Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Jól emlékszem, hogy Dalton miatt elvesztettünk egy 4. kört? A Dallas viszont kapni fog egyet, mi pedig Fuller-ért semmit?Mivel Fullert cutoltátok, így nem számít bele a comp pick számításba.
Köszönöm, most megnyugodtam. A jó draft-tól eltekintve ez még mindig a Bears.Jól emlékszem, hogy Dalton miatt elvesztettünk egy 4. kört? A Dallas viszont kapni fog egyet, mi pedig Fuller-ért semmit?RRH után járt volna egy valószínű 5.kör, de igen azt a Dalton igazolás kb ki is lőtte. Fuller után nem jár semmi mivel cutolva lett. Cutolt játékos után nem jár compesatory pick. A Dallas nem tudom hogy igazolt, de elképzelhető hogy Dalton elvesztése miatt jár majd nekik valami, mondjuk nem hinném hogy 4. kör, de ez nyílván az igazolásoktól és az érintettek fizetésétől függ...
mortirolo
Tomcsik
mortirolo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Jól emlékszem, hogy Dalton miatt elvesztettünk egy 4. kört? A Dallas viszont kapni fog egyet, mi pedig Fuller-ért semmit?Köszönöm, most megnyugodtam. A jó draft-tól eltekintve ez még mindig a Bears.Jól emlékszem, hogy Dalton miatt elvesztettünk egy 4. kört? A Dallas viszont kapni fog egyet, mi pedig Fuller-ért semmit?RRH után járt volna egy valószínű 5.kör, de igen azt a Dalton igazolás kb ki is lőtte. Fuller után nem jár semmi mivel cutolva lett. Cutolt játékos után nem jár compesatory pick. A Dallas nem tudom hogy igazolt, de elképzelhető hogy Dalton elvesztése miatt jár majd nekik valami, mondjuk nem hinném hogy 4. kör, de ez nyílván az igazolásoktól és az érintettek fizetésétől függ...
mortirolo
Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Jól emlékszem, hogy Dalton miatt elvesztettünk egy 4. kört? A Dallas viszont kapni fog egyet, mi pedig Fuller-ért semmit?RRH után járt volna egy valószínű 5.kör, de igen azt a Dalton igazolás kb ki is lőtte. Fuller után nem jár semmi mivel cutolva lett. Cutolt játékos után nem jár compesatory pick. A Dallas nem tudom hogy igazolt, de elképzelhető hogy Dalton elvesztése miatt jár majd nekik valami, mondjuk nem hinném hogy 4. kör, de ez nyílván az igazolásoktól és az érintettek fizetésétől függ...
mortirolo
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Jól emlékszem, hogy Dalton miatt elvesztettünk egy 4. kört? A Dallas viszont kapni fog egyet, mi pedig Fuller-ért semmit?
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Csak az első ötben, aztán jöhet Dalton. 😊Most már valóban lenne értelme pár gyors WR-nek. NVPTrub-bal eddig legjobb esetben úgy volt, hogy egy futás és egy dobás után jött a harmadik és 3-4, ami túl hosszú volt neki, így jött a levonulás. Most, hogy lesz QB-nk én azt várom, hogy legrosszabb esetben (mínuszos futás, majd 5 yard büntetés), harmadik és 17-nél Mooney fut, elkapja TD.Minden driveban? Az kemény lenne...😀
mortirolo
csi77
Egyébként a védelem szempontjából az is baj, ha nincs meg a first down és az is ha túl gyorsan van meg a TD, de a mieink már úgyis hozzászoktak, hogy állandóan Ők vannak fenn a pályán, szóval nem lesz gond.
több mint 3 éve
Most már valóban lenne értelme pár gyors WR-nek. NVPTrub-bal eddig legjobb esetben úgy volt, hogy egy futás és egy dobás után jött a harmadik és 3-4, ami túl hosszú volt neki, így jött a levonulás. Most, hogy lesz QB-nk én azt várom, hogy legrosszabb esetben (mínuszos futás, majd 5 yard büntetés), harmadik és 17-nél Mooney fut, elkapja TD.Minden driveban? Az kemény lenne...😀
mortirolo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Most már valóban lenne értelme pár gyors WR-nek. NVPTrub-bal eddig legjobb esetben úgy volt, hogy egy futás és egy dobás után jött a harmadik és 3-4, ami túl hosszú volt neki, így jött a levonulás. Most, hogy lesz QB-nk én azt várom, hogy legrosszabb esetben (mínuszos futás, majd 5 yard büntetés), harmadik és 17-nél Mooney fut, elkapja TD.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Damiere Byrd WR érkezett a Patriotstól. Alacsony speedster, aki elsősorban a pálya szélén bevethető. Elmúlt két szezonban 79 elkapásból majd 1000 yardot szerzett. 4-5. WR-nek jött vélhetően minimális összegért.
