Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Itt jó húzás, és need-re, de cornert vártam. Lehetne rosszabb is. 😀
több mint 10 éve
Úgy tűnik azért mégsem voltam annyira eltájolva amikor need alapú offense heavy draftról karattyoltam.Eléggé fogynak a cornerek.Rollins nagyon projekt, p.j williamst meg egyetemen is égették ráadásul szerelni sem tud (18 MT csak tavaly)upd:
Flacco5
több mint 10 éve
Maxx WilliamsPozitív, hogy bővül Flacco fegyver arzenálja. Kicsit negatív, hogy így valószínűleg lőttek a potenciális Martellus Bennett tradenek. Következő körben jöjjön egy CB! Strong pedig 6. kör, ha már úgyis csúszik 😉
több mint 10 éve
Aspect
87
Vajon kiért jövünk? Rollins? Williams?
több mint 10 éve
Aspect
87
Trade
több mint 10 éve
Eléggé fogynak a cornerek. Nagyon bold lenne, ha behúznánk Strongot (is)? 😀
több mint 10 éve
Folytatom itt, mert ne legyen belőle Gízai. 😀így igaz...aztán ki tudja, vittünk mi már 2. körben olyan CB-t aki aztán rohadt nagy bust lett...remélem a Darby, Rowe, Collins, Rollins négyesből jut valaki, de ez feltrade nélkül szinte elképzelhetetlen...mondjuk tegnap Dupree is annak tűnt
Igen, ilyen a draft, viszont szerintem mindkét csapatnál ordító nagy need a CB. Bár azt tippeltem, hogy nem lesz nálunk feltrade, ha esetleg beindul egy CB run, akkor remélem feltradelünk, meg ahogy olvasom, ti is komolyan tervezitek. Lesz itt szolid anyázás, ha kiviszi az egyik csapat a másik elől valamelyik cornert. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Folytatom itt, mert ne legyen belőle Gízai. 😀Igen, ilyen a draft, viszont szerintem mindkét csapatnál ordító nagy need a CB. Bár azt tippeltem, hogy nem lesz nálunk feltrade, ha esetleg beindul egy CB run, akkor remélem feltradelünk, meg ahogy olvasom, ti is komolyan tervezitek. Lesz itt szolid anyázás, ha kiviszi az egyik csapat a másik elől valamelyik cornert. 😀
több mint 10 éve
Hát igen, ettől még persze az is elképzelhető, hogy egyikünknek se jut...2-3 igazán jó CB van 2. körre, mondjuk összesen 5-6 olyan akit el tudok képzelni, hogy kimenjen...utána még azért néhány a 3. körre is jut, aki használható😀így már értem...szurkolói szempontból természetesen ki ne örülne egy ilyen forgatókönyvnek...de vigyázni kell nehogy a Rams lecsapjon rá 😀Klaci79A szívem mélyén tudom, hogy nagy eséllyel kimegy ő a 2. körben. 😀 De hátha.Nah, tippelek én is, hogy Flacco könnyebben összegezhessen majd. 😀Coleman szerintem a következő RB lesz a 2. körben...úgyhogy megértem, hogy szívesen látnád a 3.-ban 😀Klaci79
Szóval:
2. kör, maradunk a helyünkön, PJ Williams, CB
3. kör, maradunk, Tevin Coleman, RBVrijbloed
De a 2. körben ne RB-t húzzunk.Vrijbloed
Érdekes lesz, mert nekünk is kell CB, éppúgy, mint nektek, én is úgy akarok ma hajnalban aludni menni, hogy hoztunk a 2. körben CB-t... 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
😀így már értem...szurkolói szempontból természetesen ki ne örülne egy ilyen forgatókönyvnek...de vigyázni kell nehogy a Rams lecsapjon rá 😀Klaci79A szívem mélyén tudom, hogy nagy eséllyel kimegy ő a 2. körben. 😀 De hátha.Nah, tippelek én is, hogy Flacco könnyebben összegezhessen majd. 😀Coleman szerintem a következő RB lesz a 2. körben...úgyhogy megértem, hogy szívesen látnád a 3.-ban 😀Klaci79
Szóval:
Érdekes lesz, mert nekünk is kell CB, éppúgy, mint nektek, én is úgy akarok ma hajnalban aludni menni, hogy hoztunk a 2. körben CB-t... 😀
több mint 10 éve
így már értem...szurkolói szempontból természetesen ki ne örülne egy ilyen forgatókönyvnek...de vigyázni kell nehogy a Rams lecsapjon rá 😀A szívem mélyén tudom, hogy nagy eséllyel kimegy ő a 2. körben. 😀 De hátha.Nah, tippelek én is, hogy Flacco könnyebben összegezhessen majd. 😀Coleman szerintem a következő RB lesz a 2. körben...úgyhogy megértem, hogy szívesen látnád a 3.-ban 😀Klaci79
Szóval:
több mint 10 éve
A szívem mélyén tudom, hogy nagy eséllyel kimegy ő a 2. körben. 😀 De hátha.Nah, tippelek én is, hogy Flacco könnyebben összegezhessen majd. 😀Coleman szerintem a következő RB lesz a 2. körben...úgyhogy megértem, hogy szívesen látnád a 3.-ban 😀Klaci79
Szóval:
De a 2. körben ne RB-t húzzunk.
több mint 10 éve
2. kör: Feltrade, DE, Randy Gregory3. kör Eric Rowe 😀
3. kör: Helyén maradunk, CB, Eric Rowe
Srácok, maradjunk csak a mai 2 pickbe a tippelésnél. Ha többet is írtok, akkor jelöljétek pls egyértelműen, hogy melyiket szánjátok a játékba, mert így maxi nehéz lesz pontozni!Flacco5
ne már...
több mint 10 éve
Nah, tippelek én is, hogy Flacco könnyebben összegezhessen majd. 😀Coleman szerintem a következő RB lesz a 2. körben...úgyhogy megértem, hogy szívesen látnád a 3.-ban 😀
Szóval:
több mint 10 éve
www.baltimoreravens.com/news/article-1/-Byrne-Identity-Was-Ozzie-Nervous-It-Was-Certainly-Tense/754133a3-60c6-4b35-8be7-42fdd3639cb8?mobile-id=921672&media-type=N

