Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Larry Ogunjobi érkezett.
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Trubisky -> Pittsburgh
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Megvan az első igazolás mióta elkezdődött a tampering időszak.

Érkezett Trey Koziol a Chiefstől, s társ Player Personel Director lesz.

Trubisky időközben alairt a Steelershez. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mit tud kihozni ott. Azért az egy jó környezet, jó franchise.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
Noteboom kapott egy 3 év 40 millio/25 garantált szerződést a Ramstől.
Azt hiszem picit elkalibráltam magam a piaci értékek kapcsán, legalábbis nála biztosan kevesebbet mondtam volna 5-6 millióval.
több mint 2 éve
A számok nem hazudnak:
2013 óta a Bears 113 szabadügynököt szerződtetett, ami a legtöbb a ligában.
A Green Bay Packers ezzel szemben 40-et...

Ahhoz nem kell nagy ész, hogy valaki piaci áron vásárolgasson. Mondjuk Pace-nek még az sem ment nagyon. Hozzáadott értéket a GM a drafton és a kineveléssel tud teremteni. Remélem, hogy Poles ilyen GM lesz és majd akkor vásárolgat, amikor már csak az a 2-3 ember hiányzik a SB run-hoz. Eddig mindenesetre jól csinálja.
több mint 2 éve
Defenzív oldal - 3. rész
Secondary

Ez az egyetlen olyan egység, amellyel lövésem sincs mit akarunk kezdeni. Eberflus anno a Coltsnál az emberanyag miatt egy cover2 alapú sémával kezdett, a végére ez inkább cover 3 felé tolódott el. Tavaly mi játszottuk a legtöbb cover 1-et a ligában, ami ezzel az állománnyal a mellékelt ábra szerint nem volt a legjobb ötlet.
Cover 3-hoz szerintem a free safety adott - igen Jacksonban én bízok, hogy egy olyan rendszerben, ahol neki kell hátul bejátszani a pályát még lehet jó. Jaylon zónában sokat fejlődött, szerintem vele nem lesz gond. A másik oldal a kérdés, és ami ennél is nagyobb, hogy a nickel corner ki lesz. Mert Kenny Moore a Coltsban egészen remek játékos, aki mind passz ellen, mind futás ellen top a posztján.

Graham, Vildor, Shelley három fiatal az első kettő kissé alulméretezett corner, Shelley csak slot CB, annak meg szószó. Grahamről a minta jó, csak kevés.

Tehát nálam a piac nyitás előtt hiányzik egy klasszikusabb strong safety, egy kezdő szélső corner és egy nickel corner. A safety poszton Houston-Carsont szerintem visszahozzák, tudják hogy használható a védelemben és az ST legjobb embere volt. Bush mehet, Gipson mehet. Nem tudom, hogy van-e mindenre muníció, szerintem nincs, s akkor azt mondom, hogy egy strong safetyt eltudsz rejteni a pályán. Ha cover 2, akkor már tán kevésbé.

Cornerback
Nem írok most egyesével neveket, mert tényleg ötletem sincs mi lesz az elképzelés. Charvarius Ward igen jó opció, népszerű is, jó párja lenne Jaylonnak. Leírok most több nevet, lesz köztük olyan is, amit más csapat drukkerei kinevetnek, de én nem vetném el: Kevin King, Akhello Whiterspoon, Mike Hughes, Eli Apple, Levi Wallace, Rasoul Douglas. Tényleg ötletem sincs. Én még Burnst sem vetném el, szerintem jól játszott a szezon végén, mikor berakták. DJ Reednek a Hawksból mondjuk nagyon örülnék, mint slot corner.

Safety
Ide jön én azt hiszem egy toldozás-foltozás, talán Ronnie Harrison a Brownsból, akit eltudok képzelni, de a Coltsban is nagyon sokan megfordultak safetyben. Valahova nem jut majd se draft pick, se pénz, hanem jön 2-3 ember veterán minimummal vagy a közelében, aztán hátha egyikből kipattan egy jó szezon. Ha csak a strong safetyn lógna a védelem, akkor igen rendben lennék.

