Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
😀😀😀
Peter
Azok után, hogy a cheatriotst leszámítva már mindenki hibás (bírók, ravens, harbs, colts, megint a ravens és harmadszor is mi), belicheat pedig nyilvánosan majmot csinált magából azzal a szánalmas előadásával, nyilvánvalónak kell lennie, hogy nincs itt semmi probléma. Nem is értem mire ez az ingyen nyomásellenőrzés?
több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Mosley 2. a probowl szavazason AFC ilb poszton 😍Voice
Én nagyon remélem hogy nem lesz ott a Probowl-onmalkav
Én remélem igen, szerintem a döntő közelébe nem kerülünk.Voice
Asszem ebben az évben megjósoltam pár dolgot előre (kb mindent? 😀 ), lottó számokat esetleg? 😀😀Voice
Jó kárpótlásnak nem rossz a PB részvétel, de jobb lett volna a Pats helyett mi jütünk a döntőbe... Mi legalább a labdákat fel tudjuk fújni 😀 .. Ez csak egy vicc volt kedves Pats drukkerek semmi sértegetés nincs benne.malkav
😀😀😀

több mint 10 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Asszem ebben az évben megjósoltam pár dolgot előre (kb mindent? 😀 ), lottó számokat esetleg? 😀😀Voice
Super Bowlra mi a megérzésed? 😊
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Most Nézem Mosley és Timmons lesz a két ilb ... csak nehogy Timmons lerókázza szegényt 😀
több mint 10 éve
Jó kárpótlásnak nem rossz a PB részvétel, de jobb lett volna a Pats helyett mi jütünk a döntőbe... Mi legalább a labdákat fel tudjuk fújni 😀 .. Ez csak egy vicc volt kedves Pats drukkerek semmi sértegetés nincs benne.
több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Asszem ebben az évben megjósoltam pár dolgot előre (kb mindent? 😀 ), lottó számokat esetleg? 😀😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Úgy legyen, szerepeljen jól az összes Raven a PB-n 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
akkor a kérdés, hogy egy fecske csinált-e nyarat... 😀Collapo
Fiatal srácról beszélünk, szerintem meg akarja mutatni magát, ahogy Forsett is szeretne kitűnni, más okokból $ .

több mint 10 éve
akkor a kérdés, hogy egy fecske csinált-e nyarat... 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így van a tavalyi egy nagyon jó Pro Bowl volt pláne, hogy Foles lett az MVP 😀. Ha hasonlóan védekeznek, talán Parkey-nak is lesz esélye rá 😛
több mint 10 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Hajnalban újra lesz kinek szorítani, remélem Mosley darál 😀Voice
A probowl nem a hatalmas hitekről szól, de végül is... 😀Collapo
Tavaly arról szólt, ha olyan lesz mint tavaly akkor érdemes megnézni.

We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Hajnalban újra lesz kinek szorítani, remélem Mosley darál 😀Voice
A probowl nem a hatalmas hitekről szól, de végül is... 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Hajnalban újra lesz kinek szorítani, remélem Mosley darál 😀

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Egy kis múltidézés. 😀
több mint 10 éve
Ha olyan draftot hozunk össze mint tavaly akkor szerintem bármi lehet....
több mint 10 éve
gedam 6 263
Stez a Ravensről is írt, de nem tud ide írni, mert láma

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603Wyatt
nekem van egy olyan érzésem, hogy a steelerssel együtt kiemelkedünk jövőre a csoportból. ehhez a sorsolás miatt egy 10-6 elég lesz.
több mint 10 éve
Javítom..most hogy átnéztem a Vasas fórumra már értem
több mint 10 éve

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603Wyatt
Ezt most nem értettem ..... de lnyeg hogy nagyából lefedte a dolgokat.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603

több mint 10 éve
Tegnapi meetingek
Owamagbe Odighizuwa, DE, UCLA
Devin Smith,WR,Ohio state

több mint 10 éve
Velük volt meeting a Senior Bowlon
Utah OLB Nate Orchard,Duke OG Laken Tomlinson,Minn RB David Cobb,East Car WR Justin Hardy,Utah CB Eric Rowe

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Hany QB gurut hozunk meg? Plane hogy iden volt a legjobb Joe.. Tedford meg esetleg, ha mar CFL-bol lopunk.Igor
Én a DB coachra vagyok nagyon kiváncsiPeter
(Y) Jaja, itt előre kell lépni, ha pl.: divíziót szeretnénk nyerni jövőre.
több mint 10 éve
Hany QB gurut hozunk meg? Plane hogy iden volt a legjobb Joe.. Tedford meg esetleg, ha mar CFL-bol lopunk.Igor
Trestman szerintem el lesz foglalva a rendszerének Ravens kompatibilissé tételével (több futás, kevesebb passz és Joe erősségeinek kihasználása, gyengeségeinek elmaszkírozása) nem hinném, hogy így, hogy elismert QB gurut hoztunk belefolyna a QB coach feladatokba.
több mint 10 éve
Ha valakit nagyon érdekel Mornhinweg:

2003-2012: Andy Reiddel dolgozott Phillyben (WCO) mint OC. (QB edző Pat Shurmur és James Urban volt. McNabb legjobb évei is (QB rating) erre az időszakra (2004-2009) tehetők. M, munkáját dicséri, hogy olyan qb-ból mint Vick is kifacsart 100+-os QB ratinges évet (12 meccs 21 TD 6INT) előtte a legjobbja e tekintetbe... 81,2. Legfrissebb pedig Foles tavalyi éve, azt hiszem arra még jobban emlékszünk (27TD 2 INT 119,2 QB rating)

Blaise
Foles tavalyi éve nem értem, hogy került ide (mivel abban az évben már a Jetsben volt OC.) 😊 ...de a lényeg az, hogy QB edzőnek nagyon jó lesz....ez az ő területe és Harbaugh-val jól ismerik egymást. ( OC-ként Reidből élt sztem )Greengo
Jogos, javítom.
több mint 10 éve
Én a DB coachra vagyok nagyon kiváncsi