Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Sok dolgot nem értek, de azt végképp nem, hogy a második soros támadósorral miért volt fenn Dalton egy teljes félidőt. A faszi a következőknek dobál az edzésen: Robinson, Mooney, Kmet, Goodwin, Byrd, Graham, Montgomery. Szerintem összeadva nem volt 10 snapjük. Cserébe játszott azokkal, akikkel Fields tolja edzésen jobbára.Egyetértek, de sajnos nekem komolyabb következtetéseim is vannak ebből. Például az hogy ez a Dalton-történet jó eséllyel nem fog működni. Nekem caak az a kérdés hogy a terített betli-szerű Rams meccs után egyből le merik-e cserélni vagy várnak még pár meccset hogy totál elússzon a szezon.
Ettől függetlenül terített betli volt a mai. Nem kell sokat készülni egy preseason meccsre, de ez minden oldalról minősíthetetlen volt.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Sok dolgot nem értek, de azt végképp nem, hogy a második soros támadósorral miért volt fenn Dalton egy teljes félidőt. A faszi a következőknek dobál az edzésen: Robinson, Mooney, Kmet, Goodwin, Byrd, Graham, Montgomery. Szerintem összeadva nem volt 10 snapjük. Cserébe játszott azokkal, akikkel Fields tolja edzésen jobbára.Ettől függetlenül terített betli volt a mai. Nem kell sokat készülni egy preseason meccsre, de ez minden oldalról minősíthetetlen volt.
több mint 3 éve
Leno közepes játékos volt 2018ig, addig se tudtál futni feléje, de pass protban aránylag megbízható volt. Azóta már sok zászlót kapó rossz passz protektor, akit befelé is előszeretettel meg vernek, futás blokkolasban a szokásos gyenge színvonal alá süllyedt.Így van, ezerszer inkább nezem meg Peterst vet minért mint Lenot annyiért. Ha Peters játszik 2nél több meccset már ajándék 😁
Lehet Leno majd Washingtonban kiviragzik és lesz belőle újra egy közepes Nfl LT, aki maximum volt is.
De ne nézzünk már meg pár meccset, hogy a faszi mit produkált. Mert az egy jó tulajdonság, hogy nem hagyott ki meccset és konstansan játszott, de az ha valaki konstansan gyenge az nem annyira.
De az rettentő szánalmas szerintem, hogy azért mert akik itt vannak azok rosszak vagy sérültek, emiatt egy rossz játékost hirtelen jónak állítanak be.
Én véleményem, hogy bárki lesz az LT nem fog rosszabb lenni, mint Leno, csak éppen nem 11 millióért.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Leno közepes játékos volt 2018ig, addig se tudtál futni feléje, de pass protban aránylag megbízható volt. Azóta már sok zászlót kapó rossz passz protektor, akit befelé is előszeretettel meg vernek, futás blokkolasban a szokásos gyenge színvonal alá süllyedt.Lehet Leno majd Washingtonban kiviragzik és lesz belőle újra egy közepes Nfl LT, aki maximum volt is.
De ne nézzünk már meg pár meccset, hogy a faszi mit produkált. Mert az egy jó tulajdonság, hogy nem hagyott ki meccset és konstansan játszott, de az ha valaki konstansan gyenge az nem annyira.
De az rettentő szánalmas szerintem, hogy azért mert akik itt vannak azok rosszak vagy sérültek, emiatt egy rossz játékost hirtelen jónak állítanak be.
Én véleményem, hogy bárki lesz az LT nem fog rosszabb lenni, mint Leno, csak éppen nem 11 millióért.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Aki Lenot hiányolja azzal kötelezően megnézetnék az elmúlt két szezonból tetszőlegesen 3-3 meccset. Csak hogy kis reality checket kapjunk.Nem az hogy nagyon hiányolom, de legalább játszott pár NFL meccset. Most van a 39 éves Peters aki tavaly ugyancsak IR-en végezte. Simmons aki éles meccset nem sokat látott. Meg egy 5. körös Borom aki nem LT volt csak most lehet az lesz belőle. Leno egy középszar LT volt, de legalább nem volt sérült. Sok nagy Twitteres forma amúgy nem tartotta jó ötletnek Leno elengedését különböző statokra hivatkozva mondván hogy semmiben nem jó de mindenben hoz egy erős közepes…(szerintem futásnál mondjuk nem, de nem én elemeztem a statisztikákat) A lényeg hogy nem fest jól a helyzet. Mondjuk ok jött Peters kb vetminért, de ez még elég karcsú. Ott van még Okung, Wagner meg Schwartz én azért még hoznék ezek közül valakit hogy ne csak Petersre legyél utalva. Mondjuk Schwartz meg Wagner jobbára RT volt, de nem árt a mélység…
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Aki Lenot hiányolja azzal kötelezően megnézetnék az elmúlt két szezonból tetszőlegesen 3-3 meccset. Csak hogy kis reality checket kapjunk.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Na ez fasza Jenkins hátát műteni kell. twitter.com/bradbiggs/status/1427986877005565957?s=21
Ez nagyon hiányzott és ugye így a Leno cut is másképp néz ki. Úgy néz ki a 39 éves Peters lesz a kezdő így LT-ben.
