Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 3 éve
gedam 6 266
egy átlagos roman féle passzjáték és jó passzvédelem: persze ha hétemberes a fal 4 ellen úgy tiszta lesz a zseb, csakhát akkor 7 ember marad 3 elkapóra (persze azok se tájrök hilek). zseni ez az ember.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
gedam 6 266
az is mekkora okosság, hogy elhozunk egy ütköző, futásmegállító lb-t pickekért, de az ellenfeleink közül senkinek esze ágában sincs futni, mert olyan gyenge a sok erőforrásért felépített sec. nem kell elkapó, hanem kovács kellett nekünk.
egyébként sokat fog javulni a védelem hamiltonnal és ha washington több snapet kap.
több mint 3 éve
gedam 6 266
Anelkul hogy lavinat szandekoznek elinditani az LJ es G-RO vedelmezok es tamadok kozt, ezt a meccset kb mindenki elkurta O# oldalon. LJ olyan pontatlan volt mint regen, az elkapoi (MA is) annyit droppoltak mint regen.

LJ hosszu passzait a D-Jax fele kivetelevel mind tuldobta.

Apropo. A mi tamado koncepcionkba miert nem illesztik bele a manapsag olyan divatos es felkapott iranyzatot, hogy a trendi ifju qb-k 50/50 es passzokkal operalnak? Felbasszak a vonal melle 50/50 es az elkapo vagy behuzza vagy o akadalyozza meg az int-et es erre mar qb karriert epitget az ember. Meg mindig hatekonyabb mint 3 yarddal tuldobni az elkapodat...
RedFive
ha nincsenek dropok 3 td-t dob lj. ha minden red zone driveunk az első félidőben td 14-el megyünk a szünetben kb. az nem olvadt volna el, ha 9 pont 5 perc alatt kámforrá vált? csak kérdezem. mert már ilyen is volt idén. ezt a sok dáböldidzsites vezetést lj rakja ám föl, én értem, hogy szeretnétek +20-30 ponttal menni minden meccsen, ez az elvárás, de ez a csapat nem erre van felépítve. nem tudom mit akartok ezzel a személyzettel lj-től? megcsinálta a game winning drive-ot, 27 pontot rakott föl, kezdő lt, kezdő futók egy 50 éves elkapóval, egy olyan wr1-el, akit a raiders elküldött a gyakorlócsapatából és egy olyan te-el, akit az éppen aktuális ellenfelünk elpasszolt, mert olyan jó. andrews nem egészséges, gusthebus sem és kár volt erőltetni. 27 pont nem kevés, elégnek kellett volna lenni. lj kifejezetten jól játszott, ebben a jelenlegi keretben ennyi van. a d rontotta el, nem az o. ha az ellenfél elkapói nálunk vannak, a mieink meg amott nyerünk +20-al. vagy ha az ellenfél védelme itt, a mienk meg ott. igen, igazad van, ez a védelem 10-12 csapattól is tud kapni 30-40 pont körük és ezen rokkant szmisz sem segít, mert ázdobják a feje fölött a labdát. de az irreális elvárás az o-tól, hogy akkor csináljon 50-et. ez ezzel a személyzettel, ezzel a játékkal lehetetlen.

több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Ezt nem tom elolvasni, de ha vki hozzafer a cikkhez a The Athletic -en...

RedFive
google fordítóval megnyitva (aztán persze visszaállítva angolra, mert magyarul élvezhetetlen lenne 😀) olvasható... 😀
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
Lol, egy fan kitweetelte, hogy szerinte nem a kickeren kellene mulnia egy ilyen meccsnek, ha a QB-d 250 millio garantalt szerzodest ker eppen, erre Jacksonnak elszallt az agya es olyat tweetelt amiert manapsag cancel-elnek embereket 😀

Azota torolte.
undisputedly
Mit írt ki Lamar?
Norbi180

iktriad
Norbi feltörte LJ accountját, ezt hallottam.
ulpianus
Na most lebuktam a rohadt életbe.
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Anelkul hogy lavinat szandekoznek elinditani az LJ es G-RO vedelmezok es tamadok kozt, ezt a meccset kb mindenki elkurta O# oldalon. LJ olyan pontatlan volt mint regen, az elkapoi (MA is) annyit droppoltak mint regen.

LJ hosszu passzait a D-Jax fele kivetelevel mind tuldobta.

