Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nicholas Morrow

Tapek: vs Chiefs (in LV), vs Colts, vs Saints, vs Broncos

Jó cover linebacker. Szépen felvesz egy futót a flat zónában, akár egy wheel routen, nem probléma, ha TE-vel kell mennie, nem probléma, ha ki kell mennie man coverban egy WR-re, keresztútvonalakat is szépen vesz fel ha zónázik. Egy szóval passz ellen egy átlag feletti LB. Ahogy azt az ember el is várhatja egy college safetyből lett LB-től. Jól olvassa a screeneket, play action passzoknál hamar reagál. Egyszó mint száz, jó cover LB.
Amiről Eberflus beszélt - speed. Ez bőven megvan benne. Tulajdonképpen mint Okereke a Coltsban.
Ami a baj, hogy rossz futás elleni védő. Egyrészt nem nagy, nem is erős, blokkokról egyetalán nem jön le, sokszor hezitál, rossz szögeket választ, átlagos szerelő.
Ha most ezt kombinálom azzal, hogy Roquan is gyönyörűen betud ragadni futás ellen a blokkokba... nem a futás elleni védekezés lesz a csapat erőssége, ha párban ő lesz Smith-szel. S ez baj, passz ellen viszont rendben lesznek ketten.

Ennyi pénzt megér egyébként.
több mint 2 éve
Muhammad érkezett a Coltstól, ahogy Tüsi jósolta is.
Proki_
Ehhez nem kellett nagy jóstehetség.
2 év össz 10 millió.
Tőle pontosan tudod mit kapsz a pénzedért. Egy remek rotációs játékos. Átlagos pass rusher, fegyelmezett és jó futás elleni edge játékos. Munkamanias, példakép, okos, fegyelmezett, mindenki imádja, kiváló csapatárs, csak limitált képességű. A nulláról felküzdötte magát idáig.
Akkor leszünk jó franchise, ha a Muhammad kaliberű játékosokat mi kineveljük magunknak. De ehhez kell idő.

Remélem Turayt is elhozzuk, aki inkább sérült lesz, mint egészséges, de ha netán elkerülnék a sérülések breakout évet tolna. A faszi jó játékos.

Attaochunak hamár edge játékos jött, ma lesz aktív 250k roster bónusza. Nem tudom miért nem rúgtuk még ki, ő nem 4-3 edge.
több mint 2 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 98
Muhammad érkezett a Coltstól, ahogy Tüsi jósolta is.
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Akkor maradt a tátongó lyuk papíron is a védőfal közepén. Szerintem ez az amúgy nem grandiózus terveket is borítja. Csak ne kezdjenek el kapkodásba.

Érkezett is azonnal Justin Jones DL a Chargerstől. Az ég világon semmit nem tudok róla, de minden bizonnyal depth igazolás, mint kezdő. Poles évi kétszer láthatta. 2 éves szerződés.
tüsi91
Nézegettem a prospekteket. ha a Dl-be húzunk először, ki maradhat bent a második körre? Leal, Wyatt tetszene? Vagy később húzunk.

OL emberekből is nagy run lesz.
Valahol CB-t mockolnak nekünk 39-re.

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Nem jön Ogunjobi.
Rossz a pszihikálja.
Bazzani
Sajnálom a játékost, de ezzel Poles eddigi egyetlen kérdőjeles döntése is semmisé vált. Így újra 100%-os találati arányú az új GM.
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Akkor maradt a tátongó lyuk papíron is a védőfal közepén. Szerintem ez az amúgy nem grandiózus terveket is borítja. Csak ne kezdjenek el kapkodásba.
tüsi91
Lehet még jól is jövünk ki ebből. Lesznek még cutok stb csak találunk valakit, ha nem akkor marad a draft. Viszont akkor kell igazolni még egy kezdő kaliber OL vagy WR…
Tomcsik
Justin Jones érkezett a DLbe.

