Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 10 éve
na végre megnéztem az sb-t ....grat a patsnek! Ezzel egyértelművé vált hogy mi benne vagyunk a legjobb négy csapatban.LOL ...Utolsó negyedben SB döntőn 10 pont hátrányban a LoB ellen 12/9 passzmutató,benne egy 8/8 GW drive.Ezek tényleg Smith ismérvei...Gondolom ha Flakon csinálja,akkor is ez a véleményed. MVP kérdésben osztom a véleményed.
Nem szeretem bradycicafiút sőt... de edelman amandola és vereen miatt nem kicsit örülök a győzelmüknek. Az mondjuk biztos hogy nem Bradycicafiú volt az mvp. Ezt a passzjátékot Alex Smith is tudta volna produkálni, de ilyen a hype.malkav
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Caroll jól gondolkodott , de rosszul sikerült. Ha elsőre futnak és nem sikerül, lemegy az óra, vagy ki kell kérni az utolsó időt. Egy incomplite passznál megált volna az óra, vagy lehetett volna TD. Az int. a legrosszabb verzió volt. Ráadásul a passz meglepőbb volt. Ha már futás, akkor Wilsonnal trükkös játékkal.A váratlanabbat választották, benézték. "Gyenge passz volt és a CB is bevállalós volt, de én is inkább futottam volna, volt még 2 lehetőség ezen kívül is."Voiceés azzal idejük se maradt volna a visszavágásra...ostoba hívás voltKlaci79
A Ravens jobb, mint a Shawks. Nem a 4-ben, hanem a GB, PATS, BR a három legjobb csapat + SSH
Üdv, jövőre keményen ismétlés az AFC döntőn!!
GOSB6
több mint 10 éve
A váratlanabbat választották, benézték. "Gyenge passz volt és a CB is bevállalós volt, de én is inkább futottam volna, volt még 2 lehetőség ezen kívül is."Voiceés azzal idejük se maradt volna a visszavágásra...ostoba hívás volt
több mint 10 éve
na végre megnéztem az sb-t ....grat a patsnek! Ezzel egyértelművé vált hogy mi benne vagyunk a legjobb négy csapatban.Nem szeretem bradycicafiút sőt... de edelman amandola és vereen miatt nem kicsit örülök a győzelmüknek. Az mondjuk biztos hogy nem Bradycicafiú volt az mvp. Ezt a passzjátékot Alex Smith is tudta volna produkálni, de ilyen a hype.
több mint 10 éve
kell a fasznak a gyűrűtök!!szerez Ő nekünk még remélem rajtatok keresztűl!Azt tudnám,hogy egy jardról egy Lynchel meg egy kétszáz kilós fullbackel ezek miért passzoltak?PeterAmiért Flacco is egy mélységit.... Isten útjai kifürkészhetetlenek. De Flacco legalább egy hamis másolatot megérdemel az idei Pats gyűrűből. 😀 Fontos szerepe volt a mai sikerben.Burkus
-
Hamis másolat????
több mint 10 éve
Azt tudnám,hogy egy jardról egy Lynchel meg egy kétszáz kilós fullbackel ezek miért passzoltak?PeterAmiért Flacco is egy mélységit.... Isten útjai kifürkészhetetlenek. De Flacco legalább egy hamis másolatot megérdemel az idei Pats gyűrűből. 😀 Fontos szerepe volt a mai sikerben.
több mint 10 éve
A váratlanabbat választották, benézték. "Gyenge passz volt és a CB is bevállalós volt, de én is inkább futottam volna, volt még 2 lehetőség ezen kívül is."

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Azt tudnám,hogy egy jardról egy Lynchel meg egy kétszáz kilós fullbackel ezek miért passzoltak?
több mint 10 éve
Ezt is behúztam, jövőhéten mondok lottószámokat, mert jó fej leszek 😀😀Jobbnak érzem a Pecct, bár futás ellen elég szarok 😀 szóval ilyen 51-49 % ha tippelnem kellene, gópecc nyer. támbrédivel.Asszem ebben az évben megjósoltam pár dolgot előre (kb mindent? 😀 ), lottó számokat esetleg? 😀😀VoiceSuper Bowlra mi a megérzésed? 😊Flacco5
A Seahawksnak fogok drukkolni 😀Voice
/jó mondjuk a RDPOY elcsalták...így az elment./

több mint 10 éve
Sokkal komplettebb szezonja volt annak az ILB-nek, Donald egyedül sackekben emelkedett ki.Egy DT és egy ILB számait hasonlítod össze, gratulálok! 😀😀 Nézz meccseket inkább utána mond, hogy ki érdemelte meg és ki nem.BaltimoreDefenseDonald megérdemelten lett DROY, ott és ahogy Ő játszik az zseniális... Mozbi jó, de Kacsa jobban megérdemelte szerintem...CollapoAaron Donald:
47 tackle 9 sack 2 ff 1 pd
Mosley:
133 tackle 3 sack 1 ff 8 pd 1 fr 2 int
Egyszerűen leírni sem tudom, hogy megérdemelte....Voice

több mint 10 éve
Nevetséges, hogy nem Mosley lett a DROY...Voicelehet legközelebb hallgathatnál a kicsit tapasztaltabb nfl-t nézőkre 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Egy DT és egy ILB számait hasonlítod össze, gratulálok! 😀😀 Nézz meccseket inkább utána mond, hogy ki érdemelte meg és ki nem.Donald megérdemelten lett DROY, ott és ahogy Ő játszik az zseniális... Mozbi jó, de Kacsa jobban megérdemelte szerintem...CollapoAaron Donald:
Mosley:
Egyszerűen leírni sem tudom, hogy megérdemelte....Voice
több mint 10 éve
Donald megérdemelten lett DROY, ott és ahogy Ő játszik az zseniális... Mozbi jó, de Kacsa jobban megérdemelte szerintem...CollapoAaron Donald:
Mosley:
Egyszerűen leírni sem tudom, hogy megérdemelte....