Apropo. A mi tamado koncepcionkba miert nem illesztik bele a manapsag olyan divatos es felkapott iranyzatot, hogy a trendi ifju qb-k 50/50 es passzokkal operalnak? Felbasszak a vonal melle 50/50 es az elkapo vagy behuzza vagy o akadalyozza meg az int-et es erre mar qb karriert epitget az ember. Meg mindig hatekonyabb mint 3 yarddal tuldobni az elkapodat...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ezt nem tom elolvasni, de ha vki hozzafer a cikkhez a The Athletic -en...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Lol, egy fan kitweetelte, hogy szerinte nem a kickeren kellene mulnia egy ilyen meccsnek, ha a QB-d 250 millio garantalt szerzodest ker eppen, erre Jacksonnak elszallt az agya es olyat tweetelt amiert manapsag cancel-elnek embereket 😀

Azota torolte.
undisputedly
Mit írt ki Lamar?
Norbi180

iktriad
Norbi feltörte LJ accountját, ezt hallottam.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
itt egyébként harb miért nem kért időt? gondolta futtából is menni fog tákernek?

gedam
Azt én sem értettem.
Talán az lehet a magyarázat hogy nem akarta a saját kickerét jegelni, de ez is nagyon gyatra magyarázat mert:
1) azért Tuckernek helyén van a töke, nem hiszem, hogy összeroppant volna most itt ettől (ráadásul ez nem is olyan mint amikor az ellenfél csinálja, hogy felállsz a rúgáshoz, de benne van, hogy vagy jegelnek vagy nem)
2) szerintem még így is jobb az ideget belerakni a kickerbe (ha az 1-es pontban tévednék), mint hogy kapkodva álljon oda és döntsön nfl rekordot úgy, hogy épp hogy fel bírták időben adni a labdát.
(a 66yardosnál nem volt időkérésünk, de az O felállt még egy playre és LJ kidobta oldalra, hogy Tuckernek legyen ideje felkészülni és a teljes támadóidő a rendelkezésére álljon... szóval ott is adtak neki elég időt)

jobban sajnáltam itt Tuckert és az elpazarolt "rekordkisérletet" mint a győzelmet.

Szerkesztette: Snagal
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
itt egyébként harb miért nem kért időt? gondolta futtából is menni fog tákernek?

az órával folyamatosan gondunk van, mindig későn kezdünk el felállni, rákérdeztek és hárbó magára vállalta, hogy későn mondják be a játékot.
gedam
Az ott zseniális vágás volt amúgy a CBS-től. Pederson és Tucker - a mozdulatsor szép szimmetriát ír le, de az érzelmek mások.
több mint 3 éve
gedam 6 266

az órával folyamatosan gondunk van, mindig későn kezdünk el felállni, rákérdeztek és hárbó magára vállalta, hogy későn mondják be a játékot.

ezzel a játékkal nekem legfőképpen a false start volt a bajom.
sajnos peterst egész meccsen égették

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Azota torolte.
undisputedly
Mit írt ki Lamar?
Norbi180
több mint 3 éve

Azota torolte.
undisputedly
Mit írt ki Lamar?
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014

Azota torolte.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 301
Nem tudom irjak e mert ugyis LJ es GR lesz a bunbak.

Kar ezen mergelodni, aprosagokon ment el. Andrews ha lehuzza amiket leszokott megnyerjuk, LJ egy picit elesebb megnyuerjuk. A baj nem fog megoldodni, a remek hivas LJ picit pontatlan JOlivernel jobb elkapo meg kisegithette volna. DJax fiatalon es mit muvelnenek, de nekunk nem kell. JH egy fasz ezeket az 1 yardrol betoljuk csak ero nincs hozza a falban de ebben legalabb konzekvensek az total faszsag 1 fumble. A drop az egyetlen legveszelyesebb elkaponknal okozta az egyewtlen punt-ot mert johetett a 3 ews 10. Persze megcsinalhattuk volna de azert az meg nem a mi asztalunk. a 3 elkapot 8 vedo elveresere tenyleg minoseg kellene. Mehetett bele a daraloba LJ. A RZ-ban egyszeruen elfogy a ter nalunk es kellene ellenunk is egy Stephens akit raadasul a folyamatos szopasnal is otthagyja a DC egy az egyben vagy minoseg. Persze erre azert nincs kifogas.
Az O: FG-FG-Fumble ( JH faszsaga ), FG-FG-Punt-TD-Fumble ( egyeni hiba ami az egesz csapatot sujtotta LJ-tol Andrews-ig JOlivertol Duve-ig, Drake ha egyszer elkapna egy labdat es blokkolna is egy jot egy meccsen. Ma jott a blokk. )-TD