Ryan Pace megtudta lepni az embert mindig valami váratlan igazolással - inkább negatív értelemben. Az eddigiek alapján nem tartom elképzelhetetlennek, hogy lesznek fanyalgások, hogy nem igen igazolunk a piacon idén. Ami ennek ellentmond, hogy 6 draft pickből várat nem lehet építeni. Mindenesetre az olyan kevésbé jó csapatok drukkereinek mint a mienk a máricus közepétől május elejéig tartó időszak az esztendő tán legjobb része. Aztán egyszer talán valamikor, még mielőtt az ember eljut a Marsra még lehet, hogy januárban sem azért fogunk játszani, mert a 18. játékhét átcsúszik arra az évre.
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Hmm Cooper egy 5. és egy 6. körért ment a Brownsba. Ennyiért ingyen volt.
Tomcsik
Hátha így megtudjuk szerezni Landryt
ricsiii83
30 éves játékos. 14 milliós cap hittel trade esetén (ha csak a Browns nem vállalna át valamennyit), akinek 2023-ban lejár a szerződése.
Nem látom azt, hogy Ryan Poles miért is tradelne érte. Miért kellene a csapat jelen állapotában Jarvis Landryért tradelni?

Piacról fogunk igazolni és nem fogunk feladni draft picket.
tüsi91
Egy szóval sem lett megemlítve, hogy tarde utján szerezzik
meg. Ahogy említetted.. 15m contract, + 30 éves. Senki sem fog érte picket adni. De cut után bőven meg lehet 7-8m próbláni. Slotba még most is átlag feletti, nekünk meg szélső wr sincs, nem hogy slot.
ricsiii83
Ezért hajtjuk Smith-Schustert. Olcsóbb és 25 éves. Landry én azt gondolom nem illik bele abba a profilba, amit ki keresünk. Juju ráadásul nem kimondottan slot WR, vagy inkább azt mondom, hogy képes kint is játszani. Nekem a személyisége annyira nem jön be, de az elmúlt 2 éve csalódás volt (Big Ben a végére totál elfogyott), nyomott áron lehet szerezni egy olyan srácot, aki fiatal és motivált, hogy visszatérjen a sérülése után. Lehet atbasztak minket a presszkonferencian, de az ott elmondottakból tudunk egyelőre kiindulni. S abba Smith-Schuster beleillik.
tüsi91
Állítólag rá is megyünk majd Juju-ra. Azért szépen indult a karrierje és lehet nem ő lett sokkal rosszabb hanem Big Ben teljesítménye esett vissza és ez meglátszott az övék is. 25 éves. Ahogy te is mondtad tökéletesen illik a Poles által felvázolt profilba. Sérülése is volt, bizonyítani akar hogy legyen még egy nagy szerződése. Ha 8-10 milla körül jönne az nem lenne rossz. Mondjuk az én emberem inkább D. J. Chark lenne.

több mint 2 éve
Defenzív oldal - 2.rész
Linebacker

4-2-5. Szóval keresünk egy embert és induljunk ki abból, hogy Roquant egy will LB-nek szánjuk és keressük mellé a középső LB-t. Ogletree visszahozatala nincs benn a pakliban.

MLB 1 Anthony Walker
Ez egy meglehetősen jól besaccolható tipp. Van közös múlt Eberflussal és keresünk egy adekvát megoldást 2 évre. Ahogy a Colts anno leváltotta egy atletikusabb srácra, mi is követhetnénk ezt a mintát majd. Viszont kell Roquan mellé egy megbízható tackle gyár, aki fejben is képben van a játékkal. Walker minden szempontból ideális tehát.

MLB2 Jordan Hicks
Szerintem Hicks > Walker, de Walker 4 évvel fiatalabb és játszott Flus alatt (meg olcsóbb). 2 évre ő is megoldás lenne, ráadásul mivel kirúgták így a komp pick formulába sem számítana bele.

Ha valamelyikük jön, akkor rendben is vagyunk.

Mi van akkor ha base felállás van, mert olyan is lesz.
Van egy olyan opció, hogy draftolunk valakit, aki idővel lehet MLB, ameddig tanul, addig pedig azt a limitált snapszámot, mind sam elviszi. De 6 pick nem sok még mindig és nem feltétlenül egy ILB-re kellene elcseszni.

SLB1 Zaire Franklin
Szintén Colts. Olcsó, tudja a stáb mit tud és jó ST ember.

