Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 10 éve
😀😀😀Azok után, hogy a cheatriotst leszámítva már mindenki hibás (bírók, ravens, harbs, colts, megint a ravens és harmadszor is mi), belicheat pedig nyilvánosan majmot csinált magából azzal a szánalmas előadásával, nyilvánvalónak kell lennie, hogy nincs itt semmi probléma. Nem is értem mire ez az ingyen nyomásellenőrzés?
Peter
több mint 10 éve
😀😀😀Jó kárpótlásnak nem rossz a PB részvétel, de jobb lett volna a Pats helyett mi jütünk a döntőbe... Mi legalább a labdákat fel tudjuk fújni 😀 .. Ez csak egy vicc volt kedves Pats drukkerek semmi sértegetés nincs benne.malkavMosley 2. a probowl szavazason AFC ilb poszton 😍VoiceAsszem ebben az évben megjósoltam pár dolgot előre (kb mindent? 😀 ), lottó számokat esetleg? 😀😀VoiceÉn nagyon remélem hogy nem lesz ott a Probowl-onmalkavÉn remélem igen, szerintem a döntő közelébe nem kerülünk.Voice
több mint 10 éve
Asszem ebben az évben megjósoltam pár dolgot előre (kb mindent? 😀 ), lottó számokat esetleg? 😀😀VoiceSuper Bowlra mi a megérzésed? 😊
több mint 10 éve
Most Nézem Mosley és Timmons lesz a két ilb ... csak nehogy Timmons lerókázza szegényt 😀
több mint 10 éve
Jó kárpótlásnak nem rossz a PB részvétel, de jobb lett volna a Pats helyett mi jütünk a döntőbe... Mi legalább a labdákat fel tudjuk fújni 😀 .. Ez csak egy vicc volt kedves Pats drukkerek semmi sértegetés nincs benne.Mosley 2. a probowl szavazason AFC ilb poszton 😍VoiceAsszem ebben az évben megjósoltam pár dolgot előre (kb mindent? 😀 ), lottó számokat esetleg? 😀😀VoiceÉn nagyon remélem hogy nem lesz ott a Probowl-onmalkavÉn remélem igen, szerintem a döntő közelébe nem kerülünk.Voice
több mint 10 éve
Mosley 2. a probowl szavazason AFC ilb poszton 😍Voice
Asszem ebben az évben megjósoltam pár dolgot előre (kb mindent? 😀 ), lottó számokat esetleg? 😀😀Én nagyon remélem hogy nem lesz ott a Probowl-onmalkavÉn remélem igen, szerintem a döntő közelébe nem kerülünk.Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Úgy legyen, szerepeljen jól az összes Raven a PB-n 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
akkor a kérdés, hogy egy fecske csinált-e nyarat... 😀CollapoFiatal srácról beszélünk, szerintem meg akarja mutatni magát, ahogy Forsett is szeretne kitűnni, más okokból $ .

több mint 10 éve
akkor a kérdés, hogy egy fecske csinált-e nyarat... 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Így van a tavalyi egy nagyon jó Pro Bowl volt pláne, hogy Foles lett az MVP 😀. Ha hasonlóan védekeznek, talán Parkey-nak is lesz esélye rá 😛
több mint 10 éve
Tavaly arról szólt, ha olyan lesz mint tavaly akkor érdemes megnézni.Hajnalban újra lesz kinek szorítani, remélem Mosley darál 😀VoiceA probowl nem a hatalmas hitekről szól, de végül is... 😀Collapo
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Hajnalban újra lesz kinek szorítani, remélem Mosley darál 😀VoiceA probowl nem a hatalmas hitekről szól, de végül is... 😀

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Hajnalban újra lesz kinek szorítani, remélem Mosley darál 😀

több mint 10 éve
Ha olyan draftot hozunk össze mint tavaly akkor szerintem bármi lehet....
több mint 10 éve
gedam
6 263
Stez a Ravensről is írt, de nem tud ide írni, mert lámanekem van egy olyan érzésem, hogy a steelerssel együtt kiemelkedünk jövőre a csoportból. ehhez a sorsolás miatt egy 10-6 elég lesz.
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603Wyatt
több mint 10 éve
Javítom..most hogy átnéztem a Vasas fórumra már értem
több mint 10 éve
Stez a Ravensről is írt, de nem tud ide írni, mert lámaEzt most nem értettem ..... de lnyeg hogy nagyából lefedte a dolgokat.
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603Wyatt
több mint 10 éve
Stez a Ravensről is írt, de nem tud ide írni, mert lámawww.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603

több mint 10 éve
Tegnapi meetingekOwamagbe Odighizuwa, DE, UCLA
Devin Smith,WR,Ohio state
több mint 10 éve
Velük volt meeting a Senior Bowlon Utah OLB Nate Orchard,Duke OG Laken Tomlinson,Minn RB David Cobb,East Car WR Justin Hardy,Utah CB Eric Rowe
több mint 10 éve
(Y) Jaja, itt előre kell lépni, ha pl.: divíziót szeretnénk nyerni jövőre.Hany QB gurut hozunk meg? Plane hogy iden volt a legjobb Joe.. Tedford meg esetleg, ha mar CFL-bol lopunk.IgorÉn a DB coachra vagyok nagyon kiváncsiPeter
több mint 10 éve
Hany QB gurut hozunk meg? Plane hogy iden volt a legjobb Joe.. Tedford meg esetleg, ha mar CFL-bol lopunk.IgorTrestman szerintem el lesz foglalva a rendszerének Ravens kompatibilissé tételével (több futás, kevesebb passz és Joe erősségeinek kihasználása, gyengeségeinek elmaszkírozása) nem hinném, hogy így, hogy elismert QB gurut hoztunk belefolyna a QB coach feladatokba.
több mint 10 éve
Jogos, javítom.Ha valakit nagyon érdekel Mornhinweg:Foles tavalyi éve nem értem, hogy került ide (mivel abban az évben már a Jetsben volt OC.) 😊 ...de a lényeg az, hogy QB edzőnek nagyon jó lesz....ez az ő területe és Harbaugh-val jól ismerik egymást. ( OC-ként Reidből élt sztem )Greengo
2003-2012: Andy Reiddel dolgozott Phillyben (WCO) mint OC. (QB edző Pat Shurmur és James Urban volt. McNabb legjobb évei is (QB rating) erre az időszakra (2004-2009) tehetők. M, munkáját dicséri, hogy olyan qb-ból mint Vick is kifacsart 100+-os QB ratinges évet (12 meccs 21 TD 6INT) előtte a legjobbja e tekintetbe... 81,2. Legfrissebb pedig Foles tavalyi éve, azt hiszem arra még jobban emlékszünk (27TD 2 INT 119,2 QB rating)
Blaise
több mint 10 éve
Hany QB gurut hozunk meg? Plane hogy iden volt a legjobb Joe.. Tedford meg esetleg, ha mar CFL-bol lopunk.IgorÉn a DB coachra vagyok nagyon kiváncsi