Ellenunk a vagyont rakoltott secondary ellenere karrier napot tart a ficko. ezt el sem kezdem inkabb, de a kerdes azert meg nem gond. Hogy fog ez a D bajnoksagot nyerni nekunk. Itt nem Mahomes vagy a miami elkapok vagy a cicak sora volt fent.
no
túl tolod ezt a GR kérdést.
Nem tudom mi értelme ezen pörögni, amikor többen is, akik Roman-t kritizáltuk elmismertük, hogy nem kizárólag Romannal van itt gond. Nem tudom milyen választ vársz még erre? koronázzuk meg Romant és hordjuk körbe egy pajzson?

Egy külömbség van: szerinted Roman zseni abban amit nálunk csinál, páran meg azt gondoljuk, hogy bár a keret is szar, de Roman sem a legélesebb kés.
Nem csak "vagy" reláció lehetséges, hanem "és" is, a problémák megítélésében.
Snagal
Igazandibol csak kompenzalok. Beleolvastam ket meccskovetobe es 3 hsz-bol GR kettoben anyazva van.
Es raadasul meg most is vagy nem vagyok ertheto vagy rossz peldat irsz.
Ezerszer es minden hsz-ban errol leirom hogy o sem a legjobb passzban es ez teljesen kimeriti az es-t is. Viszont a lenyeg hogy lehet szidni mert van miert. Ez is egy teny. Ha a ligan belul hasonlitgatjuk akkor o passzban a muanyag gyerek evoeszkoz ha mar a konyhaeszkozok peldajanal akarok maradni. De hazon belul belul nalam o a legelesebb kes. Meki egy fos de inkabb nem szidom, de o peldaul nem engedi el amit elkepzel akkor sem ha jatekrol jatekra szopunk belole. A masik ordas hibaja es sajnos a ketto egyutt jar a nyomas ahol vagy gyozunk egy az egyben de ahogy belenyul az mocsok szerencsetlen es rossz is egyben. Es itt mar hasznaltak is ellene a kiszamithatosagat, Queen ami hozott neki par magas pontszamot az elmult meccseken most alig vartak hogy jojjon. De hagyom a D-t es adjunk neki idot, de ez nem jelenti hogy attol jo es meg csak azt sem hogy jobb GR-nal. JH konkretan iden szinte mindig rosszul nyul bele. Az ev elejen nagyon de azota is bajban vagyunk az erobol attoljuk a DL a los-on. De probalgatja a nem feltetlenul meg kell csinalni szitukban. Nem sok inputja van de az inkabb rossz. A ST visszahordasnal es donteseknel, puntnal egyszeruen altalaban le vagyunk jatszva pedig Duve alapvetoen nagyon jo benne ( ok ma kifejezetten pocsek es hulye is volt ).
EDC munkajat mikor megitelem akkor nem eleg a vagy es az es relacio mert az esnel ugy hangzik mintha egyenloen lennenek hibasak. GR hibas mert a 8 visszahuzodo vedore nem jol es jo utemben reagalt es itt kisegitette LJ ( laba ). De ott voltak a jatekok is de ott LJ dobasai picit vagy nagyon pontatlanok de ha pontosak akkor tobbiek hagytak cserben es droppolt Drake, Duve, JOlover es Andrews tobbet is. JH dontese, Edwards fumble-je. A D-nek 9 pontnal meg a TD is belefert volna de legalabb idoben megdolgoztattak volna a Jags-et persze a fumble egyutt mar mindegy is volt. A falra is kaptunk reszleges valaszt mert nem csak Mekari hibazott aki remelhetoleg csak beugrik Stanley helyen de Moses is sokat.