Snowdenben én nem látom a "belső LB-t". Talán Caleb Johnsont még itt el lehet képzelni, ha belülről akarunk megoldást.
több mint 2 éve
Ha jól játszik, már hogy a fenébe nem lenne nagy üzlet.
De ez a hozzászólás most komoly?
Tehát nem éri meg idehozni egy 10 milliós játékost (szerintem inkább 8), mert ha jó lesz, akkor 15 milliót kellene neki fizetni majd fizetni x év múlva. 😂😂😂

Attól függetlenül meg, hogy ki és hányan jönnek a piacon, fogunk a drafton elkapót húzni. Még azt sem tartom kizartnak, ha tudunk picket még szerezni, akkor kettőt is.
tüsi91
Komoly és remélem újraolvasás után már érthetőbb lesz, de ha mégsem akkor:

Ha jól játszik, az jó a csapatnak, de az nem "üzlet". Az üzlet az, hogy ha kiválasztod Mooneyt az 5. körben, és összehoz neked fillérekért évente 1000 yardot és ha valaki vinni akarja, akkor ad érte cetlit. Pont azért tartunk, most ott, ahol, mert Pace nem tudta mi az hogy üzlet. Pénzt és draft tőke hegyeket adtunk a semmiért.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 2 éve
Ha jól játszik, már hogy a fenébe nem lenne nagy üzlet.
De ez a hozzászólás most komoly?
Tehát nem éri meg idehozni egy 10 milliós játékost (szerintem inkább 8), mert ha jó lesz, akkor 15 milliót kellene neki fizetni majd fizetni x év múlva. 😂😂😂

Attól függetlenül meg, hogy ki és hányan jönnek a piacon, fogunk a drafton elkapót húzni. Még azt sem tartom kizartnak, ha tudunk picket még szerezni, akkor kettőt is.
több mint 2 éve
Tomcsik
ricsiii83
30 éves játékos. 14 milliós cap hittel trade esetén (ha csak a Browns nem vállalna át valamennyit), akinek 2023-ban lejár a szerződése.
Nem látom azt, hogy Ryan Poles miért is tradelne érte. Miért kellene a csapat jelen állapotában Jarvis Landryért tradelni?

tüsi91
meg. Ahogy említetted.. 15m contract, + 30 éves. Senki sem fog érte picket adni. De cut után bőven meg lehet 7-8m próbláni. Slotba még most is átlag feletti, nekünk meg szélső wr sincs, nem hogy slot.
ricsiii83
Ezért hajtjuk Smith-Schustert. Olcsóbb és 25 éves. Landry én azt gondolom nem illik bele abba a profilba, amit ki keresünk. Juju ráadásul nem kimondottan slot WR, vagy inkább azt mondom, hogy képes kint is játszani. Nekem a személyisége annyira nem jön be, de az elmúlt 2 éve csalódás volt (Big Ben a végére totál elfogyott), nyomott áron lehet szerezni egy olyan srácot, aki fiatal és motivált, hogy visszatérjen a sérülése után. Lehet atbasztak minket a presszkonferencian, de az ott elmondottakból tudunk egyelőre kiindulni. S abba Smith-Schuster beleillik.
tüsi91
Juju most egy kb. 10 milliós játékos. Ha idehoznánk és jól játszana, akkor az megérné nekünk, de nem lenne egy nagy üzlet, mivel 3 év múlva pont ott lennénk vele, mint most ARII-vel. 28 éves lenne és nem kapnánk érte semmit, megtartani meg 15 millióba kerülne. Ha csak magát a játékot nézzük, akkor ez egy jó döntés lehet, de ha üzletileg is előre szeretnénk lépni, akkor azt a drafton lehet megtenni. Egyébként Juju egy második körös választás volt, abból pedig most van nekünk kettő is és lehetne még több is, ha lefelé mozognánk.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 2 éve
Tomcsik
ricsiii83

tüsi91
ricsiii83
több mint 2 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Tomcsik
ricsiii83

tüsi91
ricsiii83
7-8M-ért nyilván mi is megtartanánk...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Nem lesz itt nehéz WR-t szerezni, mikor egy marék szotyiért dobálják utánad az Amari Cooper-eket. Remélem ennek ellenére mi inkább a draft-on fogunk vitézkedni.
több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Tomcsik
ricsiii83

tüsi91

több mint 2 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 98
Turay ráadásul egyérteműen magyar származású 😃
több mint 2 éve
Jöjjön a defenzív oldala a labdának. 1. rész
Itt megkerülhetetlen lesz, hogy a Colts szinte komplett védői stábja átjött ide. Nagyon meglepne, ha legalább 2-3 ember ne jönne, már csak amiatt is, hogy segítsenek az itt maradtaknak és a máshonnan érkezőknek a terminológia és a rendszer elsajátításában. De úgy is mondhatnám, hogy igazából jöhet mindenhova ember.

