Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Keresem a szavakat, de nem tudok erre mit mondani.Akkor érdemes ilyesmit rendezni, ha meg akarsz mutatni magadból valamit, amire büszke lehetsz. Ez inkább olyan volt, mintha büntetésből rakták volna Őket oda.
Ez a 90 perc a legnagyobb szégyen volt, amit Bears drukkerként átéltem.
tüsi91
több mint 4 éve
Keresem a szavakat, de nem tudok erre mit mondani.Ez a 90 perc a legnagyobb szégyen volt, amit Bears drukkerként átéltem.
több mint 4 éve
Amikor Pace-nek megemlítették Mahomes-t, akkor kicsit megsajnáltam. Nagy nagyon ideges volt az elején, csakúgy remegett a háttámla mögötte.
több mint 4 éve
Újabb jó kérdés: Miben lesz más a QB kiválasztás folyamata, mint Foles esetében? 😊
több mint 4 éve
Azt hiszem ezt a bő órát nagyon nehéz lesz megemészteni. Nagy és Pace 2021-ben az állásukért mennek és ebbe fentről meg is erősítették őket. Nagyon sok pénz lesz elköltve és azt hiszem a 2022-es és 2023-as draft pickek közül is mennek majd magas pickek.
Komolyan én érzem magam rosszul.
Ryan Pace: "There are a lot of teams that wouldn’t come out of the six-game (losing streak) we went through."
— Chris Emma (@CEmma670) January 13, 2021
A jó kurva anyádat, de komolyan. Bocsánat, de most ezt nem tudom máshogyan.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
Na most vagy gecire kitömitek Prescottot vagy odaadtok mindent egy irányítóért.Ebbűl baj lesz more.
több mint 4 éve
Remek ez a sajtótájékoztató: Miből gondolják, hogy jövőre ugyanazokkal az emberekkel más eredmény születik, mint az előző két évben? Válasz: Jó kérdés...
több mint 4 éve
Ez bicskanyitogató. Komolyan. Szembeköpik a saját szurkolóikat.
több mint 4 éve
Részvétem.Semmi meglepő nincs benne sajnos
Bears’ GM Ryan Pace and HC Matt Nagy will return for the 2021 season. “I was impressed with both of them,” said
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 13, 2021
Bears’ Chairman George McCaskey.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amint a mi évünk is mutatta, nem csak földrajzilag nincs messze a 2 város egymástól jelenlegNálunk ezt bármikor, fapofával lenyomják.Mi nem a lions vagyunk, ezt itt nevetés nélkül már el sem tudnák mondani17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Kontinuitás, lojalitás, hardwork, egy jó draftra meg pár szabadügynökre vagyunk a SB-tól, Trubisky és Foles remek munkát végzett.
Én addig a törékeny dolgokat eltűntetem.
tüsi91
Na? Naaaa?
Bazzani
davemayer
Ja meg hogy legyen identitás meg győztes kultúra az kurva fontos.
Nálunk győzelmek nélkül is építik.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Részvétem. Bears’ GM Ryan Pace and HC Matt Nagy will return for the 2021 season. “I was impressed with both of them,” said
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 13, 2021
Bears’ Chairman George McCaskey.
több mint 4 éve
Nálunk ezt bármikor, fapofával lenyomják.Mi nem a lions vagyunk, ezt itt nevetés nélkül már el sem tudnák mondani17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Kontinuitás, lojalitás, hardwork, egy jó draftra meg pár szabadügynökre vagyunk a SB-tól, Trubisky és Foles remek munkát végzett.
tüsi91
Na? Naaaa?
Bazzani
davemayer
Ja meg hogy legyen identitás meg győztes kultúra az kurva fontos.
Nálunk győzelmek nélkül is építik.
több mint 4 éve
Mi nem a lions vagyunk, ezt itt nevetés nélkül már el sem tudnák mondani17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Kontinuitás, lojalitás, hardwork, egy jó draftra meg pár szabadügynökre vagyunk a SB-tól, Trubisky és Foles remek munkát végzett.
tüsi91
Na? Naaaa?
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ha azt mondom hogy 2020ban részeg sem voltam és alkoholt is kb 3szor ha ittam + a pezsgőt nem igazán szeretemAkartam mondani, ez így ergya...😊17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Jó hogy melózok...
tüsi91
Van egy pezsgőm, nem ittam szilveszterkor de ha nyomnak egy resetet lenyomom este egyben 😊
| ok mondjuk ez könnyű vállalás volt |
davemayer
Egy üveg pálinka, az már vállalás
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Kontinuitás, lojalitás, hardwork, egy jó draftra meg pár szabadügynökre vagyunk a SB-tól, Trubisky és Foles remek munkát végzett.
tüsi91
Na? Naaaa?
több mint 4 éve
17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Gondolom tele lesz bullshittel, ami kifejezetten kell most nekünk. Jók voltak a fiúk, meg küzdöttek, nem sokon múlt, a sérülések,meg a Covid (ez a kettő minket a többiekhez képest alig sújtott) etc etc.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Akartam mondani, ez így ergya...😊17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Jó hogy melózok...
tüsi91
Van egy pezsgőm, nem ittam szilveszterkor de ha nyomnak egy resetet lenyomom este egyben 😊
davemayer
Egy üveg pálinka, az már vállalás
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Jó hogy melózok...