DJax fiatalon vagy tudna meg egesz meccsen futni akkor a D-ek nem lehetnenek ennyire flegmak. De bekapcsoltam a KC meccset es az elso jateknal Kelce elverte egy az egyben Ramsey-t...kikapcsoltam mert elkeserito hogy egy edzo zseni akinek az sem kell lennie idonkent mert ki tudja kuldeni oket hogy verd el egy az egyben a legjobbjukat aki mellesleg a liga egyik legjobbja es mi sem termeszetesebb. De bizok benne hogy Proche vagy Wallace vagy az idei gyerek vagy a jovo evi hatso koros kepes (lesz) ra.
több mint 3 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 224
Nézem a Titans meg a Bengals védelmet és arra gondolok hogy bár a miénk lehet jobb nevekől áll, de korántsem olyan eredményes. Vannak fellangolasaik de nem konzinsztensek. De akkor mit.mondjuk a tamadokrol? Én nem tudtam megmondani hogy ma kin vagy kiken ment el, annyira lassúak és utemtelenek voltak egész meccsen. Ha meg lesz a PO nem látom magunkat szárnyalni, de a mai produkcióval a rájátszás sem lesz meg.
Benibácsi
Én ott keresnék okokat ahol a pénz is van, a secondaryben (44 millió). Lehet az offense bármennyire rossz, mert kritikus helyzetben ahova és akikre a pénz van költve, nekik kell(ene) előlépni. Peters oldaláról 3 TD jött ma. Stephens szinten kulcs pillanatokban elverve. Geno Stone megoldja a saját feladatait jól, de a többieket nem tudja kisegíteni. Marcus Williams borzasztóan kell vissza, mert egy Humphrey sérülésre vagyunk attól, hogy a passzvédekezés összeomoljon.

Az újoncok JAD (amikor keretben van) és Williams egyelőre nem tényezők pedig a mélységet ok adnak Fuller hiányában.
több mint 3 éve

Kar ezen mergelodni, aprosagokon ment el. Andrews ha lehuzza amiket leszokott megnyerjuk, LJ egy picit elesebb megnyuerjuk. A baj nem fog megoldodni, a remek hivas LJ picit pontatlan JOlivernel jobb elkapo meg kisegithette volna. DJax fiatalon es mit muvelnenek, de nekunk nem kell. JH egy fasz ezeket az 1 yardrol betoljuk csak ero nincs hozza a falban de ebben legalabb konzekvensek az total faszsag 1 fumble. A drop az egyetlen legveszelyesebb elkaponknal okozta az egyewtlen punt-ot mert johetett a 3 ews 10. Persze megcsinalhattuk volna de azert az meg nem a mi asztalunk. a 3 elkapot 8 vedo elveresere tenyleg minoseg kellene. Mehetett bele a daraloba LJ. A RZ-ban egyszeruen elfogy a ter nalunk es kellene ellenunk is egy Stephens akit raadasul a folyamatos szopasnal is otthagyja a DC egy az egyben vagy minoseg. Persze erre azert nincs kifogas.
Az O: FG-FG-Fumble ( JH faszsaga ), FG-FG-Punt-TD-Fumble ( egyeni hiba ami az egesz csapatot sujtotta LJ-tol Andrews-ig JOlivertol Duve-ig, Drake ha egyszer elkapna egy labdat es blokkolna is egy jot egy meccsen. Ma jott a blokk. )-TD

Ellenunk a vagyont rakoltott secondary ellenere karrier napot tart a ficko. ezt el sem kezdem inkabb, de a kerdes azert meg nem gond. Hogy fog ez a D bajnoksagot nyerni nekunk. Itt nem Mahomes vagy a miami elkapok vagy a cicak sora volt fent.
no
túl tolod ezt a GR kérdést.
Nem tudom mi értelme ezen pörögni, amikor többen is, akik Roman-t kritizáltuk elmismertük, hogy nem kizárólag Romannal van itt gond. Nem tudom milyen választ vársz még erre? koronázzuk meg Romant és hordjuk körbe egy pajzson?

Egy külömbség van: szerinted Roman zseni abban amit nálunk csinál, páran meg azt gondoljuk, hogy bár a keret is szar, de Roman sem a legélesebb kés.
Nem csak "vagy" reláció lehetséges, hanem "és" is, a problémák megítélésében.
több mint 3 éve
Érthetetlen ami itt megy.
Ezt a sok gyenge teljesítményt, kb a teljes O részéről nehéz hova tenni.
Az utolsó Jax TD-t mindenki tudja, hogy nekünk sose adták volna meg, de ennek ellenére azt mondom, önmagában hiba, hogy 7-3as mérleg mellett egy kétes TDvel meg az utána érkező 2pontossal már fordíthatott egy 3-7-tel álló csapat ellenünk.
Külön kellemetlen, hogy a legtöbb tőkét kb a sec kapta, akiket így megégetnek. Peters-t már a múlthéten is említettem, hogy mostmár egyre kínosabb amit művel...