Én örülök neki, hogy gyorsítják az offenset és főleg annak, hogy a nem teljesítő játékosokat az offenseban nem marasztalják. Bár termetileg Wims és Byrd ég és föld, szerintem előbbi Bears pályafutása közeleg a vég felé.
RObinson-Mooney-Goodwin-Byrd a pálya széle, slot egyelőre Miller-Newsome. Már Ridley helye is elég kérdéses.
több mint 3 éve
#BEARS ❌ AVENGERS NFL DRAFT EDITION🐻⬇️ pic.twitter.com/8NWqLdu8NR
— Bears Nation Podcast (@BearsNationPod) May 4, 2021
😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Megpróbálni meg lehet.Megpróbálni mindent meg lehet persze csak így első olvasásra baromira nem tűnt logikusnak. Azt hittem volt mellé vmi frappáns magyarázat esetleg az FO-tól...
Még akár igazolni is lehet egy veteránt stop gap megoldásnak.
Leno elmúlt két éve rossz volt. Mivel normális tackle aki megszorítaná nem volt a keretben, ezért nem merült fel, hogy lecseréljék.
tüsi91
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Néhány érdekes dolog Fieldsről amit kevesen tudnak. Nemrég egy memória alapú teszten a valaha volt legjobb eredményt érte el 6500 pro atléta közül.Tessék
twitter.com/patmcafeeshow/status/1379476731015364614?s=21
Nem tudom hogy ez vetít-e előre valamit de a jobb QB-k általában jól szerepeltek ezen a teszten. Pl Mahomes és Josh Allen is remek eredményeket értek el ezen a teszten. Állítólag fotografikus memóriája van...
Nagy megemlítette hogy beszéltek egy bizonyos formációról még a pro dayen. Majd amikor később rákérdezett erre Fields mindenre pontosan emlékezett...Az edzői is méltatták hogy nagyon gyorsan tanul.
Nem akarom elkiabálni de ez talán azt mutatja hogy fejben sokkal jobb mint Trubisky volt. Sajnos arról nem találtam adatot hogy Trubisky csinált -e ilyen tesztet, de kiváncsi lennék hogy szerepelne.
Sokan azt tartják Fields gyengéjének hogy gyakran leragad az első readnél. Azonban az Draft Nerwork munkatársa írt erről egy cikket (Benjamin Solak) miszerint ez nem hogy nem igaz de Fields dobta a legtöbb passzt aki nem az első read volt, mi több ő volt a legpontosabb ezekkel a dobásokkal (69%) míg Lawrence ebben a kategóriában csupán 43.4% Ezt. PFF is alátámasztotta. Bár tudjuk a PFF nem szentírás...
twitter.com/pff/status/1378063917642084352?s=21
Fields 4.44 40 yard futása a 2. legjobb QB által elért idő a a rekordot RG3 tarja 4.41-el.
Sokan felvetették hogy nem a legjobb a munka morálja. Ehhez képest a csapat társai azt mondják hogy edzéseken/megbeszéléseken ő az első és ő hagyja el utoljára a termet.
Ezen kívül nagy állat barát és van egy cuki kis francia bulldogja 😊
Én ebből azt veszem le hogy fényes jövő előtt áll ő is és remélhetőleg vissza teszi Bearst a contender kategóriába. Remélem végre megtaláltuk a hiányzó láncszemet.
Tomcsik
thedraftnetwork.com/articles/justin-fields-progressions-first-read-analysis
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Megpróbálni meg lehet.Rövid karú egyetemi RT-ből miért csináltok NFL LT-t?Leno cutPont ma írtam hogy nem lennék meglepve. 9 milla spórolás. Így tuti Jenkins lesz a LT és Borom/Ifedi/Bar leboxolja az RT posztot, hacsak nem hoznak valami veteránt olcsón. Szegény Leno pedig hogy üdvözölte az új O line tagokat a Twitteren...
gabokocka
Tomcsik
Rolni
Még akár igazolni is lehet egy veteránt stop gap megoldásnak.
Leno elmúlt két éve rossz volt. Mivel normális tackle aki megszorítaná nem volt a keretben, ezért nem merült fel, hogy lecseréljék.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Nincs náluk Cable, azért!Rövid karú egyetemi RT-ből miért csináltok NFL LT-t?Leno cutPont ma írtam hogy nem lennék meglepve. 9 milla spórolás. Így tuti Jenkins lesz a LT és Borom/Ifedi/Bar leboxolja az RT posztot, hacsak nem hoznak valami veteránt olcsón. Szegény Leno pedig hogy üdvözölte az új O line tagokat a Twitteren...
gabokocka
Tomcsik
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Rövid karú egyetemi RT-ből miért csináltok NFL LT-t?Leno cutPont ma írtam hogy nem lennék meglepve. 9 milla spórolás. Így tuti Jenkins lesz a LT és Borom/Ifedi/Bar leboxolja az RT posztot, hacsak nem hoznak valami veteránt olcsón. Szegény Leno pedig hogy üdvözölte az új O line tagokat a Twitteren...
gabokocka
Tomcsik
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Jenkins-Whitehair-Mustipher-Daniels-Ifedi.Borom, Bars, Wilkinson, +1 jelenleg nem rosteren lévő játékos cutok után.