A tetejébe még Fields és Kmet se edzett ma. Fields agyék probléma miatt Kmet meg hamstring…
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Vegyes a kép, de egyelőre összességében rosszabb, mint amit vártam.Ezeken a meccseken, ha valami, akkor az első félidő számít igazán, ami támadó oldalon pont olyan volt, mint az egész tavalyi év. 0 elképzelés, 0 pont, majdnem 0 first down. Nagy még mindig Nagy... Dalton nem lenne annyira rossz, mint Foles, de ezzel az edzővel Ők borzalmasan festenek. Nagynak egyetlen esélye van és az Fields. Korszakos QB lehetne. Nálunk meg pláne. Könyörgöm ne tegyük tönkre a srácot! A special team botrányos volt. A védelem ad egy kis reményt. Jó látni, hogy vadásszák a labdát és rajzanak, mint Fangio idejében, viszont ha majd Rodgers jön szembe, akkor lehet, hogy még hiányozni fog Fuller. Az egyetlen, ami tökéletes volt az Santos és a O'Donnell, viszont utóbbit sajnos túl sokszor láttuk.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mennyit voltak fenn a papíron kezdők az offenseből 6 playt? 9-et? Pontosan olyan volt, mint amit vártam, 0 gameplan. Fieldset Nagy segitette, azért láthatóan oda valamiféle felkészülést végeztek.
Fields jó volt. 2-3 playnél elkésett a passzal, rookie QB-hoz jellemzően a tiszta zsebből kifutott legalább 3-szor, de neki a stílusa ilyen lesz, szerintem ez soha nem fog változni. A tehetsége és improvizációs képessége most is kijött, a lábmunkája rendben volt, a labda helyezése rendben volt, olvasásokat megtette, nem ragadt le az első célpontnál, döntéshozatala szinte hibátlan volt. Amiről meccs előtt írtam, hogy nem az ellenfél számít, hanem hogy ő hogy teljesít, s apró hibákat vétve ez egy erős debütálás volt.
Az elkapók toltak egy betlit, nem ugyanaz edzésen játszani kontakt nélkül, cucc nélkül, mint meccsen. Számomra mindenki csalódás volt azok közül akik billegnek. Én a Wims, Ridley vonalat már most elengedném, főleg előbbit.
Herbert egy jó pick lesz. Kifejezetten pozitív az, hogy elkapásokban is feltűnt, ha valami komoly kérdőjel volt az ez vele kapcsolatban. Ahogy draft után írtam neki még kell tanulnia, hogy ha a játék 2 yardot enged, akkor a 2 yardot kell eltenni.
A támadófal teljesen rendben volt. Simmons egy olyan srác, aki idővel lehet egy jobb G/T csere. Tulajdonképpen egy játékot láttam, ahol megverték, de ott is visszajött, más kérdés, hogy zászlót dobhattak volna rá.
A védőfal a liga legmélyebb egysége a poszton. S ebből Pennel még rosteren sem lesz (illetve lehet mert ugye Edwards eltiltott lesz az első két héten). Hicks snap számát ebben a jó rotációban le kell vinni maximum 60 százalékra. Neki is jobb lesz, ha nem a seggén veszi a levegőt a 4. Negyedben.
Attaochu rushban messze jobb, mint Mingo. Gipsonról jött legalább 3 pressure, de futás ellen még sokat kell fejlődnie.