Belső védőfalember
Mivel 4-3 one gap rendszer lesz, ezért nem kellenek nagy méretű játékosok és az elsődleges feladat a penetráció, azaz a Te lyuk felelősségedbe robbanj be passzjátéknál, futójátéknál meg ne toljanak el onnan. Leegyszerűsítve ennyi a feladat. Szóval, ha valaki majd scoutolni akar belső védőfalembert a draftra, akkor az első lépés robbanékonysága egy fontos szempont legyen, főleg ha 3T defensive tacklet nézeget (meg 310 font fölé sem kell nézegetni). Ami az 4-3 NT-t illeti akkor azt mondom, hogy szerintem azt Blackson megtudja játszani, sőt betippelek egy olyat, hogy kimondottan jó szezonja lesz. A keretben 3T DL játékos nálam Edwards, neki szintén feküdni fog szerintem ez, az más kérdés, hogy nálam ő szituációs rusher és nem kezdő játékos. Tonga fene tudja, neki ez a gap váltás nem jön be szerintem, de goalline és short yardage run stufferként talán maradhat. Aztán el is fogytunk.
Nichols: középkategóriás belső falembereknek mindig van piaca. Ha visszahoznánk örülnék neki, de nálam ő is inkább 4-3 NT, mint 3T, viszont ettől függetlenül a rotációban jó lenne, csupán nem az a kaliber, aki a védelemnek az alappillére lenne. Az másik kérdés, hogy nem szoktak kiengedni a piacra olyat, akire ráhúzol a frontban egy védelmi sémát.

DT1 Larry Ogunjobi
Nagyon szép szezont hozott össze a Cincyben, kár, hogy a végére megsérült. A piacon szerintem ő a legjobb 3T védő. Nem extra passz siettető, de cserébe futás ellen jó játékos. 10 millió környékére (inkább alája) teszem a pénzét. Ő az, akiben látom azt, hogy alapköve lenne egy védelemnek.

DT2 Jarran Reed
Ő egy picit nagyobb, mint egy általam és Eberflus által játszatott 3T (és idősebb is), de egy stop gap megoldásnak, amíg fel nem építünk valakit eltudom képzelni.

DT3 Rasheem Green
Ő viszont picit alulméretezett nekem, s inkább egy Edwards féle szituációs rusher, mint nem full-time kezdő.

DT4 BJ Hill
Neki is jót tett, hogy a Bengalsba került és remek évet rakott össze. A gondom vele az, hogy nem szeretem az egy évet (vagy inkább félévet) teljesítő játékosokat.

DT5 Solomon Thomas
Lásd Green, de cserébe nem is produktív annyira. Jobb éve volt az előző, 1/3 pick anno, valaki ad neki majd még egy esélyt.

DT6 Tyquan Lewis
Eberflus játékosa volt a Coltsban. Olyan DT/DE hibrid. Lehet olcsón elhozzuk majd.

Ezek a srácok inkább 3T védők, a nagyobb darabokat nem listázom ki. Ha Nichols nem jön vissza, akkor a piacról legalább 2 embert várok (nyílván olyat is, aki nincs a listán rajta). Viszont a drafton meg kell találni azt az embert, aki megoldja a 3T posztot. Simán eltudom képzelni, hogy valamelyik korai pick DT lesz.

Edge
Mack távoztával jelentősen meggyengült a pozíció. Quinntől (ha marad) mindenki várjon egy nagyobb visszaesést. Gipsont most így a Mack trade után nagyon szépen felszopták, de én nem vagyok feltétlen lenyűgözve tőle. Neki szerintem jobban áll majd a klasszikusabb 4-3 end, mint a 3-4 OLB, de ettől függetlenül én nem látom benne a 2021-es szezon alapján a top kalibert. Nyilván nem is feltétlen elvárás, de kellene még előrelépni, hogy azt mondhassuk, hogy ő egy stabil kezdő. Az mindenesetre plusz szerintem a stábnak, hogy jöttek tőle a turnoverek. Attaochu majd cut, ő nem 4-3 end. Kamara fene tudja én látok benne potenciált, de koliból kijőve még DT volt, lefogyasztották külső OLB-nak, most valamit visszavehet és talán megpróbálnak vele egy 4-3 DE-t. Snowdent ezzel az alkattal nem tudom. Se nem DE, se nem LB. Atletikusnak atletikus, lesz vele valami, de nem fűzök reményt ehhez a projekthez.