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
17 órakor lesz sajtótájékoztató. Akinek esetleg emelni kell a vérnyomásán az nézze egy darabig.Én addig a törékeny dolgokat eltűntetem.
több mint 4 éve
Én nem szertném, hogy picket adjunk olyan QB-ért, aki máshol már nem kell/megbukott. Hozzunk szabadügynököt, vagy húzzunk a 2. körben hátha beválik.Truskot kell megkockáztatni, 1/20 környékén még bent lesz szerintem.
Proki_
több mint 4 éve
Én nem szertném, hogy picket adjunk olyan QB-ért, aki máshol már nem kell/megbukott. Hozzunk szabadügynököt, vagy húzzunk a 2. körben hátha beválik.
több mint 4 éve
Én amúgy komolyan gondoltam, hogy Gardnernek adhatnátok egy esélyt Foles helyett, ha már Nagy és Pace maradnak.Poén lenne, ha Foles mellé elhoznátok MinshewtJa, csak megint nem velünk nevetnének hanem rajtunk
Willie Parker
davemayer
A Jax Lawrence mellett nem gondolom, hogy padon fogja tartani GM-et, elég nekik Glennon vagy Luton-kaliber is backupnak. Szerintem magas picket sem kellene feláldozni érte, egy 2.+6. kört nálam simán megérne.
Nagy rendszerében sztem sokkal jobban nézne ki, mint Trubisky. Pontosabban passzol, nem pánikol, bevállalós, jól átlátja a pályát, nincs szüksége kiemelkedő falra, szépen ki tud mozogni, lábon is képes meghosszabbítani a play-t. A-Rob maradásának is nagyobb lehetne az esélye (persze a nagy csekk mellett).
Én nem látom, hogy nála potensebb QB-t tudtok draftolni.
több mint 4 éve
Ha Saleh elérhető maradna, akkor sem valószínű, hogy vállalná, max. ha beígérnék neki a feljebb lépést.Na Pagano mar tuti nem tér vissza. VisszavonultBelátta hogy ennek így már nem volt értelme. Négi respect neki
ricsiii83
Keresni kell egy Fangio 2.0-át
davemayer
Nagy és Pace viszont marad, szóval ha találunk egy Fangio 2.0-át, akkor talán végre tudnánk nyerni egy PO meccset, mert most már van egy rendes rúgónk.
Szerintem Trubi nem olyan rossz, mint amilyennek látszik. Jobb QB Ő, mint amilyen HC Nagy. Azt a 9 pontot, ami valójában 3, Nagynak köszönhetjük. Ha Covid listára kerül, szerintem megszorongattuk volna a Szenteket.
Tulajdonképpen egyetértünk csak az a kérdés, hogy ki mennyire akadálya az eredményes szereplésnek. Jó lenne legalább még egyiküket lecserélni. Szerintem a maga posztján Trubi és Pace is jobb, mint Nagy. Ez nem azt jelenti, hogy bármelyik elérné az elfogadható szintet. Én úgy látom, hogy Nagy úgy tudná kihozni a legtöbbet Trubiból, ha nem lenne ott. Úgy meglenne egy 10-7 és talán egy PO győzelem. Az nem fog menni, hogy folyamatosan a védelem van fönn a pályán. Fangoval már láttuk a maximumot és az is kevés volt. Mondjuk szórakoztató, de kevés.Salehnek több HC interjú van lebeszélve. Kötve hinném hogy a Bears DC pozíciója érdekelné a legjobban ... Trubisky tényleg olyan szar mint amilyennek látszik ne szépítsük ezt. Az hogy a liga bottom 5 védelmei ellen elfogadhatóan játszott az ne tévesszen meg. Amint jobb egy közepes vagy jobb D jött szembe láthattuk hogy mit tud. Abban egyet értünk hogy Nagy szar 😊Ha Saleh elérhető maradna, akkor sem valószínű, hogy vállalná, max. ha beígérnék neki a feljebb lépést.Na Pagano mar tuti nem tér vissza. VisszavonultBelátta hogy ennek így már nem volt értelme. Négi respect neki
ricsiii83
Keresni kell egy Fangio 2.0-át
davemayer
Nagy és Pace viszont marad, szóval ha találunk egy Fangio 2.0-át, akkor talán végre tudnánk nyerni egy PO meccset, mert most már van egy rendes rúgónk.
Szerintem Trubi nem olyan rossz, mint amilyennek látszik. Jobb QB Ő, mint amilyen HC Nagy. Azt a 9 pontot, ami valójában 3, Nagynak köszönhetjük. Ha Covid listára kerül, szerintem megszorongattuk volna a Szenteket.
mortirolo
Tomcsik
több mint 4 éve
Poén lenne, ha Foles mellé elhoznátok MinshewtJa, csak megint nem velünk nevetnének hanem rajtunk
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Poén lenne, ha Foles mellé elhoznátok Minshewt