Snowdentől már most többet kaptam, mint vártam. Nem a sack miatt, hanem a sebessége, a mozgása ehhez az alkathoz képest extrém. Lehet Vaughtertst el kell majd engedni, hogy 53-ba berakják Snowdent.
Aki másik srác feltűnt az Sam Kamara. Ő másod-, vagy harmadosztályú egyetemen játszott 3 és 5 technikát 275 fonttal. Én azt gondoltam, hogy belőle megpróbálnak egy jó pass rusher DL-t csinálni, de edge rushert játszott, nem is rosszul. Érdekes projekt, hogy belőle faragjanak egy pl. Pernell McPhee típusú játékost, bár ahhoz szerintem még kellene súlyt leadnia.
Ogletree sima roster, Caleb Johnsont megverték egy TD-re, de az ő alkata nem feltétlenül arra van kitalálva hogy egy RB-vel fusson. Azt leszámítva az látszott, hogy az ösztönei rendben. Ő is egy projekt, de többet látok benne mint a Woods, Iggy duó bármelyikében.
Secondary rendben volt, pár bravúros elkapast csináltak a Phins elkapói, de senki nem égett meg. Nyitott a csata továbbra is.
Return játék és a punt/kickoff coverage gyalázat volt. Patterson és McManis személyében ment két gunner, plusz Houston-Carson nem játszott most. Bármelyik szabad WR/Secondary pozíció megszerzésében aki gunnerként használható az jó esélyekkel fog indulni.
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
S Justin Fields árnyékában igazoltunk egy fiatal tehetséget Jason Peters személyében.Ez sajnos azt vetíti előre hogy Jenkins háta komolyabb probléma mint gondolták. Azért 9x pro bowlerről beszélünk aki bár megette a kenyere javát valószínűleg még így is jobb opció mint akik jelenleg a csapatban vannak. Gondolom vetmin körüli összegért jön ha más nem back upnak és mentornak nem rossz.
tüsi91
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Néhány szó a tegnapi meccsről. A kezdő O a Phins kezdő D ellen nem festett túl jól. Ritmustalan volt a játék. Persze a fel forgatott O fal sem segít. Ami szembe tűnő volt hogy a WR-ek nem nagyon tudtak elszakadni a Miami agresszív emberező DB-itől. A kezdő D nem festet rosszul főleg hogy nélkülöztünk is pár embert. Akik kifejezetten tetszettek az Tonga és Blackson.
Tonga kapott snappeket ah első csapattal is Goldman hiányában és élt is a lehetőséggel. Nem nagyon tudták el mozgatni futásnál, szépen tartotta a double teameket hogy az LB-k tisztán maradjanak. Volt egy goal line szitu ahol Tonga eltakarította a gapjéből az embert amiben aztán Ogletree beleszállt mint egy torpedó egy nagy TFL ért. Ha már Ogletree… engedett egy nagy elkapást ahol ráadásul eléggé leszarom módon akart szerelni, de ettől eltekintve jól játszott.
És akkor térjünk rá Fieldsre. Elég gyengén kezdett és az első 3 driveban elkövetett szinte minden rookie hibát amit lehetett. Csak a szerencsén múlt hogy nem dobott intett. Aztán egy spinmove után kiverték a kezéből a labdát majd elkezdett bemelegedni és utánna azt a Fieldset láttuk aki reményeink szerint végre a megváltó lesz. Jól kezelte a nyomást, nem pánikolt. Szépen mozgott a zsebben. A D-nek tisztelnie kellett a mobilitását amiből aztán szép play action játékok jöttek. Az egyik játéknál a DB otthagyta az emberét mert fellépett Fieldsre aki aztán nemes egyszerűséggel oda dobta az üresen hagyott WR-nek a labdát.
A nap játéka a Jamesnek dobott TD volt. Az egész Dolphins D megette a futást majd Fields szépen oda tette a teljesen üresen maradt TE-nek a labdát. Összességében jó kezdet, de nyílván messze menő következtetést azért ne vonjunk le egy pre season meccsből.