Azt meg végképp nem értem, miért nem kértünk időt Tuckernek, hogy ne "futtában" kelljen egy rekorddöntést megpróbálnia éles meccsen.

(ui: de még ennél is kevésbé értem mi fasz értelme van más csapatok topikjába rohanni a vereség után és ott picsogni vélt/valós hibás birói ítéletet megreklamálni?? könyörgöm, ahogy nálunk, úgy a másik csapatnál sem az itt fórumozó "kollégák" voltak fent a meccsen zebra jelmezben... legyen már ennyi méltóság bennünk, hogy nem a másik szurkolótáboron vezetjük le a feszkót, amit nem ők szültek... ha ide jönnek pofonért, az persze máskérdés 😀 na de így csak vér ciki.)
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
Nézem a Titans meg a Bengals védelmet és arra gondolok hogy bár a miénk lehet jobb nevekől áll, de korántsem olyan eredményes. Vannak fellangolasaik de nem konzinsztensek. De akkor mit.mondjuk a tamadokrol? Én nem tudtam megmondani hogy ma kin vagy kiken ment el, annyira lassúak és utemtelenek voltak egész meccsen. Ha meg lesz a PO nem látom magunkat szárnyalni, de a mai produkcióval a rájátszás sem lesz meg.
több mint 3 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com

no
Miami, Cincinnati, Bills és Chiefs jobb sokkal, super bowlba meg az Eagles, Cowboys vagy Minesota ellen is vereség lenne. Minden héten megírod h mik a hibapontok, sajnos az edzők valahogy nem értik, vagy alkalmatlanok rá.. Ez a csapat top5-ös ezdőkkel lehetne esély SB-ra, de sajnos a stáb messze van..
több mint 3 éve

no
Roman megint hozta a szokásos ótvar szar hivásait, 2 mecs alatt 3 td, két fostos szar csapat ellen , rosszabb a támadósor mint flacco érában , és ez Roman sara , itt lenne az idö ha még valamit akarunk ettöl a szezontól hogy most azonnal kibaszuk a picsába Romant.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Ennyi drop megbosszulja magat.
Gus fumble ajandek -3 pont.
Minden endzone drop -6 pont.
A birok holtidenyben valo alapos kepzesenek hianya -8 pont.
Merges vagyok.
RedFive
Kár mérgesnek lenni, nem fog változni semmi ebbe a szezonba...Olyan minta 2020 és 2021-es szezon menne és lehet 10-7 vagy 11-6 vagy 12-5 is, Chiefs, Billls ellen kár lenne lejátszani a PO meccset. Sikerül most csak 9 pontról kikapni és a harapós D kapott 28 pontot...
több mint 3 éve
Ennyi drop megbosszulja magat.
Gus fumble ajandek -3 pont.
Minden endzone drop -6 pont.
Merges vagyok.

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
EDC: Ozzienek is voltak irtózatosan szar draftjai és tudjuk mindannyian, hogy Bisciotti türelmes fickó. Ő lesz legkésőbb elküldve ebben biztos vagyok. Jelenleg a legnagyobb hibájának a Safety poszt túltöltöttségét mondanám a WR poszt kárára. Stanley szerződése utáni sérülésről nem EDC tehet, ez balszerencse volt, mindenki megadta volna neki azt a pénzt a Texans akkor adta meg Tunsilnak.

Roman: No, ha számodra nem bizonyíték az, hogy sehol nem tudott összerakni egy átlagos, középszerű passzjátékot akkor nem tudom mi az. Andy Reid a KC-ben egy nagyon jó Alex Smitht varázsolt, Roman leültette. Összességében ha a Flacco éra Offensét nézzük, öröm nézni azóta mi van itt és imádok azóta újra Ravens meccset nézni, de a gyakorlásra visszatérve és a kérdésedre a playoffban nem lesz elég ez, kellesz passzolni is ezért én a passzokat gyakorolnám a futás menni fog. Én nem vagyok Roman ellen, de fejlődni kell.

Harbaugh: Amíg ő az edző, addig itt olyan OC aki HC nem lesz itt gondolok itt egy Dabollra pl. és számomra ez a legnagyobb probléma a fejlődés felé, mert ő egy manager és nem D vagy O oldalon profi.