több mint 2 éve
Patrick azt mondta center lesz. Azaz Whitehair vagy guard vagy megy.
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
tüsi91
Lehet még jól is jövünk ki ebből. Lesznek még cutok stb csak találunk valakit, ha nem akkor marad a draft. Viszont akkor kell igazolni még egy kezdő kaliber OL vagy WR…

több mint 2 éve

Érkezett is azonnal Justin Jones DL a Chargerstől. Az ég világon semmit nem tudok róla, de minden bizonnyal depth igazolás, mint kezdő. Poles évi kétszer láthatta. 2 éves szerződés.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 955
Nem jön Ogunjobi.
Rossz a pszihikálja.
Bazzani
LOL 😀 Utoljára Brockers-nél volt valami hasonló ha jól emlékszem
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Nem jön Ogunjobi.
Rossz a pszihikálja.

több mint 2 éve
Equanimeous St Brown jön. Ex Packs. Remélem kb WR 5 nek…
Tomcsik
Byron Pringle ex Chief WR jött egy évre. Poles ismeri. Ő is inkább WR3-4 tavaly volt a legjobb szezonja a KC-ben. 568 yard, 5TD
Tomcsik
Láthatjuk, hogy akkor tényleg az a FA stílus, amit elmondtak.

Egyébként én teljesen látom a koncepciót mit akarnak. Mooney WR1/2, aki feláll a pályán mindenhol kint, slotban, ha úgy van a backfielden. Pringle slot WR. St. Brown WR4, aki a magasságával és a sebességével ad egy depthet a pálya szélén mély útvonalakon, postokon, stb és a jelenlegi OC tökéletesen ismeri, valamint egy jó blokkoló a szélén, márcsak a mérete miatt is. 2022 draft egyik második köre pedig egy X elkapó, akit van egy teljes szezon felépíteni, az sem baj, ha hibázik. 22 egy tanuló év.

Szerkeszt.: Pringle. Kicsit sokallom ezt a 6 miilió maxot neki. Jó éve volt, de tavaly Byrd ugyanúgy egy karrier évből jött 1 millióért. Az oké, hogy Byrd használhatatlan volt aztán, meg tavaly a Covid- salary cap csökkenés miatt nem is dobálták a nagy szerződéseket ilyen srácoknak, meg ugye nem tudjuk Pringlnek milyen volt a kereslete.

Mindenesetre látom a logikát, hogy slotba nem jött Smith-Schuster, cserébe jött 1 vagy 2 polccal lejjebb lévő játékos fele annyiért. Úgy néz ki ez lesz a trend. Nincs probléma ezzel, de jól kell majd draftolni.

Van azért valami, amiben a liga élén vagyunk.

halott pénz:
1. Bears- $45.2M
mortirolo
Pucolós év van, lesz ez bőven 50 millió felett is. Nincs probléma ezzel sem.

A Cohen, Trevathan post june 1 cuttal szép összeg fog majd felszabadulni a szezonra, s lehet szemezgetni nyugodtan a roster szűkités áldozatainál szeptemberben. Okos lépés.

Azt is látni, hogy a keret jelen állapota nem teszi lehetővé, hogy kompenzációs pickeket gyűjts 2023-ra. Hiába olcsóbb depth igazolasok. S ezt akkor is mondom, hogyha a még beleszámító játékosok átlag fizetése idén magasabb lesz, mint pl. tavaly volt.

