Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 10 éve
Én nem szeretek 3 meccs vagy egy idény alapján ítélkezni egy koordinátor felett. Nem vagyok elragadtatva a playhívásoktól de nem is érzem annyira katasztrofálisnak a dolgot. Most inkább Flacco az aki nálam a fekete bárány mert az utóbbi meccseken sokszor hoz rossz döntést és/vagy nem találja el a célpontot, ami persze lehet hogy nem az ő hibája hanem az elkapóé de látványosan nincs meg a kémia. Most fel hozhatnánk példának azt, hogy Kubiak 1 év alatt összehozta a legjobb támadóegységet Baltimorban, vagy azt hogy Haley két évig balfaszkodok a harmadik évére pedig NFL legjobb támadójátékát hozta össze a Vasasoknál. Szerintem korai még őt hibáztatni. Azt láttom, hogy a TE-ek elég jól használja, illetve SSS is jól muzsikál. Inkább az OL gyengélkedik, illetve a futóknak nem megy a szekér.... az biztos hogy a másodrangú elkapóinak nagy lehetősége van hogy a Vasas sec ellen mutassanak valamit.
több mint 10 éve
Biztos korai a kérdés a 3. meccs után, de érdekelne, hogy Trestman munkásságát milyennek látjátok?
Sárkány ellen sárkányfű. Edgar Allan Poe.
több mint 10 éve
gedam
6 482
azért az sokat mond az elkapóbrigádról, hogy nálunk az a jó hír, ha egy nflben még nem játszó újoncot várunk megváltóként.Perriman is back on the field.Végre valami jó hír!
Voice
Szacsi
több mint 10 éve
Nem azt várjuk, hogy megment minket inkább azt hogy talán lenne vki SSS mellett, aki szabadra tudja magát játszani.
több mint 10 éve
Én meg azt nem értem h Greenel szemben miért K Lewis védekezik a 80 yardos játéknál. Valaki? Pees ugyan ezt csinálta tavaj szintén a cicák és Green ellen ugyan ugy td és cumi lett a vége. Akkor Brown és stewart hozta ösze. Nem hiszem el h nem tanul a saját bénázásából. Daryl elégé szürke idén, sok a misstackle meg az assist. Lefött a kávé? Nyomás nem igazán volt a Daltonon. Támadó oldalon Sss meg happy Gillmore jó eddig de ezen kivül mindenki gyenge. Föleg a futás! Forsett 40/124 yard na elmehetne a ....ba! Tudom h a fal széle elég gyengusz de ez eddig nem az ö idénye! Tegnap hawks vs bears néztem elég érdekes formációkba áltak fel jumbo illetve bunchba 2-3 TE-l. Elég jól ment futás Fortenak. Ahoz képest h Cutler sérült és csak futottak. Nem azt mondom h ezt kell követni csak h offcordinátor lehetne kicsit kreativabb! Elvileg van 3 elég jó TE! Predator meg mindenki várja h megment minket de szinte semmit nem tudunk róla csak anyit h elég sérülékeny. 😞
több mint 10 éve
igazából egyetlen bajom van ebben a szezonban... bárki dob a fourhary ellen 300+ yardot, úgy pedig nehéz lesz... a game-winning drive Vöritől 3 playből állt... azért az úgy sok.Nagyon Látszik Suggs hiánya... Csak Doomra kell figyelni az ellennek ezért nincs rendes passrush. Nyomás tudunk nyújtani de amíg egy irányÍtó nincs kétszer háromszor igazán lecsapva addig nem hibázik olyan sokat. A Secben meg mindig van egy valaki aki elnézi a playt, nem ér oda, rosszul szerel..
Collapo
Az azért azt el kell ismerni hogy a tavalyi évben szerintem jobban szerepeltünk mint a keretből számítani lehetet volna.