Edge1 Al-Quadin Muhammad
Megbízható munkásember, aki karrierévből jön. Eberflusék fejlesztették fel, teljesen logikus lenne, ha követné őket ide.

Edge2 Dorance Armstrong
Szintén jól sikerült az utolsó éve a rookie kontrakjának. Ő is egy használható rotációs játékos. Nem több.

Edge3 Kemoko Turay
Na ő az, akire szerintem figyeljetek. Nekem a személyes kedvencem lett. Amikor játszott szerintem megmutatta, hogy egy jó speed rusher. A gond az, hogy inkább nem játszott, mint igen. Szintén Colts, tehát a párhuzam megvan. Benne simán látom, hogy ha valami csoda folytán a csillagok együttállnának neki és végig játszana egy szezont sérülések nélkül, akkor nyernénk vele egy 30-35 pressuret összehozó rotációs edge rushert.

Edge4 Ifeadi Odenigbo
Neki nem jött be a Brownsos kirándulás, de lőtte a Vikingban 2020-ban és szerintem előtte is nagyon jó dolgokat mutatott. Ő egy kicsit nagyobb darab az erő és a sebesség kombinációja. Egy töltetet mindenképpen megérne.

Ha felmutatnánk egy Quinn, Gipson, Turay, Odenigbo, ??? ötöst én abszolút elégedett lennék.

Folyt. köv.

több mint 2 éve
Tomcsik
ricsiii83

több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Tomcsik

több mint 2 éve
Tomcsik
Sok pénzt kell neki adni. Jó játékos, de nekünk idén nem lett volna szükségünk rá.
davemayer
Ja most néztem hogy 20 milla/év. Poles most pucolt ki eg csomó capet és gondolom nem akart 20 misit egyből elverni belőle…

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Tomcsik
Sok pénzt kell neki adni. Jó játékos, de nekünk idén nem lett volna szükségünk rá.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Remélem Jackson és Montgomery marad, rájuk azért lehetne építeni a jövő csapatában. Nem hiszem hogy kapnánk olyan érteket értük amivel jobban járnánk, mindkettő kezdő kaliber.
davemayer
Jacksonnal az a baj, hogy várjuk, hogy az a játékos legyen újra, aki legutóbb 2018-ban volt. Én adnék neki még egy évet, hát ha egy új rendszerben ismét jó lesz. Sok dologban Jackson még mindig jó, de a labdaszerzések elmaradnak. Remélem Eberflus meghagyja őt a hátsó területeken játszani. Egy cover 3-ban free safety vagy cover 2-ben akár egy robber vagy egy hátsó safety játék kimondottan jól állna neki. Viszont az alap dolgok keménység, fizikalitas, na ezt Jackson nem tartalmazza. Ha nem javul jövőre cut.

Monty jó játékos, de azon a poszton legkönnyebb pótolni az embert. Ha jön érte trade ajánlat én felőlem mehetne.

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Remélem Jackson és Montgomery marad, rájuk azért lehetne építeni a jövő csapatában. Nem hiszem hogy kapnánk olyan érteket értük amivel jobban járnánk, mindkettő kezdő kaliber.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Hamár hétfőtől kezdődik a tampering idő, akkor pár játékos, akikre szerintem érdemes figyelni. Első körben a támadóoldalt nézem.

Elkapó:
Piacról szerintem 2 elkapó jön, aki komolyabban számításba vehető, plusz a draftról jön valaki (ha lesz több pick, akkor 2-en is).

WR1 DJ Chark
Nem titkoltan a személyes kedvencem, tökéletesen beleillik abba a képbe, amit a csapatról kiakarnak alakítani. Atletikus, magas (tán vékony) elkapó, remek sebességgel. Súlyos sérülésből jön vissza, volt már több mint korrekt éve. Tökéletes kiegészítése Mooneynak a pálya szélén. Én azt gondolom, hogy bőven van benne elsőszámú elkapó potenciál, mert korrekt route runner (nem elit), jó kezei vannak, képes nyerni egy az egyben jump ballt is, s a sebességéből adódóan hosszú passzoknál is veszélyes. Pálya közepén viszont szerintem nem lehet annyira használni, vagy legalábbis eddig nem tették, de erre ott lenne Mooney és a drafton érkező emberke.

