Chicago Bears
Örültem volna neki ha van köztes ember a george és a GM közt. De ez nekem előrevetíti h egy tapasztalt GM jön.
Polian vezeti a GM és a HC keresést.
Hm hmÉs Phillips is aktív közreműködő lesz. Részvétem, eddig tartott a buli.
Bears Chairman George McCaskey notes that the team will have Bill Polian involved in its search for the next GM and head coach.
— Field Yates (@FieldYates) January 10, 2022
dande
Polian híresen analitika-ellenes.
Bears Chairman George McCaskey notes that the team will have Bill Polian involved in its search for the next GM and head coach.
— Field Yates (@FieldYates) January 10, 2022
Valamiért azt érzem, hogy nálatok most valaki "kipróbált" név érkezik.Yes, I was kinda locked in on the thinking of Bears ownership the last few months. Here are some nuggets.https://t.co/Y0PHUrw428
— DaBearsBlog (@dabearsblog) January 10, 2022
Érdemes elolvasni.
Több féle megközelítés létezik. Én a hagyományos hierarchia híve vagyok. Azaz a GM választ neki megfelelő vezetőedzőt. De mindkettő működőképes.
HC kapcsán szerintem bármi a pakliban van, de Nagyból kiindulva olyan lesz, aki volt HC és/vagy van eredmény a háta mögött, mind playcaller koordinátor.
Nevekbe szerintem akkor érdemes belebonyolódni, ha tudjuk kik jönnek ténylegesen interjúra.
Remelem George sajtótájékoztatója fellebenti a fátylat arról, hogy komoly átalakítások lesznek.
tüsi91
Pederson, Caldwell, Harbaugh ilyesmi.
GM sem egy nyeretlen kétéves lesz.
Yes, I was kinda locked in on the thinking of Bears ownership the last few months. Here are some nuggets.https://t.co/Y0PHUrw428
— DaBearsBlog (@dabearsblog) January 10, 2022
Érdemes elolvasni.
Több féle megközelítés létezik. Én a hagyományos hierarchia híve vagyok. Azaz a GM választ neki megfelelő vezetőedzőt. De mindkettő működőképes.
HC kapcsán szerintem bármi a pakliban van, de Nagyból kiindulva olyan lesz, aki volt HC és/vagy van eredmény a háta mögött, mind playcaller koordinátor.
Nevekbe szerintem akkor érdemes belebonyolódni, ha tudjuk kik jönnek ténylegesen interjúra.
Remelem George sajtótájékoztatója fellebenti a fátylat arról, hogy komoly átalakítások lesznek.
Szerintem George most a tapasztaltabb “ bevált” nevek után fog menni. Megpróbálta a fiatal feltörekvő GM/ újonc edző párost. Ugye 2018-ban mindenki az új McWayt kereste… Aztán persze majd kiderül.Én is ezt érzem, pedig fiatal is jó lenne. pl: Kellen Moore
Tomcsik
Jelenleg egyetlen fix pont van és az Fields.
Neki kell HC-t szerezni, olyat aki képes kiaknázni a képességeit.
Ezért gondoltam pl. Greg Roman-ra.
Minden segítő kiválasztását a HC-ra kellene bízni.
Ha ez megvan, akkor meg kellene kérdezni, hogy a HC melyik GM jelölttel tudna együtt dolgozni. Szerintem ez így logikus.
Ebből van egy ahol nincs QB, de van két első kör.
Van egy ahol fene tudja mi lesz a QB helyzet, de 1 éven belül meg kell oldani.
Meg van egy ahol van egy tehetség, aki túl van egy nem túl jó újonc éven, de nem kell a legfontosabb poszton gondolkodnia, hanem Fields-cel menni legalább 3 évig. Ergo nem bukhat bele a QB-ba, ami kényelmes. Cserébe nincs első kör, de a csapat tele lyukakkal.
Szóval szerintem a háromból a mienk tűnik a legjobb opciónak. Türelmesen kell vegigzongorazni az interjúkat, kapkodni sem kell feltétlenül. A kérdés ki csinálja az interjúkat. Kik lesznek George segédei, kikre fog hallgatni.
Szerkesztette: tüsi91
GM Champ Kelly, HC Harbaugh, DC Vic Fangio
Ez lenne szerintem a kézenfekvő és legkevésbé kockázatos megoldás.
Mindháromnak van Bears kötődése és jók abban amit csinálnak.
Remélem McCaskey meghallgatta a korábbi játékosok véleményét is.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Először legyen GM/HC.Fekete hétfő, én így szeretlek 😀Inkabb Fangio
DC-nek Flores esetleg?
Proki_
Toto21
Meg, hogy ki vezényli le a keresést.erre választ kapunk George interjújában.
Pace kíváncsi vagyok hova megy majd. Valaki jól jár majd vele. S pár éven belül újra GM lesz.
Fekete hétfő, én így szeretlek 😀Inkabb Fangio
DC-nek Flores esetleg?
Proki_
Ez akár lehet egy jel is.
Istenem, féltem attól, hogy George megint előbbre teszi a lojalitást az eredményességnél. S végre nem tette.
De Pace 7 év alatt nem ért el semmit, mert a két kritikus döntésben hibázott, mert a csapat amit felepitett eredmények nélkül szethullott, megöregedett és kiherélődött. Egy alapjában véve jó draftoló, de agresszív tradelgető, pick elherdaló és a piacon elképesztő sok pénzt szar játékosokra, 0 produktumra feleslegesen elégető GM volt itt. Lehet rosszabb is ennél persze lásd Phil Emery. Jobbot csak azért nem mondom, mert ez egy szarul működő franchise.
Kirúgták Pacet.Gratulálok srácok, élvezzétek ki, megérdemlitek! 😊
Köszönöm Istenem.
tüsi91
Végre mehet egy normális rebuild és a QB is megvan hozzá. Nem lesz gyors, de 2023-2024-re akár jó csapat is lehet Chicagoban.
Ezt tudtuk eddig is.Ne fintorogj már, mindig jó érzés kibontani, akkor is ha tudod mi van benne.
Pace marad, megy. Ez a kérdés.
tüsi91
Utólag is boldog karácsonyt srácok!The #Bears are parting ways with coach Matt Nagy, sources say, with Chicago making the final and expected decision this morning.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 10, 2022
Beki
The #Bears are parting ways with coach Matt Nagy, sources say, with Chicago making the final and expected decision this morning.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 10, 2022