Azt hittem megvárják a Tc-t Lenoval.
Mustipherrel megvoltak elégedve, Whitehair jobban játszott guardként. Ifedi jól játszott tavaly, 4,5 milliót kapott, ő kezdőnek maradt. Én szeptember elejére tettem a cutot, hamarabb rúgták ki. Az elmúlt két évben nem teljesített, a cap szűkösen áll.
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Leno cutPont ma írtam hogy nem lennék meglepve. 9 milla spórolás. Így tuti Jenkins lesz a LT és Borom/Ifedi/Bar leboxolja az RT posztot, hacsak nem hoznak valami veteránt olcsón. Szegény Leno pedig hogy üdvözölte az új O line tagokat a Twitteren...
gabokocka
Tomcsik
nem kell sajnálni, biztos probálkoztak egy paycuttal, igyjartLeno cutPont ma írtam hogy nem lennék meglepve. 9 milla spórolás. Így tuti Jenkins lesz a LT és Borom/Ifedi/Bar leboxolja az RT posztot, hacsak nem hoznak valami veteránt olcsón. Szegény Leno pedig hogy üdvözölte az új O line tagokat a Twitteren...
gabokocka
Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Leno cutPont ma írtam hogy nem lennék meglepve. 9 milla spórolás. Így tuti Jenkins lesz a LT és Borom/Ifedi/Bar leboxolja az RT posztot, hacsak nem hoznak valami veteránt olcsón. Szegény Leno pedig hogy üdvözölte az új O line tagokat a Twitteren...
gabokocka
több mint 3 éve
Leno cut
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Megreszegedtel az oromtol 😊a fotocellás vélhetően "fotografikus" akart lenni 😊Ja az nem értem hogy miért írtam fotocellást 😀
r.baggio
Tomcsik
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
a fotocellás vélhetően "fotografikus" akart lenni 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Néhány érdekes dolog Fieldsről amit kevesen tudnak. Nemrég egy memória alapú teszten a valaha volt legjobb eredményt érte el 6500 pro atléta közül.twitter.com/patmcafeeshow/status/1379476731015364614?s=21
Nem tudom hogy ez vetít-e előre valamit de a jobb QB-k általában jól szerepeltek ezen a teszten. Pl Mahomes és Josh Allen is remek eredményeket értek el ezen a teszten. Állítólag fotografikus memóriája van...
Nagy megemlítette hogy beszéltek egy bizonyos formációról még a pro dayen. Majd amikor később rákérdezett erre Fields mindenre pontosan emlékezett...Az edzői is méltatták hogy nagyon gyorsan tanul.
Nem akarom elkiabálni de ez talán azt mutatja hogy fejben sokkal jobb mint Trubisky volt. Sajnos arról nem találtam adatot hogy Trubisky csinált -e ilyen tesztet, de kiváncsi lennék hogy szerepelne.
Sokan azt tartják Fields gyengéjének hogy gyakran leragad az első readnél. Azonban az Draft Nerwork munkatársa írt erről egy cikket (Benjamin Solak) miszerint ez nem hogy nem igaz de Fields dobta a legtöbb passzt aki nem az első read volt, mi több ő volt a legpontosabb ezekkel a dobásokkal (69%) míg Lawrence ebben a kategóriában csupán 43.4% Ezt. PFF is alátámasztotta. Bár tudjuk a PFF nem szentírás...
twitter.com/pff/status/1378063917642084352?s=21
Fields 4.44 40 yard futása a 2. legjobb QB által elért idő a a rekordot RG3 tarja 4.41-el.
Sokan felvetették hogy nem a legjobb a munka morálja. Ehhez képest a csapat társai azt mondják hogy edzéseken/megbeszéléseken ő az első és ő hagyja el utoljára a termet.
Ezen kívül nagy állat barát és van egy cuki kis francia bulldogja 😊
Én ebből azt veszem le hogy fényes jövő előtt áll ő is és remélhetőleg vissza teszi Bearst a contender kategóriába. Remélem végre megtaláltuk a hiányzó láncszemet.
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Olvasgatva mit ír a Bears média Jenkinsről mindenhol megemlítik hogy bevethető LT poszton. Szerintem az a terv hogy idén RT lesz szépen felépítik Boromot jövőre. Leno repül Jenkins lesz az LT és Borom a RT. Ha Boromot sikerül Castillonak fejleszteni akkor lesz 2 fizikális, nasty T jövőre. Tetszik a terv. Mondjuk azon se lennék meglepve ha Leno már idén repülne...