Túl sok korlát között van a Ravens jelenleg ezért hatalmas a plafonunk és a padlónk is a Playoffban. EDC-nek jobban kell draftolni/igazolni és nem a S posztra kell 4 kezdő kaliber.
Roman átlag szinten nem ért a passing gamehez.
Harbaugh menedzselni tudja a dolgokat, de sok beleszólása nincs a dolgokba amikor változtatni kellene csak anny, hogy “Lamar, Lamar, do you wanna go for it?”

Jó csapat vagyunk, a liga 80-90% nál biztos jobbak, ha 10-0 nál állnánk az se lenne igazságtalan. De rohadt zavaró, hogy a Superbowl windowba még egy főcsoportdöntő se jött össze és ez a korlátok együttes hatása miatt van/volt.
KeyG
Egy csomo dolognal egyezunk.

Az elso kettonel nem.
GR: Nekem nem kell hogy osszerakjon passzjatekot, de sem CK sem TT sem volt az akivel a passzjatekra gyurtam volna en sem. Mahomes melle nem vinnem de nalunk sem az van. Elerte hogy a max kozepes keretunkkel a liga 80-90 %-nal jobbak vagyunk de a maradek jobb nalunk es jobb kerettel is rendelkeznek. Ez a lenyeg. GR tulteljesit a kerettel hiaba nem jo a passzjatek. AR-el jobb lenne a passzjatek es meg sokakkal de nem lennenk ilyen eredmenyesek vagy ti lattok valamit Proche-kban amit en nem ( persze ok is jobbak lennenek) , de pl Andrews a szar Huntley-val is jo volt. A gyakorlast irtam.

Viszont Alex Smith egy erdekes tema, mert GR jobbat hozott vele mint az elodje es az utodjaval is legalabb olyan jot. AR is jot de nem jobbat hozott ki belole igaz egy masik csapatnal, de viszont az utolso eveben latszott hogy AR gyeplon tartotta mert ott brillirozott mint elotte soha. Es amikor Mahomes-al hasonlitjuk akkor sehol sincs. De LJ Mahomes-sal szemben is megallja a helyet, sokkal jobban mint masok GR-al, hiaba rosszabbak a passznal, de sokkal. A passzjatek kivanatos es ezer jelzo ideirhato de nem feltetel. A legtobb csapatnal ez a cel de nem mindenkinek adatik meg, nekunk van egy nagyon sikeres kulonutas megoldasunk aminek szerves resze GR. Az a baj hogy ugy tunik mi nem is akarunk innen elmozdulni, aminek az aldozata lenne GR is.

EDC: Ez nem ugy van hogy a masik is hibazott akkor en is. Ozzie hozott x darab HOF es fr. arcot es hibazott is, sot Flacconal nagyon mellelott de ez is foleg JH hibaja volt mert latszott hogy erto kezekben eleg jo volt az O is, csak az erto kezektol felt mint a tuztol JH.

Viszont EDC-nel ez nem rossz draftok, hanem koncepcio hibas draftok. A fal nelkuli O 2020 es 2021-ben oriasi hiba es ez nem Stanley. RT-RG-LG-C ( egyiket megoldotta Boze, de a masik allandoan problema volt). Zeusz. Stanley potlasa is problema mert nekik kellett tudni milyen allapotban van mert cserenek es beugronak jo Villanyora de potlonak nem. Az elkapoknal meg detto van egy serult elso korosunk es utana 3-4-4-6-udfa meg a masodik koros Isabella ( fingom nincs rola ) + DJax egy bajnok csapat mintajegyei foleg az epites resze. Szerinted EDC mennyire fekudt ra a passzjatekra mikor elengedte az elsokorost a masik megserul es maradtak a fent emlitett jatekosok. A szeme nem rebbent. Ezek a jatekosok 766 yard / ev -et hoznak osszesen Izabellaval. Ez persze csaloka, de a legjobb koztuk Robinson aki a KC-ben AR es Mahomes-al 280 y/ ev atlagolt es 81 ( full ) meccsen. Iden a tegnapinak koszonhetoen pont ott van mar. Duve kb ugyanezt hozza a szar passzjateku Ravensben, de a lenyeg hogy az eves termelest mar most meghaladta 11 jatekos a 11 het elott koztuk ketto Miami jatekos

Ahh hagyjuk elfaradtam. GR miatt van. Sot meg Robinson elso 6 eve is