogy az O nemhogy jobb hanem rosszabb lett keretileg.
Igy nez ki
A D-t fel akarta epiteni es LJ elvitte a hatan a csapatot es az eredmenyeket szallitotta, a szurkolok lehettek izgatottak, ami olyan jol sikerult hogy az elvaras teljesen elrugaszkodott a realitastol. LJ-es GR tobb negativat kapott itt mint Tres-MM-Szemuveg es barki emiatt es a PO 1 and down az csalodas. Ezek viszont vissza fognak utni vagy nagyon bejon. Ugyanis az elvaras nem fog csokkeni hisz kimondtak hogy GR-nal csak jobb johet LJ meg vagy marad vagy hagy ittt egy oriasi ajandek csomagot amibol lehet erositeni a csapatot. A lecet viszont magasra raktak es ezt atugrani sem lesz konnyu LJ-nek sem. GR helyeben ahogy irtam en elmentem volna es LJ mint jatekos sokkal nehezebb de ugyanezt tennem az o helyeben. Itt ha megkapja a nagy lovet akkor mit fognak elvarni tole? Elmegy egy csapathoz ahol ketsegbesettek az eredmeny miatt ott ezert a nagy penzert is a 4-5 W-t kell feltornaznia PO kozelire kezdesnek ami konnyu, konnyebb.
A FO elkepzelese oriasi faszsag volt hogy a D-re epitettunk meg akkor is ha az uj QB mar egy sokkal jobb O-be fog jonni MOST.
A csapatok eredmenyesseg szempontjabol a QB rookie eveiben magasan a legsikeresebbek. Van egy par QB aki tudja utana a penzugyileg feszitetebb kornyezetben is persze ok is jobbak es rosszabbak de a padlo mindig nagyon magas. Az hogy LJ ilyen vagy sem azt mi nem probaltuk ki mint a Sasok a hasonlo dilemma-juk elott. De ezt az idot mi sosem kapjuk vissza akkor sem ha ilyen es alair nalunk. Ez a tragedia.
ha jönnek az eredmények, sikerek, szezon végén nincs az az isten, hogy ne írjon alá lamar, az eredményesség, a környezet, az ajánlatom miatt. ha nem, akkor sem vagyunk rossz pozicióban.
én azt látom, hogy deka elképzelés nem volt, hogy mit kéne tenni lamarral, se a pályán, se a szerződésével kapcsolatban és halogattuk a témát. lamar azért halogatott, mert semmiféle jelzés nem volt az irányában, hogy a ravens őt nagyon akarja. itt nem lamarnak kell diktálni, hogy mikor szerződik, hanem a frencsájznak. és egy közepes kommunikációval, egy közepes gm ezt lezongorázza.
Szerkesztette: gedam