több mint 10 éve
Modell bácsi küdd egy számot flakfivenak névnapjára:
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
BTW Sporttv SMS száma nincs meg valakinek? Osztanám kicsit az eszet 😀
több mint 10 éve
Nincs baj, majd jövőre a DPOY, összekötve egy PO meneteléssel! 😉Erre a szezonra már csak 1 dolog maradt: kiszurkolni a Hawks győzelmét 😊
több mint 10 éve
Donald megérdemelten lett DROY, ott és ahogy Ő játszik az zseniális... Mozbi jó, de Kacsa jobban megérdemelte szerintem...CollapoHagyjad, miszter hurrá. hogy ott vannak a pro bowlon a játékosaink jobban tudja. mint mindent, mindenkinél, meg úgy egyébként is 😊 Én voltam a hülye, hogy írtam...
több mint 10 éve
Donald megérdemelten lett DROY, ott és ahogy Ő játszik az zseniális... Mozbi jó, de Kacsa jobban megérdemelte szerintem...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Bár tudnám valamibe is nézni a véleményed. Még jó hogy általában tévedsz.Nevetséges, hogy nem Mosley lett a DROY...VoiceEgy domináns DT aki Watt után kb a második legjobb lineman volt tavaly vs Mosley aki a csapaton belül sem volt a legjobb ILB...Blaise

több mint 10 éve
Nevetséges, hogy nem Mosley lett a DROY...VoiceEgy domináns DT aki Watt után kb a második legjobb lineman volt tavaly vs Mosley aki a csapaton belül sem volt a legjobb ILB...
több mint 10 éve
Nevetséges, hogy nem Mosley lett a DROY...

több mint 10 éve
Nem rossz kezdés 😀

több mint 10 éve
Ezt nem olvastam, így azért más, nah majd meglátjuk a meccsen mi lesz 😊www.msn.com/en-us/sports/nfl/nfl-to-assist-seahawks-in-iding-pats-ineligible-receiver-sets/ar-AA8Kcb4?ocid=U146DHPFelfogás kérdése, de az NFL cáfolta PC-t a jelzéssel kapcsolatban....
késő bánat kedves NFl illetékesek...
egyébként a Colts ellen Solder TD-je is szabálytalan volt, ahogyan az is ahogy ellenünk Vereen a pálya elhagyása nélkül lett egyik playról a másikra ineligible majd eligible...Blaise
"Blandino said that Seahawks coach Pete Carroll was mistaken when he told reporters that a new signal would be utilized to help identify eligible or ineligible receivers. "The new signal, it's not really a new signal ... the signal is basically what occurred during the AFC Championship Game. Walt Anderson, our referee, he pointed at the player, No. 47, he waved his arms like an incomplete pass and then pointed at the player again. So that will be the mechanics of it."
www.nfl.com/news/story/0ap3000000465388/article/blandino-nfl-to-talk-expanded-use-of-instant-replaydarth king
több mint 10 éve
gedam
6 263
én ezért írtam a pecces kollegáknak, hogy olyan az ő csapatuk, mint az f1-ben a redbull. folyamatosan keresik a kiskapukat a rendszer hibáit, holtszezonban szerintem jogászok vizslatják a szabálykönyvet és keresnek pontatlanságokat a megfogalmazásban. nem bántásból írtam, de törölték. egyszerűen annyira szeretnek győzni, hogy az mindent felülír. nincs ezzel gond. ilyenek oszt jónapot.A zsenialitásnak sokféle értelmezése van. Ezek szerint van olyan is ami azt tartja zseniálisnak ha a rendszer hibáit aknázza ki és ha közben szabályt is szeg nem bukik le. Szobrot neki 😊Blaisewww.msn.com/en-us/sports/nfl/nfl-to-assist-seahawks-in-iding-pats-ineligible-receiver-sets/ar-AA8Kcb4?ocid=U146DHPezt nem fogták fel sokan és tartották óriási húzásnak belicektől. amikor ez is csak egy volt a sportszerűtlen húzásaiból.a trükk nem a felállás volt, hanem a bírói jelzések hibáinak, bírók hibáinak kihasználása.gedam
egyébként a Colts ellen Solder TD-je is szabálytalan volt, ahogyan az is ahogy ellenünk Vereen a pálya elhagyása nélkül lett egyik playról a másikra ineligible majd eligible...Blaise
több mint 10 éve
www.msn.com/en-us/sports/nfl/nfl-to-assist-seahawks-in-iding-pats-ineligible-receiver-sets/ar-AA8Kcb4?ocid=U146DHPFelfogás kérdése, de az NFL cáfolta PC-t a jelzéssel kapcsolatban....
"Blandino said that Seahawks coach Pete Carroll was mistaken when he told reporters that a new signal would be utilized to help identify eligible or ineligible receivers. "The new signal, it's not really a new signal ... the signal is basically what occurred during the AFC Championship Game. Walt Anderson, our referee, he pointed at the player, No. 47, he waved his arms like an incomplete pass and then pointed at the player again. So that will be the mechanics of it."