több mint 3 éve
S Justin Fields árnyékában igazoltunk egy fiatal tehetséget Jason Peters személyében.Így is van, örök fiatal 😛
tüsi91
több mint 3 éve
Nem rossz kezdés. The rook, Justin Fields, just balling. 💪
— NBC Sports EDGE Football (@NBCSEdgeFB) August 14, 2021
(via @NFLpic.twitter.com/DP0qjC8ZAE
Justin Fields' debut in a Bears uniform:
— The Athletic (@TheAthletic) August 14, 2021
▫️ 14-20
▫️ 142 passing yards, 33 rushing yards
▫️ 2 touchdowns (1 passing, 1 rushing)
📚 https://t.co/tRd8YHvq6H pic.twitter.com/faJ1iFBEzi
Meg is van a theme songja.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nyilván. Azt nem Fields befolyásolja milyen összetételű lesz az ellenfél, de azt tudja, hogy az adott összetétel milyennek tűnik.
több mint 3 éve
tüsi91"Nem az a lényeg hogy milyen az ellenfél, hanem hogy Fields a mai feladatokat, amik szembe jönnek sikerrel veszi avagy sem." - ok de az első állításod hatással van a másodikra, nem gondolod? Függ az ellenfél teljesítményétől/minőségétől az hogy Fields hogy játszik majd.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Szerintem igenis van szakmai értéke Fields mai teljesítményének. Minden korlátozás ellenére ami a gameplant illeti, a jó edzés teljesítmény ellenére a mai lesz az igazi teszt neki.Élesben ellenfél ellen. Fields sem Robinsonnal meg Mooneyval és az első számú emberekkel lesz fenn. Nem az a lényeg hogy milyen az ellenfél, hanem hogy Fields a mai feladatokat, amik szembe jönnek sikerrel veszi avagy sem. Nem baj ha nem, s akár egy rosszabb meccsből sem kell következtetni, de mindenki örülne neki ha jó dolgokat látnánk, s nem az improvizációra gondolok, hanem a játékok futtatasara, olvasasra stb, ahogy korábban is írtam.
Szerintem 2 negyedét játszani fog. Abban lesz 15-20 passz.
több mint 3 éve
Ezt írta tüsi, és erre írtam hogy azt érdemes nézni amit ő írt. De ennyi, az pl hogy hogy viselkedik nyomás hatására jó eséllyel nem fog látszódni, sem az hogy mennyire képes lefutni a védőket.Nem lehet sokat leolvasni ezekből a preseason meccsekből sajnos, tényleg csak arra jó amit tüsi írt. Várhatóan Fields szét fogja kapni a dolphins 2-t (3-at), ami probléma hogy lehet hogy csak később jön fel a pályára, Nagy lenyilatkozta hogy sok snapet fog kapni, de az is lehet hogy csak a 4.negyedben jön fel...Azert ez nem teljesen igaz. Mert erdemes megnezni a mozgasat, azt hogy mennyire ragad le egy jatekosnal, vagy keres mas opciot is. Azert azt is, mennyire lesz pontos es mennyire kockaztat feleslegesen.
Egy Fields tipusu játékosnál szvsz sokkal többet jelent hogy mit mutat edzésen a kezdőkkel és a kezdő Dnk ellen, abból hogy egy phins csere Dt szétkap, ha meg is valósul nincs sok sportértéke.
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Nem lehet sokat leolvasni ezekből a preseason meccsekből sajnos, tényleg csak arra jó amit tüsi írt. Várhatóan Fields szét fogja kapni a dolphins 2-t (3-at), ami probléma hogy lehet hogy csak később jön fel a pályára, Nagy lenyilatkozta hogy sok snapet fog kapni, de az is lehet hogy csak a 4.negyedben jön fel...Azert ez nem teljesen igaz. Mert erdemes megnezni a mozgasat, azt hogy mennyire ragad le egy jatekosnal, vagy keres mas opciot is. Azert azt is, mennyire lesz pontos es mennyire kockaztat feleslegesen.
Egy Fields tipusu játékosnál szvsz sokkal többet jelent hogy mit mutat edzésen a kezdőkkel és a kezdő Dnk ellen, abból hogy egy phins csere Dt szétkap, ha meg is valósul nincs sok sportértéke.