WR2 Christian Kirk
Ő inkább slot WR nálam, de őt bárhol megtudod találni a pályán. Nem lesz ő sohasem elsőszámú elkapó, de van benne az a short area quickness, ami miatt célpont lehet nálunk. Ha ő jönne a piacról, akkor a drafton inkább a klasszikusabb szélső elkapókat kellene scoutolni.

WR3 Juju Smith-Schuster
Én mondjuk őt nagyon nem kedvelem, de neki pont úgy alakult az elmúlt 2-3 éve, hogy teljesen beleillik a képbe, hogy olyan játékosokra hajtunk, akik motiváltak, hogy kapjanak egy új esélyt, de kellő potenciál van bennük. Ő nálam megint nem az elsőszámú kaliber, inkább egy 2.-3. WR a rosteren. Viszont őt a pályán bárhova feltudod rakni.

WR4 Marquez Valdez-Scantling
Sajnos nem lehet elengedni a Getsy kapcsolatot, hogy jöjjön egy olyan elkapó, akit ismer. Valdez-Scantling egy elsőrangú mélységi célpont, kiváló sebességgel és mérettel, komoly drop problémákkal. Aki emlékszik még Bernard Berrianra a 2000-es évek közepéről, akkor nagyjából ő az egy 15 évvel később. Viszont ő nálam nem első és nem is második számú elkapó, hanem egy mélységi célpont. Vele nem oldod meg azt, hogy egy 3&6-nál megtaláld egy 8 yardos first downért.

Tight end
Tippre általában 3 WR lesz majd a pályán és 1 TE, ezért nem olyan létkérdés ez. Ha James visszajön, akkor pláne nem.

TE1 Will Dissly
Neki van sérülésmúltja, de korrekt elkapó TE. Bár ha Horstedet beakarják vonni jobban a passzjátékba, akkor igazából felesleges.

TE2 Mo Alie-Cox
Elsősorban RZ célpontnak.

Offensive Tackle
Itt látom azt, hogy egy igazán nagy halat megpróbálunk megkörnyékezni. (Armstead, de erről nem írok, mert róla mit lehet. Ha játszik elit szint, csak néha nem játszik). (Egyébként a draftról ha lehet mondani valakit, az Nicholas Petit-Frere. Tipikus zóna blokkoló fal LT.)

OT1 Joseph Noteboom
Amikor bedobták a Ramsbe megállta a helyét, nyílván Whitworth mögött nem játszott. Eléggé rizikós lenne egy karrier cserére rábízni a vakoldalt, de kell a piacról hozni valakit, ha Tevennel jobb oldali tacklet akarnak játszatni. (ugye ezt per pillanat nem tudjuk, hogy mi a terv). A séma hasonló, fiatal játékos, aki olcsó is, s melléje még nyugodtan lehet draftolni is.

OT2 Eric Fisher
1 éves stop-gap megoldásnak még eltudom fogadni, de a draft akkor kötelező. Eléggé lerobbant már szegényem, s a Coltsban sem volt már jó, de valakit fel kell mutatni a draft előtt.

Belső támadófalember
Na ide biztos várhatunk embert. Nem tudom Danielsszel mi a terv, van olyan érzésem, hogy nincsenek elragadtatva tőle (ami azt jelenti, hogy elküldöm ezt a hozzászólást és 24 órán belül visszaigazoljuk). Mindenesetre kíváncsian várhatjuk, hogy Borommal is mi lesz a terv. Centert szerintem piacról megoldjuk. Szabadszemmel jól látható problémáink voltak tavaly Mustipherrel (akinek egy OZ séma szerintem kimondottan jót tesz majd. Erőből látjuk, hogy semmit nem tud. Teljesen reális, hogy itt marad a szezonra, mint bakcup center).

OG1 Laken Tomlinson
OZ sémából jön, szépen elindult a karrierje felfelé Shanny alatt. Semmi elit szint, de egy megbízható átlag feletti játékos, aki a fiatalokat is tudja mentorálni. 30 éves lehet benne még 3-4 jó év.

OC1 Brian Allen
Elég egyértelmű lenne. OZ séma center, erőből vannak gondjai, de nagyon mozgékony, korrekt futásblokkoló.

OC2 Bradley Bozeman
Nem teljesen az a méret, amit mi keresünk, de meglepően atletikus. Nem mondom, hogy kirobbanóan jó pass protector, de erős futásblokkoló.