Azóta nincs Torrey, Suggs, Ngata, McPhee... és a draftoltjainkból is csak projectek....
több mint 10 éve
Az öreg miatt mocskos mód sajnálom, hogy ez az idény ilyen lesz, mert nem emberi amit művel hétről hétre.A többi csak szóismétlés lenne. Ha a következő két meccsből nem húzunk be kettőt akkor ez ennyi volt idényre.
több mint 10 éve
igazából egyetlen bajom van ebben a szezonban... bárki dob a fourhary ellen 300+ yardot, úgy pedig nehéz lesz... a game-winning drive Vöritől 3 playből állt... azért az úgy sok.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
A mai napra:scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12074778_10153000377911431_4633528487132761658_n.jpg?oh=25868529a930e2bf8d376030d7f6ac68&oe=568F1CF0
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnwwww.youtube.com/watch?v=pw4at_-OYhYha a héten kimismásoljuk a bengáli cicusokat akkor nincs veszve semmi.Elég nagy upset lenne... Oké a Chargersnek nincsenek atom pass rusherei, de kb teljesen esélytelenek voltak, hogy akár megközelítsék Daltont. A támadófaluk egészen brutális és megkockáztatom az egyik legjobb 5össel rendelkeznek a ligában ami a skill pozíciókat illeti. A Raiders elleni D teljesítményt átmentjük a bengals ellen akkor csúnyán ki fognak minket p-csázni mielőtt megkapjuk a kistestvérét ugyanennek a következő héten
malkav
Blaise
kátrány

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=pw4at_-OYhYha a héten kimismásoljuk a bengáli cicusokat akkor nincs veszve semmi.Elég nagy upset lenne... Oké a Chargersnek nincsenek atom pass rusherei, de kb teljesen esélytelenek voltak, hogy akár megközelítsék Daltont. A támadófaluk egészen brutális és megkockáztatom az egyik legjobb 5össel rendelkeznek a ligában ami a skill pozíciókat illeti. A Raiders elleni D teljesítményt átmentjük a bengals ellen akkor csúnyán ki fognak minket p-csázni mielőtt megkapjuk a kistestvérét ugyanennek a következő héten
malkav
Blaise

több mint 10 éve
Perriman is back on the field.Végre valami jó hír!
Voice
több mint 10 éve
Perriman is back on the field.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
ha a héten kimismásoljuk a bengáli cicusokat akkor nincs veszve semmi.Elég nagy upset lenne... Oké a Chargersnek nincsenek atom pass rusherei, de kb teljesen esélytelenek voltak, hogy akár megközelítsék Daltont. A támadófaluk egészen brutális és megkockáztatom az egyik legjobb 5össel rendelkeznek a ligában ami a skill pozíciókat illeti. A Raiders elleni D teljesítményt átmentjük a bengals ellen akkor csúnyán ki fognak minket p-csázni mielőtt megkapjuk a kistestvérét ugyanennek a következő héten
malkav
több mint 10 éve
Fél ideig néztem a meccset .... Gilmore egy állat : D... Védelem szopikázta a rövidyardos passzokat, meg azért benyalt pár hosszú play-t is. Nyomás szerintem azért volt Carr-on de egy-két sack elfért volna. Viszont nem tudom mi volt Daryllel, de vagy 5 misstacklet láttam tőle ami szokatlan. Lewis kevésnek tűnt. Nekem itt inkább Pees tűnt hibásnak mit maga a csapat. Támadó oldalon voltak naon pozitív jelek(GILMOOOORE), de Flacco nem volt az igazi (most jöttem rá hogy írhatnám azt is, hogy Deflacco és ezzel még a pats fanokat is lehet hergelni : D) nem találta el rendesen a célpontjait, az meg megér egy misét hogy 5 yardra az endzonetól miért a 160cm SSS-nek vagy a lyukaskezű Aikennek dobunk labdát. Van két TE és egy Waller.... összességébe nem volt rossz a meccs, most ezt benyaltuk de ha a héten kimismásoljuk a bengáli cicusokat akkor nincs veszve semmi.
több mint 10 éve
Csak húzom az agyatok apa 😀 apropó, téged vasárnap óta még nem láttalak suliban 😀Aztán jött a legvégén a felismerés, hogy ti meg 120 milliót adtatok egy szintén közepes irányítónak? 😛Amadeus91Gagesz, ne nevettess 😀 31 csapatnak -világfájdalom sajnos, de - nem lehet Bradyje, nekünk földi halandóknak be kell érnünk a maradékkal.