davemayer
több mint 3 éve
Nem lehet sokat leolvasni ezekből a preseason meccsekből sajnos, tényleg csak arra jó amit tüsi írt. Várhatóan Fields szét fogja kapni a dolphins 2-t (3-at), ami probléma hogy lehet hogy csak később jön fel a pályára, Nagy lenyilatkozta hogy sok snapet fog kapni, de az is lehet hogy csak a 4.negyedben jön fel...Egy Fields tipusu játékosnál szvsz sokkal többet jelent hogy mit mutat edzésen a kezdőkkel és a kezdő Dnk ellen, abból hogy egy phins csere Dt szétkap, ha meg is valósul nincs sok sportértéke.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nagyon alap gameplan van ezeken az előszezon meccseken, a legtöbb kezdő alig játszik, szóval a támadófalak összhangjára nem igen lehet számítani, se arra, hogy összeszoknak ezeken a meccseken. Inkább csak arra jó, hogy a fix kezdők lerázzák magukról a rozsdát, s akik helye billegős ők megmutassák magukat.Pont ezért én itt nem csapatként, hanem egyénileg nézem a játékosokat.
Ha a falra visszatérünk, az elgondolt kezdőből kapásból nem játszanak hárman plusz minden bizonnyal Bars sem, tehát a top6-ból négyen. S Whitehair sem gondolom, hogy sokat játszana illetve azt mondom, hogy nem kell megrizikózni. Tippre: a Wilkinson-Whitehair-Mustipher-Hambright-Simmons lesz a kezdő 5-ös. Na ebből én Simmonsra vagyok kíváncsi. Tavalyi 7. körös, 25 fontot tett magára ahhoz képest, ahogy kijött a Tenn. State egyetemről (másodosztály). Ha Borom játszik, majd az agyrázkódása után, akkor nyilván őt lehet majd figyelni.
Elkapóknál a verseny nagy, mert bár a Robinson-Mooney-Byrd-Goodwin négyes helye biztosnak tűnik nekem, de utána azért nagy a harc a maradék 2 helyért.
Védelemben Trevis Gipson, Snowden a pass rusherek közül, akiket én jobban figyelek. Gipsontól azt várom, hogy idén a rotációba erősen odaérjen. Jövőre Quinn nem lesz itt már. Snowdentől sokat nem várok.
A secondaryből nyilván Vildor, Graham, Shelley tehát a fiatalok , és Burns. Plusz safetyben Jalen Tabor.
A lényeg, hogy nem azt kell nézni, hogy egységként hogy funkcionálnak. Nem lesz összehangolt dolog, de ha valakit egy az egyben itt megégetnek az nem lesz jó jel. EZ erről szól.
----
Fields. Nyilván miatta ül le elsősorban mindenki. Tök jó, hogy az edzőtáborból azok a hírek, hogy a srác tényleg jó. A talent nem volt kérdés eddig sem, de a meccs mindig más. Ahogy mondtam alap gameplan, de le lehet szűrni sok mindent. Aki emlékszik Trubisky első meccsére még anno a Denver ellen, akkor mindneki el volt alélva. A srácot sokat kiforgatták a zsebből és csak a különböző szinteket kellett kiválasztania. Futtából mindig is jól passzolt, s kijött egy erős teljesítmény. Persze utólag nézve már ekkor is látszott, hogy ha benn van a zsebben, akkor komoly bajok vannak. Én ezt nézem Fieldsnél, hogy viselkedik a zsebben, remélem nem one read passzokat kell csak megoldania, hanem megnézik, hogy mit tud, ha olvasni is kell. Improvizálni fog, tud, erre vevő a nép, s ebből lesz majd amikor élesben kezd a csomó wow. Engem nem ez érdekel, hanem mit tud, mint irányító, a zsebben, olvasásban, pocket presenceben, döntéshozatalban. Várom már.
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Jó reggelt!Ma végre meccs lesz. Ki mit vár a mai naptól. Most Fields-et leszámítva?
Engem leginkább az OL és secondary lesz a kérdés. Nagyon félek attól, hogy sok büntetést fogunk kapni. Minőségileg sajnos nagyon gyenge jelenleg a kezdő, ami sérülések miatt is alakult így. Viszont, ha most nem tud összeszokni a kezdő, akkor év közben sok idő lesz, mire működni fog.
Az első pár meccsen, nagyon sok holding-ot fújtak a támadófalakra. Nem fognak beleférni a 10 yard-os büntetések, mert akkor nehéz lesz haladni.
Secondary-ben pedig ki fog tényleg felnőni Johnson mellé. Feltéve, hogy Johnson végigbírja a szezont.
Nagyon vékony a keret, nincs igazi mélység. Az alapszakasz 1 meccsel hosszabb lesz és szerintem a minőségi rotálás fontos szerepet fog kapni.