Damien Williams Falconsba igazolt. Wilkinson és Tabor után a 3. játékos. Pace ott lett valami FO tag, szóval a miertje is megvan miért lettünk ennyire népszerűek.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
Byron Pringle ex Chief WR jött egy évre. Poles ismeri. Ő is inkább WR3-4 tavaly volt a legjobb szezonja a KC-ben. 568 yard, 5TD

több mint 2 éve
Az igen a sajtik elcserélték Adamst a Raidersbe…
Tomcsik
vajon áron rábólintott-e, vagy újabb dráma indul?

nem egy uncsi offseason
briareos
Jó kérdés, fene tudja. Minden esetre a WR draft elég mély, pick is lesz nekik szóval ha Adams tényleg nemet mondott évi 24 millára akkor Rodgers vagy nem én is tradeltem volna…

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Tomcsik
vajon áron rábólintott-e, vagy újabb dráma indul?

nem egy uncsi offseason

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Robinson Ramsbe igazolt.
3 év 46,5 millió.
Tavaly mi ennél többet ajánlottunk neki....
Jó játékos, de vérlázítóan baszott bele.
tüsi91
Kevesebbet kapott mint vártam. Azt hittem meg fogja kapni az évi 18 környékét amit mi ajánlottunk neki tavaly…

Mondjuk legalább gyűrűért mehet és valami QB szerű dolog fog dobálni neki.

Azt nem tudom hogy a Rams honnan szarja a capet…
Tomcsik
Nekik most van nyitva az ablak, ilyenkor mindent is bele kell tenni, hogy kihasználd a lehetőséget. Nálunk jelenleg a csődgondnok takarítja el a romokat, közben meg már kéne önteni a betont az alapba. A bankszámlánk meg üres. Nem egy egyszerű feladat.
több mint 2 éve
Van azért valami, amiben a liga élén vagyunk.

halott pénz:
1. Bears- $45.2M
több mint 2 éve
Equanimeous St Brown jön. Ex Packs. Remélem kb WR 5 nek…

több mint 2 éve
Robinson Ramsbe igazolt.
3 év 46,5 millió.
tüsi91
Kevesebbet kapott mint vártam. Azt hittem meg fogja kapni az évi 18 környékét amit mi ajánlottunk neki tavaly…

Mondjuk legalább gyűrűért mehet és valami QB szerű dolog fog dobálni neki.

Azt nem tudom hogy a Rams honnan szarja a capet…

több mint 2 éve
Robinson Ramsbe igazolt.
3 év 46,5 millió.
több mint 2 éve
Feltételezem, hogy jön 4 olyan aki UFA és többet kap mint 2,5 millió.

Bars --> Raiders
Tabor --> Falcons
több mint 2 éve
Elijah Wilkinson --> Falcons
tüsi91
Remélem lesz pár comp pick jövőre …
Tomcsik
Szerintem nem lesz.

In: Ogunjobi 13, Patrick 4, Morrow 3 (Morrow szerintem még beleszámit majd)
Out: Daniels 8,75, Nichols 5,5, Grant 4,5 (Burns 2 millió nem számít már szerintem), Wilkinson, O'Donnell nem kap 2 felett.

Aki még benne lesz: Dalton, Robinson, Hicks, talán Ifedi
A többiek nem kapnak 2,5 millió felett.
tüsi91
Hát attól is függ kiket hozunk. Ha pl cutolt játékosokat akik nem számítanak bele a comp pickbe …
Robinson azért jó nagy pénzt kaphat, gyanítom hogy Hicks is kapni fog vagy 5 millát ha nem többet. Lehet még ebből 1-2 comp pick ha ügyesen csinálják…

több mint 2 éve
Úgy látszik La’el Collins kikerül a piacra… Felőlem őt túl is fizethetjük csak hozzuk el.
Pont egy ilyen féle fazon hiányzik a falba. Egy igazi “nasty” blokkoló…

több mint 2 éve
Elijah Wilkinson --> Falcons
tüsi91
Remélem lesz pár comp pick jövőre …
Tomcsik
Szerintem nem lesz.

In: Ogunjobi 13, Patrick 4, Morrow 3 (Morrow szerintem még beleszámit majd)
Out: Daniels 8,75, Nichols 5,5, Grant 4,5 (Burns 2 millió nem számít már szerintem), Wilkinson, O'Donnell nem kap 2 felett.

Aki még benne lesz: Dalton, Robinson, Hicks, talán Ifedi
A többiek nem kapnak 2,5 millió felett.