Nézz már körül, hogy milyen irányítóknak dobálnak százmilliókat?! Kaep, Vörös, Newton stbstb. Ha nem mi adtuk volna közülük elsőként 100+M-t, akkor senkinek nem beszélne erről a 'Flacco hú 120M tönkreteszi a csapatot dologról'... (mert ennyi az ára ma egy franchise qb-nek).
Inkább legyen egy stabil irányítónk, aki mellé a mostani szarkupacból megint csapatot építünk, mint SB ready csapat QB nélkül.
Flacco5
több mint 10 éve
Aztán jött a legvégén a felismerés, hogy ti meg 120 milliót adtatok egy szintén közepes irányítónak? 😛Amadeus91Gagesz, ne nevettess 😀 31 csapatnak -világfájdalom sajnos, de - nem lehet Bradyje, nekünk földi halandóknak be kell érnünk a maradékkal.
Nézz már körül, hogy milyen irányítóknak dobálnak százmilliókat?! Kaep, Vörös, Newton stbstb. Ha nem mi adtuk volna közülük elsőként 100+M-t, akkor senkinek nem beszélne erről a 'Flacco hú 120M tönkreteszi a csapatot dologról'... (mert ennyi az ára ma egy franchise qb-nek).
Inkább legyen egy stabil irányítónk, aki mellé a mostani szarkupacból megint csapatot építünk, mint SB ready csapat QB nélkül.
Szerkesztette: Flacco5
több mint 10 éve
Do not feed a troll.... Kill it with fire!!!

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Azért annak a közepes irányítónak van egy gyűrűje, amit nem a Vámház krt. 9-ben vett 😉Aztán jött a legvégén a felismerés, hogy ti meg 120 milliót adtatok egy szintén közepes irányítónak? 😛Még nem láttam a meccset, de láttom Haley takarodj hangulat van... Nem kell beszarni a Ravens mindig nehezen indul..Borzasztó idegesítő volt.
malkav
Nyeltük a yardokat a rettegett D nulla volt.Aztán mikor kezdtünk első dühünkön úrrá lenni ráébredtünk,hogy nem Rogers csinál bohócot belőlünk,hanem egy közepes irányító Crabtree-vel karöltve. 😛
kátrány
Amadeus91
több mint 10 éve
Aztán jött a legvégén a felismerés, hogy ti meg 120 milliót adtatok egy szintén közepes irányítónak? 😛Még nem láttam a meccset, de láttom Haley takarodj hangulat van... Nem kell beszarni a Ravens mindig nehezen indul..Borzasztó idegesítő volt.
malkav
Nyeltük a yardokat a rettegett D nulla volt.Aztán mikor kezdtünk első dühünkön úrrá lenni ráébredtünk,hogy nem Rogers csinál bohócot belőlünk,hanem egy közepes irányító Crabtree-vel karöltve. 😛
kátrány
több mint 10 éve
Még nem láttam a meccset, de láttom Haley takarodj hangulat van... Nem kell beszarni a Ravens mindig nehezen indul..Borzasztó idegesítő volt.
malkav

több mint 10 éve
Még nem láttam a meccset, de láttom Haley takarodj hangulat van... Nem kell beszarni a Ravens mindig nehezen indul..Ha jót akarsz magadnak nem is nézed meg.
malkav
több mint 10 éve
Még nem láttam a meccset, de láttom Haley takarodj hangulat van... Nem kell beszarni a Ravens mindig nehezen indul..
több mint 10 éve
Az bíztató.Egyébként akkor Melvin sérülése is súlyosabb?késöbb jön vissza?A Dolphins szobába azt írják, hogy két karton Millerért ment a trade. LoL. Ebből úgy gondolom nem tartják sokra.Ki Ő?vajon upgrade Asahoz és a zoknis sráchoz képest?Késői körös pickért megszereztétek a Miamitól Will Davis CB-t.7. körért jött.
Soldados
Soldados
Peter
Szacsi