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Nah, tippelek én is, hogy Flacco könnyebben összegezhessen majd. 😀Szóval:
3. kör, maradunk, Tevin Coleman, RB
több mint 10 éve
Beszállok.ez a végleges.2/58 OLB NATE ORCHARD
UTAH
3/90 CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
több mint 10 éve
Nem a jatekba volt az elobbi de legyen. Beszallok. Jordan phillips 2/58-on es 3/90-en ayaji

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Feltrade vagy két második köröst kreálunk.CB,DL,RB,EDGEPeterEz a tippjátékba?
Jaja, én is örülök, hogy Ray nem ebben a csoportban kötött ki.
PJ Williams a tippem, szerintem 2/26-ra kiváló választás lenne a számunkra.
Néhány draftpicket még mindig nehezen hiszek el.Vrijbloed
CB-k közül bent van még Quinten Rollins, Jalen Collins, PJ Williams, Ronald Darby, Eric Rowe (ő FS is) is, van választék bőven.Szintén a tippjátékba?
3. körben jöhet RB, ott még mélyebb a class, rengeteg jó futó van még bent, csak a 2 első körös talent ment ki.Vrijbloed
Második körre, 2/26... Jordan Phillips (NT) vagy Eric Rowe (DB) - ha esik, én szeretném.Itt kit tekinthetünk a tippnek?
Harmadik körre, 3/26... OLB/TE/RB, de nevekre esélyt se látok, idén fantasyban nem voltam túl érdekelt a drafton, ez a class erősen homályos nekem 😀
Talán Kikaha/Heuerman/Abdullah-Ayaji... viszont szoros a mezőny ezen a napon, lehet bármi más is. Trade nem lesz.Collapo
Érkezik
CB, DT/NT, RB, TE (bár én lehet húznék TE helyet még egy WR-t.)Voice
DE NATE ORCHARDItt melyik kettőt számítsuk a játékba és melyik körben?
UTAH
DT JORDAN PHILLIPS
OKLAHOMA
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
RB
DAVID COBB
MINNESOTA
Ez jött ki és ez a tippem máraPeter
Az egyszerűség kedvéért, aki szeretne játszani, az tudná körülbelül ilyen formában küldeni a tippeket?
Beszallok tippjatekba
2/58 - helyben marad, pass rusher, Preston Smith
3/90 - feltrade, CB, Eric RoweIgor
Tipp:
Második kör: 2/58 CB PJ Williams
Harmadik kör: Feltrade Pass Rusher Lorenzo Mauldincikesz
Tippem:
Maradunk 2/58-nál,CB jön,Jalen Collins
3.kör,feltrade és RB,T,J.Yeldonkátrány
2. kör: Feltrade, DE, Randy Gregory
3. kör: Helyén maradunk, CB, Eric RoweFlacco5
több mint 10 éve
2. kör: Feltrade, DE, Randy Gregory3. kör: Helyén maradunk, CB, Eric Rowe
Srácok, maradjunk csak a mai 2 pickbe a tippelésnél. Ha többet is írtok, akkor jelöljétek pls egyértelműen, hogy melyiket szánjátok a játékba, mert így maxi nehéz lesz pontozni!
több mint 10 éve
Miert 4 tipp, mar a 4. korre is tippeltek? Nem ertem..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Érkezik CB, DT/NT, RB, TE (bár én lehet húznék TE helyet még egy WR-t.)

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
DE NATE ORCHARDUTAH
DT JORDAN PHILLIPS
OKLAHOMA
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
RB
DAVID COBB
MINNESOTA
Ez jött ki és ez a tippem mára